search
top

Kotibileistä kouluorjaksi Osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (22 votes, average: 2.50 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Siveysvyö, seksuaalinen kieltäminen, femdom, taloudellinen dominointi, alistus.

Olin jo pitkään ollut puutteessa, ja nähdessäni timmit perseet suoraan silmille täräyttävien tiukkojen mekkojen ja leggingsien verhoamana, läpikuultavia paitoja ja niiden takaa paljastuvia isoja muodokkaita rintoja äärimmäisen hyvännäköisten cheerleader-teinien päällä kotibileissä joihin olin juuri saapunut, ei housuissani voinut olla sykähtämättä. Näiden Facebook-kuville oli tullut runkattua viikko jos toinenkin, ja itse olin saanut edes koskettaa sinä aikana jotain rumaa punkeroa joka oli muutenkin umpihumalassa.

Mutta eivät nuo tytöt tiukkoine vartaloineen ja kiimaisine teinikasvoineen koskaan edes vilkaisisi minuun. Oli vain alituttava heidän seksuaaliseen ylivaltaansa ja oltava mahdollisimman nöyrä ja kiltti heidän läsnänsä toivoen, että jossain vaiheessa jonkun perse edes vahingossa sipaisisi sepalustani jossain keittiössä jääkaapilla tankkaamassa käydessämme. Seksuaalinen turhautuminen oli valtaisaa ja kiimaa ei yhtään helpottanut se tieto, että nuokin tytöt olivat sinkkuja ja metsästivät tänäänkin isoja lihaksikkaiden teinipoikien kulleja. Nysäkyrpäisenä minulla ei olisi koskaan mahdollisuutta heidän kaltaisten prinsessojen tyydyttämiseen, viimeviikkoisten bileiden jyskytys useasta huoneesta yläkerran puolelta oli vielä tuoreessa muistissa.

Ilta kului ja känni alkoi toden teolla nousta päälle, kun yht’ äkkiä jotain täysin elokuvamaisen odottamatonta tapahtui. Jasmin, 17-vuotias unelma pitkine blondeine hiuksineen, tiukan hoikan vartalon ja terhakoiden teinirintojen aiheuttaman seksuaalisen voiman kanssa käveli luokseni. Jasminilla oli päällään valkoinen tiukka korsetti ja tiukat, mustat stringit altaan palastavat leggingsit, joten seisokki oli jo valtava ennen kuin hän ehti sanoa ensimmäistäkään sanaa.

“Hei Jaakko, mä käsitin et sä oot duunissa?

“Juu, kyl, kyll se pitää paikkaansa. Kui?”

“Maksetaaks sulle siit hyvin?”

“Ihan kohtuullisesti, miten niin?”

“No ku yks mun frendi kerto et sul saattas olla ylimääräst rahaa, ja…”

Jasmin silmäili minua kissamaisesti, jopa flirttailevasti mutta samalla tietoisena epävarmuudestani ja hänen kontrollistaan tilanteeseen.

“Ja mitä?” sain väpätettyä hetken melkein housuun tulemisen partaalla.

“…ja mä tarttisin rahaa kipeesti ja nopeesti. Sä Jaakko tiiät itekki ettei sulla ois koskaan mahollisuutta mun kaltaseen muijaan.”

Katsoin Jasminia hölmistyneellä ja yllättyneellä, ehkä jopa hieman loukkaantuneella ilmeellä vaikka tiesin hänen puhuvat totta.

“Hahhahaa, ja ihan ku se sulle idiootti tulis yllätyksenä. Oot niin puutteessa että must tuntuu et mä oon tekemäs sulle sun elämäs palvelusta, vittu kilometrin päähän näkee ton sun nysäs seisokin ja sen kuinka paljon haluisit vaan joka ikistä meistä.”

Olin aivan unohtanut, mistä keskustelumme lähti. En sillä hetkellä loukkauksesta huolimatta olisi kuin halunnut polvistua Jasminin eteen ja ottaa munan käteeni ja runkata hänen ivalliselle teiniprinsessan itsetietoiselle ilmeellensä.

“Niin, et sadalla eurolla suostun panna sua. Suutelua, kourimista, mut ei suihinottoa. Saat puol tuntii, mut must tuntuu et tuut sekunneissa etkä saa enää ees sen jälkeen seisoo. Hahhahha!

Ja mä tiiän ettet voi ikinä kieltäytyy musta.”

Jasmin painautui minua vasten ja laittoi kätensä haarojeni päälle. Olin jo räjähtämässä siihen paikkaan, tunsin orgasmin värähtelevän kullissani sekuntien päästä housuun tulemisesta.

“S-s-sata euroa? Suostun toki!” Hihkaisin silkasta innosta. Seksistä maksaminen oli säälittävää, mutta sillä kiiman hetkellä suunnilleen parasta mitä omalle kohdalleni saatoin kuvitella.

“Okei, mennään teille, sä maksat taksin.”

Mukisematta soitin taksin ja lähdimme meille muutamien kilometrien päähän.

Taksimatkalla mieleeni tuli täysin hullu ajatus, jonka aluksi torjuin, mutta se alkoi vaivaamaan ja suorastaan pakottamaan housuissani tapissa olevaa kullia toimimaan niin. Minulla oli eräs fantasia, jota olin haaveillut tehtäväksi myös Jasminin kanssa. Mutta enhän minä sitä nyt toteuttaisi, kun olin oikeasti saamassa tuota jumalaista pillua.

Meille päästyämme en voinut enää vastustaa ajatusta, ja ajattelin tehdä ehdotuksen Jasminille.

“Mitä jos sun ei tarttis panna mua ja saisit silti sen satasen?”

“Ahahaha, et vittu säkään voi olla noin säälittävä. Totta helvetissä mä en haluu panna sua idiootti.”

“No hyvä, koska mulle tuli toisenlaiset ajatukset mieleen.”

Ennen kuin Jasmin ehti esittämään lisäkysymyksiä, ryntäsin yläkertaan huoneeseeni, ja aloin kaivamaan laatikkoa. Ei kestänyt kauaa, kunnes olin sen löytänyt. En tiedä mikä minua siinä kiihotti, ehkä seksuaalinen mitättömyyteni, mutta olin aina tykännyt siveysvyöstä ja äärimmilleen viedystä seksuaalisesta turhautumisesta. Ja nyt jos koskaan oli otollinen hetki antaa itsensä täysin jonkun jumalaisen teiniprinsessan kontrolliin. Vieläpä maksetun sellaisen. Napsautin laitteen kiinni ja lukkoon, ja juoksin takaisin alakertaan.

Jasmin odotti olohuoneessa sohvalla istuen, ja katsoi ensin hölmistyneenä muovista häkkiä kaluni ympärillä. Sitten hän alkoi kikattamaan.

“Hahahahaha, onks toi vittu siveysvyö? Ei helvetti sä oot luuserimpi ku kukaan ois koskaan ees sun säälittävästä ulkomuodosta päätellä.”

Polvistuin Jasminin jalkojen juureen ja annoin avaimet hänelle.

“Mä haluun, mä haluun että sä kiusaat ja nöyryytät mua minkä pystyt. Tee ihan kaikki mahollinen niin että mä räjähdän tähän häkkiin.”

Koko kehoni kihelmöi jännityksestä, kiihotuksesta, peniksestäni joka yritti S-koon kaluhäkissä säälittävään stondikseen ja sen aiheuttamasta turhautumisesta. Eniten kuitenkin unelmien täyttymyksestä.

“Saamas pitää vitun luuseri. Nouse ylös, heti lutka!”

Heti noustuani ylös Jasmin alkoi hieroa tiukkaa treenattua peppuaan häkitettyä kaluani vasten. En ollut koskaan tuntenut sellaista voimaa kullissani, se oli kiusattu jo nyt äärimmilleen ja tuntui että kohta koko nysä räjähtäisi vyön sisään. Tärisin tuskasta ja perverssistä nautinnosta samaan aikaan.

“Ja nyt sä vitun nysäkulli alat kutsua mua prinsessaks. Onko selvä?”

“O-on! Prinsessa Jasmin!”

“Alkaaks kaduttaa? Jos sä vitun ämmä olisit vähääkään mies ni liikuttelisit kyrpääs just mun kireen pillun sisällä, mut nyt et saa ees seisokkia. Oot varmaan ainoo jätkä jol ei oo seisonu ku oon hieronu persettäni sen kulliin, ahahhahhahaha!”

Jasmin vetäytyi pois kehostani. Tärisin ja olin niin turhautunut, että se alkoi muuttua jo tuskaksi. Nyt tosiaan kadutti, minun ei olisi koskaan pitänyt oikeasti antaa jumalaisen naisen kiusata minua näin.

“Hei voisitsä päästää mut pois, runkkaan vaan vaik sulle ja maksan…”

“Turpa kiinni vitun luuseri! Päätit antaa avaimen mulle ja tota en todellakaan avaa et saisit runkata säälittävää tappias mun keholle. Ja muista miks mua kutsut lutka!”

Jasmin löi minua avokämmenellä naamaan ja päästin refleksinomaisen kiljahduksen tuskasta.

“Kyllä prinsessa Jasmin.”

Hän riisui korsettinsa, jonka alta paljastuivat aivan äärettömän sopusuhtaiset ja kiinteät, terhakkaat tissit. Nyt viimeistään siveysvyö alkoi natista liitoksistaan, muttei se antanut milliäkään periksi kullini epätoivoiselle halulle päästä juhla-asentoon parhaimman näköisen naisen edessä, mitä tulisin koskaan edes etäisesti näkemään yläosattomissa.

Sitten Jasmin siirtyi leggingseihin. Yht äkkiä hän oli edessäni pelkät stringit jalassa, ja kuin spontaanista ilosta, hän alkoi nauramaan äärettömän ivallisesti.

“Ei vittu, sun kaltaset säälittävät runkkarit pitäiski pitää siveysvyössä. Ihan ku sä ansaitsisit mällätä mun kaltasten teinipillujen kuville tolla sun pikkupililläs. Tää on hauskempaa ku oisin kuvitellu.”

Jasmin tarttui siveysvyöstäni ja hieroi sitä. Olin menettää tajuntani, en enää vain kestäisi mutta minun oli toteltava avaimenhaltijaani sillä tiesin, että olin riippuvainen täysin hänestä.

Hän nuolaisi ikään kuin pahentaakseen jo pahinta mahdollista turhautumista ja sen jälkeen antoi sille törröhuulisen muikean pusun.

“Haluaisit niin paljon täl hetkellä ees koskettaa tota sun tappias, etkö haluiski?”

“Kyllä prinsessa Jasmin, kyllä!”

“Ja antaisit mitä vaan jos voisit saada ottaa nyt kyrpäs käteen ja runkata sitä?”

En ehtinyt sanomaan mitään, kun Jasmin nousi ylös ja alkoi hieroa stringipersettään vyötäni vasten.

“Oi kyllä prinsessa Jasmin, mitä tahansa mitä pyydät.”

“Anna satanen lisää niin mä voin harkita.”

Jasmin kääntyi ja läimäisi minua poskelle ja potkaisi haaroväliin. Inahdin vaistomaisesti, mutta se kipu ei ollut mitään verrattuna täydellisen teinipyllyn hieronnan aiheuttamaan turhautumiseen.

“Hae ne rahat nyt, tarjous on voimassa tasan minuutin vitun pikkulutka.”

“Kyllä prinsessa Jasmin”, totesin ja ryntäsin hakemaan takistani lompakkoa. Otin esiin 200 euroa ja juoksin antamaan ne mielessäni kohta saapuva täydellinen helpotus. Se oli tällä hetkellä sen rahan arvoista.

“Polvilles.”

Tein työtä käskettyä.

“Nyt ujutat rahat mun stringeihin, heti.”

“Oi kyllä prinsessa.” Painoin setelit hänen ihanan pillunsa eteen ja odotin saapuvaa räjähdystä joka tapahtuisi heti, kun Jasmin avaisi lukon ja vapauttaisi minut vyön turhautuksesta.

Jasmin käveli takaisin sohvalle ja alkoi pukemaan vaatteita päälleen. Polvillani tuijotin hölmistyneenä, kun vaatteet sujahtivat takaisin peittämään tuota jumalaista vartaloa. Sitten hän siirtyi eteiseen, ja heitti takin päälleen. Nyt nousin polviltani ja juoksin eteiseen.

“Avaatko nyt tän lukon.”

“Aahahhahahahhaha, tyhmä luuseri. En tietenkään.”

“Miten niin, sähän lupasit!”

“Mä sanoin harkitsevani asiaa. Ja koska sä olit noin vitun pervo ja totaalinen luuseri, et olit valmis ostamaan seksiä multa ja sit vielä laitoit vapaaehtosesti häkin tapilles, tulin siihen tulokseen ettet ansaitse orgasmia.”

“Mutta mitä…”

“Susta tuli sitä paitsi kivan antelias ja tottelevainen heti ku annoit avaimen mulle. Tykkään siit ja haluun et se pysyy näin jatkossakin. Sun kannattaa olla jatkossa tosi kiltti ja tottelevainen myös, jos haluut joskus hieroo nysääs mielihyvän vuoks. Ja koska lopetit mun kutsumisen prinsessaks, oot selvästi huonoilla jäljillä ja saat luvan oppia paljon tulevana piinallisena kuukautena niin mun rahallisista ku viihteellisistä tarpeista. Ahahahhahaha!”

Jasmin hymyili täydellisen kontrollin tuoman teinityttömäisen kakaran lailla, ja nauroi ivallisesti kuin olisin hänen omistama esineensä. Ja niinhän minä olin.

“Mutta, mut… Prinsessa Jasmin, millon mä pääsen pois?”

“Se riippuu ihan susta ja… No ei vitussa, se riippuu täysin musta. Hahah! Mutta sä voit toki vaikuttaa mun mieleen. Kannattaa vaan muistaa, et seuraavasta kuukaudesta tulee helvetin piinaava sulle koska et saa kattoo mua tai mun kavereita mihinkään seksuaaliseen paikkaan ja älä ihmettele, jos meidän tiimin tytöiltä saattaa tulla jotain koskettelua sinne. Hei jotain positiivista, sun nysäs saa kerranki huomiota. Ahahahha!”

Olin aivan shokissa. “Siis kuukauden, kuukauden!”

“Ei tullu prinsessaa ja katot vieläki mun tissejä, joten ehkäpä kaks. Mut joo, mä lähen nyt panemaan Tonya, sillä on sentään oikee kulli ja mua kieltämättä vähän alko panettaa ajatus omasta kouluorjasta.Jos oot tosi kiltisti ja maksat kaikki mun shoppailureissut seuraavan kuukauden aikana, saatan päästää sut sängyn alle jos maksat mulle sviitin ja kuunnella ku nussin todellisia miehiä. Siitähän sun kaltaset luuserit tykkää.”

Jasmin avasi oven, katsoi minun häkissä paisunutta nysääni ja sinertäviä pallejani ja nauroi vielä kerran ikään kuin alleviivatakseen sitä, kuinka täydellisessä kontrollissa olin.

“Oo valmiina maanantaina koulussa orja!”

“Ky-kyllä prinsessa Jasmin, kyllä olen.”

Seuraavasta kuukaudesta tulisi turhauttavampi kuin kukaan mies voisi ikinä kuvitella. Lukuisia cheervartaloita kullia vasten, joka ei pysty seisomaan vaikka mikä tulisi.

6 kommenttia viestissä: “Kotibileistä kouluorjaksi Osa 1”

 1. alok says:

  Jatkoa ja mahdollisimman pian

 2. anonyymi says:

  vähän ehkä liian kusipäinen tuo jasmin mutta muuten aika hyvä tarina!

 3. wauh says:

  jatko-osaa odottaessa! Pian kiitos!

 4. lukija says:

  Koska tähän tarinaan tulee jatkoa? Odotan innolla 🙂

 5. Kiimanen says:

  En tykännyt ollenkaan, jotenki toi jasminin kusipäisyys vei kaiken ilon

 6. Lauri Lokki says:

  Jatkoa ja äkkiä

Kommentoi

top