search
top

Se siitä peppuneitsyydestä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 3.34 out of 5)
Loading...

Mikko oli taas tarttunut mukaani baarista. Olikohan tämä neljäs vai viides kerta, en muista. Jos tätä vielä jatkuu, sitä voi alkaa kohta jo kutsumaan vakipanoksi.

Olimme molemmat nauttineet jokusen neuvoa-antavan, mutta kumpikaan ei ollut kaatokännissä kun kömmimme asunnolleni. Baarissa oli jo nuoleskeltu ja tunsin olevani jo valmiiksi aika kiimassa.

Sisään päästyämme pistin musiikkia soimaan ja kaadoin juotavaa. Asetuin Mikon eteen tanssimaan ja jatkoin siitä, mihin baarissa jäätiin, eli hieroskelin musiikin tahdissa pyllyäni Mikon etumusta vasten. Etumus pullottikin jo niin paljon kuin puntti antoi periksi, tiesi tietysti kohta taas saavansa, mokomakin.

Olen aina ennen ollut etuoven naisia, mutta sillä hetkellä ajatus Mikosta panemassa minua peppuun tuntui jotenkin ihanan kiihottavalta ja samalla sopivasti likaiselta. Otin oman mekkoni ja sukkahousuni ripeästi pois ja jatkoin pyllyni hieromista Mikkoa vasten. Hänkin laski housujaan sen verran, että pullottava kyrpä tuli koko komeudessaan näkyville.

Otin kyrvästä kiinni ja asetin terskan varovasti pyllyvakooni. “Haluaisitko panna sinne?” kysyin. Mikko vaikutti vähän hämmentyneeltä. “Luulin, ettet tykkää siitä”, se sanoi. “En ole koskaan kokeillut, mitä jos tykkäänkin”, vastasin hänelle. “Lupaan olla varovainen”, Mikko vastasi ja näytti tavallistakin kiimaisemmalta.

Vedin Mikon sängylle ja ojensin hänelle liukastepurkin. Asetuin vatsalleni makaamaan ja Mikko suuteli hellästi pakaroitani. Sitten hän levitti sormellaan liukuvoidetta pyllyvakooni hitaasti ja paljon, hieroen pikkuhiljaa yhä lähemmäs kakkosaukkoa.

Lopulta hän kosketti liukasteesta märällä sormellaan myös peppureikääni ulkopuolelta. Huokaisin, sillä olin jo ehtinyt odottaa sitä hänen hidastellessa huolellisen rasvauksensa kanssa. Hän painoi hyvin rauhallisesti sormen pyllyyni. Se tuntui oudolta, hiukan hyvältä mutta vähän epämiellyttävältäkin.

Muutamaan kertaan sormeaan edes taas aukossani liikuttelemalla hän lisäsi liukuvoidetta aukkooni reilusti ja huolellisesti. Olin jo nostanut pyllyäni hieman tyrkylle aiemmasta makuuasennosta.

Vihdoin Mikko vaikutti siirtyvän asiaan. Hän nosti minut paremmin konttausasentoon ja asetti paksun terskansa pepunreiälleni ja pyöritteli terskaa reiän ympärillä. Se tuntui hyvältä mutta mietin, mahtaako moinen kyrpä mahtua neitsytpyllyyni ollenkaan, olihan Mikolla keskimääräistä isompikin.

Lopulta hän hellästi mutta päättäväisesti painoi terskansa sulkijalihakseni sisäpuolelle. Se ei sattunut niin paljoa kuin pelkäsin, ja juuri kuin se alkoi tuntua epämukavalle, Mikko ymmärsi vetää itseään hiukan taaksepäin, mutta vain työntyäkseen uudestaan hiukkasen syvemmälle. Tunne oli hieman outo. Mikko kuitenkin hyvin rauhallisesti veti aina hiukan ulospäin ja työntyi sitten syvemmälle.

Yhtäkkiä tajusin, että minulla on seisova kyrpä pyllyssäni ja ajatus tuntui valtavan kiihottavalta ja olin jo niin rentoutunut, ettei se edes sattunut. Työnsin pyllyäni varovasti Mikkoa kohti ja hän työntyi reilummin minuun sisään kunnes lopulta hänen pallinsa osuivat välilihaani ja kyrpä oli juurta myöten pyllyssäni. Se tuntui mielettömän kiihottavalta.

Mikko työnteli ja työnteli, ja kiihotuin lisää. Nautin kun hän hieroi kyrvällään pyllyäni. Minun oli pakko saada myös sormia sisääni, mutta konttausasennossa se oli hieman hankalaa. Sain kuitenkin jotenkin taitettua pari omaa sormeani pilluuni.

Mikko onneksi huomasi ahdinkoni ja otti ystävällisesti sormeni pois pillustani työntääkseen omat sormensa tilalle. Hän työnteli pilluani kahdella sormella, jolloin sisään meni myös vähän ilmaa, ja pillu piti irstasta louskutusta. Samaan aikaan hän työnteli minua alati paisuvalla kyrvällään liukasteesta litimärkään peppuuni.

Lopulta en kestänyt, vaan sain erilaisen, sisuskaluissa asti tuntuvan orgasmin. Mikko tuntui jaksavan edelleen, vaikka huohotti hänkin aika voimakkaasti. Olin jo ehtinyt hieman toipua orgasmistani, kun Mikko otti minua tiukemmin lanteista kiinni ja työnsi niin syvälle, että pakaranikin litistyivät Mikon tiukkaa vatsaa vasten ja kyrpä oli järjettömän syvällä sisälläni. Mikko nytkähteli sisälläni, ja arvasin hänen laskevan ison ja märän spermalastin syvälle suoleeni.

Hetken toinnuttuaan Mikko veti varovasti itsensä ulos, mutta painoi samalla kolme sormea pyllyyni, ja ne upposivat sinne oikein mukavasti. “Katso”, Mikko sanoi, “sun reikäsi jäi ihan ammolleen.” Mikko alkoi panna minua pyllyyn sormillaan, ja olin sekaisin kiimasta. Minä, ennen ihan kiltti tyttö olin nyt antanut miehen panna paljaalla minua rajusti pyllyyn niin, että reikä oli jäänyt ammolleen kuin vanhalla pornotähdellä. Tämän ajatuksen ja Mikon sormien lisäksi muuta ei tarvittu kun laukesin uudestaan räjähtävästi tyynyyn huutaen. Toivottavasti naapurit eivät heränneet.

Makoilimme hetken sängyllä ennen kuin menin suihkuun. Kävellessä liukasteet ja Mikon spermat valuivat pyllyvakoon ja reisilleni. Se siitä peppuneitsyydestä.

Yksi kommentti viestissä: “Se siitä peppuneitsyydestä”

  1. Orion says:

    Ihan ok, vähä hätänen

Kommentoi

top