search
top

Heidin yllätys

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (71 votes, average: 3.21 out of 5)
Loading...

Koiraepisodin jälkeen Heidi oli ollut tavanomaista vaitonaisempi enkä minäkään ollut viitsinyt ottaa asiaa puheeksi. Päivisin yksin ollessani olin kuitenkin monet kerrat tapahtumaa muistellut ja runkannut. Harmittelin mielessäni, etten ollut asentanut kameraa myös Heidin huoneeseen, jolloin tuo koko tapahtuma olisi tallentunut myös videonauhalle.

Eräänä iltana olimme kuitenkin Heidin kanssa kahdestaan kotona, sillä vaimoni oli mennyt töiden jälkeen käymään jumpassa ja aikoi mennä sieltä suoraan kavereiden kanssa ulos. Kannoin puita saunalle ja virittelin tulta pesään kun yhtäkkiä tyttö ilmestyi saunan oviaukkoon. Lykkäsin luukun kiinni ja istahdin saunajakkaralle.
-”Mitäs likka?”, utelin Heidiltä, jolla oli selvästi jotain mielen päällä.
-”No mä siitä viime kertasesta… En mä tienny, et sä tulisit sillee kotiin.” tyttö sopersi.
-”Eihän tuo mitään, musta se oli tosi kiihottavaa ja mä oon miettiny sitä tosi monesti sen jälkeen”, tunnustin.
-”Ai oikeesti?!?”, Heidi huudahti ja hänen ilmeensä kirkastui selvästi.

Istuimme vierekkäin saunajakkaralla kylkikyljessä ja juttelimme pitkään aiheesta. Välillä hiljenimme molemmat ja kuuntelimme saunan pesässä poksuvia puita. Heidi oli hävennyt tapahtumaa eikä ollut uskaltanut siitä kanssani jutella. Tilanteeseen oli vain ajauduttu kuukausia aiemmin kun tyttö oli juuri tullut suihkussa ja ollut pelkkä pyyhe ympärillään etsimässä sopivia vaatteita.

Rontti oli tullut ja työntänyt kuononsa pyyhkeen alle ja yllättäin lipaissut paljasta pimppiä. Aluksi Heidi oli säikähtänyt ja ajanut koiran pois, mutta hetken kuluttua hänen poskiaan oli alkanut kuumottaa ja ajatus koirankielestä lipomassa häntä kiihottamaan. Tilaisuus oli tehnyt varkaan. Koska Heidi oli yksin kotona, niin hän oli asettunut sängylle makaamaan ja avannut pyyhkeensä. Hän tunsi kuinka hänen pillunsa suorastaan valui märkänä kun hän raotti jalkojaan. Kurkku tuntui kuivalta, mutta hän sai kutsua koiraa luokseen. Arkaillen Rontti oli tullut huoneeseen ja jäänyt katsomaan sängyllä makaavaa tyttöä. Heidi oli jatkanut maanittelua ja lopulta koira oli häntä heiluen tullut luokse.

Tarinan lomassa lisäsin hiipuvaan saunan pesään puita ja katselin kuinka Heidin posket punehtuivat. Johtuiko lie lämpiävästä saunasta vai kiihotuksesta muistellessaan ensimmäistä kertaansa, mietin mielessäni. Samalla painoin omaa kyrpääni housun lahkeeseen ja huomasin housuihini ilmestyneen kostean läikän…
Tutkaillen Rontti oli nuuhkinut tytön alapäätä. Pelkkä koiran nuuskuttava kuono oli tuntunut taivaalliselta. Lopulta koira oli lipaissut märkänä valuvaa pimpsaa. Karhean kielen kosketus oli kuin salamanisku ja Heidin oli pakko vinkaista, niin hyvältä se tuntui. Koira oli säpsähtänyt vinkaisua ja lopetti. Tyttö jatkoi maanittelua ja sai koiran jälleen lipomaan alapäätään. Kokemus oli silkkaa nautintoa. Heidin selkä oli taipunut kaarelle ja hän oli tarjonnut lantiotaan paremmin tarjolle. Käsillään hän oli puristanut päiväpeittoa niin lujaa, että käsiin oli melkein sattunut. Kiima oli sumentanut Heidin ajatukset ja hän tunsi vain kostean ja karhean kielen lipovan innokkaasti hänen pimppiään. Hänen huokailunsa ja kimeät vinkaisut kaikuivat päässään.

Huoneen täytti äänekäs lussutus koiran nuollessa innokkaasti sykkivää pimppiä. Miljoonat hyvänolon aallot säkenöivät Heidin aivoihin. Koko ajan tyttö tarjosi lantiotaan paremmin tarjolle ja nautti. Lopulta kielen osuessa kunnolla äärimmilleen turvonneeseen klitorikseen Heidin vartalossa räjähti. Hänen emättimensä alkoi sykkiä voimakkaasti. Selkä taipui kaarelle ja tuntui kuin koko vartalo olisi krampannut. Lämmin tunne levisi sykkivästä pimpistä kaikkialle kehoon. Rontti kuitenkin jatkoi nuolemista ja jokainen lipaisu sai koko tytön vartalon nytkähtämään. Lopulta Heidi vajosi raukeana sängylle ja koko hänen vartalonsa rentoutui. Hän makasi silmät suljettuina raskaasti huohottaen ja kasaten itseään.

Tyttö ei ollut ehtinyt reagoida lainkaan kun yhtäkkiä koira oli hypähtänyt sängylle ja terävät kynnet raapaisseet kylkiä. Samassa kova patukka oli alkanut tökkiä alapään seudulle. Osumia oli tullut nopeaan tahtiin kaikkialle, reisiin ja välilihalle. Juuri kun Heidi oli alkamassa kieltämään Ronttia, hän tunsi kuinka patukka osui märkien häpyhuulten väliin, levittäen niitä erilleen. Kipu viilsi alapäätä suipon siittimen upotessa rajusti kerralla pillun pohjalle ja törmäten kivuliaasti kohdun kaulaan.

Tytön silmissä vilkkui palloja kiimaisen koiran aloittaessa rajun tikkaamisen edes takaisin seivästetyssä pillussa. Heidi kykeni vain levittämään jalkojaan ja nauttimaan kun häntä otettiin rajusti. Hän tunsi kuinka kovat kivespussit hakkasivat hänen välilihaa samalla kun siitin uppoutui syvälle hänen sisälleen. Rontti läähätti kiivaasti Heidin korvaan ja koiran karvainen vatsa hankasi ihanasti orgasmin jäljiltä herkkää klitorista syösten tytön uuteen orgasmiin. Heidi tunsi olevansa yhtä sykkivää kokonaisuutta orgasmien vyöryessä hänen ylitseen. Orgasmit eivät olleet niin voimakkaita kuin yleensä, mutta ne tulivat sarjoina ja niitä oli useita. Tyttö ei ollut koskaan ennen kokenut vastaavaa eikä pystynyt millään laskemaan orgasmien määrää. Kiiman sumusta hän kuuli hokevansa ”ihanaa Rontti, just noin, nussi mun pillua, nussi”.

Yhdyntä ei kestänyt kauaa, mutta se oli raju ja innokas koira työntyi kymmeniä kertoja minuutissa Heidin arkaan pilluun. Lopulta koira alkoi inistä ja lykkiä rajummin. Yhtäkkiä Heidistä tuntui kuin hänen sisälleen olisi työnnetty pesäpallomaila ja koko pillu repeäisi. Kivun ja nautinnon sekoittuessa elämänsä voimakkaimmaksi orgasmiksi Heidi tunsi kuinka kuuma sperma suihkusi hänen emättimeensä ja hänen silmissään sumeni.

Tyttö ei tiennyt oliko hän menettänyt tajuntansa, mutta seuraavan kerran hän oli havahtunut kun Rontti oli seissyt lattialla ja nuollut pillusta valuvaa spermaa. Heidistä tuntui kuin koko alapää olisi ollut tulessa ja jopa hellä nuoleminen sattui. Lähes voimattomana hän oli vajonnut lattialle ja kaapannut koiran syliinsä.
Tarinan aikana panin merkille, että Heidin nännit olivat kovettuneet ja paistoivat nyt paidan läpi. Hänen ääneensä oli myös muuttunut hiljalleen paksummaksi ja kiihkeämmäksi tarinan edetessä. Itsestäni tuntui kuin kaluni räjähtäisi sillä niin kovana se sykki lahkeessani. Samassa havahduin saunan kuumuuteen. Olin lisäillyt huomaamattani puita pesään ja sauna oli kylpemiskunnossa.

Nousimme ylös penkiltä ja menimme riisumaan vaatteitamme pukuhuoneeseen. Heidin riisuessa pikkuhousuja huomasin hänen vatsansa hieman pyöristyneen. En todellakaan tiedä mitä ajattelin tuolla hetkellä sillä päässäni risteili miljoonia kysymyksiä. Heidi huomasi, että katsoin hänen vatsaansa ja samalla kysyin: ”Ootko sää.. kuka?” Hetkessä tytön kasvot helahtivat tulipunaisiksi ja hän keskeytti epämääräisen mutinani kuiskaamalla arasti ”sinä”…

-”Mit..mit..kuin?”, änkytin.
-”En mä oo ollu kenenkään muun kans sen jälkeen ku me oltiin ekan kerran, tai no… mut Ronttia ei lasketa.”, Heidi selitti.
-”Mulla on nyt jääny kolmet menkat väliin ja viime viikolla kävin nuortenneuvolassa.”, hän jatkoi.
-”Eli melkeen kolme kuukautta meni ennen ku tärppäs…”, Heidi alkoi hymyilemään. Hetkessä hän kuitenkin vakavoitui ”En mä tienny miten kertoa sulle.”
Olin täysin shokissa. En tiennyt yhtään mitä ajatella. Seisokkini oli tiessään ja päässäni löi tyhjää. Kaappasin tytön syliini ja rutistin häntä hellästi. Samalla pyörittelin kysymyksiä mielessäni. Seisoimme pitkään hiljaa sylikkäin, alastomat vartalomme vastakkain painautuneina. Kunnes Heidi rikkoi hiljaisuuden ”Mä aattelin pitää hänet.” Tuon lauseen myötä isälliset vaistoni heräilivät. Kävin uudestaan mielessäni niitä samoja ajatuksia kuin parikymmentä vuotta aiemmin.

Irtaannuimme toisistamme ja kysyin Heidiltä siirtyisimmekö saunaan. Tyttö kääntyi ympäri ja minä kävelin hänen perässään saunaan. Istuimme lauteille vierekkäin ja hiljaisuus laskeutui jälleen. Aloin pikku hiljaa selvitä järkytyksestä ja tajuta tilanteen.
-”Etkö sä sit syö pillereitä..?”, sain viimein änkytettyä.
-”En mä oo enää vuoteen syöny ku niistä tuli paha olo ja mielialavaihteluita.”, tyttö vastasi.
Nyt vasta muistin, että Heidillä oli tosiaan vähän ennen meille muuttoa ajanjakso, jolloin hän hyppi seinille pienistäkin asioista ja saattoi pillahtaa itkuun ilman mitään syytä. Tiesin tytön syöneen pillereitä aiemmin, joten koko asiasta ei ollut ollut puhetta. Nyt vasta tajusin, ettei meillä ollut minkäänlaista ehkäisyä koko aikana.
-”Mikset sä sanonu mitään..?”, ihmettelin.
-”No ekalla kerralla kaikki tapahtu niin nopeesti ja sit sen jälkeen se tuntu vaan niin hyvältä ku sä laukesit mun sisälle enkä mä niin sit aatellu tai se oli jotenki kiihottavaa.”, tuon sanottuaan Heidi punastui ja painoi kasvonsa alas.

Jostain syystä Heidi näytti nyt kauniimmalta kuin koskaan aiemmin, jotenkin paljon naisellisemmalta. Punehtuneet kasvot kuitenkin kertoivat tyttömäisestä ujoudesta. Todennäköisesti kuvittelin vain mielessäni, mutta tytön massu näytti ihanan pyöreältä ja isolta. Vein käteni massulle ja aloin silittelemään sitä hellästi. Heidi säpsähti kosketusta, mutta pian hänen kasvoilleen levisi iloinen hymy. Tyttö selvästi nautti kosketuksesta ja alkoi rentoutua jatkaessani silittelyä. Hän nojautui taaksepäin ja pullisti massuaan, jotta se näyttäisi entistä isommalta. Totesimme melkein yhteen ääneen ”pullat on uunissa” ja purskahdimme molemmat nauramaan. Tunnelma keveni hetkessä. Ajatus siitä, että olin saattanut teinitytön raskaaksi sai kaluni kovettumaan…

11 kommenttia viestissä: “Heidin yllätys”

 1. lukija says:

  Huikeeta tekstiä nää sun kaikki jutut!

 2. omg says:

  Mitähäb se vaimo sanoo

 3. mun nautinto? says:

  Rakastan kun koira nuolee pilluu siis niin ihanaa

 4. jussi says:

  Hyvin on pullat uunissa tässä tarinassa.

 5. Wutafek?!? says:

  Mnii vähä sekavaks ku kommenteja luon oliko se sen setä!? Kiva kun nyt kerrottiin 🙂

 6. Sepe says:

  Tuttu tunne, prle. Minä panin paksuksi kanssa yhden nuoren pimun, ikä eroa 22 vuotta.

 7. minä vain says:

  Sä oot vaan tosi hyvä kirjoittamaan… Lisää Heidin ja sedän suhteesta vauvamasun kanssa 😀 mites vaimo reagoi, sekin ois kiva saada luettavaks, ku oma mies pannu holhokin raskaaksi 😀

 8. Okei says:

  Nyt vaa sitä seksiä kun maha alkaa kasvaa…

 9. Holiday says:

  erittäin poikkeava

 10. Trickster says:

  Olen samoilla linjoilla fr11k1n kanssa, tämä oli oikeastaan kuin luku pidemmästä tarinasta, eikä joka luvussa tarvitse harrastaa seksiä, vaan tarinaa voi viedä vain eteenpäin.

  Kaipaisin edelleen hahmoihin enemmän sisältöä, voisit vaikka vaihtaa tarinan kertojaa miehestä naiseen tai vaikka vaimoon, joka on tähä mennessä pysynyt ulkopuolella.

 11. fr11kk1 says:

  Oli varsin poikkeava tarina, kun päähenkilöt eivät sekstailleet ollenkaan keskenään. En myöskään ole aiemmin lukenut eläinseksiä sisältäviä novelleja, mutta jotenkin se ei häirinnyt tässä pahasti. Kovin hyviä parannusehdotuksia en osaa nyt antaa, mutta jatka kirjoittamista.

Kommentoi

top