search
top

Isäpuolen kosketus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (45 votes, average: 2.96 out of 5)
Loading...

Olimme vaimoni kanssa juoneet muutaman lasin viiniä ja nyt hän jo kuorsasi makuuhuoneessa täydessä unessa. Ei sitä enää 47-vuotiaat jaksa samalla tavalla kuin ennen, paitsi minä. Olin jo pitkään joutunut vonkaamaan vaimoltani. Istuin jälleen yksin viinilasikädessä katsomassa televisiota, kun vaimoni ei ollut enää oikein innokas mihinkään. Minua panetti vietävästi joten päätin mennä vessaan lukkojen taakse runkkaamaan.Hiippailin yläkertaan ja huomasin tytärpuoleni Sofian oven olevan raollaan, sieltä kajasti hieman valoa.
“No niin, kello on 23:00 ja 17-vuotias kiltti tyttökin on valveilla.”
Kurkistin huoneeseen ja meinasin kaatua hämmästyksestä. Sofia makasi sängyllään selällään haarat auki ja tyydytti itseään käsin. Sänky on juuri niin, että sängynpääty on ovea kohden. Sofian yöpaita oli rullattu vatsan päälle, jalat olivat koukussa ja koko komeus avoinna edessäni.

Tunsin syyllisyyden piston sisälläni. Olin ollut Sofian elämässä mukana 7-vuotta ja pitänyt häntä aina kuin omana tyttärenäni. Totta oli, että nyt kun Sofian lapsenomainen vartalo oli muuttunut naisemmalliseksi, olin salaa häntä jo vilkuillut. Sofia oli nätti likka. Hänellä oli kastanjanruskea tukka, ruskeat silmät ja kuppikoko rintaliivien mukaan on b85, eli ihan kivankokoiset pallerot. Hänen pyllynsä istui jokaisissa housuissa. Oikea herkku.

Nuolaisin huuliani ja hätistin huonon omatuntoni muualle. Katselin kun tytön hennot sormet uppoutuivat siihen kiiltävään, tiukkaan teinipilluun. Sofian ynisi hiljaa. Laskin boxereitani alemmas, sillä etumus kiristi jo sen verran, että kipeää teki. Kullini pomppasi esiin kovana ja suonikkaana. Aloin vetämään terskaa edestakaisin. Sofia upotti sormiaan sisäänsä ja hieroi toisella kädellä klitoristaan. Katselin kuinka hän huokaili ja vapisi. Hänen lantionsa nousi sängyltä ja hän kiihdytti tahtiaan, samoin tein minä. Sofia sai vapisten orgasmin ja lyyhistyi sängylle. Hän veti mahlasta kiiltävät sormensa pois pienestä pillustaan ja pyyhkäisi ne peittoonsa. Sofian hengitti raskaasti ja kääntyi kyljelleen niin, että hänen jalkansa olivat koukussa mahan vierellä, joten pylly jäi paljaaksi suoraan minua kohti. Hänen häpyhuulensa kiiltelivät ja ihanan pyöreä pylly oikein kutsui minua. Laukesin hiljaa murahtaen, livoin huuliani ja mietin, että tämähän oli aivan viaton juttu, enkä sen kummemmin tuntenut syyllisyyttä. Kävin vessassa peseytymässä ja valmistauduin nukkumaan.

En kuitenkaan saanut kunnolla nukutuksi, sillä Sofia pyöri päässäni. Vilkaisin kelloa ja se näytti 03:00. Nousin ylös vuoteesta ja vaistomaisesti hiivin Sofian oven taakse. Avasin huoneen oven. Siellä oli pimeää ja kuulin, kuinka Sofia tuhisi unissaan. Suljin oven perässäni ja hiippailin hänen vuoteensa viereen. Tyttö oli niin pienen ja sievän näköinen siinä nukkuessaan. Sofia makasi selällään, peitto puoliksi hänen päällään. Katselin hänen säärtään, joka roikkui paljaana sängyn ulkopuolella. Laskin varoen käteni hänen reidelleen ja katsoin reagoiko Sofia. Sofia jatkoi nukkumistaan. Silittelin hittasti hänen reittään ja hivuttaudun ylemmäs, kohti hänen viatonta pilluaan. Sofian ei ollut laittanut pikkuhousuja jalkaansa. Hengitin raskaasti ja tunsin jälleen painetta alapäässäni. Siirsin peittoa syrjään niin, että näin hänen ajellun pienen pimppinsä. Sormeni kosketti hänen häpyhuuliaan. Sofia ynähti ja vedin käteni nopeasti pois. Käännyin katsomaan tyttö. Hän nukkui edelleen. Siirsin käteni takaisin hänen hävyleen ja raotin häpyhuulia. Pillu kiilteli ja kutsui minua. Istahdin hiljaa hänen sänkynsä reunalle ja painoin pääni kohti tuota kaunista ja kiellettyä hedelmää. Nenääni pisti nuoren tytön pillun tuoksu. Lipaisin hänen herkkuaan ja kuulin kuinka Sofian huokaisi unissaan. Siirsin sormeni hänen klitorikselleen ja pyörittelin sitä hitain ja varmoin ottein. Odotin hetken, ennen kuin jatkoin nuolemista. Tunsin kuinka hänen teinipillunsa kostui ja kiima valui suuhuni. Sofia alkoi hengittämään raskaammin.

“Umm mmm.” Sofia mumisi.

Nostin kasvoni pois hänen herkustaan. Suunpieleni kiiltelivät hänen mahlastaan ja nuoleskelin makuja huuliltani. Jatkoin klitoriksen pyörittelyä ja aloin varoen työntämään sormea hänen tiukkaan vakoonsa.

“Mi-mitä?” Säpshdin ja katsoin Sofiaa. Hän katsoi minua järkyttyneenä. Ruskeat silmät tuijottivat minua pyöreinä. Koska minua panetti vietävästi, en suostunut perääntymään.

“Shh, tyttö rakas. Ei mitään hätää.” Katsoin häntä suoraan silmiin ja jatkoin sormeni työntämistä vakoon.

“Hei, älä. Älä viitti” Sofian ääneen sekoittui pelko ja kiihko.

“Et sä likka ois näin märkä jos et nauttis ja oot tainnu kaivata tätä, kun niin kovasti nautit omista sormistas illalla” Murahdin.

Sofia ei sanonut mitään, mutta näin miten puna levisi hänen kasvoilleen. Pillusta kuului ihana litinä, kun työntelin sormeani edestakaisin pienessä vaossa. Vedin sormeni ulos, edelleen tuijottaen Sofiaan. Sofia vilkuili nolostuneena ympäriinsä, kuin pelästynyt kani. Nousin ylös ja laskin boxerini alas. Asetuin polvilleni hänen jalkojensa taakse ja tartuin sovian lantiosta kiinni. Vedin hänet syliini. Tunsin kuinka hänen sydämensä hakkasi rintaani vasten. Vedin yöpuvun hänen päältään pois ja alta paljastui täydelliset rinnat. Nännit nöpöttivät kovina. Sofia katsoi rintojaan ja vilkaisi minua. Minä hymyilin tytöle ja suutelin häntä huulille. Nostin hänen pyllyään hieman ja ohjasin kullini hänen häpyhuulien väliin. Sofia oli todella tiukka ja varovasti aloin työntymään häneen. Pillu ei meinannut antaa ensin periksi ja mulkkuni lipsahtikin pari kertaa ulos. Nuolin Sofian rintoja ja hän rentoutui hieman. Sain kullini puoliksi sisälle ja pikkuhiljaa työnnyin syvemmälle. Sofia vikisi. Lopetin rintojen nuolemisin ja katselin kuinka Sofia nautti silmät kiinni työnnöistäni. Minun piti lopettaa hetkeksi, etten olisi lauennut niin pian.

Silitin tytön tukkaa ja näykin hänen korvalehteään. Hetken kuluttua pystyin jatkamaan työntöjäni. Pillusta kuului ihana litinä, kun mulkkuni upposi pohjaan asti. Pillu puristeli ja sykki varteni ympärillä. Sofia haukkoi henkeään silmät yhä suljettuina. Puristelin hänen pakaroitaan ja kiihdytin tahtia. Tunsin kuinka kullini turposi ja syöksyi mahlat Sofian sisään.

“Ahhhh” Muarahdin hiljaa. Pidin Sofiaa paikoillaan niin kauan, että mulkkuni luiskahti löysänä ulos. Sofia kävi makuulleen ja atselin kuinka spermani valui norona hänen sisältään. Sofia hymyili ujosti.

“Meidän oma pieni salaisuus” Kuiskasin ja suutelin häntä suulle. Sofia nyökkäsi ja minä menin takaisin nukkumaan vaimoni vierelle.

2 kommenttia viestissä: “Isäpuolen kosketus”

  1. Jussi says:

    Lyhyt ja ytimekäs tarina uusioperheestä, aivan kun minun elämästä.Itselläni on seksisuhde tytärpuoleeni, joka alkoi miltei samoin kun tässä tarinassa.

  2. hmm.. says:

    tykkäsin mutte ehkä hieman liian lyhyt 🙁

Kommentoi

top