search
top

Isäpuolen piina 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (97 votes, average: 3.74 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: jatkoa Isäpuolen piina piina nimiseen novelliin. Fantasiaa. Jos et erota sitä todellisuudesta, niin älä vaivaudu lukemaan

Peli oli menetetty, kun Annin vapaaksi jäänyt käsi alkoi liukua vatsani yli ja kun tytärpuoleni upotti sormensa häpykarvojeni sekaan, hänen pikkuisista sormistaan lähti sähkövirta suoraan isäpuolen piinattuun kyrpään, jolloin lantioni alkoi nytkähdellä ja tunsin täysin hallitsemattoman siemensyöksyn liukastavan reisieni väliä…

..Anni tunsi kouristuksenomaisen liikahteluni ja työnsi sormiaan karvoituksen seassa pidemmälle jalkoväliini, kunnes hänen sormenpäänsä osuivat kovana nytkähtelevän kaluni juureen. Sormet yrittivät työntyä eteenpäin, mutta puristin epätoivoisesti reisiäni yhteen.

..Se kesti ehkä muutaman sekunnin, kun tytärpuoleni uteliaat sormenpäät lähtivät tutkimaan kiimassaan avuttoman isäpuolen reisien puristuksessa olevaa paksua lihapylvästä. Tunsin tutkivien sormien kosketuksen liukuvan siittimen juuresta vartta pitkin, tunnustelevan herkästi kovia jänteitä ja räjähtämäisillään pullottavia suonia. Kosketuksen liukuessa kohti terskaa, tuntui mieletön jatkuva vihlova nautinto, joka meni kyrvästä alavatsan ja pallean läpi rintaan saakka.

..Anni oli jättänyt nännini rauhaan ja kääntänyt katseensa ylös. Poskilla olivat punaiset läikät ja silmät hehkuivat. Samalla, kun hän kiusasi sormenpäillään iskän kyrpää tyttö katsoi pelottavan suoraan ja aikuismaisesti minua silmiin. Tulkitsin katseen syyllisyyden tunteessani sanoiksi, vitun pervo mä tiedän mitä sä teet ja mikä sä oot!

..Pienet tytönsormet ehtivät pullean terskan yli spermaiseen reisien väliin, jolloin Annin silmät laajenivat ja suu lausui äänettömästi; iskääh. Tukkiakseni tytön suun vai pedarin kiimassako painoin suuni äkkiä hänen ihania rusottavia pusuhuulia vasten. Yllätyksekseni Anni tarrautui minuun koukkaamalla reisieni päällä hinkanneen jalkansa kantapään oikean reiteni yli, samalla tunsin vasemman kämmeneni alla täydellisten pikku pakaroiden kovettuvan ja lantion painuvan lonkkaani vasten. Käsi jätti iskän kyrvän rauhaan ja kietoutui tiukasti ympärilleni.

..Tytärpuolen sylistä huokui kuumuus, joka kertoi, että veri kiersi pikku pimpsukassa kiivaasti. Silloin vasen käteni alkoi elämään omaa elämäänsä ja voimattomassa kauhussani tajusin hyväileväni ja puristelevani pikkuista persettä hyvin epäisällisesti. Liu´utin kättä yöpaitulin alle, tunsin selässä murroisiän pyöreyden pehmeyttä, hyväilin yläselkää ja olkapäätä, ja kylkeä pitkin tunsin pikkuisen tisulin ja törröttävän nännin. Nänni ja nännipiha oli suhteettoman suuri rinnan kokoon nähden. Se kaikki sai kyrpäni, joka tuskin oli alkanut pehmentyä, kovettumaan uudelleen.

..Annin kokematon pikku suu huuliani vasten ja innokas kieli joka tuli kieltäni vasten sai minut lopullisesti sekaisin ja olin jo unohtanut samassa sängyssä lueskelevan vaimoni, kun hänen kirjansa putosi sängyn vieressä olevalle matolle. Säikähdyksessäni tajusin jääneeni rysän päältä kiinni ja näin jo surkean ja häpeällisen tulevaisuuteni. kun kuulimme pitkän huokaisun ja sitten vaimeaa kuorsausta.

..Nyt meitä ei enää pidätellyt mikään. Vasen käteni liukui Annin ihanalle pikkuteinin perseelle, tutkin reiden yläosien ja lantion jo kehittyneitä kiihottavia kaaria ja kumpuja. Tytärpuoleni hieroi lantiotaan lantiotani vasten, ja kohta kierähti sen verran päälleni, että sai kiimaisen pikkupillunsa lonkkaluutani vasten ja aloitti sitten raivokkaan nussimisen.

..Hyväilin nyt Annia molemmin käsin ja keskisormeni liukui pallomaisten pakaroiden välistä haarojen kuumuuteen. Tunnustelin kevyesti runsasta liukkautta, annoin sormeni pysyä paikallaan, jolloin tytön nussimisliikkeet liu´uttivat sitä jo turvonneiden palkojen liukasta rakoa pitkin. Anni oli nautintonsa lumoissa ja huohotti korvaani väriseviä kuiskauksia; oih oih iskääh oiih ooh ooooh aah laita sormi sinneeeh!

..En vielä toteuttanut tytön toivetta, vaan hyväilin nyt kuumaa turvonnutta posliinia sivelemällä isojen häpyhuulien paksuja palkoja ja vaikka Anni koitti pyöritellä pikkuista persettään saadakseen sormeni namimpaan kohtaan, jatkoin kiusoittelua.

..Minua kiihotti taas näyttää aikuisen kyrpää tytölle. Siirsin nyt peittoa sen verran sivuun, että spermasta kiiltelevä jyhkeänä seisova siitin pääsi vapauteen. Kuiskasin Annille, katso iskän kyrpää katso, samalla runkaten hitaasti pitkin vedoin. Anni katsoi kyrpääni suu auki ja silmät suurina ja kuiskasi, oi iskä se on liian iso. Rahoitin Annia, älä pelkää en minä sitä sinuun yritä.

..Ooh se on mieletön, Anni huokaisi edelleen isin kyrpää katsoen ja nussi lonkkaani yhä kiivaammin, Iskä pliiis kiltti laita se sormi mun pilluun! Kohta kohta, huohotin runkaten yhä kiivaammin, samalla, kun liukastin haaroissa sormeani ja sovittelin sitä pikkuhiljaa tyttäreni pilluun. Pyörittelin sormea pillun suulla samalla kun Anni paineli klittaansa lonkkaani vasten ja katseli kyrpääni silmät kiiluen. Runkkaa iskä, runkkaa sun kyrpää, pikkulutka supatti korvaani.

..Anni huokaili, Iskä pliis nyt laita se sormi, samalla hän pisti kätensä takakautta jalkojensa väliin ja painoi sormiani, jolloin työnsin keskisormeni sisään supistelevaan kuumaan reikään ja työntelin edestakaisin. Pillun lihakset imeytyivät sormeni ymprille. Samalla kiihdytin runkkaamiseni tahtia ja huikean nautinnon vihlaisun myötä kyrpäni roiskautti spermasuihkun päällemme ja samalla tunsin sormessani pimpun kouristelevan. Tyttäreni alkoi nytkähdellä peräkkäisten orgasmien ketjussa. Hän painoi suunsa olkapäätäni vasten ja lantion nytkähdellessä vielä pitkään hän inisi kiihkoaan ulos.

..Syleilimme, suutelimme ja hyväilimme toisiamme. Anni katsoi silmiini, raukeasti silmiään siristellen, silitteli pehmennyttä kaluani ja käpertyi kainalooni.

..Nyt vasta huomasin Annin isosiskon seisovan makuuhuoneen ovella järkyttyneen näköisenä.

9 kommenttia viestissä: “Isäpuolen piina 2”

 1. Iskän tyttö says:

  Tosi ihana tarina, toivottavasti kirjotat pian lisää.
  Miten isosiskon kanssa käy ja saako Anni muutakin kun iskän sormia?
  5/5 🙂

 2. Katriina says:

  Nam… kerrankin tarina joka ei etene kolmessa minuutissa ekasta pususta anaaliryhmäseksiin, eli realismin tuntua on. Toivottavasti isosisko ei ole liikaa pikkusiskoa vanhempi…

 3. Tuhma says:

  Kiitos jälleen palautteesta ja vinkeistä. Jatko-osa on lähetetty, mutta millään en meinaa saada tarinaa päätökseen 🙂

 4. Tuhma says:

  Kiitos taas palautteista :). Jatkoa suunnitellaan. Isäpuoli on isosiskon kanssa kusessa, mutta…

 5. ss12 says:

  ens kerralla ois kiva lukea suuseksistä 🙂

 6. mirva says:

  ihana,jatkoa nythän rupee tapahtumaan mut miten,aihioita ois mut kerro sä !

 7. 5/5 says:

  kirjota vaikka seuraavaks et isosisko tulis mukaa? 5/5

 8. Orion says:

  Ihan ok, voit kirjottaa jatkoa

 9. rauno100 says:

  jatkoa odotellen … oli todella hienoa tekstiä sekä kiihottavaa …
  miten isosisko haluaa myös ja jääkö äidille vielä mielitekoa kun herää …

Kommentoi

top