search
top

Hotellissa..

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (69 votes, average: 3.49 out of 5)
Loading...

Hiljainen puheensorina hukkuu kevyen jazz-musiikin alle ravintola Helmessä. Aterimet kilisevät ja pimeähkön ravintolan tunnelma on rauhaisan romanttinen. Ihmiset tanssivat hitaita ja kaikki näyttävät olevan “hyvällä” tavalla humaltuneita. Olen illastamassa täällä kauniin vaimoni Pirjon kanssa. Olimme juhlimassa kymmenettä hääpäiväämme hyvän ruuan ja musiikin kera. Syötyämme ja otan häntä kevyesti kämmenistä kiinni ja ihailen kaunista puolisoani. Silittelen peukaloillani hänen sormiaan ja käännän katseeni hänen nimettömässään olevaan vihkisormukseen. – “Mä rakastan sua”, sanon rauhallisesti silmiin katsoen. – “Niin mäki sua”, Pirjo vastaa hieman kyynelehtien ja kurottautuu pöydän yli pussaamaan minua. Naapuripöydistä saamme kevyet aplodit, emme huomanneet herättäneemme moista huomiota. Nolostuen nyökkäilemme kiitokseksi ja katsomme toisiamme leveästi hymyillen. Muistan samantyylisen tilanteen kolme vuotta sitten lomallamme Kievissä kun suutelimme keskellä kauppatoria ja ohikulkijat alkoivat hurraamaan meille. Näköjään vielä tässäkin iässä käyttäydymme kuin vastarakastuneet ja kyllä minä Pirjoa rakastan yhtä paljon ellen vielä enemmän mitä tuolloin. Miespuolinen tarjoilija tuo laskun ja annan hänelle pankkikorttini vilkaisematta edes aterian hintaa. Tänään aion antaa kaiken huomioni ainostaan rakkaalle vaimolleni. – “Mä käyn vielä hei vessassa”, Pirjo sanoo ja lähtee kävelemään tanssialueen reunaa pitkin kohti käymälöitä. Ihainen hänen keinuvaa peppua ja niin näytti tekevän muutkin talon miesasiakkaat. Musiikin tauottua korot kopisevat parkettia vasten ja voi kuvitella kuinka aikakin pysähtyy katseiden hakeutuessa Pirjon kurvikkaalle vartalolle. Vaimollani oli yllä kireä punainen olkaimeton ihoa myötäilevä minimekko. Pirjo on kuitenkin sen verran säädyllinen nainen, että hartioiden peitteenä hänellä oli hänen siskonsa tekemä kauniiksi virkattu villainen huivi. Ja tietenkin punaiset korkkarit, nam ajattelin. Osaa vaimokin vielä äijänsä yllättää tyylitajullaan, täytyy ilmeisesti viedä useammin häntä ulos syömään, teen itselleni mentaalisen muistiinpanon. Hänen lyhyt brunette tukkansa oli laitettu nätiksi runsaan lakkamäärän ja vaaleiden raitojen kera. Korvissaan hänellä oli suuret kultaiset renkaat, mitkä korostivat hänen arvokkuuttaan minulle entisestään. Tarjoilija tuo korttini takaisin ja kiitosten kera toivottaa hyvää illanjatkoa. Jopa korkkareillakin minua päätä lyhyempi vaimoni saapuu vessasta hymyillen ja käsi kädessä suunnistamme jonottamaan taksia hotellille.

Olimme simppelisti vuokranneet vain hotellihuoneen hääpäivän kymppinumerosta huolimatta. Me emme tarvitse suuria puitteita juhlimiseen, se että saamme olla toistemme kanssa päivittäin on juhla-asia. Kotona emme sentään halunneet hääpäivänä olla, joten varasin meille huoneen paikallisesta luksushotellista, missä olemme olleet aiemminkin. Halusin myös, että vaimoni saa saapua huoneeseen missä on kaikki laitettu valmiiksi, että hän saa vain rentoutua ja unohtaa ne iänikuiset kotityöt, joita minä valitettavan usein laiminlyön. Odotukset seksin suhteen olivat myös varsin korkealla luonnollisesti, sillä minä ja Pirjo suorastaan rakastamme hotelleissa nussimista. Niissä saa ikäänkuin hetken olla muukalaisia, irtaantua arkisesta rooleista ja näin löytää myös vinkkejä sinne kodin makuukammariin. – “Jukka hei, lopeta!” Pirjo huudahtaa kun puristelen häntä takapuolesta taksitolpan vieressä. Olimme siellä kahdestaan ja minun oli vain pakko kouraista tuota pyllyä, niin mehevän kutsuvalta se näytti. – “Oma vikas kun laitoit tuollaisen sexy-mekon” sanoin viattomana ja tarrasin pyllyyn molemmin käsin antaen Pirjolle märän kielisuudelman. – “Hei, taksi tulee, nyt Jukka lopetat oikeesti..”, Pirjo irtaantuu otteestani. Taksi kurvasi odotetusti viereemme ja hyppäsimme kyytiin. Istuin itse eteen ja Pirjo takapenkille. Sanoin nopeasti kuskille hotellin nimen ja hän kuittasi asian laimean kuuloisena. Näin myös selvästi, että kuski myös ihaili taustapeilin kautta vaimoni seksikästä asuvalintaa. Tilanne miellytti ja huvitti minua samaan aikaan ja minä olisin se joka saisi vielä tänään nussia tuota punaista viettelijätärtä. Hänellä ei ollut nyt huivia hartioillaan ja upea tissivako sai ansaittua huomiota minun ja kuljettajan puolesta. Rinnat oli mekon alla tiiviisti yhdessä pallomaisen pyöreinä, mutta minä kyllä tiesin totuuden kuinka ne jo roikkuvat hieman, olimmehan jo keski-ikäisiä ihmisiä kumpikin. Saavumme pikaisesti hotellille ja sympaattisena maksan kuskille samalla miettien elämän kaksijakoisuutta, toiset ne tekevät tähän aikaan töitä ja toiset ne menevät hotellihuoneeseen nussimaan.

Huone sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja päätän kantaa siron vaimoni sinne. Nauraen ritarin elkeitäni hän tarkkailee pelokkaana askellustani etten vain kaatuisi, olimmehan juoneen viinipullon ja oluet kumpikin. Vaistojamme kuunnellen jätimme jälkiruuan ravintolassa syömättä ja nyt olimme matkalla hotellihuoneeseen. Tuo herkku sylissäni en voinut kuvitellakaan makeampaa jälkiruokaa. Avaan oven ja astumme kauniin yksinkertaiseen morsiussviittiimme. Punainen on huoneen pääväri ja vaimoni on innoissaan kun on mekkonsa kanssa sävy sävyyn. Voi noita naisia, mietin aina vaan hämmästellen. Pirjon tutkiessa huonetta katson häntä ihaillen ja kiitän Jumalaa, elämää, koko maailmaa siitä että saan olla naisen kanssa jota rakastan täydestä sydämestä. Sielunkumppanin löytäminen on asia jota toivon jokaiselle ihmiselle. Kierroksen tehtyään Pirjo tulee luokseni ja suutelemme. – “Kiitti kulta, sä oot ihana” hän antaa usean pusun poskilleni. Pidemmittä puheitta tarraan häneen kiinni ja aloitan rajun suutelemisen. Näykin koko kaulan pituudelta ja käännän hänet nopeasti jotta pääsen vie suutelemaan noita hartioita. Hänen tuoksunsa saa minut suorastaan hulluksi ja tämän hän tietää. – “Kyllä mä tiesin ettet sä enää mitää jälkiruokaa haluu” kuiskin enkelini korvaan korvaan jo rintoja hieman puristellen. Hän onnistui kuitenkin hivuttautumaan otteestani ja kuin kiusaava kissa hän keimaili sängyn viereen ilkeä hymy naamallaan. Vastaan riettaaseen hymyyn ja riisun puvuntakkini. Revin kaulustapaitani auki ja itsevarmana lähdin hänen suuntaansa ottaen rohkeasti hänen elekielisen panohaasteensa vastaan. Vedin röyhkeästi mekon yläosan alas välittämättä sen mahdollisesti kalliista hinnasta ja hyökkäsin näykkimään noita pikku roikkurintoja. Pirjo kietoi kätensä pääni ympärille ja kannusti minua ahmimaan herkkutissejään. – “Vittu se kuskiki katto näitä ihania tissejä koko matkan” mumisin niiden välistä ja Pirjon hengitys kiihtyi tajutessaan todellakin tihkuvansa seksiä. Hän alkoi hamuilemaan vyötäni ja nopeasti saikin sen auki ja kiskaisi housuni alas. Häpeilemättä kullini pomppasi esiin ja Pirjo alkoi runkkaamaan sitä samalla kun jatkoimme tuhisevaa suutelua. Hän oli jo kurottamassa ottamaan sitä suuhunsa, mutta vedin hänet takas ylös jatkamaan suutelua. Olimme niin kiimassa, että melkein kuola valui pitkin suupieliämme ja huoneen peilistä näin huulipunan tahriman naamani. Mielessäni oli tasan yksi asia, se yksi mikä tätä maailmaa pyörittää: PILLU PILLU PILLU PILLU PILLU! Jokainen aivosolu huusi päästä sorvaaman vaimoni tuttua karvamätästä nopeasti, aivan kun huomista ei enää koskaan tulisi. Käänsin hänet nopeasti ympäri ja kiskaisin mekon alaosan ylös paljastaen armaani upean perseen. Punaiset korkkarit ja kireän näköinen pikku persereikä naamani edessä, nyt oli näkymät kohdillaan. – “Jaahas, illan daamilla näyttää olevan pikkuhousut jääneen kotio” sanon tomeralla äänellä, iloisesti kuitenkin yllättyen ja kravattiani löysäten. – “Hmm, mitäs tämmöiselle tuhmeliinille sitte pitäis tehdä..?”, Pirjo kysyy viattoman kuuloisena suorastaan kerjäten kyrpää isolla K:lla ja kevyesti persettään edessäni keikuttaen. Seksielämämme on aina ollut varsin pirteää ja vuosien mittaan olemme huomanneet kuinka paljon arkistakin seksiä voi maustaa ainoastaan hieman puhumalla tuhmia ilman mitään sen kummempaa käsikirjoitusta. Hakkailen kullillani hänen pakaroitaan muutaman kerran ja survon sen tuttuun pesään. – “AHHHhHH”, murahdan kun aloitan kyntämisen. Täällä saa huutaa, ei tarvitse miettiä että “kuuleeko lapset, mitä kellokin on jne..”. Pehmeä pillu ottaa minut hyvin vastaan ja se on mukavan lämmin kuten aina. Pirjo vastaa kevyeen naintiin syvään huokailemalla. 16 vuotta olen samaa pillua nussinut ja en kyllä millään tämän pikku pirkon ulinaan tunnu kyllästyvän, päinvastoin. Tissit ja korvakorut heilahtelivat kivasti panemisen tahtiin ja kevyen irstas litinä säestää yhteistä duettoamme. Enää en ainoastaan joutunut katselemaan tätä keinupeppua vaan sain antaa sille sitä mitä se tarvitsee. Isoa, suonikasta ja karvaista tosimiehen kyrpää, sitä kaikki maailman neidot tarvitsee ja haluaa. Naintimme jatkuu kiivaana ja vaimon pää on painunut alas polviin päin, ilmeisesti pieni väsy painaa tuon hennon “Bambini” jalkoja kun tälläisiä raavaan miehen työntöjä joutuu melkein kontillaan ottamaan vastaan. Kutsun Pirjoa sekstaillessa usein “Bambiksi”, sillä se on vaimoni suosikkielokuva ja hänen sääriä katsellessani minulle tulee aina mieleen liukkaalla jäällä hoiperteleva viaton kaurisvasa. Seksikäs inahdus kuuluu Pirjon suusta painaessani kullia niin syvälle kun se vain tuohon hoikkaan vaimooni uppoaa. Joskus pieni kipu on juuri se, mitä tälläinen koko ravintolaa hävyttömästi kiusoitteleva namupala tarvitsee. Ja hänen tuoksu, olen aivan varma että aiemmin nähdyn taksikuskin kullikin kovettui heti vaimoni erittämästä lemmenaromista. Siinä on jotain niin alkukantaisen kiihkeää ja syntistä, joka herättää sisäisen alfaurokseni kerta toisensa jälkeen. Ja jälleen olin rankaisemassa tuhmaa Eevaani… Muistutan häntä vielä tarkemmin asemastaan vetämällä tukasta hänen päänsä ylös. Nyt Pirjo näkee edessä olevasta peilistä mikä on pelin henki, hän on perse pystyssä nussittavana lutkamainen mekko päällä ja peili höyrystyy hieman hänen hengityksen voimasta. Pimpero alkaa supistelemaan ja vedän kyrpäni ulos ja alan hieromaan hänen klittaansa sillä rajusti. – “aaaaaaAAAAAAAAhhhhHHHHHHHHHHHHH VITTUUUUUUUUUUUUU AAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” täristen Pirjo huutaa punaisena orgasmin kourissa. Pillu ruiskii hieman nesteitäkin ja hänen huuto on välillä jopa hieman koomistakin kuunneltavaa. Kliimaksi vie hänen jaloistaan viimeisetkin voimat ja kerkeän saamaan hänestä otteen ennen kuin hän kaatuu. Kevyesti ohjaan hänet sängyn reunalle mistä hän saa käsillään otetta pysyäkseen pystyssä. Läimäytän häntä kunnolla perseelle ja mulkku heiluen kävelen huoneen keittiöön hörppäämään vettä. Keittiöstä ihailen ylpeänä vaimoani, joka toipuu vielä koko vartaloa tärisyttäneestä nautinnosta sängyllä tissit roikkuen. – “Vittu sä oot kyllä maailman vitun paras panemaan, ei jumalautaah..” vaimo visertää sängyltä hikisenä ja mitään kommentoimatta naurahtaen hörppään lisää kylmää vettä. Huomasin sängyn vierellä olevan kipon täynnä mansikoita ja kermavaahtoa ja mieleni valtasi pervot ajatukset mitä voisimme niiden kanssa tehdä. – “No niin Bambi, perse pystyyn! Et sä näin helpolla pääse, et todellakaan..”. Kulliani runkaten astelen vaimoani kohti joka ei ollut vie nähnyt puoliakaan siitä mitä hän tulisi yön aikana saamaan…

2 kommenttia viestissä: “Hotellissa..”

  1. ............... says:

    Todella hyvä 😉

  2. seksihiiri says:

    Jatka todella hyvä!

Kommentoi

top