search
top

Ihana tapaaminen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 3.12 out of 5)
Loading...

Olin ollut leffassa, poikkeuksellisesti yksin. Avovaimoni oli matkoilla enkä saanut tänä perjantai-iltana ketään kavereistani houkuteltua seurakseni. Myöhäisnäytännöstä palatessani oli rautatientori melko autio. Muutama bussi odotteli matkustajia kovin yksinäisen näköisinä. Omalla lähtölaiturillani seisoi yksinäinen naishenkilö. Katsoin tolpasta aikataulua, vielä kymmenkunta minuuttia. Kanssani odottava nainen oli selvästi minua nuorempi, varmasti alle kolmekymppinen, ilmeisesti hiukan hiprakassa, tiukasti vaaleaan poplariinsa kääriytyneenä.
Hän vastasi katseeseeni aavistuksenomaisella hymyllä. Jätin jutteluyritykset silläerää sikseen. No bussi tuli ja neitonen nousi tyhjään linjuriin astellen määrätietoisesti kohti takapenkkiä. Minä istuin pitkine jalkoineni mielelläni takapenkin keski-istuimella, niinpä päätin tehdä tässä tyhjässä bussissa merkittävän eleen: Hymyillen ystävällisesti osoitin takapenkin keski-istuinta ja odottamatta hyväksyntää istahdin tuon neidon viereen. Odotin mielessäni, että hän siirtyisi ikkunapaikalle, mutta ei, jäimme ihmeekseni istumaan vierekkäin. Busiin nousi vielä muutama matkustaja, jotka jäivät suosiolla matalalattia-alueelle.
Puntaroin mielessäni vuorosanoja, joilla aloittaa keskustelu tuon neitokaisen kanssa. En kuitenkaan tohtinut, sillä olin siihen ehkä aivan liian selvä. No matka eteni, katselin kiinnostuneena vierustoveriani ja odotin jotain sellaista tapahtuvaksi, että saisin syyn aloittaa keskustelu. Nainen avasi lyhyen poplarinsa ja kopeloi taskustaan nenäliinaa. Vaaleat, kulahtaneet, mutta tiukat farkut ja punaruskea neulepusero. Vartalo selvästi ykkösluokkaa. – Tuumin häntä katsellen. Aistin jonkinlaista jännitystä, ihan kuin hän olisi sanomassa jotain. Neito liikahti, kuin etsin parempaa asentoa, pää nojautui taakse ja havaitsin syrjäsilmällä silmien sulkeutuvan. Ryhtyikö hän nukkumaan, ei, jotain muuta? – Mitä? – Vaivihkaa vilkuillen odotin… – ei mutta, näenkö väärin, ei voi olla totta: vaaleiden farkkujen haaroväli muuttui vääjäämättä tummaksi, kastui. Mitä kusiko tyttö alleen?
Tuijotin lumoutuneena likan alapäätä, kuinka märkyys levisi. Nenääni tulvahti tuoreen pissan hedelmäinen haju. ”Upeeta” sain vihdoin kuiskatuksi. ”Tykkäätsä siitä?” – kuulin tytön kysyvän yllättyneellä äänellä ja jatkaen hiukan nauraen. ”Yleensä ne ryntää istumaan mahdollisimman kauas.” – ”Joo, musta toi on upeeta ja kiihottavaa ja olen aina tykänny.” – ”Teetsä itte niin?” – Kysyi tyttö. ”Olen mä joskus kokeillut, miltä se tuntuu, mut upeeta se on just noin, kun nainen tekee sen julkisella paikalla”, vastasin. ”Aah, helpotti, mulla olikin hirvee kusihätä, en olis jaksanu himaan asti.” Tunsin halua koskea tuota märkyyttä: ”Saanko?”, kysyin ojentaen käteni kohti hänen haaroväliään. ”Joo, jos sä tykäät siitä.” Asetin käteni hänen märälle reiden sisäpinnalleen ja hyväilin sitä. Vein kostuneen käteni nenäni eteen ja nuuhkaisin nautinnollisesti: ”Upeeta!”
”Ihana, kun sä tykkäät siitä, olen aina toivonut tapaavani jonkun, joka tekee just noin.” Sanoi tyttö silmät loistaen. ”Mun pysäkki tulee kohta, tuu meille, ni tehdään lisää!” – Jostain leimahti tuo estoton rohkeus ehdottaa jatkoja. – ”Asutsä yksin?” – ”Tällä hetkellä tai ainakin koko viikonlopun oon yksin, mennäänkö?” – Olin aistivinani neitokaisessa yllätystä ja pieniä epäilyjä, hän ensin empien katsoi suoraan silmiini ja sitten nyökkäys. ”Sä vaikutat ihan jees-tyypiltä, jotenkin vain tunen voivani luottaa suhun!”
Pysäkkini lähestyi, painoin Stop-nappia ja Eevaksi myöhemmin esittäytyvä neiti kietoi poplarin taas tiukasti ympärilleen ja astuimme bussista. ”Asutsä siis yksin vai ootko parisuhteessa?” Olimme asuneet Marjan kanssa yhdessä jo kolmatta vuotta. Nyt kuitenkin näytti yhteiselo rakoilevan. Marja oli lähtenyt tyttöporukassa viikoksi etelään enkä ollut ihan varma, mitä sitten tulisi tapahtumaan. En oikein tiennyt, miten olisin vastannut: ”Mun asuinkuppanini lähti etelänmatkalle ja tulee viikon päästä, mä en tiedä, ollaanko me sitten enää asuinkumppaneita.”
Kävelimme kohti kerrostalokolmiotani samalla esittäytyen ja kertoillen elämästämme olennaisimmat. Eeva oli opiskelija, aloittanut uudestaan vuosi sitten oltuaan työelämässä liki kymmenen vuotta. Kimmokkeen oli antanut kariutunut avosuhde. Tänään hän oli lähtenyt liikkeelle iskumielellä, mutta seura ei ollutkaan miellyttänyt. Hän kertoi tehneensä samanlaisen tempun muutaman kerran aikaisemminkin, siis bussissa ja tulos oli ollut shokeeraava. Astuimme hissiin noustaksemme neljänteen kerrokseen, kiedoin käteni Eevan ympärille ja halasimme. Kosketus tuntui hyvältä, suumme kohtasivat ja hissikorin nytkähdys keskeytti kiihkeän suudelman.
Olin aika tavalla kiihdyksissäni, kun sovitin avaimia lukkoon. Heitin oman takkini eteisin tuolille ja autoin takin Eevalta: ”Otetaan kengät pois ja mennään kylppäriin, haluaisin nähdä lisää.” Eeva oli myös selvästi kiihdyksissään ja nyökkäsi: ”Olisko sulla olutta?” – ”Onneksi on”, vastasin ja kierähtäen keittiön kautta palasin kaljapurkkien kera sauna-kylppäri-yhdistelmän ovelle. Laitoin saman tien saunakin lämpiämään. Siinä sitten seisoimme ja suutelimme. ”Hei, tuliskos sulta lisää?” – kysyin varovaisesti. Eeva nyökkäsi ja asetuin polvilleni hänen eteensä. Tunsin voimakkaan pissan hajun farkuista. Märkyys oli levinnyt tasaiseksi polvista ylöspäin. Taas tuo ele ja uusi tummempi kohta levisi haaroväliin. Painoin kasvoni märälle alavatsalle ja puristin häntä pakaroista itseäni vasten. Nyt tuli tulvimalla, halusin kastella itseni siinä. ”Mä haluisin, et sä pissaat mun päälle.” Sain sanottua kiihkossani, sanojen takerrellessa suussani.
Eeva pysäytti pissan itseään jännittäen. Avasin märät farkut ja vedin ne ja ohuet pikarit nilkkoihin ja vapauttaen toisen jalan. Riisuin paitani ja asetuin hänen eteensä ja hän työnsi vartaloaan kaarelle taivuttaen vakoaan kohti kasvojani. Olimme Marjan kanssa joskus, hänen humalassa ollessa leikkineet näitä juttuja. Vaikka hän silloin selvästi nautti niistä, väitti hän selvin päin, ettei yhtään ”tykkää pissaleikeistä”.
Levitin vapaalla kädellä häpyhuulia toiselta puolelta ja Eevan käsi tuli avuksi ja veti toisen puolen huulet pois tieltä. Näky oli uskomattoman upea. Märkä, ihanasti pissalle tuoksuva, turvonnut pimpsa aivan kasvojeni edessä. Hillitsin haluni nuolaista klitorista tietäen sen vaikeuttavan tarvittavaa rentoutumista. Ensin tuli pieni tirahdus ja sitten, ihana kuuma suihku, suoraan kasvoilleni. Nyt painoin kasvoni Eevan vittuun ja otin suihkun suoraan suuhuni samalla kielellä ja ylähuulella hyväillen hänen klitoristaan. Eeva ynisi ja värisi nautinnosta: ”Ihanaa, tästä olen unelmoinut, ihanaa!”
Pissan loputtua olin aika märkä ja keltainen lammikko valui hiljalleen lattiakaivoon. ”Hei, nyt on sun vuoros!” – ”Haluuks, et mä kusen housuun vai haluutko sen päälles?” – ”Sun housus on jo valmiiksi märät mun pissasta, joten anna mennä!”, vastasi Eeva riisuen samalla estottomasti puseroaan, rinsikoita ei hänellä ollutkaan ihanien pienien suloisten nuppujen suojana. ”Saanks mä pissata tun päälle?”, pyysin nöyrästi. ”Saat, totta kai, jos haluat”, vastasi Eeva ja ryhtyi avaaman vyötäni ja vetskaria: ”Upeeta, ei kalsareita!”, sanoi hän auttaen täydessä stondiksessa olevan munani lahkeesta esiin.
Nyt hän vuorostaan asettui eteeni lattialle istumaan ja minä seisoin siinä pidellen munaani, koittaen keskittyä rentouttamaan pissalihaksia. ”Upea kyrpä!” sanoi Eeva tarttuen siihen. ”Ei, älä koske, en pysty pissimään, jos kiihotun enenmmän. Otin kaljapurkkini pesukoneen päältä ja ojensin toisen Eevalle. ”Tämä ei ole yhtä hyvää kun sun pissa,” sanoin ottaen pitkän kulauksen. ”Mä en ole kundin pissaa ennen maistanutkaan,” vastasi Eeva oluttaan siemaillen. ”Otsä sitten naisen kustaa maistanut? – ”En muitten, mutta omaani kylläkin”, vastasi hän naurahtaen. No nyt, ”aaah”, ja rakko laukesi, ensin ohuena virtana sitten täyteen suihkuun kasvaen, suoraan Eevan alastoman ylävartalon päälle. Eeva otti munastani kiinni ja ohjasi suihkun varovaisesti suuhunsa. ”Hyvää”, hän mumisi suu täynnä keltaista kultaa. Sitten hän suuntasi sen suoraan kasvoihinsa ja kasteli sillä itseään kuin suihkulla ikään.
Nautin suunnattomasti tuosta tilanteesta: seistä ja laskea lastinsa nauttivan naisen päälle. Se tuntui todella upealta, pitkitetyltä laukeamiselta. Eeva otti munani suuhunsa silmänsä sulkien ja kusi pursusi suupielistä. Tunsin, kuinka hän yritti niellä sitä. Kaaren katkettua hän nuoleskeli munaani ja puristeli sitä hellästi. Veti esinahan taakse ja nuoli terskan huolellisesti. Nostin hänen pystyyn ja suutelin märkiä kasvoja ja maistelin makuani hänen suustaan. Suutelimme intohimoisesti ja märät vartalomme nautiskelivat kuumasta kosketuksesta.
”Mennään suihkuun ja sitten saunaan, ei se vielä kuuma ole, mutta haalea ainakin.” Olin ennen leffaan lähtöäni käynyt saunassa ja oletin kiukaan olevan edelleen kohtalaisen lämmin. ”Mennään ilman suihkua lauteille, mä haluan maistella sinua”, vastasi hän vaativasti. Irrottauduin nilkkoihin valahtaneista farkuistani ja märistä sukistani. ”Pannaan nää koneeseen, niin saat aamulla puhdasta yllesi”, sanoin nostaen Eevankin märät housut lattialta. Näin nyökkäyksen ja latasin pissapyykkimme koneeseen välittämättä linkousäänten mahdollisesti naapureille aiheuttamasta häiriöstä.
Saunassa oli yllättävän lämmintä. Levitin pitkän laudeliinan lauteille ja kokeilin, antaako kiuas löylyä: ”hsss!” – vain hiukan kosteutta lisää. Istuimme toisiimme nojaten, suudellen ja toisiamme hyväillen. Asetuin polvilleni alalauteille ja levitin Eevan reidet. Hän nojautui seinään, nosti jalkansa ylös ja nautti nuolemisestani. Pissan maku pillussa on parasta maustetta mitä tiedän. Olin tuntevani pienen lisälirahduksen ja join sen nautiskellen. Eevan pillu oli mitä ihanin, sopusuhtainen, vaalea lyhyt karvoitus, laadultaan ohut ja huoliteltu. Etusormi vaginassa nuolin nautinnon tuottamiseen keskittyen klitorista ja häpyhuulia. Eeva ynisi ja vavahteli, orgasmi lähestyi… – rajummiksi muuttuvia liikkeitä, äänähdyksiä, vagina supisteli sormeni ympärillä, g-piste tuntui hakevan kosketusta sormestani. – Rajuja vavahduksia, suoraa huutoa, (joka varmasti kuuluisi naapurin vanhanpiian seinän takana olevaan makuuhuoneeseen). Vihdoin laukeamisen vapauttava suihku suoraan suuhuni: ”Ihanaa, aah, ihanaa!”
En lopettanut, vaan jatkoin hitain, voimakkain, harkituin hyväilyin Eevan orgasmien rytmissä. Lopulta uupuneena: ”Kiitos, se tuntui todella upealta, varsinkin se, ettei tarvinnut varoa tai jännittää, kun olen tällainen ”suihkulähde”!” Nousin ylemmäs ja työnsin munani kohti yhä edessäni olevaan märkää pilluua: ”Hei, onks sulla..?” – ”Joo mulla on kierukka, tule, mä haluun sut sisälleni!” Työnnyin tuohon yhä hiukan supistelevaan, ihanan vittuun. Kumarruin suutelemaan Eevan rintoja ja suuta. Kuumenneen hien ja pissan tuoksu oli huumaava, käsittämättömän kiihottava: ”Sä olet ihana, todella upee ja ihana!”, sopertelin sitä todella tarkoittaen.
Oma kiihkoni kasvoi nopeasti. Eeva nousi takaisin huipulle hetkessä. Nainti oli voimallista, yhtäaikaista orgasmia, onneksi sain ensimmäisen laukeamistarpeeni ohitettua. Seuraavasta sai nauttia pidempään. Tunsin suurta halua laskea siemeneni tuohon ihanaan, vasta tapaamaani naiseen, – naiseen, joka jollain ihmeen lailla tuntui juuri siltä oikealta. Tunsin myös vastaavan tunteen Eevan kosketuksessa, liikkeissä, hajussa ja hengityksessä. Yhdyimme suunnattomasta yhteisestä halusta ja himosta. Paitsi ruumiimme, myös sielumme ja ajatuksemme yhtyivät. Epämukava paikka ehkä vain korosti tuota yhteistä haluamme.
Laukeamisen jälkeen tunsin, kuinka polveni olivat lähinnä muusia. ”Auh, mun selkä ja peppu on varmasti ruvella, nää lauteet on aika kovat”, mutisi Eeva, selvästi edelleen ”jälkilöylyistä” nauttien. Kapusin poviani hieroen viereen istumaan. Eeva kumartui puoleeni suutelua etsien: ”Kiitos, se oli uskomattoman upeeta, anna mä maistan sua”, kuiskasi Eeva ja kumartui syliini. Hellästi hän otti pehmenneessä stondiksessa olevan munan käteensä ja runkkasi sitä hiukan, varovasti ja taitavasti. Sitten hän vei sen suuhunsa ja lipoi kielellään terskaa tavalla, joka sai minut nytkähtelemään nautinnosta. ”Tää on hyvää, mä tahdon tätä lisää!” – jatkoi hän kohottautuen nauraen takaisin viereeni istumaan.
Heitin kauhalla vettä varovaisesti kiukaalle. Ääni oli tällä kertaa terävämpi ja saunaan levisi kevyt löyly. Kuiva suuni muistutti pesuhuoneen puolelle jäänneistä olusista. Hain ne ja siinä sitten nauttien ja olutta siemaillen puin ajatuksiani sanoiksi: ”Hei, mulle ei ole sattunut mitään tän veroista koskaan ennen, en edes ole harrastanut ns yhden illan suhteita, saati sitten tällaista, upeeta!” – Katsoin Eevaa silmiin ja vastasin ajatukseen suudelmalla. ”En muuten minäkään, hei, ettei tää vaan oo unta, nipistä mua!” – sanoi Eeva nauraen.

Yksi kommentti viestissä: “Ihana tapaaminen”

  1. Matihk says:

    Enpä ole päässyt näin pitkälle omissa kokeiluissa

Kommentoi

top