search
top

Synttärilahja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (134 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: bittimerestä vanhoja tarinoitani.. aiheet pyörii samoissa :)

Vietin viikonloppuiltaa kotosalla, telkkaria yksikseen katsellen ja miettien, että jälleen on yksi ikävuosi tulossa huomenna mittariin. Siinä hieman ennen puoltayötä tuli poikakin kotiin tyttökaverinsa kanssa. Huomasin tietenkin heti, että poika oli ottanut hieman liikaa miestä väkevämpää, mutta vaimo oli onneksi Saksassa työreissussa, joten hän ei ollut nyt mäkättämässä pojalle alkoholin liiallisesta käytöstä. Itse olen sitä mieltä, että kokeilemalla ne omat rajansa löytää ja parempi tulla kotiin humalassakin, kuin mennä jonnekin muualle yöksi.

Jatkoin elokuvan katsomista ja siinä sivussa huomioin tietenkin kuinka poika kävi muutaman kerran oksentamassa, kunnes taisi sammahtaa sänkyynsä. Lopulta elokuva päättyi ja siirryin itsekin nukkumaan. Torkahdin hetken, kunnes havahduin jonkun liikkeisiin ja ajattelin pojan olevan taas vessassa, joka on aivan makkarimme vieressä. Pojan oma huone on talon toisessa päässä, joten olisi ehkä ollut aikoinaan syytä tehdä taloon kaksi vessaa. Torkahdin taas tovin, kunnes heräsin uudelleen ja huomasin vessan valon kajastavan edelleen käytävälle.

Nousin sängystä ja menin tarkistamaan pelkissä alushousuissani, oliko vessaan vain unohtuneet valot päälle. Yllätyksekseni siellä olikin pojan tyttökaveri, Elina, joka istua kyykötti lattialla. Hän huomasi minut ja koitti peitellä hieman itseään, sillä hän oli täysin alasti. Elina pyyteli anteeksi ja sanoi hänellekin tulleen hieman huonon olon, joten hän tuli tänne hetkeksi, eikä ollut tarkoitus herättää minua. Sanoin tulleeni vain tarkistamaan ettei valot olleet unohtuneet päälle ja kysyin eikö hänelle tule kylmä noin, vaikka näinhän toki tytöllä hieman vilu olevan. Lattialämmitys riitti kuulemma pitämään lämpimänä, mutta kysyin kuitenkin antaisinko hänelle vaikka kylpytakin.

Sitä ei kuulemma tarvisi ja hän olikin juuri menossa kohta takaisin nukkumaan. Otin kuitenkin kylpytakin ja laskeuduin Elinan taakse, kietoen kylpytakin hänen ympärilleen. Elina kiitteli ja väläytti tutun kauniin hymynsä. Hieroskelin häntä hieman lämpimäksi ja kysyin miten he näin aikaisessa vaiheessa iltaa tuossa kunnossa olivat, mutta syy olikin varsin yksinkertainen, kaverin tupareissa oli ollut tarjolla tuhtia boolia ja varsinkaan poikani ei näytä osaavan kieltäytyä ilmaisesta viinasta. Jotain tällaista tietenkin ajattelinkin, sillä Elinalla ei vielä ikä ravintolaan riittänyt, eli kaverin luonahan heidän täytyi iltaa viettää kun Elinakin näytti olevan hieman maisteissa ja oli huono olokin.

Jutustelimme siinä hetken ja kysyin sitten joko hänen huono olonsa alkoi mennä ohi. Elina sanoi olonsa olevan kyllä jo vähän parempi, mutta taitaisi hän vielä hetkeksi tähän jäädä. Perään hän kuitenkin kysäisi, että eihän minulla ole käyttöä vessalle. Sanoin voivani kyllä odottaa hetken, ei tässä nyt varsinaisesti mikään hätä ole. Elina totesi voivansa mennä hetkeksi pois ja ehdotinkin, että menee vaikka siihen meidän makkariimme siksi aikaa, niin on sitten lyhyt matka takaisin vessaan.

No, Elina siirtyikin makkariimme siksi aikaa kun hoidin itse omat pakolliset toimet pois. Pienoinen seisokki ei johtunut nyt todellakaan mistään isosta vessahädästä, vaan Elinan alastomuus, läheisyys ja jotenkin herkkä olemus olivat saaneet tuota eloa aikaan. Käsiä pestessäni alkoi mielikuvituskin tuoda mieleeni yhtä sun toista Elinasta sängyssäni, joten vedin syvään henkeä ja koitin hetken aikaa hieman rauhoittua ja nollata noita mieleeni tulvivia mielikuvia. Makkariin siirtyessäni huomasin Elinan makaavan sängyllä kyljellään reunan suuntaan ja silmät kiinni. Kävin sammuttamassa vessasta valot ja siirryin sängyn toiselle puolelle peittoni alle.

Elina ei kuitenkaan nukkunutkaan, vaan peiton alle päästyäni, hän kysäisi minulta hiljaisella äänellä, voisiko hän makoilla siinä vielä pienen hetken. Vaikka olin juuri aikeissa kääntyä toiselle kyljelleni, niin käännyinkin sitten Elinan suuntaan ja siirryin hieman lähemmäs häntä. Vastasin hänen voivan hyvin nukkua siinä ja laskin käteni hänen kyljelleen, hieroskellen sitä kevyesti ja nostaen sitten käteni pois. Elina jatkoi kuitenkin puheluaan, valitellen ettei ole koskaan erehtynyt juomaan niin paljon että tulisi huono olo, eikä hän nytkään kyllä paljon juonut. Kysyin tiesikö hän mitä kaikkea boolissa oli, sillä sopivia viinaksi sekaisin juoden voi tulla paha olo vähästäkin. Sitä hän ei tiennyt ja epäili boolin olevan nimeomaan syyn huonoon oloonsa.

Pikkuhiljaa puheemme vähenivät ja Elinakin nukahti, minun pysyessä vielä hereillä. Huone ei ollut aivan hämärä, joten katselin kuinka tuo nuori kaunis nainen makasi vierelläni kylpytakki ympärille kiedottuna ja tämä sai tietenkin mielikuvitukseni jälleen liikkeelle. Ehdin ajatella yhtä sun toista, kunnes Elina alkoi hakea parempaa asentoa, kääntyen lopulta selälleen ja koska en ollut vaihtanut itse asentoa, oli hän nyt aivan siinä vierelläni. Meinasin kääntyä selälleni, mutta koska hän ei ollut pukenut kylpytakkia oikein päälleen, vaan se oli ainoastaan hartioilla, niin se tietenkin valahti nyt lähes kokonaan sivuun ja paljasti minulle varsin kauniin näkymän.

Selälleen kääntyminen ja hieman etäämmälle siirtyminen kävivät toistamiseen mielessä, mutten malttanut tehdä sitä vieläkään, vaan katsoin kuinka kauniilta nuo nuoret ja terhakat rinnat näyttivätkään. Pian oli tietenkin täysi stondis päällä ja housut alkoivat tuntua hieman liian kireiltä, joten päätin kääntyä selälleni ja riisua nuo puristavat housut varovasti pois, tiputtaen ne sitten lattialle. Hetken aikaa yritin rauhoittua nukkumaan, mutta eipä se uni tahtonut tulla.

Elina alkoi liikehtiä jälleen ja näytti hakevan peittoa, joten käännyin takaisin häneenpäin ja laskin omaa peittoani hieman hänen päälleen. Hän ottikin peiton reunasta kiinni ja alkoi kääntyä poispäin, vetäen peittoa mukanaan, joten jouduin pitämään peitosta kiinni, etten jää itse ilman peittoa. Elina nimittäin makasi kylpytakin kanssa sängyn toisen peiton päällä. Elina ei tähän kuitenkaan herännyt, vaan peruutti vain lähemmäs minua ja mahduimme näin saman peiton alle. Ensimmäisenä tuli tietenkin mieleen ajatus, että hän luuli nukkuvansa poikani sängyssä, jossa oli vain yksi peitto, mutta siinä vaiheessa kun tunsin hänen ihonsa ihoani vasten, lakkasin miettimästä liikoja.

Hänen peruuttaessa aivan syliini, selkä kiinni minuun, kiedoin vaistomaisesti käteni hänen ympärilleen ja siihen hän sitten asettuikin nukkumaan. Kaluni oli täydessä terässä ja painoi hänen pakaroitaan vasten, mutta sille oli nyt myöhäistä mitään tehdä, eikä se varmasti tästä ihan itsekseen laantuisi. Nukkumisyritykset olivat tietenkin turhat ja pian huomasinkin jo hyväileväni hänen pehmeää ihoaan ja tunsin haluavani häntä jo ihan tosissani. Tämä alkoi varmasti tuntua myös kosketuksissani, sillä Elina alkoi myös liikehtiä, nauttien selvästi hyväilyistäni. Sitä en tiennyt, muistiko hän missä sängyssä oli, mutta siitä en nyt välittänyt.

Käteni löytäessä jälleen hänen rinnoilleen, aloin pyöritellä nänninpäitä sormieni lomassa, millä tuntui olevan selvästi Elinaa kiihottava vaikutus. Hetken päästä hän työnsikin ylävartaloaan hieman edemmäs ja alkoi auttaa kaluani jalkojensä välistä sisäänsä. Hänen pillunsa oli jo sen verran kosteana, että työnnyin helposti hänen sisäänsä. Otin molemmin käsin kiinni hänen lantioltaan ja aloin työnnellä häntä kevyesti ja kun liukkautta alkoi tuntua olevan sopivasti, käänsin hänet alleni mahalleen.

Suukottelin ensin hänen niskaansa, liikuttaen samalla lantiotani hitaasti edestakaisin. Elinan kasvot olivat sivulle, mutta silmät kiinni, joten en ollut vieläkään oikein varma miten hereillä hän oli. Hymystä kuitenkin näki kuinka hän nautti jokaisesta työnnöstäni, joten mitäpä sitä liikaa miettimään. Nousinkin kohta istumaan polvieni varaan ja aloin työnnellä yhä reippaammin työnnöin, ottaen samalla käsillä hieman tukea hänen lantioltaan. Elina työnsi takamusta yhä enemmän minua vasten ja alkoi voihkia hyvää oloaan.

Huomasin Elinan avaavan silmänsä ja ilmeisesti hän vasta nyt muisti ja tajusi missä oli. Hän vilkaisi minua ja sitten ovea, muttei tehnyt pienestä hämmennyksestä huolimatta mitään eleitä päästäkseen altani pois. Kumarruin alemmas ja annoin muutaman suukon hänen niskaansa, jatkaen lantioni tasaista tahtia ja kuiskaten hänen antaneensa minulle parhaan synttärilahjan ikinä. Hän naurahti ja vastasi hiljaa, että sehän hänellä oli tietenkin taka-ajatuksena, hetki sitten hän ei vain sitä itse tiennyt. Työnsin käteni hänen rinnoilleen ja alkoin pyöritellä kovina tapittavia nännejä, hidastaen samalla lantioni liikkeet lähes olemattomaksi. Kysyin halusiko hän lopettaa vai jatkanko, johon tuli vastaukseksi että jatka vain, ei poikani herää vaikka vieressä naitaisiin.

En kysynyt oliko hänellä kenties siitä kokemusta, vaan aloin keinuttaa lantiotani jälleen kovempaan tahtiin. Elina koitti pitää huokailunsa hiljaisina, mutta hänen voihkaisunsa kuulostivat sen verran hyvältä, että pakkohan niitä oli yrittää hänestä irti saada. Hidastin työntöjäni, enkä työntynyt perille asti, tullen välillä lähes pois hänestä, mutta työnnyönkin sitten kunnolla perille asti, mikä saikin aikaan aina pienen voihkaisun hänen huuliltaan. Hetken kiusoittelun jälkeen hän anoi jo kovempaa tahtia, joten tein työtä käskettyä ja kauaa ei tarvinutkaan jatkaa kun Elina alkoi voihkia tulevansa ihan pian. Tiesin että tämä taitaa olla itselläkin menoa, joten varmistin tarvitaanko kumia, mutta siihen ei kuulemma ollut tarvetta. Jatkoin työntöjäni yhä kiivaammin ja pian tunsinkin Elinan yhä voimistuvat supistelut kaluni ympärillä ja lopulta painoimme molemmat päämme sänkyä vasten, jottei orgasmin tuomat voihkinnat kuuluisi kovin kauas.

Orgasmimme jälkeen levähdimme hetken ja kävimme pesulla, jonka jälkeen Elina halusi elvyttää kaluni heti uuteen koitokseen, koska emme tainneet ihan vielä olla syntymäpäiväni puolella.

6 kommenttia viestissä: “Synttärilahja”

 1. Joonas says:

  Arkisen tuntuinen ja ehkä juuri siksi oikein kiihottava. Sammunut poika naapurihuoneessa..heh. Hieno!

 2. Pharaoh in passion says:

  Tykkäsin, jotenki söpö

 3. Utelias Jorma says:

  Hyvä juttu 😉

 4. jodveenas says:

  Kyllä tästä 5tähteä. Kiitos.

 5. vamecum says:

  Joku juttu tässä tuntui mukavalta, vaikka perussettiähän tämä oli. Hyvin kirjoitettu, ei mitään varsin erikoista tai poikkeavaa, ei tarvitsekaan. Pidin, kaikki tähdet.

 6. noitapilli says:

  Tosi hyvää työtä. Istun täällä muna pystyssä ja he-engi-tän nyt ii-han rrauhallisesti 😉

Kommentoi

top