search
top

Futisjunnun onnen hetki

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (27 votes, average: 3.70 out of 5)
Loading...

1

Oli taas toukokuu, oli kulunut vuosi siitä, kun ensimmäisen kerran näin skeittaripojan futiskentän parkkipaikalla harjoittelemassa. Siellä hän oli taas, vuotta vanhempana, lukion ekaluokkalaisena, ja minä, abi, olin taas katselemassa hänen temppuiluaan laudan kanssa.

Tällä kertaa en ollut katsomassa yksin. Vierelläni oli Thomas, ranskalainen poika, se, jonka kanssa minulla oli ollut ensimmäinen seksikokemukseni. Oli mennyt jo peräti kaksi vuotta siitä kun olin tavannut Thomas’n viimeksi. Jo edellisenä kesänä oli vaihdettu viestejä, ja suunniteltu, että hän tulisi Suomeen käymään. Vasta nyt se vierailu oli toteutunut.

– Tekö olette nyt pari? Thomas kysyi minulta, kun Severi viiletti laudallaan ohi ja vilkutti meille mennessään. Thomas’n englannissa oli edelleen se sama ranskalainen korostus, jota tytöt olivat pitäneet hurmaavana edellisellä Suomen vierailulla. Kahdessa vuodessa Thomas oli kovin miehistynyt, ja söpöstä teinipojasta oli tullut komea, tumma nuorimies.

– Ollaan seurusteltu jo vuosi, minä selitin Thomas’lle. – Tosin ei me sitä mitenkään maailmalle julisteta, mutta varmaan kaikki sen on tajunnu.

Minun ja Severin suhde oli kummallisesti vaiettu julkinen salaisuus. Me vältimme yhä julkisia hellyydenosoituksia, kumpikaan ei halunnut vanhempiensa tietävän. Täytyi kuitenkin olla melkoinen tolvana, jollei tajunnut, miksi minä ja skeittaripoika vietettiin koulussa melkein kaikki välitunnit yhdessä, puhumattakaan nyt sitten vapaa-ajasta.

Silti minusta joskus tuntui, että meidän futisjengissä noita tolvanoita riitti. Osa varmaan tiesi ja tajusi, mistä oli kyse, mutta hekään eivät koskaan puhuneet asiasta kasvokkain, ei ainakaan minulle. Osa vaikutti autuaan tietämättömältä asiasta, ja päästeli suustaan homoherjoja entiseen tapaan. Ei ne olleet tarkoitettu erityisesti minulle, koskaan en saanut mitään kuraa päälleni asiasta. Päinvastoin, joskus joku ikään kuin pyyteli anteeksi jonkun toisen puolesta, jos herjat menivät liian mauttomiksi. Sen suoremmin asiaa ei koskaan otettu esille.

Ja mitä tuli vanhempiin, ainakin minun äitini oli tasan tarkkaan perillä minun ja Severin suhteesta, vaikken siitä hänen kanssaan koskaan jutellutkaan. Isä ilmeisesti ei epäillyt mitään.

– Severii, Thomas katkaisi ajatukseni. Hän sorautti ärrää ja painotti hauskasti viimeistä tavua. – Toinen satujen prinssi, Thomas huokasi. Hän katseli skeittaripoikaa. Muistin, miten Thomas oli kertonut minulle, että Ranskassa kaikki satujen prinssit olivat vaaleita, niin kuin minä. Ja niinkuin skeittaripoika.

– Te olette uskomattoman kaunis pari, Thomas sanoi, ja tunsin hänen katseensa ihollani. Tajusin, että Thomas oli varmasti elätellyt toiveita, että hän ja minä voisimme taas olla enemmän kuin vain ystäviä. Nuoren miehen ihailevat katseet tuntuivat minusta luvattoman mukavilta.

– Mites sinulla? Ei poikaystävää tällä hetkellä? kysyin Thomas’lta, joka pudisteli alakuloisena päätään. – Kyllähän noin komea kaveri saisi helposti kenet vain, lisäsin.

Thomas naurahti.

– Ehkä minulle ei kelpaa kuka vain. Ranskassa ei ole tuollaisia satujen prinssejä niin kuin sinä tai skeittaripoika.

2

Oli toukokuun puoliväli, mutta sää oli poikkeuksellisen lämmin ja aurinkoinen. Halusin viedä Thomas’n meidän mökille, mutta en halunnut mennä sinne hänen kanssaan kahden kesken. Severi oli osoittanut vähän mustasukkaisuuden merkkejä, enkä halunnut hänen alkavan kuvitella, että minun ja Thomas’n välillä voisi tapahtua jotain.

Viikonloppuna mökille tunkivat vanhempani ja pienemmät sisarukset, mutta keskellä viikkoa saisimme olla siellä rauhassa. Minulle ja Thomas’lle se sopi, minulta koulu ja kirjoitukset olivat jo loppuneet, ja teoriassa käytin päiväni valmistautuen pääsykokeisiin. Skeittaripojalla oli tietysti koulua.

– Lintsaa yksi päivä, minä houkuttelin Severiä. – Vietetään rento ilta meidän mökillä, voidaan ottaa vähän kaljaa, viettää yö yhdessä ja nukkua pitkään.

Severi epäröi. Miten sen selittäisi kotona? Thomas’kin vähän ujostutti häntä, skeittaripoika oli tottunut olemaan paljon yksinään, ja minä aina välillä yllätyin, miten arka hän saattoi olla vieraitten ihmisten parissa. Kun vielä kerroin, että olin ajatellut kutsua Antin mukaan, skeittaripoika alkoi mumista.

– Kaikki sun eksätkö sä aiot sinne haalia?

– Mutta vaan yhden nykyisen, sanoin skeittaripojalle ja halasin. Poika taipui suukkojeni alla ja hänen kasvoilleen nousi se suloinen hymy, joka aina sai polveni heikoiksi.

– Okei, mä tulen, Severi sanoi. – Mutta minkä takia sä Antin sinne haluat, hän kuitenkin kysyi minulta. Olin tietenkin kertonut hänelle, millainen historia minulla ja Antilla oli. Ainoastaan sen olin jättänyt kertomatta, että olin vielä yhden viimeisen kerran rakastellut Antia sen jälkeen kun jo seurustelin skeittaripojan kanssa.

– No mä ajattelin, että Thomas’lla vois olla vähän kurja tilanne kolmantena pyöränä meidän kahden kanssa.

– Ai sä meinaat parittaa Thomas’n ja Antin, skeittaripoika nauroi. – Sä se varsinainen musta hevonen olet!

3

Tunne oli jotenkin epätodellinen. Siellä he olivat meidän vaatimattomalla mökillä kaikki kolme minun elämäni tärkeää nuorukaista. Ensimmäisen seksikokemukseni Thomas, ensimmäinen ihastukseni Antti ja ensimmäinen varsinainen poikaystäväni Severi. Thomas ranskalaiseen tapaan tumma ja komea nuori mies; Anttikin tummatukkainen, selvästi Thomasta pienempi, kiinteävartaloinen herkkupeppu; Severi nuori pellavapää söpö poika. He olivat ulkonäöltään aika erilaisia, mutta yhdistäviäkin tekijöitä löytyi. Jokaisella oli hoikka urheilullinen vartalo ja kauniit kasvot.

Myös luonteiltaan he olivat erilaisia. Thomas oli puheliain ja yritti pitää jatkuvaa keskustelua yllä. Severi olisi varmaan löytänyt Thomas’n kanssa paljon yhteisiä keskustelunaiheita, he olivat porukan älyköt, mutta hän ujosteli Thomasta ja englannin kieltä, ja jättäytyi mielellään syrjästätarkkailijan rooliin. Antti taas vaikutti jotenkin jännittyneeltä. Hänelle taisi olla uusi kokemus olla kolmen homopojan kanssa samassa porukassa. No, tarkemmin ajatellen, uusi kokemushan se oli minullekin.

Lämmitimme tietysti saunan. Yllättävän vaivautuneina riisuuduimme ahtaassa pukuhuoneessa ja menimme alastomina löylyyn. Ehkä jokainen tunsi samanlaista kiusausta katsoa ja nauttia näkemästään kuin minä, ehkä jokainen vähän häpeili paljastaa asiaa. En minäkään halunnut skeittaripojan huomaavan, että eksäni edelleenkin herättivät minussa eroottista kiinnostusta.

Saunominen muuttui löylynsietokisaksi, niin kuin se niin usein porukoissa tuntuu muuttuvan. Yllättäen Thomas ei ollut se, joka ensimmäisenä antoi periksi, vaikka minäkin jouduin pinnistelemään ihan äärimmilleni, etten olisi pinkaissut muita ennen ulos vilvoittelemaan. Skeittaripoika ähkäisi ensimmäisenä ja kolme katsetta seurasi hänen paljaitten pakaroittensa liikettä kun hän painui ulos saunasta. Melkein samassa me jäljelle jääneet kolme nousimme ja säntäsimme Severin perään niin yhtä aikaa, että ovella tuli tungosta.

Oli toukokuun puoliväli, ja jäät olivat juuri hädin tuskin järvestä lähteneet. Harkitsimme uimista, mutta vesi tuntui varpaaseen yhä jääkylmältä.

– Minä haluan kokeilla, Thomas sanoi. Me kolme karaistunutta suomalaista seisoimme laiturilla ja tyydyimme vain katsomaan, kun etelän poika Thomas otti parin askelen vauhdin ja hyppäsi veteen. Samassa järvestä alkoi kuulua kovaäänistä karjuntaa ranskan kielellä, eikä nuori mies kauaa vedessä viihtynyt. Hän kapusi kiireen vilkkaa laiturille ja hampaat kalisten mutta iloisesti nauraen hän suureen ääneen kommentoi kokemusta samalla kun alkoi siirtyä kohti saunan lämmintä.

Toiset lähtivät Thomas’n perään, minä viimeisenä. Kolme seksikästä takapuolta välkkyi silmieni edessä, enkä voinut mitään sille, että näky nostatti eroottisia mielikuvia. Olisin halunnut panna niistä jokaista, ja erityisesti mieleen nousi muistoja Antista antautumasta haluilleni. Jostain ajatusten taustalta pilkisti esiin harmitus siitä ainoasta asiasta, joka hiersi minun ja skeittaripojan välejä. Hän ei vieläkään ollut antanut minun ottaa peppunsa poikuutta.

4

Saunakalja alkoi tehdä tehtävänsä, ja tunnelma rentoutui ja keskustelu muuttui vilkkaammaksi. Olin kehittänyt illan ohjelmaan ulkopelejä kuten tikanheittoa ja petankkia. Thomas muuten oli ihan surkea petankissa. Hän väitti sitä vanhojen miesten peliksi.

Minä kyhnäsin skeittaripojan kyljessä ja aloin jo pikkuhiljaa odottaa tulevaa yötä. Ani harvoin meillä oli tilaisuutta olla Severin kanssa kokonainen yö yhdessä. Huomasin, että Thomas ja Antti hieman vaivautuivat hellyydenosoituksistamme, ja yritin hillitä itseäni, mutta en tainnut aina aivan onnistua.

Jossakin vaiheessa iltaa Thomas veti minut vähän syrjään muista.

– Antti on siis bi? hän kysyi minulta. Olinkin ollut huomaavinani, että Thomas oli alkanut silmäillä Anttia normaalia pitempään. Nyt sain varmistuksen sille, että seksikäs ystäväni oli herättänyt Thomas’n kiinostuksen.

– Seurustelee ällöttävän kauniin blondin kanssa, minä valistin ranskalaista, jonka ilme vaihtui toiveikkaasta epävarmaksi ja siitä pettyneeksi niin peittelemättömän avoimesti, että minua melkein alkoi naurattaa.

– Se ei ole tainnut olla miehen kanssa pitkään aikaan, valistin Thomasta. – Sillä saattaisi olla paineita purettavana.

Thomas’n silmiin syttyi uusi kiilto.

– Luuletko? hän sanoi, muttei malttanut jäädä kuuntelemaan vastausta loppuun, kun jo suuntasi takaisin Antin luo.

Sen jälkeen Thomas’n juttelu Antin kanssa muuttui avoimeksi flirttailuksi. Antti vilkuili minua ja skeittaripoikaa vaivautuneena, mutta lopulta hän lähti mukaan Thomas’n peliin. Kalja ja kaipaus miehiseen syliin voittivat sosiaaliset estot.

Myöhemmin illalla siirryimme sisälle. Minä en enää malttanut pysyä erossa skeittaripojasta, ja syrjäsilmällä huomasin, että Thomas ja Anttikin olivat painautuneet sylikkäin ja Thomas silitteli Antin hiuksia, niin kuin hän joskus aiemmin oli tavannut silitellä minun hiuksiani. Kohta Thomas ja Antti jo suutelivat.

– Siirrytään me makuuhuoneen puolelle, niin Thomas ja Antti saavat olla rauhassa kahdestaan, kuiskutin Severin korvaan. Toivotimme hyvät yöt ja vedimme vaatimattoman mökkimme ainoan makuuhuoneen oven perässämme kiinni. Thomas ja Antti joutuivat yöpymään tupakeittiön levitettävällä sohvalla.

5

Tätä hetkeä olin jo kärsimättömänä odottanut. Painoin Severin alleni sänkyyn ja aloin suudella ja hyväillä häntä. Nautiskelin söpön poikaystäväni vartalon lämmöstä ja aloin riisua häneltä paitaa. Suukottelin pojan paljasta rintakehää ja vatsaa, ja tajusin, että Severikin oli alkanut kiihottua. Meillä oli koko yö aikaa, mutta minä olin jo melkoisen himoissani. Severi piti vielä käsijarrua päällä.

– Nuo kuulee, Severi kuiskasi.

– Ketä haittaa, minä vastasin. – Sitä paitsi niillä taitaa olla muuta tekemistä kuin kuunnella meitä.

Toden totta. Tupakeittiön puolelta oli alkanut kuulua ääniä, kahinaa ja kuhinaa, suutelun ääniä, matalaa puhetta. Me jäimme hetkeksi Severin kanssa kuuntelemaan, katsoimme toisiamme. Kumpaakin alkoi naurattaa.

– Sun suunnitelmat onnistu, skeittaripoika supatteli. – Sun kannattais perustaa deittitoimisto.

– Hys, minä sanoin. – Kuunnellaan vähän.

Meidän oma toimintamme keskeytyi, kun jäimme kuuntelemaan, mitä tupakeittiön puolella tapahtui. En tiedä Severistä, mutta minusta se oli äärimmäisen kiihottavaa.

– Nyt ne riisuu toisiaan, päättelin äänistä. Oven takaa kuului sohvan natinaa, erilaisia kahinoita ja kahden henkilön huohotusta, joka koko ajan tuntui voimistuvan. Yritin kuvitella miten Thomas ja Antti siellä kietoutuivat toistensa syliin, suutelivat, hyväilivät ja kähmivät toisiaan. Samassa kuului, miten Thomas huohotti jotain ranskaksi Antille. Oliko siellä sana sexy joukossa? Mieleen tulvi muistikuvia, miten Thomas oli samalla lailla huohottanut minulle.

Kohta alkoi kuulua myös Antin katkonaisia sanoja. Mitä se sanoi? Fuck me? Kyllä, sitä Antti holpotti himokkaana. Fuck me, fuck me in the ass! Aivan niin kuin Antti oli pyytänyt minua panemaan itseään, suomeksi tosin, sillä viimeisellä kerralla, josta vieläkin kannoin Severin takia huonoa omaatuntoa.

– Antti antaa Thomas’lle persettä, minä selostin Severille, vaikka poika itsekin varmaan pystyi päättelemään saman asian. Kuvittelin elävästi mielessäni, mitä näkisin, jos kurkistaisin makuuhuoneen ovesta. Antti alastomana mahallaan seksikäs tiukka perse pystyssä, ja Thomas kalu jäykkänä tunkeutumassa Antin sisälle. Mielikuva oli sietämättömän kiihottava, varsinkin kun siihen liittyi naapurihuoneesta livenä kuuluva huohotus, natina ja nautinnon ähinä.

Kyllä naapurin äänet kiihottivat Severiäkin. Hän alkoi repiä vaatteita minun päältäni ja minä puolestani kiskoin Severin housuja nilkkoihin. Minulla seisoi kivikovana ja painoin himoissani Severin alleni. Mutta naapurin äänet keskeyttivät vielä kerran puuhamme.

Tupakeittiössä oli jo täysi rähinä päällä. Thomas’n miehekäs basso voihki rytmikkäästi seksiaktin tahdissa ja Antti säesti samaan tahtiin epämääräisemmällä ulinalla.

– Thomas panee Anttia perseeseen, kähisin himoissani Severille. – Mäkin niin haluisin panna sua perseeseen, uskaltauduin maanittelemaan Severiä. – Sä tiedät, että mä haluan. Mä olisin maailman onnellisin ihminen, jos sä antasit mun panna sua perseeseen, minä anelin. Olin niin monta kertaa joutunut pettymään tässä toiveessa, että enää harvoin vaivauduin sitä edes ehdottamaan.

Mutta nyt tapahtui ihmeiden ihme. Johtuiko se kaljasta, koko illan kasvaneesta eroottisesta latauksesta, vai naapurihuoneen äänistä, jotka olivat voimistuneet jo loppuhuipennusta ennustaen, mutta tällä kertaa skeittaripoika ei kieltänyt. Samalla kun naapurihuoneessa Thomas karjui laukeamistaan Antin perseessä, minä siirryin puristelemaan Severin pakaroita. Melkein arasti työnsin sormiani niiden väliin, aloin levittää liukastetta. En voinut uskoa, että kuukausien odotus oli viimeinkin ohi, että saisin omistaa skeittaripojan niin kuin aina olin halunnut hänet omistaa. Hän antautuisi minulle kokonaan.

Naapurihuoneen äänet olivat vaimenneet hiljaisiksi helliksi sanoiksi, mutta minä lopetin kuuntelemasta niitä. Minulle oli enää olemassa vain Severi, kaunis söpö skeittaripoika, joka rakasti minua niin paljon, että oli valmis antamaan peppunsa neitsyyden minulle, vaikka tiesin, että hän ei kauheasti tykännyt ajatuksesta. Rakkautemme saisi lopulta suurimman täyttymyksensä.

– Minä rakastan sinua skeittaripoika, kuiskutin pojan korvaan. Sitten aloin työntää kivikovaa kankeani pojan pakaroitten väliin. Kuinka monta kertaa olinkaan toiveissani tehnyt sitä, nyt se oli totta ja tapahtui oikeasti!

Severi oli jännityksestä jäykkänä, ja koetin saada hänet rentoutumaan, mutta Severi vain tuntui pingoittuvan enemmän. Jouduin äheltämään pitkään, että sain tungettua kaluani sisälle, mutta nautin jo yrittämisestä. Severi vingahteli kivusta, mutta sitten jokin ikään kuin antoi periksi, kaluni alkoi työntyä syvemmälle, ja skeittaripoika antautui minulle. Severi oli yksin minun.

Nyt oli naapurihuoneen vuoro kuunnella peppupanon ääniä. En toki muistanut heitä enää olevankaan, niin keskittynyt olin skeittaripoikaan ja ihanaan, odotettuun nautintoon.

– Nyt sä oot lopullisesti mun, minä kuiskasin pojalle. – Nyt sä oot mun, minä huohotin. – SÄ OOT MUN, lopulta karjuin.

Työnsin kaluani syvemmälle ja syvemmälle, otin nuoren skeittaripojan, panin poikaa mielipuolen lailla, hulluna ilosta ja sekaisin rakkaudesta jota tunsin poikaa kohtaan. Severi voihki ja sätki työntöjeni tahdissa kuin tahdoton nukke. Nautinnon huippu läheni, mutta en halunnut sen vielä tulevan, halusin nauttia tästä suurimman onnen hetkestä mahdollisimman pitkään. Lopulta en enää voinut hillitä itseäni. Viimeiset rajut survaisut ja sitten alkoi ihana syke, kun viimein otin sen mikä minulle kuului. Severin pepun poikuuden.

Vähitellen palailin takaisin tähän maailmaan. Ihanan voipuneena, hikisenä huohottaen hamuilin Severiä syliini. Hukutin hänet helliin suudelmiin ja lepertelin rakkauden sanoja hänen korvaansa. Severi oli oudon hiljaa ja vaisuna. Tajusin, ettei kokemus ollut ollut hänelle pelkästään positiivinen. Supatin pojan korvaan, miten paljon tämä yö minulle merkitsi, ja että minä puolestani olin valmis antamaan Severille kaiken mitä tämä vain keksi minulta pyytää. Aivan kaiken.

Pidin alastonta skeittaripoikaa sylissäni ja elämä tuntui täydelliseltä, nyt kun olin viimein saanut omistaa hänet kokonaan. Mieleeni tuli Thomas’n sanat siitä, että minä ja skeittaripoika olimme kuin kaksi satujen prinssiä. Ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti, minä ajattelin ja näin silmieni edessä katkeamattoman sarjan aurinkoisia päiviä ja minut ja skeittaripojan toistemme sylissä vielä sittenkin kun olisimme vanhoja vaareja…

jälkisanat:

Vähänpä minä tiesin, mitä tuleman piti. Itse asiassa se jäi ainoaksi kerraksi kun sain panna skeittaripoikaa sillä tavalla kuin aina olin halunnut.

Minulle oli suuri yllätys, järkytys ja pettymys, kun skeittaripoika seuraavan kerran tavatessamme ilmoitti, että peppupano oli tuntunut hänestä epämiellyttävälle, kivuliaalle ja suorastaan inhottavalle, ja ettei hän missään tapauksessa halunnut kokea sellaista enää uudestaan.

Loukkaannuin sydänjuuriani myöten. Miten skeittaripoika voi kokea asian noin, kun minulle se taas oli rakkautemme täyttymys! Eikö hän rakastanut minua ollenkaan, kun halusi kieltää minulta kaikkein suurimman nautinnon? Skeittaripoika muistutti minua siitä, että olin luvannut tehdä kaiken mitä hän vain keksi pyytää. No, hän pyysi, ettei hänen enää tarvitsisi alistua peppupanoon. Alistua!? minä kiivastuin.

Siitä tuli ensimmäinen paha riitamme – mutta ei suinkaan viimeinen.

Kesken matalapaineen suhteessamme minä lähdin asevelvollisuutta suorittamaan. Pitkät viikot poissa skeittaripojan luota, ilman seksiä, komeitten tupakavereitten keskellä olivat piinaavia. Ja kun kärsimättömästi odotettu viikonloppu sitten tuli, ja skeittaripoika kiukuttelullaan ja pihtailullaan pilasi senkin (tämä oli minun subjektiivinen näkemykseni asiaan), riidat muuttuivat entistä pahemmiksi.

Yksi uusista armeijakavereistani oli varsin mukava heppu, ja olin lukevinani hänen silmistään kiinnostusta ja kuulin hänen puheissaan salaisia vihjauksia. Kun hän kerran ehdotti, että lähtisin viikonloppulomalle hänen luokseen, olin melko varma, mitä oli odotettavissa. Enkä erehtynyt. Se viikonloppu kului melkein yksinomaan sängyssä ja sain panna armeijakaveriani mieleni mukaan kaiken skeittaripojan kanssa patoutuneen turhautumisen edestä.

Se oli kuitenkin minun ja skeittaripojan suhteen lopullinen päätepiste. Tulin jonkun riidan keskellä paljastaneeksi uskottomuuteni. Katuvana yritin vakuuttaa skeittaripojalle, että armeijakaveri ei merkinnyt minulle mitään, että seksi hänen kanssaan jäisi vain siihen yhteen viikonloppuun ja että siinä oli ollut kyseessä pelkkä paineiden purku. Anelin skeittaripojalta anteeksiantoa, mutta en saanut sitä. Skeittaripoika jätti minut.

Armeija loppui ja minulla kävi tuuri, kun sain kesken vuoden opiskelupaikan, ja saatoin aloittaa opinnot heti ilman taukoa. Ainoa haitta oli, että jouduin muuttamaan melkein toiselle puolelle Suomea.

Ensi alkuun matkustin joka viikonloppu futisjoukkueen harjoituksiin, mutta melko nopeasti se alkoi tympiä. Päätin lopettaa vakavan urheilun, ja etsiä opiskelukaupungistani puulaakijengin, jossa voisin jatkaa harrastustani vähän kevyemmässä muodossa. Viikonloppumatkat kotipaikkakunnalle harvenivat selvästi, itse asiassa ne loppuivat melkein kokonaan. Skeittaripoika oli enää kipeä muisto, ja vanhat kaveritkin vaihtuivat pikkuhiljaa uusiin. Minun elämässäni tapahtui nopeaan tahtiin iso muutos.

Futisjunnusta tuli opiskelijapoika, ja uudet seikkailut seksin, erotiikan ja rakkauden poluilla odottivat minua.

4 kommenttia viestissä: “Futisjunnun onnen hetki”

 1. Jone says:

  Luen tätä sarjaa nyt toista kertaa. Novellit tuntuvat vielä paremmilta kuin ekalla kerralla. Jokainen on vähintään neljän, useat viiden tähden arvoisia. Kunpa Kolli jatkaisit tätä vielä!

  Tässä jaksossa oli yllättävä ja surullinen loppu, seksinovelleille epätyypillinen mutts niin kovin realistinen. Täydet 5/5!

 2. Anton says:

  Niin kannattaa heti varmaan tiedustella tapaillessaan onko mahdollinen tuleva kumppani btm vai top. Paras mahdollinen ois teitysti jos molemmat ois vers tyyppejä.

 3. tykkään says:

  Oli taas ihanan mahtava jatko! Odota innolla lisää!!!KIITOS!!!

 4. Puuterihuisku says:

  Ohhoh, loppuhan pääsi ihan tosissaan yllättämään. 😀 Ja olen siitä erittäin iloinen, arvaamattomuus on hyvä piirre tekstissä ja saa lukijan haluamaan jatkaa lukemista myös mahdollisten uusien osien kohdalla.

  Mutta itse tekstiin: pidin tästä itse paljon enemmän kuin edellisestä kirjoituksestasi, ei ollut niin läpijuostun oloinen kuin aiempi. Juoni taas toimii ja sisältää muutakin kuin seksiä, mikä on erittäin mukavaa, kun kyseessä kuitenkin on moniosainen tekstirykelmä. Kirjoitus ja kieli yhtä hyvää kuin aiemminkin, propseja yhä siitä, tälläkin foorumilla näkee niin kamalaa suomen kielen raiskausta, että tällaisia on hyvä lukea vastapainoksi kunnollisella juonella höystettynä.

  Pidin todella paljon ja odotan innolla, josko tulevaisuudessa pääsisin lukemaan opiskelijapojan seikkailuista. 🙂

Kommentoi

top