search
top

Tädin miehen kalu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (45 votes, average: 3.60 out of 5)
Loading...

Katselin kylppärin ovenraosta, kuinka tätini mies, Mikko, seisoi peilin edessä. Näin peilin kautta hänen kalunsa. Se oli iso. Todella iso. Ihan erilainen kuin veljelläni, Petrillä. Olin kyllä tiennyt, että Mikolla on iso kulli. Olin nähnyt sen hänen housujensa läpi. Välillä Mikko jotenkin onnistui saamaan sen näkymään farkuistansa. En ollut muilla miehillä nähnyt vastaavaa. Ehkä vain olin jotenkin kiinnittänyt Mikon haaroväliin paremmin huomiota. Hän oli mielestäni hyvän näköinen. Kaksi kertaa itseni ikäinen varmaan. Ainakin yli kolmikymppinen, mutta silti poikamaisen kuuma.

Jatkoin katselua, kun Mikko hieman veteli esinahkaansa edes takas. Voisinpa itse olla tuossa vetelemässä. Saisi setä, tai mikä se nyt sitten sukulaissuhteissa olikaan, melkoiset kyydit.

Laitoin kännykästäni videokuvauksen päälle ja kuvasin ovenraosta vielä hetken. Mikko ei ollut lukinnut ovea. Tai ainakaan oikein. Pidin kännykkää kädessäni ja annoin kuvauksen jatkua, kun nopsasti avasin oven ja marssin sisään. Mikko kääntyi minua kohti yllättyneenä, kääntyi sitten ottamaan pyyhettä, mutta ilmeisesti häkeltyi ja kääntyi takaisin.

“Öö… Anteeks. Toi ovi ei ollut lukossa.”, esitin muka nolona varmistaen nopealla vilauksella, että Mikko näkyi kuvassa koko komeudessaan. Siirsin katseeni Mikon kalulle. Tuolle valtavalle kullille. Tuijotin sitä lumoutuneena.

“Joo, tota, kun mä kyllä luulin sen lukinneeni, mut toi lukko on jotenkin outo.”, Mikko selitteli, ihan kuin en sitä olisi tiennyt. Seisoin vielä hetken paikallani kuvitellen ottavani Mikon kalun suuhuni.

Tilannetta kesti ehkä parikymmentä sekuntia ja koetin näytellä mahdollisimman noloa ja häkeltynyttä, vaikka tunsin, kuinka jalkojeni välissä alkoi kuumottaa ja kostua.

“Anteeks oikeesti kauheesti”, sanoin ja käännyin ovelle Mikon jäädessä hölmistyneenä katsomaan perääni.

Lopetin kuvauksen ja menin olohuoneeseen katsomaan telkkaria ja odottamaan, että kaikki lähtisivät. Mikko sai ilmeisesti tovin jälkeen kerättyä itsensä kokoon ja tuli kylppäristä muiden joukkoon.

Muut olivat menossa Kyläjouluihin. Minua ei sinne tietenkään päästetty katselemaan vanhempien sekoiluja. Aivan se ja sama. Kyllä minä osaan keskenänikin pitää hauskaa. Koitin leikkiä mukana, kun muut kiusoittelijat tekivät lähtöä. Kun he vihdoin lähtivät, kaivoin puhelimeni esille ja tarkistin otokseni.

Olin onnistunut suunnitelmassani täydellisesti. Videolla komeili Mikon kulli kaikessa mahtavuudessaan. Jos se on tuon kokoinen löysänä, minkä kokoinen se mahtaisikaan olla kovana.

Illan katselin telkkaria, join limsaa ja söin naksuja. Jossain vaiheessa päätin juoda pois edellisenä viikonloppuna kaverini kanssa hankkineeni kossun lopun. Hain lasiin kokista ja nousin pullon huoneestani. Yhden paukun siitä sai tehtyä. Siemailin hieman paukkuani ja kaivoin uudelleen esiin kännykkäni ja videon Mikosta. Katselin tuota ihanaa elintä ja kivittelin, miltä tuntuisi saada se sisääni. Hieroin pimppiäni leggareiden ja pikkuhousujen läpi. Kuvittelin, kuinka Mikko siirtäisi stringejäni syrjään ottamatta niitä pois ja työntyisi sisääni. Katsoin kelloa. Varttia vaille kymmenen. Ehtisin hienosti hieman leikkiä itselläni.

Nappasin kossupullon pöydältä ja koitin imaista viimeiset pisarat pullon pohjalta. Pullo suussani kuvittelin, että se oli Mikon kullin pää. Nuoleskelin pullon suuta ja koitin työntää sitä syvemmälle kurkkuuni. Nousin sohvalta ja kävin hakemassa jääkaapista kurkun. Kurkku oli varmaankin suurinpiirtein samaa kokoluokkaa paksuudeltaan, kuin Mikon kulli löysänä. Lämmittelin kurkkua vesihanan alla. Huomasin, että minun piti käydä vessassa. Laskin kuitenkin vielä vettä, että saisin kurkun lämpiämään kuumaksi kuin kulli. Juokseva vesihana aiheutti sen, että minun oli jo pakko päästä vessaan. Kipitin olkkarin kautta jättäen kurkun pöydälle ja kumartuessani laskemaan sitä, minulta lirahti ihan vähän pissaa. Ilmeisesti jo valmiiksi märässä pimpissäni tuo pissamäärä sai aikaan jonkinlaisen patojen sortumisen ja tunsin, kuinka stringini ja hieman jopa leggarini kastuivat.

Vessasta palattuani en vaivautunut laittamaan housujani takaisin, vaan tipautin ne vain sohvan viereen. Istuin sohvan reunalle päälläni vain rintsikat, toppi ja sukat ja nostin jalkani sohvapöydälle. Nappasin kurkun pöydältä. Koskettelin kurkun päällä pimppiäni, jonka olin ajellut aivan posliiniksi. Otin kurkun suuhuni ja kuvittelin sen olevan Mikon kalu. Toisella kädellä avasin pilluhuuliani ja hieroin klitoristani. Hieroin kurkun päällä hieman klitoristani ja lopulta työnsin kurkun hitaasti sisääni. Se tuntui aivan uskomattoman ihanalta. Kurkulla oli kuitenkin sen verran kokoa, että se tuntui täyttävän minut täysin. Mietinkin, kuinka varmaankin tuntuisi siltä, että halkeaisin, jos saisin Mikon sisääni. Liikuttelin kurkkua edestakaisin sisälläni ja katselin samalla videotani Mikosta. Olin aivan uskomattoman märkä.

Yhtäkkiä kuulin, kuinka ulko-ovi aukesi. Luulin koko porukan lopettaneen juhlintansa aikaisin. Laskin nopeasti kurkun pöydälle ja nappasin vaatteeni lattialta, paitsi että stringit onnistuivat lentämään sohvan alle. Vedin leggarit jalkaan ja koitin alkaa siivoilemaan kurkkua ja kossupulloa pois näkyvistä, kun Mikko ilmestyi olohuoneeseen.

“Ai että sulla oli sitte ihan omat bileet täällä vai?”, hän sanoi. En kuullut muita ääniä, joten arvelin, että hän on yksin. Sain pirullisen idean.

“Anteeks. Ethän kerro äidille, ethän?”, sopersin näytellen kännistä.

“No en kerro en. Oon mäkin teini ollu. Tosin en mä kyllä itteeni junnuna yksin tollaseen kuntoon koskaan juonu.”

Ilmeisesti humalaisen esitykseni meni läpi. Toivoin vain, että näyttelijänlahjoillani olisi vielä lisääkin tarvetta.

“Anteeks oikeesti. Ja anteeks siitä kylppärihommasta”, sanoin ja melkein jouduin onnittelemaan itseäni siitä, kuinka onnistuin muistuttamaan häntä siitä, että olen nähnyt hänen kullinsa.

“Joojoo. Ei tarvi anteeks pyydellä. Mut nyt meet hei nukkumaan päätäs selväks. Ethän sä pysy ees pystyssä. Aattele, jos äitis olis tullu tänne.”, Mikko sanoi.

Aloin horjumista teeskennellen keräillä tavaroita pöydältä vahvistaakseni kuvitelmaa siitä, että olin sammumispisteessä. Samalla muistin, että stringit pitäisi kyllä haalia sohvan alta ja kurkku piilottaa.

“Yläkertaan nyt siitä. Mä tuun siivoomaan sun jälkes kohta.”, Mikko komensi.

“Voi paska.”, ajattelin. Nyt ne kamat jää tänne. Voisin kyllä tietysti tulla hieman myöhemminkin ne hakemaan.

“Eiku, mä kyllä, tota…”, lauseeni jäi kesken. Mikkohan varmaankin löytäisi stringit, jos tulisi siistimään. Kurkunkin hän hoksaisi. Sehän kiilteli vielä pimppimehuistani. Tämähän saattaisi olla hyvä juttu.

“Mennääs nyt kaikki unille. Mä tuun joka tapauksessa hakeen vettä pullollisen tänne, ni parempi ku sä nyt meet vaan huoneesees.”, Mikko sanoi.

“Mennääs?”, ajattelin. Voi paska. Ilmeisesti kaikki muutkin olivat tulossa. Kävelin portaita kohti ja huomasin tätini, Marikan, puoliksi sammuneena penkillä. Tämän takia siis Mikko oli tullut kotiin. Hän saattoi Marikan turvallisesti nukkumaan. Mahtava mies kyllä.

Mikko suostutteli Marikan pystyyn ja lähdimme yläkertaan. Marika ensimmäisenä, minä perässä ja Mikko viimeisenä. Marika horjahteli ja minä yritin esittää horjahtelevani myös samalla pitäen peppuni mahdollisimman takana, jotta Mikko voisi tutkia sitä.

Yhtäkkiä Marika horjahti ja minä horjahdin vaistomaisesti myös. Samassa tunsin Mikon käden oikealla pakarallani. Mikko piti kättään perseelläni ehkä hieman tarvittavaa aikaa pidempään. “Saipahan esimakua tulevasta.”, mietin itsekseni hymyillen ja tunsin kuinka pimppiäni taas kuumotti.

Mikko saatteli Marikan vierashuoneeseen ja minä jatkoin omaan huoneeseeni. Päästyäni sinne, sytytin kattovalon, kiskaisin päiväpeitteen lattialle ja myttäsin peittoni keskelle sänkyä. Riisuin leggarini ja toppini, mutta jätin rintsikat ja sukat jalkaan, jotta näyttäisi siltä, että sammuin ihan totaalisesti. Asetuin mahalleni makaamaan peiton päälle siten, että pimppiini oli täysin suora näkymä ovelta. Siihen jäin odottamaan. Ansa on viritetty.

Kuuntelin, kuinka alakerrassa Mikko siisti paikkoja, kunnes yhtäkkiä tuli hiljaista. Toivoin todella, että Mikko oli huomannut kurkun ja hyvällä tuurilla löytänyt märät stringini. Hiljaisuutta kesti muutamia minuutteja, kunnes kuulin jääkaapin oven käyvän. Mikko laittoi ilmeisesti kurkun takaisin jääkaappiin. Ehkä hän ei ollut tajunnut, että se oli ollut pillussani. Kuulin, kuinka hän nousi portaat ylös ja tein parhaani esittääkseni sammunutta. Toivoin, että hän tulisi katsomaan, miksi huoneessani on vielä valo. Se olisi hänen tapaistaan. Kiltti ja huolehtivainen Mikko.

Mikko kuitenkin meni vierashuoneeseen. Petyin aivan suunnattomasti. “No, osaan pitää kyllä hauskaa yksinkin, niinkuin jo todettiin.”, ajattelin. Aloin hieroa klitoristani pysytellen edelleen tässä hassussa asennossa. Se tuntui jotenkin jännittävältä asennolta. Sitten kuulin, kuinka Mikko lähti liikkeelle taas ja meni alakertaan. Hän laski vettä hanasta, ilmeisesti pulloon, ja lähti taas yläkertaa kohti. Hain taas itseni “Sammuneeseen” asentoon ja toivoin.

“Kop kop. Ootsä vielä hereillä? Eikö sun pitäny mennä nukkum…”, kuului ovelta vihdoin. Hyvinkin ilmeisesti Mikko katseli paljasta pimppiäni ja meni sanattomaksi. Jatkoin sammumisesitystä. Hetken tuijottamisen jälkeen Mikko tuli luokseni ja nosti päiväpeitteen lattialta peitokseni ja lähti. Olin niin toivonut, että Mikko olisi tullut sisääni, että tunsin olevani todella märkä.

Mikko kolisteli jonkin aikaa alakerrassa, mutta tuli kuitenkin hetken päästä takaisin. Hän toi minulle jonkun vadin. “Kiva.”, ajattelin. Kiltti Mikko ei hennonnut ottaa minua, vaikka tilaisuus oli mitä parhain. Hän tönäisi minua ja meinasin kivahtaa, että: “Älä töni.”, kunnes ymmärsin, että hän tarkisti, olenko hereillä.

“Ehkä tästä tulee vielä jotain.”, ajattelin.

Mikko veti varovasti päiväpeitteen pois päältäni ja istui sänkyni reunalle. Hän ilmeisesti piti näkemästään. Hän laski kätensä sisäreidelleni ja liuutti sitä hitaasti kohti jalkoväliäni. Hän nosti kättään ja tunsin hänen sormensa pimpilläni. Meinasin pakahtua ja innostuksissani ynähdin, sillä niin hyvältä Mikon kosketus tuntui. Mikko jähmettyi, ja ajattelin munanneeni koko homman. Hetken kuluttua hän kuitenkin rauhoittui ja jatkoi hyväilyä sormellaan. Hänen sormensa liukui pilluhuulieni välissä ja tunsin, kuinka mahlani virtasi hänen sormelleen. Mikko vei sormensa klitorikselleni ja pyöritteli sitä. Olin aivan hekumassa. Hädin tuskin pystyi olemaan ääntelemättä nautinnosta.

Mikko vei sormensa takaisin reijälleni ja työnsi sen hitaasti, todella hitaasti, sisääni. Hän veti sormensa ulos ja nuuhki ja nuoli sitä. Se kiihotti minua entisestään. Olin valmis repimään hänet päälleni, mutta maltoin mieleni. Hän laittoi uudestaan sormensa sisääni ja veti sen ulos. Yllätyksekseni hän toi sormensa huulilleni ja hieroi omaa pillumehuani huulilleni. Tiesin maistuvani hyvälle, joten vaistomaisesti nuolaisin huuliani.

Mikolla seisoi. Raotin silmääni ihan hieman ja näin, kuinka hän korjaili kalunsa asentoa. Se oli valtava. Halusin sen sisääni. Katselin, kuinka hän runkkasi ja samalla sormetti pilluani. Sitten hän veti sormensa pois pillustani ja arvelin hetken koittaneen. Olin väärässä.

Yhtäkkiä hän työnsi sormensa peppuuni. Neitsytpeppuuni!!! Vaistomaisesti jännitin peppureikäni ja hän pysähtyi. Ehkäpä hän lakkaisi. En halunnut mitään peppuuni. Mikko otti sormensa pepustani ja luulin pelastuneeni. Olin taas väärässä. Pian hän työnsi sormensa takaisin pienempään reikääni ja alkoi liikutella sitä edestakaisin. Se tuntui alun jännityksen jälkeen hyvältä. Todella hyvältä. Mikko otti taas sormensa pois pepustani ja yllätyksekseni nuolaisi sitä. Vaikka se olikin hieman ällöttävää, kiihotuin lisää.

Nyt Mikko nousi ja riisui itsensä. “Nyt.”, ajattelin. “Nyt saisin tuntea sen valtavan kalun sisälläni.”

Mikko tuli päälleni ja alkoi hitaasti työntymään sisääni. Se tuntui taivaalliselta. Tuntui, että pimppini repeäisi, tai että Mikon kulli tulisi navastani ulos. Niin pitkältä ja paksulta se tuntui. Äännähdin nautinnosta, mutta Mikko ei tainnut edes huomata.

Mikko alkoi hitaasti panna minua ja veteli kaluaan pitkin vedoin ja välillä ulos asti. Se tuntui mahtavalta. Juuri kun tuntui, että pimppi saa levätä, se täytettiin taas. Tunsin, kuinka omat mehuni ja Mikon touhutipat liukastivat peppuni ja pakarani. Se tuntui niin ihanan likaiselta. Ajatuskin siitä, että perseeni kiilteli kiimasta, oli huumaava.

Yhtäkkiä Mikko lopetti. Hän nousi ja poistui huoneesta. Pian hän kuitenkin tuli takaisin ja seisoi pitkään takanani. Lopulta näin, kuinka hän laski kännykkänsä lattialle. Hän oli ottanut teiniperseestäni kuvia. Se sai pääni sekaisin. Ajattelin häntä runkkaamassa perseeni kuville. Nyt halusin tuon ison kalun takaisin sisääni.

Mikko asettuikin takaisin ja työntyi pimppiini. Se tuntui ihanalta. Sitten hän veti kalunsa ulos ja alkoi asettelemaan sitä peppureiälleni. “Ei kai hän sentään?”, ehdin ajatella, ennen kuin hän alkoi työntää valtavaa kaluaan peppuuni. Tuntui siltä, kuin halkeaisin. Kun peppureikäni antoi periksi, se tuntui kuitenkin niin hyvälle, että laukesin. Inahdin hieman, jäin tärisemään Ja tunsin, kuinka peppureikäni sykki valtavan kalun ympärillä. Orgasmin laannuttua peppureikäni kuitenkin rentoutui ja Mikko alkoi työntää enemmän sisään. Välillä hän veti hieman ulos ja painoi uudestaan syvemmälle ja lopulta hän painui aivan pohjaan saakka. Se tuntui todella hyvältä. En ollut ennen kokeillut peppuleikkejä, mutta tästä saattoi tulla uusi ulottuvuus. Mikko nussi hetken persettäni, kunnes alkoi hengittää raskaasti ja työntyi pohjaan asti täyttäen perseeni spermallaan. Se tuntui taivaallisen hyvältä. Tunsin, kuinka spermaa ruiskusi sisääni sykäyksittäin. En olisi halunnut sen koskaan loppuvan.

Hetken kuluttua Mikko veti hitaasti kalunsa ulos pepustani ja tuntui siltä, ettei sulkijalihakseni palannut kiinninnäiseen tilaan ollenkaan. Tuntui, kuin peppureikäni olisi ollut aivan avoinna. Mikko nosti kännykkänsä lattialta ja otti muutaman kuvan. Sitten hän laittoi sormensa peppuuni ja otti vielä muutaman kuvan. Sitten hän alkoi nuolla peppureikääni. Olisin halunnut pulpauttaa spermat pepustani hänen naamalleen, mutta sain hillittyä itseni vielä silloinkin, kun hän työnsi kieltään peppuuni. Hänen kielensä tuntui ihanalta.

Sitten Mikko nousi, laski kännykkänsä lattialle, peitteli minut ja kumartui antamaan pienen pusun poskelleni.

“Kiitos.”, Mikko sanoi.

En voinut enää vastustaa kiusausta, vaan avasin silmäni, katsoin häntä silmiin ja sanoin:”Kiitos itselles. Tuntu tosi hyvältä.”

Mikko säntäsi ulos huoneesta unohtaen kännykkänsä lattialle.

6 kommenttia viestissä: “Tädin miehen kalu”

 1. fr11kk1 says:

  Yhdyn edellisiin, hyvin kirjoitettu molemmista näkökulmista tarinat, olisit tosin voinut alkuun kirjoittaa että nämä ovat tarinan eri puolet, niin sitä ei tarvitsisi kommenteista huomata. Tykkäsin kyllä enemmän miehen näkökulmasta tai sitten siihen on vain miehenä helpompi samaistua. Tälläisiä voisi tehdä lisääkin.

 2. gayfin says:

  Muuten ihan jees mutta voin taata että jos isoa lekaa työnnetään ekan kerran pieneen teinipeppuun, silloin huudetaan ja karjutaan tuskasta. Tarina kuitenkin ihan kohtalainenb.

 3. American Dream says:

  Hyvä tarina, jatkoa

 4. mael says:

  Ihan hyvä toi molemmilta puolilta tarinan kirjoittelu. Jäi vaan mieleen että hukattiinko potentiaalia pitää näitä vähän erilaisina? Luettuani mies-näkökulman ensin, tuntui ettei tää antanut sinänsä mitään uutta tarinaan, kun tarinan vika repliikki oli jo spoilannut käytännössä koko tarinan jo tytön puolelta. Ja ehkä kurkku episodinkin olisi voinut tulkita eri tavoin eri puolilta.

 5. MrMister says:

  Hieno idea näillä kahdella tarinalla, eikä toteutuskaan ollut yhtään hassumpi!

 6. uhh says:

  Jatkoa!!!!

Kommentoi

top