search
top

Kiimassa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (79 votes, average: 2.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Olkaa rehellisiä kommenteissa koska tämä oli ensimmäinen novellini. Antakaa arvosana 1-5.

Aloitan uuden 6 osaisen tarinan. Tämä on ensimmäinen novellini ja se on kirjoitettu puhelimella, joten virheitä saattaa olla. Tarina on kokonaan keksitty !

Olin juuri päässyt pois armeijasta, olin vielä 18 vuotias ja neitsyt. Olin odottanut antavani kullini jollekkin tärkeälle. Tulin asumaan vanhempieni luokse. Myös 16 vuotias siskoni asui kotona. Vanhempani lähtisivät seuraavana päivänä viikonlopuksi viettämään hääpäiväänsä ja jäisin siskoni kanssa kahdestaan. Muuten asia oli minulle ok, mutta kuitenkin olin hieman epävarma koska olin jo 12 vuotiaasta lähtien, kun siskoni jo kymmen vuotiaana kehittyi ja sai muotoja. Sanoin kuitenkin reippaasti että tietenkin.

Illalla katsoin telkkaria kun kuulin siskoni tulevan. “IIK ! Eliaaass !!” hän huusi ja juoksi luokseni ja rutisti minut kuoliaaksi. Hän oli jo varsin kehittynyt, tunsin sen koska hänellä oli hyvin ohut paita eikä rintaliivejä. Tunsin hänen ihanat nänninsä painautuvan vatsaani vasten. “Hän on siskosi, hän on siskosi..” yritin selittää itselleni. “Noh mitäs sä?” hän kysyi hymyillen ihanalla, tyttömäisellä äänellään. “Eipä ihmeitä.” Hän nyökkäsi hymyillen ja lähti pois. Menin illalla omaan huoneeseeni, kun ei siinä sen jälkeen oikein juteltu.

Heräsin keskellä yötä, kuulemaani ääneen, se oli jotain mistä kiihotuin pahan kerran. Ajattelin että voisiko olla… Kävelin siskoni huoneen ovelle jossa avaimen reiästä näkyi suoraan hänen sängylleen. Katsoin, ja näin jotain uskomatonta: Siskoni, oma rakas kiltti siskoni masturboimassa sormillaan. Siinä hän oli, aivan alasti, hieromassa nännejään ja sormistamassa, ja vielä suoraan silmieni alla. Se näky jos joku kiihotti suunnattomasti. “aah.. Ah ah ahahah..” hänen tahtinsa kiihtyi kokoajan. Hän ei kuitenkaan vienyt sitä loppuun, vaan kävi nukkumaan. En siinä ollutkaan huomannut kuinka kaluni oli erektion takia noussut täyteen mittaansa, ja jopa isommaksi kuin yleensä. Ajattelin kävellä pois etten jäisi kiinni katsomassa omaa siskoani ja vielä itse täysin kovana.

Seuraavana aamuna heräsin aikaisin ja menin keittiöön. Siskoni, aamuvirkkuna jo olikin siellä. “Hei, laskin saunan, sen pitäisi olla nyt valmis, tuletko kanssani?”, hän ehdotti kiltillä mutta silti tuhmalla hymyllä. “JOO! Eiku siis.. No vaikka.” “Hahah, Ootpas sä ilonen tänään, mikäs suhun on menny?” 😉 En vastannut, kävelin jo eteiseen ja saunalle.

Riisuuduimme samaan aikaan, ja sain nähdä siskoni terhakat pyöreät rinnat, ja posliiniksi ajetun pillun. Sitä näkyä olisin vahingossa jäänyt tuijottamaan, ellen olisi jo eilen saanut esimakua. Kun omat housuni en voinut olla huomaamatta kuinka hän jäi tuijottamaan kaluani. Menimme saunaan, jossa salaa silmäilin Jessicaa. Puhumista ei ollut ja kaluni vain paisui ja paisui nähdessäni hänen hikisen kehonsa. “No, mä meen syihkuun, tuutko sä?” “joo..”

Olimme suihkuissa, mutta Hiljaisuus oli niin epämukavaa, että aloitin puheen jollakin. “ööh.. Mä muutes näin sut eilen..” sanoin hiljaa, kuin toivoen ettei hän kuulisi. “SÄ MITÄ?! Mitä helvettiä?” hän huusi. “e-en mä tarkoituksella. Olit vaan niin seksikäs etten voi ajatella muuta.”, hiljaisuus täytti saunan, lunnes hän sanoi: “Ajatteletsä oikeesti niin?” “no totta helvetissä ajattelen. Sun rinnat, pillus.. Kaikki on täydellistä.” vastasin. Taas hiljaisuus. “Haluisitsä koskee?” hän kysyi. En edes vastannut vaan kävin käsiksi niihin ihaniin paisuneisiin nänneihin. Pyörittelin kieltäni niiden ihanien ympärillä ja samalla hivutin käteni hänen märkään pilluunsa. Vesi oli jo loppunut tulemasta. Hetken kuluttua siirryin alemmas nuolemaan hänen pilluansa. Se oli ihanan koskematon. Nuolin suoraan paisuneita häpyhuulia. Asetin kyrpäni hänen pillulleen, ja katsoin kysyvästi. “Ei.. Ei sinne..” hän sai sanotuksi. Pyörittelin kyrpääni siinä ihanalla kuumalla pillulla, ja välittämättä siitä mitä hän sanoi työnnyin sisälle. “Ei.. et voi.. Aahhh..” Aloitin ensin hiljaa, kunnes pääsin alas asti, jäin siihen hetkeksi, tuntemaan ihanan sykkivän kaluni, kokonaan siskossani. “M-mennään lattialle..” hän sanoi. Hän kävi selälleen, ja Aloitin kovan runkkauksen. Ratsastin aivan täysillä ja huoneen täytti huudot kun saimme orgasmin. Vahingossa kuitenkin hetken huumassa työnnyin hänen läpi. Jatkoin enkä huomannut mitään. “Olihan sulla pillereitä?” kysyin. “Voi ei..”

Jatkuu tästä. Anteeksi jos jäi huonoon kohtaan mutta jatkoa tulee nopeasti.

7 kommenttia viestissä: “Kiimassa 1”

 1. jamppa says:

  Älkää yrittäkö antaa neuvoja kun ette itse kuitenkaan ees osaa

 2. Runkkari69 says:

  Joo siis täähän on julkaistu myöhemmin kuin lähetetty ja ihan ensimmäinen novelli. Tää on kirjoitettu puhelimella joka varmaan selittää osan kirjoitus virheistä.

 3. Paraannusta:) says:

  Oli ihan norm, mutta kute muut ovat sanoneet sanoja puuttuu ja joitakin kirjoitusvirheitä. 3/5 muista siis lukea teksti ennen läpi ja sttel julkaista, kannattaa myös lukea toisten novelleja. Harjoittelu tekee mestarin ;).

 4. Letkuspede says:

  Ontuva teksti, sanoja puuttuu, kielioppivirheitä. Sinun pitää oikolukea ja korjata kaikki, minkä julkaiset. Tämä on niin epäselvää tekstiä, että välillä vaikea ymmärtää mitä kirjoittaja haluaa sanoa. Myös aihepiiri ja asetelma on niin kliseinen, ettei näin ala-arvoisella tekstillä puhalleta siihen yhtään henkeä. 1 tähti.

  Harjoittele, kyllä se siitä.

 5. KeijoR says:

  Siis onko tämä joskus muinoin kirjoitettu, kun mainitaan ensimmäiseksi tarinaksi?

  Ehkäpä olisi ollut paikallaan käydä koko tarinakokonaisuus läpi “nykytaidoilla”.

 6. Hande says:

  Oli aika hapuilevaa tekstiä ja miten on mahdollista, että “kirjoittajan muut novellit” ovat loistokkaita.

 7. joik2ww says:

  Voisit kirjoittaa ne kaikki vaikka 3 novelliin olisi mukavempaa luettavaa.

Kommentoi

top