search
top

Kiusottelua.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (30 votes, average: 3.37 out of 5)
Loading...

Kiusottelua.

Istut sohvalla vain alushousut jalassa kun tulen eteesi muutaman metrin päähän kylpytakki päällä. Rupean keimailemaan edessäsi ja hivelen vartaloani ympäriinsä kylpytakin päältä. Hymyilet ja laitat kätesi housusi sisään ja rupeat hivelemään kulliasi samalla kun katselet minua. Avaan kylpytakin nyörin ja siirrän takin reunoja hieman sivuun että näet minun alastonta vartaloa edestä päin. Huokaiset kun näet paljaan pilluni ja rintani jossa nännit nöpöttävät hiukan kiihotuksestani. Runkkaat kulliasi ja nautit näkemästä. Käännyn selin sinuun ja nostan kylpytakkiani niin ylös että näet paljaan perseeni ja rupean pyörittelemään sitä. Kurotttaudun hieman alas eteenpäin että pilluni tulee näkyville sinulle ja rupean hieromaan sitä. Katselen sinua samalla taaksepäin ja näen kuinka olet jo ottanut alushousut pois ja istut alasti sohvalla runkaten ihanaa kulliasi. Huohotat kiimaisena kun levittelen pilluani sormillani alakautta ja välillä työntelen sormeani sisään kosteaan vakooni. Puristelen himosta rintojani samalla kun esittelen itseäni sinulle. Suoristan taas itseni pystyyn ja käännyn sinuun päin ja tiputan kylpytakkini lattialle. Nyt olen ihan alasti edessäsi ja livon himokkaasti huuliani ja puristelen rintojani yhteen. Runkkaat kulliasi ja nautin näkemästäni koska on kiihottavaa nähdä kun runkkaat ihanaa kulliasi ja minä kiusottelen samalla sinua keimaillen, levitellen pilluani ja puristelemalla rintojani.

Tulen eteesi ja laskeudun kontilleni lattialle ottaen kullistasi kiinni ja alan hitaasti runkata sinua. Laitat silmäsi kiinni kun vetelen kättäni tarmokkaasti ylösalas kullillasi. Runkkaan sinua ja huohotat himosta. Otan kullisi suuhuni ja alan imeä sinua hellästi. Liikutan päätäni ylösalas ja kullisi täyttää suuni kun imen sinua. Välillä runkkaan sinua ja nuolen ja imen kiveksiäsi sekä hieron terskaasi peukalon ja etusormen välissä. Voihkit kun teen sitä sinulle ja kiihotut enemmän. Imen kulliasi ja katselen sinua kun nautit minun antamasta suihinotosta. Alan imeä lujemmin kulliasi ja pumppaan päätäni ylösalas nopeammin. Välillä hierot päätäni ja työntelet kevyesti itseäsi minua vasten ja otan sinun kulliasi syvemmälle suuhuni. Hieron ja puristelen hellästi ihania kiveksiäsi. Että minä rakastan antaa suuhoitoa sinulle.

Nousen sitten ylös ja käännyn selin sinuun päin. Laskeudun hieman alas ja alan hieromaan kostealla pillullani kalusi vartta ylösalas, ylösalas, ylösalas… Kullisi hinkkaa pilluani ja persvakoani koko matkalta ja huohotat himosta. Puristelet välillä pakaroitani sekä rintojani takaapäin. Nautin tästä itsekkin kun kullisi hankaa pilluani ihanasti ja huohotan silmät kiinni nauttien. Nousen hieman että saan käteni ujutettua kullisi ja pilluni väliin ja alan runkata kulliasi. Välillä hieron terskallasi pilluani ja voihkit kiimaisena. Työntelen persettäni hieman alemmaksi niin että terskasi käy pillussani. Terskasi uppoaa aina muutamia senttejä sisääni kun kiusottelen vatkaamalla persettäni ylösalas edessäsi. Välillä vain runkkailen kulliasi ja terska vain hipaisee kosteaa pilluani. Runkaan kulliasi ja painan terskaasi sisääni taas hieman. Pidän kalustasi kiinni ja nytkytän persettäni ylösalas että vain terskasi uppoaa pilluni sisään. Oi että mikä tunne. Tämä tuntuu hyvältä. Nojaan hieman eteenpäin ottaen toisella kädellä tukea polvestani ja hinkkaan pillullani terskaasi ja huohotat takanani himokkaana puristellen pakaroitani. Nautin itsekkin tästä silmät kiinni voihkien. Tekisi mieli painaa koko kullisi sisääni ja alkaa nussia. Haluaisin tuntea kalusi kokonaan sisälläni ja naida kanssasi kovaa. Ajattelen mielessäni kuinka panisimme sohvalla, sängyllä, keittiön pöydällä, lattialla asennoissa takaapäin, ratsastus, kylkiasento jne.. Mutta en tee sitä. En anna kiimalleni valtaa joten teemme tätä hetkisen aikaa nauttien kun vain terskasi uppoaa sisääni.

Sitten nousen hieman ylös että kullisi painuu vatsaasi vasten ja sitten painaudun kokonaan syliisi selin sinuun ja hieron kulliasi pakaravaossani. Liikutan itseäni eteen ja taakse, eteen ja taakse että kullisi hankaa persevakoani sekä pilluani koko matkalta. Otat lanteistani kiinni lujasti kun hieron itseäni sinua vasten. Laitan käteni rinnoilleni ja alan hivellä tissejäni. Teeme tätä hetken aikaa nauttien. Nousen sitten ylös ja menen takaisin lattialle kontilleni eteesi ja jatkan suihin ottamista. Laitan sitten kullisi rintojeni väliin ja puristan tissini tiukasti yhteen ja pumppaan kulliasi niitten välissä. Annan sinulle ihanaa tissipanoa josta pidät. Kullisi liukuu edestakaisin tissieni välissä ja pumppaan kovemmin rintojani edestakaisin kullisi ympärillä. Haluat välillä myös itse puristaa tissejäni yhteen ja työntelet kulliasi lujasti tissieni välissä. Hymyilen sinulle ja livon huuliani kun katselet minua samalla kun nussit mun tissejäni. Otan kaluasi välillä takaisin suuhuni ja imen lujasti sinua ja nautit tästä.

Nousen taas ylös, käännyn selin sinuun ja istun syliisi niin että kullisi jää pilluni eteen seisomaan kovana. Otan kullistasi kiinni ja runkkailen sinua sekä hieron koko kalullasi pilluani. Laskeudun kokonaan selin päällesi ja puristelet tissejäni ahnaasti. Kullisi hankaa kosteaa pilluani ja hieron kulliasi koko pituudelta kämmenelläni. Painan kämmenelläni kaluasi lujasti pilluani vasten ja liikuttelen itseäni päälläsi niin että kalusi hankaa ihanasti pilluvakoani. Liikuttelen kättäni niin että sormeni hankaa terskasi alapintaa. Hankaan yhä lujempaa kulliasi kokonaan kättäni ja pilluani vasten ja nautit tästä niin suunnattomasti että laukeat voihkien. Katson kun kullisi alkaa roiskimaan spermaa päälleni. Spermaasi roiskuu pillulleni, vatsalleni ja käsilleni kun hinkkaan kulliasi niitä vasten. Murahtelet takanani ja puristelet kovemmin tissejäni ja lantiosi nytkyää allani orgasmin voimassa. Oi kun mahtavaa. Otan kullistasi kiinni ja puristelen siitä loputkin spermat ulos jotka valuvat kädelleni. Mmmmmhhhh… Onpa ihanaa…

2 kommenttia viestissä: “Kiusottelua.”

  1. Thomas says:

    Hyvä alkulämmittely 🙂
    Ton jälkeen tota typyä vietäisiin keittiön pöydälle kielihoitoon…

  2. Lisa says:

    Ihana!

Kommentoi

top