search
top

Hierottavana..

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (70 votes, average: 3.73 out of 5)
Loading...

Vesisade paiskoo tuulilasiani ajaessani kello 17:30 sovittuun hierontaan. Pyyhkijät pyörivät täydellä teholla ja silti saan siristää silmiäni kunnolla pysyäkseni oikealla kaistalla. Matkaa ei onneksi enää ole paljoa, ehkä kaksi kilometriä enintään. Hetken ajettuani saavun sovittuun osoitteeseen ja näen tutunnäköisen omakotitalon. Olin kyseisen rakennuksen jos etukäteen netissä nähnytkin. Sammutan autoni ja päätän istua vielä hetken autossani, olin noin 20 minuuttia etuajassa.

Loukkasin kaksi kuukautta sitten jalkani maastopyöräilyssä. Ajoin lujaa vauhtia alamäkeen ja kettinkien pettäessä kaaduin ja taitoin nilkkani todella pahasti. Vasta viikko sitten sain kävelykepit pois, kuitenkin hieman ontuen joudun vielä kävelemään. Lääkärin suosituksesta varasin tämän ajan fysioterapeutille. Löysin paikan lehti-ilmoituksesta ja käytyäni sen kotisivuilla päätin varata ajan, sillä hinnat olivat poikkeuksellisen halvat. Kyseessä oli jonkin naisen, Tarja Pihlajan, yksin harjoittama hierontapiste. Varmistin puhelimessa hieronnan hinnan ja hän kertoi pystyvänsä siksi tarjoamaan kilpailutettavia hintoja, koska hieroi asiakkaita kotonaan. Lisäksi hän vaikutti mukavan pirteältä puhelimessa ja kuulosti tietävänsä mitä tehdä nilkalleni nyt kun olin vihdoinkin päässyt kävelykepeistä eroon.

Odotin noin 10 minuuttia ja uskaltauduin suuntaamaan taloa kohti. Soitin ovikelloa ja yllätyksekseni sen avasi raamikas ja tanakka mies. – “Päivää, tuu sisään”, hän kehoti nopeasti, sillä vettä tuli yhtä todella lujaa. – “Mä oon Ilpo, Tarjan mies”, hän ojensi kätensä ja esittäydyimme. – “Tarja soitti juuri, että hän tulee muutaman minuutin myöhässä, tälläisellä kelillä kestää ajaa hieman kauemmin”. – “Selvä, ei se mitään”, vastasin ja totesin ajokelin kyllä olevan todella huono. Ilpo tarjosi kahvia, mutta kieltäydyin, sillä olin ennen ajomatkaani juonut jo kaksi kuppia. – “Oo vaa niinku kotonas, mun pitää lähtee töihin kans”, Ilpo kehotti ja näytti olohuoneen missä voisin istua ja odotella hierojaani. Ovi kävi ja kuulin auton poistuvan pihasta. Uteliaana nousin ylös ja aloin silmäilemään kaikkea mitä olohuoneessa näin. Kuvia hyllyissä, tauluja ja asunnon ilmettä ylipäätään. Todella hieno talo, tälläisen haluan itsekin joskus, mietin mielessäni. Hyllyssä näin heidän hääkuvansa ja otin sen käteeni ja katsoin lähempää. On kyllä pirteän näköinen rouva oli ensimmäinen ajatukseni, mutta kuka nyt näyttäisi huonolta ja onnettomalta omassa hääkuvassaan. Tarjalla oli vaaleat hiukset, ehkä olkapäihin ulottuvat hääkampauksesta päätellen. Vartalokin näyttää olevan sopivan sporttinen, kuten fysioterapeutilta saattaa odottaakin. Kireä hääpuku korosti sen muotoja ja kyllä, varsin mehevät tissit näyttää myös rouvalla olevan ja mieleeni alkoi tulla kuvia heidän todennäköisesti kiihkeästä hääyöstä. Tarja oli naisellisesti siro, kun taas Ilpo oli varsin roteva ja pakko myöntää, että olisin halunnut olla kärpäsenä katossa heidän hääsviitissä. Aloin hieman jopa kiihottua nähtyäni millainen nainen minua tulisi hieromaan. Mutta rauhottelin itseäni, että siinä keskityttäisiin pääasiassa nilkkani kuntouttamiseen ja karistin tuhmat mielikuvat päästäni.

Hetken päästä kuulin auton kaartavan pihaan ja nopeasti istuuduin olohuoneen sohvalle etten vain jäisi pienestä nuuskimisesta kiinni. Ovi aukeaa ja sisään tulee paksutakkinen nainen. -“Moi, mä oon Tarja”, hän kättelee minua iloisen hymyn kera. Vau, mikä nainen totean itsekseni. Liekö maailmassa mitään kauniimpaa kun hymyilevä nainen? En usko että on. Hän pahoittelee myöhästymistään ja tarjoaa myös kahvia, mutta kieltäydyn kohteliaasti ja rauhoittelen etten ole lainkaan pahoillani asiasta. – “Huh huh, siel on kyllä todellinen koiranilma. Mä käyn nopsaa vaihtaas vaatteet nii päästää alottaan, pieni hetki vielä”, Tarja pöyhii kampaustaan ja kipittää yläkertaan ripeästi. Tuollaisen kypsän hedelmän kanssa voisin viettää vaikka koko illan, tuhma puoleni mielestä kuuluttaa . Hänen vartalostaan näki selvästi, että huolta on pidetty liikkumalla. Hänen kropan muodokkuutta tukevat myös hyllyssä olevat joogakirjat ja muutenkin lattialla oli painoja, piikkimattoja ynnä muuta terveyteen liittyvää. Lapsia ei ilmeisesti vielä ollut, ainakaan hyllyn kuvista päätellen. Ikää hänellä oli varmasti kuitenkin yli 40. Ilpon iäksi olisin arvoinut samaa. Mutta eipä se minun asiani ole ja nautin ajatuksesta että juuri minä saan olla tuollaisen rouvan kanssa hetken kahdestaan.

Tarja saapuu alas yllään kireä vaaleansininen t-paita, jossa jopa hieman kaula-aukkoa tarjolla. “JES!!”, ajattelen. Jaloissaan hänellä on kireät mustat joogahousut, mutta sukkia ei lainkaan. “Nonnii, mennääs kattoo”, hän sanoo ja laittaa kätensä kevyesti olkapäälleni ohjatakseen minua. Nähtyään ontumiseni, hän tarraa hieman lujemmin kiinni, mutta vakuuttelen ettei mitään hätää ole kuitenkaan. Hän vie minut talon reunimpaiseen huoneeseen, missä näen hierontapöydän ja muun tarvittavan oheistuksen. – “Tosi nätti huone”, totean vilpittömästi. Valkoisilla seinillä on kauniita tauluja ja koruja ja huoneessa on paljon hyväntuoksuisia kukkia. – “Kiitti”, hän vastaa minulle. – “Mielestäni puolet hieronnasta on rentouttava ympäristö, missä asiakas voi toden teolla rauhoittua ja unohtaa arjen murheet”. Jatkan kehumista ja kerron huoneen olevan niin kodikas, paljon mieluisampi kun yksikään toinen hierontapaikka missä olen ollut. Tarja kiittää kehuistani, mutta naurahtaa että en saisi vielä kehua yhtään kun emme ole edes varsinaista hierontaa aloittaneet.

Rento ilmapiiri kaikkoaa kuitenkin nopeasti hieronnan alkaessa. Tarja testailee kuinka paljon nilkkani liikerata antaa periksi ja se sattuu. – “Tiedän että tää sattuu, anteeks, mut mun pakko kattoo miten lujaa tätä uskaltaa käsitellä”, hän pahoittelee. Hän toteaa tilanteen kuitenkin olevan hyvä, jonka pitäis parantua parissa kolmessa viikossa jopa ilman minkäänlaista hierontaa. – “Sul on kuitenkin tää tunnin aika, nii alotetaan tosta terveestä jalasta”. Tarja pumppaa hopeisesta kannusta hyväntuoksuista öljyä käsiinsä ja aloittaa sivelemään jalkaani. Se tuntuu todella hyvältä. Jotenkin pelkkä huoneen tuoksu saa aikaan minussa luonnollisen rentouden tunteen ja suljen silmäni ja nautin. Kuitenkin minä tästä maksan, niin saanen myös nauttia täysin rinnoin. Jutustelemme niitä näitä pyöräilyturmastani ja lupaan olla jatkossa varovaisempi. – “Sun jaloista kyllä näkee heti et oot treenannu”, Tarja sanoo ja ilmassa hieman erotiikan tuntua kun hän pyörittelee ja taputtelee sileitä käsiään sisäreidelläni. Erotan kultaisen vihkisormuksen ja en voi olla miettimättä millaisia käsihoitoja Ilpo on tältä rouvalta saanut. Hillitsen itseäni ennen kummallekin kiusaavaa erektiota jatkamalla arkista jutustelua. Vastapainoksi hänen kehuttua jalkojani, kerron että hänen hieronta tuntuu tosi hyvältä. – “Onneks selasin lehteä oikeaan aikaan, että näin sun ilmotuksen”, totean tyytyväisenä ja Tarja kikattaen vastaten – “No kiva että kelpaa, tää on ollu vasta puol vuotta käytössä tää mun oma piste”. Kaulassaan hänellä on upean näköinen vihreä helmikoru ja kysynkin sen nähtyäni, että mistä hän on noin kauniin korun hankkinut. – “Tota, toi Ilpo osti sen mulle Madeiralla”, hän vastaa leveä hymy naamallaan. Kyselen, että mikäs reissu on ollut kyseessä ja hän vastaa sen olleen viime talven lomamatka. – “Ilmeisesti oli mukava reissu”, kommentoin sillä huomaan, että Tarja ei vaan voi hillitä hymyään. – “No sanotaan nyt näin, että viriilein ainakin” hän kikattaa ihanan naisellisella äänellään. Nonniin, vihdoinkin saadaan vähä kaksimielistä vibaa keskusteluun, ajattelen alahuultani purren. – “Voin kyl ottaa sun rinnanki täs samalla kun kerran meillä tätä aikaa on, tota sun nilkkaa sä voit parhaiten hoitaa ite päivittäin jumppaamalla” Tarja sanoo ehdottaen ja en laita yhtään vastaan. Paitani lähtee nopeasti päältä ja Tarja sanoo silmät suurena välittömästi: – “No joo, sä taidat käydä kyl salillakin ton pyöräilyn lisäks, hienoo”. – “Joo, tuleehan sitä pari kolme kertaa viikos käytyä”, kiitän kommentista ja tiedän itsekin, että olen aika hemmetin timmissä kunnossa.

Hänen hieroessa nyt yläkroppaani juttelemme joogaamisesta ja lupaan hänelle perehtyä kyseiseen lajiin tarkemmin. – “Terve sielu terveessä ruumiissa” on kyllä suosikkilauseeni, toteaa Tarja ja tuota tiimalasivartaloa katsellessa en todellakaan ole eri mieltä. Hän kurkottaa lisää öljyä kannusta ja näen nyt paremmin tuota kireetä joogapeppua. Housujen yläreunalta pilkottaa valkoiset pikkuhousut nätillä pitsireunuksella ja hymyilen mielessäni, että mikä siinä naisilla on kun aina pitää kiusoitella miehiä näyttämällä millaiset pikkuhousut on tänään yllä. Hyvältä tuo blondi näyttää kertakaikkiaan, huh huh. Teen tietoisen päätösen koittaa kepillä jäätä hänen hieroessaan vasenta reittäni. Annan hillityn erektioni pikkuhiljaa paisua isommaksi ja isommaksi. Outoa tilanteessa on, että mitä paksummaksi kullini käy, niin sitä lujemmin Tarja puristaa reittäni. Ärsyttääköhän häntä tilanne, vai rupeeko tämän vaimokkeen tekemään mieli vierasta patukkaa, pohdin myhäillen. Rohkaistun ja sanon avoimesti rikkoakseni jäätä: – “Tota, sori tosta pikkuveitikasta. Ei ole tyttöö kotona, joka auttaisi asian kanssa”, sanon nyt hieman nolona. – “Höpö höpö, turhaan sä anteeksi pyytelet toimivaa kehoa”, toteaa Tarja rohkeasti. Rentoutan ilmapiiriä kyselemällä viime viikon IltaSanomissa olleesta thai-hieromo-lööpistä, joka ratsattiin. Siellä oltiin annettu maksusta vastaan seksipalveluja, kysyin oliko Tarja kuullut tästä. – “Juu, luin kans siitä. Ihan oikein mun mielestä et tommone paikka lopetetaa, ei kenenkään pitäisi ikinä seksistä joutua maksamaan…” ja nyt hän selvästi hipaisi kyrpääni siirtyessään alavatsaani käsittelemään. – “Mun tavote nimenomaan hieronnassa on, että asiakas rentoutuu fyysisesti, mutta ennen kaikkea henkisesti. Siks mä halusin tehä tätä duunii osa-aikasesti näin kotona, sillä mun mielestä just tämmöses ympäristös asiakkaat pystyy rentoutuun paremmin”. – “Ja mitä tohon thai-hierontajuttuun tulee, nii se mitä asiakas ja hieroja tekee keskenään on heidän asia, kunhan mistään maksamisesta ei oo kyse”. Tarja kävelee hitaasti pääni taakse kumartuu pääni viereen ja kuiskaa korvaani: – “Eli jos sä haluut ns.”happy endingin”, niin sullon kyl lupa sellasta pyytää..”. Nielaisen pelokkaana ja kysyn – “Mut entäs toi sun mies..?” ja Tarja vastaa yllätyksekseni: – “Oon saanut ukolta kyllä luvan helpottaa teidän miespolojen oloa jos haluan” ja hänen seksikäs nauru saa minut kivikovaksi. Jumalauta on kyllä upea nainen..- “No, kyllä mä haluisin sit..”, vastaan hiljaa. – “Selvä”, sanoo Tarja ja alkaa hivuttamaan boksereitani hitaasti alaspäin. – “Jaahas, täälä ollaan ainakin hereillä”, hän naurahtaa kun kyrpäni ponnahtaa uljaana pystyyn päästyään vapaaksi. Kulli sykkii sydämenlyöntieni tahtiin ja Tarja katselee sitä hetken. Hän tarraa kevyesti palleistani kiinni ja lipaisee huuliaan. Hän ottaa toisella kädellään kunnon annoksen hierontaöljyä, jonka tuoksu on huumaava. Kevyesti hän silittelee kulliani ja nautin huohottaen. Välillä katson, välillä suljen silmäni. Nautin siitä, että Tarja kohtelee kulliani siten, että aivan kun olisi hänen etuoikeus saada koskea tuota uljasta karvasoturiani. – “Onks sun miehellä yhtä kookas?” utelen itsevarmana, sillä en ollut ikinä itselläni nähnyt moista seisokkia. – “Kyl täytyy sanoo et tää on kyl jotain aivan muuta” hän purskahtaa kikattamaan ja yhdyn hänen nauruunsa. Ilmapiiri on nyt rento ja nautin käsittelystä. Hän osaa kiusoitella juuri oikealla tavalla. Pidän erityisesti siitä, että hän antaa aivan yhtä paljon huomiota rintakehälleni ja nänneilleni, kun itse pääkäsittelyssä olevalle kyrvälle. Tai sitten sitten hän ei vaan pysty pitämään käsiään irti salikropastani. Runsaan öljymäärän kera hän hankaa pallejani ja toisella kädellään hän pyörittelee terskan alapuolelta etusormellaan sitä kohtaa missä esinahka kiinnittyy pissareiän alapuolelta. Tämä käsittely on aivan maagista. En ollut tiennyt, että kullista voi löytyä tälläisiä “g-pisteitä”. Koko ruumiini sätkii uusien alueiden hivelystä ja hihittäen Tarja jatkaa hieman kieltään vilauttaen: – ” On tullu Ilpon kans luettuu aika paljo tuosta tantraseksistä”, hän sanoo tietäen liikkuvansa oikeilla paikoilla. Tarja ottaa kullistani kunnon otteen ja katsoo hymillen minua. Aika tuntuu pysähtyvän kun tuo muusa katsoo silmiini. Hän ei irrota otettaan vaan puristaa ja puristaa ja katsoo. Aivan kun hän näkisi suoraan sisimpääni. Sitten hän aloittaa puristavat liikkeet. Aivan kuin taikinaa leipoen hän puristelee kulliani lyhyin sykäyksin ja sitten lähtee taju. Huudan lujempaa kun pyörällä kaatuessani kun spermaa alkaa ryöppymään valtavalla paineella. Pisimmillään sitä lentää jopa rintakehääni asti, mutta suurin osa valuu Tarjan sormille valkoisena mahlana. Sätkin ja tärisen joka puristuksella ja koko ajan Tarja katsoo silmiini mitä tähtitaivaaltani kerkesin huomaamaan. Ryöppyjen jälkeen sykkeeni laantuu ja kovimmat aallot alkavat olla ohi. Tarja irrottaa otteensa löystyneesä kullistani ja sivelee käsiltään isoimpia spermatahnoja mahalleni. – “Kaikki ok?”, hän kysyy rintakehääni silitellen. – “Jooh..”, vastaan aivoni vielä hakiessa happea…- “Tota…toi oli kyllä jotai aivan uskomatonta”, sanon ja tiirailen katossa olevaa kuvaa maapallosta kahden kämmenen välissä. – “Kiva, et tuntu hyvältä”, Tarja vastaa pirteänä, varmasti tietäen että pystyy noilla käsillään hoitelemaan kovimmankin karjun. Hän ottaa muutaman siivun pehmeää talouspaperia ja siistii kroppani nesteistäni. – “Mä laitan sulle vie tän jälkihoidon, et pysyt lämpimänä loppuillan”, hän sanoo ja levittää nopeasti rinnalleni hieman polttelevaa kevään tuoksuista paksua öljyä. Levitellessään hän neuvoo mitä ja milloin tehdä nilkkani kanssa ja lepäämällä tämä ilta rauhassa, vaikka sitten kuinka tekisi mieli mennä salille. Ja mitä muuta tälläisen hoidon jälkeen voisi edes tehdä, ei helvetti kiroan äänettömästi. Tuntuu kun olisin ampunut kymmenen vuoden mällit kertaheitolla ja oloni on jotenkin niin rauhallinen, niin puhdas ja raukea. Ovella Tarja kehottaa minua vielä ajamaan varovasti ja odotan innolla ensi viikkoa kun sovimme tarkastelevamme miten nilkkani on lähtenyt paranemaan…

2 kommenttia viestissä: “Hierottavana..”

  1. elämänihuipulla says:

    Oon aina lukenu paljon, etenki sukupuolisuudesta yms.

  2. vamecum says:

    Pidän aina vaan tarinoista, jotka on hyvin kirjoitettu ja poikkeavat valtavirrasta. Tyylilajissaan komeasti koodattu juttu, 5 pistettä kilahti mittariin.

Kommentoi

top