search
top

Isäpuolen piina 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 3.63 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Uusi pidempi versio Isäpuolen piina 3 novelliin. Fantasiaa

Isä puolen piina3

…Jähmetyimme Annin, jo aikuisen isosiskon kanssa tuijottamaan toisiamme, minä häpeästä ja hän arvatenkin kiukusta punoittaen. Terhin silmät leimusivat ja hän avasi jo suunsa sanoakseen jotain, jolloin pumppuni hakkasi tuhatta ja sataa. Juuri, kun pidin kohtaloani päätettynä, Terhi nipisti suunsa viivaksi loi pitkän katseen spermasta kiiltelevään jo pehmenneeseen kaluuni, mutta joka oli vielä sen verran turvoksissa, ettei sen koko jäänyt arvailujen varaan, ja perääntyi hiljaa.

…Anni ei huomannut välikohtausta, koska oli torkahtanut kainalooni.

…Sen verran Annin isosiskosta, että hän oli jo 24 ja asunut poikaystävänsä kanssa muutaman vuoden, mutta suhteen katkettua palannut luoksemme nuolemaan haavojaan. Oman asunnon hakemisessa hän ei ollut pitänyt kiirettä, vaan oli nauttinut ikäiselleen ylellisistä oloista. Olin myös Terhille isäpuoli ja tähän saakka välimme olivat olet hyvät, jopa läheiset. Mutta, hänet olin nähnyt koko ajan naisena – hyvännäköisenä sellaisena, jota olin pitkään katsellut himokkaasti. Olin myös kuvitellut, että hänkin oli nähnyt minut miehenä, mutta en tietenkään ollut ottanut riskiä saadakseni tietää, oliko niin.

…Annin ja Terhi välit olivat lämpimät. Anni oli isosiskon lemmikki ja silmäterä, kuten meidän kaikkien. Siksi olin varma, että Terhi repii minulta silmät päästä ja huolehtii, että jatkan matkaani muovikassi-jarina. Veisikö hän asian poliisille, oli siinä kohtaa minulle saman tekevää. Vaimoni suhtautui kaltaisiini äärimmäisen halveksivasti ja paljastumiseni olisi hänellekin kauhea isku.

…Terhin ja minun kohtaaminen, jota odotin ahdistuneena, ei tapahtunut ihan heti, vaan kului päiviä. Elimme näennäisen normaalisti, mutta salaisuus minun ja hänen välillä oli jatkuvana jännitteenä, jota tytön äiti oli seurannut kummissaan. Kun samalla perheen pikkupissiskin nakkeli minulle niskojaan, niin vaimon kysyessä kohautin olkapäitä, näyttelin tietämätöntä ja mutisin jotain hormooneista.

…Sitten eräänä päivänä repesi. Olimme molemmat kotona samaan aikaan, pikkusisko oli koulussa ja vaimoni oli töissä.

…Erehdyin yrittämään arkista jutustelua, ikään kuin mitään ei olisi ollut vialla.
”Älä vittu paska yritä! Vitun pervo sika, mä vittu tapa sut ja kerron poliisille ja kaikille millanen kusipää ja sika sä oot! ”

…Terhi tuli raivottarena kimppuuni ja yritti kynsiä ja potkia minua, samalla kun yritin änkyttää jotain. Sain pidettyä sen verran puoliani, etten saanut näkyviä vammoja, mutta pakko myöntää, että sain selkääni. Juuri, kun Terhi rauhoittui ja laskin suojaukseni, hän läväytti todella kovan avokämmenlyönnin raivon antamilla voimilla. Jäi sitten kädet riipuksissa seisomaan ja purskahti lohduttomaan itkuun.

…”Vitun sika. Jos mä kerron äidille, niin sen maailma romahtaa ja Anni vedetään julkisuuteen. Ihan syyttömät kärsii! Ja mäkin oon tykänny susta – paljon!” Mutta nyt paska pidät näppis erossa! Se loppu tähän! Jos mä vielä huomaan, että sä yrität Annin kanssa jotain, niin mä tuhoan sut!

…Olin riittävän järjissäni ollakseni nöyrä poikaa. Mutta en niin järjissäni, että nyrjähtänyt kiinnostukseni tyttöön olisi hiipunut. Terhi vahti siskoaan ja alkoi viettää enemmän aikaa hänen kanssaan. Annin huoneen ovi olikin nyt useimmiten kiinni. Kuulin vain tyttöjen puhetta ja kikattelua. Olin järjettömän kateellinen kuullessani kutitusleikkien jatkuvan, niin etten minä päässyt osallistumaan.

…Kun välitön vaara oli kohdallani ohi, niin isäpuolen kyrpä alkoi taas reagoida Annin ihanaan varhaisteinin vartaloon. Ikäisekseen pitkän tytön terhakat pakarat tisulit ja lengginsien alta piirtyvät pillun palot saivat veren pakkautumaan nivusiini.

…Kauniisti kaartuvista lanteista, täydellisestä pepusta ja nivusista jatkuivat sutjakan muodokkaat reidet, eivätkä hänen säärensäkään kovin tyttömäisiltä näyttäneet. Pikkuisille rinnoille runsaina valuvat enkelin kiharat olisin halunnut siirtää hellästi sivuun ja suudella virheetöntä kaulaa ja niskaa.

…Katselin kuvittelin ja runkkasin päivittäin. Mielellään olisin antanut isosiskollekin kyytiä ja vähän kovemmalla kädellä, sen verran nöyryyttävää oli olla hänen kuritettavanaan. Mutta nyt jouduin tyytymään pyykkikorista ottamiini pikkareihin ja runkkaamaan niiden kanssa.

…Koville otti myös Annin läheisyyden tarve, koska en pitkään aikaan uskaltanut vastata siihen. Mutta vähitellen aloimme palata arkeen.

… Sitten kerran, ollessamme Annin kanssa kotona kahdestaan sohvalla katselemassa telkaria. Minä löhösin divaanilla ja Anni makoili vieressä nojaten päällään olkapäähäni. Äkkiä Anni sanoi haluavansa viereeni ja könysi eteeni kyljelleen. Hän oli jokseenkin oikeassa kainalossani, mutta töni pepullaan minua taaksepäin, jolloin vääntäydyin kyljelleni. Anni kahmaisi vasemman käsivarteni kuin unileluksi tiukkan haliin. Äiti ja isosisko olisivat vielä töissä jonkin aikaa.

…Onneni kukkuloilla vedin henkeeni tytärpuoleni kultaisten hiusten puhdasta tuoksua ja nautin tytön ohutkankaisen tuubimekon paljastamista upeista kypsyvän kehon ääriviivoista, lämmöstä ja tietenkin kiinteän pepun kosketuksesta etumustani vasten.

…En tehnyt mitään, vaan nieleskelin kasvavan kiihtymyksen vallassa. En tajunnut lainkaan, mitä tv:ssä oli menossa. Tietoisuuteni oli keskittynyt pikkuteinini pyöreitä pakaroita vasten painuneen nopeasti paisuvan kyrpäni tuntemuksiin.

…Anni ei tuntunut reagoivan tilanteessa mitenkään, kunnes kuulin hänen tiheän hengityksensä, ja näin poskien alkavan punehtumisen. Hän siirsi isoa kättäni sylissään ja kohta tunsin siinä hänen huuliensa kosketuksen. Hän hieroi kämmenselkääni sileällä, vielä pyöreähköllä poskellaan ja huulillaan ja hänen sievän nenänsä värisevä tuhina ennemminkin tuntui, kuin kuului. Sormenpäillään hän tunnusteli kämmenselän paksuja verisuonia.

…Itsehillintäni alkoi jälleen murentua ja niinpä oikean käteni sormet alkoivat varkain hiipiä ensin Annin taivaallisille nivusille ja hetken päästä kohti häpykumpua. Painoin huuleni tyttären hiuksiin ja sormenpääni sivelivät kevyesti häpykumpua, jolloin tytön lantio värähteli. Kohta Anni siirsi vasenta kättäni toisen tisun päälle, jonka kovettunut nisä kohoili sormieni alla kiivaasti, eikä ohuen tuubimekon alla tuntunut olevan mitään muuta, kuin nuo ihanat pikku rinnat, jota nyt hellästi puristelin ja hyväilin.

…Tunsin oikean käteni sormien alla hienoista liikettä ja huomasin tytön puristelevan polviaan vastakkain. Pikkulutka se likisteli pimpsukkaansa reisiensä välissä. Oikea käteni liukui häpykummulta reittä pitkin lyhyen helman luokse. Sormenpääni koskettivat valkoisen neulesukan vartta ja lähtivät sitten helmaa venyttäen kiipeämään kohti jalkoväliä. Arvailin mielessäni oliko tytöllä sukkahousut vai sukat, kunnes tunsin sormissani paljaan pehmeän ihon. Pyörittelin sormiani iholla kiusoitellen. Nautin sen sileydestä ja taipeissa odottavasta pikku kiimapillusta. Hivelin reiden sisäpuolta ja kevyesti ja hitaasti siirryin ylös päin. Annin värisevä huohotus ja lantion värähtely kertoi, että pikkulutkani alkoi olla valmis.

…Kuorin mekon helmaa ylöspäin, ja näkyviin tulivat Hello Kitty pikkarit, söpösti pömpsykkä murrosikäisen navanseutu ja liian pienet pikkarit, jotka eivät ihan täysin peittäneet pimpua ja pakaroita. Kosketin varovasti kangasta, joka oli jo kostunut.
”Oooih tuhma iskä”, Anni huohotti, ”pidä mua hyvänä”.

…Hellästi hivelin sormella pimpun sivuja, jotka pullottivat pikkarin jalanteistä, ja tunnustelin pikkufileiden nuorta kimmoa. Olin jo työntämässä sormia pikkareiden sisään, kun tulinkin toisiin ajatuksiin, ”nouse kulta, iskä haluaa tehdä sulle tosi hyvää!”

…Nousimme molemmat ja ohjasin Annin istumaan sohvan kulmaan, ”Oi kulta kun sä olet kaunis”, huohotin, kun katselin varsamaista, mutta jo niin muodokasta prisessaani. Kovettuneet aikuisen naisen nännit törröttivät läpi ohuen kankaan, joka myötäili muuten pikkuisia tytön rintoja, kuin maali.

…Valkoiset neulesukat, jotka yltivät normaalisti hädin tuskin helmojen sisään, olivat pudonneet yläosastaan hieman makkaralle. Paljaana vilkkuvat reisien yläosat ja Hello Kitty pikkareiden paljaaksi jättämät pimpun sivut pitivät vanhan kyrpäni kivikovassa kestoseisokissa.

…Polvistuin lattialle, ”kulta isi haluaa suukotella sua”, ja kumarruin suutelemaan Annin reisien sisäpuolen pehmeää ihoa. Kiersin pillun ja siirryin söpön kiihottavalle vatsalle, samalla kun rullasin mekkoa yhä ylemmäksi, kunnes Annin tisut paljastuivat. Suutelin ja imin niitä sellaisella kiihkolla,etten ole koskaan kokenut.

…Anni hyväili päätäni ja niskaani, ”ihanaa, miten mä oon odottanut tätä…. tykkäätsä mun rinnoista iskä tykkäätsä!”

”…Tykkään kulta ne on upeat. Tuntuuks tää hyvältä kulta!” Suutelin Annin pikkuista suuta samalla kun hyväilin hänen rintojaan käsilläni. Aloin siirtyä alas päin, suutelin suloista kaulaa, siirryin hitaasti alas päin ja vatsaa pitkin takaisin jalkojen väliin.

…Nuolin ja suukottelin ihania taipeita ja lopulta pullottavia pimpunsivuja.
”Ihanaa iskä… oooh …tuhma….tee lisää…. nuole mua sieltä”, Annin kantapäät koukkasivat hartioideni yli ja tempoivat minua kiimaiseen syliin. Painoin huuleni suoraan pikkuhousujen päälle ja nuolin märkää kissan kuvaa, ”aaaaah iskä… nuole mun pillua…. ooh sieltäääh!”

…Otin tempoilevan pikku pyllyn kouriini, työnsin kieleni housujen sisään ja nuolaisin suolaista makua.
”…OOOOH ISKÄÄÄ!”

…Venytin pikkaria sivuun ja nautiskellen painoin huuleni tytön liukkaalle posliinille, kuljetin kielen kärkeä pitkin märkää vakoa ja tunsin Annin pillun reiän supistelevan. Työnsin kielen ahtaaseen reikään, jolloin Annin lantio alkoi taas nytkähdellä. Hyväilin kourillani kiinteätä persettä ja etsin kielenkärjellä pikkuisen klittan, jota aloin härnätä.

….Anni jännittyi kaarelle.

” OIH OIH OIIIH iskä mä saan kohta!”
”…Iskä mä haluun tuntee sun kyrvän siellä! Mä haluun tuntee sen mun pillussa!”
”…Kulta, kyllähän sä tiedät, ettei se sovi suhun.”
”…Mut mä haluun TUNTEE sen, ei sen tartte olla sisällä!”

”…Hyvän on kulta”, nousin ylös ja avasin housuni tärisevin käsin, ”ota kulta pikkarit kokonaan pois ja käänny silleen, että nojaat selkänojaan”

…Anni kääntyi, kuten toivoin ja seisten polvillaan sohvalla, pyllisti jumalaisen peppunsa. Märkä pillu kiilteli punottaen ja mieleni teki järjettömässä himossani vain yrittää työntää kyrpää sisään, mutta levitin vain pikkulutkan kiimalimaa kunnolla hänen haaroihinsa.

…Nautin hetken näkymästä, suutelin ja hyväilin pyöreitä pakaroita. Täydellinen kiimainen posliini teiniperse törrötti mekko melkein korvissa, sukat olivat valuneet reisistä makkaralle. Anni katsoi kiharoidensa seasta posket punaisina isäpuolen suonikasta parrua.
”Tuhma isi, sullon tosi törkee kyrpä!”

…Sovitin turpean terskan pillun huulille. Anni alkoi läähättää vingahdellen. Pyysin häntä puristamaan reitensä yhteen, joilloin kyrpäni jäi ihanaan liukaaseen puristukseen.

”…Nyt kulta. Haluutsä olla isin pikkuhuora?”
”…Haluuuuuunnh!”
”…Pyydä multa kyrpää.”
”… Anna mulle kyrpää isi…. anna kyrpää sun pikkuhuoralle.”

Aloin liikutella muhkuraista parrua Annin jalkovälissä, siten, että terska hieroi häpyhuulia. Säädin rytmiä lantiosta pitelemällä, mutta annoin Annin pyöritellä persettään
”Oih… oih oih iskä nussii mua… nussii oooooh… ”

Aloin pidentää liikettä. Halusin, että pikkulutkani saa koko suonikkaan varren mitalla. Olimme molemmat laukeamisen partaalla. Anni voihki, vinkui ja läähätti. Pieni perse pyöri ja nyki kiivaasti. Työntelin nyt lähes vain väristen, terska puristuksissa mehukasta pimpsukkaa vasten ja alavatsassa tuntui tuttu nautinnon vihlonta. Kohta lentäisi, Mutta Anni ehti ensin.
”Aah aah aaah oiiiii iskä oiiii vittuuuuh”.

…Annin reidet ja pakarat jännittyivät koviksi ja hän ponkaisi eteenpäin selkänojaan vasten, selkä niin tärisevälle kaarelle jännittyneenä,että pelkäsin sen katkeavan.

Kun Anni lopulta alkoi raueta, vielä vähän jälkiorgasmeissa värähdellen, käänsin hänet ympäri. Nostin hänen jalkansa rintaani vasten, kyrpäni oli taas nautinnollisessa puristuksessa. Työntöjen myötä terska tuli reisien välistä rytmikkäästi näkyviin häpykummulle. Tyttö katsoi sitä lumoutuneena.
”Mä tunnen sun karvat mun peppua ja pimppaa vasten”

…Saman tien alkoi nautinnon vihlaisujen sarja yhdistyneenä alavatsan ja lantionpohjan kouristuksiin. Lantioni läiskyi värähteleviin pakaroihin, kun pumppasin vielä muutaman pitkän kramppimaisen liikkeen, ”katso Anni, nyt isiltä tulee”, samassa sperma lensi paksuina suihkuina tytärpuolen vatsalle ja rinnoille.
”Oooh isin ihana pikkuhuora…. oothan sä mun?”

…Olimme pitkään sylikkäin, suudellen ja hyväillen. Anni oli selällään reidet oikean reiteni yli ja minä suukottelin pitkään hänen huuliaan, kaulaa, rintojaan. Anni hyväili sormillaan spermaista terskaa, joka vielä näkyi reilusti hänen reisiensä välistä.
”Mä haluun vielä joskus saada sun kyrpää oikeesti – mun sisään.”
”Saat kulta kyllä, sitten vähän isompana.”

…Ehdimme juuri käydä pesulla ja palata tv:n ääreen kun kuulimme soran rouskuvan auton renkaiden alla. Vaimo ja Annin isosisko tulivat kotiin.

…En tiedä vaistosiko Terhi jotain, niin epäluuloisesti ja vihamielisesti hän minua mulkoili. Minua tietysti harmitti, koska isosiskoa olisin perehdyttänyt ilomielin seksin saloihin. Sellaisia puppeleita hänen poikaystävänsä olivat olleet.

…Terhin kanssa kylmä kausi jatkui, ei mitään muutosta ollut näköpiirissä, vaikka kerran, kun olin nukahtanut sohvalle tvn ääreen, heräsin kauheaan panetukseen. Kyrpäni pullotti kotihousujen lahkeessa. Raotin silmiäni varovasti ja näin Terhin nojatuolissa, katselemassa minua tuskainen ilme kasvoillaan ja – ihan, kuin olisin nähnyt hänen nykäisevän kätensä pois hameen alta.

…Terhi saattoi myös muiden huomaamatta näyttää minulle jalkoväliään. Tv:tä katsellessa hän osasi asettua, niin, etteivät muut, paitsi minä, huomanneet mitään. Karvainen pillu näkyi läpinäkyvien pikkareiden läpi, tehokkaammin, kuin jos se olisi ollut paljaana. Joskus hänellä oli sukkahousut, jotka jättivät pillun paljaaksi. Ja kun Terhi huomasi minun käyneen syöttiin, hän vaihtoi ivallisesti hymyillen asentoaan.

…Mitään valoa ei näkynyt.

…Kunnes eräänä päivänä kuulin jotain, mitä en olisi ikinä osannut odottaa. Tytöt varmaan luulivat, että minulla oli työvuoro ja heidän äitinsäkin oli jo töissä. Annin huoneen ovi oli ilmeisesti auki, koska kuulin aikuisten makkariin tyttöjen puheen selvästi. Ja Terhin lause sai korvani hörölleen.
”Onks iskä koskenut suhun enää?”
”Mmm eei.”
”Siis ei tänne?”
”eeh eei”
”Eikä tänne, näihin?”
”Ei, mut eiks ne ookki kasvanut vähän?”
”Hmm, joo on ne tainnut kasvaa. Ootas, saanks mä vähän koittaa?”
”joo koita vaan”
Tässä vaiheessa olin ottanut kyrvän kouraan ja vetelin hiljaa pitkiä vetoja. Koitin hallita hengitystäni, ettei huohotuksen paljastaisi minua.
”Sä oot kehittynyt aika kivasti. Susta tulee kaunis. Hei katotaaks ihan kunnolla, että sullon kaikki okei?”
”Ai miten?”
”No sillee et ottaisit vähän vaatteita pois.”
”Emmä oikeen tiedä.”
”Ujosteleksä. Etsä iskän kanssa ujostellu yhtään. Ok jos mäkin riisun, niin käyks sitte? ”
”No sitte”
Kuului vaatteiden kahinaa ja mielikuvitukseni laukkasi sydämeni kanssa kilpaa.
”Ou jees, sä oot nätti. Ihanat pikku rinnat. Annas ku sisko koittaa, et ne on ihan okei, joo hyvältä tuntuu. Sun pitää kato oppia tunnustelemaan niitä, tällee. Sun nännit nöpöttää ihanasti, saanks mä antaa suukon niille?”
”Oih tuntuu kivalta. Sunkin nännit nöpöttää”
”Joo, niin tekee. Haluut säkin suukottaa niitä. Joo noin ooh, lisää oih. Miten sä osaat noin?”
”Mä tein niin iskälle ja sekin tykkäs. Teenks mä vielä?”
”Oh joo. Hei sullei oo vielä karvoja. Saanks mä koskettaa – ihanan sileä. Mikäs tossa kimaltelee? Ooksä kostee? Onkos pikkusen pikkupillu märkä?”
”Aaah joo kai, oooh”!

…Olin hiljaa vetäissyt kylpytakin päälle ja aloin varovasti hiipiä tyttöjen huonetta kohti. Kurkistin oviaukosta ja näin tyttöjen makaavan maton päällä, jättityynyyn nojaten täysin toisiinsa keskittyneenä. Terhi hyväili sormenpäillään Annin märkää pikkupillua. Anni tunnusteli uteliaasti Terhin rintoja posket punoittaen ja lantion hiljaa keinahdellessa Terhin sormien tahdissa.

…”Sä oot niin söpö pikkunen”, Terhi sanoi ja suukotteli Annin suuta ja kasvoja.” Haluutsä kokeilla miltä mun pillu tuntuu, kun siel on karvat?”

…”Jooh,” Anni kohottautui ja ojensi kättään samalla, kun isosisko levitti jalkojaan. Ja kun pikkusiskon pikkusormet koskettivat Terhin pillua, Terhi nytkähti ja huokaisi kovaa.

…”Jännän tuntunen, kun on nää karvat. Sä oot niin aikunen. Sitä paitsi sä oot ihan märkä. Paljon märempi kuin mä.”

…Annin kultaiset kiharat, jotka valuivat kauniisti, lähes peittäen upeasti kaartuvan selän ja rinnan nöpökät ja totinen pään nyökyttely, hänen puhuessaan isosiskolle, kiihottivat minua ja näköjään siskoakin, koska Terhi pyysi Annia työntämään sormia sisäänsä.

…”Mulle ei sopinut kun iskän yks sormi”, Anni sanoi työntäessään pikkusormiaan siskon märkään pilluun jolloin Terhi vääntyi kaarelle kasvot punaisena ja suu ammollaan. Pää retkotti tyynyn yli ja katseemme kohtasivat. En voinut olla hymyilemättä, kun tuo järkyttynyt katse tuli tässä tilanteessa.

…Astuin sisään, kylpytakkini törröttäessä keskivartalon kohdalta.
”Iskä ei”, Terhi henkäisi. ”Iskä kyllä” sanoin minä.
”Jaha täällä sitä hyväksi käytetään pikkusiskoa”, sanoin katsoen Terhiä kylmästi virnuillen.

…Anni näytti säikähtäneeltä ja aloitti, ”iskä me vaan tutkittiin, että kaikki on kunnossa, ku…”

…Annoin Annille hellän suukon suoraan suulle, Terhin aukoessa suutaan naama punaisena, saamatta kuitenkaan sanottua mitään.

…”Totta kai te saatte tutustua kehoonne ja tehdä namia toisillenne, mutta äiti ei sitten tykkää. Eihän me haluta, että äiti suuttuu, eihän,” sanoin katsoen Terhiä tiukasti silmiin. ”Eihän,” sanoin kietoen samalla samalla Terhin hiukset hellästi, mutta tiukasti kouraani.
”Ei,”Terhi mutisi lopulta.

… ”Sitähän minäkin, ja me voidaan nyt jatkaa sitä samaa leikkiä, kuin te teitte, mutta iskä on mukana. Iskäkin haluaa suukotella teidän tisuja ja katsoa, että kaikki on kunnossa, eikö?”

…Terhi katsoi kiukkuisena, kun Anni kiipesi heti syliini ja suutelimme pitkään samalla, kun hyväilin hänen ihania nisiään ja liu´utin sormiani hänen jalkoväliinsä. Ohjasin sitten Annia ensin imemään nännejäni. Sitten Anni kaivoi oma-aloitteisesti kylpytakin alta kivikovana seisovan parruni, jota hiplasi innoissaan.

… Kiristin otettani Isosiskon hiuksista ja suutelin häntä ahneesti, eikä hän tuntunut ihmeesti panevan vastaan, kouraisin samalla toisen rinnan käsittelyyni ja nipistin vähän nännistä, jolloin Terhi voihkaisi

…”Nyt Anni, isi katsoo myös siskon paikat, eikö niin ja työnsin sormeni törkeästi, mitenkään hempeilemättä Terhin märkään vittuun.
”Iskä ei niin kovaa”, Terhi pyysi ihan eri sävyllä, kuin millä oli puhunut minulle viimeksi.

..Lepyin sen verran, että hyväilin isipapan kokeneilla isoilla sormilla liukasta rakoa ja tytön voihkiessa suutelimme uudelleen. Nyt Terhin kieli kiemurteli kiihkeästi suussani. ”Kohta saat isin kyrpää”, kuiskasin hänen korvaansa. Tunsin Terhin ottavan suonikkaasta kyrvästäni kiinni ja runkkaavan hitaasti.

…Tiukensin otettani ja painoin Terhin pään kohti kyrpääni ja pakotin hänet imemään sitä jonkin aikaa. Halusin vain vähän kouluttaa tyttöä, mutta otteista päätellen hänellä oli jo kokemusta, eikä iskän kyrpä tuntunut mitenkään vastenmieliseltä. Huokailin, kun Terhi imi ja hyväili terskaa kielellään ja samalla runkkasi rytmikkäästi, syljellä liukastettua vartta.
”Hmm…. oah… aiissaat… katsos Anni kuinka hyvin isosisko imee isipapan kyrpää.”
” Mäkin haluun viel sit joskus tehdä tollee”, Anni sanoi ja hiveli ja kopeloi uteliaana pussejani ja kokeili kyrvän juuresta sen kovuutta ja muhkuroita. Purin hammasta ja voihkin sietämättömän nautinnon kourissa.

…Anni halusi enemmän, joten siskostaan piittamatta hän kiipesi takaisin syliini, ja halusi hieroa pilluaan seisovaa kyrpääni vasten, joten olimme hetken päästä toisiimme kietoutunut voihkiva, hikinen ja limainen raajojen sekamelska. Imiessäni Terhin nortin natsoina törröttäviä nännejä huomasin tyttösten sormeilevan toistensa pilluja, samalla, kun jompikumpi runkkasi hitaasti iskän kyrpää.

…”Anni, nyt Isi näyttää siskon kanssa, kuinka aikuiset tekevät sitä oikeasti.”Anni nousi vastahakoisesti pois sylistämme jolloin kellistin Terhin isolle tyynylle. ”Katso Anni”, ensin pidetään hyvänä näin,” kumarruin nuolemaan Terhin litimärkää pillua, jossa klitta seisoi jo isona.’

…”Oiiiih iskä ihanaa”, Terhi nappasi päästäni ja painoi kasvoni niin tiukasti pilluaan vasten, etten meinannut saada henkeä. En kuitenkaan antanut tytärpuolelle orgasmia vielä vaan, kutsuin Annin kanssani tutkimaan Terhin pillua, joka punoitti märkänä ja avonaisena..

…”Katso Anni Terhin klittaa, aika pitkä eikö”, hyväilin sitä kevyesti etusormella, jolloin Terhin lantio nytkähteli nälkäisenä”.
”Ooh iskä, mitä sä…”

…”Nyt Anni, koitas siskon klitorista, miltä se tuntuu.”
”Kovalta ja liukkaalta.”
”Näetkö, että se piteni ja kovettui vielä vähän, ihan kuin pikku kikkeli”
”Joo.”
”Sen voi ottaa suuhunkin, kuin kikkelin”
Anni kumartui ja suipisti huulensa Terhi ”kikkelin” ympärille
Terhi vääntyili ja huohotti naama punaisena ison tyynyn päällä.

”Se on pieni kikkeliksi, mutta se sopisi sinun pikku pimppaasi.”
”Joo”, Anni alkoi selvästi kiinnostua ajatuksesta, samoin Terhi.

…”Kumpi …”
”Anni menee alle”, sanoi Terhi nopeasti
”No niin Anni, menetkö sinä vuorostasi tyynylle”, Annia ei tarvinnut käskeä toista kertaa. Hän oli hetkessä selällään tyynyllä jalkojaan levittäen.Terhi tuli huohottaen Annin jalkojen väliin ja nosti toisen jalkansa Annin toisen jalan yli painoi klittansa siskonsa pimppua vasten. Se tuskin ylettyi kovin pitkälle, mutta Anni ilmeisesti kiihottui ajatuksesta niin paljon, että kiljaisi isosiskon karvaisen pillun puristuessa hänen posliiniaan vasten.
”Oiih Terhi, kovempaa” ”Nussi mua sisko!”

…Terhi nussi klitoriksellaan pikkusiskon reikään ja Annin kiljahtelusta päätelleen se riitti kiihottamaan Annia. Isosiskon köyrivät liikkeet ja märkien pillujen litinä, kiihkeät suudelmat ja voihkiminen kiihotti isäpuoltakin niin, että runkkasin kivenä seisovaa kyrpääni ja nautin kahden nuoren tytön vartaloiden rytmikkäästä nytkähtelystä.

…”Oooh Anni sä oot ihana.”

…Annin sormet lipsuttelivat omalla klitalla, ”sun pillu tuntuu niin hyvältäääh…. oiiiih oiih”, pikkusisko kiljui lauetessaan, mutta isosisko jäi vielä vaille ja kiimainen isäpuolikin odotti vuoroaan.

…Tytöt vaihtoivat paikkaa
”Nyt Terhi saat isin kyrpää.”

…Nousin niin, että Terhi näkisi kunnolla, iskän ison siittimen. Laitoin paksun terskan levälleen turvonneiden punaisten häpyhuulien väliin ja sanoin Annille, ”katsos nyt kun se menee sisään,” ja aloin hitaasti painaa suonikasta vartta tyttäreni pilluun. Liukkaat, äärimmilleen venyneet supistelevat pillun seinämät tuntuivat kyrvän jokaisella sentillä. Tiesin jo etten kestä montaa työntöä, orgasmin kihelmöinti tuntui jo alavatsassani.

… Kiimainen irvistys kasvoillaan Terhi nousi kourulle nähdäkseen ison kyrvän tunkevan hitaasti tilaa itselleen
…Terhi huusi, ”iskä oiih se sattuu, ihanaa, ihana kyrpä, nussi mua iskä, isi nussii isi nussii..”törkee sika… pane mua”!

…Anni katsoi kyrvän uppoamista huohottaen kasvot tulipunaisina, samalla, kun sormet taas lipsuttivat kiivaasti pikkuisessa pillussa.

…Junttasin kyrvän pohjaan ja imaisin Terhin nännin suuhuni ja imin kovaa ja hieroin nänniä kielellä, sitten toisen rinnan… jonka jälkeen aloin nussia tytärtäni raa´asti, Terhi huusi kurkku suorana, ”nussi mua isi kovaa anna kyrpää, mä en oo saanu pitkään aikaan!”
”No nyt saat kyrpää, isin pikkuhuora, isi panee sua nyt kunnolla!”

…Riuhtaisin Terhin raa´asti ympäri ja läimäytin kämmenellä kovaa perseelle, jolloin tyttö kiljaisi, runttasin kyrvän sisään ja nappasin hiuksista kiinni. Tytärpuolen pakarat läiskyivät ja useiden väkivaltaisten työntöjen jälkeen tunsin viikon spermalastin syöksyvän tyttäreni kuumaan, kouristuneeseen vittuun samalla, kun Terhiltä pääsi pitkä valittava huuto….

…Hetken päästä kuulin Annin vingahtelevan hengityksen ja pikkusormien litinän ja tunsin pikku kätösen tarttuvan toiseen käteeni, vievän sen liukkaaseen haarukkaan. Työnsin sormen Annin pilluun, jolloin Anni huusi kimeästi ja ponkaisi kaarelle…

4 kommenttia viestissä: “Isäpuolen piina 3”

 1. jodveenas says:

  Joo kyllä tämä meni metsää, vaikka ei tämä huono oölu, mut edelliset on parempia. 🙂 ja aiaiai:lle opettele kouluttaa tyttösi 😉 naiaesta saa tehtyy kunnon lutkan vain pikkusormea puörättämällä.. Kyllä noi seksitouhut nykyää alkaa niin nuorena.. En sano tarkasti, mutta kuulin että jo 10-11v tytöt harrastaa niitä..

 2. Tuhma says:

  AiAiAi taitaa olla oikeassa.

 3. jokuvaan says:

  Lisää!!

 4. AiAiAiAi says:

  Edelliset osat olivat kyllä parempia. Nyt tässä edetään liian kovalla vauhdilla ja varsinkin Annin puheet särähtävät korvaan ikävästi ja rikkovat illuusiota pahemmankerran. Ei noin pieni tyttö tuollaisia osaisi laukoa, kun tuntuu että vanhemmillakin naisenaluilla on vaikeata saada suustaan tuollaista teksiä.

Kommentoi

top