search
top

Nuori Transutyttö 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (20 votes, average: 2.70 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkan toisella novellillani samasta aiheesta. Mielikuvitukseni näin laukatessa alkaa harmittaa, ettei suomesta löydä tämän kaltaisia "tyttöjä" toteuttamaan fantasiaani!

Ensimmäisen yömme jälkeen oltiin käyty muutaman kerran kaupungilla kahvilla. Tutustuttu ja vietetty aikaa. Me viihdyttiin yhdessä, ja sä olitkin se rohkeempi joka pyys mua lopulta treffeille. Ehdotit leffailtaa sun luona, enkä voinut kieltäytyä. Mä en halunnut kieltäytyä.
Vihdoin se ilta koitti. Käytiin vuokraan elokuva ja kävellessä sun luo otit mua kädestä kiinni. Tunnelma oli todellakin erilainen kun viimeks. Rennompi. Samaa tuon sateisen illan kanssa oli se, että mun sydän oli edelleen tulla rinnasta sun lähellä. Sait mut edelleen sekasin… Päästiin perille.
Oli jo pimeetä. Sä laitoit sen saman pöytävalon päälle ja mun mieleen palas kaikki se kiima mitä viimeks tunsin. Hillitsin itseni, nää oli kuitenkin treffit. En halunnut käydä suhun suinpäin kiimasena käsiks.. Sä olit nätti.. Pidin itseni kurissa.
Elokuvan aikana painauduit hiljaa mua vasten. Se tuntu tosi hyvältä ja otin sut lähemmäs. Pidin sua sylissä koko leffan ajan. Päähäni alko väistämättä tulla tuhmia ajatuksia. Aina välillä katseeni hapuili sun vartalolla. Muistin miltä maistuit mun suussa…
Elokuva loppu ja lopputekstien aikana sä käänsit vähän päätäs. Katoit mua ja hymyilit kauniisti, enkä voinu kun hymyillä takas. Sun tummat silmät tuijotti mua ja kun pakosta mä suutelin sua. Suutelin ja siirsin hitaasti toisen käteni sun reidelle. Sä käännyit heti ja tulit hajareisin mun syliin istumaan. Katsottiin hetki toisiamme silmiin ja jatkettiin suutelemista. Sulla oli kireet, mustat housut jotka myötäili sun ihoo. Pidin käsiä sun lanteilla ja siitä siirsin ne hitaasti sun takapuolelle, sun nostaessa vähän itsees. Riisuttiin paidat ja tunsin sen kiiman taas.
Avasin sulta housut ja sä nousit mun eteen seisoon, mun istuessa viä sohvalla. Otin kiinni sun housuista molemmilla käsillä ja kiskoin hitaasti alas. Sun mustat stringit lähti samalla vähän, paljastaen seksikkäästi vähän pyllyvakoa ja kyrvän juuren mun silmieni eteen. Suutelin sitä. Suutelin, sit purin sun pikkuhousujen reunaa ja laskin niitä suullani vielä vähän..
Kohta seistiin molemmat alasti keskellä lattiaa. Syleiltiin niin, että saimme kiihottavasti liikuteltua jo kovia kalujamme toisiamme vasten. Tunsin sut kuumana mun vatsalla, kun kyykistyin hieman vetääkseni kehollani sun esinahkaa taaksepäin. Sun terska paljastu. -“Haluun imee sua!” Kuiskasin sun korvaan ja polvistuin lattialle. Aloin runkata sua hitaasti. Runkkasin sun kovaa kullia kasvojeni edessä ja kostutin huuleni. Sit otin sen suuhuni. Hitain liikkein aloin imeä. Tunsin kuuman kyrpäsi sykkivän suussani ja imin kovemmin. Maistuit ihanalle. Säkin laskeuduit lattialle ja asetuit selälles. Mä palasin takas sun jalkoväliin ja jatkoin sun seksikkään kalun imemistä. Paisuit vielä isommaks mun kuumassa suussa. Nuolin sun kyrpää varresta terskaan ja sit otin sen kurkkuuni asti. Tuntu ihanalta imee munaa taas.
Noustiin kontillemme. Runkkasit mua ja hengitit kiimasesti. Sit naurahdit seksikkäästi ja käänsit mut selin suhun. Liu’utit kättäs mun selkää pitkin hitaasti ylöspäin, samalla painaen mua alas. Levitin jalkoja. Olin nyt melkein kontillani, melkein vatsallani. Hait liukuvoidetta ja puristit sitä pyllyyni. Liukastit myös kalusi ja sit olit valmis. Odotin jo et saisin tuntea sut sisälläni. Painoit hitaasti ja tunsin kuinka terskasi uppos muhun. Sit jatkoit ja painoit koko kyrpäsi syvälle sisääni. Tuntui ihanalta! Tasasin vedoin työnnyit mun sisään niin et liikahdin joka kerralla eteenpäin. Lisäsit vähän tahtia. Koskettelin itseäni samalla kun täytit mun pyllyn kovalla kalullasi. Työnnyit vain syvemmälle ja se tuntui mahtavalta, tein vastaliikettä ja reitesi läiski mun takapuolta vasten. Se oli uskomatonta! Joka läiskähdyksellä tunsin kuuman kyrvän syvällä sisälläni! Oli seksikästä tuntea sen painautuvan sinne.
-“Haluun sut mun sisään!” Sä sanoit ja oli aika vaihtaa osia. Menin selälleni makaan ja tulit mun päälle. Laitoit liukkaria reikääs ja sivelit sillä mun kullin. Otit siitä tiukan otteen ja painoit peppuas vasten. Toit kätes mun kasvoille ja imin pervosti sun sormees. Tunsin kuinka pyllyreikäs anto periksi ja mä työnnyin suhun. Aloit ratsastaa. Painauduin aina syvemmälle sun peppureikääs. Räkäsin kämmenelle ja runkkasin sua samalla kun hypit mun kyrpäni päällä. Sun tiukka reikäs puristi juuri sopivasti ja olin valmis tuleen! -“Tullaan toistemme suuhun!” Sanoit samassa ja käännyit päälläni kuusysiin. Hapuilin sun munan suuhuni ja imin sitä! Samalla tunsin kun sä otit mut kuumaan suuhusi. Hyväilin takapuoltasi imiessäni sua ja samassa laukesit. Imin suolaiset, kuumat spermasi viimeiseen pisaraan kiimaisena ja laukesin lopulta sun suuhun! Käännyit kasvotusten ja suudeltiin. Toistemme sperma valui huuliltamme kiimaisen kielarin aikana. Runkkasimme toistemme liukkaita kulleja hetken ja siirryimme sängyn puolelle… 😉

3 kommenttia viestissä: “Nuori Transutyttö 2”

  1. Transsun sisko says:

    Ihana tarina, kuten joku tuossa sanoi, levitä juttuasi yksityiskohdilla ja siitä tulee vielä hiunompi. MInun veljeni pukeutuu säännöllisesti asuihini ja autan häntä siinä mielelläni. Kiihottaa katsoa kun hän tyydyttää itseään sel jälkeen. En vaan ole saanut lupaa olla mukana, kun hän on yhdessä erään pojan kanssa. Haluaisin niin mielelläni.

  2. VienoSulo says:

    Taas ihanaa! Olisi mukavaa, kun kuvaisit vielä enemmän transupojun asusteita ja muutoinkin seksikästä olemusta. Lisää, tämä on harvinaista herkkua!

  3. MrMister says:

    Hyvä stoori mutta älä kiirehdi. Kuvaile ja käytä aikaa yksityiskohtiin, ne syventää kohtausta. Pidempikin olis voinu olla. Mutta hyvin sä vedät!

Kommentoi

top