search
top

bussimatka

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (50 votes, average: 2.56 out of 5)
Loading...

Istuin silmät kiinni linja-autossa ja olin matkalla kotiin. Viimeinen bussi oli hiljainen. Matkustajia ei ollut lisäkseni kuin 3 miestä ja bussikuski. Olin ollut Lauran ja Jonnan kanssa juhlimassa 19-vuotis syntymäpäiviäni ja skumppa oli saanut minut humalaan ja olin päättänyt lähteä viimeisellä bussilla kotiin. Bussin hurina ja lämpö sai minut nukahtamaan.

“Tyttö hei, ollaa päätepysäkillä” Havahduin miehen ääneen. vasin silmäni ja näin edessäni kuskin ja kaksi muuta matkustajaa.

“Tais likka juoda liikaa” Toinen matkustajista naurahti niin, että hänen möhömahansa hypähti.

“Joo, sori. Syntymäpäiviä vaan” Mumisin ja nousin ylös.

“Tytöllä on syntymäpäivät, kyllä sä lahjan nyt ansaitsen” Laihempi matkustaja nauroi ja tarrasi kädestäni ja veti minut käytävälle.

“Hei, näpit irti” Raivostuin ja huitaisin miestä kassilla.
Samassa kuski nappasi käsistäni kiinni ja lukitsi ne selkäni taakse. Möhömahainen mies katseli minua palavin silmin. Tietysti. Olin laittautunut syntymäpäiviäni varten. Ylläni oli pikkumusta mekko, joka tarjoili runsasta rintavarustusta hieman röhkeästikkin. Mustat sukkahousut, korkokengät, punaiset huulet, tukka tiukasti ponihännällä ja kissamaiset silmämeikit kruunasivat kaiken.

Möhömahainen mies läheni minua. Sylkäisin häntä naamaan ja sähisin.

“Ohhoh, meillä on oikea kissanainen” Laiheliini nauroi.
“Koulutetaas sitä vähän. oppii kunnioittamaan vanhoja herroja” Möhömaha otti kiinni kasvoistani ja suuteli minua väkisin suulle, samalla hän kaivoi mekkoni suojista vasemman rintani esiin ja puristeli sitä kovakouraisesti. Pudistelin vastaan, mutta kuski piti minusta niin lujaa kiinni, etten päässyt irti.

“Jumalauta mitkä hinkit!” Laiheliini kiljui möhömahan takana.
“Anna Seppo mäki kokeilen” Möhömaha oli siis Seppo, joo´o Sepolta se näyttikin. Tanakka, reilu 50-vuotias, otsasta kaljuuntunut mies.
Seppo kaivoi toisenkin rintani esiin puvun suojista ja pyöritteli nyt molempia rintojani käsiensä alla.

“Mennää jätkät tohon keskioven kohdalle, on enemmä tilaa” Kuski huikkasi ja lähti ohjaamaan minua käytävää pitkin.

Seppo antoi laiheliinin tulla välillä nauttimaan rinnoistani. Laiheliini nuoli kuin koira rintojani ja hetken kuluttua ne olivat kuolasta kiiltävät.
“Kaarlo ei oo saanu moneen aikaan” Seppo nauroi. Kaarlo oli harvashampainen ja ryppyinen harmaahapsi. Läheni 60-vuotta.

Kaarlo alkoi hivuttamaan mekkoani ylemmäs, paljastaen sukkahousujen ja stringien verhoamat jalat ja alapään. Hän hieroi housujen läpi luisella sormellaan klitoristani ja samalla hän lutkutti toista nänniäni suussaan. Kiroilin ja sähisin kiukkuisena. Seppo naureskeli ja availi housujaan.

“Saa tyttö kohta kyrpää niin perkeleesti”

Tunsin bussikuskin kovettuvan pakaraani vasten ja hän suuteli niskaani. Pääni oli pyörällä. Kolme miestä aikoivat selvästi nussia minulta aivot pellolle. Tilanne alkoi kiihottamaan minua. Aloin hieromaan bussikuskin kalua housujen läpi.

“No niin, lutka alkaa nauttimaan!” Bussikuski hurrasi.

Kaarlo laski sukkahousujani ja kyykistyi eteeni. Hän nosti oikean jalkani hänen olkapäälleen ja siirsi stringejä sivuun. Hän nuolaisi turpeaa klitoristani. Huuliltani pääsi huokaus. Seppo tarttui kiinni rintoihini ja bussikuski uskalsi päästää irti ranteistani. Hän laski housunsa ja otin hänen kuuman ja kovan kalunsa käteeni. Bussikuski hieroi pakaroitani. Tilanne sai minut niin sekaisin, että laukesin todella pian. Kaarlo veti minut syliinsä lattialle ja ohjasi kalunsa sisääni. Bussikuski asettui eteeni ja upotti oman kalunsa suuhuni. Takanani Seppo hieroi sormellaan pyllyreikääni. Tunsin kuinka hän pikkuhiljaa tunki syljenmärkää nakkisormeaan tiukkaan suoleeni. Olisin huutanut, ellei suuni olisi ollut täynnä. Allani Kaarlo alkoi puhisemaan ja tunsin kuinka hänen kalunsa sykki sisälläni. Hänen kuuma mahlansa syöksyi sisääni kovana purkauksena. Heilutin vielä hetken lanteitani, jotta sain hänet pumpattua tyhjäksi. Nostin pyllyäni ylös ja Kaarlo nousi pois altani, pillustani valui vielä hänen spermaansa, kun bussikuski asettui alleni. Kuului litinää kun hän työntyi sisääni.

Seppo tarrasi pakaroistani ja esti minua liikkumasta. Hän alkoi ohjaamaan kaluaan pyllyreiälleni. Ajatuskin miesten nussimassa minua samaan aikaan, kiihotti minua lisää. Paine oli kova suolessani, kun Seppo työnsi hitaasti kankeaan syvemmälle. Seppo murisi takanani ja kiroili tiukkuuttani. Hetken kuluttua suoleni rentoutui ja Seppo pystyi aloittamaan kiivaat työnnöt, samassa myös bussikuski jatkoi. Olin haljeta kahden miehen täyttäessä aukkojani ja eteeni asteli vielä Kaarlo löysän munansa kanssa. Imin hänen kurttuisia kiveksiään.

Ensin laukesi Seppo. Tunne oli uskomaton kun hän syöksi laavaa suoleeni, heti perään laukesi bussikuski. Molemmat vetivät kalunsa ulos ja jättivät minut makaamaan spermaa valuvana lattialle.

6 kommenttia viestissä: “bussimatka”

 1. Pienimunainen runkkari says:

  Aaaaah!! Tulin tälle tarinalle, nyt näyttöni on kiisselissä, taidan nuolla sen puhtaaksi

 2. kiihotuin! says:

  Hyvä tarina mut liian lyhyt ja oli kirjotusvirheitä

 3. Mummi says:

  Hyvä tarina ja juoni sinänsä mutta eteni vähän liian nopeasti.

 4. fr11kk1 says:

  Tarina oli hyvää keskitasoa, mutta olisi voinut olla huomattavasti parempi. Liian lyhyt ja nopeasti etenevä mun makuuni, tämä oli vähän kuin lyhennetty versio, jonka joku voisi kirjoittaa pitkänäkin. Aihe/juoni oli kyllä hyvä.

 5. Carita M. says:

  Kiihoittava tarina.

 6. Yell says:

  Hahaha, hauska tarina!

Kommentoi

top