search
top

Lovestory 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 3.37 out of 5)
Loading...

Tässä osoissa lisää ihania hetkiä äidin kanssa ja hieman “tyttöjen” leikkiä.

Olimme juuri rakastelleet äidin kanssa pitkän tunnemyrskyjen täyttämän kauden jälkeen ja makasimme vierekkäin olohuoneen matolla.

”Sanopa , oletko jo pitkään tuntenut näin äitiä kohtaan ?” hän kysäisi

”No , jostakin 12-13 vuotiaasta saakka kun aloin vaatekaapillasi käydä alusvaatteitasi hiplaamassa
ja päälleni pukemassa.” vastasin

”Ihan totta, oliko sinusta kiihottavaa pukeutua äidin alusasuihin ?”

”Voi, et tiedäkään miten kiihottavaa se olikaan ja puin minä monet kerrat siskon pikkareitakin ja
jos ihan rehellinen olen niin vielä nykyisinkin käytän joskus naisten pikkuhousuja ja muitakin asuja omissa leikeissäni.”

”No, isäsi poika olet siinäkin. Tiedätkö meillä oli isäsi kanssa silloin tällöin tapana viettää
ns. tyttöjen iltaa. Puin ja meikkasin hänet ja itseni ja meillä oli aivan ihania illanviettoja” äiti lisäsi nauraen.

”Ei voi olla totta” sanoin epäuskoisena.

”Kyllä vaan on, minusta olisi kiva pukea sinutkin joskus” äiti sanoi leveästi hymyillen ja suukon poskelleni painaen.

”Se olisi ihanaa, jotenkin mua on kiihottanut aina naisten kauniit asut ja olen monesti miettinyt miksi miehille ei tehdä sellaisia silkki ja satiini alusasuja. Joten silkin, satiinin ja nylonin liukas ja kiiltävä pinta kiihottaa minua.”

”Fantasioitko sinä kenestäkään muusta silloin nuorena ?”

”No taisin olla jotain kymmenen ikäinen kun rehevä rubens tyylinen kuvaamataidon opettaja oli mielikuvieni ja fantasioitteni kohde ja kun nuo asu kokeilut tulivat mukaan niin Paula siskosta paljonkin ja sitten sinun rakkaasta sisarestasi Annelista” vastasin virnistäen.

”Ihan totta, Paulan ymmärrän ja onhan Anneli ollut aina näyttävä ja seksikäs nainen” äiti kommentoi ilkikurinen katse silmissään.

Äitini sisko Anneli oli tosiaan äitini lailla melko lyhyt ja kurvikas. Hän oli äitiä kuusi
vuotta vanhempi mutta tuolloin vajaa viisikymppisenä edelleen upea nainen.

Hän oli nainut nuorena yritteliään nuoren miehen joka sittemmin loi menestyvän teollisuus- yrityksen.
Valitettavasti Anneli menetti miehensä liikenneonnettomuudessa paria vuotta aiemmin ja Anneli
eleli nyt yksin. Lapsia heille ei ollut siunaantunut.

Anneli oli vain muutama kuukausi sitten myynyt yrityksen useammalla kymmenellä miljoonalla markalla eräälle kansainväliselle yritykselle ja eleli nyt varakkaana naisena sijoituksilla ja koroilla.

**

Tuosta illasta eteenpäin elelimme kuin mikäkin innokas nuoripari. Rakastelimme lähes päivittäin. Minä nautin hänen kokemuksestaan ja hän minun nuoruuden innokkuudesta ja viriiliydestä.

Pääsin kunnalle kesätöihin ja usein pujahdin ruokatauolla kotiin jossa äiti useimmiten odotti
hyvän ruuan ja ihanan halukkaan pimppansa kanssa.
Usein hän kehui miten uskomatonta seksi välillämme olikaan. Vaikka isä oli ollut hänelle hyvä rakastaja niin tuo hieman erikoisesesti muotoutunut käyrä kaluni antoi hänelle sellaisia tajunnan vieviä orgasmeja että ei hän ollut koskaan osannut kuvitellakaan saavansa sellaisia.

Eräänä päivänä palasin sitten töistä ja hellien suudelmien jälkeen äiti tarttui minua kädestä ja sanoi haluavansa näyttää minulle jotakin.
Kävelimme makuuhuoneen ovelle ja pysähdyimme siihen.
Sängylle oli levitetty puhtaan valkoisia alusasuja. Stayupit, satiiniset pikkuhousut, lantiokorsetti ja kauniit pitsikoristeiset rintaliivit sekä vaalea hame sekä valkoinen kukallinen satiini paita.

Tunsin miten veri suorastaan syöksyi kaluuni sillä tiesin että nuo kaikki on tarkoitettu minulle.
Sain kivenkovan erektion muutamassa sekunnissa.
Käännyin äidin puoleen, katsoin häntä kaikella sillä rakkaudella ja hellyydellä mitä vain voi tuntea
ja sanoi: ”Äiti, tuntuu että sinä täytät kaikki fantasiani. Voi miten ihania asuja, saanko nyt pukeutua niihin?”
”Et saa, ensin syödään ja sauna on lämpimänä sillä äidin tytön pitää olla putipuhdas ennen uusia asuja” hän kiusoitteli.

Menimme ruokailun jälkeen yhdessä saunaan ja vasta siellä ymmärsin mitä putipuhtaus tarkoitti sillä äidillä oli siellä karvanajo setti valmiina.
Löylyn jälkeen hän huuhteli minut suihkussa, levitti vaahtoa kaikkialle vartalolleni ja alkoi sitten säännönmukaisesti aja ihokarvojani pois.
Jo tuo tilanne oli niin kiihottava että kaluni nytkähteli seisoen kiven kovana ja tuntuikin että äiti kiinnitti erityistä huomiota kullini ympäristön ajamiseen.
En luonnostakaan mikään kovin karvainen ollut joten aika helpolla hän pääsi ja iho tuntui jotenkin äärimmäisen pehmeältä ja olo kevyen kiihottavalta kun paljasta ihoani koskettelin.

Lopulta hän totesi että nyt on hyvä ja ojensi vaahdon ja koneen minulle huuhtelun jälkeen ja totesi että nyt on minun vuoroni tehdä hänelle samoin.
Miten uskomattoman kiihottavalta vaikkakin jännittävältä tuntui kun ensi kertaa ajoin äidin vaginan ympäristön paljaaksi posliiniksi pienestä sängestä jota sinne oli kertynyt ja sen jälkeen vielä sääret.
Minusta äidin paljas pillu paksuine häpyhuulineen näytti siinä niin suloiselta että en malttanut olla sitä kielelläni lipaisematta.
Äiti kuitenkin komensi minut ylös ja suihkuun vielä. Sen jälkeen kuivattelimme toisemme huolella ja olisin siinä vaiheessa ollut jo ihan valmis vaikka minkälaiseen leikkiin..

”Kärsivällisyyttä poikaseni” äiti sanoi kun hän torjui lähestymisyritykseni.

Tosin minuakin kiihotti odottavat asut makuuhuoneessa niin että jotenkuten maltoin odottaa.

Siirryimme makuhuoneeseen ja siellä äiti aloitti pukemiseni. Miten puhtaalta ja kauniilta valkoiset asut päälläni näyttivätkään. Äiti pukeutui sitä myöten myös itse ja kohta olimme molemmat täysin naisellisissa asuissa. Kummallakin lähes pelkästään valkoista päällä

Voi luoja miten kiihottava tilanne, kaluni valui jo kiimatippoja ja jouduin sitä välillä pyyhkimään että en olisi tahrannut ihania asujani . Lisäksi satiininen liukas materiaali tuntui ihollani aivan mielettömän hyvältä.

Äiti istutti minut meikkipöydän äärelle ja vartin käsittelyn jälkeen hän talutti minut eteisen ison kokovartalopeilin eteen.

”Mitäs tuumaat ” äiti kysäisi nauraen. En ollut uskoa silmiäni sillä niin naiselliselta tai tyttömäiseltä näytin asussani ja meikeissä. Äkkisältään katsoen muistutin paljon siskoani. Vain tumma pitkä tukka puuttui…

”Ihanaa…ihanaa..” toistelin ihaillen peilikuvaani

”Peruukin ja nätit korkokengät vielä hankimme niin olet upea tyttö” äiti lisäsi samalla hameen helman läpi seisovaa kaluani puristaen.

Käännähdin äidin puoleen, tartuin kaksin käsin hänen kasvoistaan ja painoin varmasti elämäni intohimoisimman suudelman äidin huulille.. Se kesti ja kesti… Siinä oli suunnaton määrä kaikkia niitä välittämisen, intohimon, kiihkon ja rakkauden tuntemuksia.. Tuntui että sydämeni pakahtui tunteiden paloon

”Voi äiti, et usko miten paljon rakastan sinua.” kuiskin hänelle.
”Niin myös minä sinua rakas “tyttöni”. Voi miten sinulle sopiikin nuo asut ihanasti.. Onko sinusta ihana olla tyttönä?”

”On, jotenkin minua kiihottaa ihan mielettömästi nämä asut ja niiden tunto ihoa vasten” vastasin
kaapaten taas äidin syliini ja suukotellen hänen lämpöisiä huuliaan.

”Jos haluat niin voit pukea nämä päällesi vaikka joka päivä ja käydään yhdessä ostamassa lisää uusia asuja sinulle” äiti vastasi

Vietimme ihanan illan eroottisen latauksen vaan kasvaessa illan mittaan. Suutelimme, hyväilimme, nuolimme ja imimme toisiamme ties montako kertaa kunnes lopulta emme enää kestäneet vaan
rakastelimme leveässä vuoteessa stayupit edelleen kummallakin jalassa himon, halun ja kiihkon vieminä.
Muistan vieläkin nyloneiden ihanan sihisevän äänen niiden hankautuessa toisiaan vasten.

Jo parin viikon kuluttua tuosta tapahtumasta postimyynti toi minulle kauniit korkokengät ja peruukin.
Viettelimme lähes viikottain ns. tyttöjen iltaa vaikka jännittävää se oli välillä kun tuttavia kävi oven takana koputtelemassa ja emme muka olleet kotona.

**

Kesän mentyä jouduin sitten armeijaan ja se olikin sitten melko kovaa aikaa molemmille.
Kaipasimme toisiamme ja toistemme läheisyyttä ihan mielettömästi.

Onneksi palvelusaikani oli vain 8 kuukautta joten palasin kesäkuussa seuraavana vuonna kotiin.

Palvelusaikanani kuitenkin tapahtui eräs asia joka sittemmin mullisti elämäni täydellisesti.

Olin tullut talvella lomalle ja olimme rakastelemassa keittiössä siten että äiti makasi keittiön pöydällä vatsallaan ja kaluni painui takaapäin yhä uudelleen syvälle hänen kiimasta turvonneeseen pilluunsa.

”Ooh..ooh..ooh… onko äidillä ihana pillu? ” äiti huokaili kun kaluni taas kerran painui hänen sisälleen.

”On , äidillä on maailman paras, tiukka ja kiimaisin pillu…ja mikä ihaninta se on vain minun” vastasin

”Niin on, se on vain sinulle.. äidin pillu on vain sinulle” äiti sanoi kiimasta huokailleen

Näin säleverhojen lomasta miten talonmies ja eräs naapurin rouva lykkivät lunta pihassa ja sanoin kiimoissani äidille. ” Ajattele jos nuokin tietäisivät että äiti täällä saa kovaa kullia omalta pojaltaan”.

”Niin, ihanaa…kiihottavaa..” äiti huokaili ekstaasissa. ” Minusta olisi kiihottavaa naida joskus elokuvateatterissa tai autossa tai jossain…” hän jatkoi

”Olisiko sinusta kiihottavaa naida Annelia tai ehkäpä Paulaa ?” äiti kysyi vielä seksikkään käheällä äänellä kun kullini taas painui vasten hänen vaginansa pohjukkaa.

Kullini nytkähti voimalla hänen sisällään jo pelkästään ajatuksesta ja äiti totesikin että ei tarvitse vastata.

”Ajattele miten Annelikin saisi kerrankin kunnolla kyrpää. Hänkin saisi kokea
miltä oikea mies tuntuu” äiti fantasioi sanoin samalla kun työntöni kävivät yhä voimakkaammaksi ja tunsin äidin sanojen vievän minut vääjäämättä kohti räjähtävää siemensyöksyä.

Tunsin miten äidin pillun huulet paisuivat entisestään ja tiesin että hän oli lähellä. Kiihdytin tahtini äärimmilleen kunnes äidin suusta kuului yhtämittainen huuto. ”Nyyyt…nyyt…se tulee..tulee”..
Hänen lantionsa vapisi hillittömästi samalla kun kullini syöksi valtavalla voimalla kaikki miljoonat siemenet syvälle hänen sisimpäänsä..

Rojahdin voipuneena ja hikisenä äidin selän päälle… Hetken pelkäsin että pöytä pettää altamme mutta se kesti kuitenkin..

6 kommenttia viestissä: “Lovestory 3”

 1. Kaarina says:

  Kyllä osa näistä perhejutuista on tosi ihania, kuten tämäkin. En ole itse tohtinut poikaani vietellä, mutta nuoremman veljeni kanssa aloitimme tosi aikaisin. Ja myös enoni on päässyt kokeilemaan kanssani ja olisin saattanut koettaa isänkin kansa, kun kerran näin vahingossa hänen runkkaushetkensä ja suuren seisovan peniksensä, mutta sitten vanhempani erosivat ja sellaista tilaisuutta ei ole sattunut kohdalle, jolloin olisin uskaltanut tehdä aloitetta.

 2. Hope in wall says:

  Jatka ihmees, hyvää settiä

 3. turo says:

  hyvää,oiskos testi paikallaan,sä meikattuna ja tietysti tytöksi pukeutuneena,tapaat äidin kanssa siskosi ravintolassa,odottamatta..trinkkejä ehkä vähän tanssia..

 4. mervi says:

  Ihana,oliskos kiva tehdä”jekku” siskolle,tunteeko hän,sä tytöksi pukeutuneena ja meikattuna menet Äidin kanssa tapaamaan tai näette hänet vaikka ravintolassa..

 5. jussi says:

  makeeta lisää nylonia kehiin sukkikset jalkaan

 6. Fantasiamies-50 says:

  Aivan hiton upeeta tarinaa. Vielä vähän enemmän äidin muodoista, eleistä ilmeistä kiitos.
  t. waativam

Kommentoi

top