search
top

Liftari

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (32 votes, average: 3.38 out of 5)
Loading...

Oli kuuma kesäilta ja oli matkalla autollani kohti leirintäaluetta, jonne ajattelin pystyttää telttani ja jatkaa matkaa hyvien yöunien jälkeen. Tien reunassa liftasi kyytiä nuori, vaaleahiuksinen nuorukainen, reppu selässään. Ajoin ohitse, mutta pojan kauniit kasvot saivat minut toisiin aatoksiin. Löin jarrut lähes pohjaan, pysähdyin ja jäin odottamaan autoani kohti juoksevaa nuorukaista.

”Hei, pääsenks mä sun kyytiin?”, huohotti auton ikkunasta kurkkiva nuorukainen. ”Mä olen menos leirintäalueelle, mutta pääset sä sinne saakka”, vastasin. ”Hienoa, kiitti”, tuli nopea vastaus ja samassa reppu lensi takapenkille ja poika oli jo istumassa vieressäni. Kiihdytin ja pian olimme taas matkalla. Pojan nimi oli Niko ja hän oli matkalla isovanhempiensa luo liftaamalla, joka ei ollut sujunut aivan kuten hän oli ajatellut. Ilta oli jo tuloillaan, eikä hänellä ollut mitään suunnitelmia, missä viettää yönsä. Tarjouduin kohteliaasti majoittamaan hänet pieneen telttaani. Niko otti tarjoukseni vastaan.

Autossa oli kuuma, enkä halunnut pitää ikkunaa kuin hieman raollaan. Hiki valui rintakehääni pitkin, luikerrellen tuuhean rintakarvoitukseni lomassa kohti vatsaani. Autossa leijui miehekäs, mutta puhdas hien tuoksu. Shortsini olivat märkinä jalovälistäni, munani suorastaan uivat hiessä, kainaloni valuivat koko ajan. Oli tuskaisen kuuma, eikä oloani yhtään helpottanut vieressäni istuva enkelinkasvoinen nuorukainen. Pojalla oli yllään hiaton paita, joka tarjosi aika ajoin näkymän pojan kainaloihin, joissa oli näkyvissä jo alkavaa karvoitusta. Hänen shortsit olivat melko pitkät, mutta löysää kangasta.

”Voi saakeli, että on kuuma”, tuskailin. ”Mun on pakko ottaa paita pois, viitsitkö auttaa, ettei tartte pysähtyä sen takia”, sanoin Nikolle. Aloin kiemurrellen riisua paitaani jatkaen silti ajamistani. Niko tarttui paitaani ja auttoi sen yltäni. Otin paidan hänelta ja nuuhkaisin sitä. ”Hmm”. Huomasin sivusilmälläni, että poika tuijotti karvaista ja lihaksikasta rintakehääni. Aika ajoin hänen katseensa kävi myös karvaisessa kainalossani, joka oli selvästi näkyvissä, kun olin nostanut käteni pojan istuimen reunalle. ”Sulla on upeet rintalihakset ja hauikset”, kommentoi nuorukainen. ”Sä taidat käydä salilla usein”, jatkoi poika. ”Enpä juuri, mulla on vain sellanen työ, että siinä on vuosien varrella väkisinkin kertynyt lihasta ja voimaa”, vastasin ylpeänä. Hienoa, poika oli tehnyt aloitteen. ”Voit säkin ottaa vaatteita pois, tää on aika kuuma”, lisäsin. Nopeasti poikaselta hävisi paita ja hänen karvaton rintansa oli katseltavanani. Hymyilin leveäsi ja Nikonkin huulille levisi hymy hänen huomatessa ilmeeni.

”Paljonko tässä on kilometrejä”, kysyi poika kurkottaen koelaudan mittaristoa kohden. Samalla hän siirtyi istumaan viereeni. Autoni on amerikkalainen, joten etupenkki on yhtenä isona penkkinä. Hän istui nyt melkein kiinni minussa ja hänen päänsä nojasi käteeni ja oli nyt kainaloni korkeudella. Nuorukainen loi toistuvasti katseita hikiseen, tummaan kainalooni. Tajusin pojan kiinnostuksen ja sanoin lempeän komentavasti: ”Nuole sitä”. Poika asettui lähemmäs minua ja työnsi kasvonsa miehiseen onkaloon. Niko nuuhki tuoksuani ja hymisi ”Hmmm, hmm, upee tuoksu”. Hän levitteli kainaloani käsillään ja alkoi nuolemaan hiestä ja nyt alkavasta kiimasta kostunutta kainaloani. Hän leikitteli kielellään kainalokarvoillani ja teko todella perusteellista työtä. Poika nuoli miehisen kainaloni aivan märäksi ja puhtaaksi. Hymyilin kiitokseksi ja nuorukainen vastasi valloittavalla poikamaisella hymyllään.

”Samalla sä voisit pestä mun miehuutenikin. Se kaipaa sun taitavaa kieltä. Mä oon istunu autossa jo aika kauan ja tekis hyvää saada pallit puhtaiksi.”, pyysin poikaa. Lähes välittömästi poika laski päätään ratin juureen ja tärisevin sormin alkoi avaamaan shortsieni vetoketjua. Miehuuteni jatkoi nuolemisesta alkanutta paisumistaan. Minulla ei ollut kalsareita, joten välittömästi Nikon saatua vetoketju avattua, alkoi kaluni puskea ulos vetoketjun välistä. ”Vaaau, sullon upee kulli!”, ihasteli nuorukainen vapautunutta penistäni. Miten ihmeessä minulla kävi näin hyvä tuuri. Olin saanut autooni todella kauniin pojan, joka halusi palvella minua ja miehuuttani. Tästä tuli hyvä ajomatka. Niko kaivoi kädellään hikiset, karvaiset, roikkuvat kassini shortsien ulkopuolelle. Kaluni nytkähteli ja esinahka oli vetäytynyt taaksepäin. Poika tuijotti haltioituneena 19 cm jäykkää, miehen kyrpää.

Pian hän alkoi nuolla karvaisia kassejani ja alkoi puhdistamaan niitä miehisestä myskistäni. Nuorukainen teki huolellista työtä ja pussini uivat hänen syljessään. Taitavasti hän otti pallini kokonaan suuhunsa ja pyöritteli niitä kielellään. Pussejani nuollessaan hänen toinen kätensä oli hiljalleen runkannut jäykkää kaluani, joka nyt valtoimenaan valutti kiimalimaansa pitkin kaluni vartta. Niko nuoleskeli limaani ja maiskutteli huuliaan ”Nam, miten hyvää”. Hitaasti hän lähestyi terskaani. Aluksi hän kiersi terskan reunoja kielellään ja yritti kaivautua siemenreikäni sisään. Lopulta hän kietoi pienen suunsa ison terskani ympärille ja alkoi imemään minua. Hänen imunsa oli voimakas ja innokas käsi liikkui rytmikkäästi suonikkaan kankeni ympärillä. Kasvoillani oli leveä hymy. Vastaantulevat autoilijat eivät tienneet, että miehuuteni kimpussa oli innokas nuorukainen.

Poika jatkoi kaluni ja kassieni nuolemista. Välillä hän palasi kainalooni ja kurkottaen nuoli myös toisen kainaloni puhtaaksi. Miten helvetissä noin nuori poika oli noin innokas nuolemaan hikisiä kainaloita. Olisikohan hän yhtä innokas nuolemaan myös persettäni? Sitä pitäisi kokeilla. Kehoni valtasi orgasmia edeltävä nautinnon tila. Pitkitin ja yritin sinnitellä, mutta noin 20 minuutin käsittelyn jälkeen aloin olla valmis. Ynähtelemällä yritin varoitella poikaa tulevasta laukeamisestani, mutta koska nuorukainen jatkoi kaluni käsittelyä, päättelin että hän myös haluaa siemeneni suuhunsa. Enkä edes välittänyt, vaikkei olisi halunnutkaan. Minä en tosiaan sotkisi autoni penkkejä omalla spermallani.

Sen kummemmin varoittamatta mulkkuni räjähti nuorukaisen suuhun. Poika alkoi nielemään paksua kastikettani ja oli selvästikin syönyt mälliä aikaisemminkin. Sen verran tottuneita ja kontrolloituja nielemisliikkeet olivat, että harjoitusta oli takana. Kuinkahan monen autoilijamiehen spermat poika olikaan matkoillaan niellyt? Kertaakaan pysähtymättä poika tyhjensi kassini siemenistä kokonaan. Huuliaan maiskutellen hän puhdisti kullini ja kiitti minua. ”Kiitos itsellesi, tuo tuli tosi tarpeeseen”, vastasin. ”Saanks mä pitää sun kullias suussani loppumatkan? Emmä ime sitä, mä vain haluun pitää sitä suussani”, kysyi poika. ”Tietysti saat”, vastasin. Niinpä Niko asetteli itsensä vatsani ja ratin väliin ja piti koko kaluani suussaan loppumatkan. Hänen nenänsä oli uppoutunut paksuun munakarvoitukseeni ja huulet pitivät koko mulkkuni hänen lämpimän, kostean suunsa syleilyssä. Poika hengitti rauhallisesti jalkovälini miehekästä tuoksua ja lopulta nukahti. Siinä minä ajelin loppumatkan nuori poika sylissäni ja spermansa vapauttanut kaluni hänen suussaan. Kerrassaan uskomaton näky.

Matkan aikana likainen mielikuvitukseni jo mietti, mitä pienessä teltassani tulisi tapahtumaan. Minun oli pakko saada lisää tuota nuorta poikaa, hänen kehoaan. Halusin tuntea pojan kielen persereiälläni puhdistamassa vakoani. Halusin itse nuolla pojan peppuvakoa ja upottaa kieleni tiukkaan reikään. Halusin nussia tuota poikaa, siementää hänen nuoren perseensä..

Jätin pojan nukkumaan autoon ja pystytin telttani. Laitoin makuualustat teltan pohjalle ja makuupussit patjoiksi. Oli edelleen liian kuuma nukkua niiden sisällä. Jouduin melkein kantamaan väsähtäneen Nikon telttaan. Asetin hänet selälleen telttaan ja suljin teltan vetoketjun. Riisuuduin alasti ja aloin riisumaan myös nuorta tuttavuuttani. Sydän pamppaili nähdessäni hänen lähes karvattoman poikuuden edessäni. Poika oli edelleen puolitokkurassa.

Asettauduin puoli-istuvaan asentoon hänen jalkojensa alle. Vahvoilla käsilläni nostin häntä jaloista ylöspäin ja taitoin häntä eteenpäin, jolloin nuori persevako oli suoraan edessäni, kasvojeni korkeudella. Upotin kasvoni tuoreeseen vakoon ja annoin kostean kieleni vaeltaa reiällä. Poika ynähti ja heräsi.

Lutkutin kiimassani pojan vakoa ja uitin reikää syljessäni. Poika vaikeroi allani. Nostin toista polveani koholle ja asetin hänen lantionsa sitä vasten. Nuorukaisen jalat sojottivat kohti teltan kattoa ja oman painonsa vuoksi ne levittäytyivät ja tarjosivat esteettömän pääsyn poikavittuun. Laitoin etusormeni märän ryppyreiän keskelle ja aloin hitaasti painamaan. Poika kiemurteli, mutten antanut sen häiritä. Lisäsin voimaa ja hitaasti poikavitun huulet olivat pakotettuja päästämään voimakkaan sormeni niiden välistä. Väkivalloin paksu sormeni jatkoi tunkeutumistaan, eikä reiällä ollut enää muuta mahdollisuutta kuin alistua ja avautua. Ne olivat vihdoin kohdanneet voittajansa, minut. Jatkoin painamista, kunnes olin upottanut koko etusormeni pojan lämpimään peppuun. Vetelin sormea edestakaisin, laitoin sen koukkuun ja pyörittelin. Nuorukainen ynisi, hän oli kivun ja nautinnon rajoilla. Äkkiä vetäisin sormeni ulos ja katsoin kun nuorien ryppyhuulien keskelle jäi pieni avonainen reikä, joka pian sulkeutui. Poika oli todella tiukka ja hänen reikänsä vaati vielä pitkää käsittelyä ennen kuin se olisi valmis vastaanottamaan täysikasvuisen miehen paksun siittimen.

Jatkoin Nikon pepun sormettamista, lisäsin välissä sylkeä ja panin häntä etusormellani. Poika selvästi nautti käsittelystään. Päätin lisätä keskisormeni pojan syvyyksiin tunkeutuvien ulokkeitteni joukkoon. Reikä yritti vastustella, mutta minuahan eivät keskenkasvuisen nuorukaisen peppulihakset estäneet. Päättäväisesti työnsin kaksi sormeani vaikertelevan pojan sisään. Aikani leikittyäni reiällä päätin lisätä vielä kolmannenkin sormeni. Poikavitun vastus oli hyvä, muttei riittävä ja jälleen aikuinen mies vei voiton ja nuori peppu joutui antautumaan ylivoiman edessä. Jyystin nyt hänen reikäänsä kolmella paksulla sormella. Niiden poistuessa jäi pojan reikä jo selvästi avoimeksi. Punertuneiden ja selvästi rasittuneiden huulten keskelle jäi tummanpuhuva, kutsuva aukko. Upotin kasvoni hänen vakoonsa ja nuolin aukon reunoja ja työnsin kosteaa kieltäni pepun sisään. Oli tullut aika. Oli aika viedä pojan neitsyys.

Käänsin pojan selälleen ja siirsin makuupusseja pojan lantion alle, jolloin hänen peppunsa nousi hieman koholle. Märäksi nuoltu reikä ei enää kaivannut liukasteita. Niko katsoi minuun tietäen mitä aioin. ”Mua ei oo koskaan pantu, oothan varovainen”, aneli poika. ”Mutta nyt pannaan ja kauan. Sulla ei oo mitään käsitystä nuori ystäväni, miten kestävä nussija mä oon. Mä aion painaa sun pientä reikää seuraavan tunnin ja jos sä rupeet valittaan, niin mä tukin sun suun ja jatkan nussimistani. Mun panojen jälkeen sun reikäs ei oo enää tiukka ja se pysyy auki koko yön”, vastasin kylmästi. Painoin kädelläni pojan pään patjaan. Asetin kovan kyrpäni sulkeutuneen poikavitun ovelle. Oli todella rivon näköistä miten pienen pienen peppureiän ovella odotti iso, miehinen kaluni. Mahtuisiko aisani edes pojan pieneen tunneliin? Oli aika kokeilla.

Aloin työntämään, lisäsin painetta. Aluksi tuntui, ettei mitään tapahtunut. Niko alkoi ynistä. Sitten näin miten nuorukaisen ryppyhuulet alkoivat hitaasti avata aarrettaan, pojan panoreikää. Terskani muljahti sisälle. Niko inahti kivusta ja hänen kehonsa oli hyvin jännittynyt. Odotin hetken ja vetäydyin ulos. Pojan reikä jäi nyt selvästi avoimeksi. Työnnyin uudestaan sisään ja jälleen ulos. Viidennellä kerralla jatkoin hitaasti työntymistäni jatkaen ja jatkaen ja jatkaen. Nuorukainen alkoi kiemurrella ja valittaa ”Ei ei, ota pois, ota se pois. Ei se mahu, sattuu, sattuu”. Päättäväisesti jatkoin työntymistäni. Nikon valitus lisääntyi ”EEEI, lopeta, sattuu, se sattuu. Lopulta lantioni tavoitti pojan pakarat. Olin sisällä. Nautiskelin pojan pepun uskomattoman tiukasta puristuksesta ja siitä ajatuksesta, että olin juuri saanut työnnettyä miehuuteni nuoren liftaripojan neitsytreikään.
Vedin aisani yhdellä vedolla ulos pojasta. Nuorukainen lähes ulvahti. Yhtä nopeasti työnsin sen takaisin. ”Aaaiii!”, ulvahti panoni. Laskeuduin koko painollani makaamaan pojan selän päälle. Tein lantiollani rauhallisia, mutta pitkiä yhdyntäliikkeitä. Poika ynisi allani. Laitoin suuni Nikon korvaan ja kuiskuttelin: ”No niin poika, tästä se nyt alkaa. Tästä alkaa sun matkas mun poikahuorakseni. Sun persees on todella naitavan tuntunen ja mä aion ottaa siitä kaiken irti. Ooksä valmis siihen?”. ”Sattuu, sä oot niin iso, ai”, ynisi poika. ”Huonompi juttu sun kannaltas. Mutta ei se kestä kauaa kun säkin alat nauttiin siitä, että sua pannaan. Se on maailman nautinnollisin asia. Sen takia sulla on peppureikä, se on miesten mulkkuja varten. Sä oot siinä sen takia, että mä saisin panna sua. Sä liftasit sen takia, että sä toivoit, että joku mies nussisi sua. Sä haluut tätä.”

Aloitin panoni. Panin nuorta poikaa koko aikuisen miehen voimallani. Vääntelin poikaa erilaisiin asentoihin ja käsittelin häntä kuin räsynukkea. Hänestä oli tullut minulle pelkkä reikä. Olin helvetillisessä kiimassa. Suorastaan heittelin häntä selälleen ja hetken päästä kyljelleen, sitten mahalleen. Poika ei vastustellut, hän tunsi voimani. Hän oli alistunut siihen, että minä käyttäisin häntä niin kauan kuin haluaisin. Tikutin pojan reikää hullun kiilto silmissäni. Voi luoja miten hyvältä tuntui saada panna täysillä. Minua ei kiinnostanut sattuiko nuorukaiseen. Hän oli nyt minun ja hänen nuoren kehonsa tehtävänä oli palvella minun nautintoja. Voi luoja että minä nussin. En muista milloin olisin nussinut ketään näin kovaa ja kauan. Minä paukutin koko mulkkuni pituudella pientä reikää ja jysäytin koko painoni ja työntövoimani nuoren suolen perälle. Olin varma, että aiheutin pojalle enemmän kipua kuin nautintoa.

Painettuani nuorta reikää tunnin ja 20 minuuttia, tunsin että olisin valmis siementämään pojan revityn perseen. Jyystin loppukiimassa kuin ylikierroksilla käyvä kone ja lopuksi työnsin seipääni niin syvälle kuin se oli mitenkään mahdollista. Tunsin kaluni paisuvan ja alkavan sykkimään ja tyhjentämään siementäni nuorukaisen sisälle. Silmissäni sumeni ja tuntui kuin pussini olisivat haljenneet. Laukeamiseni on taivaallinen ja kesti nautinnollisen kauan. Kassini antoivat pojalle 12 sykäyksen avustamina runsaan määrän aikuisen miehen kypsää spermaa. Huohotin pojan selässä. Kyrpäni oli edelleen kovana pojan sisällä. ”Huh, voi saatana, että sulla on naitava perse. Upee reikä. Kiitos Niko”, puuskutin hiljaa pojan korvaan. Poika ynisi jotain vastaukseksi.

Tuntiessani kaluni alkavan veltostumaan aloin vetäytymään ulos nuorukaisen panoreiästä. Rojahdin selälleni ja vedin pojan päälleni. ”Istu mun naamalle”, sanoin pojalle. Niko siirtyi päälleni siten, että hänen aukinaitu reikänsä oli kasvojeni yläpuolella. Isolla mulkullani aukirevitty reikä oli edelleen avoin ja siltä alkoi välittömästi valua lemmenmehujani omille kasvoilleni. Työnsin kieleni pojan hellään peppureikään ja aloin lutkuttaa. Pojan sisuksista valahti suuhuni isoja klönttejä spermaani. Pyörittelin suussani omaa mälliäni ja annoin pojan reiän valua tyhjiin nesteistäni. Nuorukaisen reikä jäi riettaan avoimeksi kääntäessäni Nikon selälleen. Annoin pojalle ison suudelman ja syötin hänelle suuhuni varastoidut spekuni. Kielemme sekoittivat suussamme spermaani ja nautimme molemmat miehisestä seksieritteestäni. Nieltyämme spermani käännyin selälleni ja vedin pojan päälleni.

Vedin pojan uudelleen naamani päälle ja ohjasin Nikon kivikovan kalun suuhuni. Kalua oli suorastaan vaikea kääntää alaspäin, koska se oli äärimmäisen kovettunut, niin kuin vain nuoren pojan kalu voi olla. Aloin imemään pojan kalua voimakkain imemisliikkein. Välissä vapautin kovan kangen suustani, jolloin se pongahti ylös ja läsähti äänekkäästi pojan vatsaa vasten. Otin pojan molemmat hentokarvaiset pussit suuhuni ja venyttelin niitä alaspäin vetäen pusseja huulillani. Heiluttelin päätäni sivuille päin pussit suussa. Poika ynähteli, ehkä hienoisesta kivusta, ehkä nautinnosta. Tiesin, ettei hän kestäisi kauaa seksuaalista kiihotusta. Pojilla usein määrä korvaa laadun. Hyvin pian nuorukainen ynähti ja purskautti tuoreen siemenannoksen imevään suuhuni. Jatkoin imemistä, kunnes pojan kalua alkoi osoittamaan pehmenemisen merkkejä. Päästin imetyn kalun suustani ja käänsin pojan selälleen. Jälleen kerran annoin Nikolle suudelman ja syötin hänelle suuhuni varastoidut, hänen omat spekunsa. Vaihdoimme lemmennestettä suudellen, kunnes olimme nauttien syöneet nuorukaisen siemennesteen.

Vedin Nikoa eteenpäin, jolloin yläpuolelleni tuli jälleen Nikon poikavittu. Sen huulet repsottivat, mutta reikä oli sulkeutunut. Sen keskellä näkyi jotain kosteaa. Nuolaisin reikää. Hmm, spermaa. Poikavittu valui vielä edellisen nussimiseni tuotoksia. Siirsin käteni reiän molemmille puolille ja venytin sitä auki. Ryppyhuulet antoivat helposti periksi ja tumma, syvä aukko muodostui niiden keskelle. Huulet valuttivat reunoiltaan kirkasta eritettäni. Nuolin huulten reunoja ja työnsin kieltäni syvälle pojan sisään. Pojan reikä oli varmasti hellä ankarasta panostani, koska hän yritti hieman estellä. ”Mä haluun sun reikää, joten älä estele”, komensin poikaa. Otin poikaa lantioista kiinni ja voimallisesti painoin hänet naamani päälle, kieleni ja nenäni upoten nuorukaisen reikään. ”Uskomattoman tuoreen, herkän ja hyvän makuinen kullipesä”, ajattelin. Nuolaisin etusormeani ja työnsin sen poikaan. Puhdistin sormellani perseen seiniä siementeni jäännöksistä. Vein sormen suuhuni ja maiskutellen nautin pojan perseen ja oman kastikkeeni yhteismausta. Olin jälleen valmis siementämään poikaa.

Käännyin selälleni ja koko ajan pidin poikaa lantioista kiinni ja suorin käsin nostin hänet päälleni. Kiiman antamissa voimissani pojan paino ei tuntunut missään. Hän oli kuin ilmalla täytetty nukke. Asetin nuorukaisen istumaan aisani päähän ja voimakkaalla lantion ylöstyönnöllä seivästin pojan. Poika vaikeroi, mutten antanut sen häiritä. Vedin pojan päälleni ja aloin suutelemaan häntä. Kieltemme rakastellessa toistemme suussa, nussin poikaa kuin viimeistä päivää. Tuo juurikorkattu perse syleili mulkkuani edelleen uskomattoman tiukasti. Tämä reikä oli tosiaan tehty minua varten. Jokaisella työnnöllä vedin kaluni aivan reiän suulle ja työnsin sen pohjaan. Pitelin nuorukaista sylissäni, mutta tästäkin huolimatta hän heilui voimakkaasti lemmenaisani työstäessä hänen peppuaan. Kaksi aikaisempaa laukeamistani varmisti, että saisin nauttia pitkän tovin.

Minä panin ja panin. Käänsin pojan kyljelleen ja jatkoin panemista. Väänsin hänet istumaan ja panin. Pakotin hänet ratsastamaan minua ja panin. Hänen kasvonsa vääntelehtivät kivusta. Nuori peppu ei ollut tottunut tällaiseen jyystämiseen. Vasta hetki sitten peppu oli ollut autuaallisen tietämätön tulevasta koetuksesta. Tuntui kuin kaluni varren nahkakin jo pyysi minua lopettamaan. Ei saatana, en voi lopettaa. Mun on pakko saada tätä persettä vielä lisää. Jatkoin tasaista nussimistani. Poika heittelehti päälläni, oli kuin hän olisi tajuton. Hänen kehonsa oli turta kivun ja nautinnon sekamelskasta.

Viimein aloin tuntemaan orgasmin merkkejä ja nopeutin nussimistani. Heitin nuorukaisen mahalleen, hyppäsin hänen päälleen kuin saaliin kimppuun ja seivästin hänen perseen kauimmaiseen sopukkaan saakka. Paukutin tuota nuorta poikaa kuin mielipuoli. Halusin siementää hänet. Halusin antaa hänelle kaikki loputkin siemeneni, jota kasseihini oli jäänyt aikaisempien siemennysten jälkeen. Pojan oli saatava kaikki, mitä minulla oli hänelle antaa. Viimeinenkin kypsä siittiö oli saatava hänen poikavittuunsa hedelmöittämään tuo uljas nuorukainen. Laukesin.

Spermaa ei varmasti tullut enää suuria määriä, mutta laukeamisen tunne oli taivaallinen. Kassini puristuivat ja tyhjensivät kaiken sisältönsä pojan sisään. Yhä uudelleen kaluni nytkähti ja tyhjensi varastoaan. Huohotin ja makasin pojan päällä koko painollani. Voi luoja, miten olinkin antanut nyt kaikkeni. Useiden minuuttien huohottamisen jälkeen nousin ylöspäin ja vedin velton kaluni poikavitusta pois. Reikä jäi avoimeksi ja se oli spermainen. Työnsin sormeni sisään ja kalastin spermaani pojan sisältä omaan suuhuni. Kummarruin ja laitoin huuleni pojan reiän ympärille. Imin posket lommolla ja suuhuni alkoi valua omaa kastikettani. Tällä kertaa en antanut sitä pojalle, vaan söin sen itse.
Käänsin Nikon selälleen ja aloin runkkaamaan poikaa. Hänen kalunsa oli veltostunut, ilmeisesti rajun nussimiseni aiheuttama kipu oli ollut liikaa nuoren pojan kiimalle. Nopeasti kulli seisoi terhakkaana. Äkkiä työnsin kaksi sormeani pojan alle ja suoraa hänen riekaleiseen panoreikäänsä. Keräsin sormiini perseessä olevaa limaa ja työnsin sormeni pojan suuhun. Toisin tämän pari kertaa ja poika nuoli sormiani huumassa. Muutaman minuutin kuluttua poika ynähti jälleen ja hänen nuori kullinsa alkoi tyhjentämään kassien sisältöä. Olin asettanut huuleni terskan reunojen ympärille, joten sain koko pojan lastin talteen. Purkauksen laannuttua asetin suuni pojan suun yläpuolelle ja hitaasti aloin raottamaan huuliani. Nuorukaisen valkeaa kastiketta alkoi valumaan. Niko yritti hieman vastustella, mutta pakotin hänen suunsa avonaiseksi. Poika oli ilmeisesti saanut spermaa jo riittävästi omasta mielestään, mutta mälliä ei saisi heittää hukkaan. Siihen se oli aivan liian arvokasta. Sperma oli tehty nautittavaksi. Jatkoin sperman valuttamista nuorukaisen suuhun. Tyhjennettyäni suuni, suljin hänen huulensa ja poika nielaisi omat siemenensä. Nyt olisi aika levätä.

4 kommenttia viestissä: “Liftari”

 1. 18v TOP... says:

  Itekkin tässä nuori miehen alku oon…hyvä tarina mutta ärsyttää kun aina on noita +50 ja +18 seksifantasioita, miks ei voi kirjottaa ettää toi ajajakin olis ollu joku 20 yms…i just dont get it..

 2. kiimasta! says:

  Melkee ku oma fantasiani liftarina!!

 3. hmmmhmm says:

  tykkäsin kovasti. vähän överiä lopusta joo mutta ehdottomasti vaan hyvällä tavalla, fantasiaahan nämä on 😉 olis kiva kyllä muuten vähän paremmin kuvailla päähenkilöitä, tyyliin minkä ikäisiä esim.. ja jatkoa tälle tarinalle olisi mukava saada.. vaikkapa niin että tuo päähenkilö saa tuosta pojasta oman pikku lutkan itselleen..

 4. AnyZ says:

  Alku todella hyvä, loppua kohden meni ehkä hieman överiksi. Mutta aina on mukava lukea kuinka nuoren homolutkan pojanvittua siemennetään oikein kunnolla 😉

Kommentoi

top