search
top

Anoppikokelas pikkujouluista kotiin

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (27 votes, average: 3.22 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Vanha tarinani s24:ltä

Tapasin Mian lukion ekalla ja olemmekin seurustelleet tiiviisti lähes siitä asti. Nyt vuosia myöhemmin asuinkin jo käytännössä heillä, sillä Mian vanhemmat olivat eronneet vuosia sitten ja omakotitalossa riitti aina jotain pientä “miesten hommaa”, joten Mian äiti ei laittanut yhtään pahakseen, jos enemmänkin heillä olin. Mian äiti oli myös aikalailla menossa töiden puolesta, harrastaen myös monenlaista liikuntaa, joten saimme olla tyttökaverini kanssa aikalailla kaksistaankin. Toki silloin kun Päivikin kotona oli, niin hän halusi viettää aikaa tyttärensä kanssa ja näin ollen puuhasimme sitten kolmestaan milloin mitäkin ja teimme myös lomareissut kolmistaan.

Päivi oli työnsäkin puolesta tottunut tarkkaan taloudenpitoon ja näin ollen hän jaksoi muistuttaa aina mm. turhasta sähkön tai veden kulutuksesta, mutta muuten hän oli aivan loistavaa anoppiainesta. Velkaa talosta ei enää ollut, joten asumismenot olivat kuitenkin pienet, eikä minun ja Mian tarvinut juurikaan osallistua asumismenoihin. Teimme kuitenkin Mian kanssa ilta- ja viikonlopputöitä, joten asumisjärjestelyt olivat meillekin hyvin edulliset.

Päivillä oli tänä perjantaina firmansa pikkujoulut, johon lupasin hänet kuudeksi viedä. Lähtiessämme en voinut olla kiinnittämättä huomiota hänen asuunsa. Hieman polvien yläpuolelle oleva mekko, joka jätti myös hartiat paljaaksi. Päivin kysyessä oliko asu hyvä, en viitsinyt tyttökaverini kuullen sanoa kuinka upealta hän näytti, mutta katseeni kertoi varmasti sen minkä jätin sanomatta. Yleensäkin Päivi kyllä pukeutui hyvin naisellisesti, joten hieman kyllä ihmetytti, miten hän onkin näin kauan sinkkuna pysynyt. Tyttökaverillani oli yövuoro, joten kävin viemässä hänet yhdeksäksi töihin, hakien samalla Päivin kotiin, koska pöytävaraus oli kuudesta yhdeksään. Jatkoille Päivi ei halunnut lähteä, koska ei kuulemma jaksa kuunnella firman kännisiä vanhoja äijiä.

Matkalla kotiin Päivi kehui kuitenkin kuinka ruoka oli ollut hyvää ja kuinka hyviä viinejäkin oli taas tarjolla, enemmän kuin pystyi kohtuudella maistelemaan. Firman ukot tekivät kuulemma tahallaan sitä, että tilasivat paljon hyviä viinejä, jotta naiset sitten maistelisivat vähän kaikkia ja päihtyisivät huomaamattaan. Eikä siinä muuten olisi kuulemma mitään pahaa, mutta ei niitä äijiä jaksanut edes päissään katsella. Päivi kyseli minun iltasuunnitelmia ja kun niitä ei ollut, niin hän ehdotti yhteistä leffailtaa. Olimme hankkineet juuri elokuvapaketin ja nyt alkuun näkyi hieman useampi kanava, kuin mistä olimme maksaneet ja näin ollen joka illalle löytyi kyllä helposti joku hyvä leffa.

Leffailta ei kuulostanut huonolta ajatukselta ja kotiin päästyämme Päivi keittikin meille ensin iltakahvit, jota nauttiessa katsoimme mitä kanavat tälle iltaa tarjoaisivat. Löytyihän sieltä mielenkiintoinen uutuusleffa, joka tosin alkoi vasta puoliltaöin. Basic Instict oli kuitenkin alkamassa juuri ja loppuisi sopivasti ennen toista leffaa, joten tulin ehdottaneeksi sitä, ennen kuin muistin aivan tarkasti millaisesta leffasta oli kyse. Tämä kuulosti Päivinkin mielestä hyvältä, joten siirryinkin olohuoneeseen järjestelemään mukavaa katseluasentoa. Päivillä oli yllään edelleen pikkujoulumekkonsa, jonka avointa yläosaa peittävän läpinäkyvän huivin hän oli kuitenkin laittanut pois ja kävipä hän näköjään riisumassa vielä sukkahousutkin alta pois.

Sitten hän haki meille pientä naposteltavaa ja juotavaa, sammuttaen myös olohuoneen valot ja istahtaen viereeni. Jostain syystä ihmisille vakiintuu yleensä se oma istumapaikka ja koska Mialla ja Päivillä oli vakiintunut omat reunapaikkansa, niin minulle tuli luontevasti se keskipaikka. Nytkin istahdin siis keskipaikalle ja Päivi viereeni laitapaikalle. Päivi käytti yleensä jalkarahia ja itsekin lainasin sitä usein kun halusin ottaa sohvalla mukavan asennon, joten puhetta oli joskus ollutkin myös toisen rahin ostosta. Koska sitä toista rahia ei vieläkään oltu ostettu, niin jouduimme käyttämään jälleen samaa rahia. Tämä ei ollut mikään ongelma, sillä olimme ehtineet vuosien myötä tehdä Päivin kanssa monelaista remonttia taloon ja jouduimme väkisinkin toisinaan hieman tiiviimpään kosketukseen, mikä ei Päiviä tuntunut lainkaan häiritsevän.

Päivi otti syliinsä kupin karkkeja, minä taas sipsikupin, syödemme kuitenkin samalla tavalla molemmista kupeista. En tiedä oliko Päivin pikkujoulujen viinin maistajaisilla vaikutusta asiaan, mutta elokuvan edetessä hän hakeutui hieman lähemmäs minua ja jätti toisinaan kätensä lepäämään pidemmäksikin aikaa sylissäni olevalle sipsikipolle. Enkä tosin itsekään pyrkinyt välttämään hänen koskettamistaan, kun hain käsilläni karkkikuppia hänen sylistään. Leffan puoliväliin mennessä oli kupit ja lasit kuitenkin tyhjentyneet, joten Päivi kävi viemässä ne pois ja takaisin sohvalle istuessaan hän tuli sen verran lähelle, että tuntui luontevalta ottaa hänet kainalooni ja sitä hän ilmeisesti sillä hakikin.

Päivi pyyteli hieman anteeksi ja kysyi saisiko olla hetken kainalossani, koska hänelle iski nyt kova läheisyyden kaipuu. Toki lupasin hänen siinä olla ja puristin hieman lähemmäs itseäni, jolloin hän kietoutui aivan kiinni minuun. Elokuvaan hän ei enää keskittynyt, vaan pyysi saada olla vain sylissäni. Ja vaikka itse koitin keskittyä myös elokuvaan, niin tulin kyllä hyväilleeksi samalla Päivin vartaloa, eikä tämä suinkaan jäänyt yksipuoliseksi. Päivin hyväilyt olivat välillä hyvinkin voimakkaita, joten en voinut välttää kiihottumistani, mikä ei varmasti jäänyt Päiviltäkään täysin huomioimatta.

Elokuvan lopputekstien lähtiessä pyörimään, silittelin Päivin poskea ja kysyin jaksaako hän katsoa seuraavaa elokuvaa. Päivi totesi olevan ehkä parempi, jos hän lähtisi jo nukkumaan, mutta jatkoi hetken päästä kertomalla, kuinka hän on viimevuosina huomannut kaipaavansa taas miestä elämäänsä. Minun oltua heillä viimevuosina enemmän, on hänelle palautunut mieleen mitä hyviä asioita parisuhteessa oli ja mistä hän on jäänyt nyt paitsi. Lupasin hänen voivan olla siinä vielä, sillä minulla ei ole kiire nukkumaan ja voisin katsoa vielä tuon seuraavan elokuvan. Päivi totesi minun olevan ihanan kiltin, mutta ettei hänen ole välttämättä hyväksi jäädä tähän pitkäksi aikaa.

Pyysin kuitenkin jäämään siihen ja kiedoin toisenkin käteni hänen ympärille. Ja kuten arvata saatoin ja ehkä jopa toivoinkin, niin aloimme hyväillä yhä enemmän toisiamme ja pian Päivi nousikin istumaan hajareisin syliini ja kietoi kätensä kaulalleni, halaten samalla minua voimakkaasti, pyytäen anteeksi, ettei saa pidettyä itseään enää irti minusta. Suukottelin hänen kaulaansa ja tunsin kuinka hän alkoi työnnellä lantiotaan kovana seisovaa kaluani vasten, todeten tämän tuntuvan nyt hyvältä, mutta jälkeenpäin meitä voisi harmittaa. Suutelin ja hyväilin häntä voimakkaammin, sanoen haluavani häntä, jonka jälkeen Päivi ei enää yrittänyt estellä kiihkoaan, vaan alkoi nopeasti riisua vaatteitaimme vähemmälle.

Pian olimmekin alasti, hänen istuen syliini ja painaen kaluni sisäänsä, huokaisten sen tekevän todella hyvää. Hän kävi sen verran kuumana, ettei minun tarvinut kuin istua siinä ja keskittyä hänen kiihkonsa seuraamiseen ja rintojensa hyväilyyn, Päivin liikkuen villinä päälläni. Olin tottunut tyttökaverini kanssa hieman rauhallisempaan menoon, joten päällä oli pieni pelko, että kaluni luiskahtaa ulos Päivin suorastaan pomppiessa päälläni, joten sain aika helposti pidäteltyä omaa tulemistani. Pian Päivi saikin ensimmäisen orgasminsa ja rauhoittui syliini, suukotellen minua. Päivi kysyi haluaisinko siirtyä sänkyyn, mikä kuulosti hyvältä ajatukselta, joten siirryimme hänen makkariinsa.

Päivi heittäytyi selälleen, minun laskeutuen hänen päälleen ja upoten hänen sisäänsä. Hyväilin ja imin hänen nännejään, Päivin huokailessa pyöritellessä lantiotaan allani. Aloin lisätä työntöjeni tahtia ja pian tikkasinkin jo reilusti, Päivin voihkien olleensa aivan liian kauan ilman miestä ja pian hän hän alkoikin supistella ja väristä uuden orgasmin voimasta. Tässä kohtaa teki itsellä jo tiukkaa pidätellä, joten pyysin häntä tulemaan päälleni ja vaihdoimmekin asentoa toisinpäin. Päivi tuli päälleni polvilleen ja aloitti kovan ratsastamisen päälläni, minun nostaen lantiotani hieman vastaan. Tämä teki niin gutaa, että aloin hokea tulevani pian ja kun Päivi alkoi puhella yhtäkkiä pikkutuhmia rivouksia, niin pidättäminen oli täysin turhaa ja tunsin kuinka lähdin purkautumaan häneen.

Puristauduimme toisiamme vasten ja jäimme makoilemaan hetkeksi päällekkäin, kunnes Päivi ehdotti suihkussa käyntiä. Suihkun jälkeen siirryimme takaisin sänkyyn ja Päivi alkoi hyväillä kaluani uudestaan käyttökuntoon, sillä hän halusi nauttia nyt koko tulevan morkkiksen edestä ja tämähän kyllä minulle passasi.

Kommentoi

top