search
top

Liikuntahallissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (129 votes, average: 3.83 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Opettaja on todellinen nuoruudestani. Eikös kaikilla ollut se tietty opettaja joka sai housussa painetta aikaseksi?

Oli yläasteen ysiluokka. Panetti melkeimpä kokoajan. Välitunnit olivat koulun parasta aikaa, kun tytöt kulkivat melkein rantavaatteissa ulkona auringon paahtaessa heidän kauniille vartaloilleen. Oli ihanaa katsella salaa aurinkolasien takaa heidän terhakkaita, nuoria tissejä ja pyöreitä peppuja. Siinä oli seisokissa välillä peittelemistä.

Olin itse mielestäni hyvännäköinen miehenalku, joka pelasi vapaa-ajallaan jalkapalloa. Lempiaineeni oli tietenkin siis liikunta, jossa olin melkein kympin oppilas. Vielä en ollut sitä kymppiä todistukseen ikinä saanut, mistä lie johtunut.
Katselin matematiikan tunnin lopuilla kelloa, jokohan päästäisiin syömään. Ei kestänyt kauaa, kunnes opettajamme päästi luokkamme. Ruokaa tarvitsimmekin nyt, sillä seuraavaksi meillä olisi liikuntaa.

Otin kavereideni kanssa ruokaa ja menimme suosikkipöytäämme, ruokalan astiakärryn viereen, lähelle ovea. Se oli paras paikka, sillä samalla kun oppilaat veivät ruoka-astioitaan pois, joutuivat he kumartumaan kun asettivat tarjotinta astiakärryn alaritilälle. Jos jollain tytöllä oli vähänkään kaula-aukkoa, niin näkymä sisään heidän kumartuessaan oli estoton. Siitä ruokapöydästä oltiin tapeltukin joskus.

Liikuntatunnille mentäessä parit kaverini jäivät vetämään norttia matkalle, minua ei se kiinnostanut ja jatkoin matkaa yksin. Olin näköjään ajoissa, kun ketään muuta ei ollut vielä ehtinyt kerääntyä ‘kulmaan’. Kulma oli paikka jossa odotimme opettajaamme, joka veisi meidät siitä sitten joko sisäliikuntaan, tai ulos urheilukentälle. Aikani odottelin, kunnes kaverinikin tulivat paikalle.

“Mennään sisälle” huusi opettajamme Heli. Heli oli varsin lyhyt ja kuuma, jotain päälle 25- vuotias sijaisopettaja, joka oli tullut sijaiseksemme, oikean opettajan loukattua jalkansa pahasti.
“Voi jumalauta! Tälläsellä kelillä? Ootsä jotenki tyhmä?” Luokkamme ‘paha jätkä’ Saku purjasi.
“Suu kiinni tai tulee jälki-istuntoa” vastasi Heli.
“Urheilukenttä on varattu tytöille, joten menemme sisään.

Valitus loppui siihen. Heli kääntyi kannoillaan ja meinasin pyörtyä näystä. Helillä oli päällään tiukat urheilutrikoot, jotka korostivat hänen ihanan pyöreää ja piukkaa pyllyä. Trikoitten alla näkyi saumojen perusteella olevan urheilustringit ja saumat katosivat Helin ihanaan peppuvakoon. Hänen vaaleat hiukset oli laitettu poninhännälle, joka roikkui takana heiluen puolelta toiselle hänen kävellessään sisälle ovesta. Voi kuinka ihanasti Helin perse keinui myös. Siinä pienessä ajassa himokkaan yläasteikäisen mielikuvitus ehti laukata jo pitkälle. Huomasin että pieni seisokinpoikanenkin minulle ehti tulla siihen mennessä kun pukukoppiin päästiin.

Pelasimme koripalloa. Siitä ei tullut sitten kertakaikkiaan mitään, sillä en saanut Helin persettä mielestäni. Se oli vaan niin ihana. Heli oli joskus kertonut nuorempana taitoluistelleensa. Sieltä hän oli varmasti saanut tuon jumalaisen takamuksen, ja muuten hoikan vartalon. Helillä ei kovin isoja tissejä ollut, A-kupit, arvelin. Mutta terhakkaat kun mitkä!

Tunti saatiin päätökseen ja kaikki ryntäsivät suihkuun. Kaikki paitsi minä. Syy ei ollut siinä että olisin hävennyt vartaloani jotenkin. Itseasiassa olin luokkani muiden poikien rinnalla kovin lihaksikas, paremmassa kunnossa ainakin, johtuen elämäntyylistäni. Tottakai kaikki haluavat aina vähän isompaa alakertaan mutta olin kyllä ihan tyytyväinen omaan varteeni. Illalla oli tärkeä matsi, joten jalat piti vähintään venytellä.

“Mikset säkin mennyt suihkuun?” kysyi Heli.
“Mulla on tänää illalla kauden vika matsi. Voitolla noustaan sarjaa ylemmäs.” vastasin ja otin nilkastani kiinni venyttäen etureittäni
“Aijjaa. No, venyttely onkin tärkeätä ennen isoa urheilusuoritusta.” Heli totesi. “Haittaako jos mäkin jään vielä vähäksi aikaa? Mun jalat on ihan tukossa eilisen treenien jälkeen”
“Joo, jää ihmeessä”, vastasin. “Ai sä luistelet vielä?”
“Joo. Tai vähemmän kun ennen, mutta kyllä mä spagattiin vielä pääsen.”
“Näytä”, tokaisin. Olisi kiva nähdä kun tuo peppu taipuu, mietin.
“No en mä nyt oikeesti”, Heli naurahti. “Ehkä avun kanssa.”
“No haluutko kokeilla?”, sanoin ennen kun ehdin itsekkään tajuta.
“Kokeillaan vaan”, naurahti Heli hymyssä suin.
Heli meni selälleen makaamaan ja nosti jalkansa ylös.
“Tuu tähän mun eteen polvilleen ja työnnä mun jalkoja sivulle.”, hän ohjasi.

Tein työtä käskettyä ja tartuin Helin siroihin nilkkoihin. Aloin viemään jalkoja poispäin toisistaan. Tilanne oli todella outo, mutta minua ei haitannut, eikä todellakaan alapäätäni. Minä siinä levittämässä koulun kuumimman opettajan jalkoja haralleen. Välillä Heli inahti, kun teki tiukkaa. Sillon vein takaisinpäin ja aloin taas viemään jalkoja erilleen. Mielikuvitukseni alkoi taas temppuilla ja aloin miettimään millaistahan olisi saada Heliltä tässä asennossa, tässä paikassa. Kullini paisui taas vähän kun mielessäni pyöri vain Helin piukka perse ja terhakkaat tissit.

“Mikä vikana?”, Heli kysyi. Ja palautti minut takasin maan pinnalle. Pelästyin vähän.
“Ei mikään.”, vastasin nopeasti.
“Ai että kun tekee hyvää”, Heli sanoi silmät suljettuna. “Just noin. Ahh.”

“Ei jumalauta.” ajattelin kun näin sen. Opettajani tiukkojen trikoiden etuosaan oli muotoutunut pieni kumpu jonka väliin kangas oli pingoittunut. Helin jumppavako. Kullini paisui taas ja se oli jo melkein juhlakunnossa. “Voi helvetti”, ajattelin. Minä tässä levittelemässä opettajani haaruksia kulli ojossa. Olen kuitenkin niin kiimassa että on täysin mahdotonta käskeä sitä alas. Haluan koskea Helin vakoa. Haluan haistella sitä. Nuolla sitä. Leikkiä suullani sillä. Varovasti lasken päätäni kumpua kohti. Sydämeni pamppaa. Olen jo niin lähellä että voisin koskea sitä kielelläni. Haistan sitä. Kiimani kasvaa pillun hajusta. Nuuhkaisen uudestaan. Kullini paisuu täyteen mittaansa. Nostan pääni takaisin ylös, sillä en halua jäädä tästä kiinni. Helin jalat ovat jo melkein vaakasuorassa.

“Sanoinhan mä. Menee vaikka kuinka helposti”, sanoi Heli ja katsoi minua suoraan silmiin pieni virne naamallaan. Helin nännit näkyivät kovana hänen paidan läpi. En tiedä mikä pani minut tekemään seuraavan : Kumarruin hitaasti Helin päälle ja suutelin häntä. Heli suuteli minua takaisin. Olin taivaassa. Suutelimme toisiamme vähän aikaa kunnes Heli työnsi itsensä pois ja sanoi:
“EI EI EI EI!! Näin ei voi käydä!”
“Shhh… Heli hei, älä huuda. Ei ole mitään hätää. En mä kerro kenellekkään.”
“..Mut en mä voi, sä oot mun oppilas, multa lähtee työ jos joku kuulee tai näkee!”

“Shhhh..”, sanoin ja suutelin häntä uudestaan. Heli yritti rimpuilla pois mutta oli vielä allani, eikä päässyt pois. Hän yritti väännellä itseään pois tilanteesta. Aloin hieroa hänen toista rintaansa ja hän inahti. Mitä enemmän hieroin, sitä enemmän alkoi hän rentoutua. Rimpuilu loppui ja huomasin että hän alkoi nauttia tilanteesta. Nostin pääni ja näin hänen himokkaan katseen.

“Ei ole mitään hätää. Kukaan ei saa tietää”, sanoin
Aloin suudella häntä kaulasta alaspäin. Tartuin molemmin käsin Helin tisseihin. Ne oli mukavan pienet ja terhakkaat. Heli huohotti kiihottavasti. Penikseni oli kova kuin kivi.
Vein itseäni kokoajan alemmas opettajani kiihottavaa vartaloa. Helillä oli aivan ihana timmi vatsa. Nostin hänen paitaa ylemmäs, jotta näkisin paremmin sen. Nostin paidan hänen rintojensa yli. Hänen urheiluliivinsä paljastui alta. Ja kaksi pientä nöpöttävää nänniä niiden läpi.

Nousimme istumaan ja otin hänen paitansa pois. Yritin nostaa Helin liivejäkin pois hänen päältään, mutta hän esti.
“Anna mä”, Heli sanoi rauhallisesti ja nosti urheiluliivinsä päänsä yli. Ihana pieni rintapari pääsi vapaaksi. Helin nännit oli kivan pienet ja vaaleanruskeat nännipihat kiersivät ne sirosti. Otin toisen käteeni puristeltavaksi ja toista aloin nuolla ja imeä. Heli alkoi huohottaa. Ne olivat ihanimmat rinnat mitä olin ikinä saanut puristella. Saati nuolla. Oli minulla tyttöystäviä ollut, mutta heidän tissit olivat joko olleet kamalan litteitä tai muuten epämuotoisia. Helin tissit oli juuri sellaiset pienet joista olin aina haaveillut saavani iloa. Vaihtelin välillä kumpaa rintaa käsittelin suullani. Heli huohotti kovasti.

Asetin Helin taas selälleen ja aloin suudella häntä mahan suuntaan. Helin rintakehä nousi ja laski kiihtyvästi. Ihailin opettajani litteää ja timmiä vatsaa. Menin hitaasti alaspäin vaikka se oli näin kiimassa miltei mahdottomuus. Olisin vain halunnut repiä Helin vaatteet pois ja nussia häntä lujaa. Mutta etenin silti rauhallisesti, sillä liika hätäily saattaisi saada hänet muuttamaan mielensä.
Otin Helin urheilutrikoiden vyötäisiltä kiinni ja aloin vetämään niitä pois päältä. “Kuinka hitossa näin tiukat housut saadaan päälle?”, ajattelin. Helin housujen alla oli juuri ne mitä olin ajatellut siellä olevan. Ihanat valkoiset urheilustringit. Niissä oli kyllä pieni märkä läntti juuri pyhimmän kohdalla. Asetuin lähemmäs ja tungin nenäni siihen häpeilemättä ja nuuhkaisin oikein kunnolla. Ihana kiiman haju sai minut huumaansa ja repäisin Helin alushousut pois ehkä vähänkin liian rajusti.

Alta paljastui pieni, ihana pillu. Häpykarvat olivat huolellisesti ajeltu pois lukuunottamatta ohuen ohutta vaaleaa kiitorataa pillun yläpuolella. Häpyhuulet olivat turvonneet isoiksi. Hyökkäsin heti sen kimppuun ja yritin antaa Helille suullani parhaani mukaan. Heli alkoi huohottaa joten tein varmasti jotain oikein. Jatkoin samaan malliin ja sitten kokeilin sormellani sitä sisältä. Nuolaisin ensin sormeani ja työnsin sen sisään. Helin sisällä oli lämmin. Nuolin Helin klitorista samalla kun tungin sormeani hänen sisälle. Heli alkoi huohottaa kiivaammin. Laitoin toisenkin sormen opettajani sisälle. Tiukkaa teki, mutta se mahtui. Nopeutin vähän tahtia, jolloin Helinkin hengitys kiihtyi.
Heli yhtäkkiä hypähti pois ja sanoi: “Sun vuoro saada vähän”

Ja sehän innosti minua. Kullini oli halunnut kosketusta jo
kovin pitkään. Heli tuli ensin lähelle minua ja suuteli huuliani. Suutelimme hetken aikaa kunnes heitin hikisen paitani pois. Heli ohjasi minut selinmakuulle ja otti shortseistani kiinni. Avitin vähän nostamalla lantiotani samalla kun hän otti sekä housuni että boxerini pois. Penikseni seisoi kuin kanki. Heli nuoli sen vartta hitaasti kiusoitellen. Seuraavaksi alkoi semmoinen poskihoito että jouduin todella skarppaamaan että en pyörtynyt siihen paikkaan. Heli oli taitava hommassaan. Hän nuoli välillä terskaani, välillä imi kiveksiä samalla kun runkkasi kädellään minua. Hän jopa otti sen pari kertaa kokonaan suuhunsa. Se oli taivaallista. Minun piti keskeyttää Heli jo hetken päästä etten lauennut.

Nousin istumaan ja suutelin opettajaani. Kaadoin hänet vuorostaan maahan ja molemmat tiesimme että menisimme loppuun asti.
“Mul on pillerit, älä huoli”, sanoi Heli “Mut älä laske sisää”
Vein terskani Helin ihanan pillun huulille ja hitaasti vein sen sisään opettajani tiukkaan ja kuumaan vaginaan. Heli äännähti hiljaa. Hitaasti ja pienillä liikkeillä tungin sitä enemmän ja enemmän sisään, kunnes se oli pohjaa myöten Helin pyhimmässä.

“Sä tunnut ihan vitun hyvälle”, kuiskasin Helille ja suutelin häntä.
“Säkii. Ota vaan rauhallisesti, jooko? Mul on jo aikaa siitä ku oon viimeks ollu kenenkää kanssa tällee.”
Aloin tekemään hidasta edestakasliikettä Helin tuikassa ja lämpimässä vitussa. Heli oli niin tiukka että en voinut pitää kovempaa tahtia, tai olisin lauennut heti hänen sisäänsä. Onneksi hän rentoutui pikkuhiljaa ja pystyin kiihdyttämään hieman. Helin hengitys kiivastui. Hänen ihanat pienet nännit olivat niin pystyssä ja niin kovina käteni alla. En olisi ikinä uskonut tälläiseen. Liikuntahalli kaikui Helin ja minun kosteista äänistä. Myös Helin houhotuksen kovuus nousi ja kohta opettajani suorastaan kirkui nautinnosta.

Panin omaa opettajaani. Liikuntahallissa. Kaikkien nähtävissä. Kaikkien kuultavissa. Se kiihotti minua aivan törkeästi ja varmasti Heliäkin, sillä hän huusi minulle : ” Ihanaa!! AHH.. Tuntuu niin hyvälle… ” En kestäisi enää kauaa, sen tiesin. Heli alkoi liikahdella rajummin. Hän liikutteli lantiotaan minua kohti ja kokoajan kovemmin. Heli huusi ja tärisi kovan orgasmin kouristuksissa. Vedin äkkiä kullini ulos Helin tiukasta vitusta ja Tulin hänen pienille ihanille rinnoilleen. Spermaa lensi monta lastillista. En ollut koskaan tullut sillä tavalla. Raukeana menin Helin viereen makaamaan ja suutelin häntä pitkään.

“Kukaan ei saa tietää, mä lupaan”, sanoin Helille.
Heli hymähti minulle.
“Jos kerrot niin et saa multa enää ikinä.”

18 kommenttia viestissä: “Liikuntahallissa”

 1. sadas says:

  Paras minkä oon lukenu ja meiän koulus on kans yks ope mikä kiihottaa ja se on viel aikalail samalai ku sun kuvailemas…vaa eipä näitä pahemmin oikeessa elämässä käy ja se harmittaa. Ja jos tollasii käy nii just kaikki tollaset lihaksikkaat sais vaa ellei ois joku epätoivonen ope 😐

 2. asd says:

  Huikeaa työtä!

 3. inttipoika says:

  Kyl noitten pitää puuhaa uuestaa! Oli kyl paras iltasatu tuvan pojille ja vielä vikana iltana 🙂 tj1, kiitos

 4. happy says:

  älyttömän hyvä!! Lisää tälläsii 😉

 5. yeah says:

  kyllä tästä kulli kovettu nii vitusti, mut diggaan kyl pitempii stoorei. Ja olis ollu parempi jos olis lauennu Helin kasvoille 😉

 6. nanna says:

  Oih, pillu kostu ja paljon. Ihanaa luettavaa, mutta saisi olla enemmän pillun koskettelun kuvailua.

 7. awesome says:

  upeaa ja hienoa. Aivan täydellinen kirjoitus joka sai myös oman kullinikin kivi kovaksi, kiitos =)

 8. derp says:

  Uuno taitaa olla aikas kokematon ja nimensä veronen. Luulit vissiin että tavara jää sinne asumaan eikä valu ollenkaan pois sieltä? 😀

 9. uuno says:

  “Mul on pillerit, älä huoli”, sanoi Heli “Mut älä laske sisää” ???

 10. hyvää työtä says:

  mullakin on opettaja joka hiihottaa mua yhtä paljon kun heli sua

 11. Yx vaa... says:

  Good!! 🙂

 12. omsoms says:

  tosi hyvä. ei paha :DD voisit naputeella lisää, lukisin. Jatka vaan samaan malliin 😉

 13. Tykkääjä says:

  Paras minkä oon ikänä lukenu 🙂

 14. oppilas says:

  vittu tää oli hyvä

 15. Kiimanen says:

  Hyvää työtä, jatkoa?

 16. qwerty says:

  ansaitsee 5/5, jatka samaan malliin

 17. Wow says:

  Tosi hyvä ja uskottava/todellinen tarina! Kiitoksia paljon.

 18. noitapilli says:

  Hyvää työtä !! Todella hyvin kirjoitettu. Toi on uskottava ja kiihottavakin. Kiitos ja kumarrus.

Kommentoi

top