search
top

Lovestory 5

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (82 votes, average: 3.66 out of 5)
Loading...

Yhdistin viidennen ja kuudennen osan hieman pitemmäksi tarinaksi etteivät lukijat pitkästy joten tässä loppuosa Lovestory tarinalle.

“”

Annelin tultua mukaan kuvioihin tuntui välillä että niin äiti kuin Annelikin addiktoituvat jotenkin
kaluni perään. Onneksi olin innokas itse sillä ei ollut juurikaan päivää että en jommankumman kanssa rakastellut.

Ei aikaakaan kun sitten tapahtui se että olimme kolmistaan sängyssä.

Tulin illan suussa kotiin ja hieman ihmettelin kun ketään ei näkynyt missään ja valaistus oli päällä.
Kuulin sitten hiljaista naurua makuuhuoneesta. Kävelin makkarin ovelle ja silmiini avautui ehkä siihenastisista näyistä kiihottavin.

Kaksi uhkeaa naista nelinkontin sängyssä, leveät pyllyt rinnakkain minua kohti… kiimaiset posliiniset pillut kiimasta kimallellen, päät kääntyneenä kasvokkain ja huulet himokkaassa suudelmassa. Asetelma oli ilmiselvästi minulle valmisteltu.

Suorastaan revin vaatteeni pois ja syöksyin sänkyyn. Naimme, nuolimme , hyväilimme ja imimme toisiamme useita tunteja milloin missäkin asennossa.. En varmaan koskaan ollut aiemmin ollut niin uupunut kuin sen öisen session jälkeen

Myös asuleikeistä Anneli innostui kovasti, ehkä vielä enemmän kuin äiti sillä hänen ikuinen haaveensa oli ollut saada tytär jota hän ei sitten todellisuudessa saanut .

Anneli oli hyvin innokas ostelemaan ja kantamaan mitä ihanimpia asuja meille, illat pitkät niitä soviteltiin päälleni. Sain korsettia, mekkoja, hameita, alusasuja. Amsterdamista kävimme ostamassa minulle hyvin luonnollisen näköiset rinnat sekä pari kaunista peruukkia jotka Anneli vielä kävi kampaajalla leikkauttamassa
Samalla kun minä sain asuja ,äiti ja Anneli alkoivat ostelemaan myös itselleen mitä seksikkäimpiä vaatteita ja tyttöjen illat senkun yleistyivät

Äiti ja Anneli pitivät minut myös täysin posliinina kuten myös itsensä.

Eräs kiihottavimmista asioista oli katsella vierestä kahden aikuisen naisen ja erityisesti sisarusten välistä leikkiä ja nautiskelua ja sitä he harrastivat hyvin usein esileikkinä kunnes minä astuin kovan kullini kanssa tyydyttämään lopuksi heidät molemmat

Aloimme myös viettää aikaamme yhä enemmän Annelin hulppeassa järvenrantatalossa jossa oli tilaa ”tyttöillä” ja harrastella vaikka mitä.
Usein vietin viikonlopun hyvin meikattuna ja puettuna tyttönä äidin ja tädin kanssa. Heistä oli tavattoman kiihottavaa kun hameeni alta kuitenkin löytyi aina tarvittaessa se ihana jäykkä patukka
josta he molemmat niin paljon nauttivat.

Ajan myötä ilmeni myös että sisaruksilla oli kummallakin salainen haave tulla lievästi alistetuksi ja kuritetuksi. Ostimme sitten erilaisia sauvoja, käsirautoja, ruoskia , sidontavälineitä ym rekvisiittaa ja nopeasti minusta kehittyi taitava master jota varten asuni muuttuivat mustaan nahkaan ja pvc:hen ja täytyy tunnustaa että hämmästyin itsekin miten nautin sitten noista leikeistä vaikka en koskaan ollut tunnistanut itsessäni domina piirteitä.

Joka tapauksessa lähes jatkuva yhdessäolo ,seksi ja kaikki eroottiset leikit sävytti elämäämme
niin voimakkaasti että paikalliset ”tietotoimistot” alkoivat jo levitellä juttuja meidän oudoista elintavoista ja niin eräänä päivänä Anneli sai näistä jutuista tarpeekseen ja ilmoitti että nyt muutetaan jonnekin muualle ja hän laittaa talonsa myyntiin.

Eipä siinä montaa viikkoa mennyt kun kiinteistövälitysfirma löysi etelä-euroopasta aivan ihastuttavan pienen viinitilan jonka rakennukset oli hiljattain peruskunnostettu.
Vierailimme paikassa ja kun sen eka kertaa näimme niin tiesimme että tässä se on.
Vapaita kun kaikki olimme niin muutaman viikon päästä muuttorekka nouti tavarat ja suunnistimme
kohti uutta kotia.
Äiti jätti edelleen rivarinsa kesäasunnoksi kotimaahan ja Anneli jätti talonsa välittäjälle myyntiin.

Siskoni vähän ihmetteli touhujamme ja minun muuttoani sinne mutta kun kerroimme että minä
tulen hoitamaan itse viinitilaa niin se kelpasi selitykseksi.

Aloitimme uuden elämän tilalla. Rahasta ei ollut huolta sillä Anneli kertoi sijoitustensa tuottavan niin hyvin että voisimme elää hyvin huoletonta elämää.
Lisäksi hän oli hyvin avokätinen suhteeni sillä sain valita auton, moottoripyörän ja vielä veneenkin valintani mukaan..

Itse aloin kielitaitoisena opiskelemaan paikallista kieltä sekä viininviljelyä.

Erotiikka välillämme oli päivittäistä , rikasta, kokeilevaa ja antoisaa. Leikimme erilaisia roolipelejä, kävimme erotiikka messuilla ja haimme uusia virikkeitä. Matkustelimme myös paljon ympäri maailmaa.
Mikä olikaan parempaa matkaseuraa kaksi äärinmäisen seksuaalista kypsää naista
Elämä oli ihanaa ja täydellistä.

Eräänä päivänä sitten tapahtui taas jotakin joka syvensi suhdetta äitiini ja Anneliin vielä erityisesti.

Palailin illalla läheisestä kaupungista. Talo oli hiljainen kun astuin sisälle ja vähän aavistelin että
makuuhuoneesta saattaa löytyä toimintaa sillä olin huomannut että sisarukset viihtyivät ennemmän ja enemmän keskinäisissä leikeissään vaikka en todella voinut valittaa että olisin jotenkin jäänyt huomiotta
Hipsin hiljaa makuuhuoneen ovelle ja kun oven raosta kurkkasin niin sielläpä nämä siskokset nautiskelivat 69 asennossa toisistaan.

Anneli oli hajareisin äidin kasvojen päällä niin että tädin kasvot olivat ovelle päin. Seurasin oven raosta hetken heidän leikkejään. Tunsin miten kaluni jäykistyi yhä enemmän ja enemmän.
Avasin housuni ja painoin alushousujen vyötärön alas vapauttaen kaluni joka seisoi kaarevana
pää lähes napaa koskettaen. Hivelin hitaasti kaluani ja nautin tuosta äärimmäisen kiihottavasta näystä.
Työnsin ovea hieman auki ja sen verran se piti ääntä että Anneli nostin päätään siskonsa reisien välistä. Näin miten hänen kasvonsa kiilsivät äidin eritteistä märkänä.

”Ooh Petri.. tule tänne” hän sanoi kiimasta käheällä äänellä.

Astuin muutaman askeleen ja kävin äidin reisien väliin polvilleni. Anneli nousi pystyyn pitäen äidin kuitenkin huolella reisiensä välissä nuolemassa kiimapilluaan.
Tartuin Annelia turvonneista nänneistä ja painoin huuleni hänen huulilleen. Tunsin tuon tutun kiimasta märän pillun maun huulillani.
Suutelimme intohimoisesti kun Anneli samalla runkkaili kaluani hitaasti. Venyttelin ja nipistelin hänen nännejään kun tiesin hänen siitä pitävän.

Äkkiä hän lopetti suutelemisen ja vei huulensa korvalleni jonne hän hyvin hiljaa kuiskasi:
”Äitisi ei syö nyt pillereitä.. haluaisitko naida kunnolla häntä paljaalla kyrvälläsi.. antaa hänelle siemenesi ?”

Varmasti hän tunsi miten himon aalto pyyhkäisi lävitseni ja miten kullini hänen kädessään nytkähteli pelkästä ajatuksesta.
Voisinko… haluaisinko… mitä jos äiti tulisi raskaaksi.. ajatukset hyppivät hetken mielessäni.

Kuulin miten äiti nuoli siskonsa pillua yhä kiihkeästi. Annelin lantio liikahteli levottomasti nautinnosta.

Äkkiä Anneli irroitti kätensä minusta ja tarttui äitiä polvitaipeista nostaen hänen jalkansa pystyyn niin että alas katsoessani näin miten paksut turvonneet häpyhuulet kiiltäen kosteudesta ja hieman raollaan odottivat kullini tunkeutumista niiden väliin.
Otin ison tyynyt ja nostin äidin takamusta hieman laittaen tyynyn hänen takamuksensa alle. Nyt pillu oli oikealla korkeudella.
Taivutin kyrpäni joka seisoi suurempana kuin koskaan aikaisemmin ja painoin valtavaksi paisuneen terkani äidin häpyhuulille. Hitaasti nautiskellen painoi aisaani hänen sisälleen..
Kuinka kuuma ja tiukka hän olikaan.
Jonkinlainen valtava raivoisa tarve antaa äidille sellainen satsi siemeniä että hän varmasti tulisi raskaaksi valtasi minut.
Kullini tunkeutui yhä uudestaan pohjaten joka kerta äidin pillun. Suutelin samalla Annelin kanssa voimakkaasti ja himokkaasti niin että veren maku tuntui huulillani.
Olimme niin täynnä himoa ja kiimaa että olotila lähenteli mielipuolisuutta.

Kuulin miten äiti ulisi Annelin reisien välissä. Keskeytin välillä suutelun ja sanoin nopeasti
Annelille että haluaisin tulla äidin päälle kunnolla.
Anneli nousikin äidin päältä . Näin miten Annelin kiimanesteet olivat kastelleet äidin kasvot, hiukset ja lakanan ympärillä.
Jäin käsivarsien varaan äidin päälle ja painoin huuleni hänen huulilleen. Taas tuo voimakas tuoksu ja maku vaikkakin erilainen kuin Annelin huulilla oli ollut.
Samalla kun suutelin äitiä tunsin miten Annelin käsi puristeli kiveksiäni ikään kuin valmistellen niitä pumppaamaan spermalastin syvälle äidin sisälle. Lantioni teki yhä kiihtyvää liikettä.

”Kiihottavaa…miten kiihottavaa. Poika naimassa äitiä isolla kalullaan” hoki Anneli sivusta

Tilanne oli mielettömän kiihottava kun tiesin että kohta kullini syöksisi valtavan lastin spermaa
äidin sisälle ja hän saattaisi tulla siitä raskaaksi.

”Nyt äiti saa kunnolla kullia.. äidin kiimapillu saa kullia… äiti saa spremat sisälleen .” kähisin hänelle klimaksin partaalla

”Pane Petri.. nai äitiä rajusti.. anna äidille spermat sisälle.. tee äiti raskaaksi. Äiti haluaa…oooohhhh ,ooohhhh…. äiti saa kullia…” hän huusi

Tunsin äidin orgasmin ensi aallot ja samalla sen miten kullini paisui entisestään ja lähti pumppaamaan miljoonia siemeniään sinne minne ne kuuluivat.
Tunsin Annelin puristelevan voimalla kiveksiäni . Kipu ja nautinto suorastaan räjähtivät
aivoihini. Äiti huusi suoraa huutoa orgasmin heitellessä hänen vartaloaan puoleta toiselle.
Annelin ääni kuului jostakin kaukaa : ”Nai Petri.. pane äitisi paksuksi…ruiski spermat äidin kohtuun.”

Muistikuvani hupenivat tuosta hetkestä. Olimme kuin jossakin toisessa maailmassa. Tiesimme alitajunnassamme molemmat varmasti tehneemme jotakin peruuttamatonta mutta jotakin mitä molemmat syvällä sisimmässämme halusimme.

Rakastelimme seuraavan kolmen päivän aikana vielä useita kertoja ikään kuin varmistaaksemme
että äiti varmasti tulisi raskaaksi ja itse asiassa taisi olla niin että Anneli pyrki saattamaan meitä mahdollisimman usein yhteen ja rakastelemaan.

Myöhemmin selvisi että äiti ja Anneli olivat äidin raskaus fantasiasta usein keskustelleet rakastellessa ja muutenkin ja Anneli oli rohkaissut äitiä toteuttamaan fantasiansa luvaten turvata
jopa lapsen tulevaisuuden taloudellisesti

Muutama viikko tuon jälkeen tulin viinitarhalta kun tapasin sisarukset iloisesti hymyillen istumassa
patiolla ja syy hymyihin selvisi aika nopeasti kun äiti kertoi raskaustestin olleen positiivinen.
Voi miten onnellinen ja ylpeä olinkaan sinä hetkenä. Minusta tulisi isä lapselle jota oma äitini kantoi.

Sitten sattuma puuttui taas peliin kun paria kuukautta myöhemmin sisareni ilmoitti muuttaneensa erilleen miehestään ja asuvansa nyt yksin. Heidän yhteinen poikansa oli halunnut jäädä isänsä luokse asumaan.

Muutama viikko myöhemmin äiti ja täti keksivät että eikö Paulakin voisi muuttaa asumaan tilalle sillä tilaa ja työtä siellä riitti vaikka kuinka paljon.

Minä taisin siinä vaiheessa jo aavistelin että mitenkähän tässä käy kun sisko vielä liittyy perheeseen..

Pienen maanittelun jälkeen siskoni jätti työnsä paikallisessa pankissa ja suuntasi matkansa kimpsuineen ja kampsuineen meidän luoksemme.

Siskon saapuminen aiheutti tietysti rajoituksia hauskanpitoomme ja emme enää päässeet
niin usein leikkimään yhteisiä leikkejämme äidin ja tädin kanssa ja toisaalta hieman arvelutti se miten Paula reagoisi äidin raskauteen kun se pikkuhiljaa alkoi näkyä

Muutamien viikkojen jälkeen huomasin että minun kaksi ihanaa naistani alkoivat käydä kärsimättömäksi kun eivät saaneet jyhkeää kaluani päivittäin ja toki itsekin huomasin paineiden välillä kasvavan.

Huomasin myös että äiti ja Anneli halailivat ja suukottelivat toisiaan tavallista enemmän ja totesin Paulan hyvin hämmentyneen ja ihmettelevän katseen aika-ajoin.
Eräänä päivänä Paula tuli viinitarhassa luokseni ja hieman kierrellen ja kaarrellen kysäisi minulta
että olenko huomannut miten läheisiä siskokset ovat.

Katselin siskoani hetken ja sanoin. ” Niin, taitavat olla läheisimpiä kuin luuletkaan.”

”Luuletko että he ovat niiin.. läheisiä ?” Paula kysyi sanaa niin venyttäen.

”Tulepas tänne niin istutaan tuohon ja kerron sinulle pienen tarinan” sanoin siskolleni hetken asiaa harkittuani

”Minulla on aluksi yksi pyyntö sinulle, lupaako taatusti kuunnella loppuun saakka kertomukseni ilman keskeyttämistä vaikka kertomani tuntuisi kuinka hullulta ?” kysäisin aluksi

”Lupaan varmasti.” Paula vastasin odottavasti.

Olin jo useamman kerran asiaa miettinyt ja nyt päätin kertoa Paulalle kaiken.
Aloitin tuosta kotiin paluustani, miten kaikki alkoi äidin kanssa, miten rakastuimme niin kuin mies ja nainen, miten olin nuorena fantasioinut hänestä ja Annelista äidin lisäksi, miten Anneli tuli mukaan kuvioihin, miten äidin ja Annelin menneisyydestä paljastui lesboilu kokeiluja, minun tyttöily leikeistäni, domina leikeistä, äidin raskaudesta jne.
Näin miten sisko kuunteli tarinaani hievahtamatta silmät jonnekin kaukaisuuteen tuijottaen..

Lopulta lopetin kertomukseni siihen hetkeen kun siinä puulaatikoiden päällä istuimme..

Hiljaisuuden koittaessa Paula käänsi kasvonsa puoleeni, katsoi minua pitkään ja sanoi. ”Ja tuo kaikki on totta…”
Nyökkäsin hänelle myöntyvästi ja siinä huomasin miten tärkeää siskoni hyväksyminen minulle oli.
Halusin että hän ymmärtää…

”Mutta..mutta.. voiko omaa äitiä rakastaa niin kuin mies rakastaa naistaan ? ” hän kysäisi.

”Niin, en minä osaa sanoa muuta kuin mitä tunnen ja toisaalta tunnen voimakasta välittämistä myös Annelia kohtaan ja nyt kun tässä kerran puhumme niin et ehkä aavista kuinka paljon sinusta pidän… siskona mutta myös naisena” vastasin vähän ujosti katseeni maahan painaen.

”Voi sinua !” hän huudahti hämmentyneenä.

”Tässä on kyllä nyt niin paljon kaikkea että minun on selviteltävä ajatuksiani” sisko sanoi nousten ylös ja taputtaen kädellään poskeani.

”Sitä paitsi olen jo hetken epäillyt jotakin tällaista ja myös tuota äidin raskaana oloa.” hän lisäsi

Meni muutamia päiviä ja huomasin että siskoni käytös minua kohtaan muuttui hiljalleen. Hän alkoi kosketella ja halailla minua yhä useammin. Huomasin myös itse pitäväni ja myös kiihottuvani hänen läheisyydestään.
Eräänä päivänä halailimme keskellä päivää lämpimästi olohuoneessa kun äiti ja Anneli astuivat ovesta sisään pikkusen yllättäen meidät.

”Voi miten komea pari te olettekaan” huudahti Anneli ovelta iloisesti virnistäen.
”Älä muuta sano ” vastasi äitini hänen rinnaltaan vatsa jo somasti pikkusen pyöreänä.

Sisko oli edelleen käsivarsieni sisällä ja huomasin että hän punastui vienosti.

”Niin, tiedättekö että kerroin Paulalle kaiken meistä ?” kysäisin kuin ohimennen.

Äiti ja Anneli kääntyivät katsomaan toisiaan ja kuin yhteisestä suusta sanoivat: ”Ihan kaiken ?”

”Ihan kaiken, mitään salaamatta” vastasin.

”No ?” Anneli totesi kysyvästi Paulaa katsoen

”Niin, olihan kaikki Petrin kertoma varsinainen shokki aluksi mutta sitten ajattelin että kai aikuisilla
ajattelevilla ihmisillä on oikeus tehdä mikä hyvälle tuntuu. Mikä minä olen ketään tuomitsemaan ja
toisaalta en voi kieltää ettenkö joskus nuorempana olisi fantasioinut myös Petristä kun hänet vahingossa alasti näin” Paula vastasi jo vapaammin hymyillen

”Niinpä, jos jotakin niin sinun veljesi on sellainen rakastaja että niitä ei ole montaa” Anneli vastasi silmää Paulalle iskien.

”No varmasti jos teidät kaksi on pitänyt tyytyväisenä.” nauroi Paula minua vyötäröltä rutistaen.

Otin kaksin käsin Paulan kasvoista kiinni ja muiskautin märän suudelman hänen huulilleen ja sanoin nauraen: ”Olehan varovainen… saatat yllättyä.
.
Pari päivää myöhemmin äiti ja Anneli lähtivät Suomeen hoitamaan jotakin asioitaan ja jäimme kahden Paulan kanssa.

Olin päivän ulkotöissä ja palasin vasta illan suussa kotiin. Mikä minua siellä odottikaan !

Paula oli kattanut pation pöydän kauniisti, herkullinen ruuan tuoksu tuli sieraimiini ja lisäksi silmänruokana oli Paula. Hän oli pukeutunut kauniisti valkoiseen satiini paitaan, vaaleanpunaiseen
lyhyehköön hameeseen , nylonit kiilsivät säärillä ja jalassa valkoiset kauniit korkokengät.

”Mitkäs juhlat täällä on ?” kysäisin

”Täällä on Petrin ja Paulan juhlat.” vastasi sisko naurahtaen.

”Menepäs nyt suihkuun, laitoin sinulle vaatteet valmiiksi sängylle” hän jatkoi

Painuin suoraan pesutilaan jonne riisuin työssä likaantuneet vaatteeni.
Peseydyin huolella ja annoin ajatusten lentää.. tunsin miten penikseni paisui hiljalleen sillä tiesin
että tästä illasta tulisi jotakin erikoista.

Kävelin suihkun jälkeen pyyhe lanteillani huoneeseeni ja siellä odotti toinen yllätys.
Paula oli ilmeisesti äidin ja tädin avustuksella löytänyt omat tyttöily vaatteni sillä hän ei
siihen mennessä ollut nähnyt minua asuissani vaikka hänelle niistä aiemmin kerroin.

No, mikäpäs siinä , ajattelin. Jos sisko niin haluaa niin pukeudutaan.
Laitoin hieman parfyymiä ja huulipunaa, sitten asut huolella päälleni, matalat korkokengät jalkaan
ja astelin kannat kivilattialla kopisten olohuoneeseen.

”Vautsi, sinulle tosiaan sopii nuo asut. Odotapa hetki niin haen meikkiä pikkusen”
Paula nouti meikkipussinsa ja vetäisi hetkessä silmiini ja poskipäihini väriä. Myös kynnet saivat kauniin punaisen lakan peitteeksi.

”Hitsi että sinä olet ihan oikeesti kaunis, kiva nähdä sinut noissa asuissa” hän sanoi katsellessaan aikaansaannostaan

”Voi Paula, et tiedä miten onnelliseksi minut teet,” vastasin onnellisena.

Paula ojensi kätensä ja hetkessä olimme sylikkäin. Nautin hänen tuoksustaan, hänen lämmöstään ja läheisyydestä. Kuin vaiston ohjaamana käänsimme kasvomme toisia vasteen.
Hitaasti kuin odottaen huulemme painuivat varovaiseen suudelmaan… Tunsin miten hellyys ja ihana lämpö säteili suudelmassamme..

”Nyt…. nyt on ruoka valmista ”siskoseni” joten siirrytäänpä pöytään” Paula sanoi irrottautuen suudelmasta.

Nautimme illan hämärtyessä kynttilän valossa ihanan herkullisen aterian loistavan viinin kera, puhuimme kaikesta mahdollisesta vapautuneesti. Oli kuin olisimme jotenkin löytäneet vasta nyt toisemme.

Mitä enemmän viinipullo vajeni, sitä eroottisemmaksi puheemme muuttuivat. Kerroin paljon yksityiskohtia teini-iästä jolloin fantasioin hänestä, kerroin erilaisista leikeistä joita äidin ja tädin kanssa olimme harrastaneet , kerroin äidin raskaaksi saattamisesta ja sen taustoista jne.

”Etkö sinä kaipaa jotakin nuorta naista vaimoksesi ja hänen kanssaan lapsia?” sisko kysyi hetken hiljaisuuden jälkeen

”No, jos olen ihan rehellinen niin olen asiaa miettinyt mutta toisaalta olen hyvin onnellinen mies tällä hetkellä ja yhtenä isona syynä on se että sinä olet täällä.” vastasin

”Ihanko totta ? ” sisko sanoi hymyillen

”Jos Anneli ja erityisesti äiti ovat minulle rakkaita ja tärkeitä niin sinä olet tullut viime päivinä minulle yhtä tärkeäksi” jatkoin hellästi häntä katsoen

”Sinä olet ihan tosissasi…vai ?”

”No, minä olen niin tosissani kuin voi olla”

Olimme hetken hiljaa. Paula puisteli hiljaa päätään katsellen jonnekin kaukaisuuteen…
Minun silmissäni hän näytti siinä kynttilän valossa kauniimmalta kuin koskaan. Vein käteni pöydän yli ja tartuin häntä kädestä.

”Paula, minusta tuntuu että vaikka olet siskoni niin tunnen jotakin tavattoman syvää sinua kohtaan..”

Paula käänsi katseensa minua kohti. Näin miten tunnekuohu oli vallannut hänetkin silmien loistaessa kosteana.
Katsoimme toisiamme pitkään silmiin kunnes lopulta nousimme kuin yhteisestä ajatuksesta ylös. Ilman sanoja lähdimme kävelemään käsi kädessä kohti makuuhuonetta.
Pysähdyimme matkalla käytävän ison peilin luokse. Otimme toisiamme vyötäröstä kiinni.

”Siinä ne siskokset ” sanoin kun katselin kuvaamme. Olin siinä meikattuna puserossa ja hameessa ulkoisesti ihan kuin siskoni mitä hänellä nyt oli pitempi tukka. Paula painoi päänsä hellästi olkaani vasten. Katsoimme toisiamme peilin kautta silmiin…
Käännähdin häntä kohti, tartuin hänen kasvoistaan kiinni ja painoin lämpöiset huuleni kaikella sillä valtavalla hellyydellä mitä siinä tunsin , hänen huulilleen. Suudelmassa oli rakkautta , hellyyttä, eroottista nälkää ja intohimoa.

”Voi Petri, ihana olla lämpimässä turvallisessa sylissäsi. Minkälaista meidän elämä tulee olemaan ? Mitä äiti ja Anneli sanovat ?” sisko kuiski korvaani suudelman päätyttyä..

”Ei mietitä sitä nyt. Minä haluan sinua nyt ihan mielettömästi” vastasin käheästi

”Ja minä sinua” Paula kuiskasi.

”Niin ja sitä paitsi olen huomannut että äiti viihtyy siskonsa seurassa myös eroottisesti yhä enemmän mitä pidemmälle raskaus etenee.” lisäsin

”Niin taitaa olla.” sisko naurahti

Olin tosiaan rakastellut niin äidin kuin Annelinkin kanssa edelleen mutta äidin kanssa rakastelu
oli varmasti alitajuntaisesti varovaisempaa ja ei niin rajua kuin aikaisemmin

Siirryimme makuhuoneeseen jossa käännyimme vastakkain. Huulien yhtyessä suudelmaan
kätemme alkoivat hitaasti riisuutumaan vaatekappale kerrallaan toisiamme.

Mitä vähemmäksi vaatteet kävivät sitä voimakkaammaksi kiihko välillämme muuttui.
Lopulta painoin siskon pikkuhousut alas polviin ja hän astui ulos housuista. Kuinka kauniilta hän näyttikään alastomana silmissäni.
Paula tarttui myös alushousujeni vyötärö nauhaan painaen ne alas. Puristuksissa ollut kaluni ampaisi vapautuessaan vasten vatsaani läiskähtävän äänen saattelemana.

Kuulin miten sisko vetäisi syvään henkeä tuijottaessaan seisovaa kaluani.

”Herra jessus mikä ihana kalu sinulla on.” kuulin hänen henkäisevän.

Painoin pääni alas hänen kauniille rinnoilleen. Rinnat eivät olleet kovin suuret mutta nännit nöpöttivät kovana ja suurena.
Kieleni pää hyväili ensin toista, sitten toista nänniä kunnes otin nännin huulieni väliin voimakkaaseen imuun. Sisko vetäisi henkeä ja tunsin hänen painavan päätäni voimakkaammin rintaansa vasten.

Irrottauduin ja painuin siitä suukotellen alas kunnes olin polvillani hänen edessään.
Näin miten siskon pillu oli myös ajeltu niin että vain kapea kiitorata oli jätetty häpyhuulten yläpuolelle.
Painoin suudelman hänen häpynsä yläreunaan kun en siitä asennosta pidemmälle ylettynyt.
Pillusta tuoksui sellainen puhtaan ihon ja kiihkon eritteiden tuoma aromi joka sai vaan kiimani kasvamaan

Nousin siitä ylös ja suutelimme taas. Pieni askel kerrallaan siirryimme sängyn viereen kunnes hitaasti kaaduimme sylikkäin sen päälle.

Hetken suudeltuamme tunsin siskon käden tarttuvan kivikovaan kaluuni. Hetken hän runkkaili sitä hitaasti kunnes irrottautui suudelmasta. Käännyin selälleni ja tunsin siskon huulien vaeltelevan kaulallani, olkapäälläni ja siitä nännilleni.

”Ihana miten kovat pikku nännit sinulla on.” sisko kuiski.
Minä todella olin niitä miehiä joilla nännit kovettuivat kiihottuessaan ja lisäksi ne olivat vielä tavattoman herkät.
Siskon huulien kosketus ja imu nännilläni sai kaluni nytkähtelemään halusta. Tuntui että nännistä johti suora hermorata kaluuni..
Sisko leikki nänneilläni pitkään kunnes hän lopulta painoi huulensa vatsalleni ja siitä edelleen alas kalulleni.

Siskon liikkeet pysähtyivät hetkeksi, tunsin kuuman hengityksen sykkivällä terskallani. Siskon käsi puristi voimakkaasti käyrää kullini vartta .

”Ihana kyrpä, ihana suuri kova kyrpä.” kuulin hänen kuiskivan.

Äkkiä tunsin miten siskon kieli lipaisi terskaani ensin varovasti, sitten kuumat huulet puristuivat terskan ympärille. Hitaasti Paula alkoi naimaan minua suullaan.
Huomasin että hän ei ollut ihan niin taitava suutaan käyttämään kuin äiti ja Anneli mutta tietoisuus
siitä että suihinottaja oli oma siskoni lisäsi monin kerroin nautintoa.

Oma käteni seikkaili polvillaan olevan siskoni ihanalla pyöreällä pepulla hivellen välillä reisiä ja siskon himosta jo kostunutta pillua. Toisella kädellä hieroin siskon nännejä.
Työnsin pari sormeani takaapäin sisälle ja nain häntä hetken sormillani. Kuulin hänen nautinnolliset
äännähdykset kullini imemisen lomassa kun sormeni painuivat hänen sisälleen.
Siirsin keskisormeni sitten häpyhuulten yläosaan jossa tunsin pikkuruisen klitan jo seisovan kovettuneena.

”Oohhh… ooohh..” kuulin siskon vetäisevän syvään henkeä kun hellästi sormeni päällä kiihotuksesta paisunutta klitorista hieroin.

Otin siskoa lantiosta kiinni ja aloin vetämään häntä lähemmäksi. Hetkessä olimme 69-asennossa.
Näin ylhäällä kasvojeni edessä ihanan , kauniin , kosteutta tihkuvan elimen. Häpyhuulet olivat selvästi pikkusen raollaan ja paisuksissa kiihkosta.

Vein käteni ulkokautta pakaroiden päälle ja nostin päätäni kohti tuota kiimaista rasiaa.
Kieleni maisteli hetken häpyhuulien nektaria. Nuolin pitkin vedoin sisareni kiimaista liukasta häpyä.
Näin myös silmieni edessä siskon kauniin anuksen . Jostain syystä minulle tuli himo nuolaista myös sitä mutta en ihan sinne ylettynyt. Vei kuitenkin sormeni sille ja aloin painelemaan varovasti aukkoa. Tuntui että Paula villiintyi tästä täysin.

Kastelin sormeani pillun nesteissä ja painoin sormen kolme neljä senttiä anukseen samalla kun kieleni pyöri jos selvästi esillä olevan klitoriksen ympärillä.
Paulan lantio alkoi pyöriä niin villisti että en enää kielelläni häntä tavoittanut ja itsekin tunsin että kohta laukean hänen suuhunsa jos hän ei lopeta.

”Paula , anna mä tulen sun sisällesi.” sanoin himosta värisevällä äänellä

Paula käännähti ympäri, kävi hajareisin päälleni niin että tunsi räjähtämäisillään olevan kyrpäni hierovan häntä jonnekin reisien väliin.
Paula painoi kuumat kosteat huulensa huulilleni . Samalla hän vei toisen kätensä väliimme ja ohjasi
paisuneen kaluni häpyaukolleen.

Hitaasti kivikova kaluni painui sisälle sisareni kosteaan pilluun. Pillun huulet puristuivat
tiukkana kaluni ympärille.

”OOhhhh… hitaasti….oohhh .” sisko huokaili kalun pikkuhiljaa painuessa syvemmälle ja syvemmälle.
Lopulta häpykumpumme painuivat yhteen ja yllätyksekseni olin kokonaan siskoni sisällä.
Olin äidin ja Annelin kanssa niin tottunut siihen että en kokonaan mahtunut heihin mutta vaikutti että Paula oli rakenteeltaan ”syvempi” ja tuntuikin jotenkin erityisen ihanalta kun siinä sylikkäin
yhtyneenä olimme. Niin lähellä toisiamme…

Aloitin vetäytymään hitaasti ulospäin ja tuntui että Paulan häpyhuulet yrittivät vimmatusti pitää
kiinni kaluni varresta. Tunne oli uskomaton.
Tulin lähes ulos kunnes taas painuin syvälle hänen sisälleen.

”Ei…ei .. mä en kestä… mikä kyrpä sulla on.. Pane mua.. pane siskoasi kovalla kyrvälläsi. Paula huudahti kiihkoissaan..

”Pane.. nussi.. oman veljen kyrpää…. ihana saada.. ” hän hoki ekstaasissa

Ja minä nain yhä kiihtyvää tahtia. Lantiomme iskeytyivät yhä nopeammin ja voimakkaammin yhteen. Tunsin jo välillä kipua häpykumpujen iskeytyessä vastakkain mutta se vaan kasvatti kiimaa ja nautintoa.

Näin että sisko oli ihan sekaisin himosta ja nautinnosta. Pää heittelehti puolelta toiselle, lantio liikkui edestakaisin, rinnat hytkyivät voimakkaiden työntöjeni tahdissa.

Kivekset vetäytyivät ylös ja tunsin miten spermani lähti valtavalla voimalla liikkeelle, painoin kalun niin syvälle kuin pääsin.
Paulan suusta alkoi kuulumaan käsittämätöntä ininää ja nyyhkytystä.. sanoja joista en saanut selvää. Hänen selkänsä jännittyi kaarelle ja lantio yritti vielä muutaman kerran lyödä omaani vasten mutta pidin spermaa syöksevän kullini tiukasti syvällä hänen sisällään
Paulan kynnet olivat painautuneet selkääni kivuliaasti mutta sekin oli osana sitä käsittämättömän nautinnollista orgasmia jonka juuri olin kokenut.

Lopulta Paulan liikkeet vaimenivat ja makasimme kiivaasti hengittäen pitkään sylikkäin mitään puhumatta. Vaikka kaluni löystyikin niin se pysyi Paulan tiukassa pillussa. Tunsin miten pillun lihakset vielä kevyesti lypsivät kaluani.

Lopulta kierähdin Paulan päältä pois kalun tullessa ulos hänestä..

Makasin hänen vieressään ja sivelin hellästi hänen hiestä kastunutta otsatukkaansa.

”Ei tää voi olla totta.. herra jumala mikä mies. En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa.” Paula sanoi ääni vieläkin väristen.

”Samat sanat sisko kulta, olet sinä uskomaton nainen.”

”Voi Petri, mitä tästä seuraa…” Paula lisäsi samalla päätäni rintojaan vasten painaen.

”Onnea, rakkautta….. ja ehkä pieni lapsia.” Vastasin hymyillen

Paula vetäytyi hieman irti ja katsoi minua pitkään silmiin. ”Haluaisitko sinä oikeasti.. kun äitikin jo odottaa”..

”Haluaisin… ja monta. Pitäähän lapsilla leikkikavereita olla ja olen varma että ei äidillä ja Annelilla ole mitään sitä vastaan. Itse asiassa olemme äidin kanssa joskus siitä fantasioineet.”

**

Äitini pyöräytti kauniin terveen tyttövauvan ja siskoni seuraavan kahden vuoden aikana tytön ja pojan joten lapsikatrasta riitti.
Elelimme ihanaa tasapainoista elämää. Koitin hoitaa seksuaalisesti parhaani mukaan kaikkia kolmea naista vaikka äiti ja Anneli tuntuivatkin yhä enemmän ja enemmän pitävän lesbo suhteestaan ja meillähän ei siskoni kanssa ollut mitään sitä vastaan.

Anneli menehtyi viitisen vuotta sitten aivoinfarktiin ja jätti kaiken omaisuutensa kolmelle lapselleni. Äiti viettelee kanssamme vanhuudenpäivä talonvahtina ja välillä jopa intoutuu yhteisiin leikkeihin tyttärensä ja minun kanssa..

6 kommenttia viestissä: “Lovestory 5”

 1. fantasia says:

  Siskon irstas pillu on paras.

 2. Simo ruumishuoneelta moi says:

  Tuo Annelin kohtalo sai mielikuvitukseni laukkaamaan- Ehdottomasti jatkoa tulemaan…

 3. Hope in wall says:

  Hyvin kirjotettu, vähän epäaito ku kaikki naiset oli ton miehen peräs, mut muuten tykkäsin

 4. turo says:

  odottelin hyvää “kliimaksia” loppuun en noin vain siskon “helppoa”panoa,muuten kivaa,mukavaa seikkaperäistä kerrontaa,Kiitos,seuraavia tarinoita odotellellessa !!

 5. Tyttö96 says:

  LOISTAVA!! oli pakko ottaa sormetkin mukaan tätä lukiessa ;p

Kommentoi

top