search
top

Vain nainen voi tietää

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (39 votes, average: 3.59 out of 5)
Loading...

Olen 28-vuotias ihan mukiinmenevä nainen joka on myrskyisässä suhteessa. Puolisoni on ailahteleva enkä aina saa selvää, haluaako hän jatkaa vai erota. Olen monesti miettinyt, minkälaista voisi elämä naisen kanssa olla. Vain nainen voisi tietää miten toista naista kohdellaan. Päätin surffailla internetin treffipalstoilla katsomassa, onko mitään mahdollisuutta päästä hakemaan kokemusta naisten välisestä suhteesta.

Silmiin osui ilmoitus jossa 38-vuotias hellä ja herkkä, joskus myös kuoreensasulkeutuva nainen etsii uusia kokemuksia naisten välisestä suhteesta, ehkä myös tositarkoituksella. Vatsanpohjaani nipisteli jännityksestä kun rekisteröidyin sivulle voidakseni vastata ilmoitukseen. Laitoin vastauksen jossa kerroin itsestäni ja nykyisestä suhteestani, kuvaillen myös toiveitani mahdollisen tapaamisen osalta.

Sain varhain seuraavana aamuna vastauksen tuolta salaperäiseltä naiselta, joka käytti nimimerkkiä Namu38. Mieheni oli lähtenyt jälleen kerran ovet paukkuen ja vietin yksinäistä aamua kotona. Kuvittelin mielessäni miten voisin koskea tuon Namun alastonta vartaloa, pehmeitä rintoja, suudella kaulaa ja kuumia huulia, pyörittää kieltäni hänen kieltään vasten ja upottaa sormeni kosteaan lemmenluolaan antaen värisyttävän orgasmin. Aloin kostumaan fantasioitteni kera ja alaston ruumiini vaati kosketusta. En kuitenkaan ollut varma, olenko valmis antamaan itseäni toisen naisen syleilyyn sillä usein häpeän pieniä rintojani. Nousin vuoteestani ja kävelin vaatekaapin ovelle katsellakseni itseäni kokovartalopeilistä. Katselin itseäni eri kulmista yrittäen hakea asentoa jossa olisin parhaimmillani. Nyt kuitenkin ymmärsin että oikeassa suhteessa ulkonäkö ei ole tärkein tekijä vaan sisäinen kauneus antaa rakkauden. Alastoman vartaloni näkeminen peilissä sai kiihkoni lisääntymään ja vedin jalkani hieman haralleen. Olen rajannut häpykarvani ohueksi, seksikkääksi viivaksi klitoriksen yläpuolelle ja häpyhuuleni ovat pienet. Tunsin miten kiimanesteet valuivat pillustani ja kosketin klitoristani hellästi. Siirsin vaatekaapin vieressä olevan tuolin lähemmäksi ja nostin vasemman jalkani sen päälle. Häpyni oli riettaasti esilla ja aloin liikuttelemaan sormiani hellästi, aivan kuin kiusotellen häpyhuulieni pinnalla. Painoin sormeani hiljalleen syvemmälle häpyhuulieni väliin ja tunsin miten kuuma ja märkä pilluni olikaan. Työnsi etusormeni varovasti sisääni ja toisella kädellä aloin hieromaan klitoristani. Näkymä peilissä oli rietas ja se sai kiimani nousemaan äärimmillen, kunes sain ihanan orgasmin joka tuntui jatkuvan ikuisuuden. Painauduin takaisin sänkyyni ja otin etusormen suuhuni maistaen ensi kertaa naisen maun.

Minulla oli vapaapäivä enkä halunnut sen vuoksi pukeutua vaan nautin alastomuudesta. Sälekaihtimet estivät uteliaiden katseiden pääsyn asuntooni ja vaelsin keittiöön valmistaakseni aamupalan. En ole harrastanut masturbointia muuten kuin sormillani mutta nyt mielenkiinto erilaisilla esineillä tyydyttämisellä hiljalleen heräsi.Jääkaapissa oleva kurkku oli sopivan suuri ja käyrä. Mietin miten tuo salarakas nuolisi rintojani ja työntäisi sormien sijasta dildon korvaavan kurkun tiukkaan pilluuni. En ole uskaltanut ostaa hieromasauvaa sillä olen aina häpeillyt seksikauppaan menemistä. Nyt halusin unohtaa miehenrenttuni ja ottaa elämässäni uuden askeleen eteenpäin.

Viestittelin Namun kanssa päivän aikana vaihdellen ajatuksia ja kertoen kokemuksia seksistä. Namulla oli ollut lesbosuhteita aiemminkin ja jotenkin ajatus siitä, että hän johdattaisi minut seksin saloihin, sai minut vapautumaan jännityksestäni. Uskaltauduin kertomaan miten vähän kokemuksia minulla oli seksistä ja Namu pyysi minua olemaan huoletta. Ensi tapaamisen jälkeen tulen huomaamaan miten hellästi voi kaksi naista rakastaa toisiaan. Sovimme tapaamisen hänen luokseen muutaman päivän päähän, lauantaiksi. Valmistauduin huolella iltaa varten, puin päälleni lyhyen hameen ja syvään uurretun paidan. Laitoin hieman parfyymiä ja valitsin korkeakorkoiset kengät jalkaani. Vatsanpohjassani tuntui kihelmöintiä, johtuen osittain jännityksestä mutta jotenkin myös pieni syntinen ajatus naisten välisestä seksistä vaelteli myös mielessäni.

Kaarroin autoni pihaan ja näin hänen asuvan kauniissa omakotitalossa hieman taajaman ulkopuolella, keskellä romanttista maaseutua. Nousin autostani ja saavuin hieman epävarmoin askelin etuovelle. Koputin varovasti oveen jonka kaunis, tummahiuksinen ja ruskeasilmäinen nainen avasi. En saanut sanottua mitään mutta hän otti kiinni kädestäni ohjaten minut sisään. Keittiöstä tulvi ihana illalisen tuoksu ja esittelin viimein itseni. Tuo salaperäinen nainen esitteli itsensä Leilaksi ja pyysi siirtymään olohuoneen puolelle. Hän toi meille lasilliset valkoviiniä ja kertoi illallisen oleva pian valmista. Maistelimme viiniä ja keskustelimme avoimesti mitä hän on meitä varten suunnitellut. En voinut kuvitellakkaan että olisin keskustellut vastaavalla tavalla avomieheni kanssa mutta Leilan kanssa tuntui kuin olisin vapautunut kahleistani siirtyen uuteen elämään.

Illallinen oli valmis ja nautimme kevyen aterian joka sisälsi uunissa haudutetun ankanrinnan lisäksi raikkaan salaatin. Syötyämme nousimme ylös ja silloin tapahtui se mitä olin kauan odottanut. Leila otti hellästi käsistäni kiinni ja painoi minut itseään vasten. Hän suuteli munua hellästi kuumin huulin ja hiljalleen suudelmamme muuttuivat kiihkeämmiksi ja intohimoisemmiksi. En olisi halunnut lopettaa mutta Laila vetäytyi ja johdatti minut kädestä pitäen sohvalle istumaan. Laila jäi eteeni seisomaan alkaen avaamaan silkkipaitansa nappeja hiljalleen. Hänellä oli täyteläiset, hieman roikkuvat rinnat joissa kiihottavan suuret nännit katsoivat suoraan eteenpäin. Rintaliivejä ei ollut ollenkaan ja kun paita putosi lattialle, Leila alkoi hieromaan rintojaan hellästi ja sai minut kiihottumaan entistä enemmän. Pikkuhouni olivat todella märät kun Leila saapui luokseni. Hän suuteli minua suulle, imi norvannipukkaani ja puri hellästi kaulaani. Hän nousi ylemmäs ja toi vasemman rintansa suulleni. Avasin suuni ja liikuttelin kieltäni kovettuneen nännin ympärille. Imin ja purin sitä kunnes Leila antoi toisen rintansa nuoltavaksi. Hän kontrolloi tilannetta ja paloin halusta koskettaa häntä. Laskin käteni hänen lantiolleen mutta samassa Leila vetäytyi. Hän alkoi riisumaan minihamettaan ja laski samalla myös minimaalisen pienet pikkuhousunsa alas. Eteeni paljastui mitä kaunein paljaaksi ajeltu pillu joka kiilteli kosteudesta. Hän nosti jalkojaan saadakseen hameen ja pikkuhousut kokonaan pois jalastaan.

Leila poistui hetkeksi paikalta ja saapui takaisin silkkihuivi kädessään. Hän sitoi huivin silmilleni ja pyysi minua rentoutumaan. Siirryin puolimakaavaan asentoon siten että pyllyni oli sohvan reunalla. Leila availi hilalleen paitaani samalla kuljettaen sormiaan pitkin rintojeni väliä. Hän laski rintaliivieni olkaimet alas ja kosketti molempia rintojani hellästi lähestyen vartaloani. Aistin hänen lämpimän hengityksen kaulallani josta hellät suudelmat kulkivat kohti rintojani. Hän pyöritti kieltään rinnallani koskematta kuitenkaan kivikovaan nänniini. Viimein sain tuntea kielen koskevan nänniä varovasti ja hiljalleen kiusoitteleva koskettelu muuttui intohimoisemmaksi. En voinut välttää huokailujani ja annoin itsen tuon jumalaisen naisen valtaan. Laila siirsi paitani ja rintaliivini lattialle ja avasi hameeni. Nostin takapuoltani että hame putosi lattialle ja mustat pikkuhousuni jäivät vielä jalkaani. Laila jatkoi matkaansa suudellen kohti jalkoväliäni ja vaistomaisesti levitin jalkoja vaatien kuumia suudelmia märälle pillulleni. Laila ei ottanut pikkuhousujani pois vaan siirsi niitä syrjään suudellakseen klitoristani. Värähdin huulten kosketuksesta ja sain ensimmäisen orgasmini. Minua nolotti hieman nopea laukeamiseni mutta tilanne seksistä toisen naisen kanssa oli niin erilaista että en halunnut pidätellä itseäni. Leila riisui pikkuhousuni pois ja otti huivini silmiltäni.

Jumalattareni johdatti minut makuuhuoneeseen jossa kolme kynttilää loivat romanttisen tunnelman. Hän laittoi hempeää musiikkia soimaan ja tunnelma oli kuin jostain romanttisesta elokuvasta. Leila pyysi minut peiton päälle selinmakuulle ja tottelin kuuliaisesti. Hän nousi kasvojeni yläpuolelle tarjoten posliinisen pillunsa nuoltavakseni. Leila laski lantiotaan alaspäin jolloin sain koskea kielelläni hänen märkää pilluaan. Hän liikutteli lantiotaan edestakaisin jolloin pystyin liikuttamaan kieltäni edestakaisin aina pyllyreiältä klitorikseen saakka. Leila otti kiinni kädestäni ja johdatte sen hävylleen. Hän pyysi minua laittamaan kaksi sormeani sisään hänen tiukkaan ja kiimanesteitä valuvaan pilluunsa. Hän itse alkoi hieromaan anaaliaukkoaan ja kiihdytti tahtiaan siten että kieleni hieroi hänen klitoristaan yhä rajummin. Leilan pillu alkoi sykkimään ja hän huusi saavansa orgasmin. Hänen pillustaa syöksyi tulva kiimanesteitä suoraan kasvoilleni kastellen osittain myös hiukseni. Hän siirtyi viereeni makaamaan antaen hellän suudelman ja kiitti ihanasta orgasmista.

Nousimme vuoteelta ja haimme lasilliset valkoviiniä. Kerroin Leilalle miten uskomaton kokemus oli tuntea naisen herkkä kosketus ja miten taitavasti hän johdatteli minut orgasmiin, johon mieheni harvoin pystyi. Leila kertoi ensimmäisistä lesbokokeiluista teinivuosiltaan, miten haparoivia kosketukset olivat ja miten epävarmasti naapurityttöön uskalsi koskea. Useat suhteet vuosien varrella olivat kuitenkin opettaneet paljon.

Viinilasimme olivat tyhjät ja Leila saapui viereeni halaten lämpimästi. Hän pyysi minua käymään olohuoneen lattialla olevalle peitolle mahalleen makaamaan. Hän painautui selkääni vasten ja alkoi hieromaan pehmeitä rintojaan minua vasten. Leila nousi istumaan osittain jalkojeni päälle ja painoi märän pillunsa pakaraani vasten. Hän siirtyi hiljalleen alaspäin ja hieroi selkää hiljalleen. Kädet vaeltelivat selälläni ja laskeutuivat kohti pyllyäni. Leila siirsi jalkojani leveämmälle ja antoi suudelman alaselkääni. Hän suuteli pakaroitani hellästi kunnes kielensä kosketti pyllyvakoa. Kieli seikkaili hiljalleen kunnes kielenkärki kosketti peräaukkoani. Vavahdin nautinnosta antaen hänelle luvan jatkaa. Leila pyöritti kieltään aukollani kunnes sulkijalihas alkoi rentoutua. Leila työnsi kieltään pyyllyni ja nostin lantiotani hieman ylöspäin auttaakseni häntä. Nousin lopuksi kontilleni ja Leila työnsi sormiaan hiljalleen pilluuni. Ensin yksi, sitten toinen ja lopuksi vielä kolmas. Kieli työskenteli peräaukollani ja sormet jatkoivat rytmikästä työskentelyä pillussani. Tunsin orgasmin olevan lähellä ja pyysin häntä jatkamaan, en halunnut hänen lopettavan. Sain kaksi peräkkäistä orgasmia ja laskeuduin raukeana lattialle vatsalleni.

Leila nousi ylös ja käväisi makuuhuoneessa. Hän saapui pian takaisin kädessään vaaleanpunainen, suurikokoinen dildo. Leila asettui lattialle selinmakuulle ja nosti jalkansa koukkuun. Hän ojensi dildon minulle ja pyysi johdattamaan hänet hekuman huipulle tuon kiihottavan leikkikalun kanssa. Asetuin hänen jalkojensa väliin ja liikuttelin dildon pääti varovasti edestakaisin häpyhuulten välissä välillä klitorista koskettaen. Aloin hitaasti työntämään dildoa sisään ja pikkuhiljaa hänen kaunis pillunsa antoi periksi päästäen sauvan sisään. Liikuttelin sauvaa hänen pillussaan hitaasti jolloin Leila pyysi kiihdyttämään tahtia. Aloin hieromaan toisen käden peukalolla klitorista ja Leilan huohotukset alkoivat kiihtyä kunnes hänen selkänsä taipui kaarelle ja pillunesteet syöksyivät käsilleni kastellen myös koko alapään. Vedin dildon pois pillusta, nuolin pillun ympäristön kuivaksi ja siirryin hänen vierelleen. Katsoimme toisiamme silmiin sanaakaan sanomatta ja hymyilimme. Nyt tiesin mitä rakkaus on ja halasin Leilan antaen vielä hellän suudelman. Olin rakastunut häneen.

7 kommenttia viestissä: “Vain nainen voi tietää”

 1. elsasex says:

  Ystäviä.;)

 2. sexijäbä says:

  Nyt saan kohta orgasmin aaahh … Pillu ja kyrpä se yhteen soppii huomenna mennään billun reikään sieltä kuuluu ahh…ahh…ja syntyy ihana ulina…. Seksi mitä muuta elämässä tarttee?! 🙂

 3. sexijäbä says:

  Ihana runkkasin ja sain kaksi orgasmia. Mun tuhma tyttö tuolla makuuhuoneen puolella tuli just runkkaa mun kyrpää joten pääsen pian pilluun en malta odottaa ahh…NYT aahhh mikä tiukka billu reikä … 😉

 4. jeps says:

  Todella hyvä! Vähän häiritsi oliko Leila vai Laila ja muutamat kirjoitusvirheet. Oikolue seuraavalla kerralla. Mutta jatkoa!

 5. LIKEEN says:

  AIVAN MAHTAVA KIIHOTUIN TUOSTA <3 TEE LISÄÄ <3

 6. Lesbo fani says:

  Ihan hyvä. Tee jatkoja.

Kommentoi

top