search
top

Varastetut valokuvat, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (26 votes, average: 3.46 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Sain tässä taannoin sellaista palautetta että miksi minun tarinoissani tytöt aina paneskelevat keskenään, mutta miehet eivät, joten koitin nyt tässä jatko-osassa leikkiä ajatuksella miesten välisestä seksistä ja ekasta kerrasta siinä. Homofobiset älkööt lukeko, mutta jos piditte niin olisi kiva jos kertoisitte sen. Palautetta saa myös mielellään laittaa meilitse nimim.noitapilli-ät-suomi24.fi

Heräsin. Aurinko paistoi suoraan kasvoilleni. Kun avasin silmäni niin ensimmäinen mitä näin oli alaston Anna, joka tuhisi umpiunessa vieressäni. Anna oli selällään ja lähes kokonaan ilman peittoa. Voi, miten Anna oli kaunis. Katselin ihaillen miten aurinko loi varjoa Annan tummasta nännistä, jonka läpi meni nyt tuore lävistys. Tappikorun punainen pää kimalteli auringossa. Täydelliset rinnat. Katselin myös Annan rinnan sivussa olevaa puputatuointia ja mietin sitä kuinka sama kuva koristi nyt myös minun penistäni sekä myös Miran alavatsaa.

Mutta kainalossani nukkui myös Mira. Miran pää lepäsi olkapäälläni ja Miran käsi oli kiedottuna minun rintani ympärille. Tunsin Miran naisellisen tuoksun ja minulle heräsi vastustamaton halu suudella molempia tyttöjä.
Kaksi viikkoa oli mennyt edellä kerrotusta ja se aika oli muuttanut monta asiaa – niin, oikeastaan koko elämäni. Anna ja Mira olivat käytännöllisesti katsoen muuttaneet minun luokseni. Minun piti alun perin olla edellinen viikonloppu avovaimoni Pian kanssa mökillä, mutta loppujen lopuksi en ollut Piaa edes nähnyt koko kahteen viikkoon. Kävin kyllä mökillä, mutta sielläkin mukanani oli Mira. Tiesin että Piallakin oli joku suhde ja arvasin, että olen tilanteessa jossa vaimon vaihto oli aika lähellä. Mutta minun ykkösvaimoni ei sitten enää olisi Pia eikä se olisi Annakaan, vaan Mira. Hellä pikku-Mira, jonka piti muka tulla Annan kaverina muka jonkinlaisena rakastajattaren ”kylkiäisenä”. Mira kuitenkin tuli syliini ja jäi siihen. Ja Mira on ollut hellin ja huomaavaisin nainen mitä koskaan olen tuntenut. Mira oli nyt se, joka hoiti meillä taloa, vaatteita, ruokia… niin, minua. Annakin oli kyllä kaikessa mukana, mutta aivan kuten Anna jo heti alussa sanoi, Anna ei ollut nyt valmis uuteen vakavaan suhteeseen. Annalle riitti se, että minä ja Mira olimme lähellä ja hän sai meiltä molemmilta kaipaamaansa läheisyyttä ja ajoittain seksiäkin, mutta Mira puolestaan otti jo heti ensimmäisestä illasta alkaen tyttöystävän tai paremminkin vaimon roolin. Menköön vain Pia omille teilleen. Minä pidän Miran. Ja Annan.

Tunsin kuinka myös Mira liikahti vähän, joten uskaltaudun silittämään hänen tummaa tukkaansa. Sain kauniin hymyn ja hellän suudelman.

– (Minä) Shh… Kato Annaa. Ihanan näkönen tossa auringossa.
– (Mira, kuiskaten) Se on niin kaunis… Eks sä haluu panna sitä ku se on noin?
– Haluun, mut mä haluun suakin. Sua viel enemmän.
– Mua sä ehit sit kyllä. Ota sitä tisseistä kii. Herätetään se nii et se joutuu naiduks.

Mira käännähti varovaisesti ja siirsi kätensä kalulleni alkaen tehdä sillä pientä runkkausliikettä. Tuijotin Annan rintoja ja annoin kiihotukseni kasvaa; tunsin kuinka Miran hellä käsi sai kullini paisumaan. Aloin huohottaa. Yhtäkkiä huomasin kuinka Annan nänni alkoi jäykistyä ja kun vilkaisin Annaa kasvoihin, huomasin että tyttö oli herännyt. Silmät viiruina ja ovela hymynkare huulillaan Anna seurasi mitä Mira minulle teki.

Ojensin käteni ja tartuin Annan rintaan. Silitin sitä, sitten toista, puristin sitten varovasti lävistettyjä nännejä vuoronperään. Seurauksena Anna kääntyi minua vasten, kietoi kätensä kaulaani ja suuteli minua. Vain pari liikahdusta ja olin kieräyttänyt Annan uudelleen selälleen ja itseni hänen päälleen. Anna levitti jalkansa samalla kun Miran käsi ohjasi jäykän kullini Annan häpyhuulille. Tuijotin Annaa kauniisiin vihreisiin silmiin samalla kun upotin kullini hitaasti, nauttien, hänen sisäänsä.

Minun ja Annan yhteisen orgasmin jälkeen Mira kiipesi minun ylitseni ja asettui nyt itse Annan päälle, 69-asentoon. Innolla Mira alkoi nuolla ystävänsä spermaista pillua. Katselin kuinka huohottava Anna huokaili, tarttui sitten itse vuorostaan Miraa pakaroista ja väänsi niitä auki. Annan kieli hakeutui Miran häpyhuulten väliin. Katselin onnellisena ja ylpeänä kuinka kauniit tyttöni nuolivat toisiaan.

Seurasin tyttöjen kiihottumista ja sormeilin samalla itseäni. Ihanat naiset. Ja miten tähän olikaan päädytty – varastetuista valokuvista. Ari, Annan exä, oli jäänyt helposti kiinni. Poliisi oli tietysti vaitonainen tutkimuksistaan, mutta häkki oli heilahtanut ja sen verran olimme saaneet tietää että Annan ja Miran lisäksi Ari oli järjestänyt ”monen muunkin” tytön koneisiin etäohjaussoftan, oli vakoillut heitä ja oli julkaissut kuvia. Osa tytöistä oli niinkin nuoria kuin 14-vuotiaita. Arin koneella oli kuulemma ollut ”kymmeniätuhansia” pornokuvia enimmäkseen alaikäisiksi epäillyistä. Aria odotti pitkä ja ikävä linnareissu ja kovat korvaukset. Mietin miten tyhmä se mies olikaan ollut. Hän olisi voinut olla tässä nyt minun asemestani nauttimassa, mutta hänen fetissinsä ja kiihotuksensa lähde olikin ollut vain ja ainoastaan tirkistely ja salakuvaus. Tirkistelynkin vielä saatoin jotenkin ymmärtää, mutta pikkutyttöjen tirkistelyä en. Ja koko juttu oli niin typerän kömpelösti tehty, että Arin oli kertakaikkiaan ihan pakko jäädä kiinni tuollaisia tehdessään aika pian. Seksi sokaisee. Vaikka… Annan mukaan Ari ei kyllä mikään kirkas kynttilä ollut koskaan ollutkaan.

Puoli tuntia ja kaksi orgasmia myöhemmin istuin keittiön penkillä alaston Anna kainalossani ja katselin kuinka yhtälailla alaston Mira kokkasi meille aamiaista. Ihastelin Miran pepun muotoa.

– (Minä) Voi kun toi Miran perse on nätti!
– (Anna) Ei oo kehno omaskaan.
– (Mira) Kohta saatte laittaa perseet piiloon, Pete sano tulevansa käymään. Sen pitäs olla täällä puolen tunnin päästä.
– (Anna) Pete? Ei kai meiän nyt sitä tartte pelätä?
– (Mira, nauraen) Joo, mä muistan kyl et sä oot nainu sen kaa.
– (Anna) Mn-joo… kerran ja kännissä. Mut meinaan et ei kai meiän nyt tartte Peten takii muuttaa omii tekemisiämme?
– (Mira) Mä en ainakaa oo antanu Peten tuijottaa itteeni tälleen.
– (Minä) No mut ei kai se haittais?
– (Mira) Se on mun veli!
– (Anna) No nii vittu on, mut anna olla. So? Hei… Nyt pysytään täs koko jengi, iha kunnolla nekkid neighbours –tyylillä. Katotaan kauanks Peten pokka pitää.
– (Minä) Missä sä oot Anna sitä nussinu?
– (Anna) Oo-ää….höh. Siit on jo vitun kauan. Ton Miran kakskytveesynttäreis joskus helvetin kauan sit. Vedettiin päät täyteen ja sit meit meni iso lössi yhessä saunalle. Kaik muut lähti, mut mä jäin sinne Peten kaa heittään jotain vitun tyhmää läppää ja sit se alko pukkaris lääppiin mua. Mä meinasin enste kieltää, mut tartuinki sitä sit munista. Se pani mua siel pukkarin lattialla. Semmost sähläyst, mut ihan kivaa.
– (Mira) …ja Pete kerto sit mulle jälkeenpäin et se oli saanu sulta ja et sä olit ollu sen eka muija ikinä.
– (Anna) Mitä??? Oliks se sen poikuus? Ei vittu!
– (Mira) Nii se väitti. Sä oot sille ollu vähän spesiaal aina sen jälkeen.
– (Minä) No nii, no hyvä. Nyt se sit tulee tänne ja te ootte tääl molemmat ilman kuteita. Laitetaa se panee Annaa uudestaan.
– (Anna) Vittu, sit saa kyl nussii Miraa kans.
– (Mira) Mua? Se on mun veli!
– (Minä) So what?
– (Anna) Joo, eiku Pete nussiin Miraa ekaks ja sit jos sil vielä seisoo ni mä hoidan loput.
– (Mira) Vittu, sit saa toi Ilpo kyl kans tulla mukaa. Satun tietään et Petellä on vitunmoinen kokoelma miehii esittävii kyrpäkuvii, se on sen verran bisse. Jos te paatte sen nussii mua, ni mä kyl sit haluun ton Ilpon ottaan siltä suihin, vittu, vähintään.
– (Anna) Hyvä idea. Kuusysii! Ja me katellaan.
– (Minä) Se muuten tais tulla ny. Tonne tuli joku auto.
– (Mira) Ei vittu! Ettekai te nyt jumalaut tosissaa…?
– (Anna) No tottavitussa oltii tosissaa. Nyt mä meen sitä vastaan ja kerron sille et me aiotaan panna se nussiin.

Ovi kävi. Pitelin itseään peittelevää Miraa sylissäni kiinni ja koitin pussailla tyttöä. Eteisestä kuului keskustelun palasia ja Peten äänellä jotain vastalauseen tapaisia, mutta pian alaston Anna raahasi kuitenkin punastelevaa nuortamiestä mukanaan keittiöön.

– (Anna) Pete, niinku mä sanoin ni me halutaan saada sut mukaan nussimaan. Me on jo keskenään vähän alotettu. Mut suunnitelma olis et sä saat ekaks panna sun siskoo. Ja sit ku mä saan sulle uudestaan stondiksen ni sit mä nain sua. Ja sit viimetteeks sä ja Ilpo saatte imee toistenne munii nii et me katellaan. Kuusysii. Me katellaan nii et meil on sormet pilluissa.
– (Pete) Vittu te ootte hullui.
– (Anna) Kyl me se tiietään… Hei, Ilpo, ootsä koskaan ennen kokeillu miestä? Nyt tuut tänne ja otat tält housut vekka ja sit hoidat sen kyrvän pystyyn. Ja sit ku sil seisoo ni se saa nussii Miraa.
– (Mira) Onks hei tää ny ihan pakko…?
– (Anna) On. Vittu, nyt leipäläpi umpeen. Selälles ja jalat auki ja turpa kii. Näytät pilluu nyt.

Päästin Mirasta irti ja käännyin Annaa ja Peteä kohti. Virnistin, vaikka jännitti. Pete ei sanonut mitään, mutta punastui lisää ja huomasin kuinka hän tuijotti minun nyt jo vähän koventunutta kulliani. Ajattelin ”No nyt antaa mennä vaan, saakeli”. Astuin lähemmäs ja tein itselleni muutaman hitaan runkkausliikkeen aivan Peten edessä. Pete tuijotti kulliani. Mitään sanomatta Anna tarttui Peten käteen ja ohjasi sen minun kullilleni. Pete koitti väistää, mutta Anna toisti liikkeen, kunnes Pete suostui ja varovasti piti kiinni minun kullistani.

– (Minä) Joo… Ota vaa kiinni, antaa nyt mennä vaa vähän homoilun puolelle vähäks aikaa, ei se varmaan tapa, vaik ei ookaan kai kumpikaan kokeiltu, luulen. Mut okei… Saaks sult ottaa housut pois?
– (Pete) Njoo… kai sit?
– (Anna, siirtäen samalla Peten toista kättä omalle rinnalleen) Otat vittu Petelt kyrvän esiin ja imet sitä. Kulli pystyyn. Ja Mira, kädet vekka. Tissit esiin nyt! Ja sit pillu.
– (Mira) Me ei oo Peten kans silleen…
– (Anna) Nyt et vittu urputa ku tissit esii nyt ja sit käyt tohon matolle. Sit voit miettii mitä te ette oo Peten kaa tehny siin vaihees ku Peten kyrpä on sun sisälläs. Kyl sä tiiät miltä mies tuntuu. Siihe saakka oo hiljaa ja nussi.
– (Pete) Mut voidaanks me nyt…? Siis ihan täst vaa…
– (Minä; tartuin Peten housujen vetskariin ja vedin sen alas) Voidaan. Sä Pete nussit nyt ekaks tota Miraa. Ja sit sä saat panna Annaa sillä aikaa ku mä tuun sun jälkeen Miran liukkaille.

Anna tarttui Peteä käsistä ja nosti niitä ylöspäin suudellen miestä samalla. Minä kokosin rohkeuteni ja avasin Peten farkkujen napin. Vyötä hänellä ei ollutkaan. Pujotin käteni farkkujen sisään ja liu’utin niitä hitaasti Peten pakaroille ja sitten karvaisia reisiä pitkin alas. Housujen alta paljastuivat valkoiset tiukat puolipitkät alushousut.

Mietin Peten sanoja ”Vittu te ootte hullui”. Polvistuin ja kiskoin Peten farkut nilkkoihin asti alas. Sitten mietin hetken ennen kuin uskaltauduin laittamaan vasemman käteni varovasti Peten munien päälle. Pete värähti ja lopetti Annan suutelemisen; huomasin hänen tuijottavan minua kun hyvin varovasti puristin vasemman käteni etusormella ja peukalolla Peteä peniksen keskeltä. Ajattelin ”Antaa mennä nyt”. Kohottauduin hiukan ja tein itselleni oikealla kädellä pari hidasta runkkausliikettä puristaen samalla vasemmalla kädelläni muutaman kerran Peten elintä. Pete reagoi kiihottuneen kuuloisella huokauksella, mutta en ole varma johtuiko se minun kullinsormeilustani vaiko siitä, että alaston Anna samaan aikaan pujotti kätensä Peten paidan sisään ja silitti tämän rintakarvoja. Peten toinen käsi joka tapauksessa puristeli Annan toista rintaa.

Vein molemmat käteni Peten alushousujen kuminauhalle ja aloin varovasti laittaa sormiani niiden sisäpuolelle. Käännyin katsomaan Peteä ja hän katsoi minua. Tuijotin Peteä silmiin samalla kun hitaalla liikkeellä kiskoin miehen alushousut alas, reisien päälle. Sitten käänsin katseeni alas ja eteenpäin. Peten kulli oli aivan edessäni, kasvojeni korkeudella. Petellä oli selvästi komeampi kuin minulla. Kulli oli pidempi kuin omani ja sen esinahka oli sen verran takana että koko sinipunerva terska oli paljaana. Peten terska näytti valtavalta omaani nähden. Kullia ympäröi joka puolelta pitkä, melkein musta karvoitus.

Pete huokaisi kun vein varovasti molemmat käteni hänen munilleen. Tunnustelin vasemmalla kädelläni hänen painavan tuntuisia kiveksiään ja kohotin oikealla itse kullia sen varresta kiinni pitäen. Sitten vein hyvin, hyvin hitaasti – niin, arastellen – huuleni kiinni hänen terskaansa. Avasin suutani ja kosketin kielellä Peten terskaa. Lipaisin tunnustellen virtsaputken aukkoa. Katsoin sitten Peteä kasvoihin samalla kun vedin oikealla kädelläni hänen esinahkaansa rajusti taakse. Kumarruin ja otin koko terskan suuhuni. Se tuntui suurelta ja lämpimältä. Pete päästi syvän voihkaisevan huokauksen kun annoin huulieni kiertyä kullin ympärille ja vein hänen kulliaan syvemmälle suuhuni.

Peten kulli reagoi heti. Se alkoi kovettua ihan välittömästi – ei voi sanoa että silmissä, vaan ihan suussani. Vain muutama huulilla tehty liike ja Pete alkoi olla jo ihan kovana.

– (Anna) Sit Miraan. Mira, jalat levälleen. Ilpo, tuot sen miehen tänne nyt. Pete… Nyt työnnetään sun kulli sun siskoos.

Pete ei sanonut mitään, mutta asettui viittauksesta lattialla punastellen makaavan Miran päälle. Anna ohjasi, toinen käsi Peten pakaralla ja toinen käsi Peten kullilla. Ei mennyt kauan kun Miran raju ”Ooooohh” ilmaisi Peten ison kullin uponneen hänen sisäänsä.

Anna vetäytyi kauemmas ja tuli minun luokseni. Suutelimme. Minä puristelin Annan rintoja ja Anna runkkasi hetken minun nyt täysin kovaa kulliani. Toisiamme puristaen katselimme kuinka Pete ja Mira alkoivat päästä vauhtiin. Hetken päästä Anna suuteli minua hellästi ja kuiskasi

– Mee mukaan. Miralle kulli suuhun.
– Miten se onnistuu?
– Meet vaan… Hei, Pete, me tuodaan nyt Miralle toinen kyrpä suuhun. Sit sä lasket sun spermat sen sisään.

Kömpelösti haparoiden asetuin Miran viereen ja sitten osittain Miran päälle ohjaten kulliani hänen kasvoilleen. Mira yritti ensin olla tottelematta, mutta kun Annakin tuli mukaan ja minua kullista vääntäen ohjasi kullini Miran huulille, tyttö lopulta suostui siihen että häntä pantiin molempiin päihin yhtä aikaa. Mira tosin lähinnä vain piti kulliani suussaan eikä kyennyt enää paljoakaan sille mitään tekemään, sillä Pete oli nyt jo kiihottunut niin paljon, että hän laittoi naimiseen todella rajusti vauhtia. Mira työnsi vastaan. Ja kun Anna sitten painoi pehmeät rintansa Peten selkään ja upotti pitkät kyntensä Peten pakaroihin, niin silloin Peteltä tuli. Eläimellisesti korahtaen Pete päästi lastinsa Miran sisään, yhä uutena ja uutena ruiskauksena.

Anna asettui polvilleen puolittain Peten eteen.

– (Anna) Okei, nyt vaihdetaan. Ilpon kyrpä Miraan ja mä imen Peten puhtaaks.

Huohottava, punainen Mira ei vastustellut kun kiipesin Peten tilalle hänen päälleen. Peten ison kullin jäljiltä Mira oli aivan avonainen ja kullini upposi todella helposti häneen. Mira ei ollut äsken vielä lauennut, joten hänelle oli helppoa jatkaa rajulla vauhdilla heti myös minun kanssani. Mira työnteli vastaan lujasti jokaista työntöäni eikä mennyt kauaa kun näin että nyt Mira kohta laukeaa. Ensin tyttö väänsi huulensa jännän näköisesti kulmikkaaseen muotoon ylähuultaan nostaen ja huohotti nopeasti. Sitten Mira painoi jalkansa lattiaan ja nosti alapäätään rajusti ylös niin että minun kullini upposi kauhean lujalla voimalla aivan Miran syvimpään pohjukkaan. Sitten silmät pyörähtivät ympäri Miran päässä ja hän päästi pitkän, kimeän kirkaisun. Miran pillu puristui kullini ympäri. Sitten minulta tuli. Tunsin silmissäni pimenevän ja työnsin vain rajusti, uudestaan, uudestaan, uudestaan spermaani syvälle Miran sisään. Lopulta lysähdimme puolitajuttomina päällekkäin Miran puristaessa minua hirveän lujaa käsillään itseään vasten.

Kun taas tajusin jotain, Pete makasi meidän vieressämme lattialla selällään ja Anna ratsasti Peten kullilla nauttivan näköisenä. Minulla oli lähietäisyyden näkymä suoraan Annan levällään auki oleviin pillunhuuliin, joiden välistä Peten karvajuurinen vaalea tolppa uppoili uudelleen ja uudelleen Annan sisälle. Pete kouri hyvin keskittyneesti molemmin käsin Annan isoja rintoja puristellen niitä rajun näköisesti.

Yhtäkkiä Anna päästi ”Ooo-aaahhh”-huudon, heitti päätään ensin rajusti taaksepäin ja tipahti sitten Peten päälle makaamaan. Tuijotin aivan vierestä Annan pakaroiden väliin, jossa Annan pillu teki toistuvaa rajua supistusliikettä Peten kullin ympärillä uudelleen ja uudelleen.

– (Mira) Nyt te sit putsaatte toistenne kyrvät.
– (Minä) Mitä? Pitääks meiän…?
– (Mira) No vittu, jos mun kerta pitää nussii mun veljen kaa ni pitää sunkin jotain. Nyt tuut vekka mun päältä ja Pete tulee vekka Annan päältä ja sit otatte kyrvät suuhun, molemmat.

Katsoin Peteä ja Pete katsoi minua.

– (Minä) Pitääks meiän…?
– (Pete) Iha sama. Kokeillaan, vittu. Johan me nyt tähänki saakka…

Pete kierähti pois Annan päältä ja samantien selälleen lattialle hieman kauemmas. Minä nousin myös Miran päältä. Kullini oli nyt löystynyt ja minusta tuntui aika hurjalta kiivetä nyt lattialla makaavan Peten päälle ja ohjata limaista kulliani Peten kasvoille, mutta Pete tarttui minuun rajusti kiinni ja imi kullini suuhunsa. Tein saman hänelle. Peten kulli tuntui nyt aivan valtavalta, vaikka sekin oli jo melkein kokonaan pehmennyt. Se maistui spermalta ja Annan naiselliselta liukasteelta.

Imin ja nuolin vuoronperään. Aloin sitten tehdä kielelläni kiertävää liikettä Peten terskan ympärillä. Vähä vähältä tämä alkoi itse asiassa tuntua hyvältä. Hyvältä myös omassa kullissani, jota Pete nyt nopealla liikkeellä runkkasi huulillaan: sisään, ulos, sisään, ulos. Peten kulli kovettui suussani ja tunsin myös oman erektioni paisuvan. Peten kulli piteni samalla ja jouduin pidentämään suihinottoliikettäni; kulli tuli nyt paljon syvemmälle kurkkuuni. Tämähän alkoi tuntua ihan helvetin hyvältä. Pian sekä Pete että minä jouduimme pitämään aina välillä huohotustaukoja kulli suussa, sillä runkkausliikkeeltä ei muuten saanut ilmaa tarpeeksi hyvin. Mutta jatkoin Peten kullin ottamista suuhuni aina vain syvemmälle. Sain sen nyt melkein kokonaan suuhuni, vaikka se oli minusta todella valtava.

Sitten Peten kulli nytkähti nielussani ensimmäisen kerran. Meinasin vaistomaisesti oksentaa, mutta en ehtinyt tehdä mitään. Oma kullini suussaan Pete päästi kummallisen älämölöäänen ja samalla tunsin sperman ryöpsähtävän. Yhtäkkiä koko suuni ja nieluni oli täynnä kuumaa spermaa, jota valui myös ulos. Vaistomaisesti yökkäilin hieman, mutta en kuitenkaan päästänyt kullia kokonaan pois suustani; se mitä Pete nyt jatkoi minun kullilleni tuntui aivan vitun hyvältä. Ja sitten tunsin kuinka orkku tuli. Se lähti jostain mahanpohjasta, tuntui sitten varpaissa, sitten alaselässä ja sitten ruiskutin spermaa Peten suuhun niin että Pete melkein tukehtui siihen.

Yökkäilimme hetken molemmat, mutta sitten Annan komennosta kiltisti jatkoimme sen verran, että nuolimme ja nielimme kaiken mitä löytyi. Minusta tuntui että olin niellyt varmaan kahvikupillisen spermaa. Mutta täytyy sanoa että kokemus oli hieno. Lopulta en olisi halunnut päästää Peten kullia pois suustani.

Puolitajuttomina Pete ja minä seurasimme kuinka vieressämme lattialla Anna ja Mira nuolivat toistensa pilluja. Aivan minun pääni vieressä Miran pieni ja vikkelä kieli pyrki uudelleen ja uudelleen Annan avonaiseen pilluun.

Ihania ihmisiä. Aivan ihania.

3 kommenttia viestissä: “Varastetut valokuvat, osa 2”

 1. n00bx says:

  Voisit kirjoittaa molempia, mutta miesten välistä enemmän. Ja sen ei sitten tarvitse olla valmiina niiku heti vaan voit tehdä ihan rauhassa 🙂

 2. noitapilli says:

  Kiitos 🙂 Vai jatkoa? Mutta kun mulla on jo niin monta muutakin tarinaa kesken joihin oon jo luvannu jatkoa… Ja sitäpaitsi yksi sellainenkin mitä on jo aika pitkälle kirjoitettu mutta ei julkaistu.

  Ei sillä… voishan sitä tätäkin vedättää pidemmälle? Onko toiveita? Ilpon ja Peten kahdenkeskinen jutustelu ja seksiä? Vai lisää kimppaa tytöt mukana? Vai molemmat ideat? Vai mihin suuntaan toivoisit…?

 3. n00bx says:

  Aivan ihana tarina taas. Jotenkin sun tarinoista tietää että niistä tulee pitämään jo ensimmäisen kappaleen luettua :). Mutta tällekkin toivoisin jatkoa.

Kommentoi

top