search
top

Täti kiimassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (122 votes, average: 3.38 out of 5)
Loading...

Äitini 36 vuotias sisko Tiina oli meillä kylässä. Hän tapasi irrotella kotirouvan arjesta aina silloin tällöin ja jätti pienen lapsensa miehensä hoiviin ja tuli meille kaupunkiin ostoksille ja ravintolatansseihin. Hänen pitkät vaaleat hiuksensa, muodokas vartalonsa ja ihanan pyöreät rintansa kiinnittivät miesten huomion kaikkialla missä hän kulki.

Kuulin päivällä Tiinan juttelevan äidille, että he yrittävät toista lasta ja siksi hän on jättänyt ehkäisyn pois kokonaan. Hänen miehensä tuhraa vielä silloin tällöin kumien kanssa.

Toisena iltana hän tuli ravintolasta selvästi humalassa meille. Äitini oli juuri lähtenyt töihin yövuoroon sairaalaan. Tiinalla oli päällään hieman polven yläpuolelle ulottuva väljä punainen mekko ja hänen istuessaan sohvalla viinilasi kädessään, näin suoraan hänen reisiensä väliin, josta pilkotti sukansuiden yläpuolelta valkea kuulas iho ja mustat pikkuhousut.

Tiina kysyi humaltuneella äänellä, että mitä minun 17 vuotiaan seksielämään kuului ja minä tietenkin punastuin heti. Hän kehui minua hyvän näköiseksi pojaksi ja sanoi kiinnittäneensä huomiota hyvin pullottavaan etumukseeni, josta tytöt ovat varmaankin tyytyväisiä.

Tiina tuli istumaan viereeni ja sanoi opettavansa minua suutelemaan ja tarttui kasvoihini ja aloitti hurjan kielisuudelman kanssani. Kiihotuin tästä suunnattomasti ja vein käteni hänen rinnoilleen ja aloin hieroa niitä. Tiina sanoi, ettei meidän pitäisi tehdä mitään muuta mutta aukaisi samalla mekon etumustan, jolloin pääsin hieromaan hänen ihanan pyöreitä rintojaan ja imemään hänen suuria nännejään.

Tiina alkoi voihkia ja sanoi kiihottuvansa hirveästi rintojen imemisestä mutta huokaili samalla että emme voi tehdä mitään enempää. Vein käteni hänen reidelleen ja aloin hivuttamaan sukansuuta kohti ja tunsin kuuman paljaan ihon kädelläni. Tiina huokaili ja levitti jalkojaan ja sanoi, että vähän vain, ihan vähän, ei muuta…

Työnsin sormeni hänen häpyhuulille ja huomasin hänen olevan aivan liukas ja märkä. Pyöritin Tiinan klitorista ja hänen pyllynsä alkoi nykiä ja muutaman hetken päästä hän sai orgasmin ja hän alkoi nyyhkyttää. Huomasin tilaisuuteni tulleen ja kaadoin hänet makuulle sohvalle ja hivutin hänen alushousunsa pois jalasta ja pudotin samalla omat bokserini nilkkoihin.

Nyt Tiina alkoi katua ja sanoi että emme voi mitenkään tehdä mitään sellaista, emme todellakaan. Olemme sukulaisia ja sitä paitsi hänellä ei sitä ole mitään ehkäisyä ja hänellä on juuri kierron vaarallisin ja otollisin aika, siksi hän onkin näin kiimainen. Pyöritin paljasta terskaani hänen liukkailla häpyhuulillaan ja hän alkoi taas pyörittää peppuaan ja huokailla: ei, ei me voida, ei paljaalla, ei sisälle, ihanan kiihottavaa, ei ahh… laita kumi, ei paljaalla!

Työnsin kuuman ja ison terskan kärjen hieman hänen sisälleen, jolloin Tiina alkoi huokailla kortsua. Laita kulta kumi, ei ilman, ei paljaalla sisälle, tulen tosi helposti raskaaksi.. Paljas terskani hiveli hänen liukasta häpyä ja Tiina alkoi työntyä tiukemmin minua vasten. Sitten hän sanoi yllättäen, että ihan vähän vain, vähän huulilla vain, ei muuta, älä laske sitten sisälle.. ei ole mitään ehkäisyä.

Lupasin olla varovainen ja vetää ulos heti kun alkaa tuntua siltä. Tiinan liukas ja märkä pillu tuntui ihanalta paljaan kyrpäni ympärillä. Vittu puristeli ja lypsi terskaani ihanasti ja tunsin, että en voi kauaa enää pidätellä siemensyöksyäni. Kiimainen Tiina veti minua syvemmälle sisäänsä, painoi kynsillään takapuolestani huokaillen samalla: ei sisälle, vedä ulos, älä vaan laske paljaalla kyrvällä siittiöitä sisääni, ihanan kiihottavan vaarallista, ei , älä … ota vielä pois, tuntuu ihanalle, vedä spermat vatsalle..

Työnsin terskani hänen kohdun suulle asti ja tunsin siemensyöksyn kutittavan paljaan terskan sisällä. Aikuisen naisen siittäminen paljaalla kyrvällä kiihotti minua suunnattomasti. Pieni huoli mahdollisista seurauksista kävi mielessäni mutta sitten annoin tulla hirvittävällä paineella monen viikon lastin suoraan hänen kohtuunsa. Kyrpäni sylki ainakin seitsemän pitkää ja voimakasta siemenruiskausta Tiinan sisälle ja hän tunsi ne kaikki. Hän huohotti ja itki yhtä aikaa, saaden samalla mahtavan orgasmin. Hetken päästä vedin limaisen kyrpäni ulos pillusta ja hänen sisältään tuli hirvittävä mälli spermaan suoraan sohvalle. Hän vannotti minua, että tämä on vain meidän salaisuus.

Tiina halusi nussia vielä yöllä kaksi kertaa paljaalla kyrvällä ilman ehkäisyä, hänen pillunsa täyttyessä siittiöistäni. Toisella kertaa tulin takaapäin syvälle häneen, samalla kohtuunsa täyttyessä siemenistäni, jotka hän halulla otti vastaan. Aamulla hirvitti hieman myös fritsut hänen rinnoillaan ja kaulalla…

Kolmen kuukauden kuluttua äitini kertoi Tiinan ja Jussin saavan toisen vauvan…

9 kommenttia viestissä: “Täti kiimassa”

 1. panojorma says:

  Hyvä tarina! Oma täti parasta panoseuraa!

 2. Mikko says:

  Erinomainen tarina

 3. aila says:

  Meillekin on serkkupojan kanssa tulossa vauva,ehkä paras kaikille,etten kerro kuka on isä!!!mutta rakkaus serkkuun ei lopu ja Akilla myös sama filosofia.

 4. Puuterihuisku says:

  Ihan ok, muttei mitenkään erityisen hehkeä. Tarina etenee vähän liian nopeasti, yks kaks Tiina onkin suutelemassa kertojaa ja kertoja reagoi pelkästään kiihottumalla. Kaipaisin itse vähän lisää tunnetiloja ja kuvailua. On tässä aineksia, vaikka melko kliseinen tarina onkin.

 5. Hope in wall says:

  Epäaito, aiheest tuli noi tähdet, mut myös hyväst alust

 6. Letkuspede says:

  Melko tavanomainen ja vähän epäuskottava tarinankuljetus. 2/5

 7. gayfin says:

  Kaiken kaikkiaan aika kliseinen tarina.

 8. mahtava says:

  ihanaa panoa ilman ehkäisyä lisää tälläistä

 9. joik2ww says:

  Aikas lyhyt, enemmän kuvailua. Muuten hyvä.

Kommentoi

top