search
top

Isäpuolen piina

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (84 votes, average: 3.54 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Fantasiaa. Jos et ymmärrä toden ja kuvittelun eroa, älä vaivaudu lukemaan

Uusperhekuvioihin normaalisti kuuluvat hankaluudet vanhemmuuden ja tottelemisten kanssa olivat meilläkin arkipäivää pari vuotta, mutta lopulta asiat menivät uomiinsa ja elimme, kuin mikä tahansa perhe. Tytärpuoleni oli tavallinen vilkas kultakutri, vähän pyöreä, mutta nätti ja hauska. Olin onnellinen uudessa perheessäni. Annin ja minun välit muodostuivat lämpimiksi ja tyttö usein kiehnäsikin kainalossani ja sylissäni. Hän pyysi syliini rasittavuuteen asti ja suukottelut ja meluisat kutitusleikit kuuluivat asiaan. Näin kului viitisen vuotta. Eräänä päivänä hämmennyin, kun sohvalla istuessani, Anni tuli suoraan kohti, kiipesi syliini ja suuteli minua pitkään suoraan suulle. Se oli lapsen suukko, huulet tiukasti yhdessä, eikä siinä mitään, mutta sen jälkeen Anni katsoi minua silmiään siristellen silmiin pitkään. Hymyilin ja ajattelin sen olevan normaalia lapsen tutustumista aikuisten maneereihin. Tyttöhän oli hyvin kiinnostunut kaikesta miesten ja naisten välisiin suhteisiin liittyvästä. Meni jokunen viikko, kun aamulla keittiössä lehteä lukiessani Anni tuli ja pyysi päästä syliini. Tyttö oli jo kymmenen ja olin välillä jo hieman kyllästynyt mielestäni ison tytön jatkuvaan sylin kerjäämiseen ja kiehnäämiseen. Käännyin ja autoin tytön pepusta nostamalla syliini, samalla hänen kätensä kietoutuivat tottuneesti kaulaani. Kylpytakkini helmat levisivät sivulle ja tunsin Annin reisien sileän ihon reisilläni. Juuri kun meinasin hymyillen kysäistä, miten meidän pikkuinen oli nukkunut, Anni teki jotain, joka yllätti minut täysin. Hän nojautui taakse päin kaulassani roikkuen ja katseli minua, silmiään siristellen kuten kerran aiemminkin, suoraan silmiin. Hymy nousi jo huulilleni, kun tunsin hänen nykivän niskaani. En tajunnut mitään , ennen kuin tunsin hänen alapäänsä kiemurtelevan ja nykivän ja kohta hänen sylinsä koskettavan karvoitustani. Tunsin tytön pimpun tuoksun. En reagoinut mitenkään seksuaalisesti. Ymmärsin edellisen kokemuksen vuoksi tytön kiinnostuneen seksuaalisuudestaan ja kuten lapset aina, matkivan aikuisia ja soveltaen sitä, mitä pihoilla ja koulussa ovat isommilta kuulleet. Hän oli muutenkin luonteeltaan hyvin vähällä häveliäisyydellä varustettu. Tapaus ei kuitenkaan jättänyt minua rauhaan ja eräänä aamuna tapaus putkahti mieleeni, kun olin taas yksin kotona. Muistaessani tytön nykimisen sylissäni, tajusin voimakkaasti, että tyttöhän nussi minua, ja samalla jo väsähtänyt kyrpäni paisui sojottamaan kylpytakin alta niin törkeästi, että tuskinpa vaimoni oli sitä sellaisena nähnyt koskaan. Samalla tajusin kuinka puutteessa olin. Sanomalehti jäi siihen ja juoksin sänkyyn ja häpeän ja kiiman risteillessä mielessäni, tartuin kivikovaan siittimeeni ja runkkasin muutamalla vedolla itselleni sellaisen orgasmin, että voihkin ääneen, samalla kun paksua spermaa lensi pitkin rinnuksiani ja mahaani ja sitä pulppui vielä lukuisten jälkikouristusten myötä lisää. Tajusin, että päässäni oli naksanut jotain ihan päin helvettiä, mutta päätin unohtaa asian. Unohtaminen oli helpommin päätetty, kuin tehty. Huomasin nyt katselevani Annia eri silmällä, kuin ennen, pannen merkille pikkuhiljaa kehittyviä naiseuden merkkejä, pakaroiden ja lantion pyöristymistä ja nännien silmiinpistävää tökötystä paidan alta ja lopulta pikkuisten rintojen. Tuota tarkkailua seurasi aina kaluni turpoaminen ja häpeä. Aloin tirkistellä Annia. Kerran kurkatessani hänen huoneeseensa Anni oli mahallaan jättityynynsä päällä, lukemassa. Hieman jo lyhyeksi käyneen kesämekon helma oli taittunut ylös, jolloin liian pienet valkoiset pikkarit näkyivät. Täydellisten pakaroiden yläosat näkyivät pitsireunan yli ja pillun sivut näkyivät jalanteistä paljaina ja pulleina palkoina. Paljaanakaan se ei olisi kiihottanut niin paljoa. Juoksin suoraan vessaan runkkaamaan. Myös Anni oli huomattavan kiinnostunut kehostani ja monesti aamuisin hän kurkisteli suihkun oven raosta turvonnutta puoliseisokissa ollutta kyrpääni. Ja jonkin ajan päästä Anni tuli huoneestaan posket punottaen ja silmät säihkyen. Kun hän monesti tuli nojaamaan kylkeeni ja leikkimään parrallani haistoin hänen sormistaan, mitä oli juuri puuhailtu. Niissä merkeissä kului reilu vuosi. Viikonloppuisin nukuimme yleensä pitkään ja Anni tuli usein väliimme kiehnäämään. Sekin oli muuttuva joksikin muuksi. Eräänä lauantai-aamuna kultakutrimme tuli taas väliimme ja kikatusten raikuessa hali ja pussaili ensi äitinsä kanssa, kääntyi sitten ja sanoi minulle, lämmitä mua, ja tunki peittoni alle. Ehdin juuri puristaa salamana paisuvan kaluni reisieni väliin, kun tunsin tytärpuolen ihanan sileän reiden liukuvan niiden yli häpykarvoitukseni päälle. Pehmoinen käsi siveli vatsaani, liukui sitten rinnalle jossa sormenpäillä hypisteli nänniäni. Onneksi tytön äiti oli kääntynyt selin lueskelemaan, eikä nähnyt, kuinka isäpuoli nautti silmät kiinni, kasvot pakotetun jähmeinä nautinnon ja kiihotuksen säkeneistä, joita tytön hyväily aiheutti. En tähän saakka ollut, suihkun oven auki “unohtamista” lukuunottamatta, tehnyt tytölle mitään seksuaalista, mutta nyt nostin hieman peittoa ja niinhän sieltä tuli pikkupimpun tuoksahdus nenään. Nuuhkin sitä nautinnolla, mutta en uskaltanut laskea kärsivää kyrpääni reisieni puristuksesta. Sen sijaan siirsin kämmenen tytön selän päältä paljastuneelle pepulle. Sen sileys ja pyöreä kiinteys oli jotain, mitä en ollut tuntenut sitten teinivuosieni. Sen verran sain itseäni hillittyä, etten työntänyt keskisormeani pimpulle. Aistini välittivät mielettömiä nautinnon vihlaisuja ja aaltoja, jotka korostuivat siitä, etten oikeastaan voinut muuta, kuin olla kiusattavana. Vatsanpohjani, nivuseni ja kyrpäni ottivat kaiken antennin lailla vastaan, enkä ollut kaukana itsehillintäni täydellisestä menettämisestä. Nuuhkin Annin kultaisia kiharoita ja silittelin hiljaa hänen täydellistä pikku peppuaan. Pikkuiset sormet lopettivat nännini kiusaamisen ja juuri kun pettymyksen ajatus ehti tulla, tunsin kostean suun painuvan samaiselle nännille, tunsin myös kielen kärjen. Lantioni liikahti kouristuksenomaisesti samalla, kun Anni alkoi imeä. Se tuntui terskassa asti, jossa alkoi tuntui lähestyvän laukeamisen kutina. Purin hampaani yhteen, etten voihkisi ääneen. Peli oli menetetty, kun Annin vapaaksi jäänyt käsi alkoi liukua vatsani yli, ja kun tytärpuoleni upotti pienet sormensa häpykarvojeni sekaan, niistä lähti sähkövirta suoraan isäpuolen piinattuun kyrpään, jolloin lantioni alkoi nytkähdellä ja tunsin täysin hallitsemattoman siemensyöksyn purskahtelevan reisieni väliin…

15 kommenttia viestissä: “Isäpuolen piina”

 1. PervoM60 says:

  Kiihottavia nuo alaikäisistä kirjoitetut fantasiatarinat. Nimenomaan vain fantasioina. Todellisuudessa en hyväksy mitään kiellettyä alaikäisten kanssa.

  • Toinen Maailma, ei lakia? says:

   Jos lakia ei olisi ollenkaan olemassa niin kaikki miehet varsinkin harrastaisivat seksiä alaikäisten kanssa.

 2. Tuhma says:

  Kiitos kaikista palautteista. Jatko on kirjoitettu ja lähetetty.

 3. aamupanopoika says:

  Hyvä tarina, joka jää TODELLA ärsyttävästi kesken. =) Itse pidättelin omaa loppuhuipennustani tarinan loppuhuipennusta odotellessa ja mitä jää käteen…. no “sehän” siinä jäi käteen.. edelleen kovana. 😉

  Jos Turkitar olet nainen, niin todella kiihottava ajatus naispuoleinen lukemassa tätä ja hieromassa itseään. 😉

  Mitä tulee tuohon Fantan kommenttiin, niin uskon hänen viittaavan Turkittaren kommenttiin siitä, että “jatka kun tyttö on 16” eli varmasti ajateltu, että tässä moralisoidaan tarinan sisältöä. Tai näin tämän itse ymmärsin… voin toki olla väärässäkin.

 4. Tuhma says:

  Hei turkitar :). Kerro ihmeessä, miten haluaisit tarinan jatkuvan.

 5. rauno100 says:

  jatkoa odotellen, esim. äiti hyväksyy tyttärensä nautinnot …

 6. turkitar says:

  fanta, sanoinko jotain vikaan,kerro mitä? Toivoin jatkoa,minäkin !Fanta,minäkin melkein kaikkiruokainen,et muuten arvaa miten haluaisin tarinan jatkuvan…

 7. jodveenas says:

  Jatkoa kiitos! Ja seksin kera!

 8. Tuhma says:

  Kiitos palautteesta

  En ymmärrä miksi sivusto pilasi hyvän taiton yhdeksi pötköksi?

  Jatkoa mietitään.

 9. makke says:

  vaillinain jatkoa kiitos

 10. FanTa says:

  Ole sinä turkitar hiljaa ja moralisoi jossain muualla, ei näitä kaikkia ole pakko lukea.

  Olen tarinoiden suhteen kaikki ruokainen, mutta tämä loppui kyllä nyt kesken eikä saanua aikaan mitään VOU-efektiä. Kirjoita toki jatkoa.

 11. turkitar says:

  mukavat fanttasiat,jatka tarinaa vaikkapa kun Anni on 16vee !!!

 12. Orion says:

  Vähän jätti kylmäks

 13. mazax says:

  upee..lisää…nam!

 14. elämänihuipulla says:

  eiköhän tää ollu tässä

Kommentoi

top