search
top

Minttu ja Miina

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (104 votes, average: 3.25 out of 5)
Loading...

Olin taas pitkästä aikaa menossa lomailemaan setäni kotipaikalle. Oli keskikesä ja aurinko paistoi täydeltä terältä. Kuulin, että setäni 11-vuotiaat kaksostytötkin ovat kesän vietossa siellä. Tuo kuvitelma sai 19-vuotiaan pojan kullini värähtämään. Tämä oikeastaan antoikin kipinän lähteä sedälle vierailemaan. Olin monet kerrat katsellut tyttöjä salaa kun he olivat uimassa ja unelmoinut joskus pääseväni tekemään hieman lähempää tuttavuutta heidän kanssaa. Nyt se olisi mahdollista.

Saavuin perille ja setä olikin jo pilkkomassa saunapuita.

-Terve mieheen! huikkasi setä halkoliiterin ovelta.

-Moi. sanoin vaisusti kuten minulla oli tapana.

Olen aina ollut hieman ujo ja epävarma itsestäni ja näin ollen tervehdyksenikin kuulostivat yleensä kuiskauksilta.

Tytöt olivat vesisotaa pihalla ja kirmailivat minkä kerkesivät. Mintulla oli päällään lyhyt hame ja kireä toppi, Miinalla taas sortsit ja jokin kulunut t-paita. He olivat melko erilaisia, toinen poikatyttö ja toinen taas tykkäsi kaikesta naisellisesta. Kesän paahteessa molemmat kuitenkin innostuivat vesisotimaan ja minulla värähteli jo housuissa kun katselin heidän märkiä vaatteitaan jotka täytyisi riisua ja vaihtaa kuivat ylle.

Havahduin kun setä vinkkasi minulle, että voisin mennä jo lämmittämään rantasaunaa kun kellokin jo kolkutteli kuutta. Nappasin puunkantotelineen matkaani ja lähdin kävelemään saunalla päin. Mielessäni mietiskelin koko ajan miten pääsisin tekemään unelmiani todeksi tyttösten kanssa. Voisin luultavasti mennä heidän kanssaan saunomaan kolmestaan, koska olinhan niin tehnyt nuorempanakin. Joskus aikoinaan kun tuli enemmän oltua heidän kanssaan, niin tulihan heitä nosteltua ja hierottua vähän tuhmemminkin, mutta eiväthän he silloin mitään siitä ymmärtäneet vaan tykkäsivät kovasti. Tuntui ihanalta, kun kyrpäni oli kivikovana ja nostin toisen tytöistä syliin ja aloin pomputtamaan. Yleensä tytöt innostuivat pomppimaan itse vielä rivakammin ja sain todellakin taistella etten lauennut siihen paikkaa.

Jolkottelin takaisin tuvalle ja ilmoitin, että ensimmäiset saunojat voisivat vartin päästä mennä jo saunomaan.

-Me voidaan Ritun kanssa mennä ekaksi. Mikko vinkkasi silmää ja ymmärsin, että heillä oli muitakin saunapuuhia mielessä.

-Kyllähän se passaa. Me sitten mennään varmaa tyttöjen kanssa teidän jälkeen saunomaan, niin kuin ennen vanhaan? Tokaisin huolettomasti.

-Sitten kyllä uit meidän kanssa saareen! Miina sanoi rivakasti.

-No katsotaan sitä sitten.

Mikko ja Ritu lähtivät saunaan ja viipyvätkin siellä reilun tunnin. Heillä oli mielestäni melko viriili suhde, vaikka ikääkin heillä oli jo noin 40. Saunasta palattuaan heidän naamansa punottivat ja he olivat entistä iloisemmalla tuulella kuin ennen saunomistaan.

-Taisi olla kovat löylyt kun noin naama punottaa. Tokaisin vitsikkäästi.

-Olihan siellä taasen kerran oikein hyvät löylyt. Laitettiin puita uuniin ja kannettiin vedet valmiiksi, senkun menette saunomaan. Ritu sanoin punastuneena.

-Laitelkaa te vaikka tuo grilli kuumaksi hetken päästä, niin tullaan sitten grillailemaan kun ollaan saunottu.

Tytöt keräsivät saunakamppeensa ja lähdimme saunalle päin.

Kumpikaan tytöistä ei ollut millään tapaa ujon kun vaihtoivat bikininsä päälleen samassa huoneessa kun minä vetäisin uikkarit. Siinä vaiheessa elimeni alkoi tykyttää raivoisasti. En edes yrittänyt peitellä stondistani ja uimasortsini muodostivatkin kivan pienen teltan munani ylle. Annoin tyttöjen tarkoituksella mennä edeltä ylälauteille jotta voisin ihailla heidän söpöjä pikku peppujaan. Itse valitsin löylymestarin paikan ja istuin tyttöjen väliin. Sivusilmällä välillä vilkuilin tyttöjen pienen pieniä nänninnypyköitä jotka olivat jo aavistuksen kasvaneet puberteetin vuoksi. Eihän ne todellakaan mitkään suuret olleet, mutta sen verran että niiden huomasi kasvaneen.

Hetken mielijohteesta nappasin Miinan syliini ja aloin kutittaa. Miina alkoi nauramaan ja kiemurtelemaan sylissäni hangaten kovettunutta munaani. Minttu alkoi sitten kutittaa minua ja yritti auttaa Miinaa pois otteestani. Siinä aikamme leikittyämme sanoin tytöille, että eiköhän jo lähdetä uimaan ja tytöt olivat samaa mieltä. Läpsäisin tyttöjä leikkisästi pyllyille kun kapusimme alas lauteilta ja hoputin heitä uimaan. Kävelin taas perästä ja katsoin heidän siroja peppujaan jotka pomppivat heidän juostessa rantaa kohti.

Uiskentelimme raikkaassa vedessä ja mieleeni juolahti leikkiä vesihirviötä.

Nappasin Minttua vöytäröltä kiinni ja kiedoin kädet hänen ympärilleen painaen samalla hänen pyllyään kovaa kaluani vasten. Olin laueta kun Minttu rimpuili vastaan. Välillä annoin hänelle löysää ja sitten taas nykäisin takaisin. Jatkoin tätä niin kauan, että laukesin. Kun olin hieronut Mintulla vielä viimeisetki spermat munastani niin löysäsin ja laskin Mintun otteestani. Uimme vielä muutaman lenkin ja painelimme takaisin saunaan.

Hetken aikaa saunottuamme, huomasin kuinka kaluni alkoi taas paisumaan. Nyt ajattelin mennä askeleen pidemmälle ja aloin hieromaan tyttöjä reisistä. Kysyin heiltä, että josko voisin tehdä heille vähän hyvää.

-Millasta hyvää? Tuli yhteen ääneen tyttöjen suusta.

-No semmosta hyvää mitä te ette oo vielä ennen varmaankaan kokenu. Mut tätä varten teidän täytyy sitten ottaa noi bikinit pois. Mäkin voin ottaa nää mun sortsit pois ni sit se on vähä niiku tasa tilanne.

Tytöt epäröivät hieman ja ottivat sitten varovasti bikininsä pois ja peittelivät käsillä pimppejään ja pieniä nännejä. Otin ensin Miinan syliini ja hieroin ensin hänen mahaansa hellästi. Sentti sentiltä liikutin kättä alemmas ja alemmas kunnes tunsin sormissani sen pikkuisen pimpin. Kaluni sykki Miinan selkää vasten. Minttu katseli uteliaana vierestä kun aloin hitaasti hieromaan Miinan pimppiä. Tyttö alkoi liikuttamaan lantiotaan tahdissani kun olin hetken aikaa hieronut ja tunsin hänen jo kostuvan. Kiihdytin hieromista entisestään ja Miina alkoi suorastaan kiemurtelemaan ja huokailemaan sylissäni. Otin välillä sormet pois pimpilta ja nuolin niitä himokkaasti. Joka kerta Miina tarttui käteeni ja vei sen nopeasti takaisin jalkoväliinsä ja käski jatkamaan. Kiihdytin taas liikettä ja huomasin että Miina alkoi olemaan lähellä huippuaan. Hieroin toisella kädellä hänen pikkuruisia nännejään ja suutelin samalla hänen kaulaansa. Tunsin kädessäni kuinka Miina sai orgasmin. Pimppi supisteli sormeni ympärillä ja lantio tärisi nautinnosta. Kun tyttö selvisi orgasmista, niin hän rentoutui sylissäni ja katsoi minua silmiin.

-Mikään ei ole koskaan tuntunut noin hyvältä. Miina sanoi silmät välkkyen.

-Mäkin haluun hyvää. Tiuskaisi Minttu joka oli koko ajan tarkkaavaisena seurannut vierestä.

-Kyllähän se sopii ja samalla voisitte tehdä vähän hyvää myös mulle. Siirrytään kuitenkin tuonne pukuhuoneen puolelle kun täällä on niin kuuma.

Pesimme toisemme ennenkuin menimme pukuhuoneen puolelle. Sain hieroa tyttöjen siroja vartaloita levittäen saippuaa samalla heihin. Välillä käteni lipsahti ikään kuin vahingossa jalkoväliin ja tytöt hihittelivät. Tytöt myös halusivat saippuida minua ja heilläkin välillä kädet eksyi hieromaan kyrpääni ja kiveksiäni. Emme kuitenkaan antaneet hekumalle valtaan ja säästelin laukeamista pukuhuoneeseen.

Menimme kuivailemaan itseämme pukuhuoneeseen ja Minttu alkoi heti tivaamaan, että hänkin haluaa hyvää nyt heti. Tuumailin hetken, nappasin tytön syliin ja kannoin hänet sohvalle selälleen. Minttu seurasi tarkkaavaisena mitä puuhailin. Menin itse polvillee sohvan päätyyn ja levitin hieman hänen jalkojaan. Mintta säpsähti hieman, mutta hellitti sitten ja antoi minun nähdä hänen pyhimpänsä.

Pimppi oli täysin karvaton eikä häpyhuulet näkyneet vielä kunnolla. Aloin ensin sormilla hieromaan pimppia ja tunnustelin klitorista. Hetken hierottuani tunsin hänen kostuvan ja minun oli pakko päästä maistamaan tuota ihanuutta. Painoin naamani tytön jalkovaliin ja aloin nuolemaan ahnaasti. Hieroin klitorista ja välillä upotin kieleni Mintun tiukkaan pillureikään. Minttu voihki ja vääntelehti kun kiihdytin ja välillä hidastin tahtia. Huomasin Mintun olevan lähellä huippua ja lopetin nuolemisen. Tyttö voihki punaposkillaan minua jatkamaan. Sanoin, että minäkin haluan hyvää välillä. Nostin Mintun makaamaa pöydälle mahalleen jalat reunan yli. Nyt minulla oli oivallinen näkymä tytön pieneen pyllyyn. Levitin hänen pakaroitaan ja valutin hieman sylkeä pyllyreiälle. Aloin varovasti hieromaan reikää ja vähän kerrassaa liu’utin sormeani reikään. Minttu nytkähti hieman, mutta hieroin hänen selkäänsä toisella kädellä ja rentoutin häntä. Pian sormeni olikin jo kokonaan hänen anuksessaan. Kyrpäni sykki koko toimituksen ajan kuin viimeistä päivää ja nyt levitin tytön jalkoja hieman lisää jotta voisin laittaa vehkeeni tytön neitseelliseen pilluun.

Aloin kyrvälläni etsimään pillureikää ja samalla hieroin sormellani tytön tiukkaa anusta. Tyttö voihkaisi joka kerran kun terskani kosketti hänen klitoristaan. Mintun pillu oli niin tiukka, että luulin etten saisi munaani millään mahtumaan sisään. Aloin kuitenkin pyörittelemään kyrvännuppia reiän ympärillä ja sain milli milliltä reiän leviämään munani ympärille. Sain nupin kokonaan sisälle ja aloin työntymään syvemmälle. Kuulin kuinka Miina huohotti sohvalla ja hieroi omaa pientä pilluaan katsellessaan meidän toimitustamme. Kyrpäni painui viimein pohjaan asti ja aloin hitaasti tekemään edes takaisin liikettä. Liikutin samassa tahdissa tytön anuksessa olevaa sormeani ja aloin vähän kerrassaan kiihdyttää tahtia. Huomasin kuinka Mintun hengitys kävi yhä raskaammaksi jä hän alkoi kiemurtelemaan nautinnosta. Panin pientä tyttöä ravoisasti ja tunsin kuinka hän alkoi saamaan ensimmäistä orgasmiaan. Pillu alkoi supistelemaan kyrpäni ympärillä ja lantio alkoi vatkaamaan edes takasin imien kyrpääni sisäänsä himokkaasti. En kuitenkaan halunnut laueta hänen sisälleen vaan pyysin Miinaa nopeasti tulemaan eteeni polvilleen. Käski tyttöä avaamaan suunsa ja hän teki työtä käskettyä. Työnsin yltä päältä Mintun pillumehuissa olevan kyrvän Miinan suuhun ja käskin häntä nuolemaan ja imemään sitä voimiensa takaa. Missä lie nuori tyttö niin hyvin oppinut ottamaan suihin. Miina ei ollut imenyt kuin minuutin niin vedin kyrvän pois tytön pienestä suusta ja laukaisin massiivisen lastin tytön kasvoille. Sanoin Miinalle, että sperma on terveellistä ja se kannattaisi nuolla pois kasvoilta. Minttu hyppäsi tomerana pöydältä ja alkoi nuolemaan siskonsa kasvoja. Kun kasvot olivat suurin piirtein puhtaat niin sanoin, että nyt täytyy kyllä vielä mennä pesulle kun hikoilimme niin kovasti.

-Tästä ei sitten puhuta kenellekkään, tai muuten minut viedään pois. Sanoin päättäväisesti.

-Ei me kerrota, mut yhdellä ehdolla!

-No mikäs se ehto on?

-No, että sä teet meille yöllä lisää hyvää kun äiti ja isi on nukkumas!

Kyllähän me sitten hyvää tehtiinkin, mutta se jääköön ensi kertaan.

13 kommenttia viestissä: “Minttu ja Miina”

 1. Pate says:

  Mielisairaalaan tuommoset sairaat pitäisi sulkea

 2. 17v kovana says:

  Rupes tekeen mieli siskoa joka täyttää kohta 12

 3. yuytyrewe says:

  Haluaiaisin jatkoa tarinaasi mutta niin että molmpien kanssa olisi seksiä nyt se oli vain Mintun kanssa Mutta haluan jatkoa ehdottomasti

 4. Perkele says:

  Et oo tainnu itse kirjottaa tätä. Olen nimittäin lukenut saman stoorin eräällä suomalaisella foorumilla KOKONAISENA ja satuinpa vielä tallentamaan sen koneelleni joten tarinalle kyllä löytyy jatkoa ja voin sen tänne laittaa jos haluatte. Tämä nilkki sitä ei kuitenkaan (mitä luultavimmin) ole kirjottanut.

 5. kim says:

  Muuten mahtava tarina mut oisit voinu vaihtaa pojan ikää vähän nuoremmaks niin ei olis välil tullu sairaita mietteitä

 6. Kiimanen says:

  Äkkiä jatkoa!

 7. 16v poitsu says:

  Spermaa tunki tätä luettaessa munasta aikalailla

 8. Joopajoo! says:

  Jatkoa plz!!

 9. sezx says:

  Mahtavaa! Jatka juttua!

 10. seksiä... says:

  Rupes panettaa kivasti, ku luin tätä… Aaahhh…

 11. Katriina says:

  Aika epäsuomalaista mennä uikkarit päällä saunaan… muuten ihan kiva, vaikka epäuskottava stoori. Tapahtumat etenevät liian nopeasti ja liian pitkälle. Ei heti eka kerralla tarvitse edetä yhdyntään asti.

  • DarkAngelFIN says:

   Kyllä itse nyt ainakin noin tiukkaan pilluun menisin, jos tuollainen tilanne eteeni sattuisi

 12. jokuvaan says:

  kirjota lisää ! Uus tarina vaikka , vähä pitempi alku vaan !

Kommentoi

top