search
top

Game over?

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (30 votes, average: 2.70 out of 5)
Loading...

Jenni avaa ulko-oven. Hän voisi vaikka vannoa sammuttaneensa tietokoneensa lähdettyään ostoksille. Näytön valo kuitenkin valaisee hämärää asuntoa.

Jenni sulkee oven ja kävelee tietokoneen ääreen. Johdot ovat irti seinästä, eikä kaiken järjen mukaan tietokone tai näyttö voi olla päällä. Silti ruudulla kuitenkin pyörii tietokonepeliltä näyttävää materiaalia. Hetken aikaa seurattuaan Jenni kuitenkin tunnistaa paikan. Se on hänen ystävättärensä Katin koti.

Kati on sidottuna tuoliin. Hänen silmänsä ovat sidottuna. Katilla on päällään musta minihame ja toppi. Kasvoillaan naamiota pitävä nainen liikuttaa Katin vartalolla varovasti pitkiä tulipunaisiksi lakattuja kynsiään. Nainen suutelee Katia huulille. Kati ei vastaa suudelmaan, mutta tuntee kuitenkin kiihottuvansa.

Nainen sanoo Jennille: “Olen kaapannut Katin tähän tietokonepeliin. Jos haluat, että hän pääsee takaisin todellisuuteen, sinun tulee osallistua tähän peliin ja voittaa se. Mikäli häviät, jäätte molemmat tietokonepeliin, kunnes teidät vapauttaa joku muu. Jos et suostu lainkaan, Kati jää tämän pelin vangiksi.”

“Totta kai suostun. Voin vaikka heti alkaa pelaamaan”

Ennen kuin Jenni ehtii silmiään räpäyttää hän huomaa olevansa tietokoneen sisällä olevassa pelissä. Nainen sanoo Jennille: “Sinun tulee nyt suorittaa tiettyjä tehtäviä. Ensiksi avaat Katin köydet ja riisut hänet alasti.”

Jenni tekee työtä käskettyä. Hän ei ollut pitkään aikaan nähnyt ystävätärtään alasti. Hän oli kyllä joskus kuvitellut tällaista, mutta ei koskaan olisi uskaltanut ehdottaa Katille mitään eroottista. Nainen käskee nyt Katia riisumaan Jennin. Sitä varten Kati saa ottaa pois siteen silmiltään. Kati ja Jenni halaavat toisiaan. Nainen käskee Jenniä istumaan tuoliin ja Katia sitomaan hänet. Nainen laittaa Jennin silmien eteen silkkisen huivin.

Nainen sanoo Jennille, ettei tämä saa päästää ääntäkään, jos haluaa saada ensimmäisen tehtävän suoritettua. Jenni nyökkää myöntymyksen merkiksi. Nainen käskee Katia tekemään perässä samat asiat, mitkä hän tekee Jennille. Nainen suutelee Jennin huulia kiihkeästi ja lipoo kielellään Jennin punattuja huulia. Jenni tuntee kostuvansa. Kun Kati toistaa saman mutta pidempään ja kielailee Jennin kanssa, tämän on jo vaikea olla hiljaa. Seuraavaksi vieras nainen koskettelee Jennin vaginaa ja viittoo Katin hieromaan vuorollaan. Vieras nainen sanoo, että Katin on tehtävä jotakin, minkä aikana Jennin on jo todella vaikea olla hiljaa.

Kati suutelee Jennin vaginaa ja katsoo sitä. Kati nuolee Jennin vaginaa hitaasti. Hän kuiskaa välillä Jennin korvaan: “Sulla on ihanan makuinen pillu”. Jennin on tuskastuttavan vaikea pidätellä voihkintaa. Vieras nainen huomaa tämän ja sanoo: “Saa riittää. Seuraavana tehtävänänne on vuorotellen ottaa mieheltä suihin ja antaa hänen rakastella teitä vuorotellen takaapäin.”

Paikalle tulee mies, joka yllättää koollaan molemmat. Vieras nainen ojentaa Jennille ja Katille suurennuslasit, jotta he eivät vahingossa tallaa miehen päälle. Mies on vain muutaman sentin pitkä, eikä Jenni meinaa nähdä miehen kalua vaikka ottaa hänet kämmenelleen. Vieras nainen lausuu muutamia sanoja ja käskee Jennin laskea miehen sängylle. Mies kasvaa yhtäkkiä pitkäksi ja hänellä on julmetun iso ja sojottava, kivikova kalu.

Jenni ottaa kullin suuhunsa. Se näyttää valtavan pitkältä, mutta hän saa kuitenkin otettua sen vaivattomasti suuhunsa. Kati suutelee miestä ja levittää miehen vartalolle hierontaöljyä. Mies haluaa nussia Jenniä ja käskee häntä kääntymään. Mies upottaa pitkän lekansa Jennin kosteaan riemureikään ja varmistaa, että nainen saisi myös orgasmin. Molemmat laukeavat samaan aikaan ja miehen spermat lentävät syvälle Jennin vaginaan. Jenni nuolee miehen kullin puhtaaksi ja käy sängylle hetkeksi makaamaan.

Kati koskettelee miehen elintä, joka kovettuu nopeasti Katin hieroessa sitä. Kati nuolee kalua sen koko pituudelta ennen kuin ottaa sen suuhunsa. Kati sanoo, että haluaisi miehen laukeavan suuhunsa. Käyhän se miehelle. Sitä ennen Kati saa kuitenkin kullin sisäänsä. Jenni levittää Katiin hierontaöljyä ja nipistelee Katin nännejä. Kati alkaa voihkia ja mies kiihdyttää hetkeksi tahtiaan. Hän käskee Katia ottamaan kalunsa suuhunsa. Kati nuolee antaumuksella. Miehen lauettua hänen suuhunsa Kati hymyilee ja nielaisee spermat.

Vieras nainen katselee edelleen vierestä. Viimeisenä tehtävänä hän käskee Jenniä ja Katia saamaan hänet orgasmiin. Se ei olekaan helppo tehtävä. Kati, Jenni ja mies nuolevat vuorotellen vieraan naisen vaginaa ja rintoja ja näykkivät hänen nännejään. He suutelevat ja kielailevat hänen kanssaan ja silittävät hänen pitkiä hiuksiaan. Mies laittaa kullinsa vieraan naisen sisään ja alkaa hitaasti liikuttaa sitä edestakaisin. Jenni ja Kati hierovat samalla hänen tissejään. Nainen alkaa voihkia ja lopulta tulee orgasmiin miehen lauetessa hänen vaginaansa. Sillä samalla hetkellä Jenni ja Kati ovat Jennin asunnolla. He laittavat saunan päälle ja odottavat innolla mitä ilta tuo vielä tullessaan…

5 kommenttia viestissä: “Game over?”

 1. J says:

  Aika ufo teksti… Tietokonepeli ja seksiä in real life… Aika paljon voisit tosiaan pidentää nii tästä saa aika mahtavaa luettavaa

 2. hämy says:

  Kiitos palautteesta. Täytyy seuraavasta sitten tehdä vielä kuvailevampi

 3. peukalo says:

  Hyvä idea, mutta tee ensi kerralla pidempi ja ehkä hieman tarkemmin kuvailtu. Kyllä tämäkin oli melko kiihottava 😉

 4. asd says:

  Muuten hyvä, mutta eteni ehkä vähän turhan nopeasti 😉

 5. qwerty says:

  ihan hyvä idea

Kommentoi

top