search
top

Asfalttisoturi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 3.29 out of 5)
Loading...

”Mikä vittua siellä taas maksaa”, ajattelin istuessani autojonossa. Myöhemmin sain tietää, että tietähän siellä asfaltoitiin. Jono mateli ja työkoneet tulivat näkyviin. Hmm, ajattelin nähdessäni ruskettuneita mieskehoja lapiot kädessä. Eihän minulla tässä ole mikään kiire. Kaikilla miehillä oli yläkroppa paljaana ja osalla oli jaloissaankin vain pienet shortsit. Upea näky: hiestä valuvia, miehisiä miehiä työnsä äärellä. Ajoreitti kävi hyvin kapeaksi ja välillä ajoneuvojen kyljet melkein hipaisivat miehiä. Jouduin pysähtymään ja kohdalleni sattui todella miehekkään näköinen uros. Hänen kainaloistaan ja rintakehältään valui hikeä vuolaana virtana.

Mies seisoi sivuikkunani kohdalla katsoen autoni katon yli ja jutellen kaverilleen kauempana tien toisella puolella. Karvainen keskijuova kiilteli hiestä ja hikikarpaloita oli miehen tiukka vatsa ja karvainen rintakehän täynnä. Autoni on hieman matalampaa mallia, joten uroksen uhmakkaana pullottavat shortsit olivat juuri ikkunani korkeudella. Tuijotin silmät tapilla tuota muhkeaa kumparetta uroksen likaisten shortsien keskellä. Muhkura kertoi paljon. Mies painautui lähemmäs ikkunaa ja hänen miehuutena painoi kevyesti ikkunaani vasten ja lististyi hieman. Kohouma pusertui hieman kasaan. Kaikesta näki, että housut olivat todella täynnä miestä. Tuijotin herkeämättä tuota miehuuden ruumiillistumaa autoni sivuikkunan lävitse. Laskin ikkunan alas. Nuuhkaisin syvään.

Katsahdin ylös ihaillakseni leveää rintakehää. Jätkä tuijotti minua suoraan silmiini ja virnisti leveästi. Olin jäänyt kiinni. Julkeasti kolli työnsi lantiotaan minua kohti ja hänen miehuutensa osui avonaisen ikkunani alareunaan ja työntyi hieman sen yli kohti minua. ”Tykkäätsä vai?”, mies kysyi tietäen vastaukseni. Sitten hän vei kätensä shortsiensa kohoumalle ja puristi ja teki entistä selvemmäksi, että hänen housuissaan todella oli paljon miestä. Sitten nopealla liikkeellä hän vei kätensä pääni taakse ja vetäisi. Naamani läsähti hikiseen vatsaan kiinni ja mies hieroi kasvojani vasten hikistä vatsaansa. Haistoin ja nyt jopa maistoin miehen kuuman hien ja haaroista leijuvan myskin hajun. Se oli huumaava. Nuolaisin miehen vatsaa ja sain maistaa kunnolla hänen hikeään. Hmm, upea suolainen miehen hien maku.

”Ajas tonne reunemmas”, mies melkein komensi. Ajoin huoltotietä muutaman metrin matalan pensaan taakse. Autoni katto jäi näkyviin, mutta sisälle autoon ei enää näkynyt työmaalta. Mies käveli rauhassa kohti autoani ja huusi kaverilleen. ”Toni, mä soitan pari puhelua”. Jätkä tuli ikkunani kohdalle, kouraisi muniaan , työnsi lantiotaan autoni sisäpuolelle ja sanoi käskevästi: ”Ime”. Hän jäi hajareisin seisomaan sivuikkunani viereen ja laski kätensä autoni katolle, teki puhelun ja alkoi juttelemaan. Siinä se nyt oli edessäni. Miehen kyrpä odottamassa palvomistani.

Haparoivin sormin vein kämmeneni kohouman päälle ja painelin kevyesti. Käteni alla tuntui selvästi aikuisen miehen siementimen ääriviivat. Se paisui selvästi. Se oli valmis. Vedin vetoketjun alas ja melkein samassa jäykistynyt kalu pongahti naamaani vasten osuen poskeeni ja jättäen siihen kostean tahran. Tämä uros ei pitänyt lainkaan kalsareita. Kaivoin kädelläni karvaiset kivespussit farkkujen uumenista. Siinä se nyt oli edessäni, miehen koko komeus. Ihastelin ja nuuhkin kalun päätä ja kasseja. Pyörittelin karvaisia kasseja kielelläni ja ahmin sieraimiini miehekästä tuoksua. Kevyesti tein muutaman runkkausliikkeen ja lypsin kalun sisältä makeaa kiimalimaa, jota mies tuotti vuolaasti.

Lopulta oli aika. Vein suuni terskan eteen ja ahmaisin mulkun pään suuhuni. Mies murahti tyytyväisenä. Suljin suuni tiukasti miehuuden ympärille ja pyöritin kieltäni suuni sisällä. Kiimalimaa suorastaan pulppusi suuhuni. Se oli todella makeaa. Kolli alkoi tehdä yhdyntäliikkeitä suuhuni. Jätkän tahti kiihtyi ja hän työnsi kovan miehuutensa kurkkuuni saakka, otti kädellä kiinni päästäni, eikä päästänyt irti. Oloni oli tukala. En pystynyt hengittämään; mulkku oli kurkussani. Jätkä piti päästäni kiinni tuskallisen pitkän ajan, kuin testatakseni minua. Sitten hän vapautti pääni ja sain hengittää. Katseemme kohtasivat. Miehestä huokui päättäväisyyttä. Hän oli kutsunut minut tänne tyydyttääkseen itsensä, alistaakseen toista miestä imettämällä miehuuttaan minun suussani.

Kurkkunaiminen alkoi uudestaan. Pitkiä työntöjä kurkkuuni saakka. Puristin huuleni tiukasti suussani liukuvan kyrvän ympärille. Halusin antaa hänelle mahdollisimman paljon nautintoa. Olin kiitollinen, että kaikista tiellä ohi ajaneista miehistä hän oli valinnut minut tyydyttäjäkseen. Minä sain nyt nauttia tuon hikisen uroksen miehisyydestä.

Pyristin jätkän kassit toisen käteni sisälle, puristin ja venytin kasseja. Jätkä alkoi kiihdyttämään tahtiaan. Munakarvat käväisivät sieraimissani aina kun mulkku työntyi kohti ruokatorveani. Miehisten hajujen nauttiminen ei vain oikein onnistunut, koska minun oli vaikea hengittää ja kakoilin jatkuvasti kyrvän käydessä liian syvällä sisälläni. Uroksen tahti vain kiihtyi. Pääni heilui ilmeisesti liikaa, koska hän otti siitä jälleen kiinni isolla kädellään ja piti minua paikoillaan nussiessaan suutani. Koko ajan hän oli jutellut puhelimessa niitä näitä. Nyt puhuminen alkoi selvästi käydä vaikeammaksi. Jumalauta, jätkä alkaa olla lähellä laukeamistaan. Tiesin, että pian saisin palkkion uurastuksestani. Spermaa, nielun täydeltä tuon miehen spermaa.

Uros riuhtaisi aisansa suustani, otti siitä kiinni kädellään ja laukesi kasvoilleni. Miten miehen sperma voi olla näin täydellistä, ajattelin! Ruiskaus toisensa perään uros alkoi tyhjentämään siemenlastiaan. Voimakkaat syöksyt levittivät todella paksua mälliä pitkin poskiani ja leukaani. Osa spekusta syöksyi sieraimieni sisälle, osan sain suuhuni. Mutta selvästi hän halusi kuorruttaa naamani miehisellä eritteellään. Lähemmäs kymmenen voimakasta ruiskausta ja mies oli tyhjä. Mälli ei lähtenyt valumaan poskiltani, siihen se oli liian paksua. Otin turpean mulkun suuhuni ja puhdistin ja puristin sen lopuista siemenistä. Mulkku oli antanut minulle kaikkensa ja olin sille kiitollinen.

Jätkä katsoi naamaani, ja virnisti tyytyväisen näköisenä. Hän oli juuri spermannut vieraan miehen. Aloin kaapimaan jätkän paksua spermaa sormilla suuhuni. Täyteläistä, paksua, pähkinäisen makuista miehen siementä. Katsoin jätkää suoraan silmiin syödessäni hänen spermaansa sormistani. Hän seurasi minua virnistäen koko suorituksen ajan. Lopulta olin puhdistanut itseni tuon uroksen siemennesteestä. Kumarruin ja otin jo osin veltostuneen elimen suuhuni ja imeskelin sitä hetken kuin kiitokseksi.

Uros vetäytyi hieman kauemmas ja laittoi kalunsa farkkujensa uumeniin. Haikeana katsoin sen häviämistä näköpiiristäni.

Jätkä kouraisi muniaan, katsoi silmiini ja sanoi ylpeänä: ”Sitä on täällä lisää vaikka kuinka paljon. Mä asun tossa keltasessa parakissa ja viittoi taaksensa. Sä tuut sinne tänään kello kaheksan ja lähet kun sun mahas on täynnä. Moi. Ja nyt ala vetään, mullon töitä”.

Käynnistin autoni ja ajoin takaisin muun liikenteen pariin. Kasvojani alkoi kinnata, kun siihen jäänyt sperma alkoi kuivamaan. Uskomattoman voimakas sperman haju täytti autoni. Nenääni lentänyt speku piti huolen, että haiston tuon miehen eliksiiriä koko kotimatkani. Sammutin ilmastoinnin, auton lämmin ilma voimisti sperman tuoksua. Koko auto tuoksui tuolta nuoren uroksen siemeneltä.

Äkkiä muistin, että minun piti hakea vaimoni töistä. Onneksi en ollut vielä pahasti myöhässä. Avasin ikkunat ja tuuletin autostani pois vieraan sperman hajun. Myöhemmin autossa vaimoni kysyi, että onko minulla nuhaa, kun nenäni valuu. Tajusin sen olevan tuon uroksen spermaa, jota hitaasti valui nenästäni. Pyyhkäisin sen ranteeseeni.

Illalla minun oli pakko keksiä syy iltaiseen menooni. Ajoin hitaasti tietyömaan parakin luo. Toivottavasti kukaan ei kysynyt, miksi olen siellä. En tiennyt edes miehen nimeä, jota olin menossa tapaamaan. Ajoin autoni parkkiin, kävelin parakin ovelle ja koputin. Kuulin voimakkaat askeleet ja tuo samainen kolli avasi oven. Hän virnisti taas leveästi, nosti molemmat kätensä oven yläpuolelle paljastaen karvaiset kainalonsa. Hänellä ei ollut paitaa ja karvainen, lihaksikas rintakehä oli taas edessäni.

Hikisistä kainaloista leviävä tuoksu oli huumaava. Tuijotin noita tumman karvan peitossa olevia kuoppia, niistä valui miehekästä hikeä. ”Kiva, että tulit. Meillä jäi homma pahoin kesken. Ja toivottavasti oot nälkänen, koska tänä iltana saat syödä niin paljon kuin jaksat”. Mies totesi. Samalla hän otti voimakkaalla kädellään kiinni päästäni, vesi kasvoni hikiseen kainaloonsa vetäen minut samalla sisälle ja paiskaten oven kiinni.

Mies veti minua perässään, pitäen naamani hänen märän, hikisessä kainalossaan. Mies kaatoi itsensä sängylle ja veti minut perässään. ”Alas huora hommiin”, jätkä komensi. Kainaloiden tuoksu oli käsittämättömän miehekäs, todella kosteat kainalot pakottivat minun nuolemaan niitä pitkillä vedoilla ylhäältä alas. Kieleni nuoli todella miehekkään uroksen kainaloita. Pyörittelin karvoja suussani ja nuolin vimmatusti tuota kosteaa kuoppaa. Upotin kasvoni sinne yhä uudestaan ja uudestaan. Kasvoni olivat aivan märät tuon uroksen kainalohiestä ja syljestäni. ”Voi saatanan huora, voi vittu mikä huora sä oot, murisi mies. Toinen kans!”, komensi mies ja minä siirryin puhdistamaan toista kainaloa.

Lopulta kainalot olivat puhtaat jätkän hiestä ja aloin nuolemaan karvaista rintakehää. Näykin jätkän nöpöttäviä nännejä kevyesti hampaillani ja kolli murisi ja voihki hennosti. Vatsa ja rintakehä maistuivat voimakkaan suolaiselta, vanhalta kuivuneelta hieltä ja myskiltä, mieheltä. Nuoltuani koko rintakehän ja vatsan jatkoin matkaani kohti farkkuja. Minua odotti jo tuttu näky. Tuo päiväinen kohouma farkkujen keskellä oli yhtä uhmakkaan näköinen kuin muutamia tunteja aikaisemmin. Kiihkossani revin farkun napit auki ja vapautin siellä odottavan hirviön. Miehen kyrpä oli limainen ja valmiiksi kova. Jätkä oli selvästi nauttinut kielityöskentelystäni. Vedin farkut kokonaan pois ja jäin tuijottamaan tuota upeaa elintä. Kookkaat muna roikkuivat karvaisissa kasseissa jätkän jalkovälissä. Kyrvän tyvellä oli musta, tuuhea munakarvapehko ja sen alla oli miehuuden huipentuma; jäykkä, limainen ja kivikova lemmen aisa. Jokaisen miehen arvokkain elin, kyrpä. Ihailin elintä täysin haltioituneena. Palvoin sitä katseellani, tarkastelin sen jokaista suonta ja terskan reunoja. Miten miehen elin voi olla näin komea ja huumaava.

Jätkä tarkkaili ylpeänä, kun ihailin hänen aisaansa. ”Taitaa huora olla rakastunut mun kyrpään”, totesi mies ylimielisenä. ”Sillä alkaa olla kylmä, otas ja lämmitä sitä suussasi kunnolla”. Otin mulkun limaisesta varresta kiinni ja käänsin sitä kohti suutani. Kyrvästä pursusi kiimalimaa. Miehen aisa tuoksui hieman kuselta ja vanhalta spermalta. Jätkä ei selvästikään ollut pessyt mulkkuansa päivän jälkeen. Lipitin terskan puhtaaksi ja upotin koko komeuden suuhuni. Aloin palvomaan tuota kiimaista elintä suullani. Lisää kiimalimaa pursusi mulkun päästä jatkuvana virtana. Tämä jätkä oli todellinen valuttaja.

Olin täysin hurmoksessa. Nussin mulkkua suullani ja puristin kalua tyveltä. Pääni tikkasi kollin mulkulla kuin viimeistä päivää. Halusin pian ensimmäisen lastini tuota samaa, maukasta spermaa jota olin syönyt vain muutamia tunteja sitten.

Kolli alkoi liikehtimään sängyllä. Miehekäs murahtelu lisääntyi hetki hetkeltä. ”Ai saatanan huora, pian saat!” mies murahteli. Jatkoin konemaista lypsämistäni. Jätkän lantio alkoi nousemaan ja laskemaan. Hetki oli lähellä. ”Aah, voi vittu!”, karjaisi mies ja hänen koko jäntevä vartalonsa jännittyi.

Ja sitten se alkoi. Suuhuni ammuttiin voimakkaina sykäyksinä lämmintä miehen spermaa. Nielaisin jokaisen ruiskauksen jälkeen ja olin heti valmis uuteen spermasuihkuun. Mälli oli paksua ja limaista, kuten miehekkään miehen sperman tulee ollakin. Lopetin nielemisen ja aloin varastoimaan spekua suuhuni. Viimein ruiskaukset laimenivat. Kolli rojahti takaisin patjalle. Pidin tiukasti huuleni terskan ympärillä. Pyörittelin suussani tuota miehen eliksiiriä. Tunnustelin kielelläni sperman paksua koostumusta. Nautinnollisesti nielaisin suuni tyhjäksi. Tunsin miten spermaklöntit alkoivat liikkeensä nielussani kohti mahaani. Maiskuttelin huuliani ja katsoin sperman antajaani silmiin. Jälleen tuo tuttu hyväksyvä virnistys oli miehen kasvoilla. Jatkoin lauenneen mulkun palvomista kielelläni. Varovasti hyväillen puhdistin mulkun varren ja terskan kaikista spermajäämistä. Jätkän mulkku ei kuitenkaan näyttänyt mitään pehmenemisen merkkejä, vaan se seisoi aivan yhtä kovana ja valmiina kuin 10 minuuttia sitten, kun olin aloittanut sen tyhjäämisen.

”Ai vittu, että teki hyvää ja tuli tarpeeseen”, sanoi mies. Sitten hän nousi sängyltä, otti voimakkaan otteen ja talutti minut ruokapöydän ääreen. ”Pöydän alle, huora”, mies komensi. Jätkä otti tuolilla leveän istuma-asennon ja asettauduin polvilleni hänen eteensä. Edessäni komeili miehen kivikovana seisova mulkku. Mies avasi pöydällä olevan pitsalaatikon, otti palan pitsaa kämmeneensä ja runkkasi mulkkuaan pitsan kanssa hetken. ”Nuole se puhtaaksi”, käski jätkä. Aloin heti nuolemaan pitsanmakuista miesaisaa. Rasvainen ja selvä pitsanmaku täytti suuni. Joukkoon sekoittui pian kollin kiimalimaa. Makujen yhdistelmä oli huumaava. Mies toisti tätä, kunnes oli syönyt melkein koko pitsan. Välissä nuolin mulkun puhtaaksi.

Oveen koputettiin, vetäydyin vaistomaisesti syvemmälle pöydän alle. Jätkä nousi tuolilta ja käveli alastomana ovelle pitsalaatikko kädessään. Hän avasi oven ja antoi sanaakaan sanomatta pitsalaatikon ovelle tulleelle henkilölle. Sitten hän käveli takaisin, jäykkä mulkku heiluen edes takaisin. ”Jatka imemistä, saat pian syötävää”, mies komensi. Syöksyin mulkun kimppuun ja aloitin jälleen innokkaan kyrvän lypsämisen. Uskomatonta, jos mies pystyisi taas laukeamaan. Edellisestä voimakkaasta laukeamisesta oli vain vartti. Käytin kaiken osaamiseni miehen mulkun lypsämiseen. Hiljalleen mies alkoi taas murahdella ja sykkeen tunne mulkussa kasvoi. Olisiko pian toisen laukeamisen aika, ajattelin.

Oveen koputettiin taas. Kolli nousi tuolilta, kyrpä limaa ja sylkeäni valuen ja käveli ovelle. Pian kuulin oven sulkeutuvan ja jätkä käveli takaisin pöydän ääreen. Hän kumartui ja laittoi eteeni kirkkaan teräksisen koirankulhon.

Kulhon pohjalla oli palanen pitsaa ja sen päällä oli….spermaa. Valtava määrä, läpinäkymättömän paksua, valkoista, tahmaista spermaa. ”Naapuriparakin viisi jätkää lähetti sulle tervehdyksensä”, kommentoi mies virnistäen. ”Ja nyt syöt, tuut tarvitsemaan voimias”.
Jätkä painoi päätäni alemmas ja pitsan sekä sperman haju tarttuivat sieraimiini. Katsoin hurmiossa annostani. Jotenkin minua kuvotti tuo näky, mutta toisaalta näyssä oli jotain käsittämättömän kiimaista. Viisi nuorta kollia oli tyhjentänyt kassinsa pitsan päälle ja nyt minä pääsisin nauttimaan heidänkin maustaan, noiden tuntemattomien miesten mausta. ”Ei käsiä!”, tuli komento. Jätkä painoi pääni kulhoon, naamani upposi hieman jo viilentyneeseen spermaan. Avasin suuni ja päästin spekun suuhuni. Imaisin voimakkaasti ja poskeni pullistuivat. Suuni oli aivan täynnä tuntemattomien jätkien siementä. Pyörittelin miehistä nestettä suussani ja nielaisin siitä osan. Lipitin spermaa kulhosta kuin kissa maitoa. Lopulta pitsan palanen tuli vastaan. Pitsapohja oli imenyt spermaa ja aivan vettynyt tuosta limasta. Ahnaasti söin pitsan ja nautin suussani pyörivistä siittiöistä. Nuolin kulhon puhtaaksi. En ollut koskaan kokenut mitään tällaista. Minä, aviossa oleva mies, olin juuri syönyt kulhollisen spermaa miehiltä, joita en ollut edes tavannut. Mutta olin kiitollinen noille miehille, että he olivat uhrautuneet ja luovuttaneet juuri minulle palliensa nesteen.

”Toivottavasti maistu, ja hyvinhän tuo näytti maistuvan. Tuut saamaan sitä vielä lisääkin tänään. Ne kaverit on sellasia sonneja, että niiltä ei siemenet heti lopu”, sanoin mies. Sitten hän otti taas kädestäni voimakkaan otteen ja vei minut sängyn reunalle. Laittoi minut makaamaan selälleni ja veti pääni patjan reunalle. ”Suu auki”, käski mies.

Yhdellä työnnöllä jätkä tunkeutui syvälle kurkkuuni. Näin tähtiä. Meinasin oksentaa, mutta en pystynyt, koska kurkkuni oli aivan täynnä tuon miehen mulkkua. Mies jatkoi suuni nussimista. Karvaiset kassit hinkkasivat nenääni ja kasvojani. Karvainen perse näkyi selvästi edessäni. Kassien myskinen haju oli lamaannuttava. Alistuin täysin hänelle. Osan ajasta en saanut hengitettyä, mutta aina välissä sain vedettyä myskisen hajuista ilmaa keuhkoihini.

Jätkä nai kurkkuani todella rajusti. Yökkäilin ja yskin sylkeä, mutta kolli ei hetkeäkään hellittänyt rajua panemistaan. Tunsin miten terska kävi ruokatorvessani saakka. Raju hinkkaaminen sai kokemattoman kurkkuni kipeytymään. Onneksi joukossa oli paljon sylkeä. Tunsin miten kaulani laajentui joka kerralla, kun tuon massiivinen seiväs työntyi armottomasti pohjaan saakka. Jätkä pani ja pani. Puolen tunnin armottoman jyystämisen jälkeen hän alkoi täristä ja huohottaa entistä voimakkaammin. Sitten hän survaisi kalunsa todella syvälle ja pysähtyi.

Kyrpä alkoi purkamaan kassien painetta kurkkuuni. Tunsin selvästi kun kyrpä alkoi ruiskuttamaan spermaa sisälleni. Jokaisen ruiskauksen aiheuttaman kyrvän laajentuminen tuntui kurkussani. Se suorastaan sattui. Ruokatorveni ja kurkkuni pakotettiin laajentumaan vielä entisestäänkin mulkun tyhjätessä sisältöään. En tiennyt kuinka paljon spermaa hän pumppasi sisälleni. Sperma syöksyi suoraan ruokatorveeni, enkä päässyt edes maistamaan sitä. Jätkä oli käyttänyt minua pelkkänä reikänä, en päässyt lainkaan nauttimaan hänen siemenensä mausta.

Hikeä valuva kolli veti hitaasti kyrpänsä pois kurkustani. Olin aivan märkänä omasta syljestäni. ”Ai saatana, se oli hyvä reikä. Putsaa mun kalu”, mies komensi. Mies jäi seisomaan eteeni ja aloitin puhdistamaan hänen aisaansa. Siinä se nyt oli. Kyrpä joka oli juuri raiskannut kurkkuani. En pystynyt olemaan kuitenkaan vihainen tuolle miehen kiiman välineelle. Ei se ollut tämän upean mulkun syy, että sen omistaja oli nussinut minua niin lujaa. Katselin tuota jäykkää elintä ja aloin taas uudestaan palvomaan sitä kielelläni. Olin rakastunut.

Kollin huohotus alkoi tasaantumaan. Ulotin nuolemiseni jätkän hikoilevalle vatsalle ja siitä taas kainaloihin. Rauhallisesti aloitin toisella kädellä hänen runkkaamisen. Tämän jätkän kyrpä oli uskomaton. Se seisoi edelleen kivi kovana. Siinä ei ollut merkkejäkään väsymisestä. Olin tainnut löytää mulkun, joka pystyisi laukeamaan yhä uudestaan ja uudestaan. Jätkä oli luvannut minulle mahan täydeltä spermaa ja näytti pystyvän pitämään lupauksensa.

2 kommenttia viestissä: “Asfalttisoturi”

  1. Pharaoh in passion says:

    Hyvä tarina, peppu seksiä olisin kaivannu

  2. Puuterihuisku says:

    Hmm, pidin melko paljon tästä, kerrontatyyli on mukava ja selkeä, kielioppivirheitä ei pahemmin ole, enkä juuri muutenkaan mitään rakenteellista ongelmaa tästä löydä. Kuitenkin kaipaisin ehkä vähän lisää henkilöiden syventämistä, ihan vain vaikka ulkonäön osalta, kertojan henkilöllisyyttä jne.

    Pidin tästä tosiaan joka tapauksessa, jatka ihmeessä, jos vain tekstiä tulee. Aika harvoin kuitenkin itse ainakaan pääsen lukemaan tekstiä, jossa periaatteessa toistetaan samaa moneen kertaan (suihinotto/kurkkunainti) kuitenkaan siihen kyllästymättä. 🙂

Kommentoi

top