search
top

Opettajattarena

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (67 votes, average: 3.57 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Vähän toisenlainen tarinani tuolta bittiavaruudesta.. tullut käytettyä näköjään vähintään kahta tusinaa eri nimimerkkejä, niin ei tahdo yrittämälläkään löytää vanhoja tarinoitaan eri foorumeista.

Olen opettajana oppilaitoksessa, jossa pääosa opiskelijoistamme on tyttöjä. Jokunen poikakin toki aina joukkoon mahtuu ja opetan heille liikuntaa siinä missä tytöillekin, eli miesopettajaa ei liikunnassa ole. Opiskelijoiden keski-ikä on alle parinkymmenen, mutta aina silloin tällöin löytyy hieman vanhempiakin opiskelijoita. Toimin myös luokanvalvojana ja tänä vuonna omalle luokalleni sattuikin kaksi miespuolista opiskelijaa, jotka molemmat olivat tuossa vähän päälle parinkympin ikäisiä ja tuntuivat saavan supliikkimiehinä nopeasti suosiota luokan tyttöjen keskuudessa. Ja kyllähän pojat kieltämättä mukavaa seuraa olivatkin ja viihdyin kyllä itseki näiden seurassa.

Ensimmäinen kouluvuosi oli jo pitkällä ja olin tavalliseen tapaan pitämässä heille liikuntaa päivän viimeisenä tuntina. Aika usein liikuntatuntien ohjelma painottui enemmän tyttöjen makuun, joten pojat tekivät sitten jotain muuta ja yleisimmin he olivat koulun “punttisalilla”. Punttisalin historiaa en tarkemmin tiedä, mutta jostain syystä se oli hyvin epäkäytännöllisesti talon kellarissa ja monen mutkan takana, jonne varmasti eksyisin jos pimeässä pitäisi kulkea, vaikka olen useamman vuoden koulussa opettanut. Lopettelin tyttöjen kanssa ja menin lopuksi kellariin tarkistamaan joko pojat olivat lopettaneet. Pojista näki kyllä selvästi, ettei kuntosali mikään outo paikka ollut, sillä sen verran kiinteitä nuo nuoret vartalot olivat, olematta kuitenkaan mitään ylibodattuja kroppia.

Kellarin käytävän seinustoilla oli sen verran tavaraa, ettei punttisalista kaikunut puhe juurikaan käytävään, eli vasta lähellä ovea kuuli mitä siellä puhuttiin. Pojat kuulostivat puhuvan jälleen minusta, eikä se suinkaan ensimmäinen kerta ollut, mutta en pitänyt tätä kiusallisena. Imartelihan tuo hieman jos tämän ikäinen nainen miellyttää vielä nuorten miesten silmää, vaikka nuorempiakin oli tarjolla. Tervehdin poikia ja kysyin olivatko saaneet mitään aikaiseksi, jolloin he kertoivat mitä kaikkea olivat tehneet ja moittivat tapansa mukaan koulun laitteita vanhanaikaisiksi. Ylläni oli hihaton, lyhyt ja vatsan paljastava yläosa ja napakat, mutta joustavat housut, joten pojathan innostuivat taas jututtamaan minua hieman pidempään. Jostain kumman syystä heillä on aina paljon vähemmän asiaa jos käyn katsomassa heitä kokovartalon peittävässä ulkoilupuvussa 😉

Tunsin itse asiassa jopa pientä nautintoa siitä kuinka pojat riisuivat minua katseellaan, hukaten jopa välillä ajatuksiaan siitä mitä olivat kysymässä tai kertomassa. Jutut alkoivat kuitenkin mennä yhä enemmän flirttailun puolelle ja päätin rajoittaa sitä nyt kuitenkin hieman ja sanoin lähteväni päästämään tytötkin kotia. Ehdin kuitenkin pyörähtää vain ympäri, kun valot räpsähtivät sammuksiin. Eihän sähkökatkot kovinkaan ihmeellisiä näin kesäisin olleet, joten ajattelin valojen pian syttyvän ja jäin odottamaan paikalleni. Kellariin ei tullut luonnonvaloa, joten siellä oli todella pimeää ja silmien kesti pitkään tottua, eikä sittenkään tahtonut nähdä oikeastaan mitään. Hetken hiljaisuuden jälkeen ihmettelin ääneen, että kauankohan tämä sähkökatko nyt sitten kestää. Takaani kuului, että voin kyllä tulla hänen viereensä jos alkaa pelottamaan, mutta naureskelin tämän tytön uskaltavan olla pimeässä.

Pian takaani alkoi kuitenkin kuulua Jannen puhe “ai sää tulit kuitenkin”, “no, älä nyt”, “Mikkokin on täällä”. Naureskelin hieman hänen jutuilleen ja pian kuuluikin lisää tarinaa, tehostettuna vaatteiden riisumisäänillä. Kuuntelin hänen esitystään ja kieltämättä tuosta olisi voinut luullakin, että olisin mennyt hänen luokseen ja jotain tapahtuisi. Siinä vaiheessa kun hän alkoi esittää, että otin häneltä suihin, muistin kuitenkin Mikon läsnäolon ja kysyin Mikolta, vieläkö hän on entisellä paikallaan. Mikon vastaus kuului sieltä missä hän oli ollutkin, eli pienen matkan päästä edestäni. Naurahdin että hyvä näin, sillä pelkäsinkin että he alkoivat kahdestaan touhuta jotain. Janne yritti vielä kuiskutella “hyvin hämätty” ja muuta vastaavaa, mutta keskeytin sen ihmettelemällä mistä näin pitkä sähkökatko taas johtuu.

Yhtäkkiä tunsin kuinka joku tuli lähelleni ja koska tulija oli takanani, niin sen täytyi olla Janne. Hänen kätensä laskeutuivat vyötärölleni ja alkoivat hyväillä paljasta ihoani. Päätin suoda hänelle tämän pienen ilon, sillä saihan hän tuolla äskeisellä esityksellään minulle jälleen hymyn huulilleni. Kohta tunsin myös suudelmia niskassani ja ikävä kyllä se oli juuri niitä pieniä asioita, joilla minut sai syttymään. Varmasti myös tämä hieman erikoisempi tilanne edesauttoi sitä, että mielikuvitukseni lähti saman tien valloilleen ja kuvittelin tekeväni heidän kanssaan jo vaikka mitä. Vaikka tiesin, että minun pitäisi sanoa ei, niin en vain saanut sanaa ulos. Nautin vain hänen suudelmistaan ja käsien vaeltelusta vartalollani. Tunsin kuinka hän painautui kiinni minuun ja hänellä tuntui olevan täysi seisokki päällä.

Ojensin kättäni taaksepäin ja tunsin vain hänen paljaan ihonsa, saaden sanotuksi vain “Janne”. Tajusin hänen riisuneen itsensä oikeasti sen sijaan, että olisin häntä siitä osannut torua, niin tunsinkin alapääni käyvän kosteaksi. Hän alkoi hyväillä ja suudella minua reilummin, enkä halunnut vastustella, sillä tunsin tilanteesta suurta nautintoa. Hän alkoi riisua minua vähemmäksi ja jossain vaiheessa Mikkokin tuli eteeni ja kyseli tapahtuuko täällä tosiaan mitä hän luulee. Pyysin hänet mukaan ja havahduin hieman itsekin siitä, kuinka kiimaiselta ääneni kuulostikaan. Aloin riisua häntä, eikä mennyt kauaa kun olimme kaikki mitä luultavammin täysin ilkosillamme.

Janne painautui takaa minuun kiinni ja alkoi hyväillä rintojani, pyöritellä nännejäni ja suukotella jälleen niskaani. Vedin myös Mikon lähemmäs ja aloin runkata hänen kaluaan, vaihtaen myös muutaman kostean suudelman hänen kanssaan. Mikko ei edes yrittänyt hakeutua rinnoilleni, vaikkei nähnyt niiden olevan varattuna, vaan laski kätensä suoraan hävylleni ja alkoi hieroa klittaani. Alapäätäni alkoi kuitenkin poltella siihen malliin, että nyt pitäisi saada jotain sisällekin, joten kumarruin ottamaan Mikon kalun suuhuni ja levitin jalkojani hieman haralleen, jolloin Janne ymmärsikin yskän ja alkoi asetella kaluansa vakooni. Pian tunsinkin kuinka Janne työntyi kosteana huutavaan pilluuni, joten otin tukevan otteen Mikon jaloista, jotta pysyin pystyssä ja pystin jatkamaan suutyöskentelyäni.

Janne liikkui ensin hieman nopeampaan tahtiin, mutta hidasti sitten liikeitään ja kehui kuinka ihanalta pilluni tuntuu. Hänen kätensä hakeutuivat hieromaan pillulleni lisätyydytystä ja Mikonkin kädet löysivät pian nännini pyöriteltäväksi, joten aloin olla aika hepakassa näiden poikien kanssa. Jatkoimme toistemme hyväilyä tovin aikaa, kunnes valot räpsähtivät takaisin päälle. Pysähdyimme kaikki hetkeksi ja vilkaisin ympärilleni, missä olisi mukavampi paikka jatkaa touhuja. Mikko olikin makoillut tullessani nurkassa olevilla patjoilla, joita käytetään joskus salissa pehmikkeenä, joten ohjailin meidät sinne suuntaan. Asetuimme patjapinon päälle siten, että sain jatkettua Mikolta suihin ottamista, sillä hän tuntui olevan jo melko lähellä tulemistaan. Janne työnsin päänsä jalkoväliini ja aloitti niin taivaallisen kielityöskentelyn, etten olisi noin nuoresta miehestä uskonut.

Minun alkoi pian olla vaikeaa olla kiihkoltani paikallani ja Mikon hyväily oli enää lähinnä kädellä runkkaamista. Mikko alkoi kuitenkin kohta huohottaa tulevansa, joten aloin imeä häntä, kunnes tunsin lastin lähtevän liikkeelle ja kuulin kuinka hän karjahteli orgasminsa voimasta. Annoin hänen tulla suuhuni ja nuoleskelin kalun pään sen jälkeen puhtaaksi, jonka jälkeen käännyin selälleni tarjoten pilluani Jannelle. Janne työntyikin sisääni ja alkoi naida minua nopeaan tahtiin ja tunsin pian kuinka orgasmi lähti nousemaan uudelleen esiin ja alkoi lopulta vavisuttamaan koko vartaloani, tuntien samalla kuinka Jannen kalu alkoi sykkiä sisälleni.

3 kommenttia viestissä: “Opettajattarena”

  1. American Dream says:

    Tää jätti jotenki kylmäks

  2. Mummi says:

    Yhdyn edelliseen. 😉

  3. noitapilli says:

    Hir-veen hyvää tekstiä kuten muutkin sun juttusi, mut joistain sananvalinnoista jää miettimään et onkohan kirjoittaja oikeesti sittenkin mies 🙂

Kommentoi

top