search
top

Vilauttelua puistossa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (26 votes, average: 2.81 out of 5)
Loading...

Oli lämmin elokuinen päivä, ja olin lopen kyllästynyt alituiseen seksinpuutteeseen. Ajattelin, että voisin keksiä jotain pientä piristystä itselleni, vaikka olin jo melkein luopunut toivosta saada oikeasti kunnon kyydit.

Ajelin ylimääräiset tussunkarvat ja jätin jäljelle tumman, pörröisen kiitoradan. Laitoin päälleni polvipituisen kietaisuhameen ilman pikkuhousuja sekä topin. Ulospäin asuni näytti täysin viattomalta kesäasulta.

Lähdin keskustaan ja ostin kioskista jäätelön. Nuoleskelin sitä ja silmäilin samalla puistossa istuskelevia ihmisiä. Huonolta näytti. Ainoa yksinäinen mieheksi luokiteltava oli nörtti, joka räpläsi keskittyneenä iPadiaan. Menin istumaan penkille, joka oli häntä vastapäätä parin metrin päässä, mutta hän ei juurikaan kiinnittänyt minuun huomiota. Nuoleskelin jäätelöä varautuneena siihen, että lähtisin tyhjin käsin kotiin.

Otin kuitenkin rennon, taaksepäin nojaavan asennon ja levitin jalkojani. Kevyt tuulenvire hyväili vittuani ja se kiihotti minua hieman. Katsoin nörttiä. Nyt hän selvästi huomaisi, että katsoin häntä, mutta jatkoi silti teknistä räpellystään.

Kun mies katsoi muualle, hivutin kietaisuhameeni halkiota ylöspäin niin, että sisäreiteni näkyivät. Samalla imeskelin jäätelöä kuin kullinpäätä ja tuijotin miestä kiinteästi. Nyt hän nosti katseensa minuun ja selvästi pysähtyi. Päätin tarttua hetkeen ja siirsin hametta niin, että koko pilluni tuli näkösälle samalla tuijottaen häntä kiinteästi.

Nyt mies ei saanut katsettaan irti minusta, mutta eipä saanut sen kummemmin sanaa suustaankaan. Nousin seisomaan. Mieskin nousi. Ja selvästikin kullinsa oli noussut myös. Housuihin oli ilmestynyt silmiinpistävä teltta.

Sanoin “Tule” ja lähdin kävelemään puistosta poispäin. Mies seurasi kiltisti perässä. Katselin ympärilleni paikkaa, mihin voisimme mennä ja päädyin kirjaston ovesta sisään. Siellä ei ainakaan olisi helteen takia liian kuuma. Kiipesin kirjaston kolmanteen ja ylimpään kerrokseen ja hakeuduin perimmäiseen hyllyväliin, jossa olisi varmasti rauhallista. Nörtti tuli perässäni.

Kun olimme päässeet perille, halasin miestä ja hän suuteli minua. Vetäisin kietaisuhameen ja toppini pikaisesti pois päältäni ja asetuin haarat levällään miehen eteen. Oli hirveän kiihottavaa nähdä, kun hän ei meinannut pysyä housuissaan. Kaivoin käsilaukustani kondomin ja ojensin sen hänelle. Ilmeisesti hän siinä kohdassa tajusi, että on todellakin saamassa, koska vaatteet lähtivät häneltä kahdessa sekunnissa ja kortonki rullautui jöpöttävän kyrvän päälle. Samassa hän suuteli minua uudelleen ja painoi alastoman kehonsa minua vasten.

Mies painoi hellästi kullinsa sisääni enkä voinut olla voihkaisematta, niin pitkään edellisestä kerrastani oli. Hieroin itseäni kiihkeästi häntä vasten.

Pyysin miestä hellittämään hetkeksi ja nousin ylös. Samalla näin silmäkulmasta jonkun lähemmäs viisikymppisen, kaljamahaisen äijän tuijottavan meitä hyllyn päässä ja runkkaavan. Annoin asian vanhan ukon tehdä mitä lystäsi, ja käännyin naama kirjahyllyyn päin ja pylly pystyyn seisomaan nörtin eteen. Nörtti ei aikaillut, vaan työntyi takaapäin sisääni pyörittäen toisessa kädessä tiukasti nänniäni ja toisella hieroen klitoristani. Kyrpä tuntui kivikovalta enkä voinut hillitä itseäni saamasta orgasmia. Kun mies huomasi minun saaneen, hän käänsi minut kontalleen lattialle ja nai entistä rajummin. Hän piti lanteistani kiinni ja paisui ja kovettui sisälläni koko ajan. Minun oli vaikea hillitä itseäni huutamasta saadessani toisen orgasmini. Mieskin huohotti ja laukesi pian syvällä pillussani.

Puimme vaatteet päälle ja poistuimme vähin äänin. Pillun kosteus valui kävellessäni pitkin reisiäni ja epäilen, että ohikulkijat haistoivat sen.

4 kommenttia viestissä: “Vilauttelua puistossa”

 1. Vesseli says:

  Himokas kaunis Nainen ja helle,
  voiko kesäpäivä olla hienompi!

 2. noitapilli says:

  OK, Anna, pyydän anteeksi.

  Noitapilli

 3. AnnaP says:

  Kirjallisesta annista voi tietysti olla montaa mieltä, mutta yhdessä asiassa olen kyllä ehdoton. Ainakin biologiselta ja sosiaaliselta sukupuoleltani olen nainen ja siitä en lähde tinkimään.

 4. noitapilli says:

  Hmm… ? Sori, mutta ei kovin uskottava tarina ja aika lyhytkin se on. Ihmiset eivät vain oikeassa elämässä päädy naimaan sanomatta muuta kuin “tule”. Myös häiritsee se, että vaikka kirjoittajan nickname on “AnnaP”, niin sananvalinnat ovat sellaisia että useimmat naiset eivät niitä käyttäisi. En sanoisi että se on mahdotonta, mutta sanon niin että olisin hämmästynyt jos tämän kirjoittaja olisi nainen.

Kommentoi

top