search
top

Äiti vaan on paras

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (55 votes, average: 3.78 out of 5)
Loading...

Olin silloin viisitoistavuotias ja asuin yhdessä nuoremman sisareni Millan, äitini Lean ja isäni Paavon kanssa Lahdessa. Jo muutamien vuosien aikana olen saanut nauttia seksuaalisesta heräämisestäni. Penikseni kasvoi ja sain karvoitusta sen ympärille alapäähäni. (ja se kasvoi aika nopeasti joka kerta, kun sain nähdä vilauksia voimistelutunneilla), niinä kertoina ajattelin usein äitiä. Ei niin, että olisin silloin halunnut olla hänen kanssaan, mutta joka kerta kun fantasioin seksistä, tuli aina oma äiti mieleeni jollain tavoin muiden koulukavereitteni ohella. En oikeastaan voinut enää olla hänen kanssaan samassa huoneessa, ilman, etten olisi tullut vähän sekaisin päästäni. Halusin aina katsella häntä, kun hän liikkui asunnossamme ja mieluummin takaapäin. Voi kuinka herkullinen äidin peppu olikaan! Hän oli silloin 38 vuoden ikäinen nainen, jolla oli muodot mielestäni kohdallaan. Katseeni saattoi joskus nauliutua hänen rintoihinsa luvattoman pitkään ruokapöydässä. Hän oli varmasti huomioinut tämän jollain tavoin, koska hän katsoi minua joskus vähän oudosti. En uskaltanut silloin kohdata hänen katsettaan, vaan yleensä punastuin kunnolla.

Sinä päivänä oli tapahtunut kauhea asia koulussa, kun eräs poika oli vahingossa hirttäytynyt. En saanut unta, kun ajattelin asiaa ja mielikuvat hänestä pyörivät ajatuksissani koko ajan. Useiden tuntien kauhukuvien ja hikoilemisen jälkeen, en enää kestänyt enempää. Nousin ylös ja menin äidin ja isän luo jotka nukkuivat. Äiti heräsi ja katsoi minua. Hän ei tiennyt mitä oli tapahtunut, hän nosti täkin reunaa ja minä kaivauduin alas hänen viereensä. Hän kietoi kätensä ympärilleni ja minä pääsin hänen lämpöönsä, sitten hän nukahti uudestaan.
Minä en tästä kuitenkaan paljon rauhoittunut. No jaa, siitä kauhusta kylläkin, mutta jotain muuta heräsi. Nojasin hänen kylkeään vasten ja hänen valloittava tuoksunsa, sekä rintansa saivat kullini heräämään. Minua kylmää… makaan siinä äitini sylissä. Tuntuu kuin olisin kiinni siinä ja kullini paisuu paisumistaan. Yritän ajatella jotain muuta, mutta kullini sanoo toisin. Yritän siirtää varovasti alapäätäni sivuun, mutta vuode on ahdas ja kullini ulottuu jo hänen vatsaansa vasten. Minua hiostaa, enkä voi hengittää kunnolla. Silloin äiti herää! Jäykistyn kauhusta. Hän katsoo minua. Näen hänen katseestaan, että hän ajattelee sanoa jotain. Minä nielen tyhjää. Sitten hän suuntaa katseensa alas.
‘Hän lyö minut takuulla kuoliaaksi’, ajattelen. Kun hän tajuaa, että mistä on kysymys, hän katsoo ylös taas. En uskalla kohdata hänen katsettaan, enkä voi liikkua. Koko kehooni koskee… Hiljaisuus… Sitten tunnen hänen kätensä kasvoillani. Hän silittää minua poskelta. Silloin kullini räjähtää! Haluan vain painua maan rakoon. Koko kehoni nytkyy ja värähtelee, kun spermani toiskuu usealla syöksyllä äidin kauniille yöpaidalle. En ole koko elämäni aikana aikaisemmin ollut niin peloissani, kuin silloin. Näen kauhukuvissani, kuinka hän herättää isän ja kirkuu!
Mutta se paha ei tapahtunutkaan. Äidin käsi liikkuu edelleen poskellani, siirtyy hiuksiini ja harittaa niitä sormillaan pehmeällä otteella… En ymmärrä mitään. Kaikki tuntuu kestävän valtavan ikuisuuden. Se tuntuu ihanalta, mutta myös hengenvaaralliselta. Kun se lopulta loppuu, häpeä iskee voimakkaana sisimpääni… ‘Ooh, luoja, mitä olenkaan tehnyt?! Kuka teki mitä?! Eikö kukaan voi viedä minua pois täältä…’ Sperma valuu alas lakanalle äidin yöpaidalta. siinä täytyy olla valtava lammikkko sitä nyt ja myös hänen päällään… .
Haluan koettaa kuinka märkä se on, mutta äiti ottaa käteni pois. Sitten hän silittää pätäni uudestaan… Tämä ei voi olla totta. Hitaasti ja hellästi hän tekeen sitä. ant.
Kullini ei ole lainkaan veltostunut siemensyöksyn jälkeen kuten normaalisti. Kiimani alkaa nousemaa uudestaan. Minua hikoiluttaa taas. Minä sekä haluan ja en halua, mutta jossain vaiheessa käteni ovat ajautuneet äidin lantioille ja vyötärölle. Äiti jatkaa kasvojeni hiljaista sivelyä, mutta nyt enemmään määrätietoisesti. Minusta tuntuu, että tulen hulluksi hänen kättensä kosketuksesta. Kulli värisee ja niin saan uuden siemensyöksyn, vaikka en edes olen koskenut kyrpääni. Nyt se tuntuu paljon voimakkaammalta. Äiti haroo hiuksiani sormiensa välissä ja hengittää nopeassa tahdissa. Kuulen pientä vikinää hänen suustaan ja hän nostelee lantiotaan nopeassa tahdissa. Itse älähtelen sekavia kiimaisena. Kuvittelen olevani äidin sisällä ja kullini nytkähtelee puristaen viimeisiä spermatippojaan. Äiti vetää pääni rintojensa väliin ja painaa minut itseään vasten. Jäykistyy hetkeksi paikalleen ja huokaisee lopulta syvään.
Aika pysähtyy…
Yht’äkkiä kuulen isän äänen äidin takaa. Minä jäykistyn, kuten äitikin… Kuuntelen tarkkaan.’Samperi, nyt se herää ja on varmasti kuullut kaiken..’
’Mitä nyt?’, sanoo isä, nousten kyynärpäänsä varaan. Minä olen täysin jäässä!
‘Se on vaan Jari, joka on vähän rauhaton siitä mitä koulussa tapahtui tänään…’
‘Jaha, ai se siitä…’
Äiti katkaisee isän utelun rauhallisesti.
‘Ei mitään hätää, nuku vaan rauhassa Paavo.’
Isä putoaa takaisin vuoteelleen ja kääntyy selin ja vasta kun hänen kevyt kuorsauksensa alkaa kuulumaan, voimme me liikkua. Äiti päästää pääni vapaaksi. Hän vaikuttaa yht’ äkkiä karkealta ja kylmältä… Häpeillen koetan saada silmäkontaktia hänen kanssaan, mutta hän kääntää päänsä pois ja sanoo: ‘Nuku nyt!’
Hän kääntyy poispäin minusta. Makaan siinä pitkään häpeän ja ajatusteni kanssa. Sperma oli kastellut aika suuren läikän lakanaan ja oli nyt kylmää.
Aamulla oloni oli todella huono. Olin herännyt aamuyöstä ja mennyt takaisin omaan sänkyyni. Muistin mitä äidin vuoteessa oli tapahtunut. Kulliin koski ja koko kehoa särki. Päässäni pyöri ja minua huimasi. Halusin vain jatkaa nukkumista.
Isä tuli huoneeseeni udellen vointiani. Sanoin jääväni pois koulusta tänään. En voinut katsoa häntä silmiin lainkaan. Äitiä ei näkynyt missään. Sitten he kaikki katosivat. Pikkusisareni viimeisenä.
Yritin nukkua koko aamupäivän, mutta en saanut muuta kuin pyörittyä sängyssäni. Ajatukset velloivat päässäni. En voinut edes syödä mitään. Sitten kuulen askeleita ovella. ’Kuka nyt tulee?! Kuuntelen aivan heränneenä. Askeleet ovat kevyet ja rytmikkäät… Se on äiti.
’Halloo?’ Vastaan hiljaisella äänellä. ‘Hei’. Hän ei katso sisään huoneeseeni, vaan menee keittiöön. ‘Hitto, aamiainen on vieläkin pöydässä jäljiltä, kun se ei maistunut’, minä ajattelen. Kuulen hänen askareitteinsa äänen.
‘Etkö ole syönyt yhtään mitään?’
‘En, ei oikein maistunut…’

Kuluu hetkinen ja minä rauhoitun hiukan. Kaivaudun syvemmälle täkkini sisään. Äkkiä kuulen hänen askeleittensa äänen. Kurkistan peiton alta ja katson ylös. Äiti seisoo ovella lyhyessä mustassa hameessaan. Hänellä on tarjotin kädessään, missä on voileipiä ja maitoa. Vääntäydy n istuma-asentoon. Äiti laittaa tarjottimen tuolille vuoteen viereen. Hän seisoo siinä hetken kuin epäröisi jotain. Tunnen hänen parfyyminsä tuoksun, kun hän lopulta istuu vuoteen reunalle jalkopäähän. Hän katsoo minua ja on ihan hiljaa. Tunnen itseni pelokkaaksi ja samanaikaisesti haluni häneen on kuumana. Hänen punaiset hiuksensa ovat niin kauniit edessäni. Kullini alkaa taas näyttämään elonmerkkejään ja olen taas saamaisillani erektion Tunnen poskiani kuumottavan. Yritän haukata voileipää tehdäkseni jotain. Pala tuntuu kuitenkin tarttuvan kurkkuuni. Näen hänen kiinteät ja pyöreät rintansa kun hän sanoo: ‘Tuota se yöllinen…’
Istun halvaantuneena ja kulliani särkee täkin alla. Ajattelen, että ‘se näkyy varmasti’, mutta en voi liikahtaakaan. ’Luoja, kuinka hän onkaan kaunis’.
‘Niin… mikä tapahtui…’
Täkki liikkui. Hän katsoo ylös… näkee sen ja jäykistyy… Hän katsoo vuoroin minua, vuoroin täkkiä. Kuulen oman raskaan hengitykseni. Sitten hän nousee nopeasti ylös.
’Mitä nyt äiti?’
‘Ei mitään!’
Seuraan katseellani hänen lantioittensa keinuntaa hänen poistuessa huoneestani. Kullini jyskyttää. Nieluni tuntuu turpoavan. Ihoni on kananlihalla. Tunnen vain kaiken mitä tapahtuu. ken bultar.
Menen lopulta keittiöön, missä äiti touhuaa omien askareittensa parissa. Seison oviaukossa ja pidän kättäni hiukan kullini edessä, mutta näkyy se seisokki siitä huolimatta. Hän pysähtyy puoliksi sivuttain ja sanoo: ’Mene pois siitä!’
Minä seison paikallani.
‘Men, mene pois!’
Seison kuitenkin paikallani ja hengitän raskaasti.
Kolmannen ‘Mene matkoihisi!’- käskyn jälkeen hän antaa periksi ja jatkaa töitään. Tyhjentää tiskikoneen aika äkäiseen tyyliin. Pudottaa jopa lautasen, mikä rikkoutuu lattialle säpäleiksi. Katsomme toisiamme.
Hän kumartuu alas noukkiakseen palasia pois. Minä menen lähemmäksi häntä ja yritän auttaa häntä siinä’. Kulli on kuitenkin edelleen kovana kalsareissani. Kalsarini sojottaa kuin teltta äitini silmien edessä! Hän suorastaan sihisee:
’Katoa nyt!, mutta jatkaa sirpaleiden noukkimista lattialta. Tuijotan hänen kehoaan. Lyhyt hame on noussut täysin ylös paljastaen mustat pikkuhousut. Nousemme ylös ja olemme vastakkain. Hän vilkaisee jälleen kohoutumaan housuissani. Sitten, en voinut hillitä itseäni vaan astun lähemmäksi häntä ja ojennan käteni hitaasti hänen rinnalleen. Hän on aivan hiljaa, katsoo minua kun hyväilen häntä. Täytän kämmeneni äidin tissillä. Se tuntuu polttavan… ‘Mutta Jari…’
Nyt on jo myöhäistä katua. Olen innokkaampi ja innokkaampi. Äiti yrittää ensin väistää, mutta saan hänet kuitenkin syleilyyni. Nyt käteni vaeltelevat joka puolella hänen kehollaan. Hän yrittää irrottautua, mutta yritys on laimea, kaadumme molemmat lattialle. Välillä hän uhkaa kertoa isälle, välistä taas hän vastaa hyväilyyni puristamalla minua itseään vasten. Hän on vitivalkoinen kasvoiltaan ja hänen hengityksensä on nopeaa ja katkonaista. Olen täysin poissa normaalista tilanteesta. Pääsen hänen taakseen ja vedän pikkuhousut pois hänen jalastaan, eikä hän enää vastusta minua. Työnnän sokeana häntä, kunnes tunnen äidin käden kullillani ja hän ohjaa sen sisälleen. Sen jälkeen hän jäykistyy hetkeksi ja alkaa työntelemään takamustaan minua vastaan jokaisella työnnölläni. Molempien kiima tekee sen, että ei tarvitse montaakaan työntöä tehdä, kun kuulen äidin alkavan vikisemään ja välistä ulisemaan ja hän heittelee päätään edes takaisin oikealle ja vasemmalle kunnes jäykistyy huutaen paikalleen samanaikaisesti, kun minä lasken spermani äidin pilluun. Tärisemme molemmat kuin horkassa ja vaivumme päällekkäin lattialle lysähtäen. Kullini liukuu ulos märästä vitusta ja äiti kääntyy sivuttain katsoen minua hämmentynein silmin, aivan kuin hän haluaisi sanoa jotain, mutta ei saa sanaa suustaan. Hän vetää minut puoleensa ja olemme sylikkäin keittiön lattialla sanomatta sanaakaan.
Seuraa pitkä hiljaisuus. Mitään ei sanota. Molemmat hengittävät nopeasti. Sitten hän nousee ja astelee pois kohti kylpyhuonetta. Nään hiukan verta lattialla. Ehkä pieni lautasen pala oli tehnyt jommallekummalle pienen haavan.
Istun hetken lattialla, kunnes nousen ylös ja menen omaan huoneeseeni. Heittäydyn aivan tyhjänä vuoteelleni. Kuluu ainakin tunti. Kuulen, että hän liikkuu asunnossa, hyvin hiljaa. Se on kestämätöntä… ’Mutta luoja, kuinka ihmeellistä se olikaan…’

Hän astuu yht’äkkiä huoneeseeni. Kävelee edes takaisin edessäni.
‘Jari, meidän on puhuttava vakavasti… se mitä teit, ei ole soveliasta, eikä sallittua… ymmärrän kyllä, että sinä pidät äidistä, mutta näin ei vaan saa tehdä!…’
Näen, että hän on aivan epätoivoinen… ‘Ei saa.. Se on kiellettyä…’
Minä purskahdan itkuun. Kyyneleet tulevat vuolaina. Kaikki pakkautuu yhtä aikaa sisimmästäni ulos… Se mitä tapahtui yöllä, se mikä tapahtui juuri äsken ja koulukaverini kuolema. Itken lohduttomasti. Äiti seisoo neuvottomana edessäni, mutta tulee sitten kumartuen puoleeni. Hän ottaa kädestäni kiinni ja sivelee otsaani. Tunnen itseni kuumaksi, hän lohduttaa minua ja unohtaa itsensä. Hän asettuu viereeni vuoteelle ja halaa minua voimakkaasti. Minä rentoudun… Se katoaa kuitenkin hänen läheisyydestään ja alan hyväilemään häntä takaisin. Me lohdutamme toisiamme. levitän hänen hiuksiaan ja kiimani alkaa taas kuumenemaan. Hän haluaa ensin vetäytyä pois ja protestoi laimeasti, mutta pidän hänestä kiinni. Olen taas täydessä seisokissa ja hulluna halusta levitän hänen jalkojaan erilleen. Hän antaa periksi. Hän on hiljaa inisten, kun työntäydyn taas häneen yhtä villinä kuin keittiössä aikaisemmin. Polttavan kuumana ilman minkäänlaista kontrollia, nytkytän äitiä valtavan kiihkon täyttämänä. Kuin jossain kaukana kuulen hänen äänensä. Ensin en tajua mitä se on, mutta sitten ymmärrän, kun hän kuiskaa korvaani: ’Hitaasti Jari,…hitaasti’.

Pysähdyn kokonaan. En ole uskoa korviani. Tuijotan häntä, enkä ymmärrä mitään, mutta kuulen:
‘Hitaasti…’
Tiedän tuskin, mitä liike on. Makaan vain paikallani hänessä. Näen, että hän puree huultaan… Pieni liike. Hän ynisee hiljaa. Kevyttä lantion liikettä. Tunnen hänen kätensä pakaroillani. Liikerytmi nopeutuu vähän kerrallaan. Hän ohjaa minua sisäänsä painamalla pakaroitani kaksin käsin. Hän ynisee ja ähkii, heittelee päätään oikealle ja vasemmalle. Tempo nopeutuu. Nyt isken kovempaan. Hän irroittaa kätensä pakaroiltani ja iskee kyntensä rintaani. Hänen alapäänsä sykkii omaani vasten. Hän repii minua kynsillään täysin ilman kontrollia. Silloin minulta tulee. Hän huutaa… ja huutaa. Hän puristaa kaluni sisällään. Se tuntuu ikuisuudelta. Luulen, että koko talo kaatuu niskaani ja että naapuritkin kuulevat mitä teemme… Kun se hiljenee, ajattelen yht’äkkiä tajuan, että en ole koskaan kuullut isän ja äidin nussivan.
Makaamme hiljaa pakoillamme. olen edelleenkin hänen päällään. En uskalla tehdä sitä mitä haluaisin, haluaisin nimittäin suudella noita ihania ja täyteläisiä huulia, joiden välistä kuuluu vieläkin hengästynyt hengityksen lähes katkonainen ääni. Liun pois hänen päältään täysin loppuun pumpattuna. Sitten tulee pelko, täysin pohjaton. Häpeä täyttää koko kehoni. Kaikki mahdolliset ja mahdottomat rangaistukset suorastaan vilisevät ajatuksissani. Eikä hän jo mene?.

Yht’äkkiä tunnen läden päässäni takaapäin. Se silittää hiuksiani. Ensin jäykistyn, sitten käsi alkaa liikkua alaspäin. Ensin niskaan, edessä kasvoille, kaulaan. Se on henkeä salpaavaa ja kaipausta luovaa. Hän leikkii rinnallani, menee alas vatsalleni. Hitaasti, lähes loppumattoman hitaasti se lähestyy kulliani. Minä odotan… Äiti koskettaa kyrpääni kuin perhonen ja saa sen melkein koskettamatta seisomaan taas. Tärisyttävää. Äiti kääntää minut selin ja nousee päälleni. Hän ottaa kyrvästäni kiinni ja ohjaa sen liukkaalle aukolleen. Äiti laskeutuu siihen. Koko kyrpäni on taas äidin sisällä. Näen kuinka häpyhuulet ovat levinneen kullinvarteni ympärille ja ne koskettavat kullini juurta kyrvän ollessa ihan kokonaan hänen sisällään. Hän on aivan hiljaa paikoillaan, kuin haluaisi nauttia sisällä olevasta kalustaa mahdollisimman kauan.
Pitkä hiljaisuus. Min kuk jäykistyy entistä kovemmaksi. Äiti alkaa hiljaisen liikkeen. Pehmeästi ja varoen. Ylös, alas ratsastaen kullillani. rister. Makaan itse aivan vapaana. Näen kuinka hän sulkee silmänsä ja nauttii. Hänen liikkeenä tulee nopeammaksi ja nopeammaksi. Tunne on on sanoinkuvaamattoman ihana. Hän inisee ja valittaa, tulee villimäksi. Rytmi tiivistyy ja hän ratsastaa, kuin olisi mieltä vailla. Pidän hänestä kiinni kun hän heiluu voimakkaasti puolelta toiselle, sitten tunnen hänen puristavan minua, kuin krampissa. Hän huutaa suorastaan pelottavaa huutoa, mutta samalla ihanaa ja jumalaista. Äidin orgasmi oli valtaisa! Hän lysähtää päälleni ja puristaa minua edelleen samalla kun itse saan uuden orgasmin, tosin, ei siitä enää spermaa tullut kuin nimeksi, mutta se tunne oli valtavan ihana! Spermaa valuu kuitenkin pillusta kullin vartta myöten äidin katsoessa minua laajentunein silmin uskomaton henkäisy suussaan, kun hän vielä kerran nytkähdellen huutaa:
‘Oooooh….’ Pitkään ja loputtomiin ja tunnen vielä pillun tekevän supistusliikkeitä kullini ympärillä aivan kuin lypsäen jokaisen tipan siitä ulos. Kun tilanne hiljenee ja tunnen kullini veltostuvan, näen hänen katseensa. Näen siinä valtavan halun ja pelästyn hiukan. Hän kumartuu ylleni ja suutelee minua. Melkein shokissa yritän vaistomaisesti ensin estää häntä, mutta hän hakee huuliani. avaa suuni ja nipistelee hampaillaan huuliani, eikä anna periksi. Hän katsoo koko ajan silmiini suudellessaan minua. Äidin silmistä loistaa kuolematon kiima… Lopulta seuraan kuin lauhkea lammas. Kiima herää uudelleen. En usko tämän enää olevan totta!
Tällä kerralla hän ratsastaa minulla villimmin kuin äsken. Hän huutaa ja inisee koko ajan. repii minua terävillä kynsillään joka puolelta minne yltää! Hän tärisee kuin olisi horkassa. Tuntuu kuin äiti olisi yhtä orgasmia koko nainen!
Jälkeenpäin hän makaa paikallaan pitkään veltto kulli sisällään. Pää leväten sivuttain rinnallani. Nousemme hitaasti ylös. Äiti ottaa molemmin käsin päästäni kiinni ja antaa kevyen suukon huulilleni poistuen huoneestani sanomatta sanaakaan. Heittäydyn pitkälleni ja nukahdan. En tiedä kauanko nukuin, kun kuulen hänen äänensä.
‘Jari, muut tulevat pian kotiin.’
Palaan tajuntani oikealla tasolle taas. Mitä onkaan tapahtunut?!
‘Minun on mentävä Prismaan ostoksille’.
Katson äitiäni. Minusta hän ei ole koskaan ollut niin kaunis, kuin nyt. Niin levollinen.
Hän seisoo eteisessä valmiina lähtöön, kun tulen siihen. Hän laittaa kätensä olkapäälleni ja sanoo:
‘Jari. Se mitä äsken tapahtui, sitä ei ole koskaan tapahtunut. Ymmärrätkö? Eikä sitä tule koskaan enää tapahtumaan, vai mitä?’
Minä nyökkään, mutta otan hänen kädestään kiinni ja pidän sen itseäni vasten. Hän pysähtyy ja katsoo minua kostein silmin.
‘Äiti… Minä…’
Hän hymyilee ja me halaamme. silmämme kohtaavat. Se sattuu minuun lempeästi ja suumme etsivät toisiaan. Tunnen kuinka kullini nousee hänen vatsaansa vasten. Olen kuumana äitiini taas. Hän tuntee sen ja puristaa sitä housun päältä. Painan kädelläni hänen pilluaan hameen päältä ja hieron sitä hiukan. Sitten hän ottaa kädestäni kiinni ja siirtää sen syrjään…
’Ei nyt Jari, myöhemmin, sitten kun ketään muita ei ole kotona. Eiköhän se riitä mitä olemme tänään tehneet?’ Sitten hän antaa suukon minulle, lattaa kengät jalkaansa ja liukuu ulos iloinen hymy huulillaan. Menen takaisin huoneeseeni ja mietin, että oliko kaikki vain unta, mutta sitten näin äidin limaiset pikkuhousut lattialla vuoteeni vieressä ja tiesin, että meillä kahdella tulisi olemaan ihanaa tulevaisuudessa.
Äiti saapuu takaisin vajaan tunnin kulutua ja ehdimme vaihtaa muutaman sanan ennen kuin isä ja sisareni tulee kotiin.
’Jari. Muista, että kaikki mitä teimme jää meidän salaisuudeksemme. Kukaan ei saa tietääå siitä, eihän? Meidän on oltava todella varovaisia, mutta minun on tunnustettava, että nautin siitä todella paljon ja haluan lisää, mutta ei nyt.’
Halaan häntä ja kuiskaan:
’Selvä äiti, niin teemme.’ ja menen omanna huoneeseeni odottaen seuraavaa kertaa…

7 kommenttia viestissä: “Äiti vaan on paras”

 1. Seksihirviö says:

  ahh, ihanaa:) sain orgasmin

 2. Kiihottunut says:

  mun kulli seisoo ihan jäykkänä tän tarinan ansiosta oli hyvä tar:)ina 🙂

 3. Minni says:

  Hyvä oli :3

 4. eeva 45 says:

  meillä myös pojan kanssa pieni salaisuus,josta ei saa muille kertoa )

 5. Tuhma says: says:

  kumarran syvään:) ja otan isäni molon suuhuni. Oot noolo mies, housut alas mul on moolo siel……….. Vit-tu t000000si ħŷvă

 6. XD,T says:

  Aika, hyvä mun kulli seisoo… (|) toi ln pillu.

 7. Tuhma says:

  Kumarran syvään 🙂

Kommentoi

top