search
top

firman bileet 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 2.66 out of 5)
Loading...

“Kohta pitää mennä” Mieheni kuiskaa korvaani ja suutelee niskaani. Hän nousee pedistä ja pukee bokserit jalkaansa. Makaan vielä hetken alastomana pedissämme ja mietin, miten sain mieheni nopeasti pois hänen firmansa juhlista rakastelemaan taas kanssani. Hymyilen itsekseni ja nousen ylös.

Olimme Sakarin kanssa olleet naimisissa 2-vuotta. Suhteemme oli kiihkeä ja rakastava. Olimme 25-vuotiaita, minä työskentelin sairaalassa hoitajana ja Sakara on insinööri.
Tänään on hänen firmansa juhlat, johon minunkin piti mennä edustamaan. Minä inhosin niitä juhlia. Porukka oli niin hiljaista ja tylsää.

“Taksi on kohta pihalla” Sakari huikkasi vessan ovelta. Katselin itseäni peilistä. Olin jättänyt vaalean tukkani auki, ne laskeutuivat kauniisti olkapäilleni, sinisiä silmiäni korostin kevyellä meikillä ja huuliini sipaisin hieman kiiltoa. Olin valinnut asukseni hienomman kukkamekon, joka oli hieman avoin rintojeni kohtaa, muttai mauttomasti. Jalkaani laitoin vaaleat korkokengät.

“Valmis” Hymyilin peilille ja suuntasin eteiseen. Sakari suuteli minua ja kehui maailman kauneimmaksi naiseksi, sitten suuntasimme taksiin.

Juhlat olivat, kuten jo arvasin, todella tylsät. Sakari joutui seurustelemaan isojen pomojen kanssa ja minä nyhjötin yksin baaritiskillä siemaillen kuohuviiniä. Viereeni istui Sakarin työkaveri Joonas. Juttelimme niitä näitä ja huomasin Joonaksen ilmeessä jotain outoa. Hänellä oli sellainen salaperäinen hymy huulillaan koko ajan. Joonas sipaisi käsivarttani ja kysyi haluaisinko kierrellä paikkoja. Nyökkäsin ja join kuoharini loppuun. Kuohuviini kupli mukavasti mahassani ja tunsin olevani hieman hiprakassa.

Kävin sanomassa miehelleni, että kiertelisin paikkoja. Sakari sanoi etsivänsä minut, kunhan ehtisi. Hän oli selvästi pahoillaan.
Suuntasin Joonaksen luokse ja hän esitteli tiloja. Juhlat olivat suuressa kartanossa, missä oli paljon huoneita.Kävelimme portaita ylös ja tunsin Joonaksen katseen takapuolessani. Kuhuviini oli saanut oloni mukavaksi ja tunsin nauttivani hänen katseistaan. Tunsin jalkojeni välissä pientä kosteutta ja aloin odottamaan kotiin pääsyä.

“ja tässä on yläkerran ruokailusali..” Joonas esitteli suurta salia, jossa oli suuri puinen pöytä ja kymmeniä pusia, kauunita tuoleja. Seinillä roikkui vanhoja tauluja ja katossa oli suuri kristallikruunu. Ihastelin huonetta ja tunsin kuinka Joonas asettui taakseni. Hän kaappasi minut syleilyyn ja suuteli minua kaulalle. Voihkaisin hiljaa.

“Et tiedäkkään kuinka kauan olen tätä odottanut” Joonas kähisi niskaani. Värähdin ja mietin Sakaria. Minä rakastin häntä todella, enkä uskonut voivani ikinä pettää häntä. Nyt kuitenkin himoitsin Joonasta, en tiedä johtuiko se alkoholista vai aamuisesta seksisessiosta Sakarin kanssa, mutta nyt todella halusin häntä. Käänyin Sakariin ja suutelin häntä suulle. Sakarin kädet vaelsivat kroppalani. Hän avasi mekkoni vetoketjun ja mekkoni valui lattialle kasaan. Sakari ihaili minua kauempaa ja näin liekin syttyvät hänen silmissään. Aloin keinuttamaan hiljaa lanteitani ja annoin käteni vaeltaa kehollani. Sakari istuuntui penkille katselemaan. Käänsin hänelle selän ja hitaasti aloin laskemaan sukkahousujani. Pyllistin häntä kohti ja läimäytin pakaraani. Joonas hengitteli raskaasti ja hänen oli selkeästi vaikea pysyä aloillaan. Heitin korkokengät jalastani ja vedin sukkahousut pois.

Joonas availi omia housujaan ja minä riisuin hitaasti rintaliivejäni. Päälläni olivat enää pelkät stringit. Hiivin kissamaisesti keinuen Joonasta kohti, tuijottaen suoraan hänen silmiinsä. Joonaksen kalu oli pystyssä, se oli suurempi kuin Sakarin. Päässä kiilsi ilopisara. Istuin hänen syliinsä ja hinkkasin stringien peittämää pilluani hänen kaluaan vasten. Joonas suuteli rintojani, näykki kovettuneita nännejäni ja tukisti tukkaani. Siirsin stringejä sen verran syrjään, että Joonas sai upotettua kalunsa syvälle sisääni. Meinasin haljeta. Kalu oli todella iso ja kesti hetken, ennen kuin Joonas pystyi aloittamaan rytmikkäät työnnöt. Häpyhuuleni imivät kalua sisääni kuin imukupit. Joonas hieroi klitoristani samalla kun työnsi kaluaan edestakaisin sisälläni. Litinä, joka panemisesta kuului, kiihotti minua lisää. Joonas suuteli minua kiihkeästi huulille ja puristeli toisella kädellä pakaroitani. Tunsin aallon lämpimän alloon sisälläni ja puristin lujaa tuolin selkänojaa. Sain suuren orgasmin. Huusin ja haukoin ilmaa. Samassa Joonas laukesi sisääni.

Istuimme sylikkäin hetken ja tasasimme hengitystä. Joonas suuteli minua ja silitteli selkääni. Samassa muistin Sakarin. Paniikki iski ja nousin ylös. Puin nopeasti vaatteet päälleni ja sanaakaan sanomatta syöksyin ulos huoneesta. Oven ulkopuolella törmäsin Sakariin.

Oliko hän nähnyt kaiken..?

6 kommenttia viestissä: “firman bileet 1”

 1. Veeti says:

  Toisen miehen kaunotar nojaa kylpylähotellissa huoneeni ikkunapenkkiin. Tyylikäs juhlamekko on vieressä olevalla parisängyllä. Eihän Me haluta sen tahriintuvan! Nain pelkkiin seksikkäisiin alusasuihin verhoutunutta kaunotarta lujaa takaapäin. Näen voihkivan naisen juhlameikatut kauniit kasvot heijastuksena ikkunasta. Kukaan ei voi tietää, missä kukin milloinkin on? Ison firman syysjuhlien etuja 😉

 2. Retkeilijä says:

  Tuhma vaimo, jollain 😉

 3. Asterix says:

  Kiva Fiilis!
  Kukapa ei lähtisi kiertelemään
  paikkoja upean Naisen kanssa..,
  kesken tylsien juhlien 😉

 4. Kiara says:

  Ärsyttäviä kirjoitus- ja kielioppivirheitä pilvin pimein. Esim. 2-vuotta

 5. fr11kk1 says:

  Samaa mieltä edellisen kanssa, liian nopeasti kirjoitettu ja nimien sekoaminen häiritsee seuraamista. Lisää jännitettä ja täytettä juonen rungon ympärille niin tulee parempi.

 6. Talonmies says:

  Hieman hätäisesti kirjoitettu tarina. Joko nimet sekaisin tarinassa tai sitten jotain jäänyt uupumaan, mutta joka tapauksessa vaikeaselkoista kerrontaa. Ensi kerralla hieman pidempi tarina niin ei tarvitse hätiköidä kerronnan kanssa ja lopuksi vielä lukaise läpi ajatuksen kanssa.

Kommentoi

top