search
top

Mökillä nelistään

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (36 votes, average: 3.28 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina voisi olla totta.

Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta. Radiossa soi fiiliksiä nostattava suomalainen rokki. Oli kesäinen perjantai ja olimme matkalla Keski-Suomeen mökkiviikonloppua viettämään. Mökki ei tosin ollut omamme. Viettäisimme siellä avovaimoni ystävän ja hänen poikaystävänsä kanssa rentouttavan viikonlopun nauttien hyvästä ruoasta ja juomasta, saunasta ja kesäisen luonnon kauneudesta.

Olemme avovaimoni Susannan kanssa asuneet yhdessä reilun vuoden ja seurustelleet vajaa kolme vuotta. Olemme kahdenkymmenenviiden molemmin puolin. Karoliina, mökin emäntä, on Susan opiskelukavereita. Olen häneen tutustunut melko hyvin viimeisen parin vuoden aikana. Hän on melko räväkkä persoona ja voikin sanoa, että hänestä joko pitää tai ei pidä. Oma suhtautuminen häneen on siinä rajoilla… Olen aina ihmetellyt, kuinka hänestä ja Susasta on tullut ystäviä, koska Susa on hyvin harkitsevainen ja rauhallinen ihminen. Karoliinalla puolestaan on näyttänyt miehet vaihtuneen melko tiuhaan tahtiin, liekö johtunut juuri hänen villistä ja rohkeasta luonteestaan. Tällä kertaa kierroksessa on Kimmo: kolmekymppinen ravintola-alan työntekijä, jonka olemme tavanneet muutaman kerran. On vaikuttanut oikein mukavalta seuramieheltä.

Elämme Susan kanssa melko tavallista elämää. Asumme pk-seudulla ja käymme toimistotöissä. Meillä ei ole lapsia vielä, ehkä joskus myöhemmin. Suhteemme on vakiintunut niin hyvässä kuin ei-niin-hyvässä. Tällä tarkoitan tietysti seksielämää, johon ainakin itse kaipaisin jotain uutta. Susa on erittäin katseen kestävä: kaunis ja haluttava nainen. Melko lyhyestä varresta löytyy kruunun jalokivenä mukavan muodokas peppu. Tissit ovat melko pienet, kuten pienikokoisilla naisilla usein tuppaa olemaan. Pienet tissit kelpaavat minulle, enkä enää haaveile isommista meloneista, kuten ehkä joskus aiemmin… Susa on kaikin puolin seksikäs pakkaus ja suosittu miesten katseen kohteena. Itse olen urheilullinen, melko pitkä ja joskus komeaksi sanottu mies. Mielestämme olemme hyvä pari.

Saavuimme lopulta hikisen automatkan jälkeen perille. Isäntäpariskunta otti meidät ystävällisesti vastaan. Tölkit sihisivät kilpaa auki ja aloitimme pitkään odotetun mökkiviikonlopun viettämisen. Parin tunnin jutustelun jälkeen, naiset aloittivat ruokien valmistelun. Minä ja Kimmo lähdimme saunaa lämmittämään. Sauna oli hienon näköinen. Se oli järven rannalla, joten uimaan oli helppo mennä. Jäimme Kimmon kanssa saunan kuistille hörppimään viiniä ja katselemaan järvimaisemia. Kun sauna oli valmis, lähdimme patistamaan naisia ensimmäiselle saunavuorolle. Susa Ja Karoliina olivat selvästi jo humaltuneet ja kikattivat keittiössä. Hetken perästä he kuitenkin lähtivät saunalle päin – asianmukaiset juomingit mukanaan tietysti. Ovensuusta Karoliina vielä huusi, että heidän mökillään ei sitten uikkareita käytetä, vaan uimassa käydään alasti. Mikäs siinä, ajattelin.

Laiturin päässä oli pari auringonottotuolia. Istuimme niissä Kimmon kanssa ja otimme aurinkoa, kun naiset tulivat saunasta ulos. He juoksivat laiturin päähän ja hyppäsivät uimaan. Vaikkemme tietenkään Kimmon kanssa naisten alastomia vartaloita tuijottaneet, ehdin kuitenkin rekisteröidä Karoliinan hyvinkin naisellisen vartalon. Susaan verrattuna Karoliinalla oli muutama kilo enemmän kehossaan kannettavanaan, mikä näkyi rehevämpänä peppuna ja huomattavasti isommissa rinnoissa. Tissit pomppivat mukavasti, kun Karoliina juoksi saunalta. Kauniita rintoja koristivat herkullisen lakupalan kokoiset nännit ja laajat ruskeat nännipihat. Erittäin kiihottavan näköiset, ajattelin mielessäni. Karoliinan takapuoli ei ollut yhtä kiinteä ja sporttinen kuin Susalla, mutta erilaisuudessaan ja täyteläisyydessään mahtava kuitenkin. Karoliina oli hottis! Huomasin Kimmonkin vilkuilevan varovasti Susan alastonta vartaloa. Susan tyttömäisiä rintoja koristivat Karoliinaa pienemmät ja vaaleammat nännit. Kuten sanoin, Susa on hyvin sporttinen, joten ylimääräistä ei vartalossa ollut ja peppu lähenteli täydellisyyttä.

Aikansa saunottuaan naiset tulivat vilvoittelemaan ulkosalle ja heittivät samalla, että seuraavaksi on miesten vuoro. Niinpä lähdimme Kimmon kanssa kohti saunaa. Istahtaessani saunan lauteille tuli Kimmo saunan ovesta vasta sisään. Silloin näin sen. Kimmolla on valtava kulli! Siinä se reisien välissä ylväästi loimotteli kuin sanoen, että täällä isäntänä määrään minä. Arvelin omani olevan erektiossa yhtä pitkä kuin Kimmon oma lepotilassa. Hetken saunottuamme Kimmo heitti, että lähtisimme kastautumaan veteen. Enää alasti uiminen ei enää tuntunutkaan hyvältä idealta. Ennen kuin ehdin sanoa mitään, oli Kimmo jo matkalla ulos. Rauhallisesti hän käveli kohtia laiturin päätä ja naisia varmistaen, että varmasti myös Susa ehtii rekisteröidä hänen miehekkään varustuksensa. Huomasinkin, että Susan katse lukittui hetkeksi Kimmon jalkoväliin ja pieni puna nousi poskille. Eiköhän se tullut molemmille naisille siltä seisomalta selväksi, että minkälaiset vehkeet meillä miehillä on. Tovin päästä läksimme takaisin löylyyn naisten jäädessä vielä laiturille.

Kävimme välillä sisällä syömässä ja nauttimassa lisää viiniä. Kimmo halusi kuitenkin vielä lähteä takaisin löylyihin, joten lähdin hänen mukaansa. Hetken saunottuamme saunan ovi aukesi. Sisään astuivat alastomat ja humalaiset naisemme. Karoliina avasi pelin: ”Me tultiin antamaan teille pojille vähän suuhoitoa.” Katsoimme Kimmon kanssa toisiamme huuli pyöreänä. Katsahdin myös Susaan, joka hymyili ilkikurisesti. Karoliina alkoi hieroa suuria rintojaan toisiaan vasten ja keikuttamaan peppuaan. Susa ei halunnut jäädä kakkoseksi, vaan alkoi hänkin hieroa rintojaan ja keimailemaan. Hetken päästä Karoliina suuteli Susan kovettuneita nännejä. Nopeasti jo valmiiksi lämpöisessä saunassa oli tunnelma muuttunut kiimaisen kuumaksi. Sivusilmällä näin kuitenkin jotain uhkaavaa: Kimmon valtavan peniksen puoliseisokissa. Se oli jo nyt omaani selvästi isompi. Naisten, erityisesti Susan, katse juuttui Kimmon jalkoväliin pitkäksi aikaa. Omani, noin viidentoista sentin komeudessaan, oli paria luokkaa pienempi. Kokoeron huomasi, kun istuimme vierekkäin kyrvät pystyssä lauteilla.

Karoliinalla oli tilanne hallussa ja hän jatkoi aloitteiden tekemistä. Hän hyökkäsi Kimmon jalkoväliin, rullasi esinahan tottuneesti taakse ja upotti kuuman suunsa Kimmon terskalle. Susa tuli minun luokseni, ja koska ei halunnut jäädä toimettomaksi, aloitti oman nautittavan suuhoitonsa. Hetken imuteltuaan Karoliina sanoi Susalle, että vaihdetaan osia. Susa nyökkäsi varovaisesti. Karoliina siirtyi luokseni ja sanoi: ”Katsotaan mitä täältä löytyy.” Tovin nuoleskelun jälkeen hän upotti kerralla täydessä terässä olleen kullini syvälle suuhunsa, juurta myöden. Samalla hän katsoi minua silmiin, ja meinasin tulla siihen paikkaan. Samaan aikaan näin Susan lasittuneen katseen Kimmon peniksessä. Hän ei selkeästi oikein tiennyt, miten sen kanssa tulisi toimia. Hapuillen hän varovasti tunnusteli kädellään vartta. Pikkuhiljaa Susa uskaltautui myös tunnustelemaan raskaita kiveksiä. Hän otti toisenkin käden mukaansa – vartta nimittäin riitti molemmille käsille. Hän paljasti terskan, jolloin suusta pääsi tahaton huudahdus: ”Voi tavaton, että osaa olla iso!” Terska oli kieltämättä muhkea. Susa yritti ottaa sitä parhaansa mukaan suuhunsa, mutta touhu näytti vaikealta. Eihän Susa ollut sellaiseen tottunut. Hän teki kuitenkin parhaansa, välillä kiveksiä nuollen ja välillä tattia hyväillen. Samaan aikaan sain Karoliinalta upeaa, perusteellista ja syvää suuhoitoa. En kestänyt äärimmäisen kiihottavaa tilannetta kauaa, vaan purkauduin rajusti syvälle Karoliinan kurkkuun, kun hän jälleen kerran upotti varteni kokonaan suuhunsa. Kun Karoliina oli hoidellut minut, sanoi hän Susalle, että voi näyttää, kuinka Kimmo laitetaan laukeamaan. Hän ensin runkkasi Kimmoa kaksin käsin pari kertaa, jonka jälkeen upotti muhkean terskan suuhunsa vetäen samalla kiveksistä. Tätä ei ehtinyt kestää kuin minuutin, kun Kimmo laukesi äänekkäästi huohottaen syvälle Karoliinan suuhun. Oikea ammattilainen tuo Karoliina. Olimme Susan kanssa seuranneet toimitusta vierestä haltioituneena. Olin kuitenkin havaitsevinani Susassa pientä harmitusta, koska hän ei ollut osannut toimia Kimmon meisselin kanssa ja Karoliina oli tullut keskeyttämään hänen operaationsa. Itse olin saanut mahtavan suihinoton Karoliinalta ja lauennut syvälle hänen kurkkuunsa. Penistäni ei ollut koskaan aikaisemmin otettu kokonaan suuhun. Se tuntui upean syntiseltä! Tietysti minun ja Kimmon välinen kokoero ärsytti, koska se oli tullut viimeistään saunomisen aikana selvästi esille. Seksisessioiden jälkeen naiset lähtivät ensin päämökille ja me miehet seurasimme heitä hetken päästä perässä – kunhan ensin olimme toipuneet äskeisestä.

Seurustelimme vielä pari tuntia keittiön pöydän ääressä juoden viiniä, mutta pian alkoi olla nukkumaanmenon aika. Olihan kaikilla takana raskas työviikko. Könysimme Susan kanssa sänkyyn ja juttelimme illan tapahtumista. Molempien mielestä tilanne saunassa oli ollut erittäin kiihottava. Siinä jutellessa alkoi naapurihuoneesta kuulua tasaista sängyn natinaa ja sitä seuraavaa vaimeaa voihketta. Äänet alkoivat pikkuhiljaa voimistua, kunnes ne katkesivat Karoliinan äänekkääseen orgasmiin. Siellä näköjään Kimmo paukuttaa mahtikyrvällään naistaan ajattelin. Kokeilin Susan pimppiä ja totesin sen olevan äärimmäisen kostea. Näinpä heitin bokserini ja Susan pikkuhousut pois ja siirryin hänen päällensä. Nostin hänen jalkansa olkapäilleni ja työnnyin voimakkaasti sisään. Asennosta huolimatta liu’uin sisään helposti. Tähän vaikuttivat varmasti myös illan aiemmat tapahtumat ja naapurihuoneen äänet. En kestänyt tilannetta kauaa, vaan laukesin rajusti. Hetkeä aiemmin naapurista oli alkanut kuulua taas ääntä: oli näköjään kakkoskierros käynnissä. Muutaman minuutin päästä tämäkin kierros päättyi Karoliinan kiljahduksiin ja Kimmon mataliin urahduksiin. Susa oli alkanut sormettaa pimppiään ja samoihin aikoihin naapureiden kanssa, hänkin laukesi. Pian tämän jälkeen nukahdimme.

Aamulla herätessämme oli Karoliina iloisena häärimässä keittiössä. Kahvit ja muu aamupala odottivat kauniisti aseteltuina pöydällä. Hän huikkasi kuin puolihuolimattomasti: ”Toivottavasti nukuitte hyvin” ja hymyili ilkikurisesti meille. Kimmokin tallusteli pian keittiöön, jonka jälkeen nautimme aamupalaa mukavassa auringonpaisteessa. Väki oli melko hiljaisella päällä. Liekö sitten johtunut orastavasta krapulasta vai illan ja yön lihallisista nautinnoista…

Päivän mittaan siemailimme oloa raikastavaa valkoviiniä ja teimme mökkitöitä, kukin mitäkin. Illan tullen oli sauna laitettu päälle, ja kävimmekin Kimmon kanssa siellä taas naisten jälkeen. Tällä kertaa emme kuitenkaan saaneet seuraa heistä. Minua se ei haitannut, koska edellispäivän tapahtumat olivat olleet melko värikkäät ja odottamattomat. Niistä varmasti riittäisi puhuttavaa Susan ja minun välillä vielä kotonakin. En kuitenkaan tiennyt vielä tuossa vaiheessa, mitä naiset olivat suunnitelleet iltaa varten…

Saunottuamme menimme Kimmon kanssa takaisin tupaan. Naiset olivat maistelleet tällä välin kiitettävästi siidereitä ja viinejä, joten tunnelma oli äänekäs ja jutut melko hurjia. Eipä siinä mitään, olimmehan mekin Kimmon kanssa juoneet hyvällä tahdilla saunajuomia. Kun istuuduimme kaikki pöydän äärelle, kertoi Karoliina mitä naiset olivat suunnitelleet: pullonpyöritystä.

Klassiseen tyyliin pullonpyörityksen aikana nousivat totuudet ja tehtävät esiin, vaikka edellisellä olikin suurempi osuus. Jutut keskittyivät yllättäen lähinnä seksiin tai sen ympärille. Karoliina kysyi mm. minulta, olenko harrastanut peppuseksiä. Jouduin myöntämään, että en ole. Susa ei siitä tykännyt, vaikka oli sitä itse joskus aikoinaan kokeillut. Susa puolestaan kysyi Kimmolta hänen kalunsa koosta, ja saimmekin epämääräisenä vastauksena sen olevan reilut 20 senttiä.

Ilta jatkui humaltuen ja pelaillen. Luulen, että me kaikki olimme pullonpyörityksen jälkeen melko kiihottuneessa tilassa. Susa sanoikin puolenyön aikaan, että eiköhän painuta sänkyyn – nukkumaan siis. Huoneeseen päästyämme Susa otti pikkuhousunsa pois, jotka olivatkin riettaiden juttujen jäljiltä märät. Nuolaisin pari kertaa häpyä, jolloin Susa laukesi nopeasti. Olin siirtymässä panemaan Susaa, kun ovelta kuului vieno koputus. Karoliina ja Kimmo avasivat varovaisesti oven. Karoliina ehdotti suoraan tyyliinsä parinvaihtoa. Katsoimme Susan kanssa toisiamme, ja Susa nyökkäsi varovaisesti. Suostuimme parinvaihtoon.

Karoliina vei minut heidän makuuhuoneeseensa, kun Susa ja Kimmo jäivät meidän vierashuoneeseen. Karoliina oli vielä yövaatteissa, minä puolestani olin täysin alasti. Karoliina katseli hetken minua ja sanoi, että jos haluaisin, saisin kokeilla peppuseksiä hänen kanssaan. Minullahan pamahti erektio välittömästi. Hän sanoi, että peppuseksi Kimmon kanssa ei oikein ole mahdollista. Ymmärsinhän minä sen. Ei kukaan halua sellaista jättiläistä takapuoleensa. Vaikka tietysti olin intona tulevasta kokemuksesta, ärsytti, että jälleen oli tullut esille oman miehuuteni vaatimattomampi koko. Riisuin Karoliinan pikkuhousut ja paidan pois. Alta paljastui jo aiemmin päivällä näkemäni isot ja herkulliset rinnat. Häpy oli siistissä kunnossa, kuten muistelinkin. Halusin nuolla Karoliinaa, joten laitoin hänet makaamaan sängylle. Nuolin pitkin vedoin märkää tussua ja käytin sormea välillä sisällä. Parin minuutin hoidon jälkeen Karoliina laukesi voimakkaasti, selkä kaartui ja suusta pääsi muutama voihkaisu.

Aluksi naapurihuoneesta oli kuulunut vain Susan hermostunutta naurua ja vaimeaa puhetta. Kimmo oli ilmeisesti esitellyt ja antanut Susalle käyttöohjeita kanuunaansa. Varovaisen alun jälkeen alkoi huoneesta kuulua selvästi Susan voihkeita. Arvelin, että siellä annetaan suuseksiä ja valmistetaan pesää ottamaan vastaan jotain normaalia isompaa.

Rasvasin Karoliinan pepun ja oman työvälineeni. Hän asettui doggy styleen ja aloin sovittelemaan penistäni tiukkaan anukseen. Hetken työskenneltyäni sain terskan sisään, jonka jälkeen pidin pienen tauon, kunnes painoin loputkin varresta sisään. Tunne oli sanoin kuvaamaton: olin juurta myöten sisällä seksikkään naisen ahtaassa takapuolessa. Pidin lantiosta kiinni ja aloin lykkimään rauhalliseen tahtiin. Karoliinan isot rinnat heiluivat mahtavasti työntöjen tahdissa nautittavasti. Aina välillä minun oli pakko puristella niitä työntöjen ohessa.

Samaan aikaan naapurihuoneesta alkoi kuulua Susan sanoja: ”varovasti!”, ”…valtava”, ”mahtuuko…”. Sanat loppuivat hetken päästä valtavaan huutoon, joka pääsi Susan suusta hänen lauetessaan. Ilmeisesti tilanne oli ollut niin kiihottava, että hän oli lauennut heti, kun Kimmon valtikka oli työntynyt pohjaan asti. Tuon laukeamisen kuuleminen oli minullekin liikaa ja annoin spermasyöksyn vyöryä syvälle Karoliinan peppuun. Olimme molemmat hengästyneitä ja vain makasimme sängyssä ja kuuntelimme naapurihuoneen ääniä. Karoliina sanoi, että Kimmo on kokenut naistenkesyttäjä, joka osaa käsitellä naisia sängyssä. Susa on kuulemma hyvissä ja varmoissa käsissä. En epäillyt sitä hetkeäkään.

Päätin käydä naapurihuoneen ovella kurkkaamassa ja katsomassa, että mitä siellä tapahtuu. Oli nimittäin sen verran pitkään kuulunut seksin ääniä: tasaisia työntöjä ja Susan tasaista hyrinää. Kun raotin ovea, näin Susan makaamassa selällään sängyssä jalat koukussa Kimmon hartioilla. Silmät olivat kiinni, mutta suu ei ollut. Sieltä pääsi koko ajan epämääräisiä ääniä pään heilahdellessa puolelta toiselle. Kimmo lykki parhaansa mukaan koko pitkän varren mitalta. Sen verran vertynyt taisi Susan tiukka pimppi jo olla, että hän pystyi tässä meidän suosikkiasennossamme ottamaan vastaan valtavaa aisaa.

Toimintaa katsellessani omakin kulli oli alkanut kovettumaan ja päätin palata Karoliinan luokse makuuhuoneeseen. Karoliina makasi kyljellään sängyssä ja hymyillen katseli minua. Käänsin hänet selälleen, nostin hänen jalkansa hartioilleni ja työnnyin sisään. Hassua, että penikseni oli ollut Karoliinan suussa ja pepussa, mutta ei vielä siellä perinteisessä paikassa. No, nyt tähänkin saatiin muutos. Pimppi tuntui todella hyvältä. Ei ehkä niin tiukka kuin Susan, mutta napakka ja lämmin. Työnsin heti pohjaan asti, jolloin Karoliina värähti hieman, mutta vähemmän kuin Susa yleensä. Ihailin vieläkin suuria rintoja, koskettelin niitä ja nuolin kovana nöpöttäviä nännejä. Välillä otin penikseni lähes kokonaan ulos ja sitten työnsin sen jälleen pohjaan asti. Laskin, että seksimme aikana Susa oli tullut jo kahdesti naapurihuoneessa. Karoliina ei vielä kertaakaan. Hän hieroi klitoristaan minun lykkiessäni häntä. Lopulta hän alkoi väristä orgasmin merkeissä, ja samaan aikaan minultakin tuli.

Naapurihuoneesta kuului Kimmon murahtelua. Päättelin, että hänkin oli tulossa. Hetken päästä ovemme avautui ja Kimmo luikki sisään kulli vielä puoliheijarissa. Ajattelin, että nyt on minunkin aika poistua omaan makuuhuoneeseen. Niinpä toivotin hyvät yöt pariskunnalle ja hipsin pois. Makuuhuoneessamme näin Susan makaavan sängyllä selällään vielä melko tokkuraisessa tilassa. Pimppi valutti spermaa avonaisena ja turvonneena. Minulle pamahti kova erektio päälle ja työnnyin mitään sanomatta Susaan. Hän havahtui ja sanoi, että olisin varovainen – on kuulemma paikat hellänä. Pimppi tuntui väljältä, mikä ei kai ole ihme. En kestänyt kauaa, vaan tykitin illan viimeiset mällit Susan pilluun. Yllätykseksemme naapurihuoneessakaan ilta ei ollut vielä päättynyt. Kuulimme tasaista pauketta, kun Kimmo tyydytti huolella naistaan. Karoliinan kimeät huudahdukset kuuluivat talossa. Tätä jatkui niin pitkään, että itseäni alkoi touhu jo ärsyttää. Karoliina piti paljon kovempaa ääntä nyt Kimmon kanssa kuin aiemmin minun kanssani. Varvi loppui Karoliinan äänekkääseen orgasmiin ja Kimmon murahteluun. Tällä sinetöityi myös Kimmon illan kohtalo: hän oli perusteellisesti tyydyttänyt sekä oman tyttöystävänsä että myös tämän ystävän.

Kysyin Susalta hänen ja Kimmon välisistä akteista. Hän kertoi, että Kimmo oli aluksi nuollut häntä ja näin valmistellut tulevaan. Tosin Susa sanoi, että hän oli samalla hetkellä kostunut täysin, kun Kimmo oli vetäissyt bokserinsa pois ja näyttänyt jälleen suuruutensa. Mitään esileikkejä ei olisi siis enää vaadittu. Nuolemisen jälkeen Susa oli yrittänyt ottaa Kimmon muhkeaa terskaa suuhun – kuitenkaan siinä onnistumatta. Tämän jälkeen Susa oli halunnut ratsastaa ja tätä olikin jatkunut ensimmäiseen orgasmiin saakka. Sitten Kimmo oli kääntänyt Susan selälleen, nostanut jalat hartioilleen ja alkanut painaa omalla tahdillaan jo vertyneeseen pilluun. Tätä näytelmää olin itsekin päässyt todistamaan oven raosta. Tuossa asennossa Kimmo oli kuulemma yksinkertaisesti valtava. Kimmo oli peniksellään päässyt hieromaan syvältä pillusta jokaista Susan poimua perusteellisesti. Susa oli lauennut tällä tavalla vielä kahdesti. Susa kysyi myös minun ja Karoliinan välisistä sessioista, jolloin kerroin mm. anaaliseksistä. Hän jopa sillä hetkellä lupaili, että sitä herkkua saattaa olla tarjolla myöhemmin kotonakin…

Seuraavana aamuna oli kotiinlähdön aika. Vauhdikas viikonloppu alkoi olla takanapäin. Aamupalalla porukka oli vähän hiljaista, vaikka kaikki varmasti muistelivat öisiä tapahtumia. Hyvästien jättämisen jälkeen karautimme pihasta pois ja suuntasimme kotia kohti. Viikonlopusta riittäisi varmasti paljon puitavaa koko kotimatkan ajaksi.

4 kommenttia viestissä: “Mökillä nelistään”

 1. joku says:

  hyvä

 2. seksileevi says:

  Hyvin kirjoitettu! Kiihottava! Jatkoa!

 3. makrillimatti says:

  Iha ok

 4. Hande says:

  Muuten Ok, mutta sinne kakkoseen mahtuu iso jorma paremmin kuin perinteiseen reikään.

Kommentoi

top