search
top

Heidi ja Rontti

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (66 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa sukulaistyttö tarinoille. Varoitan jo etukäteen tekstin sisällöstä, ei välttämättä sovi herkimmille. Sisältää seksiä eläimen kanssa. Palaute on tervetullutta.

Heidi oli muuttanut meille jo lähes vuosi sitten. Muuton jälkeen olimme lähentyneet Heidin kanssa todella nopeasti ja vajaassa vuodessa olimme ehtineet harrastaa seksiä useita kertoja vaimoltani salaa. Tunsin itseni todella miehiseksi astuessani yli 40 vuotta minua nuorempaa teinityttöä.
Eräs tapahtuma muutti kuitenkin suhdettamme uudella tavalla. Muistan päivän kuin eilisen vaikka siitä onkin jo aikaa. Tuona päivänä olin kaupungilla asioilla enkä ollutkaan vastaanottamassa koulusta palaavaa Heidiä. Minun piti palata vasta iltamyöhällä, mutta olin päässyt lähtemään jo viiden maissa kotiin. Saapuessani autolla pihaan huomioni kiinnittyi tyhjään koiran häkkiin. Rontti ei ollutkaan ottamassa minua vastaan iloisesti häkkiään vasten hyppien. Vaimonikin oli jälleen työreissulla, joten oletin Heidin lähteneen ulkoiluttamaan Ronttia.

Koska päälläni oli työvaatteet, jouduin tulemaan sisälle pannuhuoneen kautta. Riisuin vaatteeni pannuhuoneeseen ja ripustelin ne kuivumaan. Nykäisin kotivaatteet päälleni ja astelin varaston läpi sisälle asuntoon. Juuri kun olin alkamassa huhuilemaan kuulin selvän voihkaisun Heidin huoneesta. Aluksi mietin, että olin kuullut omiani, mutta sitten kuului toinen voihkaisu. Uteliaisuuteni heräsi ja tunsin kuinka sydämeni alkoi pamppailemaan kiivaammin hiippaillessani varovasti huoneen ovelle. Ovi oli vain puolittain kiinni, joten näin huoneeseen hyvin.

Edessä avautuva näky oli melkoinen. Heidi makasi sängyllään alastomana silmät suljettuina. Lantio oli tuotu aivan sängyn laidalle ja jalat olivat auki levitettyinä. Tyttö otti tukea jaloillaan sängyn reunasta. Heidin sormet pyörittelivät kovia ja turvonneita nännejä kiivaasti ja näin miten hänen rintakehänsä kohoili voimakkaasti kiihkeän hengityksen tahdissa. Teinityttö huohotti ja voihki todella raskaasti. Mikäli tässä olisi ollut kaikki, en varmaankaan olisi yllättynyt lainkaan. Tilanne oli kuitenkin kaikkea muuta kuin normaali sillä Heidin jalkojen välissä oli 6-vuotias uroskoiramme Rontti. Tavanomaista jykevä kokoisempi suomenpystykorvamme nuoli tytön pillua varsin tottuneen oloisesti. Välillä Heidi tarttui koiraa päästä kiinni ja huokaili ”Oih, Rontti, nuole mua, nuole”.

Tunsin kuinka kaluni suorastaan räjähti täyteen mittaansa ja alkoi sykkiä housuni puntissa. Sydämeni hakkasi kuin viimeistä päivää ja pelkäsin sen pettävän. Veri kohisi päässäni ja ajatuksissani sumeni. Katselin kiimaisena näkymää jollaista en ollut ikinä pystynyt edes kuvittelemaan saati, että olisin aiemmin nähnyt. Puristelin puntissani tykyttävää kivikovaa kyrpääni ja suorastaan tärisin kiihotuksesta.

Katseeni kiinnittyi koiran vatsan alle. Punaisena sojottava siitin oli tullut ulos nahkatupestaan ja paisunut aivan huikeisiin mittoihin. Pystyin erottamaan ohuet siniset suonet sen pinnalla ja mustat pienet nahkapallerot sen tyvessä. Suippo kalu näytti oikeastaan rumalta, mutta silti samalla todella kiihottavalta. Koira alkoi käydä malttamattomaksi ja yritti välillä nousta sängylle. Heidi kuitenkin esteli koiraa jalallaan. Niinpä koira laskeutui alas ja jatkoi märän pimpin nuolemista. Lussuttava ääni kuului selvästi ovelle saakka. Kohta tytön vartalo alkoi nytkähdellä holtittomasti ja huohotus muuttui kimeämmäksi.

Samalla hetkellä kun Heidin kontrolli petti hetkeksi, Rontti hypähti sängylle ja tarrautui tassuillaan tytön lantioon. Näin kuinka kirkkaanpunainen siitin upposi kerralla tytön tiukkaan pilluun. Heidi vinkaisi tuskaisesti, mutta kietoi samalla kätensä kultaisen turkin sekaan. Koira aloitti villin rynkytyksen ja tikkasi kaluaan tytön pimppiin uudestaan ja uudestaan kuin vanha singeri. ”Oih Rontti ihanaa, ooh nussi mua. Just noin oiiihhhh”, Heidi huokaili sekavasti. Näin kuinka tytön kasvot vääntyilivät nautinnosta kalun hangatessa pientä pimppiä.

Jatkoin kyrpäni puristelua ja katsoin haltioituneena lumoavaa ja eläimellistä panoa. Purin huultani ja yritin olla mahdollisimman hiljaa. Katselin Rontin suippoa kalua, joka souti edestakaisin läpimärässä pillussa samalla kun pallit läpsähtelivät välilihalle työntöjen tahdissa. Välillä kalu luiskahti ulos pimpistä ja koira näytti hätääntyvän. Hetken hapuilun jälkeen kalu katosi pimpin syövereihin ja Heidin suusta kuuluva pitkä ja vaikertava vikinä kertoi sen osuneen oikeaan paikkaan. Samassa katseeni kiinnittyi Rontin kyrvän tuppeen muodostuneeseen palleroon. Se oli valtava, varmasti ranteeni paksuinen.

Koiran lantio nyki Heidin lantiota vasten ja lykki kalua syvemmälle. Tyttö puristi rystyset valkoisena koiran turkkia ja huohotti raskaasti jalat levitettyinä Rontin alla. Yhtäkkiä tupessa ollut pallukka luiskahti sisään Heidin pilluun. Kosteudesta kiiltelevät häpyhuulet levittyivät tupen ympärille ja näky oli todella rivo. Tyttö alkoi nyyhkiä ja voihkia orgasmin lyödessä lävitseen. Kyrvän upottua niin syvälle kuin mahdollista Rontti nytkytti vielä muutaman kerran kunnes alkoi urahdella kummallisesti. Suljin silmäni ja näin mielessäni kuinka koiran sperma suihkusi syvälle Heidin pilluun. Puristin kivikovaa varttani vielä muutaman kerran ja kyrpäni alkoi sykkiä kourassani. Tunsin kuinka lämmin sperma ruiskahteli lahkeeseeni.

Rontin hätääntynyt uikutus havahdutti minut hekumastani. Avasin silmäni ja näin koiran nalkkiutuneen Heidiin. Hätääntyneenä koira rimpuili ja yritti päästä irti. Heidin kimeän parahduksen saattelemana Rontin kyrpä lupsahti ulos pillusta. Samassa koira huomasi minut ja luikki korvat luimussa ohitseni kodinhoitohuoneeseen. Jäin katselemaan tulipunaista ja avonaista pillua, josta valui norona harmaata spermaa. Heidi tasaili hengitystään ja yritti toipua rajusta yhdynnästä.

En koskaan unohda sitä hetkeä kun Heidi avasi silmänsä ja näki minut ovensuussa. En tiedä johtuiko se kiimasta ja juuri saadusta orgasmista vai häpeästä, mutta tytön kasvot olivat aivan tulipunaiset. Hänen silmänsä katsoivat minua kummallisesti, en tiedä oliko se häpeää, kiimaa vai pelkoa. Varmaa oli vain, että suhteemme ei enää koskaan ollut entisellään.

9 kommenttia viestissä: “Heidi ja Rontti”

 1. bitch says:

  Hyvä tarina (y)

 2. jussi says:

  Ihana tarina lisää vain jännitettä.

 3. Pipsa says:

  Kohtalaisen hyvä tarina, vaan kirjoittaja ei ole antanut koiralle sen verran asiavirheitä. Jos on ollut koiran muna sisällä tietää tarkemmin mitä milloinkin tapahtuu ja tuntuu.
  Koiran muhkura menee jo pilluun suippona ja paisuu siellä ja koira antaa siementä sitten pitemmän aikaa pilluun, ihan eri tavalla kuin mies.

 4. kipru says:

  hyvää tekstiä, mutta tosiaan maalailua olis voinu olla enemmän, eli siis jännitettä.
  kirjoitat edelleen hyvin.

 5. Preggo ;) says:

  Voisko tää Heidi tulla raskaaks, ja sitte setä pökkis raskaana olevaa tyttöä… vaikka parin kaverin kanssa

 6. Trickster says:

  Ihan kelpo teksti. Hyvää kuvailua, mutta kuitenkin jotenkin vähän tavanomainen, eikä kauhean yllättävä. Olisin kaivannut tarinaan hieman pidempää jännitettä. Nyt kaikki tapahtui vähän odotetusti.

 7. fetissi says:

  Todella loistavaa tekstiä, tämä onkin fetissini joten lisää eläinseksitarinoita.. Voisi olla pidempi mutta jatka ihmeessä tällaisen tekstin kirjoittamista!

 8. T811J says:

  Hyvälle vaikuttaa tää “sarja”, jatkoa odotellessa.

 9. asdaaa says:

  Ihan hyvää tekstiä, mutta turhan lyhyt. Ensi kerralla isä ja koira yhdessä tyttären kimpussa? 😉

Kommentoi

top