search
top

Futisjunnu ja skeittaripojan eka kerta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 3.24 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Vähän venähti tämä jatkon kirjoittaminen. Sorry!

Olin lainannut kaverilta auton ja jo se oli iso juttu. Olin 18 ja ajokortti oli vielä tuore asia. Kyydissä oli minua pari vuotta nuorempi Severi, skeittaripoika. Poikaystävä. Se sana sai sydämen hakkaamaan rinnassa. Olihan minulla ollut edellisenä kesänä tietynlainen suhde Antin kanssa, mutta Severi oli kuitenkin ensimmäinen, jota ajattelin tuolla sanalla. Poikaystävä. Minulla oli ajokortti ja poikaystävä. Miten uskomattoman aikuiselta se kuulosti korvissani, kun maistelin sanoja!

Vaikka minulla oli poikaystävä, emme olleet kuitenkaan vielä harrastaneet seksiä Severin kanssa. Mutta nyt siihen asiaan oli tulossa muutos. Minä olin halunnut Severiä koko kesän, mutta Severi oli sanonut, ettei ollut vielä valmis, ja minä olin kunnioittanut Severin toivetta, vaikka se välillä olikin ottanut lujille. Pari päivää aiemmin Severi oli vihdoin ilmoittanut, että aika oli kypsä. Siksi olimme matkalla Severin mökille, kahdestaan. Se oli paikka jonka Severi oli valinnut, siellä hän halusi kokea ekan kertansa.

En tiedä kumpi meistä jännitti tulevaa enemmän, minä vai Severi. Severille se olisi eka kerta, hetki, jonka hän muistaisi lopun ikänsä. Se ajatus piinasi minua. Minä halusin siitä jäävän Severille hyvän ja kauniin muiston, ja olin päättänyt tehdä kaikkeni sen eteen. Mutta entä jos jotain menisi pieleen, entä jos Severi ei pitäisikään siitä?

Saavuimme Severin mökille. Severi osoitteli rantasaunaa ja laituria, ja sitten veimme kassimme sisälle. Makuuhuoneessa oli kaksoissänky, enkä voinut olla ajattelematta että siinä, aivan kohta, olisimme Severin kanssa kahdestaan. Tunsin, miten haluni alkoivat heräämään. Vihdoinkin saisin Severin omakseni!

– Mä haluisin näyttää sulle yhden paikan, Severi sanoi. – Se on tossa melko lähellä.

Minua vähän harmitti pojan toive. Olimme lähteneet matkaan vasta kun olin päässyt kesätöistä, ja lämmin elokuun päivä oli jo pitkällä. Jännittikö Severi ekaa kertaansa niin paljon, että halusi lykätä sitä vielä tuonnemmaksi? Oliko poika alkanut katua? Yritin hillitä kärsimättömyyttäni, ja hoin itselleni, että tämä oli Severin ilta, tekisin kaiken niin kuin söpö skeittaripoikani halusi.

En kuitenkaan voinut mitään, että tietynlainen hermostuminen ja jopa ärsytys kasvoi, kun Severi johdatti minua pois mökiltä ja aloimme kiivetä korkeaa mäkeä. Minne poika minua oikein vei? Yritin keskittyä edessäni reippaana kiipeävän Severin katseluun. Pojan shortsit kiristyivät seksikkäästi takapuolesta kun hän kiipesi mäkeä edessäni. Kestä vielä pari tuntia, sanoin itselleni, kun tunsin äkillistä himoa.

Sitten tulimme mäen päälle. Nousu oli jyrkkä ja se nosti hien pintaan ja pani puuskuttamaan. Severi laskeutui vähän alaspäin ja pujahti kallion taakse näkymättömiin. Minä seurasin perässä. Rinne alaspäin oli jyrkkä, miltei pystysuora, ja Severi oli mennyt aivan rinteen reunalta. Mielessä kävi, että jos jalka nyt lipsahtaisi, voisi käydä pahastikin. Mutta kallionkielekkeen takana aukesi leveämpi tasanne, kuin parveke jyrkän kalliorinteen reunalla.

Ymmärsin heti, miksi Severi halusi näyttää minulle paikan. Sieltä avautui huikaisevan kaunis maisema järvenselälle. Severi istui maahan ja viittasi minut vierelleen. Istuimme hetken mitään puhumatta ja katselimme maisemaan. Aurinko lämmitti mukavasti, kevyt tuuli kahisutti puiden oksia. Koko muu maailma tuntui kaukaiselta, olimme vain me kaksi, Severi ja minä. Severi painautui kainalooni ja yhtäkkiä kaikki harmitus yllättävästä kiipeilyretkestä oli tipotiessään. Siinä oli hyvä olla.

– Tää on mun salainen paikka, Severi sanoi. – Tänne mä aina tulin, kun elämä tuntu raskaalta.

Tunsin miten Severi painautui syvemmälle kainaloon.

– Välillä mä oon tuntenu itteni aika yksinäiseksi, Severi yhtäkkiä tunnusti. – Mulla ei oikein ole koskaan ollu sellasia läheisiä ystäviä. Kavereita joo, mutta en mä niille halunnu tätä näyttää. Jo pentuna mä tulin tänne aina yksin, ja kuvittelin, että sitten kun mulla olis joku oikein läheinen ystävä, niin mä toisin sen tänne. Mä olin sellanen yksinäinen susi. Yksinäinen sudenpentu.

– Ja nyt sä toit mut tänne, minä sanoin.

– Sä olet ensimmäinen, Severi sanoi. – Ensimmäinen jolle mä olen halunnut näyttää tän paikan.

Puristin Severiä kainalossani ja taistelin liikutusta vastaan. Voiko toista ihmistä rakastaa enää yhtään enemmän, kun mitä minä sillä hetkellä rakastin Severiä? Minusta tuntui, että pakahduin suuriin tunteisiin. Käänsin Severin päätä itseeni päin ja etsin huulillani Severin huulia. Suutelimme hellästi ja pitkään.

– Lähdetäänkö takaisin mökille, Severi ehdotti.

– Lähdetään.

Kun olimme selvinneet mäenrinteestä alas, kävelimme loppumatkan käsi kädessä. Välillä oli pakko pysähtyä suukottelemaan. Kun tulimme mökille, tiesin, että hetki oli nyt oikea. Talutin Severin makuuhuoneeseen, eikä poika vastustellut.

– Ollaan ensin ihan vain sylikkäin, Severi kuiskasi.

Kietouduimme toisiimme sängyllä. Hyväilimme varovasti toistemme hiuksia ja kasvoja, suukottelimme. Tajusin, että kaikki oli jotenkin erilaista kuin aiemmissa seksikokemuksissani. Halusin Severiä, mutta se ei ollutkaan se päällimmäisin tunne. Kaikkein voimakkaimmin tunsin hellyyttä, aivan valtavaa suunnatonta hellyyttä Severiä kohtaan.

– Mä rakastan sua skeittaripoika, kuulin itseni kuiskailevan Severille. – Mä haluun että tehdään kaikki just niin kuin sä haluut.

Severi nousi päälleni. Tunsin pojan painon, tunsin hänen painavan lanteitaan lanteitani vasten, tunsin hänen huulensa huulillani.

– Mä haluun sua, Severi huohotti korvaani. Suudelmat muuttuivat himokkaammiksi, Severi työnsi kieltään suuhuni tavalla jota hän ei ollut koskaan aiemmin tehnyt.

– Mä haluun sua, Severi toisteli. – Saanko mä riisua sut?

Severi alkoi kiskoa minulta paitaa pois. Hän suukotteli paljasta rintaani ja vatsaani ja siirtyi sitten shortsieni kimppuun. Minä olin aina tykännyt olla se aktiivinen osapuoli seksissä, mutta nyt kiihotuin valtavasti vain siitä, että makasin passiivisena selälläni ja annoin Severin nauttia riisumisestani. Kaluni seisoi kivikovana kun Severi paljasti sen shortsien kätköistä. Toivoin että Severi olisi tarttunut siihen, hyväillyt sitä, kiihottanut minua kohti ihanaa nautintoa, mutta Severi vain tuijotti näkyä hetken aikaa samalla itseään riisuen. Pian hän oli taas päälläni.

Suukottelimme ja hyväilimme toisiamme paljas iho paljasta ihoa vasten. Kierimme ja mylläsimme sängyssä. Vihdoin sain nauttia Severin jäntevästä vartalosta, hyväillä sitä kaikkialta. Suukottelin litteää vatsaa, puristelin seksikästä takapuolta, hyväilin hennon nukan peittämiä reisiä. Severin kalu seisoi kovana, mutta kun hamusin sitä huulillani, tajusin Severin arastelevan.

– Älä, Severi huohotti, ja tottelevaisena jätin sen leikin sikseen.

– Mitä sä haluat, kähisin Severin korvaan. – Mä teen ihan mitä sä ikinä haluat.

Severi ei loppujen lopuksi halunnut mitään erityistä. Hän painoi minut taas selälleen alleen, etsi kalulleen mukavan kolon haaroistani ja alkoi liikutella lanteitaan nautinnollisesti voihkien. Tunsin hänen kovan kalunsa liikkeet haaroissani, ja yritin kaikkeni, jotta poika nauttisi mahdollisimman paljon.

Käteni pörröttivät Severin hiuksia, hyväilivät pojan selkää, hamuilivat hänen pakaroitaan. Yritin lanteillani vastata Severin liikkeisiin. Hänen liikkeensä hiersi ihanasti omaa kaluani, mutta en siltikään ajatellut omaa nautintoani. Välillä Severin lanteenliike keskeytyi, kun hän huohottaen hyväili minua, suukotteli ihoani, työnsi kieltään suuhuni. Sitten hän taas jatkoi.

Vähitellen Severin voihkinta muuttui kovemmaksi, hänen lanteittensa liike rajummaksi, ja aivan uudenlainen tunne täytti tajuntani. Nauti, Severi, nauti! Minä haluan antaa sinulle maailman ihanimman nautinnon. Tuntui kuin olisin pinnistellyt yhdessä Severin kanssa kohti Severin laukeamisen huippua. Mitä vielä voisin tehdä, että poika nauttisi enemmän? Hengitin samaan tahtiin Severin kanssa, liikutin lanteitani samaan tahtiin Severin kanssa, siinä ei enää ollut kahta eri ihmistä, olimme yhtä ja samaa tahtoa, yhtä ja samaa rytmiä, yhtä ja samaa nautintoa. Ja kun poika sitten lopulta tuli siinä päälläni ja ulisi orgasmin kourissa, minäkin koin ennen kokematonta riemua ja hyvää oloa, vaikken itse lauennutkaan.

Ja sitten se hellyys joka tulvi sisälläni melkein pakahdutti minut. Pidin poikaa sylissäni ja hyväilin häntä ja supisin hänen korvaansa kaikki maailman hellittelysanat joita vain keksin. Ja kun Severi sitten katsoi minua onnellinen hymy huulillaan, hengitykseni oli salpautua siihen paikkaan.

Tätä oli onni, tätä oli oikea rakkaus. Minusta tuntui, että olin oppinut seksistä ja elämästä jotain sellaista, josta minulla ei ollut aiemmin ollut aavistustakaan.

9 kommenttia viestissä: “Futisjunnu ja skeittaripojan eka kerta”

 1. elämänihuipulla says:

  tykkäsin!

 2. Jone says:

  Nää futisjunnun kertomukset on aivan parasta antia täällä! Samaa mieltä, että tää osa jotenki lässähti mutta edelliset on olleet todella mukavaa luettavaa. Hyvin kirjoitettuja, mukaansatempaavia, riittävän realistisia. Jatkuuhan sarja?

 3. Ninnu says:

  Nää on ihan parhaita nää Futisjunnu ja skeittaripoika tarinat. Jatkoa, kiitos!!

 4. peukalo says:

  Liian lyhyt, ja kuten jo sanottua, seksiä olisi voinut kuvata selkeämmin. Toisaalta kyllä odotukset olivatkin korkealla, koska edelliset tarinat ovat olleet huikeita.

 5. Hope in wall says:

  Mä taas tykkäsin tost alust, mut tota seksiä olis voinu kuvata jotenki paremmin, selkeämmin

 6. tytsy says:

  Mä yhdyn edellisten kommentteihin, ihan yllätyin, kun näin että tää olikin tosi lyhyt, ja meni maku vikojen kappaleiden lukemisesta. Alko ihan hyvin, mutta sit töksähti ja pahasti. Voisit vaikka kirjottaa tän uusiks ja paremmalla ajalla. Edellisen osan perusteella osotin jotain paljon parempaa. Mut älä lannistu näistä kommenteista, tää sun jatkotarinas on silti sivuston parhaita!

 7. Puuterihuisku says:

  Minäkin olen samaa mieltä edellisten kanssa. Alku oli taas tavanomaisen hyvä, toimiva ja kiinnostava, mutta sitten tuo loppu… Se tyssäsi aika pahasti.

  Minullekin tuli vähän sellainen tunne, että tämän kanssa olisi tullut kiire ja sen takia lopetuksen kanssa hosuttua. Olisin myös itse pitänyt hitaammasta, yksityiskohtaisemmasta kertomisesta ja siitä, että Severi olisi ollut naitavana osapuolena.

 8. Kale says:

  Samaa mieltä…Tässäkö se sit oli? Jos ois yksityiskohtasesti kerrottu miten Severi “korkataan” niin tämä ois ollu loistava jatko tarinalle.

 9. says:

  Edellinen oli täyden kympin novelli,tämä taas täysi floppi.Oliko kiireellä kirjoitettu. Lisäksi ois ollu paljpn parempi että se ois ollu Severi jota ois pantu,hitaasti kerrottuna jossa ois ollu kipua ja nautintoa?

Kommentoi

top