search
top

Sisko siskoa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (77 votes, average: 2.17 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: sori toi alhaal yli määränen teksti ei saanu kumitetuu kännyl

Mä oon Iina. Oon 13 vuotta vanha. Mulla on sisko, sen nimi on Krista ja se on 16. Me ollaan aika läheisiä mutta täs viimeaikoina ollaan tapeltu tyyliin joka päivä.

Makasin sängylläni ja datasin miniläppärilläni. Klikkasin itseni googleen ja näpyttelin ruutuun tutut kirjaimet, r-e-d-t-u-b-e. Virnistelin itsekseni klikatessani lesbo-kategoriaan. Avasin randomisti jonkun videon ja kohta rujtuun ilmestyi kaksi seksikästä blondii nuolemassa toisiaan. Yhtäkkii mun huoneen ovelta kuulu koputus ja suljin pikapikaa tuhmat sivut. Huoneeni ovella seiso Krista. Mulkaisin sitä vihasena.
“Iinskuli. Mullon tylsää”, se marisi ja heittäyty sängylle mun viereen.
“Ei vittu kiinnosta. Mee valittaa mutsille.” ärähdin ja tönäisin sitä. Se istu jalat ristissä, selkä seinään nojaten, toinen käsi omalla ja toinen mun reidellä.
“Senki dementikko. Sehä lähti eilen sinne työmatkalle, ja faija kans.” Krista sanoi. Ai nii. Ei ne oo kotona.
Krista vilkaisi mun läppäriä. “Millasil sivuil olit? Jollai koo kaheksantoist sivuil kumminki”, se heitti läpäl.
“ei kuulu sulle.”
Krista huokaisi. “Keksi mulle jotain tekemistä.”
“Painu huoneesees ni tuun sanomaan jos keksin.”
Ihme kyllä Krisu totteli ja lähti. Menin takas redtubeen ja kohta misut taas nuoli toisiaan…
Olin just työntämässä kättä housuun kun kuulin Kristan huoneesta voihkaisun. Sen huone on iha mun huoneen vieressä ja seinät on ohuet.
Nousin sängyltä ja lähin käveleen Krisun huonetta kohti. Ovi oli raollaan ja sieltä kuulu toinen voihkasu. Sitten näin jotain kamalan järkyttävää mut samalla tosi kiihottavaa…
Krista makasi sängyllä. Alasti. Ja tyydytti itseään sormilla. Etu- ja keskisormi pyöri klitoriksella ja toisella kädellä se hyväili toista rintaansan. Sen tissit on muuten tosi isot, tajusin ja tuijotin näkyä haltioituneena.
“Iina.”
Hätkähdin siskon voihkaihtessa nimeni ja luulin aluks että se näki tölläämässä sen yksityistä hetkeä.
“Ah, Iina, Iinahh…”
Tajusin että sen silmät oli kiinni ja kylmät väreet kulki mun selkäpiitä pitkin. Hyi. Mun sisko fantasioi musta tyydyttäessään. Iljettävä ja samalla imarteleva ajatus. Ajatella että joku fantasioi mun kaltaisesta pikkutytöstä. Ja ajatella että se joku oli mun sisko…
“Iina?”
Toi ei ollut voihkaisu. Krisu tuijotti mua, mä tuijotin sitä. Ja sitten mä juoksin karkuun.

Ovelta kuului koputus. “Sisään”, mun tukahtunut ääni sanoi ja sisko tuöi mun huoneeseen.
“Iina.” Mua iljetti kuulla sen lausuvan mun nimi.
“Mä tiedän että me molemmat ollaan järkyttyneitä tästä taöahtuneesta, ja meidän pitäis selvittää tää asia. Vedetään kännit, päissään on helpompi puhuu tämmösistä jutuista. Tuu keittiöön”, se sano ja lähti. Öö, mirä vittuu. Toi oli outoa.
Hetken emmittyäni mä lähdin sen perään.

Pöydällä oli paljon kaikenlaista vettä vahvempaa. Kristasta näki et se oli jo kännissä, siis tosi kännissä. Hitto kui nopee se oli.
“Iiiiina”, se sano flirttailevalla äänellä ja nous seisomaan tuolilta jossa se oli istunut. Sitten se lähti kävelemään mua kohti tissit ja perse heiluen. Mä peräännyin seinää vasten ja se nauro jotenkin ivallisesti.
Krista ahdisti mut nurkkaan. Sen henki haisi viinalta ja sormet kulji mun vartalolla. Mä ynähdin hiljaa ja yritin työntää sen pois. Krista löi mua avokämmenellä poskelle. Kovaa.
“Sä et tuu ikinä unohtamaan tätä päivää…” se sönkötti ja sen kädet hamuili mun rintoja. Tällä kertaa mä sain työnnettyä sen pois, juoksin sen ohi ja lukitsin itseni vessaan . Kohta oveen koputettiin.
“Kamalasti anteeks, mä vaan feikkasin, en oo kännis, anteeks anteeks anteeks!” Krisu kimitti oven takaa. Sen äänestä kyl kuuli et se oli ainaki melkein selvä, mut se oli silti kosketellu ja lyöny mua.
“Ja paskat”, mä tuhahdin värisevällä äänellä ja katoin itteeni peilistä.
Mun poskessa oli vieläkin punanen jälki.
Ovelta kuulu jotain ääntä ja mä tajusin et se tiirikoi ovee auki. Perkele, olin unohtanu et se on niin taitava. Kohta pervosti virnuilevq Krista tuli vessaan ja mä järkytyin ties kuinka monennetta kertaa tänään. Krisun kädessä oli puukko.
“Nyt iina on kiltti tyttö ja riisuu vaatteet.” se leperteli. Kun mä en totellut, se viilsi kevyesti mun käsivarteen haavan. Ulvahdin kivusta ja Krista nauroi. Nauru kertoi, että se on tilanteen herra… Mä riisuuduin alastomaksi. Kristan silmät katselivat mua ahnaasti. Ja se talutti mut olohuoneeseen. Keskellä olohuonetta on metallinen tanko ja se sitoi mut siihen jollain narulla. Kädet ja jalat. Mä en pystynyt liikkumaan, ja mua melkein itketti kun Krista alkoi sivellä mub rintoja ja alavatsaa.
“Mä oon vasta kolmetoista”, ulcahdin ja Krista nauroi taas sitä naurua.
“Sehän tässä onkin kiihottavaa, pikkuinen.” hän virnisteli ja käsi eksyi mun jalkoväliin. Sitten hän otti taas puukon esiin ja teki haavan mun reiteen. Kyyneleet karkasi mun poskille ja Krista – iljettävää – nuoli ne pois.
“Mitäs me sun kaa keksittäis”, hän mietti ääneen. Sitten hän tuli mun eteen, polvistui, ja nuoli mun alspäätä. Hetken aikaa pystyin pidättelemään, mutta kohta mun voihkaisut täytti huoneen.
“Aah, älä vittuh oikeestihh… Me ollaan siskojahh…”

Ei mennyt kauaa kun sain orgasmin.

“Voi Iina rakas, sä et tuu ikinä unohtamaan tätä päivää…”

Okei toi ei ollut voihkaisu. Tajusin kaksi asiaa. 1, mun,, sisko oli yllättänyt mut stalkkaamasta sitä kun se masturboi. 2, mun oma käsi hjy

4 kommenttia viestissä: “Sisko siskoa”

 1. plaah.. says:

  Ei ollu mikään hyvä tarina, oisit panostanu enemmän, ja ihan sikana oli kirjoitusvirheitä.

 2. carolynn says:

  Suosittelisin kyllä kirjoittamaan jatkossa koneella, sillä kirjoitusvirheitä oli paljon.

 3. Izmuu says:

  Tää tössähtää ihan totaallisesti kesken, vähän enemmän panostusta:)

 4. Toinen mies says:

  Miten kummassa kokeneelta kirjoittajalta pääsee ulos tuollaista tekstiä? Sisältö sinänsä oli kelvollinen, mutta vaikka kertookin ‘lapsen’ mäkökulmasta, niin ei silti tarvitse ihan lapsellisen huonosti kirjoittaa.

Kommentoi

top