search
top

Ihanat naapurit

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (104 votes, average: 2.36 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina voi saada jatkoa

Olen jo pitkään katsonut minun lapsia, kuinka nopeasti he kehittyvät, poikani Matias, tuo 15v miehenalku, moni luulee hänen olevan jo täysikäinen.Olen laittanut merkille Matiaksen miehisen kehityksen merkit.Saunassa kerran sain todella huomata, kuinka hänen kalunsa on suuri, perinyt ex-mieheltäni.Tyttäreni Suvi vasta 12v lapsi,mutta silti vartalo on kuin naisella. Rinnat ovat kasvaneet,pillussa jo karvoitusta. Itse olen vähän yli kolmekymppinen muodokas nainen,rinnat ovat D-kuppia,pillussa en pidä karvoja.

Erottuani miehestäni seksiä en ole harrastanut,aikani on mennyt työssä ja lasten parissa, mutta sitten alkoi tapahtua jotain kummaa,asumme omakotitalossa ja naapuriin muutti uudet asukkaat,sillä se talo oli myynnissä.Millaisia ihmisiä siihen tuli,en viitsinyt kuluttaa aikaa,sen verran että heillä on kaksi tyttöä.Parin päivän kuluttua Suvi oli kutsunut naapurit meille ja siitä tulikin melkoinen ikimuistoinen päivä.Perhe oli kaikkea muuta kuin hienostoväkeä.Tyttöjen äiti suunnilleen minun ikäinen, kaunis kiinteä vartalo rinnat isot jotain minun kokoa,mies vasta oli komea.

Tyttöjen nimet oli Jenna 13v ja Anne 14 v hän on naisen ensimmäisestä liitosta eli tytöt ovat siskopuolia.Niinpä pyysin Suvia esittelemään omaa huonetta ja kotiamme.Me muut jäätiin ulos kahville,pitihän naapureille tarjota jotain.Siinä istuessaan katsoin naapurin miehen housujen etumukseen, hänellä tuntui olevan melkoinen seisokki päällä, mahtaa kulli olla iso, ajattelin. Sanoin naapureille,että vien nuorille myös tarjottavaa. Menin yläkertaan, jossa Suvin huone on.Aika hiljaista tuntuu olevan, mutta kuulin jotain kummaa ääntä, laskin tarjottimen lattialle ja kurkistin oven raosta ja näin mitä tytöt touhusivat. He olivat jokainen ilman vaatteita sängyllä kylkiasennossa nuolemassa toistensa vittua. Ei uskoisi Suvista, mitä hän tekee, nuolee Annen vittua ja Jenna Suvia, samalla hän panee tekokalua Suvin pilluun on ihme ,että se mahtuu sisään. Yllättäen joku kosketta minua takaa ja laittaa sormensa suuni eteen merkiksi olla hiljaa, huomaan naapurin miehen takanani. Mies alkaa nostaa hamettani ylös, toisella kädellä puristelee rintojani, tunnen kuinka miehen suuri kulli painaa pakaroita vasten, vaikka kulli ei ollut esillä.

Sitten mies avaa housunsa ja tunnen jälleen kun valtava kalu tunkeutuu haarojeni väliin. Tytöt ovat eri asennoissa pillut vastakkain ja kaikkea muuta. Mies kääntää minut ja painaa polvilleen niin, että olen kullin edessä, mies runkkaa suurta kovaa kullia ja pyytää minua avaamaan suuni. Mies työntää kullia suuhuni, otan koko kalun, imen sitä ahnaasti, tunnen itseni yhä kiimaiseksi, vittuni huutaa kullia nyt tai koskaan,haluan tuota melaa vittuuni. Asetun lattialle maaten ja mies tulee nuolemaan vittuani, joka on kiimasta märkä,hän nuolee häpyhuulia, työntää sormensa sisään, en voi huutaa muuten tytöt häiriintyvät. Anon miestä panemaan kullinsa sisääni,kuin käskystä mies pyörittä terskanpäätä vitun huulilla,työntäen samalla sisään,kulli uppoaa vähitellen sisään,se menee syvälle, vittuni puristaa kalusta lujasti.

Pyydän miestä tulemaan pian ja saankin jo itse orgasmin,mies karjuu kuin härkä nussiessa minua, se on merkki, että häneltä tullee kohta. Sperma lasti ruiskuu sisääni sitä tulee valtavasti,kulli pysyy sisälläni hetken,sitten mies vetää spermassa olevan kullin ulos. Se on yhä kova,joten pyydän miestä selin lattialle, jotta voin asettua miehen päälle,otan kullista kiinni ja panen vittuun,aloitan hurjan ratsastuksen.Kulli litisee vitussa. Nussittuamme hetken mies käskee nousta ylös ja hän suuntaa tyttöjen luokse,menen myös perässä.

Tytöt katsovat hetken kun alaston mies ilmestyy.Mies menee tyttöjen sänkyyn ja haluaa jokaisen ottavan kullin käsittelyyn.Jenna alkaa runkata kullia, joka on kovana, Anne siis miehen tytär nuolee samalla miehen palleja ja kullin vartta, mies pyytää Suvia asettumaan siten, että mies voi nuolla Suvin vittua. Sitten muistin rouvan ulkona ja poikani,katsoin ikkunasta ulos ja naisella on Matiaksen kulli suussa. On minulla ihanat naapurit jo ensi vierailulla meillä jo nussitaan,ajattelin. Sitten Suvi asettuu nelinkontin, jotta mies voi panna kullinsa Suvin vittuun takaapäin.Mies survoo isoa kankea tyttäreni pieneen vittuun,se ei meinaa mahtua,mutta tytöt auttavat tilanteessa.

Suvi saa mahtavan orgasmin ja mies kohta laukeaa.Suvi huutaa kun miehen lämmin sperma tunkeutuu Suvin vittuun.Sitä tullee paljon,mies vetää kullia ulos, jolloin osa spermasta tulee myös,tilanteen käyttää tytöt, jotka nuolevat miehen spermat Suvin vitusta. Ulkona naapurin rouva saa kyytiä,poikani nussii naista ja pian Matias antaa spermat naisen vittuun.Palaan Suvin huoneeseen,jossa kaikki ovat jo unessa,menen ulos katsomaan naapurin rouvaa ja jatkamme kahvin juontia, hän sanoi minulle, että mies lähti käymään toiletissa pikaisesti. Minua huvitti. Sanoin hänelle sen olevan pitkä reissu, hän katsoi minuun ja lähti etsimään miestänsä. Se mitä tästä seuraa on sitten toinen juttu.

12 kommenttia viestissä: “Ihanat naapurit”

 1. hippi says:

  Oli mielikuvitus lentänyt liikaa. Todennäköisesti nuori henkilö oli asialla,ja oli kiire päästä runkulle: runkut ensin ja sitten fantasia. Minulla ei ole seurauksena näistä jutuista eragtio

  Seuraan niitä terveysalan ammatillisena. Yksityisyys on vaikea arvosteltava fakta. Hyvä näin .

  Enemmän aikuis-seksiä!

 2. sotomeir says:

  jos tos ois ees vähä realismia niin tarina sinänsä kiehtova mut jotenkin jäi valjuksi
  1,5/5

 3. . says:

  Vähän liian nopeesti menee mun makuun… 🙂

 4. ... says:

  liian nopee

 5. peukalo says:

  Jaa-a mitäköhän tästä nyt sanois… Jotenki epäselvästi ja huonosti kirjotettu, ja niinkun jo sanottu, niin kuvailua lisää. Jatkoa kyllä odottelen.

 6. Gruker says:

  Musta tää oli muuten hyvä, mutta oisit kuvaillu enemmän toimintaa mitä tapahtu henkilöiden keskellä ja pureutunu niihin. tää sai tästä liian nopeetemposen ja epäaidon. 3/5

 7. makrilli says:

  Iha oKei =D

 8. J.J says:

  Aika epäuskottavaa tekstiä .. Mutta jatka silti 🙂

 9. L says:

  Joo tota.. Liian lyhyt ja hätäinen, sekä melkoisen epäuskottavaa settiä. 😀 12v muksu saa aikuisen miehen kyrpää sisäänsä ja heti orgasmi. Ok.

 10. no huh huh says:

  Tapahtumat etenivät aivan liian nopeasti eikä kerronta ollut kovin sujuvaa. Lue ja uudelleenkirjoita tekstiä rauhassa ja monta kertaa ennen julkaisua.

 11. MadClown says:

  Ihan ok, jatkoa

 12. KeijoR says:

  Nyt on kyl realismi viety saunan taakse ja ammuttu niskalaukauksella.

  Tarinasta ei jotenkin saa mitään tartuntapintaa, kokoajan tapahtuu nopealla tahdilla jotain jossain, henkilöhahmoja tulee ja menee. Kuin kattois nopeutettua pornofilmiä.

Kommentoi

top