search
top

Maahisten mailla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (32 votes, average: 3.56 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kyseessä puhtaasti fantasiamaailmaan sijoittuva tarina. En ole aiemmin kirjoittanut tästä aihealueesta vaikka se minua suunnattomasti kiinnostaa, joten kaipailisin kovasti palautetta.

Oli lämmin ja keväinen päivä. Auringon kultasäteet kimmelsivät kasvien lehdille muodostuneissa kastepisaroissa. Olin tyypilliseen tapaani aamuisella tarkistuslennolla ystävä kolibrini, Mablungin, kanssa. Tarvitsen Mablungin apua sillä yleisistä uskomuksista poiketen minulla ei nimittäin ole siipiä. Olen Nindë Telrúnya, pienen pieni keijutyttö. Olen niin pieni, ettet kykene minua näkemään tai kykenet, muttet kiinnitä huomiotasi minuun, joten kerron sinulle itsestäni.

Ihmisolentojen mittayksiköissä olen noin sentin mittainen. Keijumaiseen tapaan olen ruumiinrakenteeltani hyvin siro. Kasvoni ovat mielestäsi lapsenomaiset, mutta se johtuu vain siitä, että keijut eivät juurikaan vanhene. Vaikka olenkin 87-vuotias, olen silti yhteisömme nuorimpia jäseniä. Erityisen ylpeä olen suipoista korvistani ja taivaansinisistä silmistäni, jotka kruunaavat keijumaisen olemukseni. Pitkät kullankeltaiset hiukset laineilevat olkapäilläni ja verhoavat pyöreää poveani, joka peittyy siroon, metsänvihreään keijumekkoon. Olen yksi kauneimmista yhteisömme keijuista.

Yhteisössämme vallitsee hyvin tarkka hierarkia ja jokaisella keijulla on oma tehtävänsä. Minun tehtäväni on kiertää joka aamu oma vastuualueeni ja tarkistaa, että metsässä kaikki on hyvin. Vuosikymmenet olemme Mablungin kanssa kiertäneet samaa metsänosaa ja vuosien varrella jokainen metsänkolkka ja –eläjä on tullut tutuksi. Jälleen kuuntelin haltioituneena utuisen metsän hiljaisuutta. Täydellisen hiljaisuuden rikkoi ainoastaan Mablungin siivistä kuuluva humina. Muut metsäläiset vasta heräilivät. Tervehdimme ystävällisesti jokaista olentoa, joka kömpi kolostaan lämmittelemään nousevan auringon säteille. Toinen toistaan kauniimpia perhosia, korentoja sekä aamuvirkkuja kovakuoriaisia kiipeili pitkin puiden oksia ja kasvien lehtiä.

Yllättäen matkantekomme kuitenkin katkesi kuin seinään. Ensiksi olin täysin hämmentynyt ja ihmettelin mitä tapahtui, mutta hyvin pian tajusin, että olimme olleet Mablungin kanssa huolimattomia ja lentäneet hämähäkin yön aikana kutomaan verkkoon. Ystäväni voivotteli vieressä ja minä makasin pylly pystyssä seittiin takertuneena. Ratkesimme nauramaan Mablungin kanssa hölmön asentoni johdosta. Meillä ei kuitenkaan ollut hätää sillä hämähäkit ovat kaikki ystäviämme ja pian joku Ararac, kuten me keijut hämähäkkejä kutsumme, tulisi päästämään meidän pinteestä.

Tovin aikaa verkossa loikoiltuamme apua ei vieläkään alkanut kuulumaan. Hiljalleen pelko alkoi hiipiä mieliimme. Olin sotkeutunut niin pahasti tahmeaan verkkoon, etten pystynyt tarkastelemaan verkkoa tarkemmin, mutta se ei muistuttanut Araracien teelmyksiä. Se oli jotenkin erilainen, eri muotoinen, eikä se ollut yhtä elastinen kuin Araracien verkot. Samassa korviini alkoi kantautua ääniä jostain alempaa. Höristelin korviani ja aloin erottamaan sanoja. Pystyin erottamaan ainakin kaksi ääntä ja tunnistin äänten omistajat. Ne kuuluivat Merimac ja Borgulas Bleecker-Bagginseille. He olivat maahisia, ilkeitä ja rumia.

Pojat kerskuivat maassa kovaan ääneen:
-katoppas mitä meidän verkkoon lennähti, Merimac nauraa käkätti
-oikein keijutyttö ja hänen kolibrinsa, Borgulas jatkoi.

Olin varmaan kiukusta punainen ja sadattelin mielessäni huonoa onneani. Pyysin nätisti poikia auttamaan minut irti, jotta pääsisin jatkamaan kierrostani. Samassa tunsin kuinka verkko alkoi tärähdellä ja naurun remakka läheni.
-Äläpäs hätäile, ei me sua mihinkään päästetä, Borgulas ilkkui.
-Oikeastaan me toivottiin, että törmättäis suhun Nindë, Merimac hohotti.

Samassa tunsin kuinka toinen maahisista tarttui karvaisella kädellään sileään nilkkaani. Tottuneesti Borgulas kiipeili virittämällään verkolla ja ilmestyi kasvojeni eteen. Yleensä maahiset viihtyivät kivien ja kantojen koloissa, joten heitä ei juurikaan nähnyt, mutta nyt näin pitkästä aikaa hänen ruman naamansa. Borgulas oli veljeksistä vanhempi ja hänen kasvonsa olivat vihreät, ryppyiset, rupiset ja yltä päältä mutaiset. Maahiset haisivat kuvottavalle sillä he eivät juurikaan peseytyneet ja aina pyörivät jossain kuralammikoissa. Borgulasin kasvot olivat vääntyneet kieroon hymyyn ja hän katseli minua tarkkaavaisesti. Tunsin kasvoillani hänen kuuman hengityksen ja sen haju sai minut voimaan pahoin. Katsoin anovasti hänen mustiin silmiin ja pyysin, että hän päästäisi meidät jatkamaan matkaamme.

Borgulas ei ehtinyt sanoa mitään ennen kuin tunsin kuinka karvainen koura jatkoi matkaansa jalallani. Käsi liukui pohjettani pitkin kohti reittäni. Samassa Merimacin toinen käsi tarttui toiseen jalkaani ja alkoi sivellä sitä. Borgulas pystyi aistimaan silmistäni paniikin, joka valtasi koko kehoni ja mieleni. Hän alkoi nauraa röhöttää ja minä aloin sätkiä hädissäni. Vaikka pinnistin kaikki voimani, oli pyristelyni täysin turhaa, sillä olin tiukasti liimautuneena kiinni maahisten kutomaan verkkoon. Tässä vaiheessa tajusin mitä pojilla oli mielessä ja tunsin itseni täysin voimattomaksi ja tiesin, etten voinut muuta kuin alistua heidän tahtoonsa.

Tunsin Merimacin inhottavan hengityksen reisilläni, joita hänen karvaiset kouransa sivelivät ja puristelivat. Samassa tajusin, että hänellä oli suora näkymä jalkoväliini ja tunsin kuinka syvä häpeä nousi pintaan. Tunsin kuinka kasvoni helottivat kuumana ja puna nousi korkeille poskipäilleni. Olin täysin häpeän ja pelon lamaannuttama. Makasin liikkumattomana kasvot kiinni verkossa pylly pystyssä. Edessäni Borgulas nauraa hohotti ja näin kuinka hän lipoi teräväkärkisellä kielellä huuliaan ja katsoi minua himokkaasti. Takanani Merimac jatkoi reisieni kourimista ja tunsin kuinka hänen katseensa porautui jalkoväliini. Hänen terävät ja pitkät kyntensä raapivat inhottavasti pehmeää ihoani.

Yhtäkkiä tunsin viiltävää kipua toisessa rinnassani. Suuntasin katseeni alaspäin ja näin kuinka Borgulasin pitkät sormet kourivat rintaani ja kynnet upposivat lihaani viiltäen verinaarmuja ihooni. Samalla ilmaa halkoi risahtava ääni kun Merimac rikkoi kynnellään pikkuhousuni. Vinkaisin tuskasta sillä terävä kynsi viilsi samalla inhottavasti myös alapäätäni. Tunsin kuinka viileä kevättuuli kulki vapaasti jokaisessa poimussani. Suljin silmäni ja toivoin näkeväni elämäni hirveintä painajaisunta, mutta Merimacin tyytyväinen myhäily ja huokailu takanani esti aikeeni.

Maahisten pitkät ja laihat sormet risteilivät joka puolella kehoani. Tunsin kosketuksia kaikkialla. Maahiset lääppivät himoissaan siroja sääriäni, reisiäni, pyöreitä pakaroitani, lantiotani, rintojani… Haistoin heidän inhottavan löyhkänsä. Aistin heidän kuuman ja kiihkeän hengityksen ihollani. Säpsähdin käden siirtyessä kasvoilleni. Raotin silmiäni ja näin kasvojeni edessä heilahtelevan tummanruskean ja ryhmyisen patukan, jonka pinnassa kierteli paksuja verisuonia. Lähes samalla hetkellä Borgulasin käsi kiertyi pääni taakse ja riuhtaisi hiuksistani. Suuni avautuessa tuskan huutoon hän upotti haisevan elimensä suuhuni tukahduttaen huutoni vaimeaksi muminaksi.

Yökkäsin kookkaan ja kuvottavan kyrvän upotessa syvälle nieluuni. Mustat ja paksut karvat kutittivat nenääni ja kasvojani kalun soutaessa suussani. Tiukka ote hiuksissani varmisti, etten voinut tehdä muuta kuin pitää suutani auki ja alistua. Katselin kuinka kuolasta kastunut, lähes musta patukka liukui edestakaisin ja Borgulasin tyytyväinen murahtelu kaikui korvissani. Juuri kun luulin olevani alistettu, tunsin kuinka Merimacin sormi alkoi hyväillä paljasta, keijuille tyypillistä karvatonta, pimppiäni. Kuulin kuinka hän sylkäisi ja hänen sylkensä levisi alapäähäni. Sormi liikkui edestakaisin häpyhuulteni välissä levittäen kosteutta ympäriinsä. Vähitellen liukkaus levisi pimppiini ja tunsin kuinka ohut sormi alkoi työntyä emättimeeni.

Olisin varmaan huutanut hädissäni, mutta kookas sauva suussani esti kaikenlaisen ääntelyn. Hiljalleen sormi alkoi liikkua edestakaisin sisässäni hieroen emättimeni jokaista poimua. Välillä terävä kynsi viilsi kohdunkaulaani kipeästi, mutta suustani kuului vain muminaa Borgulasin työnnellessä rajusti kyrpäänsä suussani. Kauhukseni tunsin kuinka veri alkoi kohista päässäni ja emättimeni alkoi sykähdellä. Kosteutta tulvi alapäähäni. Borgulasin lantio nytkähteli holtittomasti suussani ja yökkäilin kalun upotessa liian syvälle nieluuni. Yhtäkkiä patukka alkoi sykkiä suussani ja paksu kuuma neste purskahteli kurkkuuni. Samassa tunsin kuinka vatsaani kouristi ja emättimeni alkoi puristella sisälläni soutavan sormen ympärillä. Sisälläni räjähti suunnaton orgasmi, joka kouristi jokaista lihastani. Tunsin kuinka sykin rytmikkäästi ja kouristuksenomaisesti. Borgulas veti nytkähtelevän patukan suustani ja näin kuinka kosteana kiiltelevän patukan päästä roiskahteli harmaata nestettä kasvoilleni. Paksu lima takertui kasvoihini ja tunsin sen jäävän roikkumaan klimppeinä.

Havahduin orgasmistani tuntiessani lämpimiä roiskeita reisilläni, pakaroillani ja hävylläni. Merimac korahteli takanani ja laukesi huohottaen päälleni. Borgulasin suonikas kalu oli veltostunut ja retkotti karvaista reittä vasten silmieni edessä. Se oli suunnattoman suuri, pitkä ja paksu. Varsi oli lähes musta ja suonikas. Varsi päättyi paksuun tummanruskeaan mollukkaan, joka hetkeä aiemmin oli käynyt kurkussani. Terskan päässä ammotti suuri aukko, jonka sisästä valui harmaata ja paksua spermaa. Tunsin tuon iljettävän nesteen ummehtuneen ja kitkerän maun suussani ja se sai minut yökkäämään. Varren takaa näkyivät kookkaat mustat nahkapussit, joiden sisällä oli kaksi kookasta, lähes katajanmarjan kokoista kivestä. Kivespussit roikkuivat raskaan näköisenä reittä vasten nojaten.

Yhtäkkiä muistin ystäväni Mablungin. Käänsin katsettani ja näin kuinka kolibri makasi vierelläni seittiin takertuneena ja voimattomana auttamaan minua. Kyynel vieri pitkin hänen kimaltelevaa höyhenpeitettä ja hänen nokkansa avautuessa pystyin erottamaan sanat ”anna anteeksi”.

Vasta puoliksi jähmeän peniksen läpsähtäessä vasten poskeani tajusin maahisten vaihtaneen paikkoja. Merimacin vihreänruskeat lihaksikkaat jalat olivat kasvojeni molemmilla puolilla ja silmieni edessä heilahteli hänen suippo patukkansa. Se oli kuin yksisilmäinen nahkainen käärme, musta mamba, joka vaani saalistaan. Hetkessä hänen kyrpänsä upposi suuhuni ja syvälle kurkkuuni. Patukan alkaessa kovettumaan suussani tunsin hävylläni Borgulasin teräväkärkisen kielen, joka lipoi jokaista sopukkaani. Koko tilanne iljetti minua, mutta samalla en voinut olla kiihottumatta vikkelän ja pitkän kielen lipoessa pimppini poimuja. Ynähdin kielen koskettaessa turvonnutta klitoristani, joka oli jäänyt täysin huomiotta tähän saakka. Välillä Borgulasin kieli upposi syvälle pieneen pimppiini ja kuulin kuinka hän suorastaan ryysti nesteitäni.

Borgulasin kourat siirtyivät sirolle lantiolleni ja hänen peniksensä tökki sperman tahrimaa pimppiäni. Hätäännyin täysin hänen alkaessa painautumaan sisääni. Valtava kyrpä venytti jokaista poimuani häpyhuulteni kiertyessä paksun varren ympärille. Olisin varmaan huutanut tuskaani ellei Merimacin kyrpä olisi soutanut suussani. Koko alapääni oli kuin tulessa Borgulasin työntyessä säälimättä sisääni.

Yritin keskittää kaikki ajatukseni Merimacin kiiltelevään kalun varteen, mustaan rautalankamaiseen häpykarvoitukseen sekä hänen karvaiseen alavatsaansa, mutta silti viiltävä kipu repi alavartaloani valtavan kyrvän auratessa tietään sisääni. Pimpsani sykki ryhmyisen kalun ympärillä Borgulasin pysäyttäessä liikkeensä ja jäädessään huohottamaan sisälläni. Tuntui kuin aika olisi pysähtynyt. Tunsin kädet, jotka puristivat voimakkaasti lantiotani, paksun kyrvän syvälle pienessä pimpissäni sekä kädet, jotka puristivat kultaisia pitkiä hiuksiani vetäen kasvojani kohti toista kyrpää, joka liikkui suussani. Maahisten voimakas huohotus kaikui korvissani ja tunsin kuinka tahmea sperma kuivui kasvoilleni kiristäen ihoani.

Ja hetkessä tuo kaikki oli ohi Borgulasin alkaessa liikkumaan sisälläni. Suonikas kyrpä ja ryhmyinen terska hieroivat emättimeni poimuja ja jokainen hermosolu säteili päähäni salamanlailla nautinnonaaltoja. En ollut koskaan kokenut vastaavaa elämäni aikana. Tunsin halkeavani Borgulasin nussiessa rajusti kokematonta pimppiäni samalla kun Merivac runnoi iljettävää kyrpäänsä suuhuni. Kuola valui suustani pitkin leukaani patukan jyystäessä suutani. Tuntui kuin tuo kyrpä olisi porautunut takaraivooni jokaisella työnnöllä. Olin vain lihapala, joka nytkyi kahden himokkaan maahiaisen elimen välissä.

Borgulas sanoi Merivacille jotain maahiaiskielellä, jota en ymmärtänyt. Luulin jo kaiken olevan ohi kun molemmat vetäytyivät yhtä aikaa minusta. Olin kuitenkin väärässä sillä Borgulas tarttui pakaroihini upottaen terävät kyntensä syvälle lihaani. Huusin tuskaisena kun hän alkoi painamaan lantiotani kohti verkkoa. Litteä vatsani painautui vasten tahmaista verkkoa tarttuen siihen tiukasti kiinni. Ote pakaroistani hellitti, mutta samalla tunsin kostean sormen hyväilevän peppureikääni. Ynisin hätäisenä ja yritin sopertaa jotain kielteistä. Kuulin vain kuinka molemmat maahiset röhähtivät nauruun ja paine ryppyreiälläni lisääntyi. Terävä kynsi viilsi kivuliaasti aukkoani ohuen sormen upotessa sulkijalihakseni ohi. Merivac kiipeili verkkoa alaspäin ja näin kuinka lima valui hänen nielurisoistaan hänen nauraessa röhönauruaan. Merivac tarttui kädellään kasvoihini ja toi haisevan naamansa eteeni. Sotkuiset hiukset kutittivat naamaani hänen lähestyessä minua. Yllättäin hän painoi rupiset huulensa huuliani vasten ja alkoi suudella minua. Maistoin hänet huulillani ja aloin voida pahoin. Hänen löyhkäävä hengityksensä tulvi sieraimiini ja kyyneleet valuivat silmistäni. Minun ja Merivacin suudellessa Borgulasin sormi alkoi liikkua edestakaisin pepussani. Liukas sormi luisti jo hyvin reiässäni ja ynisin Merivacin huulia vasten.

Hetken kuluttua sormi vetäytyi pepustani, mutta samalla tunsin Borgulasin terskan painuvan peppureikääni vasten. Huusin suoraa huutoa kyrvän työntyessä suoleeni. Borgulas joutui tekemään paljon töitä päästäkseen tiukkaan anaaliini ja hän ähisi kovaan ääneen. Tiukkuuteni takia hän joutui kuitenkin vetäytymään ja huokaisin helpotuksesta paineen kadotessa reiältäni. Borgulasin sormet levittivät pakaroitani ja hän sylkäisi peppureikääni. Samassa hän survaisi kyrpänsä voimalla sisääni. Vaikeroin tuskissani viiltävän kivun riipiessä vartaloani valtaisan terskan luiskahtaessa sulkijalihakseni ohi.

Hetkessä unohdin kuitenkin kipuni kun tajusin Merivacin asettelevan kyrpäänsä pimpilleni. Nyt vasta tajusin miksi asentoani oli muutettu hetkeä aiemmin. Näin olin sopivammassa asennossa, jotta he pääsivät työntymään sisääni yhtä aikaa. Kauhuissani yritin pyristellä pakoon, mutta olin tiukasti verkkoon takertuneena ja lisäksi Borgulas puristi voimakkaasti lantiotani ja piti minut paikoillaan. Milli milliltä Merivacin kyrpä työntyi kuumottavaan ja liukkaaseen pimppiini ja näin kuinka hänen kasvonsa vääntyivät nautinnosta. Terska lupsahti yhtäkkiä emättimeeni ja säpsähdin. Haukoin henkeäni ja ynisin kahden jättimäisen kyrvän työntyessä säälimättä alapäähäni. Merivacin sauvan upotessa emättimeeni tunsin olevani aivan täynnä ja tuntui kuin välilihani olisi ratkeamassa.

Tähän asti Borgulas oli pysynyt paikoillaan, mutta nyt hänkin aloitti liikkumisen suolessani. Molempien kädet olivat puristuneena ihooni ja kaksi kyrpää souti alapäässäni valtavan kivun säteillessä kaikkialle vartalooni. Ohut seinämä erotti nuo kaksi kyrpää toisistaan niiden hangatessa sisuskalujani. Toivoin kuolevani. Molemmat maahisista nussivat minua rajusti ja huohottivat raskaasti. Kuulin äänekästä litinää märkyyttä valuvasta alapäästäni. Pimppiini, peppuuni ja maahisten kyrpiin oli sekoittuneena koko joukko eritteitä. Pillumehuni, kuola ja sperma litisivät kyrpien soutaessa pienissä aukoissani.

Vähitellen kipu alkoi laantua. Tunsin kostuvani entisestään ja reikäni sykkivät paksuja kaluja vasten. Liukkaat häpyhuuleni ja sulkijalihakseni olivat tiukasti puristuneena valtaisien varsien ympärille. Tuskan vikinä oli muuttunut kimeäksi huokailuksi. Maahiset murisivat tyytyväisinä ottaessani vastaan heitä. Eri tahtiin soutavat kalut tuntuivat halkaisevan minut. Hetki tuntui ikuisuudelta. Olimme yhtä lihakasaa, jossa minua käytettiin säälimättä hyväksi. Tunsin itseni täysin voimattomaksi ja alistetuksi, mutta samalla nautin tahtomattani tilanteesta, jossa emättimeni ja suoleni jokainen poimu hyväili ryhmyisiä terskoja niiden painuessa uudestaan ja uudestaan sisääni. Välillä Merivacin patukka painautui kohdun suutani vasten enkä voinut olla vinkaisematta.

Lopulta lämmin tunne levisi vatsaani. Tuntui kuin koko alapääni olisi räjähtänyt ja pieniä salamoita lähtenyt vaeltamaan kehoani pitkin iskeytyen lopulta aivoihini. Peppuni ja emättimeni alkoivat yhtä aikaa sykkiä rytmikkäästi puristuen kivuliaasti kyrvän varsien ympärille. Samalla Borgulas alkoi korahdella ja hänen kyrpänsä alkoi sykkiä anaalissani. Suoleeni roiskahteli monen voimakkaan nytkähdyksen saattelemana valtava määrä harmaata siemennestettä. Borgulasin rauhoittuessa Merivac kiihdytti vauhtia ja hänen raskaat siemenpussinsa hakkasivat hellää klitoristani vasten. Merivac junttasi kyrpänsä niin syvälle sisääni kuin vain sai. Kivikova kalu runnoi kohdunsuuni painuessa sisääni. Silmissäni vilkkui tähtiä ja räjähdin uuteen orgasmiin Merivacin alkaessa karjumaan. Hänen kalunsa sykki voimakkaasti kohdunkaulaani vasten ja laski siemenensä sisääni.

Mikäli en olisi ollut juuttuneena verkkoon, olisin varmaan lysähtänyt väsyneenä kasaan, mutta makasin vain raukeana verkkoa vasten ja huohotin. Tunsin kuinka kalut veltostuivat sisälläni. Lopulta maahiset saivat hengityksensä tasattua ja molemmat vetivät kalunsa lupsahduksen saattelemana ulos sisästäni. Ivallisesti nauraen veljekset lähtivät kiipeämään verkkoa alas. Kuulin kuinka Merivac huusi maasta ”tavataan huomenna uudestaan”!

Sperma pulpahteli pepustani ja pimpistäni ulos valuen pitkin reisieni. Joka puolella kehoani oli maahisten kynsimiä rumia verinaarmuja. Tunsin oloni äärimmäisen nöyryytetyksi ja alistetuksi. Samassa mieleeni muistui kauhea tarina maahisten ja keijujen jälkeläisistä, jonka olin kuullut joskus nuorempana…

4 kommenttia viestissä: “Maahisten mailla”

 1. Talonmies says:

  Kiitokset palautteista. Näistä on hyvä jatkaa eteenpäin, sikäli mikäli jatkoa on luvassa. Pahoittelut noista nimijutuista. Sormusten herraa en ole katsonut vaan nimet on ihan otettu netin nimigeneraattorilla. Maahiset taisivat olla Matti ja Jussi Meikäläinen. Toimii ilmeisesti jollain Sormusten herra periaatteella.
  Tarina eteni ehkä hieman liian nopeasti tuohon kiihottumiseen, mutta ideana oli tilanteen yllätyksellisyyden kiihottavuus. Täytynee hioa tuota jatkoa ajatellen.

 2. Puuterihuisku says:

  Kivan erilainen tarina, pidän tällaisista(kin), kun eivät ole ihan niin perustavaraa. 🙂

  Minuakin jäi kyllä hieman häiritsemään se, miten keiju alkoi niin nopeasti nauttia tilanteesta, olisi siinä nyt ehkä hieman saanut kestää, kun kuitenkin kyseessä raiskaus.

  Lisäksi omaan korvaani kuulostaa jotenkin… karulta miettiä keijua puhumassa kyrvistä ja pilluista, miellän ainakin itse keijut kuitenkin melko viattomiksi hahmoiksi. 😀

  Jatka ihmeessä kirjoittamista, teksti on hyvää ja juonikin toimii.

 3. Pohtiva says:

  Vähän jäi häiritsemään niin monet sormusten herra -lainailut. Merimacista tuli mieleen Meriadoc ja sitten vielä tuo sukunimi…Baggins…oisit nyt enemmän käyttänyt mielikuvitusta, kun muu tarina oli kuitenkin ihan hyvä 🙂 Hivenen ärsytti myös liian äkkinäinen nauttimaan alkaminen, sormella työntelyä ja jo on keiju orkussa…

 4. minttupastilli says:

  Aivan ihana tarina. Pidän fantasia-aiheista ja keijuista varsinkin. Tarinasta näkee, että olet jaksanut paneutua – keijulle ja mmahisille on keksitty oikealta kuulostavat nimet.
  Tarinassa oli kuitenkin pieniä asiota, jotka olivat vähäsen kummallisia. Miten maahiset eivät juuttuneet verkoon? Oliko kolibri vain ratsu/lemmikki vai itsenäisesti ajatteleva/ystävä/ratsu? Keijun ja kolibrin suhde hieman vaihteli tarinan aikana. Keiju rupesi mielestäni pikkasen liian nopeasti nauttimaan äälöjen maahisten käsissä tai vaihtoehtoisesti lopussa olisi voinut esittää enemmän häpeää.
  pienistä puutteista huolimatta tai juuri niiden vuoksi lukisin mielelläni jatkoa. Tarinan lukemisen jälkeen jäi miettimään, mitä sitten tapahtuu. Voisit selittää enemmän keijuista ja maahisista ja muusta.

Kommentoi

top