search
top

Kummankaa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (22 votes, average: 3.45 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Antakaa kirjoitusvirheet anteeksi , lupaan kiinnittää niihin enemmän huomiota. Pitäisikö tarkkaa kuvailua olla enemmän? Seksiä tulee jatkossa enemmän kun sarja jatkuu

Oli kolea syksy aamu ja kävellessäni linja-auto pysäkille kiroillin itsekseni kylmää ilmaa ja että olin nukkunut hiukan pommiin. Onneksi linja-auto kulki läheltä kotiani, koska kaupunki oli panostanut ylä-asteen koulukyyteihin.
Kun saavuin päämääräni jäin pohtimaan millainen koulupäivä minulla tulisi olemaan. Kaivoin laukustani lukujärjestykseni ja tuskailin, että aamulla olisi välittömästi matematiikkaa ja olisin tunnilla yksin ilman kavereita.
Kun selaisin lukujärjestystä loppuun säikähdin kun joku läimäisi minua voimakkaasti takamukselle. Käännähdin ympäri ja huomasin Valtterin nauravan leveää nauruunsa. Syöksähdin hänen kimppuunsa ja yritin töniä häntä ojaan ja naureskelimme siinä kun huomaamattomasti koskettelimme toistemme arkoja paikkoja. Vahingossa aina kosketin Valtterin kiveksiä ja hän ulahti leikillään ja kosti saman minulle.

Tämänlainen käyttäytyminen oli koulussamme yleistynyt, että pojat halailivat välituntisen toisiaan takaa päin ja hieroivat etumuksiaan yhteen. Itse koin tämän hiukan ahdistavana, koska pelkäsin kyrpäni alkavan seisomaan kesken kaverillisten touhujen. No minulla ja Valtterilla oli aina tapana kun seisoiemme kahdestaan odottomassa bussia niin hiukan töniä ja painia, mutta koulussa emme sitä tehneet. Itse nautin siitä aina hirveän paljon, vaikka Valterin ajatuksista en tiennyt sen enempää.

Bussin valot alkoivat kajastaa mutkassa suoraan edessämme ja kaivoimme bussikorttimme esiin ja heilautimme heijastimia, että kuljettaja huomaisi pysähtyä kohdallamme. Bussin jarruttaessa kohdallemme, ja kun aloin kivuta rappusia nostin peppuni houkuttelevaan asentoon ja toivoin salaa Valtterin katselevan pyöreää peppuani tiukoissa farkuissa. No sain tuntea hellän puristuksen ja se sai paikkani kihelmöimään.
Vilkaisin Valtteria olkani yli ja työnsin peppuni hänen naamaansa samalla nauraen. Korttini leimattua lähdin kävelemään bussin takaosaan. Toivon Valtterin seuraavan, mutta hän jäi istumaan kaverinsa luokse. Tämä sai mieleni miettimään, että se oli vain huumoria ei muuta.

Linja-auto saapui koulun pihaan ja lähdin kävelemään koulun sisälle ja suoraan naulakoille. Heitin takkini siihen ja jäin juttelemaan kavereilleni samalla kun he meikkasivat peilin edessä.  Kellon soidessa matelin luokkaan ja asettuin takariviin kuuntelemaan opetusta algebrasta ja geometriasta.
Tunti meni nopeasti kun mietin eturivissä istuvia komeita poikia, jotka harrastivat jääkiekkoa. Minä vihasin heitä ja hekin minua, mutta ei se estänyt katselemista. Tiukat pyllyt rivissä gollege housuissa oli mukava näky noin aamulla. Yritin kuitenkin sulkea syntiset ajatukset mielestäni, sillä seuraavaksi minulla olisi liikuntaa enkä haluaisi vaihtaa liikunta varusteita kyrpäni sykkiessä reittäni vasten ja jääkiekkoilijoiden katsellessa.

Välitunnilla livahdimme Sallan ja Maaritin kanssa tupakalle koulu alueen ulkopuolelle ja törmäsimme vakiopaikallamme Valtteriin, Juusoon ja Heikkiin. Juuso oli ystäväni jo ala-asteelta kuten myös Valtteri, mutta olin tuntenut Juuson kauemmin ja hengailimme myös vapaalla yhdessa. Mutta nykyään harvemmin, koska hän harrasti myös jääkiekkoa ja vietti paljon aikaa joukkue kavereiden kanssa.
Sytytimme röökimme ja juorusimme kaikesta ja kuumottelimme opettajia, kuten aina. Samat keskustelut pyörivät koulun ärsyttävista ihmisistä ja tv-ohjelmista. Keskustelun lomassa huomasin Valtterin tuijottelevan minua ja minä tuijottelin takasin, mutta Valtteri teki asiasta taas vitsin ja alkoi nuolemaan huuliaan ja tuli eteeni. Luulin jo hetken saavani Valtterin kielen kurkkuuni, mutta hän tarttui perseeseeni kiinni ja alkoi puristella sitä. Tytöt kommentoivat toimintaa söpöksi, ja Juuso ilmestyi taakseni ja alkoi hieromaan etumuksiaan minuun. Nauroimme kaikki kolme ja kysyin pojilta : ” Onko se nii hyvä perse, että ette malta olla erossa siitä”?
Valtteri sanoi humoristisen eroottisella äänellä, että ” Paras koko planeetalla.”
Juuso myöntyi myös naurun lomassa.
No tätä ei kauaa kestänyt, ehkä puoli minuuttia mutta sai housuissani ei kaivatun tapahtuman toimintaan. Kysyin pojilta, että lähdetäänkö pukuhuoneelle päin?

Konttasimme pusikossa pientä polkua ja olin jonon hännillä, vain Valtteri seurassa minua takanani.  Jouduimme pysähtymään äkisti, koska välitunti valvoja käveli etupihalla.  Kyykistelimme aivan liikkumatta, mutta Valtteri ei malttanut olla liikkumatta vaan alkoi hieroa sormellaan reikääni housujen läpi. Päätin olla tekemättä asiasta tällä kertaa vitsiä sillä kukaan ei huomannut ja nautin tunteesta. Jouduimme olemaan pusikossa hetken ja en olisi halunnut lähteä liikenteeseen sieltä vaan laskea housujani alemmas ja antaa Valtterin tehdä mitä vain ikinä hän tekisikin. Päätin, että flirttailen oikein kunnolla Valtterille liikunta tunnilla ja selvittän hiukan hänen tarkoitusperiään.

Saavuimme aulaan ja peittelin laukullani muhkeaa seisokkiani, kun kävelimme vanhempien oppilaitten ohi pukuhuoneelle.
Heti pukuhuoneeseen päästyäni menin vakio paikalleni takimmaiseen nurkkaan, mahdollisimman kauas Valtterista ja Juusosta. Mutta pukuhuone oli tyhjä ja he seurasivat luokseni. Istuin paikoilleni ja aloin selaamaan puhelimellani kaikkea turhaa kun Valtteri ja Juuso vaihtoivat gollege-housunsa pieniin shortseihin, jotka saivat heidän urhelulliset peppunsa näytämään taivaallisemmalta kuin mikään muu.
Valtteri ihmetteli miksen vaihda vaatteita, ja sanoin lähettäväni ensin viestin. Tunsin kuinka seisokki oli laskeutunut hiukan, siellä oli vain pieni jälki pullotus, joten päätin nopeasti sujauttaa farkkuni alas ja hypätä shortseihini, mutta kun olin saanut farkut alas, kysyi Juuso minulta “Mistä oot hankkinut noi bokserit, ihan hullun makeet.”
Siinä samassa kun seisoin bokserit jalassa Valtterin ja Juuson tuijotellessa silkkisiä tiukkoja boksreita tunsin mahassani pientä kihelmöintiä.
“Nää on seppälästä, nää on tämmöset silkkiset, koklaa.” Samoin Juusolle ja pyllistin ja tunsin kun hän siirteli kättään persauksillani ja kehui niitä mukavan tuntuisiksi. Valtteri riuhtaisi ne siinä samassa alas ja nauroimme taas ja aloin töniä Valtteria samalla repien hänen housujaan alas. Lopetimme nahistelun kun pukuhuoneeseen alkoi tulla muita oppilaita.  Laitoin vaatteet päälleni ja siirrymme salin lattialle istumaan ja odottamaan, että opettajalle tulisi paikalle.

Opettajamme oli poissa, joten sijainen piti meille tunnit. Opettaja ilmoitti, että emme pelaisi sählyä vaan kaupunkisotaa. Asettauduimme riviin, jotta opettaja voisi jakaa meidät joukkueisiin. Toivoin pääseväni Juuson kanssa samaan joukkueeseen, sillä olimme pelissä aivan voittamattomia. Harmikseni Juuso joutui vastakkaiseen joukkueeseen ja minä päädyin toiseen. Olisi ollut ihanaa piilotella esteiden takana Juuson kanssa ja tuntea hänen kosketuksensa.
Mutta päädyinkin Valtterin kanssa samaan joukkueeseen, en olisi juuri silloin vitsailla millään homostelu jutuilla.

Rupesimme siirtelemään esteitä paikoillemme ja teimme joukkueen kanssa nopeat taktiikka jaot. Minä ja Valtteri päädyttiin salin takaosaan puolustamaan lippua, lähdimme kävelemään kohti suurta sinistä patjaa.
Asettauduimme sen taakse panostemme kanssa ja jäimme odottomaan pelin alkamista. Kun opettaja puhalsi pillistä pelin alkaneeksi. Päätimme, että minä ojennan panokset Valtterille kun hän tykittää hyökkääjiä, koska hänellä oli parempi heittokäsi. Olimme kontallamme lattialla ja tarkailimme patjan takaa miten peli eteni. Joukkueemme olimme paremmissa asemissa, joten meitä ei vielä tarvittu pelissä. Pyysin päästä Valtterin paikalle katselemaan pelin kulkua, koska hän näki paremmin. Vaihdoimme paikkoja siten, että Valtteri siirtyi taakseni ja minä menin lähemmäs patjan reunaa. Nostin siinä samassa nostin peppuni pystyyn ja toivoin taas Valtterin salaa tuijjatavan sitä. Valtteri halusi seurata peliä ja tuli hiukan päälleni, jotta näkisi pelin tapahtumat. Tunsin kun hänen etumuksensa painautui minua vasten ja houssani alkoi jokin herätä taas eloon. Käskin Valtterin pois päälltäni, ja hän teki työtä käskettyä. Nousin taas konttalleni ja Valtteri alkoi taas hieroa reikääni, samalla hän sanoi että taisin tykätä tästä. Olin vain aivan hiljaa ja annoin Valtterin hieroa minua housujeni läpi, eihän siinä ollut mitään ihmeellistä?
Hieronta alkoi siirtyä alemmas ja alemmas kunnon tunsin Valtterin lämmittävän käden kiveksilläni, ja ei aikaakaan kun Valtteri tunsi kyrpäni sojottavan. Hän vetäisi siinä samassa kätensä pois ja sanoi,” Sähä vittu tykkäät tästä oikeesti” ja nauroi samalla. ” Koitappa itte olla löysin vehkein ku et oo kerenny aamulla runkkamaan ja toinen hieroo sun kasseja!” tokaisin takasin ja Valtteri virnisti, “Anna mennä.”
Siirryin Vallterin taakse ja aloitin pyörittää sormen päätäni hänen ihanalla aukollaan.
En kerennyt sen enempää kun kuului käsky pommittaa livahtanut vihollinen ja ovensin Valtterille panoksia niin nopeasti kuin ikinä kykenisi ja hän laukoi nopeasti vihollisen pois pelistä. Sitten alkoi taas jäätä hiljaisuus keskellämme kun muut sotivat eturintamalla. Päätin jatkaa mitä olin hetki sitten tehnyt ja ojensin käteni kohti Valtterin persettä ja aloitin Hinkkasen siitä sormellani. Mieleni olisi tehnyt laskea ne tiukat shortsit alas ja tuntea Valtterin paljas iho. Siirryin alemmas kohti Valtterin kiveksiä ja hyväilin niitä tunnustelin niitä ja mieleni oli laueta niille sijoilleen sillä en uskonut sen olevan totta.
Tunsin Valtterillakin olevan jonkin sorttinen seisokki ja hymyilen taputtelin sitä ja lopetin hommani mitään sanomatta.

Yhtäkkiä koko sali kaikui railakkaista huudoista ja joukkueemme  oli voittanut pelin ja menimme hyppimään joukkueemme sekaan.
Sijainen käski laittaa tavarat paikoilleen ja suihkun kautta välitunnille.
Hidastelimme tahallamme Valtterin ja Juuson kanssa, että menisimme suihkuun viimeisten joukossa, jotta emme kerkesi välitunnille ulos.
Saatuamme tavarat paikoilleen menimme pukuhuoneeseen istumaan ja odottomaan vuoroamme, koska suihkutiloissa oli vain neljä suihkua.
Juttelimme niitä näitä, tulevista tunneista ja mitä aikuisille tehdä illalla. Olimme Valtterin kanssa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mietin päässäni, että enhän voi mennä suihkuun Valtterin kanssa äskeisen jälkeen koska laukeasin samantien jos näkisin Valtterin alasti, saatikka Juuson kiekkoperseen.

Kun pojat alkoivat riisua vaatteitaan, ilmoitin että en tule suihkuun koska en ollut olevinaan ottanut pyyhettäni mukaan. Valtteri hihkaisi, ” lainaa mun, en mä tautinen oo”. Katselin vaan Valtterin vienoa hymyä ja tokaisin ” paitsi pervous”, Juuso nauroi hillittömästi ja hänen vatsalihaksensa sykkivän hekotuksen lomassa, sekä sopivan pullea kyrpä keinui. Tuijjotin Juuson heiluvaa kaua, joka mielestäni oli jonkinlaisessa viretilassa.  Heitin housuni ja bokserini lattialle niin nopeasti kuin kerkesin lähdin kävelemään kohti suihkutilaa minne Valtteri oli lähtenyt kävelemään nolona, koska kaikki kiusasivat häntä hänen pervoudestaan. Käänyin katsomaan taakseni ja Juuso oli boksereitteni kimpussa ja oli laittamassa niitä jalkaansa ka pysähdyinkin katsomaan häntä kysyvä ilme kasvoillani. Juuso sanoi kokeilevansa niitä, mutta en tiedä miksi ryntäsin hänen luokseen ja riuhtaisin bokserit alas hänen päältään ja kun olin kontallani hänen kullinsa edessä oli vaikeaa olla tarttumatta siihen ja maistaa sitä,mutta sain malttia mieleni ja nousin ylös ja aloin kiusoitella Juusoa hieromalla boksereitani hänen naamaansa ja irvailla, että ” tykkäätkö pervo tykkätkö”. Nauroimme ja menimme suihkuun, sillä kello alkoi olla jo aika paljon.

Väänsin suihkun vipua ja lämmin vesi alkoi virrata pitkin korppaani. Vilkaisin viereeni Valtterin kyrvän ympärillä valuvaa vettä. Käänsin katseeni tiukasti eteen ja keskityin, että kyrpäni ei alkaisi seisoa. Juuso alkoi keskustella kanssamme ja ilmoitti että ” on muuten perkeleenmoiset paineet ku ei aamulla kerenny tyhjentää ” nauroimme kaikki kommentille ja Valtteri kertoi ettei ollut itsekkään kerennyt tehdä itselleen tätä pakollista rituaalit ja kysyi olinko minä, siinä vaiheessa oli kaverini herännyt eloon ja sykki mielettömästi kohti kattoa. Käänyin kohti poikia ja naureskellen kysyin ” no vittu näyttääkö siltä “?
” Vittu sulla on iso”! Valtteri sanoi
” No eihän tää nyt mikään erikoinen oo, vai onko”? Kysyin Juusolta
” No kyll toi isompi on ku monill joukkue kavereill”
” Katoppa vaikka” Valtteri sanoi ja tuli viereeni seisomaan ja hieroi munaansa kovaksi.
“Tuuppa Juuso kattoo kumpi on isompi” Valtteri sanoi kun oli saanut kyrpänsä seisomaan, ja Juuso polvistui eteemme ja tunnusti minun olevan hiukan isompi kuin Valtterin.
“No millainen sull Juuso on”? Valtteri kysyi ja naureskeli päälle ja läimäytti minua perseelle.
Otin Valtterista otteen kainalon alta ja aloin kaatamaan häntä suihkun lattialle ja aloimme nahistelemaan siellä. Tunsin kuinka Valtterin muna painautui mahaani vasten. Otin hänen ranteistaan kiinni ja painoin ne lattiaan ja menin Valtterin päälle istumaan. Pompin siinä ja sanoin ” meikä on kingi, ota muna suuhun luuseri” ja nauroimme kaikki ja Juusokin tuli eteeni ja sanoi ” Joo mutta sä oot kans luuseri ja ota mun muna suuhun ” nauroimme kaikki ja nousimme seisomaan ja jatkoimme peseytymistä. Tosin läimimme toisiamme perseelle ja nauroimme, eli teimme asiasta vitsin. Taas.

” mä meen nyt kyl kädelle, olkaa täällä sen aikaa” sanoin ja menin pukuhuoneen puolelle. Otin kullin käteeni ja kyykistyin runkkamaan itseäni tyhjäksi. Hetken ajan itseäni tyydyttäen Juuso tepasteli viereeni ja kyykistyi myös viereeni ja kysyi mitä ajattelen, nauroin ja sanoin ” että sä tartuttiin mua perseestä ja sanot mua kuumaks” Hetken aikaa siinä olesamme Juuso hivutti kätensä perseelleni ja puristi kyykky asennosta johtuen tiukkaa pakaarani ja kuiskasi korvaani ” oot ihan vitun kuuma” ja nuolaisi korvan lehteäni. Nousin seisomaan ja Juuso seurasi perässä. Tartuin Juusoa lantiosta ja vetäisin hänet kiinni minuun.
Olin pakahtua kun lihaksikas kroppa painautui minua vasten ja sykkivät kullimme kohtasivat, sivelin märkää ihoa käsieni alla ja valutin käteni himoittavan pyöreälle perseelle ja rutistin sen kämmeniini ja tunsin tarvetta saada sitä vain enemmän ja enemmän. Katsoin Juuson siniisiin silmiin ja kuiskasin” hauska läppä ” ja painoin huuleni hänen pulleille huulille ja irrottauduin siitä niin nopeasti kuin olin painanut huuleni kiinni Juusoon.

Pysähdyin vielä hetkeksi katsomaan Juusoa silmiin ja halasin häntä nopeasti. Samalla huusin Valtterille ” Valtsu tuu lainaa sitä pyyhettä”.
Kuului vain suihkun virtaus, oletin että Valtteri ei kuullut ja hipsin suihkuun kysymään pyyhettä. Kun saavuin ovelle näin Valtterin istuvan maassa reidet levällään ja kädet kovasti töitä tehden kullin ympärillä, viitoin Juusoa katsomaan mitä suihkun lattialla tapahtui. Juuso saapui viereeni ja laski kätensä pepulleni. Katselimme Valtterin touhuja kun roikkuvat kivekset pomppivat ja hipoivat lattiaa, suonikas muna sojotti punaisena Valtterin nyrkissä. Silmät kiinni Valtteri puri huuliaan ja jännitti kroppaansa. Vatsalihakset nousivat pintaan ja reidet jännittyivät. Juuso puristi pulleaa peppuani samalla kun Valtteri oli orgasmin rajalla.  Mieleni olisi tehnyt yskäistä   Valtterille merkiksi katselijoista, mutta Juuso kerkesi sen tehdä ennen kuin kerkesin asiaa enemmän edes miettiä. Valtteri raotti silmiään ja huomasi meidät ja pysäytti touhussa. Nauruissa suin Valtteri kysyi, ” mitä te siinä seisotte joko te muka mälläsitte? Tulkaa jeesii tai painukaa vittuun siitä”
“eiku pyyhettä mä tulin kysyy” sanoin.
“laukussa” Valtteri täräytti ja sulki silmänsä ja jatkoi hommiaan.

Katselimme Juuson kanssa toisiamme huvittuneena, en oikein osannut ajatella tilannetta mutta päätin nopeasti rukata itseni ja aloitin vetämään esinahkaani taakse. Juuso teki samoin. Runkatessamme katsoimme toisiimme ja naureskelimme olin tulossa kohta ja sanoin Juusolle, ” anna Valtsun bokserit tänne heti nyt” Juuso alkoi penkomaan vieressään olevia farkkuja ja repi esiin Valtterin bokserit kysyvä ilme naamallaan. Ojentaessaan niitä minulle tuli Valtteri suihkusta ja huomasi, että olin laukeamassa hänen ainoille boksereille, juoksi hän luoksemme. Valtteri liukastui ja kaatui väliimme, repäisi bokserit kädestäni mutta oli Valtterilla ei olisi voinut olla parempi ajoitus sillä kyrpäni ja kroppani sykki varoitukseksi tulevasta lastista.
Valtteri makasi maassa suoraan kyrpäni alapuolella, voiton riemuinen ilme pyyhkiytyi Valtterin kasvoilta kun kyrpäni ei kyennyt pitämään lastia suonissaan ja ampui ne suoraan Valtterin kasvoille, Lämmin neste valui pitkin Valtterin raamikkaita kasvoja, pitkin nenän vartta kohti suuta. Ja kun Valtteri aikaisin suunsa sanoakseen ” voi vitun runkkari”, valui osa minua hänen suuhunsa. Kumarruin kohti Valtteria ja sipaisin hänen kasvojaan joissa mällini kiilsi.
” kiitos muru” tokaisin ja iskin silmää,  ” ota Juusolta seuraavaks, mä lähden nyt tunnille. Moikka!” ja aloin naureskellen kiskoa päälleni vaatteita. Juuso inahti kun hän roiski mahlaansa pukuhuoneen lattialle. ” voi vitun vittu” kirosi Valtteri noustessaan lattialta, “mä kostan tän sulle ” Valtteri sanoi ja pussasi minua mällisillä huulillaan. ” ens välkällä?” -kysyin nauraen ja lähdin kävelemään kohti pukuhuoneen ovea. Kun tartuin oven kahvaan hihkaisin olkani yli, että mitään ei sitten tapahtunut.

Kun kävelin koulun käytäviä iltapäivällä tuntien jälkeen, taskussani värisi puhelin. Minulle oli tullut viesti ja kun avasin viestin huomasin viestin tulleen Valtterilta. ” sun mälli on ku liimaa, ripset liimautu mantsas yhtee saatana. Ens kerralla mä heitän sit sun päälle. Siitä voit vittu sit olla sata varma! ”
Hymyilin itsekseni kun tajusin, että huomenna meillä olisi liikuntaa jälleen. Päätin, että voisin huomennakin unohtaa kiireessä hoitaa aamu velvollisuudet.

8 kommenttia viestissä: “Kummankaa 1”

 1. hot;) says:

  Jatkoa!
  Oli hyvä ja ootan jatkoa innolla

 2. lätkäjäbä says:

  Tykkään! Lisää tällästä nuorten jäbien pervoilua. Ihan samanlaista, ku meillä yläkoulussa.

 3. tykkään says:

  Oli hyvä tarina!

 4. john says:

  Tosi hyvä tarina!! odottelen jatkoa!! olihan meilläkin aikamoista kähmintää yläasteiässä ja siitä läppää.. Ei toki menny ikinä noin pitkälle mut kyllä toi oli uskottava!!! vähän tarkennuksia joihinkin kuvauksiin, et sais paremman kuvan mitä tapahtuu ni ou jee!

 5. MadClown says:

  Epäaito, ja jotenki jätti kylmäks, sit toi häiritsee et pojat noin avoimesti kähmii ja kaikki on messis siin ja tekee siit kähminnäst läppää

 6. m says:

  todella kiihottava tarina

 7. Orion says:

  Kertoja ei käy ilmi, se syö aina tarinaa

 8. Pep says:

  Todella upee tarina! 🙂
  Jatka toki <3

Kommentoi

top