search
top

Varastetut valokuvat, osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 3.41 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Välillä tällainen tarina... Ekassa osassa on vain "minä" ja kaksi ihanaa naista. Jatkopalaan tulee sitten vähän jopa homoiluakin sekaan - pitäähän sitä välillä leikkiä ihmisten tabu-asioillakin. Ja palautetta saa taas mielellään antaa, kuten ennenkin: nimim.noitapilli@suomi24.fi

Oli taas rankka työpäivä. Tulin myöhään kotiin eikä kotona ollut ketään. Oli taas yksi niitä viikkoja, jolloin avovaimo oli matkatöissä. Tylsää. Tällainen jos mikä oli vieraannuttavaa.

Laitoin jotain etäisesti ruokaa muistuttavaa pikapurtavaa ja lösähdin väsyneenä tietokoneen ääreen. Telkasta ei tullut mitään järkevää iänikuisen typerän urheilun ja BB:n lisäksi, joten aloin tylsin mielin selata nettiä. Iltasanomat ja muut tavalliset sivustot oli äkkiä selattu ja kun uutisissakaan ei ollut mitään kovin paljon syysmyrskyä kummempaa, löysin itseni aika pian selaamasta seksinovelleja. Novelleista päädyinkin sitten melko tutulle alastonkuvia julkaisevalle sivustolle. Tylsänä selasin pikavauhtia kuvasarjan toisensa jälkeen. Juu, on pyllyjä ja tissejä, muutama kikkelikin. On nähty. So what? – Hei… hetkinen. Kuka tuo tyttö on?

Avasin kuvasarjan, jonka oli postannut joku nimimerkki ”fierce hater”. Kuvasarja, jossa oli yli kuusikymmentä kuvaa oli herättänyt mielenkiintoni siksi että pienissä thumbnail-kuvissa oli jotain tuttua. Ja kun sain koko kuvasarjan kaikki thumbnailit eteeni suuni loksahti auki. Ei jumaliste! Naapurin Anna!

Avasin kuvasarjan ja selasin kuvia. Ei voi olla totta! Kyllä… Kuvasarja esitti naapurissa olevassa omakotitalossa asuvaa Annaa. Silloin kun me muutimme tähän taloon Anna oli ollut nuori murkkuikäinen tyttö, joka kavereineen oli luvan saatuaan käynyt kesäisin monen monta kertaa meidän uima-altaallamme uimassa ja oli hoitanut meidän edellistä koiraamme aina kun olimme itse matkoilla. Silloin hän oli ollut aikuismainen murkkuikäinen ja sitten lukioikäinen. Anna oli jäänyt nuorena orvoksi ja hän oli päätynyt iäkkään naapuripariskuntamme hoitoon. Veikko ja Aune olivat jo eläkeläisiä, pitkäli yli seitsemänkymppisiä, mutta nuori neito oli heillä hyvin viihtynyt. Veikko oli kai luullakseni tytön setä. Nyt Annasta oli tullut opiskelija, mitä lie, kukaties jo neljättä tai viidettä vuosikurssia yliopistolla käyvä? Joka tapauksessa paljon yli parikymppinen neitokainen. Ja samalla Annasta oli tullut hyvin kaunis. Nykyään tapasimme lähinnä vain satunnaisesti koiralenkeillä Annan taluttaessa Veikon vanhaa jackrussellia, joka taas oli meidän corgimme rakas koirakaveri.

Selailin kuvia. Suurin osa oli ihan säädyllisiä ja ne esittivät kaunista Annaa enimmäkseen hienot bilevaatteet päällä jossain yökerhossa tai vastaavassa kauniisti hymyillen ja korut kimallellen. Upean kauniit kasvot ja valloittava hymy keskellä rinnoille asti ulottuvaa vaaleaa kiharaa tukkapilveä. Ihan Namu, isolla kirjaimella.

Osassa kuvista neito oli selvästi reippaasti päissään. Mutta sitten oli myös kuvia, joissa tyttö oli paljastanut rintansa ja esitteli niitä kuvaajalle käsillään rintojaan ylös nostaen. Ja sitten oli kuvia jostain uima-allasjuhlista, joissa näkyi useampia alastoma tyttöjä ja pari samanikäistä kundiakin. Ehkä jotkut opiskelijabileet? Mitä ilmeisemmin oli päädytty porukalla alasti altaalle. Niissä Annan rintoja ja myös upeanmuotoista peppua esiteltiin tarkemminkin. Eikä tarkkaavaiselle katsojalle jäänyt myöskään epäselväksi että neitokaisella ei ollut minkäänlaisia häpykarvoja, mutta sensijaan hyvin sievännnäköinen pimppi paksuhkoine ulompine häpyhuulineen ja pienikokoisine vaaleine sisempine häpyhuulineen. Ja tottakai näkyi myös monen kuvan verran että Annan rinnat olivat hyvin kauniit ja nännit aika usein kauniisti pystyssä. Anna oli tukanväriltään melko vaalea, ei kuitenkaan ihan blondi. Häpykarvat – jos niitä olisi ollut – olisivat varmaan kuitenkin olleet melko tummia. Samaa kertoivat myös rintojen nännit, jotka pystyssä näyttivät hyvin tummanruskeilta, mutta toisissa kuvissa taas, joissa juopunut Anna oli vain kiskonut päällään ollutta bileasua alas rintojaan vilauttaakseen, jolloin niiden nännit eivät olleet pystyssä, niin Annan nännikehät näyttivät itse asiassa varsin vaaleilta. Osa kuvista oli sellaisia että oli selvä, että tyttö oli ne itse kännykällä ottanut ja jollekulle lähettänyt. Oli aika selvää että tyttö oli ihan mielellään esitellyt rintojaan – ja miksipä ei, ne olivat upeat.

Mutta sitten oli myös sarja ammattimaisemmin tehdyn näköisiä alastonkuvia, joissa täysin alastoman Annan vartaloa korostettiin milloin mihinkin kohtaan asetetulla tulipunaisella leikkokukkaruusulla. Niissä oli selvästi käytetty studiovaloja ja kunnon kameraa ja kuvaaja oli tiennyt mitä tekee. Julkeimmassa kuvassa ruusun varsi oli työnnetty Annan emättimeen, joka oli varsin raollaan samoin kuin Annan huuletkin. Haukoin henkeäni. Ohhoh.

Hyvänen aika että naapurin Annasta oli tullut kaunis! Noissa niin tutuissa kasvoissa oli nyt hyvin naisellisen täyteläiset pusuhuulet, joita monissa kuvissa vaalea huulipuna ja varmaan myös joku huulikiilto korostivat. Ja tytön viirusilmät, joissa viivähti muutamissa kuvissa varsinainen ”makuuhuonekatse” eivät jättäneet mitään epäselvää siihen, että Anna ei enää ollut mikään pikkutyttö, vaan kaunotar, joka tiesi oman seksuaalisuutensa. Ja oli sitä myös halunnut näyttää sille, kuka lieneekään ollut näiden kuvien ottaja. Yhdessä kuvista näkyi ainoastaan Annan kasvot sekä osa paljaista rinnoista, joiden nännit olivat aivan kovina pystyssä. Ilmeestä ei jäänyt epäselväksi että siinä Anna oli juuri saamassa tai saamaisillaan orgasmia. Tytön ylähuulen kulmaan ilmestynyt tumma huulilävistyskoru korosti äärimmäisen kiihottavaa vaikutelmaa. Annalla myös näkyi olevan tatuoitu pieni Playboy-tunnusta muistuttava pupu rintojen välissä oikean rinnan laidassa sekä pieni musta sisiliskokuvio alavatsalla.

No huhhuh! Enpäs ollut koskaan edes tullut ajatelleeksi naapurin Annaa seksuaalisessa mielessä. Mutta hyvänen aika miten tuo tyttö oli haluttava. Kertakaikkiaan kaunis ja pantava. Varsinkin noissa kuvissa, joissa tyttö nännit pystyssä selvästi oli saamaisillaan orgasmia. Hipelöin kuvia katsellessani itseäni samalla housujen läpi ja tunsin kuinka elimeni alkoi paisua. Mutta ymmärsin kyllä, että olin Annaa niin paljon vanhempi, että olisin hyvin voinut olla vaikka hänen isänsä ja että sikäli tällainen kiihottuminen varmaan ei ollut ollenkaan sopivaa. Sen verran kuitenkin katsoin asiakseni asiasta kiinnostua, että tallensin kaikista kuvista kopiot omalle koneelleni.
Minua jäi vähän mietityttämään se, että mahtoikohan tyttö itse edes tietää joutuneensa kokonaan alasti nettiin? No… luultavasti kyllä. Kuka ikinä tuo ”fierce hater” sitten mahtoikaan olla, niin sillä nicknamellä ei näkynyt mitään muita kuvia missään ainakaan helposti löydettävässä paikassa olevan tai ainakaan Google ei niitä löytänyt. Kuvasarjassa ei myöskään ollut mitään nimeä tai edes mitään mikä yhdistäisi sen Suomeen, joten ei ollut helppoa tarkistaa millään hakutuloksella olisiko vastaavia kuvia jo muuallakin.

Tuli yö, tuli aamu ja tuli uusi työpäivä. Yöllä näin jotain epämääräistä seksiunta, jossa hahmot muuttuivat, mutta muistin Annan kauniit rinnat ja laineikkaan tukan sekä seksikkäät huulet. Koko päivän Anna pyöri mielessäni myös töissä ja muistan kuinka ehdin ajatella että vaikka koko episodista ei mitään muuta seuraisi kuin se että olinpahan saanut nähdä naapurin kaunottaren alastomuuden, niin hyvä niin.

Mutta sitten… Olin taas tullut töistä kotiin ja lähtenyt koiralenkille. Nyt kello ei ollut paljon. Ja kuinka ollakaan, tullessani koiran kanssa mutkan takaa pikkutiellämme jo yli kilometrin pitkän suoran toisesta päästä näin, että Anna ja Veikon vanha koira olivat tulossa meitä vastaan. Jo kaukaa Anna heilutti minulle iloisesti kättään ja minä vastasin huiskutukseen. Anna oli aina ollut kauhean kiva ja kaverillinen. Välimatkan vähä vähältä lyhetessä Annan alastonkuvat tietysti pulpahtivat mieleeni ja mietin kuumeisesti osaisinko olla ihan tavallinen, kuin mitään ei olisi tapahtunut? Vai voisinko kysyä Annalta jotain asiasta? Tietäisikö hän siitä edes? Miten sitä edes kysytään? ”Moi, kattelin sun nudekuvii netistä. Olit pantava”??? Tai olisiko se vain sohaisu muurahaispesään ja loputtoman pahan mielen lähde? Tyttöhän kaiken järjen mukaan sai nyt kai kärsiä siitä että joku stalkkaaja paitsi julkaisi hänen intiimikuviaan niin myös todennäköisesti kiersi veistä haavassa kertomalla siitä koko maailmalle. Se, että naapurikin kysyy asiasta ei varmaan olisi yhtään kiva juttu?

Mutta kun Anna sitten pitkän suoran puolivälissä tuli lopulta puhe-etäisyydelle ja meidän koiramme alkoivat taas innoissaan riehua keskenään, niin vanhan tavan mukaan päästimme koirat irti ja asetuimme toistemme luo juttelemaan. Tutut koirat juoksivat ympyrää toistensa ympäri – pikkutiellä jossa ei ollut liikennettä se ei haitannut. Näin oli käynyt kymmeniä kertoja, vuosi toisen jälkeen. Anna oli loistavalla tuulella ja puheliaimmillaan, oikein oma itsensä; kertoi opiskeluasioistaan, hurjasta tentistä josta oli saanut melkein parhaat mahdolliset arvosanat pelättyään sitä ennen pahinta ja siitä kuinka hän oli nyt saanut myös gradunaiheen. Anna oli nyt lähes valmis juristi. Mutta se, mikä nyt oli muuttunut – ikiajoiksi muuttunut – oli se, että nyt en enää nähnyt vain naapurin liian vilkasta, liiankin fiksua ja liiankin aikuista pikku-Annaa, vaan näin hänessä todella upean seksikkään kaunottaren. Ja fiksun sellaisen. En voinut olla tuijottamatta Annan tiukkojen farkkujen pepun ja reisien kaarta tai rintojen täyteläistä pyöreyttä. Ja Annalla oli taaskin se samanlainen vaaleanpunainen huulipuna todella täyteläisissä huulissaan, minkä olin niin himoiten nähnyt niissä valokuvissa, joissa tyttö esiintyi vain yksi ruusu vartalonsa tehosteena. Tajuntaani upposi, että tyttö oli nyt varmaan jo yli 25-vuotias. Niin se aika menee. Ja hitto mikä namu Anna nyt olikaan. Huhhuh. Huuh-huh! Tässä alkaa vanha kai päätyä jonkunkympin villitykseen?

Jotenkin en vain enää osannut olla hiljaa, vaikka pelkäsinkin tekeväni elämäni munauksen.
– Kuule Anna. Saanks mä nyt kysyy jotain mikä on ihan kauheen tahditonta ja sopimatonta ja mä pyydän anteeks jo etukäteen?
– Täh? Mitä niin?
– No, tota… Mä löysin netistä… Nii, halusin koittaa saada kysyttyy sulta et satutsä ite ees tietään et sua esittävii alastonkuvii on netissä? Siis… voihan se olla et oot ne ite sinne laittanu…
– MITÄ sä sanot? Mun kuvii? Missä vitussa?
– Niin, siis… anteeks kun mä kysyn. Se on jotenki niin tungettelevaa. Mut ihan vahingossa mä törmäsin sarjaan valokuvii missä osassa sä oot alasti ja mä en ollu ihan varma et ootko sä ne ite sinne laittanu tai tiiätsä ees niistä.
– Mitä-mitä…?? Mist helvetist sä nyt puhut?
– No siis, nii… Ihan niinku mä sanoin, yhellä nudekuvapalstalla on sarja sua esittäviä kuvia. Etsä tienny sit?
– No vittu, en yhtään tiiä mistä vitusta sä nyt puhut.
– No sori…
– Ei mitää vitun sori, mut MISTÄ sä nyt puhut?? Näytä mulle.
– No tota… Haluisitsä ehkä tulla meille ni mä voisin äkkii näyttää mun koneelta mistä mä puhun kun silleen ne löytyis aika äkkii. Mut siis, joku tyyppi, joku nickname fiece hater on laittanu sun kuvii nettiin. Ja osa on aika paljastavii.
– Ei VITTU !!! Ei saatana. Vittu, se on pakko olla Ari… mä tapan sen nilkin…. Joo, hei, saanks mä tulla teille kattoon? Jos vietäis koirat veks ja mä tuun sit heti. Sopiiks sulle?
– Joo, tuu ihmeessä. Sori kun mä otin tän esille.
– Ei mitään vitun sori, vaan kiitos, mut näytä mulle. Äkkii.

Anna läksi juoksujalkaa kohti Veikon taloa. Itse ehdin vain hädintuskin kotiin ja saada koiran irti hihnasta kun hengästynyt Anna jo rimputti ovikelloa. Päästin tytön sisälle ja ohjasin hänet sohvalle.

– Otatsä jotain juotavaa? Kahvii, teetä, siiderii? Olutta?
– Ei kiitos, mä haluun vaan äkkii nähä ne kuvat.
– Joo, oota, mä haen mun läppärin.

Istuin sohvalle Annan viereen ja läväytin koneen auki. Koneen buutatessa katselin Annaa ja koitin jutella hänen kanssaan jotain joutavanpäiväistä rauhoittavaa, sillä tyttö oli silminnähden ihan hirveän hermostunut, väänteli jalkojaan tauotta eri asentoon, pöyhi tukkaansa ja teki muutakin hermostunutta liikettä. Asetuin ihan Annan viereen. En voinut olla huomioimatta miten hyvältä Anna tuoksui. Rasti ruutuun ”panisin”, ehdottomasti.

Lopulta kone käynnistyi ja pääsin nettiin. Selaimen historiatiedoista löytyi helposti eilinen sivusto ja siinä se oli: kuvasarja ”Young teen no. 36”. Tosin minusta Anna ei todellakaan nyt enää ollut mikään young teen vaan ihan adult beauty.

Anna kiljahti nähdessään ensimmäiset itseään esittävät pikkukuvat. Kiireesti tyttö tarttui hiireen ja avasi kuvasarjan. Ensimmäisissä kuvissa ei ollut mitään kummallista, vain kaunis Anna bileasussa, mutta kun sitten aukeni melkein ruudunkokoinen kuva Annasta pusuhuulet mutrullaan ja rinnat paljaina, tyttö kiljahti uudestaan.

– Ei VITTU !!! Ei vitun vitun vittu. Mä tapan sen nilkin. Saatanan analfabeetin ammiskouluääliön. Vitun kakara.
– Kuka nää on sit laittanu…?
– Oota, mä katon ekaks, selitän kohta… Ei vittu! No nii, just-joo… täälhä mä oon pillu levällään… no voi ku kiva.
– Ei noi ny onneks mun mielest mitää kovin pahoi oo… Ja sä oot nätti. Tosi upee.
– Kiitos… Mut ei saatana, miten joku vitun nuijapää VOI mennä tekeen tällast…? En mä oo sille vitun kusipäälle mitää tehny, ite se vaan on nii huonolla itsetunnolla. Voi saatana.

Anna nojautui eteenpäin kohti läppärin pientä ruutua niin, että tyttö samalla tuli painaneeksi toisen rintansa minua vasten. Ennen kuin edes ajattelin mitään sen enempää olin jo laittanut käteni Annan olkapäälle. Anna säpsähti hiukan kosketusta, mutta vilkaisi sitten minua ja salamannopeasti kietoi itse toisen kätensä minun ympärilleni ja painautui tiukasti minun rintaani vasten selaten yhä kuumeisella kiireellä kuvan toisensa jälkeen.

– Sori jos mä oon liian tungetteleva…
– Ei se mitään… Pidä vaan must kiinni, kiva ku pidät. Voi vittujen vittu. Sä et varmaan… nii, sä et voi tietää miltä tuntuu… Vai onks sust muka ikinä laitettu alastonkuvii nettiin?
– No, tota… itte asiassa on. Mut mä oon ne laittanu ihan ite. Alastonsuomessa on…
– MITÄ?? Näytä mulle! Näytä heti!
– No mut sit sä saat tietää mun salaisen nickkini mitä ei kukaan tiiä…
– Jaa. Mitä, säkö sit vaan saisit katella mua alasti mut mä en sua, vaik sunkin kuvat on netissä? Hei, onks reiluu?

Purskahdin nauramaan.

– Sä haluut nähdä… mun kullin. Ja perseen?
– No vittu, säkin näät mun pillun. Ja tissit. Joo. Haluun. Näytät ne. Vittu, takuulla näytät.
– No, joo, okei sit. Mut sit kyl vannot et et kerro kellekään mikä mun nickname on.
– Hei. Ilpo. Nyt SÄ vannot et sä et kerro näist mun kuvista kellekään. Varsinkaan Veikolle tai Aunelle. Et niinku vittu mitää.
– Okei. Mä lupaan.
– Ja mä lupaan et mä en kerro kuka sä oot siellä jos vaan näytät sun kuvat… Tai hei, tehään diili. Saat katella mua… siis silleen ihan muutenki kun kuvissa jos haluut, ihan mist vaan kohasta. Alasti jos kerta haluut. Iha luonnossa. Mut nyt näytät ne sun kullikuvat.
– Anna, tää on ihan hullua, mut mä alan haluta sua ihan kauheesti…
– Joo-o… Kiva. Mut hei, oo kiltti, pidä must vaa kiinni just nyt. Mä oon vähä liika upset just ny. Mut joo, kuulin ja ymmärsin ja tykkäsin. Oot kiva. Mut ei nyt. Mut nyt, näytä mulle ne sun kullikuvat.
– No, okei… oota. Täällä… Nii, siel on sit sellasiikin mis mun kullissa on painoja ja sit sellasii kahlerautoja kiveksissä… et sit järkyty.
– Näytä !!!

Kuvasarjan heti toinen kuva oli lähikuva minun jäykistyneestä kullistani. Anna kiljahti taas sen nähdessään ja puristi samalla minua vielä tiiviimmin itseään vasten. Itse rutistin Annaa nyt myös entistä lujempaan syleilyyn. Ja kun Anna sitten löysi ja avasi suureksi kuvan, jossa olin juuri saanut siemensyöksyn ja spermaa oli juuri valumassa kohti lattiaa, rohkaistuin lisää ja puristin Annaa oikeanpuoleisesta rinnasta.

– Oih! Mä haluisin nuolla ton…
– Anna, mä haluisin leikkii noilla sun ihanilla rinnoilla…

Anna ei sanonut mitään, kohottautui vain vähän ylemmäs ja katsoi minua. Äkkiä tyttö suuteli minua. Hämmästyin niin, että en ensin edes osannut vastata suudelmaan. Mutta kun sitten suutelin takaisin Annaa ja kiedoin samalla käteni hänen ympärilleen ei suudelmasta ainakaan intohimoa puuttunut. Tyttö haroi kaksin käsin tukkaani samalla kun kielemme leikkivät toisillaan. Tajusin nyt vasta että Annalla oli myös kielilävistys.

– Ilpo. Kuuntele mua. Mä haluisin… Hei. Voitasko me tehä diili? Sä et tiiä ees, mut se paskapää, se Ari joka noi on laittanu nettiin, se on mun exä nyt. Mä oon nyt sinkku ja mä en just nyt ees jaksa mitään parisuhteita. Voitasko me tehä sellanen diili, et…

– Et ? (Suutelin Annaa uudelleen)
– Mmm… Kuuntele. Nii… et jos mä annan sulle… saat tehä ihan mitä haluut… Ni sit sä lupaat et tää ei oo mikään yhen illan nussinta ja et sit sen jälkeen oltais taas ku ei ois mitään tapahtunukaan. Mä vittu inhoon sellasta. Mä haluisin et sä lupaisit et sä nussit mua sit ainakin… no, vittu, ainaki jouluun saakka. Mä haluun sua. Mut mä en haluu mitään yhen yön juttuu. Enkä mä jaksa just nyt mitää oikeeta parisuhdetta ja kaikkee veivaamist mitä siihe liittyy. Haluutsä…. naida mua? Siis niiku monta kertaa?
– Haluun. Mä haluun sua niin et mun mahaa kouristaa. Ja joo, voin mä luvata… nussii sua vaik niin kauan ku mä elän.
– Ei mitää loppuelämän sössötyksii. Eikä sun ees tartte olla uskollinen. Sullahan on Pia. Ja oikeesti… mä itte asiassa voisin halutakin et nussisit ainaski yhtä muutakin muijaa, mul ois yks ehdotus. Mut kertosit sit mulle ku sulla on jonku muun kaa seksii. Ja mä saisin sulta seksii ku mä haluun.
– Anna, sä oot aivan ihana…
– Joo… mä vaan et älä höpise, mies. Sillon ku me oltiin murkkuikäsii ni vittu, yhen kerran jos oisit mua koskettanu ees noin ku äsken tai varsinki jos oisit pitäny musta kii tälleen niinku nyt, ni mä oisin ollu sun jalkojen juuressa rukoilemassa et sä panisit mua. Mä kuolasin sun perään. Ja vaik mul on ollu useempi kundikaveri sen jälkeen ni ei se ajatus oo häipyny mihkään. Älä lupaa mitään muuta ku et sä nait mua. Etkä lopeta naimasta ainaskaa enne jouluu. Eikäku vittu, ennen ens juhannusta. Halaa mua ja lupaa naida mua. Älä lupaa muuta.
– Lupaan. Mä lupaan naida sua niin paljon ku sä haluut. Enemmänki.
– Deal. Kättä päälle. Oot mun fuckbuddy nyt.
– Oon. Oot mun rakastajatar nyt.

Anna puristi minua kädestä ja suuteli sitten kiihkeästi.

– Vittu mä oon halunnu tehdä tälleen jo vuosia. Ihanaa. Mut hei… Mitä Pia sanoo? Voiks sä kertoo sille?
– Pitää sille kertoo. Eikä se varmaan pahaa tykkää. Mut sitä mä en ihmettelis vaik sekin kävis suhun käsiks, on se sen verran bii.
– Oh. No, okei… Kuhan ei suutu. Sano nyt vielä… lupaa nyt vielä selvästi et sä nussit mua.
– Anna, mä lupaan nussia sua. Nyt ja koko talven ja vittu vaik vuosia. Oot ihana. Mä haluun sua.
– Kiitos. Mäkin haluun sua. Oon halunnu jo vittu vaik kuin kauan. Ja mä lupaan et sä saat tehä mulle ihan mitä haluut ja ihan koska vaan, aina kun sun tekee mieli. Aina käytettävis… Mut nyt hei… mä haluisin kattoo vielä noit kuvii. Mua häiritsee yks juttu. Mut sitä ennen, onks Pia tulossa kohta kotiin?
– Pia? Ei. Se on taas matkatöissä eikä tuu ennen ku ens viikon jälkeen. Ens viikon perjantaina oli tarkotus lähtee mökille. Sitä ennen se ei oo täällä.
– Ohh… Sä… Mä voisin sit olla sun kaa?
– Voit, koko aika. Ja nyt mä kyl haluisinki et oot. Mut entäs Veikko ja Aune?
– Matkoilla. Kaks viikkoo Thaimaassa. Mä hoidan koiraa.
– No sit… hoidatsä mua kans?
– Hoidan. Mitä sä vaan haluut.
– Anna, ihana… Ainakin ihan nyt alkuun mä haluisin leikkii niillä sun ihanilla rinnoilla…
– Aaa. No, okei… hyvä ku sä tykkäät niistä. Ne on se kohta mua mistä mäkin pidän. Perse on liika iso, mut tissit on iha ookoo… Joo, mut hei… oota vähän. Näytä hei mulle nyt vielä ne vitun pillukuvat mitä musta on netissä.

Halasin tiukasti Annaa ja nuuskin hänen laineikasta tukkaansa samalla kun tyttö kuumeisella kiireellä selasi itseään esittäviä kuvia uudelleen ja uudelleen. Puristin Annaa pehmeästä rinnasta ja tyttö painautui tiiviisti minua vasten.

– Ihana ku sä pidät must tolleen… Mut hei, yks juttu mitä mä en tajuu. Kato nyt näit. Mä oon koko aika olettanu et nää on laittanu nettiin se vitun kusipää Ari, jonka kans me tehtii bänet toissaviikolla. Täs on vaik kuink monta kuvaa mitä se on ottanu eikä mulla niit ees oo tai sit täs on niitä mikkä mä oon sille kännykällä lähettäny. Mut sit kato ny noita… Noi allaskuvat mis mä ja Mira ollaan ihan pillu levällää, ni ne on meiän viime vuoden syyskuun Haminan exculta eikä Ari oo ollu lähimaillakaan. En mä oo noita sille lähettäny. Noi pitäis olla joko mun tai Miran koneelta. Ja noi mis mä oon alasti sen ruusun kaa… noi on Miran sedän ottamii, se on ammattikuvaaja. Mä ja Mira oltiin sen studiolla malleina eikä tos oo niit törkeimpii viel ollenkaa. Meil oli sellasiiki mis mä ja Mira ollaan toinen toistemme pilluissa kii ja sit sellasii mis Mira ottaa suihin sedältään nii et mä kuvasin. Mut siis miten vitus noi kaik voi olla Arilla?
– Mis sul on ollu noi kuvat?
– Mulla? No ei kai muuta ku mun läppäris.
– Tota… No, nyt mä oon vainoharhanen, mut voisko se olla et joku ois laittanu tahallaan jonku etäohjausohjelman tai jotain muuta haittaohjelmaa sun läppäriin. Oiskos hyvä jos me tehtäis sille kunnon turvascännäys?
– Luuletsä??
– No vitustaks mä tiiän… Mut tsekattaiskos vähän?
– Okei, oota… Mä käyn hakeen sen koneen.
– Tuu pian.
– Tuun. (Anna suuteli minua.)

Yksin jäätyäni mietin että hyvä luoja, miten tässä nyt näin kävi? Kaunis Anna haluaakin nyt olla minun sylissäni. Ja itse olen niin kiihkona että housut ovat kuin teltta. Toisaalta… hyvä vaan. Antaa Annan nähdä kuinka haluan häntä.

Kaadoin itselleni konjakin. Pienen mietinnän jälkeen otin toisenkin lasin ja kaadoin siihenkin. Annalle myös.

Vain muutaman minuutin päästä Anna tuli touhukkaasti sisään ja ryntäsi halaamaan minua läppäri kainalossaan. Annalta ei jäänyt huomaamatta minun erektioni. Eikä minulta jäänyt huomaamatta se, että tyttö oli poistanut rintaliivinsä ja Annan nännit nöpöttivät nyt kovina pystyssä ohuen kankaan läpi ja rinnat pomppivat houkuttelevasti tytön liikkuessa.

– Oi, otit sun liivit pois.
– Mä aattelin et jos sä kerta haluut puristella mua. Suakin tarttis varmaan vähä puristella.
– Joo. Jos saa toivoo ni sun mahanpohjan lihaksilla.
– Pervo! Joo, okei, ihan kohta. Mä lupasin et saat jos haluut. Mut tuu ny, katotaan tätä.
– Ota täst konjakkii. Skool.

Kilistimme. Anna hymyili minulle onnellisen näköisenä. Menimme sitten takaisin olkkariin. Anna asettui mahalleen lattialle ja käynnisti läppärikoneensa. Minä hain omani ja asetin sen Annan koneen viereen ja sitten etsin F-Securen ja kahden muun turvayrityksen ohjelmalevyt ja toin nekin. Täyden turvaskannauksen ajaminen Annan koneelle veisi tunteja. Mutta nyt olin hädin tuskin ehtinyt käynnistää ensimmäisen skannauksen sekä ottaa kunnon otteen Annan ympäri niin että käteni puristi hänen oikeaa rintaansa kun skannausohjelma jo sanoi ”bip”. Vakoiluohjelma. Nopea googlaus omalla koneellani paljasti pahat aavistukseni. Annan kone oli jonkun hyökkääjän, herraties kenen, totaalisesti kauko-ohjauksessa.

– Kato ny… Joku on kaapannu sun koneen. Nyt meet sit ihan vitun samalla vauhdilla vaihtaan sun feissarin ja meilin ja kaiken mahdollisen salasanat etkä tee sitä tolla koneella. Ja toivottavasti et oo maksanu laskuja netissä, voi olla et sun pankkitunnuksetki on vaarassa vaik niissä onkin joku kertakäyttösalasana.
– Ei VVVITTU !!! Ja mä en käy ikinä millään ihmesaiteilla.
– No siis… ei se oo ollenkaan pois laskuista et toi olis esim. sen Arin tahallaan asentama. Kato vähän mitä tää google sanoo tosta haittaohjelmasta. Vakoilusofta, käsin asennettava, mitä esim jenkeissä vanhemmat tahallaan asentaa kakaroittensa koneille ja millä saa täyden etäohjauksen, kameraa myöten, pystyy kopioimaan koneelta tiedostoja etänä ja pystyy loggaamaan joka kirjaimen mitä sä oot kirjottanu.

Anna kalpeni.

– Mä tajusin just… Parina iltana mun kone on heränny tekeen jotain ite mun yöpöydällä. Voiks se olla et se vitun runkkari on salaa katellu mun makkariin??
– No… voi. Tolla ohjelmalla kyllä. Siin koneessa on toi kamera.
– Ei saatana. Mä hirtän sen munista. Ja sä saat auttaa mua.
– Oisko kummiski rikosilmotus mitää?
– Mitä me voiaan tehä?
– No ainaki koittaa kopioida kaikki arvokas kuten sun kuvat ja tekstit tuolta talteen jollekin irtolevylle ja sit skannata vielä se irtolevy. Ja sit vois tosiaan olla hyvä idea jutella kyttien kans. Ja sit ku poliisit ei enää tartte sitä sun konetta ni sit asentaa koko paska alusta uusiks. Sä voit käyttää mun konetta siihen saakka.
– Siis voi VITTU. Et se jätkä laittaa vakoiluohjelman mun koneeseen, pöllii mun pillukuvat ja julkasee ne. On sillä vittu pokkaa. Ja sit se meiän riita alko siitä et se oli liika mustasukkanen vaik mä en ees tehny mitää.
– No voisko olla et se on koko ajan ollu sairaalloisen mustasukkanen?
– Kai… Ei se ihan terve oo koskaan ollu. Vittu, mun pitää ny kans oppii täst et en enää retkahda nuijiin jotka ei oo lukenu mitää ja joilla ei oo aivoja eikä sivistystä.
– Sä oot ite ollu pikkutytöstä saakka vähän kaikkii viksumpi ja nopeempi.
– Mm. Voi olla… emmä tiiä. Mut mul on ny ollu kaks ihan palikkaa kundikaverii. Hyvät kropat, mut vittu korvien välis ei oo ku jalkapalloo ja kaljaa. Ja kusta.
– No mul ei oo ainakaa liika hyvä kroppa. Enkä tykkää futiksest.
– En mä sua nyt silleen sellasena kundikaverina aatellukaan… Vaik kai mä sua samal lail haluun. Mut sul on aivot. Ja sä oot pärjänny elämässä. Mä oon aina ihaillu miten sä vaan meet ja teet mitä haluut.
– En mä kakarana osannu. Mä olin ujo. Mut mä oon sua niin paljon vanhempi et…
– Hei. Turpa kii. Vittuuks se mua kiinnostaa koska sä oot syntyny. Mut mä oon aina ihaillu sua.
– Huhh, ja mäkö en sit sua? Vittu, oisit nähny mut ku mä bongasin ne sun kuvat. Kulli pystyssä kun tolppa.
– Mä voin kuvitella. Hei tota… saisko sen sun tolpan muuten nähä?
– Öh? Oot ite vannonu olevas mun rakastajatar. Eiks siihen kuulu et saat katella mua ja tehä mulle mitä vaan haluut. Ota toi pusero pois ja tuut sit ite ottaan mun kullin esiin. Sun hommashan se on. Ja sä saat tehä niin aina ku sä haluut.
– Sori, mä en osaa vielä (herttainen hymy).
Anna tempaisi puseron pois päältään ja paljasti rintansa.
– Ihanat. Aivan ihanat. Kai mä saan koittaa?
– Ite lupasit nussii mua. Ja kuulit ku mä sanoin et saat tehä mulle mitä vaan ja koska vaan. Mitä sä sit siin kyselet. Käy kiinni. Ota lujaa.
– Käy ite kii mun kulliin. Ja pyllyyn, jos sattuu kiinnostaan.
– Ja vittu, arvaa vaan.

Imin Annan nännejä vuoronperään. Tyttö näytti nauttivalta, mutta samalla hyvin vikkelin käden kääntein avasi minun housujani ja painoi sekä farkkujani että boksereitani alaspäin. Hetkeä myöhemmin puristelin yhä Annan rintoja, mutta tyttö otti minulta suihin. Siitä taas ei mennyt kuin minuutti siihen kun pakotin hänet ylös jaloilleen suutelemaan ja halaamaan minua kunnolla samalla kun itse avasin Annan farkkuja. Kymmenen sekuntia siitä tyttö oli lattialla selällään ja minun kullini oli syvällä hänen sisällään. Anna haukkoi henkeään innostuneesti ja itse tunsin olevani perillä taivaassa.

Naimme toisiamme kiihtyvällä ja kiihtyvällä tahdilla. Hiki virtasi ja Annan kauniit pitkät kynnet naarmuttivat selkääni samalla kun työntö työnnöltä koitin tunkeutua tyttöön mahanpohjaa myöten. Katselin Annan punehtuneita kauniita kasvoja – tyttö näytti niin onnelliselta kuin nainen vain ikinä voi näyttää. Seuraavalla työnnöllä katsoin taas kuinka Annan kookkaat rinnat heilahtivat. Samalla tunsin että nyt tulee. Kuulin kuin ulkopuolisena oman ääneni ähkäisevän samalla kun survaisin hirveän lujalla voimalla kulliani Annan sisään. Anna vastasi rutistamalla minua sekä käsillään että jaloillaan ja kun kuuma spermani ruiskahti tytön sisään, Anna kiljahti ja laukesi itsekin rajuun orgasmiin, joka jatkui ja jatkui ja jatkui.

Jäimme huohottavina päällekkäin ja sisäkkäin makaamaan. Suutelin Annaa kaikkialle mihin yletin ja Anna taas teki kaikkensa jatkaakseen nussintaliikettä sisällään. Mutta yhtäkkiä Annan puhelin alkoi soida. Soittoäänenä Mozartin yhdeksäs – zur Freude. Mikä voisikaan sopia paremmin kuin ilolle-hymni?

Yletin jotenkuten Annan puhelimeen tulematta pois tytön päältä. Anna vastasi huohottavalla äänellä ja kun minulle äkkiä selvisi, että soittaja oli hänen bestiksensä Mira, aloin ihan kiusallani jatkaa kullini liikettä Annan sisällä. Ei mennyt kauaa kunnes Anna huohottaen tunnusti kaverilleen mitä oli juuri tapahtumassa.

– Mitä? No, vittu mun puolesta, joo. Ilpo, hei… saaks Mira tulla tänne kans?
– Mira? No mut siis… saa tietty jos sä haluut. Mut mä aattelin et oltais alasti ja rakasteltais lisää…
– Mira? Joo, saat tulla. Oooh-ohh… Joo, se vittu… nussii mua nyt… joo, kyrpä sisällä. Mut hei, tuut, mut et sit yritä olla siveesti… Uu-uuuh… Me ei aiota pukeu-tuu-uuhh… Uu… Iha-naa… Hei… Ja eiköhän me sultakin ne kuteet saada veks… ooo… Joo, senku kuvaat sit. Mut et vittu… oh-ohh… ..et paa niit sit nettiin…. oohh… Ilpo: Mira tulee tänne kans. Se sanoo et se haluu valokuvata ku me nussitaan…. oohhh-hhh…
– Okei? No tulkoon nyt sit… Mä en taia ees tuntee Miraa?
– Oota, älä just nyt… pysäytä hetkeks. Oo vaa iha hiljaa siinä hetki, vittu, mun sisällä… Joo. Kyl sä Miran tiiät. Se on se sporttinen tummatukkanen mimmi mikä on meil ihan koko aika. Mira, tuu vaa… mut oot sit yötä kans. Et, et tartte… muuta ku sun pillerit. Mut niitä sä kyl sit tarttet. Mä koitan saada tän miehen nussiin sua kans. No okei… nähdään koht. Talon tiiät. Pu-sii… Joo. pusi nyt. Ja tuu pian.
– Siis… mitäh? Et mä naisin sun bestistä, niikö?
– Joo. Mä en ehtiny viel puhuu sulle Mirasta. Mut mun mielestä kyl sä voisit naida sitäkin, siis niinku silleen sillon tällön ainaski. Sekin on nyt sinkku. Ja hei… mä en aio nyt panna päälle mitää muuta ku sut ja jos se kert on täällä ni saa vittu antaa sit sulle kans eikä vaa katella. Ei muuta ku Miralta vaa kuteet veks kanssa ja sit nait sitä. Sitä paitsi… sä et tunne sitä silleen… mut mä tiiän sen. Se on nyt tän jälkeen ihan täpinöissä, siis nii vitun hippona… sen yks iso fantasia on se et joku ihan outo tulis ja ottais kii sen ja panis sitä sit. Me voitais laittaa se köysiin ennenku sä nussit sitä.
– Jaa? Mut nyt mä ainaki aattelin nussii sua lisää… (aloin jälleen hitaasti liikuttaa kulliani Annan sisällä).

Seuraava rakastelukierroksemme meni aika nopeasti ja siirryimme taas suukkoihin ja hyväilyihin. Anna makasi hyvin nauttivan näköisenä selällään silmät kiinni kun minä puolestani leikin ensin hänen rinnoillaan ja sitten hänen vatsallaan. Annan mahalla kulki selvä mutta tytön kauneutta vain lisäävä pitkä leikkausarpi navasta alaspäin kohti häpyhuulia.

– Hieno arpi. Onks sut ihan halkastu?
– Mmh? Mitä? Ai toi. Eks sä tiiä tosta? Enks mä oo kertonu? Ai nii… ei noi Veikko ja Aune tietyst mitään kerro… Joo siis, mä olin kuustoist. Mä tulin raskaaks ja sit mä olin jo yli kuudennella kuulla, iha vittu pallona ku mulle tehtiin hätäsektio. Mut vauva kuoli. Ja mä menetin mun kohdun. Mua saat nyt nussii miten paljon vaa, mut lapsii mä en enää voi saada. Mä olin vähän aikaa ihan paskana, mut kyl mä nyt oon sen jo hyväksyny.
– Oi. Ikävä kuulla. Sori ku mä kysyin.
– Hei !! Ny lopetat noi sun sorit. Ei mitää vitun sori. Täytyyhän sun tietää.
– Ja mä vaan hipelsin tätä jälkee ku musta se oli seksikkään näkönen. Sauma täydellisessä tytössä.
– Vittu mä mikään… Mut hipellä vaan. Kiva jos mä kelpaan. Vaik ei must sun lasten äitii voi tullakaan.
– Anna, en mä mitään äitii oo hakemassakaan. Mut sä oot ylivoimasesti kaunein nainen johon mä oon koskaan koskenu. Ja jos sä et voi tulla raskaaks ni musta se on hyvä vaan, ei oo huolta sitten.
– Mm. Paska juttu se on. Mut menkkamurheet loppu kans.
– Ne on leikannu sua napaankin. Napa halki.
– Joo. Koko akka vittu halki. Ja lapsi ulos. Mut silti se raukka kuoli. Mut ne sano mulle et se ois ollu vaikeesti vammanen. Mä olin ihan paskana.
– Anteeks ku mä muistutin.
– Ei se mitään. Kyl mä nyt oon jo ihan ookoo sen asian kans. Mut halkastu napa ja maha jäi, keksi sä ny niille käyttöö. Ja pillu jäi ehjäks. Ole hyvä ja hyödynnä. Sitä ei oo paljo käytetty. Eikä oo kakaroilla venytetty.
– Anna, mä keksin sulle kyl käyttöö. Mut älä luule et meidän suhde ihan heti loppuu.
– Anna mennä ny sit… Mut mä en välttämättä jaksa nyt silleen ihan oikeeta suhdetta kaikkine mustasukkasuuksineen ja omistusjuttuineen, mä vaan voisin antaa sun tehä ihan mitä sä haluut kuhan et valehtele. Nii ja kuhan nussit Miraa kans.
– Mira taitaa olla sulle tärkee?
– On. On se. Nii… sä et ees tiiä. Mira on bisse. Se on sanonu miljoona kertaa et se rakastaa mua. Mut mä en oo ollu tarpeeks ehjä rakastaan naista. Silti se on mulle niin vitun tärkee…
– Toivottavast se tykkää musta.
– Näät ihan kohta. Sä ainakin tykkäät siitä. Se on kauheen aito ja herkkis. Ja söpö.
– Sanot SÄ. Ite oot söpö.
– Nii… Eikäku ei se oo tällanen pitkätukka-meikkaaja-blondihörhelöniinku mä ku se on ihan sellanen poikatyttö. Mut se on omal laillaan tosi nätti. Ja on se aika kinkki tyttö. Bisse. Mut sit se on kans… no, näät kohta… ihan maso. Must tuntuu et sä saat viel piiskata sitä tai jotain. Oikeesti, sen yks kuuma fantasia olis et joku kaappais sen ja veis jonneki missä ei huuto kuulu ja raiskais uudestaan ja uudestaan sitä nii et se sais huutaa, kirkuu… mut et sit kuitenki jotenki turvallisesti. En mä osaa selittää… Nii, hei, muuten… kerro mulle millasii kinkkifantasioita sul on?
– Mulla? Tjaa? En mä kovin kinkki ihminen oo. Ihan nudeilija kylläkin. Mä oon melkein aina ilman vaatteita jos vaan hyvin voin…
– Kiitos samoin. Ja joo, oon mä katellu ku sä oot pihalla alasti. Mä oon tuijottanu sua kieli pitkällä.
– Ai? Et oo sit tullu ite koittaan sillon tulla jutteleen?… Nii, joo, mitä muuta? No, siis jollain lail mua kiihottaa kyl kun sä puhuit just siit Mirasta ja sm-jutuista… siis en mä oikeesti oo tehny just mitään sellasta, mut näithän sä ne mun valokuvat mis mul oli kalun ympäri sellasii virityksii mitkä sattuu. Sen naisten muovisen hiusklipsin esimerkiks? Sellasen kun laittaa löysään kulliin ja sit jo tietää laittaessaan et tästä kiihottuu… Se sattuu vähän, mut se kipu kiihottaa ja sit kulli alkaa paisua ja mitä enemmän se paisuu ni sen enemmän ne piikit painuu lihaan ja sitä enemmän se kulli paisuu… Sit vähän aikaa ennen orkkua yleensä huutaa.
– Wau!! Mä kakarana laitoin kans jotain neuloja itteeni.
– Pilluun?
– Nii, joo… pillunhuuliin. Ja tisseihin… Klittaanki joskus. Siitki huutaa jos se tehää oikeen.
– Ku mä katon noit sun rintoja… ihanat… Aatteles jos sut ois köytetty tai kahlittu levälleen nii et sä et vois tehdä mitään muuta ku huutaa. Jos mä tulisin ja painaisin jonku ison piikin sun nänniin… tähän näin, tähän sivuun…. sit alkasin työntää sitä lujempaa. Sä huudahtasit ensteks vähän ja sit huutasit paljon. Sit se piikki uppois sun lihaan… sit jossain välissä kuuluis vaan sellanen rusahtava ääni kun se piikki menee sun koko nännin läpi, tulee ulos täält… Sit sä kattelisit pyörein silmin kuinka mä toisin toisen piikin toista nänniä vasten ja alkasin ihan hitaasti työntää… Susta lähtis kunnon kirkasu kun se lävistäis sut. Ja sit ennen ku se kirkasu loppuu ni mä liikkusin näin ja työntäsin mun kullin sun sisään…. näin… raiskaisin sut. Oo-oooh… oi, ku sä tunnut ihanalle…
– Ooohhhh. Oooo-ooooohhh.
– Sit mä voisin ottaa niistä sun nännien läpi menevistä piikeistä kiinni ja voisin kiskoo sun nännejä ylöspäin, tälleen niinku mä nyt vedän sormilla…. Ja työntää mua syvemmälle suhun, näin….
– Ooooohhh… Sä… Vittu, tee se ! Lävistä ne. Laita mut huutaan.
– Teenki. Mut en tänään. Mut Anna… Must tuntuu et mä satutan sua nänneihin vielä ihan kunnolla. Ja sit ku mä oon lopettanu ni sit niissä on jotku lävistyskorut. Miks sul muute hei ei oo tisseis läväreit vaik sul muuten on? Klitan hupussakin?
– Mä en oo uskaltanu. Ne on nii herkät. Mut… Nyt mä tiiän et sä tuut tekeen ton mulle.
– Niin tuunki. Mut tänään mä vaan imen näitä ihania. Sit kun niis on tuoreet lävistykset ni niitä ei voi niin kauheesti imeskellä. Mut ei se sun rintoi pelasta. Ne tulee nyt oleen paljon paljaina ja puristeltavina ja sit ne lävistetään.
– Sä oot hurja. Mut…. mä oon ihan sun. Nii ja hei… ei se haittaa jos sä et voi imeskellä mun tissei vähä aikaa, sä voit imeskellä Miraa sil välil. Sil on kans iha hyvät tissit. Ja niis on jo lävärit.
– Tietsä Anna mitä muuta sulle vois tehä?
– En, mitä?
– Must toi on tosi kiihottava toi sun arpi ja halkastu napa. Jos tohon sun navan alle laittais pienen tatskan, tietsä sellasen mikä näyttäis vaan vetskarin lukosta lähtevältä sellaselta metallikieleltä mist vetoketjuu vedetään… Ja sit tähän navan sivuihin vähän ohutta viiruu… Sun napa on vähän vetskarin lukon muotonen nyt ku se on tolla arvella halkastu. Se näyttäis tosi makeelta. Ja vast läheltä kattomalla tajuis mikä se on ku toi arpi ei näy kun ihan vähän.
– Mul ois vetskari mahassa. Luukku.
– Nii, ihan ku farkuissa.
– Laitetaan. Mä varaan ajan. Mut mitä suhun laitetaan? Laitatanksmä suhun mun pupumerkin?
– Pupumerkin? Ton Playboy-merkin mikä on sun tississä?
– Nii, ei se oo ihan Playboy-merkki. Se on vähän muotoiltu. Ja nääthä sä et se on vaaleenpunanen sisältä. Mä voisin laittaa mun pupumerkin suhun.
– No, laita.
– Miran sisko tekee tatskoi. Kysytään siltä. Se mulle on nääkin laittanu.
– Mihin sä haluut sen sun pupumerkin mussa?
– Ai mihin…? No, vittu, vaik kulliin. Joo. Kullin päälle. Esinahkaan.
– Okei. No, saat laittaa.
– Saan? Mä arvasin et sä oot sellanen mies et edes toi ei ois sulle mikään juttu. Vittu sä oot ihana. Siis, vittu sä oot cool. Sul on todella munaa… Mut hei, saat säkin tehä mun tisseille ja pillulle ihan mitä sä haluut. Ihan mitä vaa. Vaik vittu vetää puukolla halki.
– En mä haluu mun kaunista Annaa vetää millään halki. Kullilla voin venytellä. Mut hei, suutele mua nyt kunnolla.
– Mmmm-mmm… Mm. Hei. Auto. Mira tais tulla?
– Ah… joo. Tuu, mennään vastaan.
– Ihan näi?
– Nii, alasti. Miten sä luulit?
– Nii, joo, en mä siit alastomuudest. Mut mul valuu sun spermat pitkin reisii…
– Ja mulla sun mehut pitkin kullii. Anna mä nuolasen.
– Mä kans sua.

Anna oli juuri nuolemassa minun löystynyttä kulliani puhtaammaksi kun ovikello soi. Mira tosiaan tuli. Avasin oven ja alaston Anna syöksyi suoraan halaamaan Miraa. Tytöt suutelivat kiihkeästi. Sitten Anna halusi esitellä minut Miralle. Mutta kun minä ja Mira vain kättelimme ja tervehdimme vaisusti ”moi”, niin se ei kelvannutkaan Annalle.

– Hei, älkää viittikö… Halaatte nyt ees kunnolla ja pussaatte. Mira, sä tiiät et mä aion panna tän miehen naimaan sua. Ja Ilpo on kuullu oikeen hyvin jo ainaki kolme kertaa ku mä sanon nii. Te tiiätte nyt et te nussitte ihan kohta. Voisitte vittu vähä käyttäytyy sen mukaan.
– (Mira) Anna, tieksä… sä oot joskus iha aika vitun rivo. Mut pantava kans.
– (Minä) No, okei… uudestaan… Moi, Mira, halataan nyt sit kunnolla. Ja kai sua vois kokeilla pussata? Mmmm.
– (Anna) Hei, nyt mä rupeen pomoks vähäks aikaa… Nyt tehäänki nii et teiän kahen tutustuminen tehään silleen väärinpäin. Ekaks seksi, sit vast flirtti ja sit saatte tutustuu. Ilpo, ota siit kii ja tuo Mira tänne. Mira, kädet tänne…. etkä rimpuile nyt, tiiät et se ei auta. Ilpo, ota silt housut veks. Housut alas ja pikkarit kans. Perse esiin. Mis teil on jotai köyttä tai naruu? Köytetään se ja sit sä nussit sitä. Mira, sua pannaan nyt. Väkisten. Ja ihan heti.
– Ai, okei… Koitetaan.

Mira vain kiemurteli ja kikatteli kun Anna väänsi ystävänsä käsiä selän taakse ja minä avasin Miran housut. Mira koitti vääntää jalkojaan ristiin ja solmuun, mutta salli lopulta ihan kiltisti sen, että kiskoin tytön sekä päällyshousut että läpinäkyvät mustat pikkustringit alas.

– Nyt työnnät sormen sen pilluun. Pohjaan saakka.
Mira koitti mukamas laittaa vastaan, mutta kun yhdellä kädellä puristin häntä pakaroista ja samalla ujutin vasenta kättäni tytön jalkojen väliin, ei mennyt kauaa kunnes sain keskisormeni lipsahtamaan Miran häpyhuulten väliin. Mira oli selvästi kiihottunut. Häpyhuulten väli oli aivan liukas.
– Ihan kostee.
– Hyvä. Saat nyt sit nussii sitä. Kaadetaan Mira maahan nyt ja sit sä pitelet sitä paikallaan niin kauan et mä köytän sen levälleen. Mist mä löydän jotain naruu?
– Kuistin kaapissa on iso kerä sellasta ohutta pehmeetä köyttä jossain alahyllyllä. Sellast sinistä.
– Okei, mä käyn hakeen. Kaadetaan se nyt lattialle. Kutita sitä jos ei se muuten suostu.

Hetken päästä Mira oli ilman housuja selällään olohuoneen suurella matolla ja minä istuin tytön mahan päällä. Mira oli rimpuilevinaan ja hihitti. Aloin nappi kerrallaan avata Miran puseroa.

– Mitä te oikeen teette mulle?
– Anna on nyt pomo. Kuulemma ainaski nussitaan. Mut ei kai me sulle sanottais mitä kaikkee me tehdään, ethän sä muuten ees pelkää. Nyt mä ainaski riisun sulta tissit esille.
– Joo, no, sen kun… Mut voisiksä olla istumatta mun mahan päällä? Mun tarttis päästä vessaan.
– Ai, anteeks… (Siirsin painoni alemmas Miran reisien päälle ja jatkoin puseronnappien avaamista) … Ahaa, nää liivithän saa kätevästi edestäkin auki…
– Eikä! Älä avaa sitä siitä, sitä on vitun vaikee saada takas kii. Hei, onks teil niinku yleensäki tapana raiskaa kaikki sisälle tulevat naiset ensteks?
– En mä Annast tiiä… mul ei oo ollu tapana. Mut ku kerran käskettiin. Ja on se mustakin ihan kiva kokeilla kerranki niin päin et ekaks mennään seksiin saakka ja sit vast muuhun…
– Saat tehä sit ihan mitä vaan, mut päästäsit mut ekaks veskiin. Mä lupaan sit et saat mult vaatteet pois ja mitä nyt sit haluutki…
– (Mira) Täält tulee naruu. Nyt sen nartun jalat levälleen.
– Tää narttu haluis kuselle ekaks.
– Ei päästetä. Se kummiski vaan linnottautuis veskiin tai jotain.
– Mi-raaa!! Eikä! Armoo! En mä haluu kusta teiän matolle. Mä lupaan sit et saatte tehä iha mitä haluutte sen jälkee mut nyt mun tarttee päästä veskiin.
– Mmh.. No okei sit, mut sit Ilpo tulee sinne vahtiin sua eikä päästä sua hetkekskään.

Nousin pois Miran päältä. Tyttö napitti itse kiltisti viimeiset puseronnappinsa auki ja poisti sitten rintaliivinsä. Miralle jäivät vain pitsiset valkoiset nilkkasukat.

Anna oli oikeassa: Mira oli söpö tyttö. Laihanpuoleinen, mutta treenattu. Todella hyvänmuotoiset, mutta pienet pakarat ja aivan upeat reidet ja jalat. Punertavaksi värjätty pehmeä tumma tukka hädintuskin olkapäille asti. Tummanpunaiset täyteläiset huulet, joita täydensi pieni ylähuulen läpi menevä musta lävistyskoru. Pienehköt, mutta nätit rinnat, joiden nännit olivat hyvin tummanruskeat. Molempien nännien läpi meni poikittainen tappikoru, minkä lisäksi Miran navasta riippui aika kookas riipus. Häpykarvoja Miralla ei ollut lainkaan, mutta häpyhuulten välistä kimalteli pallomainen ihan pieni kristalli, joka mitä ilmeisimmin oli siis osa klittakorua.

Kiersin käteni Miran kapealle lantiolle ja marssitin tytön vessaan. Miran istuessa pöntölle lorisuttamaan vessahätäänsä seisoskelin aivan hänen vieressään ja keskittyneesti silittelin tytön tukkaa. Mira näytti nauttivan siitä, mutta tottakai kun kerran alasti seisoin hänen vieressään, niin myöskin minun kullini oli siinä vaiheessa aivan Miran kasvojen vieressä. Pöntöltä ylösnoustessaan Mira antoi minulle pienen suukon terskanpäähän. Kullini alkoi jo osoittaa pystyynnousemisen merkkejä.

– (Mira) Sullakin on lävistyskoru, kiva.
– (Minä) Kiitos samoin. Sä oot tosi kivan näköinen. Must varsinki noi sun rintojen tapit on tosi seksyt.
– Ai, no… kiitos. Kiva jos pidät.
– Mä oon aina kuumentunu jos naisella on nännikorut.

Kädet pestyään Mira tuli aivan minun eteeni. Katsoin tyttöä ja vein sitten käteni molemmin puolin hänen lantiolleen. Mira kohotti hitaasti kätensä ylös minun kaulaani. Kuin hidastetussa elokuvassa kietouduimme pitkään, tunnustelevaan suudelmaan.

– (Anna) Mihin te ny jäitte? Tuo se narttu tänne ny.
– (Minä) Tullaan, tullaan… Mä vaan vähän testaan Miraa. Se pussaa tosi hyvin ja sen perse tuntuu upeelle.
– (Anna) Tuut tänne nyt ja sit köytetään Mira levälleen. Sit saat testaa.

Miran käsi minun lanteillani ja minun käteni Miran lanteilla kävelimme yhdessä takaisin olkkariin, jossa Anna odotti sininen narurulla ja sakset käsissään.

– No vittu teiän kaa… Ei toi meininki ny enää paljo raiskaukselt näytä. Tänne ny. Mira tohon selälleen.

Sidoin köyden Miran toiseen ranteeseen ja Anna toiseen. Sitten Mira asettui tottelevaisesti selälleen isolle matolle. Ranteiden köydet vedettiin kireälle kahden eri sohvan jalkoihin. Sen jälkeen Miran nilkkoihin sidottiin toiset narut. Tyttö sidottiin sellaiseen asentoon, että hänen polvensa olivat koukussa ylhäällä, mutta nilkat hyvin leveälti levällään. Mira pystyi nyt enää vain vähän heiluttelemaan polviaan, mutta oli muuten avuton. Katselin alastonta Annaa: huohotti hieman, nännit aivan pystyssä. Vilkaisin Miraa. Myös Miran nännit olivat nyt aivan kovina. Nämä tytöt kiihottuivat tästä leikistä. No… niin myös minä heistä. Kullini alkoi olla koko lailla kovana, vaikka vasta katselin.

– (Anna) No nih, nyt otat sen. Kyrpä sisälle. Mä vahdin teitä. Ei mitää esileikkei ku nyt raiskaat sen. Lujaa ja raa’asti.

Hymyilin ja asetuin Miran jalkojen väliin. Mira levitti polviaan ja tarjosi häpyään enemmän esille kun kädelläni jäykistynyttä kulliani alaspäin taivuttaen vein terskani Miran häpyhuulille. Mira sulki silmänsä. Yhdellä hitaalla työnnöllä tunkeuduin tyttöön pohjaan saakka ja pysyin aluksi hiljaa siinä asennossa. Mira oli jo aivan liukas. Mira avasi huulensa ja huohotti. Aloin hyvin hitaasti liikuttaa kulliani sisään ja ulos, vaihdoin sitten käsieni asentoa niin että painauduin kokonaan suoraan Miran päälle. Kulli syvälle sisään, sitten huulet Miran huulille. Suudelman alku. Seuraavalla liikkeellä kieli Miran suuhun ja kulli Miran pilluun samaan aikaan. Nautin. Mira tuntui aivan ihanalta. Köysistään huolimatta tyttö yritti myötäillä liikkeitäni ja työntää pepullaan vastaan joka työntöä.

Kun sitten vähän ajan päästä siirryin imemään Miran nännejä huomasin syrjäsilmällä että Anna valokuvasi meitä kännykällä, luultavasti videoi koko rakastelun. Aloin kiihdyttää tahtia. Mira huohotti nyt posket punaisina, työnnellen yhä vastaan. Itse olin vasta pääsemässä kunnolla vauhtiin kun aivan yhtäkkiä ja ilman ennakkovaroitusta Mira päästi kimeän kiljahduksen, väänsi päätään sivulle ja taaksepäin ja samalla tytön emätin puristui lujasti kuin ruuvipenkki sisällään olevan kullini ympäri. Heti perään Miran emätin alkoi rytmikkäästi sykkiä ja Mira itse koitti tempoa köytettyjä käsiään orgasminsa kourissa. Se oli liikaa minulle. Survaisin lujaa sisäänpäin ja purkauduin tytön sisään. Yksi, kaksi… viisi ruiskausta… Kullini nytkähteli Miran sykkivässä pillussa.

Anna tuli tönimään minua olkapäästä.

– (Anna) Aika hieno. Nyt hei, Ilpo, tees tilaa.

Katsoin Annaa ja kierähdin pois Miran päältä. Ketterästi Anna asettui kontalleen minun tilalleni ja alkoi innolla nuolla ystävänsä sykkivää pillua. Anna imi ja nuoli melkoisen määrän Miran sisältä pulpahtelevaa spermaa ja samalla Anna tuli jatkaneeksi Miran orgasmia. Tajusin, että nämä tytöt olivat tehneet näin aiemminkin. Nuolemalla Anna sai Miran emättimen supistukset jatkumaan kunnes sitten yhtäkkiä Anna sormillaan yhdellä rajulla liikkeellä levitti Miran häpyhuulet hyvin leveälti auki ja samalla imaisi Miran sykkivän klitoriksen suuhunsa, huuliensa väliin. Mira kiljahti uudelleen ja alkoi sitten pitää yhtämittaista mölisevää ulinaa kun Anna antoi kielensä kiertää uudelleen ja uudelleen ystävänsä klitoriksella, aika rajun näköisesti. Miran ääni muuttui lopulta katkonaiseksi, tyttö väänteli päätään suorastaan paiskomalla puolelta toiselle ja alkoi lopulta katkonaisin sananpaloin rukoilla ”ei, ei, ei enää”.

Anna nosti katseensa ylös ja näytti minulle Miran vaaleanpunaista klitorista, joka edelleen sykähteli. Sitten pirullinen ilme välähti Annan kasvoilla kun hän painoi uudelleen vaaleanpunaiset huulensa Miran pyhimpään. Mira kirkaisi, pitkään ja hurjalla äänellä. Säikähdin, mutta tajusin sitten että Anna oli tahallaan tarttunut Miraa klitoriksesta hampaillaan ja veti. Se varmasti sattui lujaa.

Kun Anna päästi irti, Miran klitoris ja koko emätin supisteli taas hyvin nopeasti uudelleen ja uudelleen. Mira näköjään sai kivun seurauksena jonkinlaisen uuden orgasminjatkon. Anna alkoi sitten jakaa hyvitteleviä suudelmia kaikkialle ympäri Miraa ja minä liityin pian mukaan; suutelin ensin Miran nännejä ja sitten huulia. Mira vastasi suukkoon todella intohimoisesti kunnes sitten Anna tuuppasi minua pois ja halusi itse suudella Miraa.

Katselin tyttöjen suutelua, mutta katselin myös Miran auki levitettyä emätintä, joka edelleen supisteli. Vilkaisin samalla Annan jalkojen väliin ja näin että Annankin emätin teki supistelevaa liikettä.

Päätin koittaa. Molemmistä tytöistä pääsi samaan aikaan mmm-ääni kun samanaikaisesti työnsin keskisormen molempiin emättimiin. Aloin hitaasti tehdä sormella pyörivää liikettä kummassakin tytössä. Annan osalta en lopettanut ennen kuin Anna vuorostaan sai orgasmin ja lysähti ystävänsä päälle.

– (Minä) Vittu te ootte upeita.
– (Mira) Ai mekö vaa? Mua ei oo vuosiin kukaa nussinu tolleen
– (Minä) Kiitos ku sain.
– (Mira) No et paljon kyl kysellykään, mut ole hyvä vaan. Ja kiitos, ihan koska vaan uudestaan. Muuteski… Jos sä oot nyt kerta Annan kaa ni mä tuun vähän siin niinku kaupanpäällisiks. Mä en haluu menettää Annaa ja ku me ollaan oltu koko aika vähä ku paita ja perse ni mä tuppaudun vähän kaikkeen. Mut saat tehä mulle tolleen ihan koska vaan.
– (Anna) Sä oot se paita, mul on se iso perse. Eikäku mä jo sanoin tolle Ilpolle et se saa nyt sit kahta naista, et me ollaan silleen niinku molemmat pakettina…
– (Mira) Hei paketista… Voisittekste nyt päästää mut täst paketista irti, mä oisin vaik voinu viel vähän kokeilla.
– (Anna) Kokeilla mitä?
– (Mira) No, tota Ilpoo…

Anna nauroi ja suuteli Miraa uudestaan. Sitten minä ja Anna avasimme Mirasta lähtevien köysien solmut huonekalujen puoleisesta päästä. Mira ei hukannut aikaa, vaan heti ylös päästyään asettui tiiviisti minun syliini ja kietoi kätensä minun ympärilleni. Hetkeä myöhemmin Mira halusi myös levittää jalkansa minun eri puolilleni ja asettui syliini niin, että hänen märkä emättimensä tuli suoraan minun löysän kullini päälle. Anna nauroi ja alkoi kiskoa köysistä, jotka yhä olivat kiinni Miran ranteissa. Hetken päästä Anna oli tiukasti köyttänyt Miran kädet minun ympärilleni ja meidät molemmat toisimme kiinni syleilyyn kuin köytetyksi rullasyltyksi. Suutelin Miraa ja tunsin samalla kuinka Anna alkoi kopeloida kulliani kesken suudelman. Anna alkoi tehdä minulle runkkausliikettä niin, että kullini kärki osui samalla Miran häpyhuuliin. Vähitellen se alkoi tuntua hyvälle. Mira ynähteli ja koitti siirtää peppuaan eikä mennytkään kauaa kunnes Anna onnistui ujuttamaan puolikovan kullini uudelleen Miran sisälle.
Tuntui todella hyvältä upota uudelleen tytön lämpimään kosteuteen.

Lopettamatta maratonsuudelmaamme hetkeksikään minä ja Mira aloimme pikkuhiljaa liikkua ja tehdä nussintaliikettä. Mira kohotteli itseään ylös-alas kullini päällä ja minä taas koitin vatsalihaksillani taipua joka työnnöllä niin että painuisin syvemmälle Miraan. Jatkoimme aika kauan, kunnes en enää kertakaikkiaan jaksanut. Miraltakin loppui puhti, mutta tyttö halusi jäädä silti päälleni.

– (Mira) Ihana ku sä nussit mua noin.
– (Minä) Ite oot ihana. Mut eiks sun pitäny ihan lesbo olla? Ainaski Anna sano jotain semmosta.
– (Mira) Mä? Eiku mulle kelpaa molemmat… Jos mä vaan kelpaan…. (kiljahdus)…
– (Minä) Mit…?? Anna, mitä vittuu sä oikeen teet?
– (Anna) Ei mittään, jatkakaa vaa… Työnsin vaa mun pikku pöristimen Miran perseeseen, laitoin rasvaa… Tuntuuks se sun kullissa saakka siel pillun sisällä?
– (Minä) Tuntuu joo. Mut viel enemmän tuntuu et tää nainen mun päällä meni ihan täriseväks.
– (Mira) No vittu… kyrpä ja dildo yhtaikaa… Hei… aaaa… ota, purista mua lujaa…. purista… kovaa.

Kullini alkoi jälleen hiljalleen paisua. Pysyin ihan hiljaa ja annoin erektion kehittyä Miran sisään, syvemmälle ja syvemmälle. Rutistin Miraa tiukasti itseäni vasten ja pidin vain hiljaa kiinni kun Mira alkoi enemmän ja enemmän vapista, sitten huohottaa, sitten liikuttaa persettään minun kulliani ja Annan pitelemää dildoa vastaan. Lopulta Mira laukesi niin että tyttö huusi kovan kiljahduksen suoraan minun korvaani. Miran pillu supisteli taas lujaa kullini ympärillä. Yhtäkkiä tunsin kuinka minulta tulee. Yhtään liikkumatta ruiskutin taas uuden spermalastin syvälle Miran sisälle.

– (Anna) Toi tehoo Miraan aina tosi hyvin.
– (Minä) No, huh… Tehoo muhunkin.

6 kommenttia viestissä: “Varastetut valokuvat, osa 1”

 1. noitapilli says:

  lara: Sullekin iso virtuaalinen halaus. Ja kiitos.

 2. lara says:

  Huh huh! Täydet 5/5 sulle taas. Nyt rauhoittumaan ja tasaamaan hengitystä 🙂

 3. noitapilli says:

  nainenvaan: Virtuaalinen halaus <3 Kirjoittelen näitä enimmäkseen siksi, että se on itsestäni kiihottavaa ja kivaa, mutta tuollaiset kommentit lisäävät kiinnostusta julkaista niitä tarinoita.

  Taisin jossain sanoakin että mun pisin jo tekemäni tarina on word-dokkarina yli 350 sivua enkä ole ajatellut alun perin sitä ollenkaan julkaista. Tein sitä yli 1,5v. Mutta tuollaisten kommenttien jälkeen… ehkäpä sekin voisi tuottaa iloa ja kiihotusta jollekin lähimmäiselle 🙂 Harkitaan…

 4. noitapilli says:

  Äh… nyt sitä vasta näkee omia mokiaan. Tuossa missä Mira on tullut ja Anna haluaa sen köysiin niin oon sotkenut Annan ja Miran kahdessa repliikissä. Huokaus 🙂

  qwerty: Kiitos. Tollaset kommentit lämmittää. Ja joo, pitkästä aikaa kun työt haittaa kirjottamista. Yksi työmatka toisen jälkeen eikä näitä oikeen väsyneenä hotelleissa kirjoiteta. Tai ei silleen ainakaan mitään hyvää synny. Tätäkin kahden osan pätkää oon työstäny syyskuusta saakka, vaikka normaalisti mokomaan ei menis kun pari iltaa. Mut ehkä sitten taas kun kevät tulee… 🙂

 5. nainenvaan says:

  mä oon nyt pitkään lukenut sun tarinoitas ja muitakin tällä sivustol ja pakko sanoa että sulla on varmaan parhaimmat tarinat täältä. Kiihotun joka kerta, tää on laatu kamaa

 6. qwerty says:

  pitkästä aikaa taattua noitapilli laatua 🙂 5/5

Kommentoi

top