search
top

Lovestory 4

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (44 votes, average: 3.52 out of 5)
Loading...

Lovestory IV

Niin armeija aikani kului loppuun ja palasin kesäkuussa kotiin.

Pari ensimmäistä päivää vietimme äidin kanssa lähes pelkästään sängyssä nauttien toisistamme ja kaikista niistä menetetyistä onnen hetkistä jotka armeija oli meiltä vienyt.

Huomasin miten äiti yhä useammin rakastellessamme fantasioi raskaaksi tulosta. Jossakin vaiheessa fantasioihimme tuli mukaan siskoni Paula ja kuvittelimme miten naisin Paulan raskaaksi.

Eräänä päivänä kun naimme erityisen rajusti kullini painuessa kerta toisensa jälkeen vasten hänen pillunsa perukoita hän sanoi. ” Ajattele jos sinun kullisi painuisi sisälle kohtuun… ruiskisi miljoonat siemenet suoraan sinne. Tulisin varmasti raskaaksi.”

”Niin, voi luoja miten kiihottava ajatus mutta sinähän olet pillereillä.” vastasin

”Niin, mutta jos en söisikään” hän fantasioi edelleen.

Tuosta aiheesta tuli eräs kiihottavammista aiheista rakastelun aikana. Yritimme jopa saada kalun pään ohjattua kohdun suulle ja sisään mutta emme siinä onnistuneet ja olisiko tuo edes ollut fyysisesti mahdollista.

Eräänä päivänä sitten äidin sisko Anneli tuli meille käymään.

Halailimme hänen kanssaan lämpimästi pitkästä aikaa ja huomasin että hän piti minua tavallista pitempään syleilyssään.

Juttelimme niitä näitä Annelin kanssa. Äiti keitteli kahvia ja osallistui sivussa keskusteluun.

Huomasin että Anneli katsoi minua jotenkin erilailla ja ihmettelin kun hän ei reagoinut vaikka
äiti kävi muiskauttamassa suukon huulilleni ihan yllättäen.
Jonkinlainen intuitio minulle tuli siitä että jokin oli nyt vialla tai erilaista..

Näin Annelin katseessa jonkinlaista lempeyttä ja hellyyttä ja yhtäkkiä minulle tuli mieleen että
hän tietää jotakin.
Käänsin kysyvän katseeni äitiini joka aurinkoisesti hymyillen nyökkäsi minulle jolloin arvasin että
hän on kertonut Annelille meistä.

”Niin, Petri, Anneli tietää..” äiti sanoi.

Taisinpa lehahtaa kasvoilta punaiseksi kun käänsin katseeni takaisin Anneliin.

”Mutta miten.. kuinka…” sopersin hämmentyneenä.

”Hän tietää myös fantasioistasi..” äiti lisäsi takaa naurahtaen

Lehahdin nolona entistä punaisemmaksi…

”Voi poika kulta”, Anneli sanoi lämpimästi hymyillen ja taputti käsivarttani.

”Olihan se aikamoinen shokki minulle kun äitisi asiasta vähän kerrallaan kertoi mutta mitä enemmän hän tapahtumista ja tunteistanne kertoi, sitä paremmin ymmärsin mitä teille on tapahtunut, ja tiedätkö minua imarteli tavattomasti se että minäkin olen ollut fantasioissasi mukana ja pikkusen toivon että olisin vieläkin.” Anneli jatkoi käsivarttani hiljaa samalla silitellen

”Ja on vielä eräs asia josta en ole kertonut sinulle ja joka ehkä edesauttoi asian hyväksymistä sillä myös meillä oli siskon kanssa nuorena pieniä yhteisiä leikkejä”, jatkoi äitini sivusta.

Katsoin äitiin yllättyneenä, tarkoittiko hän todella että hän ja Anneli….

Tuntui että päässäni pyöri sillä niin hämmennyksissä olin tästä kaikesta.

Yhtäkkiä Annelin kämmenen sively käsivarrellani tuntui tavattoman kiihottavalta ja tunsin miten
kaluni alkoi hitaasti paisua housuissani.

Nousin ylös, otin Annelia kädestä kiinni ja nostin hänet seisomaan vierelleni, katsoin äitiin kutsuvasti ja levitin käsivarteni.
Molemmat naiset astuivat askeleen kainalooni. Kiersin käteni voimakkaasti heidän ympärilleen , painoin pääni heidän hiuksiaan vasten ja kuiskin, ” Miten upeaa, minun kaksi ihanaa naistani.”

Seisoimme useita minuutteja yhdessä paketissa halaillen kunnes lopulta irrottauduimme jolloin äitini kertoi käyvänsä lähikaupassa ja pyysi Annelia odottamaan niin voisimme jatkaa keskustelua..

Äiti lähti ja jäimme Annelin kanssa kahden. Hetken katselimme toisiamme silmiin. Näin hänen katseessaan jonkinlaista odotusta ja kaipausta. Vähän epävarmana otin askeleen häntä kohti.. toisenkin, jonka jälkeen hän nostin käsivartensa minua kohti ja heittäydyimme toistemme syliin.
Katselimme toisiamme syvälle silmiin ja painoimme hiljaa huulemme yhteen. Aluksi tunnustellen ja kokeillen mutta hiljalleen suudelma muuttui yhä intohimoisemmaksi.

Miten erilaiselta mutta niin ihanalta Annelin huulet tuntuivat. Niissä oli sellaista nälkää että en ollut koskaan kokenut. Tosin en ollut koskaan aiemmin viisikymppistä naista suudellut…

”Tiedätkö Petri, siitä saakka kun äitisi kertoi sinusta ja suhteestanne olen fantasioinut siitä miltä kätesi tuntuisivat ympärilläni ja miltä huulesi tuntuisivat huulillani. Jotenkin tuo äitisi ja sinun välinen rakkaus tuntuu niin ihanalta, aidolta ja kiihottavalta että rupesin ajattelemaan että saisinpa minäkin kokea jotakin tuollaista.” hän kertoi suudelmien välissä.

Vartalomme painuivat uudelleen tiukasti yhteen ja tunsin kiven kovan kaluni painautuvan Annelin vatsaa vasten. Annelin kookkaat rinnat painautuivat rintaani vasten kiihottavasti. Suudelmamme jatkui ja jatkui, tunsin Annelin käden tunkeutuvan välimme ja puristuvan tunnustelevasti kaluni ympärille.

”Oi, se on paksu niin kuin äitisi sanoi” Anneli kuiskasi suudelman välissä.

Näköjään äiti oli kertonut hänelle kaiken..

”Haluan nähdä sen, saanko ? ” Anneli jatkoi hieman tukahtuneella äänellä.

Annelin molemmat kädet painuivat vyötärölleni avaamaan vyötäni. Hetkessä vyö oli avoin,
kädet tarttuivat housujeni ja pikkuhousujen vyötäröön. Kyrpäni seisoi niin rajusti että hän ei meinannut saada housuja alas kunnes yhtäkkiä ne painuivat ohi seisovan kyrpäni.

Kalun pää pongahti voimalla vasten vatsaani. Anneli irtautui suudelmasta ja painui hieman alas luoden katseensa seisovaan kyrpääni..

”Ei voi olla totta..ei voi olla totta…ei tuollaista olekaan,” hän hoki
”Herra jumala mikä penis,” hän toisti samalla kun hänen sormensa kiertyivät paisuneen kaluni ympärille.

Hitaasti hän liikutteli käsiään edestakaisin, sitten hän painui polvilleen eteeni. Hän tuijotti pitkään ikään kuin transsiin vaipuneena parinkymmenen sentin päästä tummanpunaisena sykkivää kyrpääni.
Näin miten hänen kielensä lipaisi hänen huuliaan..

Hitaasti hän painoi kasvonsa lähemmäksi, näin kielen tulevan ulos huulien välistä, nuolaisevan
kyrpäni vartta, uudelleen ja uudelleen…

Tunsin että laukean siihen paikkaan, niin täynnä kiihkoa ja kiimaa olin ja niin kiihottavalta nuo Annelin kosketukset tuntuivat

Anneli tarttui ”kahvastani” kiinni ja väänsi sitä alas suuhunsa. Terska oli paisunut niin suureksi että se ei mahtunut hänen suuhunsa ensi yrittämällä.
Hän nuoli ja lipoi kielellään terskaani, tunsin että laukean kohta jos hän ei lopeta.

Painoin väkisin itseni irti hänen otteestaan ja kävin polvilleni hänen viereensä. Kaaduimme siitä sylikkäin lattialle.
Käteni ohjautui kuin automaatti Annelin reidelle hameen alle. Tunnustelin hänen mahtavaa rehevää lantiotaan ja paksuja reisiä..

Jessus minkälaisen himon vallassa olin..

Käteni ohjautui hänen reisiensä väliin, tunsin tädin pillun hehkuvan kuumuuden kun kämmeneni lähestyi tuota paikkaa josta olin niin tuhannet kerrat unelmoinut

Lopulta sormeni päät painautuivat vasten hänen kumpuaan. Tunsin miten pikkuhousut olivat aivan märät nesteistä jota Annelin kiimainen pillu oli jo erittänyt.

Suudelmat muuttuivat yhä rajuimmiksi kun sormeni painuivat vyötärönauhan alta hänen kuuman kostealle elimelleen. Tunsin miten hän hätkähti kun sormeni hipaisi hänen nöpöttävää klitoristaan..

”Uuh..uuh.. anna…” hän nyyhkytti. ”Tule, ota …ota minut,” hän sanoi käheästi suudelmien välistä.

Nousin polvilleni ja tartuin hameen alla olevien pikkuhousujen vyötäröön. Anneli nosti takapuoltaan kun vetäisin pikkarit alas. Alta paljastui vaalean karvan peittämä pillu joka helmeili turvonneena ja kiiltävänä kosteudesta.

Tempaisin omat housuni myös jalasta ja kävin Annelin levitettyjen reisien väliin. Näin että hänen silmänsä olivat kiinni ja kasvoilla lähes kärsivä ilme.
Painauduin hänen päälleen ja tunsin hänen sormiensa tarttuvan kaluuni ohjaten sitä tuolle tuhansien unelmieni aukolle.

Lopulta tunsin terskani painuvan hitaasti kosteiden turpeiden huulien väliin.
Painoin muutaman sentin kun Anneli kuiskasi. ”Varovasti, en ole yli kahteen vuoteen harrastanut .”
Olin hetken paikallani ja vetäydyin pikkusen takaisin ja painoin sisään sitten hiljaa.

”Ei..ei..ei se mahdu.. varovasti..hitaasti,” kuulin Annelin äänen sanovan…

Tällaisena hetkenä tuntui että isosta kalustani oli vaan haittaa..

Olin taas hetken paikallani, vetäydyin hieman ulos ja painuin taas hieman syvemmälle. Muutaman tällaisen toiston jälkeen tunsin terskan painuvan vasten Annelin kohdunsuuta.

”Ooooohh….oooohh, odota vähän niin totun.” hän huokaili .

Ja täytyy sano että jos äidillä oli uskomattoman ihana pillu niin Annelilla se oli synnyttämättömänä naisena vielä paljon tiukempi. Olimme pitkään ihan paikallaan. Kyrpäni sykki hänen kuumassa rasiassaan. Tunsin miten pillun lihakset puristelivat ikään kuin lypsäen kyrpääni.

Hyvin hitaasti aloitin liikkeet.. Anneli huokaili yhä voimakkaammin kun kullini painui uudelleen ja uudelleen vasten hänen pillunsa perukoita.

”Herra jumala mikä kulli sinulla on Petri, kerrankin täti saa oikeaa miehen kullia.” hän kuiski nautinnon ilme kasvoillaan.

Tädin tuhmat sanat kiihottivat minua ihan mielettömästi.
”Niin saan minäkin kiimapillua josta olen niin kauan unelmoinut” vastasin härskisti naiden häntä yhä kiihtyvällä tahdilla. Tuntui että Annelin liikkeet myös hurjistuivat sanoistani.
Kullini tökki hänen pohjukkaansa yhä voimakkaammin ja kuulin hänen älähtävän pikkuisen kivusta kun terska osui voimalla häneen..

” Voi luoja, mikä kyrpä…… anna kyrpää… täti saa kyrpää nyt.” hän huusi kiihkoissaan

Tunsin miten kivekseni vetäytyivät ylös ja tunsin ensimmäisten pumppaavat liikkeet nivuksissani.

”En pysty.. tulee kohta,” kähisin Annelin korvaan…

Anneli heittäytyi allani täysin sekopäiseksi. Lantio heittelehti puolelta toiselle. Ylös, alas, sivulle vatkaten samalla kun hänen huuliltaan purkautui eläimellinen huuto orgasmin iskiessä häneen pommin lailla. Luulin että häneltä pääsi pissa kun tunsin jotakin märkää ja lämmintä suihkuavan minua vasten.
Samalla äärimmilleen paisunut kyrpäni räjähti hänen sisälleen. Spermani syöksyi uskomattomalla voimalla Annelin pillun syvyyksiin….syöksy toisensa perään kunnes orgasmin jälkimainingeissa kouristeleva pillu imaisi viimeisenkin tipan kullistani

Olimme lähes tajuttomia varmaan kymmenen minuuttia. Vain voimakas kiihkeä hengitys kuului kummankin suusta…

Hiljalleen tietoisuutemme palasi..
Vilkaisin välistämme mattoa jonka päällä olimme rakastelleet. Siinä oli suuri märkä läiskä.

”Anteeksi, minä olen niitä harvoja naisia jotka voimakkaasti lauetessaan syöksevät myös lemmennesteitään ulos” sanoi Anneli voipuneena kun huomasi ihmettelevän katseeni.

En ollut moisesta koskaan kuullut mutta niinpä sekin näkyi olevan mahdollista.

”Kiire oli . ” Sanoin hymyillen Annelille kun katsoin miten hänellä oli osittain märkä hame lanteilla ja pusero edelleen päällä ja itsellänikin T-paita joka nyt oli hiestä märkänä liimautuneena iholleni.

”Ja niin uskomattoman kiihottavan näköistä,” nauroi äitini olohuoneen ovelta.

Katsoimme molemmat yllättyneenä ovelle. Äiti oli palannut huomaamattamme ja kuulemattamme kotiin ja oli katsellut jo jonkin aikaa rakasteluamme niin kuin myöhemmin kuulimme

”Kyllä sinä olit oikeassa tuosta pojastasi, en ole koskaan eläessäni voinut kuvitellakaan että seksi voi olla näin täydellisen nautinnollista ja ihanaa.”

”Olin niin täynnä tuota ihanaa miehistä kalua että luulin sen halkaisevan minut.” Anneli sanoi siskolleen posket vielä kiihkon jälkeen punottaen.

”Mattopesulle taidan vaan joutua:” hän nauroi vielä katsellen puolen neliön läiskää matossa.

Anneli tunnusti myös että hän ei ollut koskaan ennen saanut orgasmia yhdynnässä. Pelkästään omin käsin ja joskus harvoin miehensä hyväilyjen avulla joten kokemus oli hänelle jotakin poikkeuksellista

En ihmetellyt yhtään että hänen kasvonsa loistivat tyydytyksestä.

Myöhemmin äiti sitten kertoi että kauppareissu oli suunniteltu niin että jäisin Annelin kanssa kahden ja ehkäpä sitä myötä saisin unelmani täytettyä..

Yksi kommentti viestissä: “Lovestory 4”

  1. Hope in wall says:

    Hyvin kirjotettu, sul on sana hallussa

Kommentoi

top