search
top

Ihanat naapurit 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (49 votes, average: 2.24 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatko tarina ihanat naapurit,kertojana tyttö

Oli kulunut kolme viikkoa,kun tutustuimme uusiin naapureihin,isäntäväki oli Jaana ja Jukka.Olin tulossa poikani kanssa sukulaisten luota,Suvi oli jäänyt naapureille,koska halusi olla tyttöjen kanssa.Suvilla oli myös synttärit,täytti 13v.Melkein heti kotiin tullessani Matias lähti kaverin kanssa johonkin leirille muutamaksi päiväksi,joten jäin Suvin kanssa kahdestaan.Tyttö palasi naapureilta kotiin ja haluaisin kuulla miten täällä on mennyt.Istuimme olohuoneessa juteltiin ja Suvi alkoi kertoa viikon tapahtumista.
– Yhtenä päivän lähdimme kaupunkiin jonnekin studiolle kuvauksiin,Jenna ja Anne olivat valokuvamallina tulevan syksyn nuorisovaate mainoksissa.Kun tulimme sinne studiolle,se oli vanha iso asuinhuoneisto,huoneet olivat korkeita ja siellä oli monta huonetta.Meitä opasti joku nuori sihteeri tyttö isoon olohuoneeseen istumaan ja odottamaan hetken.Pian ilmestyi kaksi tummaa komeaa miestä ja ne tervehtivät iloisesti nähdessään Jaanan ja tytöt, miehet suutelivat tyttöjä ja näin kuinka miesten kädet puristivat tyttöjen peppuja. Yksi miehistä kysyi Jaanalta, että kuka tämä tyttö on,Jaana esitteli minut ja minäkin sain melkoisen halauksen ja suudelman,mies painautui rintojani vasten lujasti,joten tunsin sen kalun vatsan alla.Miesten nimet oli Diego ja Juan,he olivat jostain Espanjasta.He ovat olleet tässä maassa muutaman vuoden ja tekevät ammatikseen muotivalokuvia etenkin naisista ja tytöistä.Kuvat sitten painetaan mitä erilaisiin mainoksiin sen sellaisiin.Anne ja Jenna menivät toiseen huoneeseen vaihtamaan vaatteita kuvauksia varten,niinpä jäin Jaanan kanssa odottamaan ja katsomaan kuvauksia.Yllättäen tämä Diego halusi minut ensin kuvattavaksi,olin vähän ihmeessä, mutta menin istumaan johonkin korkeaan tuoliin,minulla oli vain rintojen peitossa toppi asuste ja shortsit.Diego asetteli minut sopivasti tuolille,sillä välin Juan laittoi kamera tarvikkeet valmiiksi.Tunsin kuinka Diegon etumus kosketteli minua saatoin kuvitella miehellä olevan iso kalu,jota nyt aloin himota.Tunsin jo pientä pillun kosteutta,kyllä äiti sinulla olisi sama tilanne.

–Aivan varmasti,etelän miehet tunnetaan isoista kulleista,mutta jatka.

Diego alkoi ottaa kuvia,mies liikkui ympäri minua, kameran salamat välkkyivät tiheästi.Olin juuri lähdössä, kun hän pysäytti minut,hän halusi kuvata minut ilman toppia,epäröin vähän,mutta Jaana pyysi,että anna mennä vaan.Riisuin itseni,topin ja shortsit myös,jäljelle vain alushousut,jotka jo kostuivat,yritin vähän käsillä peitellä alapäätä.Juan lähti katsomaan missä muut tytöt viipyvät, Diego tuli lähelleni, mies suuteli taas, hieroi niskasta kohti selkää,sitten Diego otti t-paidan pois,koska studiossa on kuuma ja kyllähän siellä oli.Tunsin miehen farkkujen sisällä kovan kullin,Diego laittoi käteni housujen vetoketjulle,se oli merkki,minun pitää avata farkut.Aloin avata housuja,laskin ne alas,alushousujen alta alkoi paljastua valtava kyrpä,se tuli melkein ulos kokonaan,mies pyysi laskemaan ne alas,tein niin,silmäni oli pudota kun tuo valtava iso kyrpä nousi lähes suuni eteen. Diego laittoi pienet sormeni tuon patukan ympärille.Tiesin mitä piti tehdä, aloin runkata kullia esinahka liikkui edestakaisin,paksu terskanpää hohti kiimanesteessä, vaistomaisesti otin kullinpään huulieni väliin maistellen kullia, se tuntui ihanalta.Samassa huomasin sen sihteeri tytön tulevan meitä kohti,en tiedä minkä ikäinen tyttö oli, mutta ei minua kovin paljon vanhempi.Tyttö alkoi riisua itsensä ja oli hetkessä alastomana, hän meni Jaanan luokse ja suuteli Jaanaa.Tyttö aloitti Jaanan riisumisen kaikki vaatteet pois.Tyttö meni polvilleen Jaanan eteen ja alkoi suudella,nuolemaan Jaanan vittua.Minulla oli yhä Diegon kova kyrpä suussa,imin sitä ahnaasti hitaasti,nuolin kullinvartta palleja,liikutin kieltäni pitkin kullia upotin terskanpään suuhuni,olisin halunnut maistaa spermaa,aloin runkata kovempaa tahtia,tunsin kuinka mieheltä alkaa kohta tulla,hän saa orgasmin,sitten mies huusi jotain ja ensimmäinen lasti alkoi tulla,spermaa syöksyi valtavalla voimalla suuhuni, otin kaikki ja nielin spermat.Voitko äiti kuvitella kun 13v tyttö nielee spermaa.

– Mutta sehän on ihanaa,niin minä tekisin.Riisutaan vaatteet pois,niin jatka kertomusta.

Sen Diegon kulli seisoi yhä kovana spermassa,Diego otti alushousuni pois ja alkoi nuolemaan vittua,miehen kieli tunkeutui sisälleni olin kiimassa,värisin,miehen kieli lipoi häpyhuulia, klitorista. Vittuni oli ihan kiimasta märkä,halusin kyrpää sisään.Diego nousi ylös otti kullista kiinni ja alkoi tuoda sitä kohti vittua,spermassa oleva kulli työntyi sisääni. Diego alkoi nussia hitaasti ja hetken kuluttua sain jo orgasmin,katsoin yhteen nurkkaan,jossa oli taulu TV,näin sieltä kuinka toisessa huoneessa Juan nai Annea ja Jennaa,Anne ratsastaa iso kalu vitussa ja Jenna on takana niin,että voi ottaa kullin pois vitusta ja ottaa suihin,on tämäkin studio ajattelin.Diego nussii minua kuin kiimainen sonni,olen aivan hikinen.

Diego antaa taas spermat tulla nyt vittuuni,josta jo unelmoin,mies pitää kullia yhä vitussa, ettei spermat valu ulos,sitten hän vetää hitaasti kullin ulos painaa sormilla häpyhuulilla vitun aukon kiinni, jotta spermat pysyy sisällä. Hetken päästä Diego vie minut toiseen huoneeseen ja sihteeri tyttö seuraa,Jaana kuiskaa minulle kuka tyttö on,Tyttö on Juanin tytär 15v Nina.Tytöllä on kauniit kiinteät rinnat vähän isommat kuin minulla,vitussa ei karvaa.Olemme kaikki neljä isossa sängyssä.Nina tulee minun luo suutelemme toisia,Nina alkaa nuolemaan vittuani jossa on Diegon kullin spermat Nina saa osan spermoista suuhun,sitten hän sylkee vähän minulle suuhun,nielemme spermat.Diego tulee meidän luo kyrpä pystyssä,alamme ottaa suihin,koko tuo mahtava kova kyrpä menee Ninan suuhun kokonaan,menen miehen alle,jotta voin nuolla palleja samalla.Diego antaa välillä minun imeä kullia.Sitten Nina on selällään ja minä olen päällä,Diego tulee takaapäin,mies työntää kullia vittuuni ja aloittaa hurjan nussimisen,vittuni puristaa kullia,haluan pitää sen pitkään sisälläni,Jaana tulee taakseni,Diego vetää kullin ulos ja Jaana ottaa vitunmakuisen kyrvän suuhunsa imee himokkaasti.Diego panee kullin takaisin vittuun,mies nussi taas samalla tavalla kuin hetki sitten,saan orgasmin toisensa perään,Jaana antaa Diegolle jotain voidetta,Diego laittaa sitä peppuuni ja kullille jotain muuta.Sitten mies työntää rasvoitetun kullin peppuuni,huokaisen inahdan kun tuo kova kyrpä yrittää tulla sisään,sanon Jaanalle,et se ei mahdu sisään. Jaana auttaa hieman Diegon kyrpää menemään sisään,kyrpä menee hitaasti se tekee kipeää, mutta sitten se on jo sisällä,Diego panee minua kyrpä perseessä,se liikkuu yllättävän helposti.Äiti onko sinua nussittu perseeseen?

– On toki minusta se ihanaa kun kulli on siellä ja ennen kaikkea kun mies roiskaisee spermat sisään, saitko sinä?
– Diego nussi pitkään Nina oli yhä allani,mies pani minua raivokkaasti,odotin vain anus kipeänä milloin spermat tulee,ei mene kuin hetki ja Diego laukeaa pitkän sperma lastin sisään.Diego vetää kullin ulos spermat valuu pitkin häpyhuulia alas kohti Ninan suuhun,tyttö ottaa kaikki mitä tulee ja nielee spermat,Jaana ottaa spermassa olevan kullin suuhun,imee sen puhtaaksi,Diegon kulli seisoo taas kovana, nousen Ninan päältä paikat kipeinä,minua pantu,naitu, nussittu joka reikään spermat perseessä,vitussa ja suussa. vaikka olen väsähtynyt,silti haluan lisää.Menen katsomaan Annea ja Jennaa menen sisään samaan sänkyyn,Juan panee Jennaa ja Anne hieroo vittuansa,menen Annen vierelle suutelemme,nuolemme toistemme vittua,Anne saa vähän maistella Diegon sperman tähteitä vitustani.

Juan saa pian orgasmin ja me tytöt ollaan tiiviisti kiinni toisissamme ja Juan runkkaa kullia ja spermaa alkaa tulla meidän suihin mies ravistelee kullista loput spermat.Nuolemme toisiamme tyytyväisenä.Sitten on aika ottaa ne kuvat tytöistä,noin puolen tunnin kuluttua koko päivä alkaa olla ohi,ennen lähtöä kutsuin kuvaus tiimin meille vierailulle.

–No..äiti mitä pidit?

–Tuo oli aivan ihan kuulla,tulin nyt jo kiimaan, katso kun minun vittu on märkä ja hei..tyttö sinulla on ihan märkä vittu myös,mitäs jos nuoltaisi toisiamme,rakas tyttäreni.

–Joo tehdään niin,muuten minulla on yllätys sinulle,kohta saat nähdä.

–Mikä kerro nyt Suvi.

–Pian saat tietää..

4 kommenttia viestissä: “Ihanat naapurit 2”

 1. kauheaa tzaipaa says:

  Tämä teksti sekä kaikki muutkin tekijän julkaistut tekstit ovat rikos ihmiskuntaa vastaan. Moderaattorin seula vuotaa kyllä luvattoman löperösti…

 2. lilli says:

  jatkoa,Äidillä on naapurin Jaana kokeilematta !

 3. carolynn says:

  Samaa mieltä kuin vierailija. Teksti oli hirveää luettavaa. Idea oli ehkä ok, mutta kerronta oli kaamea.

 4. vierailija says:

  Melkoisen kökkömäistä kerrontaa, paljon jäi parannettavaa… Teksti on kamalaa puuroa ja pilkkuja riittää, sitä paitsi välimerkin jälkeen pitää ola välilyönti, nyt on raskasta luettavaa koko teksti.

Kommentoi

top