search
top

Illanvietto

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (123 votes, average: 3.58 out of 5)
Loading...

Olimme tulleet ystäväpariskuntamme luo viettämään iltaa. Vaimoni Liisa ja tyttäreni Anna olivat käyneet täällä aikaisemminkin, mutta minut oli kutsuttu nyt ensimmäistä kertaa. En tuntenut isäntäpariskuntaa kovinkaan hyvin, sillä he olivat vaimoni tuttavia, mutta Risto ja Heidi olivat mukavia ja olin mieluusti suostunut ehdotukseen viettää viikonloppua heidän luonaan. Ristolla ja Heidillä oli myös tytär, Niina, joka oli samanikäinen kuin Annakin eli juuri 16 vuotta täyttänyt. Lisäksi heillä oli kaksi poikaa, 18-vuotias Mikko ja 20-vuotias Lasse.

Syötyämme maistuvan illallisen siirryimme viettämään iltaa takkahuoneeseen, jossa oli kaksi isoa sohvaa ja pari muhkeaa nojatuolia valtavan tulisijan edessä. Heidi ja Niina tulivat viereeni isommalle sohvalle ja tyttäreni puolestaan asettui toiselle sohvalle Mikon ja Riston väliin. Lasse ja vaimoni jäivät juttelemaan ovensuuhun pienen lipaston viereen. Juttelimme niitä näitä molemmin puolin olevien kauniiden naisten kanssa ja oloni oli oikein mukava ja rentoutunut. Molemmat olivat kääntyneet puoleeni ja tuntui, että he tulivat koko ajan lähemmäksi innokkaan keskustelun tiimellyksessä. Tunsin jo Heidin sohvalle nostetun polven painuvan reittäni vasten ja hiusten aina välillä kutittavan kaulaani kun hän nauraen heilautti päätään. Toisella puolella oleva Niina oli hiljaisempi, hän tuijotteli minua ja äitiään mietteliäänä ja siveli ajatuksissaan kesähameen paljastamaa, niinikään sohvalle noussutta polveaan.

Heidi alkoi olla jo todella lähellä minua ja painautui vähän väliä naurun varjolla minua vasten. Tunsin pehmeiden rintojen painautuvan olkapäätäni ja rintaani vasten, eikä se toki mikään epämiellyttävä tunne ollut, mutta hiukan oudoksuin illan emännän käytöstä. Etsin katseellani vaimoani, joka tuntui uppoutuneen intensiiviseen keskusteluun Lassen kanssa ovensuussa. Anna puolestaan jutteli innokkaasti Riston ja Mikon kanssa ja tuntui nauttivan miesten jutuista jatkuvista naurunpyrskähdyksistä päätellen. Kukaan ei tuntunut huomaavan illan emännän lähentelyjä vierastaan kohtaan. Hänen pehmeä olemuksensa ja parfyyminsä tuoksu sai kyrpäni heräämään, toivoin ettei se näkyisi kovin selvästi.

Yhtäkkiä Heidi vakavoitui, madalsi ääntään, kumartui minua kohti ja sanoi:

– Mä olen tosi iloinen että sä tulit. Mun täytyy kertoa sulle jotain. Me ollaan Liisan ja Annan kanssa mietitty miten me tää sulle selitettäis, mut ehkä on paras että mä meen suoraan asiaan.

Suoraan silmiini katsoen Heidi siirsi kätensä hitaasti sepalukseni päälle. En osannut sanoa mitään, tuijotin vain Heidiä ja pälyilin hätääntyneenä ympärilleni näkikö kukaan. Heidi jatkoi tuijotustaan ja kun en saanut sanaa suustani, hän jatkoi:

– Me ollaan harrastettu täällä seksiä. Me kaikki. Liisan ja Annan kanssa. Ja me halutaan sut mukaan.

Olin edelleen sanaton, tuijotin vain jäykkänä Heidiä ja ihmettelin tilannetta. Heidin käsi aloitti hitaan liikkeen sepalukseni päällä. Kovettunut kyrpäni sykähteli hiljakseen hänen kätensä alla ja Heidi tunsi sen.

– Sopisko se sulle? Että me harrastettaisiin seksiä myös sun kanssa? Että mä naisin sua? Heidi kysyi hiljaa.

Nieleskelin ja yritin miettiä mitä sanoisin. Kieltämättä, noin kauniin ja seksikkään naisen kysymykseen olisi helppo vastata jossain toisessa tilanteessa kyllä, mutta entäpä oma vaimo ja tytär? Vilkaisin toiselle sohvalle ja sydämeni löi tyhjää: Risto, Mikko ja Anna tuijottivat hiljaisina meitä. Eikä siinä kaikki, vaan sekä Riston että Mikon käsi oli Annan paljaalla reidellä ja hieroi sitä hiljalleen. Etsin katseellani vaimoani ja näin hänen tulevan Lassen kanssa lähemmäs. Lasse istuutui toiseen nojatuoliin ja vaimoni muitta mutkitta hänen syliinsä. Molemmat jäivät katsomaan minua.

Käänsin katseeni takaisin Heidiin. Hän tuijotti tiukasti takaisin, hieroi etumustani yhä vaativammin ja painautui entistäkin lähemmäs. Tunsin hänen pehmeän kehonsa lämmön ja oloni alkoi olla tosiaankin tukala.

– Me ollaan harrastettu täällä seksiä jo monena iltana. Ollaan pantu, naitu, nussittu. Kaikki kaikkien kanssa. Sulla on todella seksikäs vaimo ja tytär. Niillä on aivan ihanat pillut. Mä rakastan nuolla sun vaimon pillua ja imeä sun tyttäres klitorista niin että ne kiljuu ja tärisee kiimasta. Ja kun mun miehet panee niitä mun suosikkihommaa on imeä niiden tissejä ja hieroa sormella niiden klittaa. Ne on tosi hyviä ottamaan kyrpää perseeseen ja pilluun, ja ne on saanu molempii yhtäaikaakin. Ja tiedäksä, ne molemmat on saanu täällä kyrpää niin paljon että vois kuvitella niitten olevan jo ihan kylläisiä, mut ei, ne haluu aina vaan lisää. Ne on ihan kyltymättömiä. Siks me tarvitaan suakin.

Tuijotin Heidiä suu auki. Illan saama käänne ei tuntunut iskostuvan aivoihini, ei sitten millään. Siis minun Liisa ja etenkin pieni suloinen Annani, he ovat harrastaneet täällä seksiorgioita minun tietämättäni? Milloin heistä semmoisia pervoja oli tullut?

Heidin käsi painautui yhä lujemmin kovana sykkivää kyrpääni vasten ja puristeli farkuissa selkeästi näkyvää kohoumaa. Hän hymyili hiukan ja jatkoi puhettaan:

– Et sä ilmeisesti ihan vastahakoinen ole. Tää tuntuu olevan hyvän kokonen. Sulla on hyvä kyrpä. Mä voisin ottaa ton sun kyrpäs suuhuni, upottaa sen kokonaan suuhuni, imeä sitä ja nuolla sun palleja. Tiedäksä, mä olen ihan märkä, mun pillu on ihan märkä kun mä ajattelen sun kyrpääs. Mä haluisin tosi paljon naida sua nyt, mä haluun tätä sun isoa kyrpääs tosi paljon ja toivoisin savani sen märkään pilluuni nyt heti. Haluisiksä naida mua? Haluisiks sä panna mua? Haluisiks sä työntää ton kovana sykkivän kyrpäs mun märkään pilluun? Se valuu kosteutta kun mä ajattelen että mä naisin sua just nyt just tässä.

Olisin halunnut sanoa jotain, mutta en saanut sanaa suustani. Tuijotin vain vuorotellen Heidiä ja hänen kyrpääni hierovaa kättään. Ei helvetti, mitä ihmettä tää on? mietin. En tajunnut ollenkaan. Vilkaisin vastapäiselle sohvalle ja taas jäi yksi sydämenlyönti väliin: Risto oli nostanut Annan mekon helman ylös ja hänen kätensä oli vaaleanpunaisten pikkareiden sisällä. Mikko hieroi samalla Annan rintoja ja nipisteli selkeästi ohuen kankaan alta näkyviä nännejä. Lassen käsi puolestaan seikkaili Liisan jalkovälissä vaimoni auttaessa auliisti levittämällä jalkojaan nuoren miehen kädelle. Kaikki katsoivat kiinnostuneina meihin päin, ilmeisesti odottaen, mihin tilanne kehittyisi.

– Tiedäks sä, mä aion panna sua, Heidi jatkoi.

– Mä panen sua ja otan sun kyrpäs mun sisääni ja lypsän sun mulkkus mun pillullani kuiviin, mä imen kaikki spermat siitä pillullani. Mä nain sun aivos pihalle. Mitäs siitä sanot?

Heidi nousi puoliksi päälleni, hieroi yhä vaativammin pullistelevia farkkujani ja työnsi kasvonsa aivan kiinni omiini. Yhtäkkiä hän pysähtyi, siristi hieman silmiään ja sanoi:

– Mut ensin sun pitää antaa ton mun ihanan tyttäreni hoidella sua vähän aikaa. Se on tosi hyvä, mä olen opettanut sille kaikki temput. Mä haluan että se toivottaa sut tervetulleeks tänne meille, koska se on niin ihana. Se lämmittää sut, sitten mä otan sut.

Heidi laskeutui pois päältäni, käänsin päätäni ja koin jälleen yllätyksen: Niina avasi juuri kesämekkonsa nappeja, hän pujotti kätensä pois mekosta ja pian hän oli yläosattomana edessäni, suloisen pyöreät rintansa silmieni ihailtavina. Tuijotin valkoisia teinitytön rintoja lumoutuneena samalla, kun hänen kätensä liukui vyötärölleni ja ryhtyi avaamaan housujeni nappeja. Käänsin katseeni kuin transsissa Niinan pieneen, housujeni kimpussa työskentelevään käteen ja tuijotin lumoutuneena miten se avasi napin toisensa perään. Viimeisenkin auettua Niina liukui sulavasti polvilleen lattialle jalkojeni väliin, tarttui housujeni kaulukseen ja alkoi vetää niitä pois yltäni. En tajunnut vastustella vaan nostin kiltisti takapuoltani jolloin Niina veti sekä farkkuni että alushousuni kerralla nilkkoihin ja paljasti kovana pystyssä huojuvan kyrpäni. Olin edelleen kuin huumattu, en saanut sanaa suustani ja tuijotin vain tyhmänä asioita, joita minulle tehtiin.

Niina kietoi sormensa kyrpäni ympärille hellästi, liikutteli esinahkaa varovasti edestakaisin ja katseli elintäni kuin ihmetellen. Sitten hän kumartui hitaasti eteenpäin, avasi suunsa ja otti terskan huuliensa väliin. Kuuma, kostea suudelma heppini päähän sai värähdyksen kulkemaan ruumiini läpi ja huokaisin syvään. Katselin suloista teinityttöä, joka työnsi hitaasti kyrpääni yhä syvemmälle suuhunsa, tunsin Niinan kielen pyörivän terskani ympärillä, suun imevän yhä tiukemmin ja liukuvan taas pois. Ja taas uudestaan, kyrpä upposi pieneen suuhun kerta toisensa jälkeen ja imu voimistui hetkeksi.

Olin niin ihanan teinitytön lumoissa, etten ollut tajunnut huolestua lainkaan ympärilläni olevista muista ihmisistä. Mutta eivätpä hekään olleet enää kovin kiinnostuneita minusta, sillä Anna oli keskittynyt tekemään polvillaan sohvalla olevalle Mikolle samaa kuin Niina nyt minulle: ottamaan kyrpää suuhunsa. Reijo puolestaan oli polvistunut Annan jalkojen väliin ja nuoli tyttäreni pillua antaumuksella. Liisa puolestaan tuijotti minua raukein silmin samalla kun Lasse imi vaimoni paljasta rintaa, käden jatkaessa työtään hänen jalkovälissään. Liisa hymyili vienosti ja iski silmää.

Käänsin katseeni takaisin Niinaan, jonka suihinotto oli todella asiantuntevaa ja sai näkökenttäni kipunoimaan. Silittelin kädelläni tytön päätä ja nautin ainutlaatuisesta hoidosta. Katsahdin vieressäni olevaa Heidiä, joka käytti oitis tilaisuutta hyväkseen ja alkoi suudella minua kiihkeästi. Kiedoin toisen käteni Heidin ympärille ja puristin hänet itseäni vasten. Aloin herätä järkytyksen aiheuttamasta transsistani ja toimia jo itsekin: siirsin toisen käteni Niinan hiuksista emäntäni rinnoille ja aloin kuoria paitaa hänen päältään. Heidi auttoi hieman ja saimme nopeasti turhat vaatekappaleet pois. Heidin suuret, täyteläiset rinnat olivat edessäni tarjolla ja kumarruin imemään niitä. Heidi nousi polvilleen, että saisin paremmin nännin suuhuni, vuorotellen molemmat. Siirsin toisen käteni Heidin perseelle ja puristelin sitä estotta, kiiman kohistessa jo tosissaan myös minun veressäni.

Niina vapautti kyrpäni suustaan ja käännyin katsomaan mitä nyt seuraisi. Tyttö vapautti itsensä hellemekostaan ja pikkuruisista pikkareistaan, koko ajan minua silmiin katsoen. Upeavartaloinen tyttö nousi ylös, kiipesi päälleni istumaan ja alkoi hieroa pilluaan kyrpääni vasten. Liukas, vain hentoista karvaa kasvava ihana pikkupillu hankasi kyrpäni vartta ylös ja alas, ylös ja alas, yhä nopeammassa tahdissa. Tartuin Niinaa lantioista ja autoin tuon ihanalta tuntuvan liikkeen jatkamista. Tyttö painoi päänsä rintaani vasten ja jatkoi liikettään yhä kiivaammin huohottaen.

Näin Niinan selän yli mitä vastapäisellä sohvalla puuhattiin: tyttäreni Anna oli vapautunut kaikista vaatteistaan ja noussut ratsastamaan sohvalla istuvan Riston kyrvän päälle. Anna oli selin Ristoon, kasvot minuun päin. Näin aitiopaikalta, kuinka isäntämme iso, suonikas kyrpä upposi kerta toisensa jälkeen pienen tyttäreni pilluun, tytön huohottaessa rajusti silmät kiinni nautinnon syövereissä. Katselin tyttäreni alastonta vartaloa lumoutuneena, hänen karvattomaksi ajeltua pilluaan ja sen sisään toistuvasti uppoavaa kyrpää, kiimaisena huohottavia kasvoja, rytmikkäästi heiluvia rintoja. Tyttäreni oli todella kiihottavan näköinen, olisin mieluusti vaihtanut paikkaa Riston kanssa.

Nojatuolissa näkyi vain Lassen selkä ja sen molemmin puolin vaimoni jalat kattoa kohti sojottaen. Panorytmi oli vähintään yhtä kova kuin Ristolla ja Annalla ja olin kuulevinani vaimoni ynähdyksiä nojatuolin uumenista Lassen huohotuksen seasta. Merkillistä, tyttäreni ja vaimoni saivat juuri vieressäni kyrpää kovalla tahdilla ja minua se tuntui vain kiihottavan.

Ihmettelin mihin Mikko oli jäänyt, kunnes tajusin katsoa Heidin toiselle puolelle: Mikko oli kaivautunut äitinsä hameen alle nuoli siellä pillua lähes piilossa. Ihmettelin perheen tapoja, mutta moraaliset pohdinnat haihtuivat pian, kun Niina nosti sylissäni hieman lantiotaan, otti kyrpäni käteensä ja ohjasi sen kerralla kokonaan pilluunsa, pohjaan asti. Pillu oli juuri niin tiukka kuin pienellä teinitytöllä voi olettaa olevankin, mutta kyrpäni solahti liukkautta valuvaan reikään vaivatta. Niina jäi paikalleen kyrpä kokonaan sisällään, huohotti hiljaa silmät ummessa ja värisi hiukan. Tiukensin otettani lantiosta ja aloin liikuttaa tyttöä varovasti. Pikkuhiljaa Niina alkoi vastata liikkeisiin ja liikuttaa lantiotaan ylös ja alas, yhä kiihtyvässä tahdissa. Tytön suusta alkoi kuulua uikutusta, se muuttui kovemmaksi, yhä rajummaksi, alkoi muistuttaa kiljuntaa. Lopulta hänen suustaan purkautui suoraa huutoa, hän värisi kauttaaltaan ja rojahti minua vasten. Pillu supisteli kyrpäni ympärillä ja kiihdytin tahtiani, olin tulossa ja halusin tulla tuon ihanan pienen tytön sisälle, lennättää kyrpäni sisällön teinipillun perukoille ja täyttää hänet spermallani. Lisäsin tahtia, pumppasin sylissäni hervottomana makaavan, uikuttavan ja tärisevän teinin pillua kiiman sokaisemana, nostelin kapeata lantiota ylös ja alas, puristin kiinteää pientä persettä ja pumppasin ja pumppasin, kunnes lopulta laukesin tiukan pillun syleilyyn rajusti karjahtaen. Silmissäni sumeni hetkeksi.

Kun näkökykyni ja tajuntani palasivat, katsoin huohottaen jälleen ympärilleni. Lasse ja Liisa olivat siirtyneet lattian pehmeälle karvamatolle, vaimoni oli kontallaan ja Lasse paukutti häntä kyrvällään rajusti takaapäin pillun perukoille. Liisan muhkeat rinnat heiluivat herkullisesti työntöjen tahdissa ja vaimoni hikiset, nautinnosta vääntyneet kasvot olivat minua kohti. Lähes suljettujen silmäluomien välistä hän tuijotti minua ja sylissäni olevaa Niinaa. Vastapäätä Anna ja Risto olivat myös lähestymässä kliimaksiaan, teini-ikäinen tyttäreni oli isokokoisen Riston puristuksessa sohvalla miehen pumpatessa Annaa antaumuksella. Annan jalat sojottivat ylöspäin ja Risto piti nilkoista kiinni paukuttaessaan tyttäreni varmastikin tiukkaa teinipillua. Olisin halunnut mennä lähemmäs katsomaan, mutta olin liian voipunut upean panon jälkeen.

Vieressäni Mikko oli siirtynyt kontillaan olevan äitinsä taakse, rullannut pitkän hameen lanteille ja pani häntä antaumuksella takaapäin. Heidin kasvot olivat minuun päin ja hänen rintansa heiluivat työntöjen tahtiin käsivarren mitan päässä. Ojensin käteni raukeana ja nipistelin kovettuneita nännejä. Se sai Heidin uikahtelemaan ja Mikon kiihdyttämään tahtiaan. Kohta Heidi sulki silmänsä, alkoi huutaa ja väristä orgasmin kourissa. Samalla hänen poikansa urisi oman siemensyöksynsä kourissa laskiessaan spermansa äitinsä sisään. Oli kuin se olisi laukaissut ketjureaktion: lattialla Liisa ja Lasse aloittivat ulvonnan ja tärisemisen yhtäaikaisen orgasmin kourissa ja sohvalla Anna ja Risto heti perään lysähtivät yhdeksi kasaksi huudon säestämänä miehen laskettua spermansa tyttäreni sisään.

Huoneessa tuli yhtäkkiä hiljaista, vain kahdeksan ihmisen huohotus kuului. Heidi päästi poikansa kyrvän ulos pillustaan ja painautui vereeni.

– No miltäs minun tytär tuntui? Oliko hyvä?

Naurahdin hiljaa ja pyörittelin päätäni.

– Voi pojat, aikamoinen pakkaus sinulla tässä, vastasin samalla yhä päälläni makaavan tytön selkää silitellen. Mutta sä jäit nyt ilman. Siis ilman mun kyrpääni.

– Te näytitte niin ihanilta, en mä raaskinut häiritä. Kyl mä vielä ehdin sun kanssa. Ja olihan mulla aika hyvä sijaishoitaja tässä, Heidi hymyili ja silitti poikansa päätä.

Niina nosti rinnallani päätään ja hymyili aurinkoisesti.

– Kiitos kun mä sain olla ensimmäinen. Mä olen jo kauan halunnu sua, aina kun ollaan käyty teilläkin, hän sanoi hymyillen silmiini katsoen

Hymyilin takaisin ja annoin ihanalle tytölle suukon.

– Vai että vielä unelmoinut. No minä en kyllä ole tällaista vastaanottoa osannut koskaan kuvitellakaan. Oletteks te kauankin tätä siis harrastaneet? kysyin Heidin puoleen kääntyen.

– Kyllä me tätä muutaman kerran ollaan. Aina kun sulla on ollu yöreissuja töiden takia. Toi Anna oli ensin yksin, mut sit mä vähän vahingossa lipsautin asiasta Liisalle ja sekin halusi mukaan. Ja nyt me saatiin sutkin, joten setti alkaa olla kasassa, Heidi kujersi korvani juuressa.

Muut olivat toipuneet sessioistaan ja tulleet meidän kanssa samalle sohvalle. Anna tuli viereeni ja Liisa hänen taakseen, Risto laitimmaiseksi. Lasse tuli Heidin puolelle Mikon seuraksi. Kaikki painautuivat meitä päin ja olimme Niinan kanssa lopulta keskellä, ison lihakasan puristuksessa, kuin pehmeässä ja lämpimässä kolossa.

Annan pieni vartalo painautui kylkeäni vasten kun Liisa ja Risto kurottelivat minua ja Niinaa kohti ja hivelivät vuorotellen häntä, minua ja Annaa. Toisella puolella Mikko ja Lasse nojautuivat äitinsä kylkeen ja painoivat Heidiä toista kylkeäni vasten. Itse liikuttelin käsiäni miten kuten pystyin alastomien vartaloiden puristuksessa, lähinnä Niinan perseellä, Heidin reidellä ja jonkin verran Annankin vartalolla. Äsken, katsellessani tyttäreni panevan Riston kanssa, olin himoinnut häntä, mutta nyt ujostelin kosketusta.

Tunnelma oli mukavan leppoisa, kaikilla tuntui olevan raukean hyvä olo ja pieni kutittelu sopi kiihkeän kiiman jälkeen kaikille. Risto näykki Liisan kaulaa ja puristeli varovasti takaapäin hänen rintojaan, käsien välillä käydessä Annan perseellä ja rinnoilla. Liisa nautti Riston huomiosta ja silitteli vuorotellen minua, tytärtään ja päälläni makaavaa Niinaa. Annaa tuskin näkyi Liisan ja minun välistäni, mutta ihana suloinen pieni tyttäreni kurotteli kättään minne yletti, lähinnä äitinsä vatsalle, Niinan lantiolle ja minun kylkeeni. Pienet sormet tekivät mukavalta tuntuvia kiehkuroita lantiollani ja yrittivät ylettää mahdollisimman pitkälle ylöspäin, mutta tiukka puristus ja päälläni makaava Niina estivät laajemmat kuviot.

– Vaihdetaan paikkaa, Anna kuiskasi äkkiä katsoen Niinaa.

Sanaakaan sanomatta Niina liukui päältäni Annan viereen ja Anna puolestaan kömpi vatsalleen päälleni. Pienen tytön alaston, lämmin vartalo tuntui todella hyvältä. Kiedoin käteni tyttäreni ympärille ja hän painoi päänsä rintaani vasten. Vaikka olimme juuri naineet rajusti hänen kaverinsa kanssa ja olin nähnyt hänen itsensä panevan aikuisen miehen kanssa siinä vieressä, tässä tilanteessa ja hetkessä ei tuntunut olevan mitään kummallista. Tai ehkä se johtui juuri siitä, että kaikki oli jo nähty: saatoimme olla vapaasti ja estoitta toistemme lähellä ilman minkäänlaista häveliäisyyden tunnetta tai syyllisyyttä.

Silittelin tyttäreni selkää ja kummastelin tilanteen ihmeellisyyttä. Olin tullut normaaliin illanviettoon ja nyt yhtäkkiä olinkin kauniiden, nuorten naisten ympäröimänä, kiiman ja intohimon kyllästämässä ilmapiirissä. Tilanne alkoi tuntua jälleen kiihottavalta ja tunsin kyrpäni paisuvan. Päälläni makaava alaston tyttäreni tuntui huomaavan asian, sillä hän alkoi oitis liikutella varovasti lantiotaan paisuvan elimeni päällä tehostaakseen sen kasvua. Siirsin käteni alemmas, Annan perseelle ja aloin puristella sitä molemmin käsin varovasti. Lantion liike kasvoi ja samalla myös kyrpäni sen alla. Kyrpä paisui täyteen mittaansa ja tykytti nyt suurena ja kovana vatsojemme välissä. Annan hengitys muuttui raskaammaksi ja hän nosti persettään liu’uttaakseen kyrpäni vatsansa alta jalkoväliinsä. Saatuaan kyrvän haluamaansa paikkaan hän laskeutui takaisin alas ja puristi reitensä yhteen: kyrpäni painoi nyt tiukasti Annan pillua vasten jalkojen välissä.

Muut eivät tuntuneet huomaavan puuhiamme, sillä heillä oli muuta tekemistä. Niina oli kääntynyt Liisaan päin ja imi silmät kiinni hänen rintojaan. Risto oli työntynyt kyljellään makaavaan Liisaan takaapäin ja paineli kyrpäänsä vaimoni pilluun hitain, nautinnollisin liikkein. Kädellään Risto hieroi tytärtään jalkovälistä, Niina oli nostanut toisen polvensa koukkuun avustaakseen isänsä sormien leikkiä pillussaan. Liisa nautti kahden ihmisen huomiosta ja nipisteli Niinan nännejä ja suukotteli tämän päätä.

Toisella puolellani Heidi oli kääntynyt toisin päin ja oli polvillaan, perse minuun päin, naitu pillunsa silmieni edessä. Hän oli ottanut Mikon kyrvän suuhunsa ja runkkasi vieressä istuvan Lassen kyrpää samalla. Aina välillä hän vaihtoi vuoroa ja Lasse sai vuorostaan suihinottoa ja Mikko käsihoitoa. Kauempana istuva Lasse nousi ylös, otti äitiään kädestä ja opasti tämän istumaan Mikon syliin. Lasse tarttui veljensä kyrpään ja ohjasi sen äitinsä pilluun. Heidi ja Mikko aloittivat hitaan ratsastuksen katsellen hymyillen toisiaan. Lasse jäi lattialle Heidin taakse ja otti sohvan vierestä liukuvoidepurkin, pursotti sitä sormeensa ja kumartui äitinsä perseen puoleen. Lasse hieroi liukuvoidetta Heidin perseen ympärille, anusaukkoon ja työnsi lopulta sormensa hitaasti sisään peräsuoleen. Heidi jatkoi hidasta liikettään Mikon kyrvän päällä ja huokaisi Lassen sormen upotessa anukseensa.

Käänsin huomion takaisin tyttäreeni, joka hieroi pilluaan kovana seisovaa kyrpääni vasten. Nostin Annan päätä hiukan ja katson hymyillen häntä silmiin. Utuiset silmät hymyilivät takaisin ja hän nosti itsensä istumaan päälleni. Katsoimme toisiamme silmiin, kun hän nosti lantiotaan hiukan, tarttui kyrpääni ja ohjasi sen sisäänsä. Hitaasti, tuskallisen hitaasti Anna laskeutui alaspäin, liu’utti pilluansa kyrpäni vartta pitkin, täristen hiukan, varovasti, kuin tunnustellen. Lopulta hän oli saanut kyrpäni kokonaan sisälle, juurta myöten. Anna jäi paikoilleen, katsoi minua silmiin, hymyili ja värisi hiljaa. Olin perillä, kyrpäni oli juurta myöten tyttäreni teini-ikäisessä, tiukassa pillussa. Vaikka Risto oli juuri nainut tytärtäni isolla kyrvällään, tuntui Annan pillu ihmeellisen tiukalta, lämpimältä, kostealta ja kuumalta. Aloimme liikkua hiljaa, varovasti, Anna nosteli lantiotaan ja kyrpäni sousi hänen pillunsa suloisessa puristuksessa. Tilanteen syntisyys, kielletty hedelmä, sai kiimani kasvamaan: panin omaa tytärtäni, iso kyrpäni oli oman pienen tyttäreni tiukassa kiimaisessa teinipillussa. Olin hurmoksessa.

Vieressäni Liisa ja Niina olivat siirtyneet kuusysiin niin, että Niinan pää oli minua kohti. Samalla kun Niina nuoli veljensä Lassen viimeisiä spermoja vaimoni pillusta hänen isänsä työntyi häneen takaapäin. Aitiopaikalla oleva Liisa näytti imevän sekä Niinan klitorista että Riston palleja ja kyrpää sen minkä ehti. Naiset kiemurtelivat toistensa otteessa ja Risto määräsi tahdin kyrvällään. Toisella puolellamme Heidi puolestaan oli päässyt jo täyskäsittelyyn: Lasse työnteli polvillaan kyrpäänsä äitinsä perseeseen ja Heidin alla Mikko pumppasi omaa elintään äitinsä pilluun. Pojat olivat saaneet rytmistä kiinni ja pumppasivat äitiään tasatahtiin kumpaankin reikään tämän väristessä holtittomasti heidän otteessaan.

Sekä oman tyttäreni pillu että vieressäni olevat irstaat sessiot saivat kiimani todella roihahtamaan ja kaappasin Annan syliini, nousin ylös ja yhdellä heilautuksella käänsin asetelmamme ylösalaisin, ilman että olin ottanut kyrpääni ulos tuosta ihanasta kuumasta kiimapesästä. Anna oli nyt allani, painoin hänen jalkansa rintaani vasten ja aloin pumpata. Tartuin Annaa tukasta ja tukistin hellästi ja sanoin:

– Nyt mä annan mun tytölle kunnolla kyrpää. Mä panen sua Anna niin että sun aivot lentää pellolle. Mä nussin tyttöäni ja saan sut tulemaan niin ettei koskaan ja ruiskutan spermani sun sisään, ähisin tuijottaen kiimaisessa kiihkossa tytärtäni.

– Joo, iskä, joo, pane mua, anna mulle sun kyrpää, tää on niin hyvää, aih, pane mua, nussi mun pientä pillua, se on odottanut sua ja sun kyrpää, voi vittu mä tulen kohta, oih, oih, pane mua iskä pane mua, jooko, nussi mua, nussi, iskä…

Annan huohotusten seasta lausumat rivoudet saivat tahtini kiihtymään. Halusin lisää, halusin Annaa kaikilla mahdollisilla tavoilla, halusin täyttää hänen pillunsa kyrvälläni, panna pientä tiukkapilluista tyttöäni ja täyttää hänet kuumalla spermallani. Otin kyrpäni ulos ja käänsin Annan kovakouraisesti polvilleen. Kiihkosta täristen hieraisin kädelläni avoimena odottavaa, rivoksi naitua pillua ja kumarruin nuolaistakseni sitä pari kertaa: halusin maistaa tyttäreni makua. Nousin sitten takaisin polvilleni, otin Annan lantiosta lujasti kiinni ja työnnyin kerralla rajusti sisään, pohjaan asti. Anna vinkaisi, mutta työnsin mistään välittämättä kyrpääni tyttäreni pilluun takaa päin yhä uudelleen. Reiteni läiskähtelivät Annan persettä vasten, pumppasin rajusti ja pieni tyttöni värisi kyrpäni otteessa.

Risto oli jättänyt Niinan ja Liisan hoitelemaan toisiaan ja siirtyi nyt Annan eteen. Muitta mutkitta tyttäreni otti isäntämme Niinan pillumehuista kiiltelevän kyrvän suuhunsa ja aloitti imemisen, sen minkä huohotukseltaan ja minun rajuilta työnnöiltä kykeni. Anna imemässä Riston kyrpää näytti niin kiihottavalta, että halusin samaa. Sanoin Ristolle ykskantaan: ”Vaihdetaan!” ja luiskautin kyrpäni ulos Annan pillusta. Käänsin tytön nopeasti toisin päin ja otin tyttäreni kasvot käsieni väliin. Katsoin häntä hetken, hymyilin ja sanoin:

– Mä haluan nyt että sä otat iskältä suihin. Ime isin kyrpää, ota se oikein syvälle sun pieneen suloiseen suuhusi, jooko Anna.

Anna hymyili takaisin, otti toisella kädellään kiinni kyrvästäni ja ohjasi sen suuhunsa. Niina ja Anna olivat kyllä varmasti harjoitelleet yhdessä hommaa, niin uskomattoman hyvältä tuntui kun Anna imi, lutkutti ja pyöritti kielellään kyrpääni suussaan. Vastapäätä Risto katseli touhujamme hymyillen ja työntyi hitaasti ja nautinnollisesti tyttäreni pieneen pilluun. Hän otti tiukan otteen Annan lantiosta ja alkoi naida tytärtäni takaapäin.

Heidi tuntui saaneen tarpeekseen kahden miehen käsittelystä. Hän kaatui voipuneena täristen viereemme ja pojat virnistelivät tyytyväisinä saavutukselleen hoideltuaan äitinsä maksimaaliseen orgasmiin. Tyytyväisiä he eivät kuitenkaan tuntuneet olevan, sillä he siirtyivät kyrvät pystyssä sanaakaan sanomatta toistensa pillujen kimpussa olevien Niinan ja Liisan luo. Tällä kertaa Lasse asettui Niinan taakse, missä hänen isänsä oli juuri ollut, ja työntyi sen kummemmin varoittamatta siskonsa pilluun. Mikko puolestaan asettui Niinan eteen, työnsi kyrvällään siskonsa pään sivuun ja painoi elimensä vaimoni sisään. Nelikko oli nyt yksi iso kiemurteleva, huohottava, pumppaava kasa, josta huokui kiiman, siemennesteen, pillunesteiden ja hikisten vartaloiden tuoksu: Mikko ja Lasse polvillaan pumppaamassa kilpaa kiimaisia pilluja, Liisa ja Niina heidän välissään tiukassa puristuksessa imemässä toistensa pilluja ja noita pilluja pumppaavia kyrpiä.

Anna imi kyrpääni ihanan antaumuksella, katselin kauniin tyttäreni kauniita kasvoja joiden keskellä olevaan suppusuuhun iso ja kova kyrpäni upposi kerta toisensa jälkeen. Otin kiinni hänen hiuksistaan ja pumppasin pientä päätä yhä nopeammin ja rajummin. Anna alkoi kakoa ja yritti estellä liikettä, mikä sai minut vain innostumaan entistä enemmän ja kiihdyttämään tahtiani. Aloin tuntea huipun lähestyvän ja hurmoksessani näin jo laukeavani tyttäreni kasvoille, Annan lipoessa huuliaan maistellessaan naamaansa pitkin valuvaa spermaani. Yhtäkkiä muutin mieleni ja päätin haluavani sittenkin tulla Annan sisään, tuohon tiukkaan ja suloiseen pesään, teini-ikäisen tyttäreni liukkaaseen, kuumaan pilluun. Luiskautin kyrpäni äkkiä pois Annan suusta ja hän jäi hölmistyneenä katsomaan minua, kuin kysyäkseen oliko joku vialla.

– Mä haluan tulla sun pilluun, tyttö kulta, mä haluan tuntea sun ihanan teinipillun ja täyttää sen mun spermalla ääriään myöten, kähisin kiihkoissani ja nostin hänet polvilleen niin, että Ristokin luiskahti pois hänen sisältään. Hölmistyneen näköinen isäntämme katseli hyväksyvästi kyrpä pystyssä, kun tönäisin Annan selälleen sohvalle ja painauduin hänen päälleen ohjaten kyrpäni levällään olevien jalkojen välissä odottavan kuuman pillun uumeniin. Laskeuduin Annan päälle ja painoin koko vartaloni painolla häntä sohvaa vasten. Anna kietoi jalkansa ympärilleni ja olimme lukkiutuneet vähäksi aikaa liikkumattomiksi paikoillemme. Katsoin Annaa silmiin, suutelin häntä pitkään ja aloin sitten liikuttaa kyrpääni hänen pillussaan.

Heidi oli toipunut käsittelystään sen verran, että tuli viereemme ja siveli meitä kumpaakin, vuoroin Annan rintoja ja välillä minun selkääni ja ylös alas liikkuvaa persettäni, sormien hieroessa välillä Annan pilluun toistuvasti uppoavaa, pillunesteiden liukastamaa kyrpääni ja Annan häpyhuulia, klitorista ja peräaukkoa. Risto tuli Heidin taakse ja hieroi vaimonsa rintoja, vatsaa ja pillua. Heidi kumartui katsomaan lähempää Annan ja minun panemista tarjoten samalla Ristolle tilaisuuden työntyä sisään. Heidi huokaisi vienosti tuntiessaan Riston kyrvän painuvan pillunsa perukoille ja huohotti hiljaa sen liukuessa sisään ja ulos, samalla sormeillessaan minua ja Annaa.

Kiihdytin tahtiani, kyrpäni pumppasi entistä vaativammin Annan pillussa, Anna vikisi, ulisi ja huohotti, silmät kiinni, kädet ja jalat tiukasti ympärilläni. Yhtäkkiä hän aukaisi silmänsä ja alkoi pumppausten tahdissa ja huohotusten välissä puhua:

– Tun…tuu…ko…hy…vältä iskä…olenko…mä…hyvä…pano…iskä…pane mua…pane mua…nussi…mun…aivot…aaaaah…pelll…llolll…lleee…nai…nai…aaah…iskä…nai…mua…aaah…….

Olin täysin unohtanut muut sohvalla olevat ihmiset. Oli vain Anna ja minä ja minun kyrpäni sykkimässä hänen pillussaan, pumppaamassa kiihkoa ja hekumaa pienen tytön pienen pillun perukoille asti. Liisa oli huomannut minun ja Annan huipun lähestymisen ja kiemurrellut ihmiskasan alta pois nähdäkseen paremmin miehensä ja tyttärensä kliimaksin. Hän asettui Heidin vierelle ja ryhtyi ystävättärensä tavoin hieromaan pallejani, aina välillä vilkahtavaa kyrvän vartta ja tyttärensä pillunhuulia ja klitorista. Nuoria miehiä vaimoni poistuminen leikkipaikalta ei haitannut, vaan pilluttomaksi jäänyt Mikko työnsi kyrpänsä muitta mutkitta Niinan avoimena odottavaan suuhun. Veljekset panivat nyt siskoaan kumpaankin päähän, Lasse pillun ja Mikko suuhun. Kauaa ei veljeksiä enää tarvinnut teinitytön tiukan pillun ja asiantuntevasti imevän suun kiusata vaan molemmat tulivat rajusti karjaisten omiin reikiinsä. Mikko veti vielä viime hetkillä kyrpänsä Niinan suusta ja ruiskutti lastinsa siskonsa naamalle, jossa se valui poskien yli suuhun ja leualle ja siitä sohvalle. Lasse puolestaan ampui lastinsa siskonsa pilluun pohjaan asti ja valtava lasti valui kohta pitkin tytön reisiä.

Myös Ristolla oli lasti lähtövalmiina ja hän ampui sen iloisesti hymyillen vaimonsa pillun perukoille. Heidin uikutti takanani orgasmissaan samalla hieroen kiihkossaan vuorotellen minua, Annaa ja vaimoni rintoja.

Minä jatkoin yhä tyttäreni panemista, nussin häntä kyrvälläni raivokkaasti ja nain hänen pientä pilluaan sen minkä kerkesin. Anna soperteli edelleen rivoja pyyntöjään, anoi iskä-kultaansa naimaan hänen tiukkaa, liukasta, pantavaa teinihuoran vittuaan ja nussimaan pientä tytärtään isolla kyrvällään syvälle, pohjaan asti ja täyttämään hänen kiimainen tytönpillunsa kuumalla spermallaan. Tein mitä tyttäreni niin kauniisti pyysi, lisäsin vauhtia ja painoin kyrpääni Annan pilluun niin lujaa ja nopeasti ja syvälle kuin vain mahdollista. Annan puhe puuroutui, silmät sulkeutuivat, pieni ruumis alkoi täristä ja suusta purkautui jatkuva, luja huuto. Tunsin itsekin olevani tulossa ja purkauduin tyttäreni pilluun rajusti kouristelllen, kyrpäni sylki Annan sisään spermaa yhä uudelleen ja uudelleen. Huusimme yhtä aikaa toistemme suihin ja lysähdin lopulta uupuneena tärisevän ja värisevän tyttäreni päälle.

Huohotimme sylikkäin pitkään, Annan kädet ja jalat yhä ympärilläni. Tunsin jonkun kömpivän luoksemme ja näin vaimoni Liisan kauniiden kasvojen painautuvan sohvatyynylle aivan Annan ja minun viereen. Liisa hymyili ja silitteli meidän molempien kasvoja.

– Se näytti tosi kauniilta, hän sanoi.

Katsahdimme Annan kanssa toisiamme ja hymyilimme.

– Kyllä se tuntuikin aika kauniilta, Anna sanoi raukeasti.

– Niin tuntui. Ja kohta otetaan uusiks, jooko?

9 kommenttia viestissä: “Illanvietto”

 1. Mörkö says:

  Loistava tarina, kirjoittele ihmeessä jatkoa.

 2. heidi says:

  Yhtäkkiä tarinaan hyppäsi mukaan Reijo? Varmaan Ristoa tarkoitettiin? Mielestäni myös liikaa henkilöitä.

 3. Kiimanen says:

  Hyvä tarina, jatkoa?

 4. Hemuli says:

  Miten Annasta tuli Anne?

  Edit: korjattu.

 5. Trickster says:

  Ihan hyvä asetelma, mutta hahmoja oli mielestäni liikaa. Novellin loppupuolella alkoi mennä pelkkien asentojen kuvailuksi. Vähän pidempää pohjustusta olisin myös kaivannut tähän tarinaan.

  Kieli oli kuitenkin ihan hyvää, vaikka miehen elimelle on kaiketi muitakin nimityksiä kuin kyrpä.

 6. kalohm says:

  Alku lähti kivasti.
  Ihan hyvä tarina,mutta venyi turhan pitkäksi,etenki tyttären nainissa.Kertoja keskittyi liian usein muihin henkilöihin.Mitä useampi henkilö,se sotki novelin tarinaa.

 7. masa says:

  huh toivottavasti jatkoa seuraa todella kiihottavaa

 8. Äippä says:

  panevat… tarkoitan… äitiä!

 9. Äippä says:

  Ihana novelli… aina on kivaa kun pojat panevat äitiä!

Kommentoi

top