search
top

Nuorena Oli Kivaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (64 votes, average: 2.00 out of 5)
Loading...

Tämä on totta mutta muutetuilla nimillä tietenkin. Tapahtu siinä kun olin 15v. Olin paria kuukautta aikaisemmin riidellyt vanhempieni kanssa ja muuttanut tyttöystäväni luokse. Ensin sen vanhemmat oli vähän niin ja näin mutta sitten tottu asiaan. Siinä sitten asustelin Minnan(tyttöystäväni) sängyn vieressä patjalla. Olimme samalla luokalla ja läksyt teimme aina yhdessä. Välillä Minna kiusoitteli minua nappaamalla silkkiset pikkupöksyt hameensa alta ja heitti ne naamalleni naurahtaen samalla että ”oletpas sinä pikku pervo”

En koskaan ole nähnyt Minnaa alasti, enkä edes nähnyt Minnan pillua vaikka hän minua olikin pikkareilla heitellyt. Sitten eräänä iltana kun Minnan vanhemmat ei ollut kotona ja Minna suihkussa päätin pikkuisen haistella pikkupöksyjä. Nappasin Minnan pöksyt ja aloin haistella. Stondis vaan kasvo ja kasvo. Sitten kuulin kun suihku sammu ja askeleet alko tulla lähemmäs. Heitin pöksyt sinne missä ne oli ja aloin lukea kokeeseen.

” Kuule Mika, voisitko tulla pesemään mun selän?”

”Öh, oikeesti? Ei olla koskaan nähty toisiamme alasti, joten se vois olla vähän tukalaa” sanoin kyllä hieman innostuneena.

” Mitäs se haittaa nyt nähtäis toisemme alasti. Ei mieän silti tartte seksiä alkaa harrastaan, vai mitä? Tuu nyt vaan” Minna innosti

No mentiin sitte niitten pesuhuoneeseen. Siellä mä ensin vedin bokserisilleni, mutta sitten alko hieman kuumottaa. Minna huomas sen ja päätti vapauttaa mut kärsimyksistäni. Se tuli lähelle alko kierittää pyyhettä pois. Ensi tuli näkyviin rinnat. Nuo ihanat maito säiliöt jotka mahollisesti joskus syöttäis mun lasta. 14 vuotiaaks Minnalla oli isot tissit varmaan C kuppia. Ja sopivan pienet nännit näytti niin herkullisilta. Sitten Minna käänty ympäri ja perse alko tulla näkyviin. Ihanan tiukan näköset pakarat. Niin muhkeat ja puristeltavat.

Sitten päätin että on mun aika näyttää loputkin. Pyysin Minnaa pitämään pyyhkeen sillee etten näkis pillua. Ja kattomaan mua. Siinä mun ensirakkaus sitten tuijotti mun persettä kun käännyin kyyristyin ja otin bokserit pois jalasta. Sitten käännyin ympäri ja annoin Minnan kattoa mun löysää makkaraa. Katoin Minnaa kasvoihin ja huomasin kuinka se jännitti kattoa mun kullia. Siinä se oli 15cm(iso 14v:eeks) löysä makkara. Ihmettelin itekki miten en vielä seisonu mutta johtu varmaan jännityksestä.

” Kuule Mika, et viittis pikkusen pyöritellä sun pippeliäs. Haluisin nähä sen vispaavan.” Minna sano nolona

Päätin että mun tyttö saa mitä haluaa ja aloin heilutella. Minna alko selvästi kiihottua. Mietin että tulenkohan pesemäänkään Minnan selkää. Sitten Minna pyys mua nyt kattomaan kun ottaa pois pyyhkeen. Sieltä se tuli ihana, karvanen, todennäkösesti tiukka, neitsyt pillu. Sitten Minna tarttu mun kullista kiinni ja veti mut suihkuun. Nyt se alko jo vähän kovettumaan. Minna antoi mulle saippuan ja kumartu, jotta voisin pestä Minnan selän. Sitten siinä aloin siirtämään käsiä alemmas, kunnes piukka pylly tuli vastaan.

”Saanko puristella vähän.” kysäisin nopeasti nolona

”No sä oot se joka on nyt ohjaksissa, vai kuinka?” Minna vastasi

Niimä aloin puristella saippuaa vakoon ja levittämään sitä Minnan pepun ympärille. Sitten siirsin sormen peppureiälle ja työnsin yhden sisään. Minna säikähti niin että peruutti mun nyt jäykän kullin oman pimppansa suulle. Minna oli ihan kostea ja karvat kutitti terskaani pikkusen. Sekös jos mikä sai mun stondiksen 100 prosenttiseks. Päätin että kun seksiä joskus tullaan harrastaan niin miksei jo nyt. Niinpä liikuttelin terskaa pimpan ulkopuolella. Minna alko ynisemään ja samalla laitoin toisen sormen Minnan peppureikään.

”Aaaaaahhhhh, aaaaaannnnnnnnhhhhhhhhhh, auuuuuhh. Aiiii! Toi sattu, Mika. Ota ne sormet pois ne sattuu pahasti mun pyllyyn.”

No otin sormet pois Minnan pyllystä, mutta sitten päästin että annetaan nyt kuitenkin kyytiä. Niimpä sitten aloin työntämään kullia kunolla sisään. Kun pippelini oli kokonaan Minnan sisällä, yninä oli kovaa.

”Haaahhhaaaahhaaahhaaa, Huuah, mmmmnnn, uuuuuhhhh, mei-än ei-iii pitän-nn-n-ny hahaharras-taaaaaahhhh!!! seks-ssiiiäää.” Minna pyys mut ei tehnyt mitää välttyäkseen seksiltä.

Sitten alko kullissa tuntuun sellane fiilis että kohta tullaan. Aloin jyskyttää yhä vaan kovempaa, kunnes tuli valtava laaki suoraan Minnan pilluun. Vedin makkaran ulos ja katoin millanen mälli oli tullu. Vähän tuli ulos mutta suurin osa pysy sisällä. Sitten Minna sai sanotuks

”Mika, mulla alkaa menkat täl viikolla. Mä saatan tulla raskaaks…”

Yhedeksän kuukautta myöhemmin.
Minna oli tullu aikasemmin päivällä sairaalasta ja nyt oli jo ilta. Pikku vauva nukku sängyssään ja me maattiin omassamme.

”Minna, oliks meiän fiksuu pitää toi lapsi” kysyin

”Tietenki, Mika. Mut hei me ei olta nussittu 9 kuukautee.”

Minna sano ja alko riisumaan. Sen vatsa oli jo palautunu normaaliks. Mä kaivoin jäykän peniksen housuistani ja aloin imemään Minna nännejä ku Minna alko ratsastaa mun päällä. Siinä sitä taas oltiin pikkusen hauskaa pitämässä ilman kondomia

5 kommenttia viestissä: “Nuorena Oli Kivaa”

 1. Telttailija says:

  Must tää oli hyvä

 2. satunnainen lukija says:

  Toteutumatonta fantasiaa, mutta niin huonosti esitetty. Harjoitusta vaan, ja olisi mukavaa lukea semmoista, johon olisi hieman paremmin oikeinkirjoitukseen panostettu ja kielioppiinkin hiukan.

 3. rweef says:

  aika epärealistinen oikeiksi tapahtumiksi niinkuin väität

 4. pikkukalle says:

  Pahempi valittaa, kun en kovin aktiivisesti itse ole novelleja kirjoitellut, mutta;

  miksi niin monesta novellista, kuten tästä, herää kysymys, onko kirjoittaja koskaan kokenut seksin riemuja oikeasti?

 5. vierailija says:

  Teinipojan kertomaa ja raskas tyyli, ei yhtään pistettä.

Kommentoi

top