search
top

Kerrostalokaksiossa..

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (30 votes, average: 3.63 out of 5)
Loading...

Makaan selälläni sängyllä ja availen unisia silmiäni. Vilkaisen nopeasti yöpöydällä olevaa kelloa, joka näyttää olevan 8:36. Samantien muistan kuitenkin, että tänään onkin onneksi lauantai, eli vapaapäivä. Suuni vääntyy tyytyväiseen virneeseen kun saan vain kääntää kylkeä ja ottaa rennosti. Ulkona paukkuva tammikuun pakkanen saa minun vetämään peiton yhä tiukemmin ylleni. Käännyttyäni näen tyttöystäväni syvälle käpertyneenä paksun ja pehmeän peittomme alla. Kuuntelen hänen hengitystään ja unten mailla on neito yhä. Nuuhkaisen hänen pitkiä tummia hiuksiaan tyynyllä ja annan varoen hellän pusun hänen ohimolle. Hän sopertaa unissaan jotain mistä en saa yhtään selvää, rauhallista muminaa se on kuitenkin. Hänen huulet nykivät kummallisesti hetken aikaa muminalauseen jälkeen ja joudun pidättämään naurua käsi suuni edessä etten vain päästäisi häiritsevää ääntä. Haluan nauttia tästä näystä. Hän on minusta niin kaunis nukkuessaan. Upeat tummat hiukset korostavat hänen valkeita kasvoja. Niin kliseiseltä kun se kuulostaakin, hänellä on kasvot kuin enkelillä. Hänen siniset söpöt nappisilmät ovat kiinni etten niitä nyt näe. Siinä tuhisee pieni ihminen täydessä unessa, vailla huolia. Tiedän hänen tarvitsevan hieman ylimääräistä lepoa kiireisen viikon jälkeen, joten yritän olla hiiren hiljaa. Lisäksi viime yön lemmenleikkimme valvottivat meitä aina aamuneljään asti. Asumme vasta ensimmäistä viikkoa yhdessä kerrostalokaksiossamme ja huoneiston tavaramäärää katsoessa voi kyllä päätellä että olemme vasta äskettäin muuttaneet. Pahvilaatikoita siellä täällä ja seinät ammottavat tyhjyyttään, juuri hankittu kookas hylly meillä on sentään olohuoneessa. Olisimme puurtaneet yöllä sängyssä mieluusti kauemminkin, mutta kumpaakin alkoi väsy lopulta painaa. Sitä paitsi, sitä nukahtaa niin helposti ja mielellään kun on joku jota pitää kainalossa. Myös tieto siitä, että saa herätä kullan kanssa rauhoittaa ja näin edesauttaa levollisen unen tuloa.

Seksi meillä on ollut aina upeaa ja nyt se on suorastaan fantastista, kun voimme harrastaa sitä aivan uudessa ympäristössä. Rakastelu on hauskaa ja pirteää, uusi elämäntilanne on vaikuttanut positiivisesti myös sukupuoliviettiimme. Viihdymme toistemme seurassa jatkuvasti ja tästä saamme usein kuunnella naljailua ystäviltämme. Luulin ennen itsekin, että tälläisiä suhteita näkee vain romantisoituna televisiossa. Totuus on kuitenkin taruakin ihmeellisempää, tämä on vielä parempaa. Kun löytää sielunkumppaninsa, niin elämä saa aivan uudenlaisen merkityksen. Se tuntuu uskomattoman hyvältä ja oikealta. Raukean hiljaisuuden keskeyttää kuitenkin ärsyttävä puhelimeni ääni, johon saapuu tekstiviesti. Luen sen ja päätän vielä koittaa saada unen päästä kiinni ettei tarvitsisi koko päivää haukotella, ääni ei onneksi herättänyt uinuvaa prinsessaani. Tyttöni ajoittainen mumina tuudittaakin minut nopeasti sikeään uneen.

Heräilen tuttuakin tutumpaan kahvinkeittimen porinaan. Nopeasti vilkaisen yöpöydän kelloa, tosin muistin jo ettei tänä aamuna tarvitse ainakaan kiirettä mihinkään pitää. 10:12 se näyttää olevan. Kurkotan hieman edemmäs ja katson makuuhuoneen seinällä olevaa isoa peiliä, josta näen hyvin keittiöömme. Tyttöni siellä on jo täydessä tohinassa laittelemassa aamupalaa. Näky on varsin seksikäs ja nappaan nopeasti puhelimeni yöpöydältä että saisin kuvan tuosta pikku pyllystä. Hänellä on yllään kireä musta poolopaita, jonka hän aina ensimmäisenä kiskaisee aamulla ylleen, housut ovat vielä jossain muualla. Yllään hänellä on vain valkoiset pikkuhousut, joista toinen puoli on hieman rullaantunut pyllyvakoon paljastaen reilusti tuota hänen ihanaa pikku peppua. Sirot jalat ovat polvien alta hieman taittuneet naisellisesti sisäänpäin. Sääriä en näe aivan kokonaan, niitä peittää hänen mummultaan joululahjaksi saadut paksut punaiset villasukat. Pitkät hiukset ovat auki, hieman kiharalla öisen peuhaamisen ja nukkumisen jäljiltä. Näppään salaa kuvan peilin kautta, mistä tulikin varsin eroottisesti taiteellinen. Keittiöön heijastava kirkas talviaamun valo teki siitä lähes täydellisen, vaikka ei puhelimeni kamera mikään huippu olekkaan. Tyytyväisenä heitän puhelimen takaisin pöydälle ja laitan oloasuhousut jalkaani. Ylleni vedän mustan tank topin. Kahvin tuoksu ohjaa minut suoraa tietä keittiöön, mutta ennen kahvittelua tervehdin tyttöäni hänen niskaa suukotellen kun hän tekee voileipiä. Hän kääntyy ja kietoo hymyillen kätensä ympärilleni ja annamme muutamat pusut toisillemme. “Huomenta” sanon ja tarraan kädellä hieman nipistänen paljaasta pyllynposkesta kiinni. “No huomenta kulta” hän vastaa ja kummallakin on yhä viime yö mielessä, sen verran hihitellen hipelöimme nyt toisiamme. Pikaisen kuhertelun jälkeen maltamme kuitenkin irrottaa otteen toisistamme, täytyyhän ihmisen syödä. Tyttöni tuo tekemänsä leivät pöydälle ja kiitän häntä huomaavaisuudesta kun saan tulla valmiiseen pöytään heti aamusta. Hän istuutuu eteeni ja laittaa pitkät hiuksensa paksulle nutturalle. Hän ei vieläkään vakuutteluistani huolimatta usko, että juuri aamuisin ne ovat kauneimmillaan, hieman takussa ja pörröllä. En kyllä tosin ole vielä koskaan tavannut naista, joka olisi hiuksiinsa täysin tyytyväinen. Syömme rauhassa niitä näitä jutustellen ja uutta hyllyämme ihaillen. Viime yön pitkästä rakastelutuokiosta huolimatta tyttöni pyöriminen keittiössä pelkissä pikkareissa saa kiimani heräämään uudelleen. Kiusaan ja kysyn, että yrittääkö hän provosoida minua tuhmalla “pikkutyttö”-lookillaan kun on vain pikkuhousut jalassa aamiaispöydässä. Nauraen hän vastaa kysymällä, ettenkö muka viime yönä saanut tarpeeksi hoitoa. “Susta en kyllä koskaan saa tarpeekseni” vastaan ja hiivin hänen taakseen samalla kun hän pyllistäen heittää ruuantähteitä roskikseen. Tarraan kaksin käsin hänen lantioistaan kiinni ja hieron kovaa kulliani hänen peppua vasten housujen läpi vihjaillen mitkä touhut ovat mielessä. Nuuhkien ahmin hänen niskaa jälleen ja kehun miten hyvältä hän tuoksuu. “Hei mun pitäs kyllä mennä jo suihkuu” hän koittaa perustella hieman rimpuillen miten pääsisi otteestani pois. “Tai oikeastaan MEIDÄN pitäis mennä” hän viittaa jälleen viime yön pitkään painiotteluumme sängyssä. “Sitäpaitsi, eksä ikinä väsy” hän tarraa kädellään kovaa aamuseisokkiani joka pullottaa löysien housujeni läpi täysin valmiina uuteen taistoon. Olin kyllä viime yönä poikkeuksellisen kiimainen ja selkeästi dominoiva osapuoli eroottisessa leikissämme. Nain tyttöäni sänkymme lisäksi muun muuassa keittiön pöytää vasten takaapäin, tuon tempun haluan ottaa uusiksi mahdollisimman pian. Vaikkapa heti näin aamutuimaan siitä huolimatta ettei keittiön ikkunan edessä vielä minkäänlaisia verhoja olekkaan. Tiskipöydällä naimista kokeilimme myös, mutta kyllä tuo keittiön pöytä vie ykköspaikan, se jotenkin myös kolisi mukavasti työntöjeni tahtiin. Naapurit saavat kyllä luvan tottua tuohon ääneen jos minulta kysytään. Mutta tällaista se on varmaan joka pariskunnalla joka muuttaa uuteen asuntoon, eikö vain?

Ehdotukseni mennä vielä hieman lepäilemään ennen suihkua menee läpi. Kahvikupit mukana tallustamme makuuhuoneeseen ja tuon lyhyen matkan aikana katson kieli pitkällä villasukkapyllistelijääni. Laitan läppäriltä hieman musiikkia soimaan randomille ja käymme leveään sänkyyn makoilemaan. Asettelen peiton tyttöni päälle ettei hänen vain tulisi kylmä, itse pärjään kyllä ilman. Mietimme mitä söisimme tänään, tekisimmekö jotain erikoista illalla. Ystävillämme varmaan jotain biletysmeininkiä olisi, mutta itse ainakin jäisin mieluusti kotiin nysväämään ja uusimaan viime yön panomaratonin. Päätämme kuitenkin lähteä jonnekkin juhlimaan tai ainakin käymään, sillä kyllä tämäkin kämppä lopulta tulisi tuttuakin tutummaksi. Suunnitelmien selkiydyttyä tyttöni hivuttautuu viereeni ja painaa päänsä rinnalleni. Salakavalasti käteni hakeutuu hivelemään hänen pikkuhousujaan peiton alta. Tytsyni ei laita ollenkaan vastaan vaan alkaa myhäilemään tyytyväisenä. Raotan peittoa hieman jotta näen kevyen tumman karvoituksen nypättyäni pikkareita hieman alemmas. Silitelen ja hyväilen karvoitusta kuin kissanpentua ja katson kovana kun tyttöni nauttii silmät kiinni söpösti huokailleen. On hienoa nähdä kuinka oma kissani alkaa kehräämään. Hän ohjaa minua sanattomasti hengityksellä ja elekielellään mistä kohdin hieroa ja kutitella. Jatkan niitä liikkeitä hivenen enemmän mitkä saavat hänet haukkomaan henkeään ja välillä kehun kuiskimalla, että kuinka saamarin seksikäs misu hän mielestäni on. Kiskon hänen pooloaan hieman ylös ja hieron toisella kädelläni paljaita rintoja. Pyörittelen kielellä nänniä, mikä koollaan kertoo tyttöni kiihottumisen tilan paremmin kuin tuhat sanaa. Näykin häntä joka puolelta yläkroppaa ja välillä suutelemme huohottaen.

Härnäten puhaltelen ja pussailen välillä myös navan alueelta. Painan ohimoni hänen ohimoaan vasten ja katsomme toisiamme silmiin täynnä kiihkoa. Otan käteni pois pikkareiden sisältä ja siirryn nyt hankaamaan pilluvakoa niiden päältä ohuen kankaan läpi. Tästä hän tykkää erityisesti ja yhdessä naureskellen nautimme tästä “tutusta jutusta” . Hieron ja pyörittelen sormilla kostunutta kangasta ja välillä sitä hieman kosteaan koloon sisälle työntäen. Tyttöni sirot jalat alkavat tärisemään ja huokailu on katkonaisempaa ja hihkaisut aina vain kimeämpiä ja rohkeampia. Upeaa kuunneltavaa ja lisään vettä myllyyn kehumalla kuinka ihanan tuntuinen pillu hänellä on. Hän tarraa hiuksiini ja siirtää nopeasti taikurisormeni pois pikkareiden päältä. Kourin ronskisti tissejä hänen laukeamisensa aikana ja nipistelen ja kutittelen mikä saa tyttöni inahtelut vielä edelleen pari oktaavia korkeammiksi. Katson hänen supistelevaa vatsaa kun hän tulee voimakkaasti sätkien vierelläni ja silitän navan ympäristöä hellästi. Kosketusherkkää aluetta se on vielä, aivan kuin sormenpääni olisi kiehuvan kuuma kun hivelen sileää ihoa ja joka kosketuksella vatsa värähtelee. Aaltojen tasaannuttua hän katsoo minua punaisena ihaillen ja kiitollisena ja mumisee hivenen samalla tavalla kuin unissaan jotain hiljaa. Työnnän kostuneet sormeni hänen suulleen alahuultani purren ja katson kun tuo kiltti kissimirri lipittää ne puhtaaksi kuin maitoa saaden. Sormet puhtaina käännyn selälleni tyttö kainalossa ja asetan allamme olevan ison tyynyn paremmin jotta saamme kumpikin laittaa päämme sen päälle. Hetken makoiltuamme hän rupeaa silittelemään kovaa kulliani housujen läpi. Välillä hän taputtelee sitä hellästi ja välillä puristaa. Nyt minä olen se joka myhäilee tyytyväisenä. Menee useita minuutteja ja alan hieman suivaantua kun neito vain tyytyy tähän silittelyyn, olisin valmis jo tositoimiin. Hän tietää tämän ja katsoo minua kieltään purren viekas hymy kasvoillaan. Välillä hän lopettaa kokonaan ja antaa kyrvän pehmentyä kunnes taas alkaa uusi kiusaamiskierros. Varoitan häntä, että jos ei kohta tapahdu muutosta kiusoitteluun niin minun täytyy rankaista tuollaista tuhmaa pikkutyttöä. “Okei okei” hän sanoo ja antaa minulle suukon poskelle ja pomppaa polvilleen istumaan sängyllä.

Olinkohan antanut niin kovat kyydit viime yönä kun hän noin helposti minua uskoo? Hän ottaa poolonsa pois ja ihailen tuota hoikkaa namukroppaa. Nipistän rintoja hellästi ja hän kiskoo nyt nopealla survaisulla housuni ja boxerit polviini. Kulliini tartutaan reippaalla otteella ja sitä aletaan runkkailemaan reippaaseen tahtiin. “Aah, vihdoinkin” totean silmät kiinni. On mahtava tunne kun mulkkua runkataan silmät kiinni, kun ei voi kun arvailla että millaista hyväilyä seuraavat minuutit pitävät sisällään. Avaan välillä silmäni ja katsomme toisiamme silmiin hellän koskettelun jatkuessa. Olemme nyt niin intiimisti ja lähekkäin, olemme olleet heti seurustelumme alusta asti. Tunnen todella olevani kotona hänen kanssaan.

Läppäriltä alkaa soimaan Neotropicin “Beautiful Pool”-biisi ja tyttöni siirtyy hajareisin sääreni päälle ja alkaa hankaamaan haaroväliään sitä vasten taustalla soivan biisin tahtiin. Hänen yllättävä pillun hankaus jalkaani vasten lähettää minut samantien tajunnan tuolle puolelle. Huudan kurkku suorana nautinnosta kun paksu spermalasti alkaa ryöppyämään kyrpäni sisältä, syvältä pallieni uumenista vihdoinkin vapauteen. En olisi varmaan pysynyt paikoillani ellei tyttö olisi istunut painona jalkojeni päällä. Orgasmin jälkimainingit saavat minussa aikaan hillittömän naurupurskahduksen, sen verran voimakas ja fyysinen se oli. Mahani päällä oli tuhti annos spermaa jota tyttöni pyörittellen hieroo kullini päälle ja muutenkin leikkii tahmealla mällikasallani. Huoneessa on vahva kiimantuoksu ja toteamme että nämä hikiset lakanat saavat jo ensimmäisen viikon jälkeen mennä vaihtoon. Eiköhän nyt olisi jo sen suihkun aika..

Kommentoi

top