search
top

Äidin opissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (97 votes, average: 3.46 out of 5)
Loading...

Eka ’neuvot’ pojalle
Olen lähes aina tuntenut itseni kiimaiseksi. Oikeastaan melkein nymfomaaniksi. Seksi ja sen harrastaminen on mielessä joka päivä myös työmaalla. Joskus saatoin käydä työmaan vessassa sormittamassa parikin kertaa saman päivän aikana. Muistan kun pienenä tyttönä vanhempani antoivat satin kutia, kun sormin ’kaivelin’ itseäni ja tutkin pimppaani joskus uteliaan naapurin pojan kanssa. Vaikka ei sitä silloin mitään tajunnut, paitsi, että se oli jännää ja hyvältä se tuntui, kun työnsi sormen pimppaan ja naapurin poikakin koetteli joskus. Minä sain luonnollisesti koettaa pojan pikkupippeliä. Vajaan neljäntoista ikäisenä menetin neitsyyteni velipojalle ja serkkupojalle. Sen jälkeen alkoikin sitten nautintojen aika. Minulla oli samaan aikaan useita poikakavereita, joiden kanssa olin aktiivisessa seksisuhteessa. Lopulta menin avoliittoon erään hyvän kaverini kanssa, joka tiesi kaikista suhteistani ja sanoi sen vaan kiihottavan häntä. Joskus meillä olikin mökillämme yhteisiä saunailtoja, joissa minä olin ainut mukana ollut nainen.

Nyt, aikuisena ja 43-vuotiaana äitinä minulla oli todella pitkä rivi naimakavereita listassani. Olimme yhdessä muutaman vuoden, minkä jälkeen asuin yksin poikani kanssa, joka on nyt 16-vuotias. Hasse, (Isänsä Hansin mukaan kutsuttu), vaikutti hänkin aika aktiiviselta. Huomasin jo hänen ollessa siinä kolmentoista vanha, kun lakanaan ja pyyhkeisiin alkoi ilmestyä läikkiä, mitkä kokemuksesta tiesin olevan spermaläskiä. Hänen onanointinsa on alkanut nostamaan tunteita mielessäni ja lopulta otin asian hänen kanssaan puheeksi. Poika punastui niin söpösti, mutta kerroin sen olevan ihan hyvä, että hän on löytänyt seksuaaliset tunteet itsestään ja samalla sanoin, että melkein kaikki onanoivat, tai ainakin ovat tehneet sitä ja että minäkin teen sitä säännöllisesti.

Olen pitänyt nykyiset seksikaverini kauempana Hassesta, paitsi yhden Joukon, joka tuntuu pärjäävät hyvin Hassen kanssa, eikä Hasse taas välitä, vaikka Jouko yöpyykin usein makuuhuoneessani. Joka kerta kun laitan pyykkiä pesukoneeseen, tarkastelen pojan pyyhkeet ja niistä voi ’lukea’ tarkaan, kuinka monasti poika on laskenut mehunsa pyyhkeeseen. Siitä päätellen hän runkkaa vähintäin kerran päivässä. Viime aikoina olen huomannut, että hän, (varmasti tarkoituksella), jättää spermaiset pyyhkeensä vuoteen viereen lattialle, että näkisin ne varmasti siinä. Tämä on vuorostaan tehnyt sen, että olen alkanut kiinnostua omasta pojastani seksuaalisesti! Haluan nähdä hänen runkkaavaan ja ruiskivan spermaansa.

Aikani suunniteltuani, tulin siihen tulokseen, että Hassen pitää varmasti olla pikku hiprakassa ennen kuin saisin hänen tekemään edessäni sitä mitä halusin.
pelkkä ajatus siitä kuumotti mieleni ja minun oli otettava dildoni esiin. Hassen kullista fantasioidessani sain itselleni mahtavan orgasmin. Kuinkahan saisin hänet ottamaan sen verran että estot poistuisivat? Aprikoin mielessäni. Mikä äiti minä olenkaan!!

”Haluaisitko hiukan viiniä kanssani kulta”? kysyin, kun laitoin lauantai-illan päivällistä meille. Hasse katsoi yllättyneenä minua. ”Ihan tosi. Saanko minä?” ”Tietysti. Nyt on lauantai ja on parempi, että harjoittelet kotona, kuin salaa kavereittesi kanssa”, vastasin iloisena. Kävin hakemassa kaksi lasia ja kaadoin
”Kippis isolle omalle kullalleni”, sanoin ja otimme kulaukset hyvää punaviiniä. Hasse otti heti toisenkin kulauksen ja kehui viinin olevan hyvää. Olinhan toki antanut hänen maistella ennenkin ja oli poika pari kertaa tullut kotiin pienessä sievässä vähän häpeillen.
Ruuan jälkeen pyysin hänet istumaan sohvalle seurakseni… ”Istu alas, niin otetaan pienet drinkin ruuan päälle”, sanoin ja sekoitin sopivan rommi-colan, sekä pienen sitruunan siivun siihen sekaan.

Istuimme hyvin lähekkäin ja juttelimme niitä, näitä ja vielä toisen drinkin jälkeen Hasse alkoi tulla puheliaaksi. Tarkastelin häntä ja aloin ohjaille keskustelua mieliaiheeseeni, seksiin. Kysyin ensin, että joko hänellä oli tyttökaveria. Sain siitä myöntävän vastauksen ja jatkokysymykseeni, ”Joko olette nussineet?” hän sävähti ihan punaiseksi, jolloin nopeasti kiiruhdin sanomaan, kuinka seksi on yhtä luonnollista kuin syöminen ja itse rakastan sitä erittäin paljon Joukon kanssa ja hihitellen sanoin, etten vaan saa sitä edes tarpeeksi usein. Hasse katsoi minua silmät suurina…
”No”? minä kysyin, ”oletteko te nussineet vai ette?”

”Eeh, ei me vielä”. Hasse mumisi. ”No olettehan te ainakin vähän leikkineet?” ”No silleen vähän vaan”. ”Mitä vähän?” Onko hän runkannut sinulta? Niin ei kai. Sen takia sinä varmaankin runkkaat niin usein”. Jatkoin ja poikani tuntui ensin menevän vähän vaikeaksi, mutta katsoi minua ja nyökkäsi. ”Kippis kaikille runkkauksillesi ja onanoinnillesi mitä olet tehnyt”, sanoin antaakseni hänelle vähän lisää rohkeutta. ”Tiedätkö, että olin vasta kolmentoista vanha, kun runkkasin pojalta ensimmäisen kerran. Se oli niin ihanaa pitää pojan seisovaa kullia kädessä, mutta poika oli niin tyhmä ettei tehnyt minulle mitään ja en häneltä enää runkannut sen jälkeen”.

Hyväilin itseäni rintojen päältä ja haaroista samalla kun puhuin Hasselle. Näin, että poika seurasi katseellaan kättäni. yritin katsoa, että joko hänellä seisoi, mutta löysien pehmohousujen päältä en sitä heti huomannut. ”Minä tyydytän itseni sormin, tai dildolla, silloin kun minulla ei ole ketään kenen kanssa saisi naida”, sanoin ja painoin käteni tiukempaan kiiltävien legginsieni peittämälle kummulleni. Hasse ei sanonut mitään, mutta nyt hän katsoi minua silmiin, joten lisäsin rohkeasti. ”Haluatko nähdä kun onanoin?” Hasse nyökkäsi kevyesti. ”Sehän voi olla hyvä opetella nyt, niin että tiedät, miten tyttöä tyydytetään käsin sitten, eikö vaan?” Hasse nyökkäsi jälleen. Nousin ylös ja kuoriuduin vaatteistani…
”Katso”, ”sanoin, olen niin kiimainen, että mehut valuvat reidelleni”. Lysähdin poikani viereen uudestaan ja levitin jalkani niin, että pystyin näyttämään hänelle kaiken. Olin niin kiimassa, että tärisin!.

Hyväilin omista mehuistani liukasta ja puhtaaksi ajeltua pilluani kertoen samalla kuinka se pitää tehdä. ”Paras tapa oppia se on tehdä se itse. Haluatko koettaa minun vittua?” Hasse liikkui hiukan hermostuneesti ja jos hän ei olisi ottanut alkoholia, ei hän takuuvarmasti olisi uskaltanut. Nyt hän nyökkäsi ja kumartui eteenpäin… ”Ei, ei niin, sanoin. sinun on oltava polvillasi minun edessä”. Hän nousi ylös ja nyt näin, että hänellä oli komea seisokki housuissaan. Hasse oli kiimassa ja minä iloitsin sisimmässäni. Otin kiinni hänen housuistaan ja vedin häntä lähemmäksi. ”Sinun on tietysti oltava myös alasti, sanoin ja vedin samalla hänen housunsa alas. Kulli suorastaan hyppäsi esiin suurena ja kovana

”Mikä ihana kulli sinulla onkaan, mums”. Otin siitä kiinni ja runkkasin sitä muutamalla vedolla. En kuitenkaan halunnut hänen saavan orgasmia liian aikaisin. Ymmärsin, että siinä iässä poika voi saada siemensyöksyn kolmenkymmenen sekunnin jälkeen. ”Mene nyt alas polvillesi”, sanoin. Kun hän valahti eteeni, hänen kasvonsa tulivat erittäin lähelle pilluani. Oi, kuinka minä nautinkaan.
”Tämä tässä on klitoris”, sanoin ja hyväilin itseäni niin, että jalkani nytkähtelivät tahdottomasti. ”Se on niin herkkä, että sitä ei saa hieroa, jos nainen ei ole kiimassa, kuten minä olen nyt. Laita kaksi sormeasi yhteen ja työnnä ne varovasti pilluuni”. Hasse teki kuten pyysin. Hiukan epävarmasti ja varoen hän työntyi minuun ja huokaisi syvään…

”Liikuta sormiasi nyt edes takaisin. Normaalisti tässä asennossa sinun pitäisi nuolla minua, mutta se otetaan sitten myöhemmin. Hiero nyt varovasti klitorista ihan siihen saakka kun minä saan orgasmin ja sitten runkkaan sinun kyrpääsi, ok?” ”Äiti, sen teen mielelläni, mutta saanko nuolla ihan vähän vaan?” vastasi Hasse.
”Sinä kulta saat tehdä kanssani ihan mitä haluat, mutta emme nussi. Vain hyväilyä ja käsityydytystä. Okay?”
”Mmm” sanoi Hasse ja alkoi nuolla vittuani suoraan. Pyöritti kieltään klitoriksen päällä kuin vanha tekijä. Meinasin saada orgasmin heti, kun tunsin hänen kielensä vitussani. ”Maistuiko se hyvältä?” kysyin ja työnsi samalla häntä hiukan kauemmaksi. ”Erittäin hyvältä,” hän vastasi ja hymyili naama leveänä pillun mehujen kastelemalla suullaan. Hymyilin vastaan… ”Nyt haluan saada kunnon orgasmin”, sanoin. Minun ja Hassen kädet koskettivat toisiaan, kun yhdessä hyväilimme klitoristani. Nostelin takamustani kiimavärinän levitessä koko kehooni. Jasse oppi nopeasti ja olin varma, että hän pysttyisi tyydyttämään kenet tahansa, kunhan oppituntini olisivat ohi, mutta aioin pitää pojalle vielä monen monta ihanaa oppituntia!

”Oooh… Nyyyt!” huusin tärinässä. mikä melkein halvautti minut. Minun oli pakko keskeyttää Hasse, joka nyt veti sormillaan nopeammin, ja nopeammin.. ”Rakas kulta, sinun on otettava rauhallisesti sen jälkeen, kun minä olen saanut orgasmin. Minä olen yhtä herkkä kuin sinäkin sen jälkeen kun olen saanut orgasmini. Me voimme harjoitella sitä sitten lisää. Harjoitus tekee sinusta mestarin, mutta nyt minä runkkaan sinulta, vai haluatko mieluummin, että otan sinulta suihin?” ”Äiti kilti ime minua, ime!” Hasse aneli. ”Mitä tahansa sinulle rakas kulta pieni”. vastasin hänelle. ”Haluatko, että nielen ne, vai haluatko ruiskuttaa vitulleni?” ”Haluan ruiskuttaa päällesi”, Hasse mumisi. ”Minne haluat sen tehdä?” kysyin, sillä en halunnut, että hän olisi jutellut sen aikana kanssani, kuten kaksi rakastavaista voi tehdä. ”Haluan tehdä sen sun naamalle”, hän takelteli ääni käheänä. Otin hänen ison kyrpänsä käteeni ja vedin häntä lähemmäksi taas. Suutelin kullin päätä muutaman kerran ja aloin imemään poikani kyrpää. Mielestäni ei ole mukavampaa kuin saada hyvän kokoinen kalu suuhun ja imeä sitä loppuun saakka. Se, että tämä kyrpä kuului rakkaalle pojalleni, teki siitä erikoisen hyvän omasta mielestäni.Rakastan katsoa kyrvän ruiskuavan spermaansa. Rakastan saada sitä vatsalleni, tai vittuuni. Sitä vastoin en ole koskaan oikein ollut ihastunut kasvoilleni ruskuttamisesta, mutta ymmärsin, että Hasse oli nähnyt tällaista pornofilmeissä.

Vain muutaman sekunnin kuluttua Hasse alkoi äheltämään. Hänen hengityksensä kiihtyi ja siinä yhteydessä en voinut olla vastustamatta kiusausta, vaan työnsin yhden sormen hänen anukseensa! En ehtinyt ottaa kullia ulos suustani, vaan osa spermoista lensi nieluuni. Otin sen käteeni ja runkkasin loput spermat kasvoilleni poikani mieliksi. Tunsin, että olin tulossa uuteen kiimaan. Tämä oli todella ihanaa. Minä saisin neuvoa pojalleni ihan kaiken mitä seksistä osasin! Ehkä hänen kanssaan saisin sitten saada tyytdytyksen pervesseillekin jutuille, mitä en ollut ennen testannut, mutta näissä asioissa pitää edetä rauhallisesti…

Siistiydyimme ja kävimme pesulla. En laittanut ylleni muuta kuin rintaliivit ja pitsiset pikkarini. Hassella oli vain Black Horsen mustat, melkein läpinäkyvät boxerit. Istuimme toisissamme kiinni sohvalle kun ovikello soi. Meni ovelle ja katsoin ovisilmästä. Siellä oli minun veljeni. Avasin oven ja halasin häntä. Hän vaikutti olevan hiukan kännissä ja läpytteli minua takamuksille naureskellen…
Olehuoneessa hän näki Hassen ja kommentoi.

”Täällähän ollaan niin seksikkäissä, että. Ihan kuin olisitte pari”, hän nauraen sanoi. Jospa hän olisi tullut vähän aikaisemmin…. Veljeni otti paukkuja ja niin otto Hassekin. Makuulle mennessä veljeni halusi jäädä viereeni yöksi. Hasse vilkaisi minua kysyvästi ja kerroin nopeasti, että hän on ollut vieressäni ennenkin…
”Oootteko olleet myös silleen?” Hasse uteli. Hymyilin hänelle ja sanoi, että kerron sitten joskus, kun olet valmis siihen. Hasse meni tyydytettynä omaan huoneeseensa ja minä veljeni kanssa parivuoteeseeni, missä taas tiesin saavani toista rakasta kullia sinä yönä. Veljeni kävi silloin tällöin luonani ”tyhjentämässä pussinsa”, mutta ei koskaan niin, että Hassella olisi herännyt epäilyt siitä, että hänen enonsa nussii minua usein. Monet ajatukset kävivät mielessäni ja päätin neuvoa veljeni kanssa Hasselle myös poikaseksin salat…
Siitä joskus myöhemmin sitten jos kiinostusta riittää.

7 kommenttia viestissä: “Äidin opissa”

 1. SWAGGERI says:

  Vitun pornot sielä, on teillä likane mielikuvitus

 2. Pelle says:

  Ihana oli jatkoon koska tulee lisää;) ??

 3. poika ja velikin says:

  Tosi valuvan kiimainen tarina. Taitaa kohta tulla…

 4. Runkkari 34 says:

  Mahtava tarina, kirjoita ihmessä jatkoa.

 5. kolji says:

  Hyvä kertomus! Lisää…

 6. hgffrty says:

  jatkoa kiitos

 7. Kiimanen says:

  Hyvä tarina, jatkoa

Kommentoi

top