search
top

Komeroremontti

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (18 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...

Hiki valui kun hinkkasin seinää santapaperilla. Vitutti koko homma. Ulkona olisi ollut kaunis, lämmin kesäsää ja tässä minä olen enoni, Topin, kanssa seinää hinkkaamassa. Valmista tuli hitaasti. Pölyä leijui joka puolella, varsinkin enoni päällä, joka oli alapuolellani työstämässä seinän alaosaa. Seisoin tuolilla ja enoni oli kyykyssä edessäni. 20-kesäisenä olisin halunnut olla uimassa, nauttimassa kesästä.

Topi oli kuitenkin saanut houkuteltua minun kanssaan pieneen komeroon, hinkkaamaan seinää. Tiesin kyllä miksi olin suostunut. Kysyessään hänellä oli jalassaan pienet shortsit ja hihaton paita, joka ei jättänyt mielikuvitukselle tilaa. Topi oli todella miehekäs, lihaksikas uros. Shortsien muhkeaan kohoumaan olin kiinnittänyt huomiota jo aikaisemminkin. Mielessäni kävi heti, että jos olemme pienessä komerossa, niin voin ’vahingossa’ koskettaa hänen miehuuttaan.

——-

Vilkuilin ajoittain ylöspäin veljenpoikaani Jussia. Hän oli komea ilmestys, hehkui nuoruuden voimaa ja jäntevyyttä. Siinä hän yläpuolellani hinkkasi raivoisasti seinää, nuoruuden energiaa pursuavana. T-paita oli märkänä hiestä ja hihaton t-paita paljasti hikiset kainalot, joihin olisin mieluusti painanut kasvoni. Löysät, ohuesta kankaasta tehdyt shortsit pullottivat houkuttelevasti Jussin etumuksessa. Pojalla taisi olla kalu aika tiukassa paketissa shortsien alla. Mahtoivat alushousut olla märät hiestä ja nuoren miehen myskistä.
Nousin kumarasta jaloilleni, tahallani hyvin lähellä Jussin tuolia. Arvioni osui oikeaan. Noustessani pääni hieraisi pojan etumusta ja tunsin, miten nuori miehuus väistyi pääni tieltä. Jussi nytkähti. ”Voi, sori”, sanoin. ”Ei se mitään”; Jussi vastasi nopeasti. Jäin tahallani seisomaan hyvin lähelle häntä ja takaraivoni oli lähes kosketuksissa hänen aarteensa kanssa. Pidin huolen, että aika ajoin pääni kosketti häntä, hinkatessani seinää.

Pian huomasin, että joka kerralla pääni kosketti johonkin kovempaan. ”Aaaah, pojalla kovettuu”, myhäilin mielessäni. Jussin työtahti oli selvästi hidastunut. Hän tuntui keskittyvän enemmän nyt jalkoväliinsä kuin seinään. Hyvä. Työn tiimellyksessä käänsin pääni ja kasvoni olivat juuri Jussin poikuuden korkeudella. Katsoin tiukkaa ja selvästi pullottavaa pakettia pari sekuntia ja nostin sitten katseeni ylös. Katseemme kohtasivat. Hymyilin virnistäen. ”Taidat olla kiimainen kaveri, kun noin helposti seisotat”, virnistin. Jussi oli lähinnä hämillään, melkein pelokkaan näköinen. ”Se on terveen miehen merkki, kun kalu seisoo”, sanoin yrittäen keventää jännittynyttä tilannetta. ”Pidetääks pieni tauko ja juodaan jotain”, kysyin. ”Sopii mulle”, Jussi vastasi.

Siirryimme oven viereen ja kaivoin vesipullon laukusta. Join pitkän kulauksen ja tarjosin sitten pojalle. Hänen juodessaan ja kääntäessään päätään taaksepäin, tarkkailin hänen jalkoväliään ja huomasin, ettei seisokissa ollut tapahtunut vielä mitään laskua. ”Kyllä on kuuma, mä otan ainakin paidan pois. Ota säkin, niin on hieman mukavampi olla”, sanoin. Molemmat riisuimme paitamme ja pian kaksi hikistä urosta oli yläruumis paljaana ahtaassa komerossa. ”Mä taidan ottaa viä kalsaritkin pois shortien alta, munat on ihan märkinä”, lisäsin. Jussi katsoi silmät tarkkoina kun vetäisin shortsit yhdellä vetäisyllä alas ja otin ne käsiini. ”Pidäks näitä, ettei ne mee ihan pölyyn”, pyysin. Jussi otti shortsit kädestäni vieden ne rintakehänsä päälle. Näin miten hän tuijotti jalkoväliäni, odottaen suurta paljastustani. ”Mä otan susta tukee, etten kaadu”, lisäsin. Hyvin hitaasti aloin painamaan etusormillani kalsarien reunaa alaspäin. Alta paljastui hitaasti miehekästä, mustaa munakarvaa ja hiljalleen penikseni tyviosa ja yhä enemmän kaluni vartta. Jussi tuijotti häpeilemättä riisumistani. Äkkiä miehuuteni pongahti vapauteen, puoliseisokki huolehti siitä, että pojalle riitti katsottavaa, vaikka kyllä veltossa kalussanikin olisi nuorelle miehenalulle ihan riittävästi ihailtavaa. Heitin kalsarit olalleni ja kouraisin kunnolla pussejani. ”No niin on kun uitetut vaatteet, aivan hikiset”, kommentoin. Poika jatkoi tuijottamistaan. ”Huhuu Jussi”, herättelin poikaa. ”Saanks mä housuni, vai haluutko, että mä jatkan töitä alasti”, kyselin piruuttani. ”Mikä ettei”, vastasi Jussi
yllättäen minut täysin. ”No en mä täs yksin kellistele munasillani, sä otat kans vaatteet pois”, lisäsin. Jussi meni hämilleen ja selvästi epäröi. Arvasin, että hänen täydellä seisokillaan oli osuutensa hänen epäröinnissään. ”Noh, housut pois poika”, sanoin. ”No voi sun kanssas”, lisäsin ja menin polvilleni hänen eteensä ja ennen kuin hän ehti tehdä mitään, niin työnsin käteni hänen shortsien reunan alle ja vetäisin yhdellä vedolla shortsit ja kalsarit nilkkoihin.

”Äää, aah”, huudahti poika yllättyen täysin suoruudestani. Samassa eteeni heilahti alhaalta päin täydellinen, nuoren miehen kulli. Heilahtaessaan takaisin ylöspäin, se osui leukaani ja siitä huulieni ja nenäni kautta se jatkoi nousuaan korkeuksiin. Tunsin miten nenästäni roikkui huulilleni asti pitkä vana Jussin nuorta kiimalimaa. Nuolaisin huuliani hitaasti katsoen poikaa silmiin. ”Hmm”, hymisin nautinnollisena. Terhakka kalu sojotti ylpeänä kohti Jussin kasvoja. ”Voi luoja, että se sojottaakin suoraan ylös”, ajattelin. Katseeni tavoitti Jussin kosteat kivekset, joista leijui nenääni uskomattoman kiimainen, nuoren miehen tuoksu. Se oli huumaava. Pussit oli ajeltu sileiksi ja ne roikkuivat alhaalla kuumuudesta johtuen. Muutenkin koko kalun ympäristö oli paljas, kaikki munakarvat oli ajeltu. Tätä kalua oli selvästikin valmisteltu käyttöä varten.

Ojensin kieleni ja kosketin pusseja. Poika värähti. Toistin liikkeen ja annoin kieleni liukua pitkin tuoksuvia, sileitä pusseja. Avasin suutani isommalle ja annoin toisen pallin laskeutua suuhuni. Pyörittelin sitä kielelläni. Avasin suutani ja otin toisenkin pallin suuhuni. Ne mahtuivat hyvin suuhuni ja annoin niille pitkän ja kostea käsittelyn. ”Aah, voi vittu, voi vittu”, huokailu nuori kivesten omistaja. Käteni hamuili samalla pystyssä kohoavaa kalua. Lypsin sitä hitaasti, vetelin esinahkaa terskan yli ja takaisin. Tein muutamia runkkausliikkeitä ja äkkiä huomasin, että koko tilanne taitaa olla Jussille jo liikaa.

Poika alkoi täristä, alaselkä painui notkolle, polvet notkahtelivat. ”Topi, multa tulee”, huohotti poika. Avasin suuni ja vapautin nuoret kivekset. Käänsin kalua kohti suutani ja suuri kun sain sen avonaisen suuni kohdalle, Jussi räjähti. Kalu laukaisi lämmintä, paksua, nuoren miehen spermaa suoraan avonaiseen suuhuni. Kyrpä pumppasi tuoretta siementä ja minä nielin. Yhä uudestaan ja uudestaan sain nielaista makoisaa miehen nestettä. Ja vielä kerran suuni täyttyi miehisestä mehusta. Hiljalleen kalun pumppaama mällilasti pieneni ja alkoi valua. Otin terskan ja kalun yläosan suuhuni ja lypsin pojan kuivaksi. En jättänyt häneen yhtään mälliä. ”Voi Luoja, miten hyvää voi nuoren miehen siemenneste ollakaan”, ajattelin. Tätähän voisi syödä lounaaksi ja päivälliseksikin.

Jussi tärisi lypsäessäni viimeisiä kalun tarjoamia pisaroita. Hetken huohotettuaan hän katsoi minuun pelokkain silmin. ”Kiitos, se oli taivaallista”, sanoin ja hymyilin pojalle. ”Siitä onkin aikaa, kun olen niellyt nuoren miehen spermaa. Kiitos Jussi. Jatketaanko töitä?”, kysyin toivoen kielteistä vastausta.

3 kommenttia viestissä: “Komeroremontti”

  1. Hulis says:

    Juu, jatkoa pls

  2. tykkään says:

    Olipa kiimasta!

  3. ruoka-aika says:

    Lounastaukoa odotellen, jälkiruoan kera 😉

Kommentoi

top