search
top

Äitipuoli sidottuna

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 3.36 out of 5)
Loading...

Tämä idea on ollut pitkään mielessä ja olen muutaman kerran tarinankin kirjoittanutkin, mutta ei siitä oikein mieleistäni tule. Laitetaan nyt kuitenkin jakoon tällaisena ja jos palaute on hyvä, niin saatan tehdä tähän vielä jatkoakin.

— tarina —

Minun piti olla tämä viikonloppu mutsin luona, mutta hänelle tulikin jotain menoa ja hän joutui perumaan yhteisen viikonlopun. Lähes täysi-ikäisenä noilla säännöllisillä tapaamisilla ei nyt sinänsä väliä enää ollut, pystyinhän minä käymään siellä aina kun siltä tuntui ja näin ollen näistä viikonlopuistakaan ei oltu pidetty enää niin tarkasti kiinni. Maleksin kuitenkin illan kavereideni luona ja palailin kotiin vasta joskus yhdeksän maissa.

Olin juuri kaivelemassa ulko-ovella kotiavaintani, kun faija pölähti ovesta kauhealla kiireellä ja näytti säikähtävän ihan tosissaan kun meinasi törmätä siinä minuun. Hänellä meni hetki löytää sanansa, mutta sitten hän sai kuitenkin kysyttä ensi alkuun, että enkö ollutkaan menossa äidin luokse. Sanoin mutsin soittaneen päivällä, että sillä oli jotain muuta menoa ja ajattelin sen kertoneen myös faijalle. Faija jupisi vain jotain, että eipä tuo muista ilmoitella kuten on sovittu, mutta eihän se mitään tottakai voin olla kotona. Sitten hän lisäsi vähän vaikean oloisesti, että ootas ja kävi ovelta huikkaamassa äitipuolelleni Jaanalle, että minä tulinkin jo kotiin. Jaanan vastaus oli lyhyesti joo, mutta vähintään yhtä erikoisella äänenpainolla.

Katsoin vissiin faijaa vähän ihmeissäni ja tämä totesi Jaanan olevan kipeänä, eikä tätä saisi nyt häiritä. Sanoin vain ok ja faija jatkoi matkaansa, todeten hakevansa vain jotain töistä.

Kävin tekaisemassa itselleni pari leipää ja ne syötyäni menin sitten huoneeseeni. Töllön tarjonta näytti olevan surkea, joten surffailin vain naamakirjassa ja netissä ilman sen isompaa tarkoitusta. Faija keskeytti minut kuitenkin jossain vaiheessa puhelullaan ja pyysi sanomaan Jaanalle, että joutuukin käymään työkaverinsa mökillä mutkan ja siinä menee vähintään se tunti suuntaansa. Ihmettelin hieman miksei hän soittanut Jaanalle, mutten sanonut sitä ääneen, vaan totesin vain ok ja kun ei muuta ollut, niin lopettelimme puhelun.

Meillä oli ollut tapana, ettei kenenkään makkariin mennä koputtamatta ja niin minä nytkin sitten menin faijan ja Jaanan makkarin ovelle ja koputtelin siihen ensin. Jaana huikkasi joo, joten avasin oven ja astuin muutaman askeleen huoneen puolelle. Sängyn jalkapääty oli oven suuntaan ja Jaana makasi siinä edessäni kutakuinkin keskellä sänkyä selällään, kädet päänsä yläpuolelle nostettuna ja peitto kainaloon asti vedettynä. Kerroin asiani, eli mitä faija oli pyytänyt kertomaan ja Jaana kiitteli minua siitä, vaikkei selvästikään tuntunut pitävän uutisesta.

En tiennyt ensin mikä tässä nyt niin oudolta tuntui, mutta ei hän mielestäni mitenkään sairaalta näyttänyt. Kasvot kyllä punottivat ja jos ei tuota outoa ujostelua huomioinut, niin ihan oma itsensäkin hän tuntui olevan. En tosin muista nähneeni häntä koskaan kuumeessa, vaikka vuosia olimmekin saman katon alla asuneet, joten kysyin toisinko hänelle särkylääkettä ja jotain juotavaa. Jaana sanoi ottaneensa särkylääkettä, joten hän pärjäisi kyllä, mutta päätin tästä huolimatta käydä hakemassa edes vesilasin yöpöydälle.

Laskin keittiössä reippaasti kylmää vettä lasillisen ja kävin viemässä sen Jaanan yöpöydälle, istahtaen sitten samalla siihen sängyn reunalle. Tiesin kokemuksesta, että joskus se istumaan pääsykin tuntuu hankalalta kovassa kuumeessa, joten hän saattaisi kaivata hieman apua. Vilkaisin Jaanan kasvoja ja aloin jo kysymäänkin jotain, mutta samassa tajusinkin mistä oli kyse. Jaanan sormien pyöritys ja ilmeisesti yritys piilotella ranteita, kiinnitti sen verran huomiotani, että huomasin hänen olevan käsiraudoissa. Raudoissa oli ranteiden ympärillä pehmuste ja se sattui olemaan tyynyliinan kanssa sen verran samaan sävyyn, etten sitä aluksi lainkaan huomannut, mutta nyt tulin katsoneeksi vähän tarkemmin hänen käsiään.

Tajusin olleeni jo hetken aikaa siinä suu auki, kunnes sitten sain sanottua, että ai tällaisestako olikin kyse. Jaanan kasvojen punerrus vain kasvoi, samalla kun hän vahvisti näkemäni, kertomalla heille sattuneen pienen vahingon kun olivat alkaneet leikkimään isäni työkaverin polttareissa olleilla käsiraudoilla. Eivät ajatelleet avainta ennen kuin oli liian myöhäistä ja sehän oli jäänyt työkaverilla johonkin. Ja työkaveri oli nyt ilmeisesti siis jossain mökillään. Minulla tuli ensin tietenkin mieleen, että eikö noita saa tiirikoitua tai eikö noihin käy joku toinen avain, mutta sitäkin oli kuulemma kokeiltu, eikä samanlaisia rautoja taida tähän aikaan mistään saada, jotta voisi toista avainta koittaa. Ja rautasahan käytön Jaana kielsi ennen kuin ehdin sitä edes ehdottaakaan.

Siinä hetken ihmeteltyäni ja mielikuvitukseni ottaessa jo melkoista lähtölaukkaa totesin, että eikait tässä sitten muuta voi kuin odottaa faijan löytävän avaimen ja nousin ylös. Kysyin vielä haluaako hän juotavaa vai vienkö lasin pois, joista Jaana hetken empimisen jälkeen valitsi kuitenkin jälkimmäisen vaihtoehdon.

Jaana on vain muutaman vuoden nuorempi kuin faijani, mutta olemukseltaan paljonkin nuorekkaamman oloinen kuin vanhempani. Johtuneeko sitten ihan vain hieman nuoremmasta iästä ja liikunnallisuudesta vai onko lapsettomuus vähentänyt harmaita hiuksia. Joka tapauksessa sen näköinen pakkaus, että oman ikäisistä tyttökavereista huolimatta on Jaana päässyt aika usein fantasioideni kohteeksi.

Sen verran alkoi haarovälissä jomotuttamaan, että päätin lähteä suihkuun ja hoidella siinä samalla paineita vähemmälle. Eikä tarvinut kyllä pitkään houkutella tulemista, jonka päälle tuli tehtyä sitten melko pikainen peseytyminen. Kuivauksen jälkeen vedin vain pyyhkeen vyötärölle, sillä jotenkin oli sellainen olo, ettei mielikuvitus jätä tänä iltana rauhaan.

Istahdin takaisin koneelleni ja vilkaisin kelloa. Olin kuvitellut sen olevan paljon enemmän, mutta tässähän oli kulunut vasta hetki. En saanut Jaanaa mielestäni ja hetken aikaa kelloa tuijotettuani päätin käydä vielä jututtamassa häntä. En nyt keksinyt parempaa tekosyytä, joten laskin pois tuomaani lasiin jälleen hanasta kylmää vettä ja kun juuri olin kylmää laskenut, niin se tuntui entistä kylmemmältä.

Koputtelin makkarin ovelle ja Jaanan joon jälkeen avasin jälleen oven ja kysyin haluaisiko hän nyt kuitenkin sitä juotavaa, sillä itselläni oli ainakin niin kuuma, että piti suihkussa käydä. Hän kiitteli ja myönsi pienen vesihuikan olevan nyt ihan paikallaan, joten astelin sängyn vierelle. Jaana ei ollut enää yhtä punottava ja nolostuneen oloinen kuin aiemmin, vaikka olikin potkiskellut peittoa sen verran sivuun, että toinen jalka oli jo reiteen asti paljaana.

Totesin, että minun täytynee auttaa häntä ensin vähän ylemmäs, joten laskin lasin yöpöydälle ja siirryin hajareisin Jaanan päälle. Jaana pyysi olemaan varovainen, mutta ehdin jo ottaa kainalon alta napakan otteen ja nostaa häntä lähemmäs päätyä, kunnes vasta tajusin mitä hän pyysi varomaan. Peittohan oli tietenkin toisen jalkani alla jumissa ja olin vähällä vetäistä rinnat paljaaksi, mutta kyllähän se peiton kulma vielä nippanappa nännit piilossa piti. Toisaalta mielikuvitus paikkasi hyvin tuonkin asian ja tunsin kuinka pyyhe alkoi jo kiristää.

Siirryin Jaanan päältä hänen vierelleen ja aloin kurkottamaan lasia, kun Jaana kysäisi että eihän pyyhkeeni ole märkä ja kastele sänkyä. Vastasin kuivanneeni siihen, joten onhan se vähän märkä. Jaana oli huolissaan, ettei jäljet ehdi kuivua ja pyysi minua nousemaan. En oikeastaan ajatellut sen enempää, vaan siinä lasi jo toisessa kädessäni, vetäisin pyyhkeen pois ympäriltäni ja viskasin sen lattialle. Kaluni oli alkanut jälleen ottamaan asentoa ja kyllähän sitä koulujen liikuntatuntien lomassa tuli suihkuissa sen verran katseltua, että tiesin omistavani jotain näyttämisen arvoistakin. Jaana koitti katsella muualle ja totesi, ettei hän ihan tuota tarkoittanut.

Työnsin toisen käden tyynyn alle ja nostin häntä vähän pystympään, tarjoten samalla lasia huulille. Sängyn päätyputket mahdollistivat käsin nostamisen mukana, joten sain nostettua hänet helposti riittävän pystyyn. Jaana ottikin pitkän huikan lasista ja laskin hänet sen jälkeen alas.

Lasi tuntui kädessäni kylmälle ja nänninpihat pilkottivat peiton reunasta jo sen verran houkuttelevasti, etten voinut vastustaa kiusausta. Jaanan sulkiessa hetkeksi silmänsä, vein lasin peiton reunan luokse ja laskin kylmän lasin hänen rinnalleen. Jaana säpsähti ja katsoi minua silmiin, mutta ei ehtinyt sanoa mitään, kun kylmä lasinpohja hyväili jo hänen toista nänniään. Jaana näytti hieman hämmentyneeltä, joten pyysin saada leikkiä vähän. Jaana totesi ensimmäisenä faijan voivan tulla milloin tahansa, mutta sanoin siinä menevän vielä vähintään tunnin.

Vilkaisen nänniä ja huomaan sen nöpöttävän jo sen verran houkuttelevasti, että sitä on pakko päästä maistamaan, joten työnnän jalallani peiton syrjään Jaanan päältä ja siirryn hajareisin hänen päälleen. Jaana huudahtaa hieman ja nykäisee käsillään, mutta rauhoittuu pian kun alan imeskellä hänen nänniään. Siirrän lasin toiseen käteeni nostamatta katsetta ja Jaana pyytää varomaan etten kaada lasia. Samalla kun huuleni ja kieleni työskentelee toista nänniä, hieron toisella peukalollani toista nänniä kylmää lasin pohjaa vasten.

Nousen vähän pystymmäs ja kostutan sormeni lasiin, jonka jälkeen vedän rintojen välistä napaan kostean viivan. Jaana huokailee ja koittaa liikkua allani, mutta painoni on jo sen verran hänen jaloillaan, ettei hän juurikaan liikkumaan pääse. Alan nuoleskella ja suukotella tuota kosteaa vanaa, mikä kuitenkin kuivaa jo lähes itsekseen. Teen saman vielä muutaman kerran ja samoin nänneille, sillä Jaana tuntuu selvästikin nauttivan tästä leikistä.

Seuraavaksi siirryn alemmas ja levitän Jaanan jalkoja sivuun, jatkaen näitä samoja vesileikkejä hänen siististi ajellun karvoituksen ympärillä ja reisillä, päätyen lopulta hyväilemään lasilla hänen häpyään, mikä saakin Jaanan kiemurtelemaan jo selvästi enempi. Lasissa ei hirveästi vettä enää ole, joten juon lasin tyhjäksi ja lasken sen sivuun, aloittaen sitten klitoriksen kiusottelun suullani. Maltan kiusoitella yllättävän pitkään, kunnes lopulta hyväilen hänet suullani orgasmiin asti.

Annan Jaanalle hetken aikaa hengähtää ja siirryn suukotellen ylemmäs, kunnes pääsen kaulalle ja nostan katseeni hänen kasvoilleen. Hänen silmänsä palavat vielä halusta, mutta hän kysyy kelloa. Sanon olevan vielä aikaa ja alan painaa kaluani hänen häpyhuuliaan vasten, mutta Jaana puristaa jalkojaan yhteen ja pyytää odottamaan. Katson häntä ihmeissäni ja hän muistuttaa edelleen ajasta. Sanon meillä olevan vielä hyvin aikaa, mutta hän alkaa kuitenkin empiä ja sanoo ettei pääse käymään pesulla, joten jäisimme tästä kiinni. Ehdotan kortsun hakemista, mutta sekään ei käy, koska siitä jäisi haju. Yritän suostutella häntä hetken, mutten onnistu siinä, hän pysyy tiukempana.

Eihän siinä auttanut sitten muu kuin viedä lasi ja pyyhe pois, sekä siistiä sänkyä sen näköiseksi mitä se suunnilleen oli kun olin kotiin tullut ja jättää Jaana siihen makoilemaan. Stondikseni ei siinä mihinkään laantunut ja huomasin kuinka Jaanakin sitä selvästi sivusilmällään seuraili, joten uskaltaudin lopuksi pyytämään vielä suukon ja vaihdoimmekin pitkän suudelman. Kysyin eikö hän varmasti halua, johon sain vastauksen, ei nyt ja silmän iskun.

Kävin hoitelemassa itseni taas omin käsin ja puin sitten vaatteet ylle ja yritin kuluttaa siinä sitten huoneessani aikaani. Ja sen verran oikeassa Jaana näytti olevan, ettei tuossa nyt tuntiakaan mennyt kun faija kaarsikin takaisin pihaan. Kuulostelin hetken mitä tapahtui, mutta huonostihan heidän puheistaan selvää sai.

Siinä se ilta ja yökin sitten meni, unien ollessa nyt varsin arvattavia. Aamulla Jaana oli yhtä iloisen tuttavallinen kuin aina ennenkin, enkä oikein tiennyt miten olisi pitänyt suhtautua, mutta Jaanan neutraali käytös sai minut sitten unohtamaan asian isomman miettimisen. Oman tyttökaverin kanssa tuli sitten sattuneesta syystä rakasteltua usein niin, että pidin hänen käsiään ylhäällä ja rakastelin milloin edestä, sivusta ja takaa.. eikä tullut onneksi Jaanaksi missään vaiheessa sanottua, vaikka Jaana mielessä olikin.

3 kommenttia viestissä: “Äitipuoli sidottuna”

 1. kpi says:

  Yleensä en suuremmin kommentoi kommentteja, mutta tehdään nyt poikkeus.

  Olen koittanut vuosien varrella toisenlaistakin kerrontaa, mutta tähän se on aina palannut. Kokeilut on tyrmätty S24:ssä aina täysin, enkä niitä roskia ole yrittänyt edes bittitaivaasta löytää.

  En itse näe mikä ero kerronnassa on tällä tai vähän aiemmin lähettämässäni “siskon luona yötä” tai TOP100 listan kolmantena löytyvästä “siskoksista jälleen” tarinoissani. Kuulisin mielelläni mitä nuo pikkujutut ovat, jotka tekevät kerronnasta hyvän?

  Nimimerkkien vaihtelulla kompensoin sitä, että uusia ja vanhoja kirjoittajia kohdeltaisiin eritavoin. Tiedän ettei kaikki tästä tavasta pidä.

  Ja koska olen sen sata tarinaa sijoittanut jo talon sisään (kaikkea roskaani en sentään ole tänne julkaissut), niin tämän jatkon ajattelin tarinan kertojan ensimmäisen auton ostoreissulle tai iltalenkille tjsp.

 2. noitapilli says:

  Hyvää työtä ! Ja olethan tuohon jo luonut sopivan koukun jo mahdolliselle jatkollekin, eli mitä mahtaakaan tapahtua sitten joskus kun olet Jaanan kanssa talossa kahden…?

 3. lumiukko says:

  Idea on loistava, mutta kerronta ei ole parasta mahdollista :/ hieman sekavaa luettavaa. Teksti hyvin puhekielimäistä. Pienillä jutuilla olisi saanut loistavaa materiaalia. Jatka ihmeessä kirjoittamista 🙂 osoita tällaiselle pilkunnussijalle että olen väärässä 🙂

Kommentoi

top