search
top

Kaksi ensimmäistä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (62 votes, average: 3.39 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tositarinaan perustuvaa fantasiaa

Hei.

Olen Minna, kavereiden kesken Miiu. Täytin toissa päivänä 17 vuotta ja aiottin juhlia synttäreitäni kavereitteni kanssa. Isobroidi oli käynyt hakemassa mulle 6 lonkeroa, ja ja pienen valkkarin joista olin jo yli puolet ehtinyt juoda. Olin menossa asemalle kaverin luokse, kun ostarin rullaportaissa polveni notkahtivat. Silmäni olivat löytäneet jotain, mistä olin vain haaveissa ajatellut.

Vastaan tuli unelmien adonis. ehkä noin 25-30 vuotias tummasilmäinen mies. Hän oli jostain välimeren rannalta, ehkä Marokosta tai Algeriasta mutta ne silmät ja hänen katse kun silmämme näkivät toisemme. Katsoin hänen perään ja näin hänen kääntyneen suuntaani. Jäin alas odottamaan kun huomasin hänen tulevan saman tien alaspäin rullaportaita, ja katseemme kohtasi uudelleen.

Ainoa sana jonka hän sanoi oli ”Hi”. Punastuin, ja hetken häpeillen katselin muualle, mutta hänen silmänsä vetivät minua vastustamattomasti puoleensa. Sanoja ei tarvittu, mies otti kiinni kädestäni ja alkoi johdattaa minua jonnekin. Lonkeron vaikutus kohisi suonissani poistaen estoni tyystin.

Hetken päästä löysin itseni miesten vessasta, ja silloin hän suuteli minua. Kerran, toisen. Olin kuin sulaa vahaa ja äkkiä hän käänsi minut ympäri sanoen” Don´t look behind”, ja alkoi hieroa molemmin käsin rintojani paidan päältä.Hän jatkoi hieromista toisella, ja toinen käsi alkoi vaeltaa alemmas. Kosketti häpyäni housujen päältä, painaen ja vähän sormiaan pyöräyttäen. Ennen kuin ehdin edes huomata hän määrätietoisesti avasi housuni napin ja laski ne nilkkoihini.

Olin kuin transsissa, annoin kaiken tapahtua. Hän ohjaili minua kuin tahdotonta nukkea, ja samalla työnsi kätensä pikkuhousujeni sisään. Käsi hipaisi ohutta karvoitustani, löysi klitorikseni, ja hiljaa pyöritti sormeaan sen ympärillä. Nostin toisen jalkani pois lahkeesta voidakseni levittää reisiäni antaakseni tuntemattomalle rakastajalleni enemmän tilaa.

Mies laski kättään alemmas häpyhuulilleni hieroen peukalolla klitorista kevyesti, upotti välillä sormeaan vähän sisääni. Nännini jäivät vaille huomiota kun repäisi pikkuhousuni ja avasi housunsa ja vyönsolki kolahti lattiaan. Tunsin sykkivän peniksen sivelevän häpyhuuliani kunnes hän levitti niitä ja painoi lämpimän terskan huulieni väliin. Terska levitti huulia ja tunsin hetken lievää kauhua. Mies painoi syvemmälle, ottaen toisella kädellä kiinni lantiostani.

Toinen käsi piti edelleen häpyäni auki kunnes koko terska oli sisälläni. Äkkiä mies painoi enemmän, peruutti hiukan ikään kuin vauhtia ottaen ja samalla tarttuen molemmin käsin lantiooni. Sitten painoi itsensä syvälle sisääni, repien immenkalvoni. Tunsin viiltävää tuskaa enkä voinut estää voihkaisuani. Mies antoi kyrpänsä olla hetken paikallaan kunnes veti sen melkein pois ja aloitti edestakaiset työnnöt.

Alapäätäni kirveli ja siihen sattui, mutta hän jatkoi säälimätöntä naimistaan. Neitsytvereni valui reisilläni ja pikkuhiljaa luonnollinen oma kosteuteni kasvoi ja alkoi liukastaa vakoani. Nojasin pyttyyn kaksin käsin kun mies vain kiihdytti tahtiaan kyrvän koskettaessa jokaisella työnnöllä jotain arkaa, revennyttä.

Äkkiä vessan oveen tuli vaativa koputus, mutta mies ei välittänyt vaan jatkoi kunnes tunsin hänen nytkähtelevän. Ensimmäisen kerran elämässäni miehen siemenneste täytti joka sopukkani sekoittuen vereeni ja omaan kosteuteeni. Hän jatkoi vielä muutaman työnnön tyhjentäen itsensä täydellisesti, kunnes veti veltostuvan elimensä ulos. Nojasin huohottaen pyttyyn ja tunsin kuinka siemenneste sekoittui reisille valuneeseen vereeni.

Mies nosti housunsa, otti pikkuhousuni riekaleet ja pyyhki ja kuivasi itsensä niihin. Kuulin hänen sanovan ”You was great” ja samalla hän avasi oven ja poistui enkä enää koskaan nähnyt häntä. Nojasin edelleen pyttyyn ja kun käänsin päätäni näin noin 60 vuotiaan miehen tuijottavan näkyä järkyttyneenä. Kauaa ei miehen järkytys kestänyt vaan mies tuli samaan koppiin. En ennättänyt edes kääntyä kun tunsin taas vieraan käden hävylläni.

Mies painoi ainakin kaksi sormea sisääni, ja huohotti korvaani jotain. Hän oli raskaana selässäni enkä päässyn nousemaan saatika olisin saanut housuni. Mies laittoi kätensä suuni eteen, toisella kädellä löysäsi housunsa. Tunsin askeistä paljon isomman terskan painavan häpyäni, ja saman tien mies painoi itsensä sisääni.

Hän oli iso, ja on kuin olisin menettänyt neitsyyteni heti uudelleen kun paksu terska runnoi tiensä jo kertaalleen lävistettyyn pilluuni. Tuskan kyyneleet tulivat silmiini kun pieni vakoni sai vastaanottaa ison kyrvän julmat työnnöt. Hän ei enää pitänyt kättänsä suuni edessä vaan kaksin käsin lantiostani kiinni pitäen junttasi itseään syvälle nuoreen lihaani. Ynisin tuskissani pidellen vesisäiliöstä edelleen kaksin käsin kiinni.

Äkkiä tunsin järkytyksekseni oudon tunteen, ensimmäinen orgasmini naidessa teki tuloaan. Jalkani vapisivat kuin horkassa ja pilluni kipu muuttui hitaasti nautinnoksi. Mies nai kuin raivopää, koko vessa kaikui tasaisesta läpseestä kun hän survoi itseään minuun. Olin kuin räsynukke ja silloin se iski. Orgasmi vavisutti koko kehoani, ja jalkani pettivät altani. Mies kannatteli minua ja lähestyi huippuaan ja sykäyksittäin tyhjensi itsensä minuun.

Hän jätti valtavan kyrpänsä sisääni hetkeksi, vaikka se oli jo pehmennyt täytti se minut edelleen kokonaan. Huohottaen hän nosti minut ylemmäs ja vetäytyi sisältäni. Koko karvoitukseni oli vaalean tahman peitossa, reiteni olivat veressä ja siemennesteessä jota koko ajan valui sisältäni. Mies tunki itsensä housuihinsa ja mitään sanomatta poistui.

Sain suljetuksi vessan oven ja istuuduin pytylle koska jalkani eivät vielä kannattaneen. Sisältäni valui edelleen siementä, ja yritin kuivailla itseäni. Ensimmäisen panijan jäljiltä löytyivät pikkuhousuni jäännökset pesualtaasta, ja välittämättä alapääni kosteudesta pukeuduin. Avasin oven ja onnekseni vessa oli tyhjä joten pääsin poistumaan huomiotta. Nyt olin nainen.

6 kommenttia viestissä: “Kaksi ensimmäistä”

 1. ikuisestineitsyt says:

  Ihan tylsä.

 2. kielipoliisi says:

  Ois voinu vähän uskottavuutta luoda ees kirjottamalla nuo inklish repliikit oikein

 3. elämänihuipulla says:

  Saisko sen vikan osan

 4. nohnoh says:

  Todella hyvä, miettien että 17v:n kirjottama. Ehkä vähän liikaa keskitytty irstauden ihannointiin ja muu jäänyt hieman vähemmälle…
  Noh, ensinäkin ne kirjoitusvirheet; Monia ja pistää ikävästi silmään.
  Voisit läpilukasta runkkaamatta kerran ajatuksella ja koittaa vähänä vilkuilla että onko paikkat oikeat pilkuilla.

  Vähän pidempi saisi olla ja sisältää enemmän kuvailua itse päähenkilöstä, niillä päästään jo aika pitkälle.

  Sithe vois jopa jonkunlaista juonentynkää kehitellä.

  All-in-all, kirjottajalle propsit oman fantasian julkituonnista ja miinusta siitä ettei jaksanut läpilukea.

 5. lohman says:

  Alku lähti jotenkin,mutta sitten juuri 17v täyttänyt tuntui olevan jo alan asiasta tietoinen millaista seksi on ja sanojen käyttö,tuskin neitsyt osaa näin hyvin kertoa.

  Edit: Kyllä ainakin minä olen hyvin selvillä asioisa. Vaikka, ikää onkin vasta 17v. Niin ja kuka on puhunut, että kirjoittaja olisi kokematon?

 6. Hmm,,,, says:

  Idea tuntui ihan hyvältä, mutta teksti on täynnä kirjoitusvirheitä ja tarina etenee liian nopeasti.

  Erityisesti jäin kaipaamaan kuvauksia kyseisen naisen ulkonäöstä.

Kommentoi

top