search
top

Vaimon siskontyttöä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (73 votes, average: 3.79 out of 5)
Loading...

Seisoin kylpyhuoneen peilin edessä katsellen itseäni. Kyllä se vaimo totta puhuu, kun sanoo, että olen hyvin varusteltu. Etenkin näin ajeltuna ja hieman innostuneessa tilassa kaluni on suuren näköinen. Peilin kautta sen parhaiten näkee, vielä kun vehje on tällaisessa ei aivan puoliseisokissa, vaan juuri sillä rajalla, että se alkaa nostaa itseään. Vetelin hieman esinahkaani terskan yli ja nautin näkemästäni.

Yhtäkkiä kylpyhuoneen ovi aukesi ja vaistomaisesti käännähdin ovelle päin. Vaimoni siskontyttö Oona seisoi ovella pelästyneen näköisenä kännykkä kädessään. Aloin kääntyä nappaamaan pyyhettä lavuaarin päältä, mutta sairas ajatus tuli mieleeni. Antaa tuon 16 -vuotiaan teinin nyt katsoa kerrankin hyvänkokoista kullia. Käännähdin takaisin.

“Öö… Anteeks. Toi ovi ei ollut lukossa.” Oona sanoi katse nauliintuneena kulliini.

Tyttö oli selvästi hermostunut ja seisoi vain kännykkä kädessään jähmettyneenä tuijottaen.

“Joo, tota, kun mä kyllä luulin sen lukinneeni, mut toi lukko on jotenkin outo.”, tokaisin.

Nautin tilanteesta suunnattomasti. Nuori teini katseli kulliani selkeästi siitä lumoutuneena.

“Anteeks oikeesti kauheesti”, Oona sanoi nolona ja kääntyi lähtemään.

“Ei kai tää nyt katastrofi oo!”, huikkasin katsellessani tuon piukan teinipepun kadotessa ovesta.

Naureskelin tilanteelle mielessäni. Jotenkin kiihotun siitä, että voin kuvitella naisten näkevän kullini koon. Usein hoitelen itseni puoliseisokkiin ja asettelen kullini housuihin niin, että kaupungilla kulkiessani toivon herättäväni hieman huomiota. Nyt, kun pääsin vahingossa ihan oikeasti esittelemään vehjettäni tuolle teinitytölle, olin aivan kovana.

Olin kyllä katsellut Oonan suloja ennenkin. Pitkällä tytöllä oli mallivartalo, paitsi, että rinnat olivat siihen hommaan liian isot – ainakin C-kupit. Pitkät kastanjanruskeat hiukset reunustivat kauniita kasvoja, pehmeän näköisiä huulia ja lempeitä silmiä. Täydellistä runkkumateriaalia kyllä.

Runkkailin hieman kulliani ajatellen, kuinka tyttö olisikin polvistunut eteeni ja ottanut kaluni suuhunsa, niin kuin pornoleffoissa tapahtuu. Päädyin kuitenkin pukemaan ylleni ja asettelemaan kovana seisovan kaluni alushousuihini miettien, että kyllä Oona varmasti ennenkin oli ehtinyt peniksen näkemään ja että tämä oli tytölle nyt noloa, mutta unohtuisi kyllä melko pian.

Painelin ulos kylppäristä muiden juhliin valmistujien keskuuteen. Vaimoni siskon kylällä oli tapana viettää naapuruston pikkujouluja. Meidät oli jo useampana vuonna kutsuttu mukaan pitämään hauskaa ja tunsimmekin jo asujaimistoa rutkasti.

Vihdoin pääsimme lähtemään pirskeisiin kiusoitellen Oonaa, että parin vuoden päästä hänetkin sitten otetaan mukaan. Että juoppa nyt mehua täällä kotona ja mene aikaisin nukkumaan. Etenkin Oonan 18 -vuotias veli, Petri, piruili tytölle oikein olan takaa, sillä hän itse pääsi ensimmäistä kertaa pikkujouluilemaan aikuisten kanssa.

Juhlat kuluivat glögiä juoden ja joululauluja lauleskellen. Laulujen väliin napattiin hieman terävää, jotta kielenkannat liukastuivat. Vaimollani oli meno päällä ja jouduin hieman jopa varoittelemaan napsujen nauttimisesta. Lopputulos kuitenkin oli arvattavissa. Noin kolmen tunnin päästä, kymmenen kieppeillä, vaimoraukka oli juonut itsensä sellaisen kuntoon, ettei oikein päässyt enää pöydästä hakemaan lisää glögiäkään. Pienen itkuntihrustuksen ja anteeksipyyntöjen jälkeen totesimme, että kyllä näillä eväillä jo joulu saadaan tulemaan ja lähdimme takaisin kälyni kotiin toivotellen muille hauskoja pirskeitä.

Kotimatkalla pysähtelimme muutamaan otteeseen, kun vaimoni antoi ylen, mutta lopulta pääsimme määränpäähän ja menimme sisään. Riisuimme ulkovaatteet ja lähdimme yläkertaan kohti vierashuonetta. Olohuoneen ohi kulkiessamme näin Oonan hädissään sammuttelevan valoja ja siistien olohuonetta. Näin tytön kädessä tyhjän viinapullon ja istutin vaimoni penkille portaiden alapäähän. Menin olohuoneeseen, jossa Oona posket helakanpunaisina häpeästä ja kiinnijäämisen pelosta koitti piilotella pulloa.

“Ai että sulla oli sitte ihan omat bileet täällä vai?”, kysyin tytöltä.

“Anteeks. Ethän kerro äidille, ethän?”, sopersi tyttö.

“No en kerro en. Oon mäkin teini ollu. Tosin en mä kyllä itteeni junnuna yksin tollaseen kuntoon koskaan juonu.”

“Anteeks oikeesti. Ja anteeks siitä kylppärihommasta”, tyttö sanoi.

“Joojoo. Ei tarvi anteeks pyydellä. Mut nyt meet hei nukkumaan päätäs selväks. Ethän sä pysy ees pystyssä. Aattele, jos äitis olis tullu tänne.” toruin.

Tyttö alkoi siistiä viinalasiaan, pulloaan ja eväitään olohuoneen pöydältä haparrellen ja horjuen ja polvistui lattialle etsimään jotain.

“Yläkertaan nyt siitä. Mä tuun siivoomaan sun jälkes kohta.”, tokaisin.

“Eiku, mä kyllä, tota…”, tyttö alkoi sopertamaan.

“Mennääs nyt kaikki unille. Mä tuun joka tapauksessa hakeen vettä pullollisen tänne, ni parempi ku sä nyt meet vaan huoneesees.”

Lähdimme yläkertaan. Vaimoni kompuroiden ensimmäisenä, Oona horjuen keskellä ja minä katse teinin pyllyyn naulittuna viimeisenä. Vaimoni horjahti portaita kavutessaan hieman, saaden Oonan nopeasti horjahtamaan reaktiona sillä seurauksella, että vaistomaisesti nappasin tyttöä pakarasta pitääkseni hänet pystyssä. Teinipeppu kädelläni sai kaluni heräämään.

Päästyämme ylös, saatoin vaimoni vierashuoneeseen Oonan jatkaessa käytävän perälle omaan huoneeseensa. Autoin vaimoani riisuuntumaan ja paneutumaan makuulle anteeksi pyydellen. Varmistin, että hän on hyvässä asennossa ja hain siivouskomerosta varmuuden vuoksi ämpärin sängyn viereen.

Vaimoni alkaessa jo tuhisemaan humalaisen unta, riisuin kauluspaitani, sukkani ja housuni ja suunnistin alakertaan vedenhakureissulle.

Olohuoneessa siivosin olohuoneen vein Oonan lasin keittiöön ja kaadoin loput paukusta pois. Tyttö oli ilmeisesti juonut koko pullon kossua yksin. Uskomatonta, että hän pystyi vielä puhumaan – saati sitten kävelemään. Menin sohvan luo ja polvistuin löytääkseni sen, mitä tyttö oli alkanut etsimään. Työnsin käteni sohvan alle ja löysin sormiini ilmeisesti jonkin vaatekappaleen. Vedin käteni sohvan alta ja katsoin kädessäni olevia vaaleanpunaisia stringejä. Stringit olivat haarojen kohdalta märät. Tuijotin Oonan stringejä kädessäni. Katsoin ympärilleni ja samassa huomasin pöydällä sipsipussin ja popparikulhon välissä kurkun, jonka toinen pää kimalteli kosteana.

Eipä tarvinnut olla kummoinenkaan etsivä päätelläkseen, mitä oli tapahtunut. Tyttö oli juonut itsensä humalaan ja häntä oli alkanut panettaa. Hän oli hinkannut itseään pikkuhousujen läpi ja lopulta halunnut jotain sisäänsä. Kurkulla hän sitten oli alkanut toteuttaa itseään.

Kullini seisoi aivan kivikovana. Nuuhkin Oonan märkiä stringejä ja nuoleskelin kurkkua. Vaikka kurkun maku turmelikin Oonan pillun makua, oli sen liukkaus todella kiihottavaa. Lopulta päätin huuhtaista kurkun ja laittaa sen takaisin jääkaappiin. Olisipa Oonan ilmeen näkeminen melkoista, kun hän katselisi aamiaisella, kuinka kaikki siivuttaisivat leivälleen hänen pillussaan ollutta vihannesta.

Stringit päätin ottaa matkamuistoksi. Ihan sama, jos Oona huomaisi niiden kadonneen. Siinäpähän olisi sitten nolona. Kenellekään ei tyttö kuitenkaan kertoisi.

Vein stringit yläkertaan vierashuoneessa olevan reppuni taskuun. “Näistä olisi vielä useampaan otteeseen iloa.”, ajattelin.

Lähdin vielä käymään hakemassa vesipullon keittiöstä ja palatessani huomasin, että Oonan huoneessa paloi vielä valo. Vein pullonvierashuoneeseen ja jatkoin matkaa tarkistamaan Oonan vointia. Hieman ennen Oonan huoneen ovea sanoin:

“Kop kop. Ootsä vielä hereillä? Eikö sun pitäny mennä nukkum…”

En saanut sanaa suustani, kun näin, mitä huoneessa oli.

Tyttö oli kännipäissään heittänyt päiväpeitteen lattialle, onnistunut riisumaan itseltään kaikki vaatteet, lukuun ottamatta vaaleanpunaisia sukkia ja mustia pitsisiä rintaliivejä. Hän oli jotenkin runtannut peittonsa mytyksi keskelle sänkyä ja sammunut vatsalleen sängylle siten, että peitto oli hänen lantionsa alla nostaen tuon ihanan teinipepun pystyyn. Katselin tuota näkyä kullini paisuessa täyteen mittaansa. Oonan peppureikä paljastui ihanasti pakaroiden välistä ja pieni paljaaksi ajeltu teinipimppi oikein kutsui sisäänsä.

Hetken tuijotettuani päätin kuitenkin heittää päiväpeitteen tytön päälle ja noutaa hänelle ämpärin.

Etsiessäni alakerrasta toista ämpäriä, en voinut olla ajattelematta näkemääni ihanuutta. Kun viimein suuntasin vati kädessäni yläkertaan, olin päätökseni tehnyt. Katsoisin hieman lisää.

Vein vadin Oonan sängyn viereen ja varovasti tönäisin tyttöä selvittääkseni, onko hän hereillä. Tyttö ei reagoinut mitenkään. Ilmeisesti hän oli aivan tajuttomassa tilassa. Otin varovasti päiväpeitteen pois tytön päältä ja istuuduin sängyn reunalle katselemaan tyttöä. Peppureikä katseli minua takaisin. Katsoin pientä karvatonta teinipimppiä ja olin havaitsevani, että se oli edelleen kostea. Liuutin kättäni hitaasti tytön oikeaa sisäreittä kohti pimppiä. Nostin käteni vain koettaakseni etusormellani Oonan pillua. Tyttö ynähti.

“Voi vittu, voi vittu, voi vittu!”, ajattelin ja jähmetyin paikalleni. Tyttö ei kuitenkaan ollut herännyt.

Jatkoin Oonan posliinipimpin tutkimista liikuttamalla sormeani kohti tytön klitorista. Matkalla havaitsin sormeni liukastuvan. Olin ollut oikeassa. Tyttö oli edelleen kiimasta märkä. Hieroin 16 -vuotiaan klitorista hellästi ja samalla sormeni kastui edelleen. Siirsin sormeani hieman takaisin päin ja aloin hitaasti työntämään sitä tytön sisään. Saatuani sormeni tyveä myöten tytön pilluun, vedin sen ulos ja nuuskin sormestani tuon pienen unelman pillunesteitä. Laitoin sormeni suuhuni ja maistoin Oonan ihanaa nektaria. Parempaa makua en voi kuvitellakaan.

Upotin sormeni uudelleen tyttöön ja vedin se ulos. Pikkuhiprakkaisena ideana vein sormen tytön huulille, ja kostutin sammuneen teinin huulia hänen omilla pillumehuillaan. Yllätyksekseni tyttö nuolaisi huuliaan.

Kullini oli kivikovana alushousuissani ja päästin sen parempaan asentoon alushousujeni vyötärönauhan alle. Samalla hieraisin etusormellani hieman kullistani valuvaa nestettä sormeeni ja työnsin sormen uudelleen teinipilluun. Nussin tytön kireätä pillua sormellani ja toisella kädellä hyväilin hieman omaa kivikovaa kaluani.

Hetken jatkettuani päätin, että kun tässä on kerran vauhtiin päästy, niin jatketaan nyt. Otin litimärän ja liukkaan sormeni Oonan pillusta ja upotin sormeni pään tytön ihanaan peppureikään. Pysähdyin, kun tunsin, kuinka tyttö liikahti ja peräaukko puristui tiukasti sormeni ympärille. Olin kuitenkin täysin varma, että tyttö oli poissa pelistä, joten en antanut tämän häiritä itseäni. Otin kuitenkin sormenpääni pois Oonan pyllystä ja hieraisin taas kullini pumppaamaa luonnollista liukastetta sormeeni.

Hiljalleen työnsin sormeni uudelleen Oonan peppureikään. Tällä kertaa ihan tyveä myöten. Aloin hiljalleen liikutella sormeani tytön perseessä ja vetelin sitä sisään ja ulos. Lopulta en enää pystynyt vastustamaan kiusausta ja otin sormen pois pienestä pepusta. Katsoin sormeani. Ei mitään jälkeä. Haistoin kuitenkin pienen kakan tuoksun ja päätin nuolla sormeni puhtaaksi. Se ei maistunut kovin hyvältä, mutta sitäkin kiihottavammalta.

Riisuin t-paitani ja alushousuni ja nousin sängylle polvieni ja käsieni varaan ja vedin esinahkani taakse. Painoin kullini pään vasten tytön kosteita pilluhuulia ja varovasti työnnyin tytön sisään. Teini allani ynähti taas hiljaa, mutta oli ilmeisen liikkumaton edelleen vaikka kulliani puristava teinipillu ei meinannut riittää varrelleni.

Aloin varovasti nussia tuota ihanan piukkaa pimppiä. Hiljalleen työntelin pitkin nautinnollisin vedoin sisään ja välillä täysin ulos tullen. Tällöin kullini ponnahti pillusta tytön pakaroiden väliin. Asettelin kaluni kerta toisensa jälkeen pienelle pillulle ja työnnyin sisään. Kun kaluni jälleen kerran ponnahti nyt jo täysin liukkaiden pakaroiden väliin, päätin, että pienempikin reikä saa nyt tuntea minut.

Sitten kuitenkin sain hullun idean. Nousin sängyltä ja hain puhelimeni vierashuoneesta. Laitoin puhelimen äänettömälle ja aukaisin kameran. Otin Oonan pystyssä olevasta, kiimanesteistämme kiiltelevästä, perseestä varmaan ainakin kymmenen kuvaa ja laskin puhelimeni lattialle vaatteitteni viereen.

Työnsin kaluni vielä kerran kireään teinipilluun, jotta se liukastuisi uudelleen. Sitten asettelin terskani Oonan peppureiälle ja aloin hiljalleen painamaan kaluani tuohon nuoreen perseeseen. Kun sulkijalihas hiljalleen antoi periksi, upposi terskani kärki tyttöön ja tämä liikahti ja äännähti ja tuntui värisevän. Tytön sulkijalihas sykki kaluni ympärillä. Kauhunsekaisin tuntein odotin, että tässäkö tämä nyt oli? Mutta tyttö kuitenkin vaikeni. Jatkoin kaluni sisään työntämistä hitaasti, ja lopulta kullini oli puoleenväliin asti Oonan pepussa. Pidin sanasta peppu, etenkin tämän tytön persettä ajatellessani. Vedin kaluani hieman ulos ja työnsin takaisin hieman syvemmälle. Näin jatkaen olin lopulta tyveä myöten todella tiukassa teiniperseessä. Aloin työntelemään pidempiä vetoja edestakaisin ja tunsin, että tätä ihanuutta ei jatkuisi enää kauan. Vaikka olinkin pienessä sievässä, tilanteen kiihottavuus ja tietenkin pienen tytön peräaukon kireys, saattoivat minut orgasmin partaalle nopeasti. Työnsin itseni täysin pohjaan ja laukesin syvälle 16 -vuotiaan tytön peräsuoleen. Koko vartaloni tärisi ja sain hädin tuskin kannateltua itseäni, etten rojahtaisi tytön selkään.

Orgasmin laannuttua vedin vielä kovana seisovan kaluni hitaasti ulos tytön pepusta. Pieni peppureikä ei näyttänyt enää niin pieneltä, vaan ammotti hieman aukinaisena niin, että sinne olisi saattanut nähdä sisään. Nappasin kännykkäni lattialta ja otin tuosta ammottavasta peppureiästä muutaman kuvan. Laitoin etusormeni tytön peppuun ja nappasin vielä muutaman otoksen. En voinut vastustaa kiusausta, vaan nuolin tuota reikää hieman, ja työntelin kieltäni Oonan peppuun.

Vihdoin nousin, laskin kännykkäni lattialle, peittelin tytön ja piruuttani kumarruin antamaan hänelle hyvänyönsuukon. Muiskautin pienen pusun tytön poskelle ja sanoin: “Kiitos.”

Tyttö avasi silmänsä, katsoi minuun ja sanoi täysin selvällä äänellä: “Kiitos itselles. Tuntu tosi hyvältä.”

Pelästyin ihan järjettömästi, nappasin vaatteeni lattialta ja ryntäsin vierashuoneeseen pukemaan.

8 kommenttia viestissä: “Vaimon siskontyttöä”

 1. Jussi says:

  Hyvä tarina ja kiihottava kerronta. Itse panin vaimon siskontyttöä kun se vieraili meillä ollessaan 17vuotta. Tuo kylpyhuone oli vaan keittiö missä kulliani esittelin hänelle ja vaimo oli töissä yöllä. Alkoholia ei oltu juotu kun vähän vaan joten halut oli molemmin puoliset ja pano tapahtui vaan ykköseen kortsun kanssa.

 2. Buck jones says:

  16 v? No, onhan se vähän vanha ; )

 3. Aasi says:

  16v?? Mikä vittu teitä oikeesti vaivaa??

 4. twrskas says:

  Helvetin hyvä mutta neitsyt perseen korkkaus ei noi mee kivutta

 5. fr11kk1 says:

  4 tähteä

 6. noitapilli says:

  Upea idea tehdä tarinapari. Hienoa! Tuo oivallus pitäisi joskus varastaa :-/

 7. American Dream says:

  Hyvä tarina, kesti hetken et tajusin et tää on sama mut eri vinkkelist

 8. jokuvaan says:

  tosi hyvä tarina, kummatkin !

Kommentoi

top